Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den januar 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den januar 2019"

Transkript

1 Type FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den januar 2019 Til stede Hovedbestyrelsen: Ansatte: Referat: Jonas Kolby Laub Kristiansen (JKK), Emil Gaarde (EG), Iben Konradi Nielsen (IKN), Christian Skovsgaard Bjerre (CSB) (deltog fra pkt. 2.02), Ejner Bank Andreasen (EBA), Lene Thanild Schøler (LTS), Søren Rejkjær Svendsen (SRS), Kim Koch Rasmussen (KKR), Anne Katrine Sylvest (AKS), Dorte Fog (DF) og Ulla Visbech (UV) Rasmus Agergaard Pedersen (RAP), Jakob Harbo Kastrup (JHK), Bitten Schjøt Kjær (BSK), Peter Jeppesen, (PJ), Heidi bak Nielsen (HBN), Rasmus Bach Ottosen (RBO), Jeppe Sølvberg Strauss (JSS), Mette la Cour (MLC), Simon Fauerskov (SFA), Christina Gro Hansen (CGH), Lasse Nybo (LN), Anne Kathrine Østerby Muldbjerg (AKM) og Mia Fanefjord Pedersen (MFP). Christina Gro Hansen (CGH) 0 Velkomst og sang 1 Protokol 1.1 Referat fra seneste HB-møde Referat fra 1. december vedlagt som bilag Iab. 1.2 Fastsættelse af dagsorden Eventuel optagelse af ekstra punkter. 1.3 Årshjul Behandles denne gang under punk Siden Sidst Orientering om de væsentligste sager, der har fyldt i FDF siden seneste HB møde. Generalen orienterede om stort og småt i forbundet siden sidste møde: Sletten har købt en bil. En del kredse har modtaget bevillinger fra DUFs lokalforeningspulje. Formanden har været til nytårskur hos Dronningen. 2 HB Dagsorden 2.01 Strategier for udviklingsmål (1. behandling) B De tre arbejdsgrupper for udviklingsmål fremlægger deres bilag og leder drøftelse af fokuspunkter for hvert enkelt mål. HB beslutter, hvordan det videre arbejde frem mod HB-møde i marts skal foregå.

2 FDFs hovedbestyrelse side 2/ 5 Hovedbestyrelsen gav input til de tre udviklingsmål. Det gode møde, Lederen fortæller FDF og Børn og unge i naturen Arena status O (Gen) orientering om strukturen i Arana, samt en opdateret liste inkl. navne på engagerede i de forskelles enheder. Hovedbestyrelen fik en orientering om strukturen i Arenaen, og hvem der sidder i de forskellige udvalg og arbejdsgrupper Kalender for 2020 B Godkendelse af næste års kalender. Hovedbestyrelsen fik præsenteret kalenderen. HB drøftede om der allerede nu skulle placeres sommermøder i 2020, men besluttede at afvente. Hovedbestyrelsen besluttede at indlægge endnu en mødedag i uge Mødet efter landsmødet 2020 blev rykket frem til den 28. november Årshjul inkl. temaer D Der er på mødet en proces om kendskab og prioriteringer til emner foreslået på HB-mødet i december med henblik på at udvælge størrer emner til årshjulet. Hovedbestyrelsen drøftede og gav i en proces indikationer på prioriteringer af emner foreslået på sidste møde. FU arbejdere videre og kommer med en samlet plan på næste HB møde Samarbejdsaftaler landsdele, proces D Der skal laves nye 2-årige samarbejdsaftaler mellem HB og landsdelsledelserne. Dette foregår til maj/juni. Bilaget til HB indeholder historik for, hvordan det har kørt de sidste to gange i 2015 og Er der ønsker til forandringer? Skal landsdelsledelserne spørges ind til dette? Hvad ønsker HB fokus på til samarbejdsmøderne? Hovedbestyrelsen blev præsenteret for den kommende proces. Der var ikke ønsker om forandringer Evaluering af Minglabar Myanmar O Orientering om udvalgets evaluering. Hovedbestyrelsen modtog evalueringen, og roste udvalget for både et flot og velafviklet projekt og deres evne til at kommunikere generelt og i den konkrete evaluering Designguide B Godkendelse af designguide ift. skjold, navn, navntræk, font og farver. Arbejdsgruppens arbejde blev præsenteret inkl. kladde på en ny designguide. På skjorten bruges skjold med mørkeblå outline, det er denne udgave der er vedtaget af landsmødet. Versioner

3 FDFs hovedbestyrelse side 3/ 5 Hovedbestyrelsen besluttede, at skjoldet findes i seks versioner. Brugen af disse er nærmere specificeret i en designguide. Transparens/gennemsigtighed Hovedbestyrelsen besluttede, at vandmærkeudgaven er den eneste udgave med transparens. Hovedbestyrelsen besluttede, at outline forsvinder på farvet baggrund. Font Hovedbestyrelsen besluttede, at Knockout fremover er FDFs font Vejledning til kredsstart og kredsstartspakke fra medlemspuljen B Som led i indsatsen: God kredsservice fremlægges arbejdet med vejledning til opstart af kredse samt økomoni i forbindelse hermed. HB drøfter bilag og beslutter kredsstartspakke. JHK præsenterede arbejdet indtil nu omkring god kredsservice, der hidtil har kigget på lukkeog sammenlægningsprocesser og nu opstartsprocesser. Hovedbestyrelsen drøftede bilaget omkring kredsstartspakken. Der blev gjort opmærksom på, at nogle kommuner har udviklingspuljer og tilskud til nye foreninger, og at netværk og landsdele er tænkt ind i processen. Hovedbestyrelsen spurgte til muligheden for en genoplivningspakke. Der arbejdes fortsat også med at understøtte og hjælpe kredse der har det svært, via støtte fra forbundssekretærer og mulighed for at søge medlemspuljen. Hovedbestyrelsen vedtog kredsstartspakken med enkelte kommentarer IT- og slettepolitik for frivillige og ansatte i B landsforbundet. GDPR Som led i landsforbundets arbejde med persondataforordningen indstilles det, at HB vedtager den vedlagte IT- og slettepolitik, der skal gælde for frivillige og ansattes håndtering og sletning af deltagerlister mv. ifm. deres engagement i landsforbundet. Landsforbundet har tidligere anbefalet kredsene at vedtage en tilsvarende politik for at tage aktivt stilling til personoplysninger på medlemmer, der lagres på egne PC er og devices. Hovedbestyrelsen drøftede politikken. It- og slettepolitikken blev vedtaget Uddannelsesforum D Der skal laves nyt kommissorium. Orientering om forberedelse til dette og valg af to personer, der vil indgå i forberedelsesarbejdet sammen med uddannelsesforum. JKK, DF og UV vil om muligt gerne mødes med hele uddannelsesforum forud for næste møde. Der laves en Doodle og fastsættes en dato Socialudvalget D Mundtlig orientering om socialudvalget, opfordring af ny formand og arbejdet med den næste periode.

4 FDFs hovedbestyrelse side 4/ 5 Hovedbestyrelsen modtog orientering om Socialudvalget. Udvalget kommer fra kommisorium, der udløber, men jf. ny Arena-form, skal det fremadrettet være en projektbeskrivelse, som udarbejdes sammen med ansatte. Der skal også findes en ny formand Positionspapir - Præsentation og fremtid B Papirerne om leg og tro er færdige. Samfundsengagement er næsten færdig. Relationer ikke startet op endnu, men det indstilles af være færdig til sommer. På mødet drøftes hvordan HB vil bruge positionspapirerne. Hovedbestyrelsen drøftede brugen af positionspapirerne. Enighed om, at vi med vedtagelsen af ambitionen også har et ansvar for at få beskrevet, hvad vi mere konkret mener om de fire elementer i ambitionen. Papirerne har været gode at støtte sig til i samtale med eksterne. Og udarbejdelsen af dem har givet anledning til gode snakke. Der arbejdes nu på papirer for Samfundsengagement og Relationer Gratis kontingent til flygtningebørn B Ordningen omkring gratis kontingent for flygtningebørn udløb med udgangen af Det indstilles at HB tager stilling til en eventuel forlængelse. Ordningen er beskrevet her: Hovedbestyrelsen drøftede ordningen. Teksten på hjemmesiden bør opdateres, og man kan tænke i, hvordan kredse gøres opmærksom på muligheden. Eksempelvis i forbindelse med indberetning. Hovedbestyrelsen vedtog at forlænge ordningen i to år FDF Lejrcenter Vork B HB skal godkende budget, driftsplan og vedligeholdelsesplan for Hovedbestyrelsen udtrykte ros til gruppen for et stabilt arbejde. Hovedbestyrelsen godkendte budget, driftsplan og vedligeholdelsesplan Retningslinjer for økonomi D Gennemgang af økonomibilag og drøftelse af eventuelle ændringer, herunder forslag til ny indledning vedr. principper for anvendelse af midler i FDF. Hovedbestyrelsen gennemgik økonomibilaget. Ændringen i forhold til tidligere handler om at slå tonen an i forhold til kulturen for anvendelse af penge, herunder sparsommelighed. Hovedbestyrelsen godkendte retningslinjer for økonomi Forretningsorden for HB B Drøftelse af hidtidig praksis og ønsker til arbejdsform og åbenhed samt eventuelle ændringer ift. tidligere retningslinjer. Det foreslås, at forretningsorden samt retningslinjer for HB s arbejdsform og åbenhed sammenskrives til ét dokument. Hovedbestyrelsen drøftede forretningsordenen og kom med ændringer.

5 FDFs hovedbestyrelse side 5/ 5 Henvendelser til FDF behandles af generalsekretæren. Generalsekretæren vurderer ved henvendelser stilet til hovedbestyrelsen, som i dag, om det skal skal videresendes til formand, forretningsudvalg eller hovedbestyrelse. Det bør fremgå, at formanden kan indkalde til ekstraordinære møder. Punktet omkring kommunikation omkring hovedbestyrelsesmedlemmernes ansvarsområder slettes også i Ad åbenhed: Kommenteret dagsorden lægges ud på fdf.dk i ugen op til mødet. Indstillinger skrives i bilag. Bilag lægges op efter mødet. Frist for referat til HB er 5 arbejdsdage efter mødet. Herefter har de 5 dage til at gøre indsigelser, hvorefter referatet og bilag offentliggøres på fdf.dk. Temadebatter bør offentliggøres/inviteres til så tidligt som muligt. 3 Faste punkter 3.1 Ledelsesorientering Ledelsesorientering fra Generalsekretæren til HB. Månedsmail til HB og ansatte fra december 2018 er vedlagt som bilag. Stabsrapporter november/december 2018 findes som baggrundsbilag. Hovedbestyrelsen tog orienteringe til efterretning. 3.2 Referat fra seneste FU-møde Referat fra møde i forretningsudvalget. Iab. 3.3 Næste møde Opsamling på dette HB-møde med nedslag på emner i bilag og årshjulet med henblik på næste HBmøde. - Der er ønske om, at der tænkes noget socialt ind. FU indstiller, at der arrangeres studietur + HB-møde torsdag den 29. August efter arbejdstid 31. august/1. september. Derudover arrangeres et ekstra HB-aftenmøde tirsdag den 8. oktober på Nyborg Strand med aftensmad fra kl Hovedbestyrelsen gav input til ønsker til studietur. 3.4 Eventuelt Til orientering er der konference for FDF-skolebestyrelser på Silkeborg Højskole.

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 5.-6. maj 2017 Vært: Heidi Bak Nielsen Mødetid: fredag kl. 20.00lørdag ca. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Ejner Bank Andreasen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk),

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 20.-21. januar 2017 Vært: Lasse Nybo Mødetid: Fredag kl. 20.00 lørdag kl. 19.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lars Pedersen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 28.-29. september 2018 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Fredag kl. 20.00 22.00 Lørdag kl. 09.30 22.00 Referent: Christina Gro

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 5 Møde for: Mødedato: mandag den 28. august 2017 Vært: Troels-Henrik alslev Krag Mødetid: 17.00-21.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Christian Skovsgaard jerre Deltagere: HVEDESTYRELSEN

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk),

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 20.-21. januar 2017 Vært: Lasse Nybo Mødetid: Fredag kl. 20.00 lørdag kl. 19.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lars Pedersen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 3.-4. marts 2017 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Anne Katrine Sylvest Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 30.-september 1. oktober Vært: Troels Henrik Mødetid: Fredag kl. 19.00 - lørdag kl. 21.00 Referent: Andagt: Deltagere: Christina

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest Møde for: FFs hovedbestyrelse Mødedato: 3.-4. marts 2017 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Anne Katrine Sylvest eltagere: HVEESTYRELSEN

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 7 Møde for: Mødedato: 5.-6. maj 2017 Vært: Heidi Bak Nielsen Mødetid: fredag kl. 20.00lørdag ca. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Ejner Bank Andreasen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas

Læs mere

Mødetid: Lørdag kl samt søndag

Mødetid: Lørdag kl samt søndag side 1/ 7 Møde for: Mødedato: 11. november 12. november Vært: TH Mødetid: Lørdag kl 19.00-20.15. samt søndag 09.00-16.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lørdag: AK Søndag: CSB Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ Møde for: Mødedato: 4.-. marts 2016 Vært: Simon Fauerskov Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 18.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Allan Frank Walther Deltagere: HVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv),

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv), side 1/ 5 Møde for: Møde nr. HB #5, 2015 Vært: Simon Stagis Referent: Ledergruppen Andagt: Iben Konradi Nielsen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben Konradi Nielsen (ikn),

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 26.-27. august 2016 Vært: Anna Vistesen Mødetid: Fredag kl. 19.00 - lørdag kl. 15.00 Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: 22.-23. januar Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Start fredag.00 Slut lørdag.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Simon Fauerskov eltagere: HVEESTYRELSEN: Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #5, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Mette La Cour Christina Gro Hansen Marianne Thisgaard HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 22.-23. januar Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Start fredag 20.00 Slut lørdag 20.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Deltagere:

Læs mere

Møde for FDFs hovedbestyrelse Maj 2016

Møde for FDFs hovedbestyrelse Maj 2016 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 20.-21. maj 2016 Vært: Sara Springborg Mødetid: Fredag kl. 20.00 - lørdag kl. 19.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Christian Skovsgaard Bjerre Deltagere:

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: 4.-. marts 2016 Vært: Simon Fauerskov Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 18.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Allan Frank Walther Deltagere: HVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. # 1 JAN 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Anna Vistesen Christina Gro Hansen Lars Pedersen HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand Om referatet Referatet er et beslutningsreferat. Punkterne i referatet afspejler ikke nødvendigvis

Læs mere

Christian S. Bjerre (udsat)

Christian S. Bjerre (udsat) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: lørdag den 16. september Vært: erko Mødetid: 9.30 12.15 Referent: Morten Frouvne Vincentz Andagt: Christian S. jerre (udsat) eltagere: HVEESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

HBs ÅRSHJUL 2015-2016

HBs ÅRSHJUL 2015-2016 HBs ÅRSHJUL 2015-2016 Bilaget fremstilles på alle mæder og angiver større sager og processer som HB følger. Listen med status over opgaver som LM har pålagt HB vedligeholdes løbende i ledelsesrapporten

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #3, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christiane Lyng Rosenkjaer Heidi Bak Nielsen Morten Skrubbeltrang HOVEDBESTYRELSEN:

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B)

Læs mere

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse STILLINGSOPSLAG FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse Vi søger en dygtig leder, der kan være en central kulturbærer i en værdistærk organisation. Du kommer til

Læs mere

Forretningsorden

Forretningsorden Forretningsorden 2019-2020 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 19. januar 2019 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #5 NOV Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen Christina Gro Hansen Christian Dias HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #1, 2015 Vært: Referent: Deltagere: Anna Vistesen Mette la Cour og Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 5, september 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen Christina Gro Hansen Christian Skovsgaard Bjerre HOVEDBESTYRELSEN:

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #2, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Troels-Henrik B. Krag Morten Frouvne Vincentz Anne Katrine Sylvest HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 4, august 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Simon Fauerskov Christina Gro Hansen Allan Frank Walther HOVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Christian Kyed

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Christian Kyed Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2018 Foto Christian Kyed Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7 Anvendt

Læs mere

Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5

Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5 Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 05-2011 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Morten Frouvne Morten Frouvne Jens Maibom Pedersen Preben Siggaard

Læs mere

Forretningsorden Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato.

Forretningsorden Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato. Forretningsorden 2017-2018 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde november 2016 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde november 2016 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2016 18.-20. november 2016 på Hotel Nyborg Strand Om referatet Referatet er et beslutningsreferat. Punkterne i referatet afspejler ikke nødvendigvis

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Martin Søndergaard

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Martin Søndergaard Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2016 Foto Martin Søndergaard Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7

Læs mere

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv),

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv), side 1/ 8 Møde for: Møde nr. H #5, 20 Vært: Simon Stagis Referent: Ledergruppen Andagt: Iben Konradi Nielsen eltagere: HVEESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben Konradi Nielsen (ikn), Allan

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Dette referat skal udsendes senest 2 måneder efter landsmødets afholdelse jf. forbundsvedtægt K, stk.

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj),

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), side 1/ 9 Møde for: Møde nr. H #3, maj 2014 Vært: Troels-Henrik alslev Krag Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Jens Maibom Pedersen Deltagere: HVEDESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Strategikoncept FDF har fire vigtige styringsredskaber for at sikre landsforbundets daglige drift samt sikre en ordentlig implementering af landsforbundets ambition og udviklingsmål. Disse styringsredskaber

Læs mere

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) X Beslutningsbilag (V) X X NYHED EFTER LUKKET BILAG HB-protokol (udfyldes

Læs mere

Evaluering af strategikoncept

Evaluering af strategikoncept Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) x Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017

Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017 Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Godkendelse af dagsorden 5. Landsdelens beretning, Bilag 1 6. Regnskab 2015-2016,

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Brug af ansatte ressourcer

Brug af ansatte ressourcer SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B) HB-protokol (Udfyldes efter mødet) Bilagsnummer: 2.10 Ansvarlig: MS Brug af

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond. Årsrapport Foto Rieke Poppe

Holger og Carla Tornøe s Fond. Årsrapport Foto Rieke Poppe Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2017 Foto Rieke Poppe Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7 Anvendt

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5 Møde i: Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer Dato: 12. februar 2016 Kl.: Kl. 10-12.00 Sted: Regionsgården, H5 Deltagere: Peter Mandrup Jensen Christian Bartholdy Anne Hertz Birte Sonnenborg Grothe

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

REFERAT. Styrelsesmøde

REFERAT. Styrelsesmøde REFERAT Styrelsesmøde 31-10-2018 Tilstede: Kasper Sand Kjær, Jens Malskær, Lucas Skræddergaard, Chris Holst Preuss, Clara Halvorsen, Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Nynne Bern Jensen, Rasmus Kjær Slot, Nicolai

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand

Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand Referat af HBM 3a/2016 den 29. april på Hotel Nyborg Strand TIL STEDE Louise Bonnevie Trine Christensen, sekretariatet Martin Isenbecker Fatima Madsen Ole Ankjær Madsen Oliver de Mylius Kristoffer Nilaus

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE. Landsmødet vedtog. Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF. Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE

VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE. Landsmødet vedtog. Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF. Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE S Å E R D U B L ÅT K L Æ D T PÅ Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF Landsmødet vedtog VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE a STEMMESEDLERNE BLEV LUFTET FLITTIGT I LØBET

Læs mere

FDF HAR FÅET EN AMBITION UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL

FDF HAR FÅET EN AMBITION UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL SÅ ER DU BLÅT KLÆDT PÅ UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF GRATIS MEDLEMSKAB FOR 0-4 ÅRIGE SE DET NYE HB FDF HAR FÅET EN AMBITION SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL KAN MAN

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side

Indholdsfortegnelse. Side Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Landsdelsledelsesmøde 7023

Landsdelsledelsesmøde 7023 Landsdelsledelsesmøde 7023 Dato: 25. maj 2011 Klokkeslæt: 18:00 Sted: Morten Larsen, Bondesager 9, 4220 Korsør Mødetype Ordinært Landsdelsledelsesmøde Møde indkaldt af Morten Larsen Mødeleder Morten Larsen

Læs mere

AMBITIONEN VI DELER. Kredsen det lokale ståsted

AMBITIONEN VI DELER. Kredsen det lokale ståsted Denne øvelsesvejledning har til hensigt at hjælpe kredslederen på ledermødet til at oversætte og omsætte ambitionen, så kredsen forholder sig til ambitionen om at være det lokale ståsted. Af Lasse Nybo,

Læs mere

FDF udvikler sin kernefortælling

FDF udvikler sin kernefortælling Sommermøder 2018 FDF udvikler sin kernefortælling 2018 2012 2014 Ambition Udviklingsmål:1 2016 Værdier Udviklingsmål:2 Profil og udtryk Udviklingsmål:3 Organisation Vedtægter Tid 2 Det unikke ved FDF Formålet

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013

Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Til stede: Rasmus, Ann-Cherie, Mahad, Erdogan, Elena, Jean, Kristina, Gitte (referent), Gæst: Camilla Wikke fra Strategi og Udvikling

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. # 2, marts 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Mette la Cour Christina Gro Inger Mårup HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere

Notat vedrørende: Rekruttering af frivillige og lønnede medarbejdere HB mødebilag side 1/ 5 HB-møde: Marts 2014 Initialer: PJ Bilagsnr.: 2.5.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) X X Beslutningsbilag (B) ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde

REFERAT Hovedbestyrelsesmøde REFERAT Hovedbestyrelsesmøde Dato: 24. april 2018 Tid: Kl. 13.00 14.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-06 Deltagere: Per Røner, Steen Vinderslev, Henrik Kruse, Rie Perry,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl

Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl Referat fra GAB Bestyrelsesmøde nr. 9 d. 26. Juni 2019 Kl.19.00 22.00 HUSK AT KIM MILTON DELTAGER FRA 19.00-19.30 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir( kom under pkt.2), Thomas Rasmussen, Maria

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Unge i FDF et overblik

Unge i FDF et overblik SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B) HB-protokol (Udfyldes efter mødet) Bilagsnummer: 2.5 Ansvarlig: BSK LG: FU:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8

Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8 ! Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8 Torsdag d. 26. Februar 2015 kl. 19-21:30 på Rysensteen Tilmelding: senest d. 19. februar HER Dagsorden 1. Valg af dirigent og ordstyrer 2. Godkendelse

Læs mere