FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5"

Transkript

1 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: september 2018 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Fredag kl Lørdag kl Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Deltagere: Lene Thanild Schøler HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben Konradi Nielsen (ikn), Allan Frank Walther (afw), Emil Gaarde (eg), Lars Pedersen (lp), Christian Skovsgaard Bjerre (csb), Lene Thanild Schøler (lts), Søren Rejkjær Svendsen (srs), Marianne Thisgaard (th), Anne Katrine Sylvest (aks), Kim Koch Rasmussen (kkr), Ejner Bank Andreasen (eba) LEDERGRUPPEN Rasmus Agergaard Pedersen (rap), Jakob Harbo Kastrup (jhk), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Anne Kathrine Østerby Muldbjerg (akm), Rasmus Bach Ottosen (rbo), Jeppe Sølvberg Strauss (jss) Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv), Christina Gro Hansen (cgh), Lasse Nybo (ln) Sted: Gæster: Rysensteen Ungdomsrepræsentanter fra landsdelene deltog i en del af mødet lørdag formiddag. Ulla Visbech fra beklædningsarbejdsgruppen deltog under profil-punktet lørdag formiddag. Referat, HB-MØDE #6 Velkomst og sang 1. Protokol 1.1 Referat fra seneste HB-møde Godkendelse af referat fra HB-mødet i august, der ikke har været rundsendt eller mailbehandlet. Referatet er godkendt. 1.2 Fastsættelse af dagsorden Eventuel optagelse af ekstra punkter. Optag af Årshjul HBs årshjul fremstilles i en opdateret version til orientering. Årshjulet ligger i HB mappen i roden og journaliseres ikke til de enkelte møder. 1.4 Siden sidst Orientering om de væsentligste sager, der har fyldt i FDF siden seneste HB-møde. RAP orienterede om arbejdet i de sidste uger. 2. HB-dagsorden 2.01 LM Indkomne forslag Mundtlig status på indkomne forslag og udlevering af bilag Kort status på de indkomne forslag. Mundtlig status LM status på HB-kandidater

2 FDFs hovedbestyrelse side 2/ 5 Kort status på indkomne kandidater LM HB-ordførerskaber Foreløbig præsentation endelige fordeling sker lørdag Punktet udgik LM Udviklingsmål Arbejdsgruppen motiverer. HB gav kommentarer til de to første tekster, og drøftet indhold og vinkling af den tredje tekst. Der indstilles til, at HB drøfter og beslutter de tre udviklingsmål med hvert et delmål. Der indstilles til, at HB drøfter, om der i dagsordenhæftet til landsmødet skal være arbejdsspørgsmål til udviklingsmålene, som kredsene kan arbejde med enten på ledermøder, netværksmøder eller formøder inden landsmødet. BSK og LTS arbejder videre Projekt med Røde Kors Behandling af forslag om at ansøge Trygfonden om midler til et førstehjælpsprojekt. Røde Kors har henvendt sig, fordi de gerne vil hjælpe med en ansøgning til Trygfonden om midler til førstehjælpsprojekt. FU indstiller, at HB bakker op om projektet. Når der er arbejdsmæssigt plads efter landsmødet, laves ansøgning Samfundsengagementsudvalg Drøftelse af udkast til kommissorium. HB drøftede og gav input til første udkast til kommissorium for Samfundsengagement-udvalg. Indstilling til at der kan arbejdes videre med kommissorium og opfordring LM Medlemspulje Behandling af forslag til landsmødet om anvendelse af midler fra medlemspuljen til opstart af nye kredse. HB drøftede forslaget til landsmødet. Hovedbestyrelsen skal beslutte, om man ønsker at fremstille forslaget omkring medlemspuljen som et selvstændigt punkt på landsmødet. Hovedbestyrelsen godkendte, at der skrives et forslag færdigt LM Lukning af TVR-Fonden Behandling af forslag til landsmødet om at nedlægge fonden til fordel for en uddannelsespulje. HB drøftede forslag om at nedlægge TVR-Fonden til fordel for en uddannelsespulje, som kredse kan søge i forbindelse med kursusaktivitet. Hovedbestyrelsen skal godkende forslaget. Hovedbestyrelsen godkendte at forslaget medtages på landsmødet i denne form LM Profil Indstilling fra styregruppen. Ulla Visbech præsenterede beklædningsforslag. Ulla Visbech præsenterede opsyede modeller. Herefter drøftede HB modellerne. 1. HB drøftede udkastet til mærker. Herunder progressionstanken. HB drøftede profilprototyper, og vedtog at gå videre med prototype 1. HB skulle tage stilling til hvilket mærke, der skal sættes på eksisterende skjorter. Det blev drøftet om der skal bestilles cirkelformerede mærker eller tykkere broderet outline. Beslutningen blev udskudt. HB skulle forholde sig til forslag om gratis alternativ til font.

3 FDFs hovedbestyrelse side 3/ 5 HB godkendte at den fremlagte font kan være et gratis alternativ. Det skal tydeliggøres, hvad Knockout bruges til, og hvad man kan bruge det gratis alternativ til. 2. Appendiks HB godkendte, at der arbejdes videre med et appendiks. 3. Input til Q&A Blev udsat 4. HB modtog beklædningsudvalgets præsentation. 5. Kollektion HB besluttede at gå videre med den fulde kollektion. Udvalget arbejder videre og beder om en tredje opsyning uden tryk. HB besluttede at fjerne outline fra prototyper, og arbejde videre med et alternativ til outlinen, der kan vises på en skærm. 6. Præsentation/visning på formøder Der arbejdes på om der kan vises dele af kollektionen. Måske skal det meldes ud inden møderne Pædagogik Drøftelse af udkast fra arbejdsgruppen og drøftelse af behandling på landsmødet JKK præsenterede udkastet. Der indstilles til, at HB drøfter forslaget til en FDF-pædagogik og herefter vedtager forslaget med evt. korrektioner. HB drøftede forslaget og gav korrektioner. Der indstilles til, at HB tager FDF-pædagogikken med som selvstændigt forslag til landsmødet, så landsmødet kan få en samlet drøftelse, og der kan blive mulighed for at nå langt ud til mange kredse med beskrivelsen. HB besluttede at tage FDF-pædagogikken med som forslag Internationalt projekt Kommissorium og formandsnavne til udvalg. RAP fremlagde arbejdet med området siden sidst. Der er behov for, at HB nikker til, at kommissorium afventer, til der er fundet en formand, samt godkende at projektet får to målgrupper. Det indstilles at HB godkender: 1. At afvente med kommissorium til der er fundet en frivillig formand HB godkendte at arbejdet med kommissorium udsættes. 2. At arbejde med to målgrupper (Børn og unge) En arbejdsgruppe af RAP og KKR har landet målgrupperne: Fokus er på børn 5-13 år. Derudover kan udvalget inspirere andre til at arbejde med verdensmål Landslejr 2021 Rammer Indledende afklaring af rammer og tidsplan. HB diskuterede rammer og tidsplan. HB skal diskutere og vedtage overordnet ramme- og opgavebeskrivelse. HB vedtog de overordnede rammer og opgavebeskrivelsen LM Formøder Mundtlig status og fordeling af hvem tager hvilke møder. RAP orienterede HB om, at det er en god ide at henvende sig til landsdelene og invitere sig selv, hvis man er kontaktperson eller på valg. Nogle landsdele barsler muligvis med at lukke deres møder for kandidatpræsentationer. Generalsekretæren henvender sig til landsdelene og hører, hvordan de ønsker at gøre med kandidater, og laver en samlet melding til kandidater Dobbeltmedlemskaber i Carla Redegørelse for løsningsforslag som opfølgning på beslutning på LM16. JHK redegjorde for løsningsforslaget. En håndholdt løsning er mulig, hvis det ikke skal koste uforholdsmæssig meget.

4 FDFs hovedbestyrelse side 4/ 5 Hovedbestyrelsen tog redegørelsen til efterretning LM Program og øvrige rammer Mundtlig status. RAP gav en mundtlig status på program. JHK gav en mundtlig status på arbejdet med forplejning. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning Dannelse af ungdomsrepræsentanter Dannelse af ungdomsrepræsentanter. Tilbagemelding fra arbejdsgruppe i landsdelsledelserne, som opfølgning fra LM16 En arbejdsgruppe har afsluttet deres arbejde og lavet et overbliksmateriale. Der indstilles til, at HB tager materialet til efterretning og efterfølgende sender en tak til landsdele for arbejdet. HB tog materialet til efterretning LM Indkomne forslag Gennemgang af indkomne forslag. Hovedbestyrelsen drøftede de 7 indkomne forslag med henblik på at forberede sig til den kommende landsmødebehandling LM Landsmødedagsorden Første vend på den samlede landsmødedagsorden I forhold til den udsendte første skitse flyttes profil længere ned i dagsorden Økonomi Budgetopfølgning pr. 31. august 2018 samt opdateret estimat for 2018 AFW præsenterede budgetopfølgning og gav estimat for HB tog budgetopfølgningen til efterretning LM Budget Endelig fastlæggelse af HBs forslag til budget for 2019 og 2020, herunder fastsættelse af kontingent, herunder kontingentfrihed for 0-4-årige. AFW præsenterede budgettet. Det indstilles, at HB drøfter og vedtager budgettet, der skal gå videre til landsmødets godkendelse, samt kommer med input til den skriftlige og mundtlige motivation af budgettet. HB drøftede og vedtog budgettet LM Vedtægtsændringer Endelig fastlæggelse af HBs forslag til vedtægtsændringer og eventuelt drøftelse af alternativ behandlingsform heraf. HB gennemgik de to forslag omkring vedtægtsændringer Det indstilles at HB drøfter og vedtaget det fremlagte forslag, herunder om der bør foretages ændringer inden det fremlægges for landsmødet. HB drøftede de fremlagte forslag, og besluttede at bringe begge til landsmødet LM Ordførerskaber Gennemgang af indkomne ønsker og fordeling af ordførerskaber HB gennemgik ordførerskaber fordelt på baggrund af ønsker. Den endelige liste sendes rundt til HB LM HB under landsmødet Mundtlig status på om der er opgaver/forhold vi skal huske eller forberede. HB koordinerede forud for landsmødet LM Beretning Skriftlig beretning til orientering. Eventuelle input til formandens mundtlige beretning. HB gav input til den mundtlige beretning LM Intern revisor

5 FDFs hovedbestyrelse side 5/ 5 FU indstiller at Bo Grøn-Iversen bliver genopstillet. Han har indvilget i at modtage genvalg Ansøgninger til HCT-fonden Behandling af ansøgninger til HCT-fonden. Ansøgningerne blev imødekommet. 3. Faste punkter 3.1 Ledelsesorientering Ledelsesorientering fra Generalsekretæren til HB. RAP gav en orientering og svarede på spørgsmål. 3.2 Referat fra seneste møder i forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget i september. JHK gjorde HB opmærksom på punktet vedr. Jomsborgs ændrede vedtægter, der er trukket tilbage, hvorefter de hidtidige vedtægter fortsat er gældende. 3.3 Næste møde Opsamling på dette HB-møde med nedslag på emner i bilag og årshjulet mhp. næste HB-møde. Drøftelse af behovet for at fastholde mødedatoen den 6. november Datoen fastholdes som telefonmøde. 3.4 Eventuelt Trosudvalget har spurgt om positionspapirer tages med på landsmødet. De to, der er færdige kan medtages.

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 5.-6. maj 2017 Vært: Heidi Bak Nielsen Mødetid: fredag kl. 20.00lørdag ca. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Ejner Bank Andreasen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk),

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 20.-21. januar 2017 Vært: Lasse Nybo Mødetid: Fredag kl. 20.00 lørdag kl. 19.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lars Pedersen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk),

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), side 1/ 5 Møde for: Mødedato: 20.-21. januar 2017 Vært: Lasse Nybo Mødetid: Fredag kl. 20.00 lørdag kl. 19.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lars Pedersen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 5 Møde for: Mødedato: mandag den 28. august 2017 Vært: Troels-Henrik alslev Krag Mødetid: 17.00-21.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Christian Skovsgaard jerre Deltagere: HVEDESTYRELSEN

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ Møde for: Mødedato: 4.-. marts 2016 Vært: Simon Fauerskov Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 18.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Allan Frank Walther Deltagere: HVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 30.-september 1. oktober Vært: Troels Henrik Mødetid: Fredag kl. 19.00 - lørdag kl. 21.00 Referent: Andagt: Deltagere: Christina

Læs mere

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv),

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv), side 1/ 5 Møde for: Møde nr. HB #5, 2015 Vært: Simon Stagis Referent: Ledergruppen Andagt: Iben Konradi Nielsen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben Konradi Nielsen (ikn),

Læs mere

Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den januar 2019

Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den januar 2019 Type FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Referat af møde i FDFs Hovedbestyrelse den 18.-19. januar 2019 Til stede Hovedbestyrelsen: Ansatte: Referat: Jonas Kolby Laub Kristiansen (JKK), Emil Gaarde (EG), Iben

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest Møde for: FFs hovedbestyrelse Mødedato: 3.-4. marts 2017 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Anne Katrine Sylvest eltagere: HVEESTYRELSEN

Læs mere

Mødetid: Lørdag kl samt søndag

Mødetid: Lørdag kl samt søndag side 1/ 7 Møde for: Mødedato: 11. november 12. november Vært: TH Mødetid: Lørdag kl 19.00-20.15. samt søndag 09.00-16.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Lørdag: AK Søndag: CSB Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest

FDFs hovedbestyrelse. Anne Katrine Sylvest Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 3.-4. marts 2017 Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Anne Katrine Sylvest Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk)

LEDERGRUPPEN Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv) deltager lørdag, Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk) side 1/ 7 Møde for: Mødedato: 5.-6. maj 2017 Vært: Heidi Bak Nielsen Mødetid: fredag kl. 20.00lørdag ca. 20.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Ejner Bank Andreasen Deltagere: HOVEDBESTYRELSEN Jonas

Læs mere

Møde for FDFs hovedbestyrelse Maj 2016

Møde for FDFs hovedbestyrelse Maj 2016 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 20.-21. maj 2016 Vært: Sara Springborg Mødetid: Fredag kl. 20.00 - lørdag kl. 19.00 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Christian Skovsgaard Bjerre Deltagere:

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: 22.-23. januar Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Start fredag.00 Slut lørdag.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Simon Fauerskov eltagere: HVEESTYRELSEN: Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 26.-27. august 2016 Vært: Anna Vistesen Mødetid: Fredag kl. 19.00 - lørdag kl. 15.00 Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #5, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Mette La Cour Christina Gro Hansen Marianne Thisgaard HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk)

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), Bitten Schjødt Kjær (bsk), Morten Krogsgaard (mk) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: 4.-. marts 2016 Vært: Simon Fauerskov Mødetid: fredag kl. 20.00 lørdag kl. 18.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Allan Frank Walther Deltagere: HVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 5, september 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen Christina Gro Hansen Christian Skovsgaard Bjerre HOVEDBESTYRELSEN:

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 6 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. # 1 JAN 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Anna Vistesen Christina Gro Hansen Lars Pedersen HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Mødedato: 22.-23. januar Vært: Christina Gro Hansen Mødetid: Start fredag 20.00 Slut lørdag 20.30 Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Deltagere:

Læs mere

Christian S. Bjerre (udsat)

Christian S. Bjerre (udsat) side 1/ 6 Møde for: Mødedato: lørdag den 16. september Vært: erko Mødetid: 9.30 12.15 Referent: Morten Frouvne Vincentz Andagt: Christian S. jerre (udsat) eltagere: HVEESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #3, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christiane Lyng Rosenkjaer Heidi Bak Nielsen Morten Skrubbeltrang HOVEDBESTYRELSEN:

Læs mere

Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5

Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5 Landsforbundet FDF, hovedbestyrelsesmøde side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 05-2011 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Morten Frouvne Morten Frouvne Jens Maibom Pedersen Preben Siggaard

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2014 14.-16. november 2014 på Hotel Nyborg Strand Om referatet Referatet er et beslutningsreferat. Punkterne i referatet afspejler ikke nødvendigvis

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #5 NOV Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Christina Gro Hansen Christina Gro Hansen Christian Dias HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #2, 2015 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Troels-Henrik B. Krag Morten Frouvne Vincentz Anne Katrine Sylvest HOVEDBESTYRELSEN

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 9 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. 4, august 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Simon Fauerskov Christina Gro Hansen Allan Frank Walther HOVEDBESTYRELSEN: Jonas

Læs mere

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv),

STABEN Heidi bak Nielsen (hbn), Troels Henrik B. Krag (th), Sara Springborg (ssp), Mette la Cour (mlc), Simon Fauerskov (sfa), Anna Vistesen (anv), side 1/ 8 Møde for: Møde nr. H #5, 20 Vært: Simon Stagis Referent: Ledergruppen Andagt: Iben Konradi Nielsen eltagere: HVEESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben Konradi Nielsen (ikn), Allan

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Martin Søndergaard

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Martin Søndergaard Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2016 Foto Martin Søndergaard Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 11 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #1, 2015 Vært: Referent: Deltagere: Anna Vistesen Mette la Cour og Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde november 2016 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde november 2016 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2016 18.-20. november 2016 på Hotel Nyborg Strand Om referatet Referatet er et beslutningsreferat. Punkterne i referatet afspejler ikke nødvendigvis

Læs mere

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj),

LEDERGRUPPEN: Morten Skrubbeltrang (ms), Morten Frouvne Vincentz (mfv), Peter Jeppesen (pj), side 1/ 9 Møde for: Møde nr. H #3, maj 2014 Vært: Troels-Henrik alslev Krag Referent: Christina Gro Hansen Andagt: Jens Maibom Pedersen Deltagere: HVEDESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk), Iben

Læs mere

HBs ÅRSHJUL 2015-2016

HBs ÅRSHJUL 2015-2016 HBs ÅRSHJUL 2015-2016 Bilaget fremstilles på alle mæder og angiver større sager og processer som HB følger. Listen med status over opgaver som LM har pålagt HB vedligeholdes løbende i ledelsesrapporten

Læs mere

Evaluering af strategikoncept

Evaluering af strategikoncept Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG Orienteringsbilag (O) x Debat- og temabilag (D) x Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Christian Kyed

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport Foto Christian Kyed Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2018 Foto Christian Kyed Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7 Anvendt

Læs mere

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer

HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 NYHED EFTER LUKKET BILAG. Udviklingsmål - Strategi Handlingsplaner Kommissorier Retningslinjer HB-møde: Januar 2014 Initialer: MS Bilags.nr.: 2.1.1.1 SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) X Beslutningsbilag (V) X X NYHED EFTER LUKKET BILAG HB-protokol (udfyldes

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Strategikoncept FDF har fire vigtige styringsredskaber for at sikre landsforbundets daglige drift samt sikre en ordentlig implementering af landsforbundets ambition og udviklingsmål. Disse styringsredskaber

Læs mere

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF Mødebilag til Hovedbestyrelsesmøde SÆT KRYDS ÅBENT FØR ÅBENT EFTER NYHED EFTER LUKKET BILAG x Orienteringsbilag (O) Debat- og temabilag (D) Beslutningsbilag (B)

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond. Årsrapport Foto Rieke Poppe

Holger og Carla Tornøe s Fond. Årsrapport Foto Rieke Poppe Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2017 Foto Rieke Poppe Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 7 Anvendt

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side

Indholdsfortegnelse. Side Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs landsmøde 14. 16. november 2008 på Hotel Nyborg Strand Dette referat skal udsendes senest 2 måneder efter landsmødets afholdelse jf. forbundsvedtægt K, stk.

Læs mere

Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017

Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017 Landsdelsmøde, FDF Landsdel 1, 28. februar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Godkendelse af dagsorden 5. Landsdelens beretning, Bilag 1 6. Regnskab 2015-2016,

Læs mere

FDF HAR FÅET EN AMBITION UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL

FDF HAR FÅET EN AMBITION UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL SÅ ER DU BLÅT KLÆDT PÅ UNGDOMSREPRÆSENTANTER SATTE DAGSORDENEN GLÆDEN ER VIGTIG I FDF GRATIS MEDLEMSKAB FOR 0-4 ÅRIGE SE DET NYE HB FDF HAR FÅET EN AMBITION SLUT MED HALVE MÆRKER SVARET ER METAL KAN MAN

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Status på landsforbundets udvalg og projekter [Marts 2010]

Status på landsforbundets udvalg og projekter [Marts 2010] Emne: Status på udvalg og projekter Skrevet af: RAP Dato: 04.03.2010 Side: 1 af 5 Status på landsforbundets udvalg og projekter [Marts 2010] Indholdsfortegnelse 1. Generelle bemærkninger...1 2. Status

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE Referat STED: Konventgården DATO: Onsdag, den 11. april 2018 Tid: Kl.: 18.30 20.30 Møde nr.: 60 1. 1 Forretningsudvalget indstiller, at Morten Mark Østergaard

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Forretningsorden

Forretningsorden Forretningsorden 2019-2020 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 19. januar 2019 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse STILLINGSOPSLAG FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse Vi søger en dygtig leder, der kan være en central kulturbærer i en værdistærk organisation. Du kommer til

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00. Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00. Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart Referat fra Generalforsamling i Adoption & Samfund Lørdag den 4. november kl. 13.00 Afholdt på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart Undertegnede erklærer referatet godkendt. Dato Henning Moritzen

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009

Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Åbent referat af forretningsudvalgsmøde 8/2009 Tid: Fredag, 9. oktober 2009 kl. 14.00 16.30 Sted: Deltagere: Dagsorden: CPH konferencecenter, DGI-byen, Christian Kjær Pedersen (CKP), Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Deltagere: Lone Nørager Kristensen, Berit Andersen, Peter Vomb, Peter Balle Fraværende med afbud: Lene Sahlholdt Fra kontoret: Per Olesen (ref.) Mødestart

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 7 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. # 2, marts 2014 Vært: Referent: Andagt: Deltagere: Mette la Cour Christina Gro Inger Mårup HOVEDBESTYRELSEN: Jonas Kolby Laub Kristiansen

Læs mere

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8

Referat af HBM 7/2017 den december på sekretariatet, Gammeltorv 8 Referat af HBM 7/2017 den 2.-3. december på sekretariatet, Gammeltorv 8 TIL STEDE Anne Katrine Andersen Trine Christensen, sekretariatet (pkt. 1-8) John Hansen Ilja Sabaj-Kjær (pkt. 1-4) Ole Ankjær Madsen

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet.

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet. Internt notat Til: Bestyrelsen Fra: DL Journal nr.: GR,2 Vedr.: Referat bestyrelsesmøde 18. 19. november 2018 Sted: Hovedkontoret, Brovejen 4, 4800 Nykøbing F. DAGSORDEN LØRDAG Pkt. A. Organisationens

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelssmøde Baunevangen tirsdag den 3. april 2018

Referat af afdelingsbestyrelssmøde Baunevangen tirsdag den 3. april 2018 Mødedeltagere Vagn Bille (VB) Carsten Groth-Rasmussen (CGR) Henrik Svendsen (HS) Jens Eriksen (JE) Eugen Søberg (ES) Ann-Mari Lundbæk Lauritsen (AML) Simon Roliggaard (SR) Afbud fra: Fra KAB / driftskontoret

Læs mere

Landsforbundet Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF. Revisionsprotokollat til årsrapport 2015

Landsforbundet Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF. Revisionsprotokollat til årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Landsforbundet Frivilligt Drenge-

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat HB-møde i København

Referat HB-møde i København Referat HB-møde i København Sted: Mødet holdes i Brohusgade Dato: 18.3.2017 kl. 10-17 Tilstede: Afbud: Tegnstyrer: Referent: Janne Boye Niemelä (JBN), Ole Rønne Christensen (ORC), Jette Zehntner (JZ),

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE. Landsmødet vedtog. Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF. Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE

VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE. Landsmødet vedtog. Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF. Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE S Å E R D U B L ÅT K L Æ D T PÅ Ambitionen udfoldes NYE VÆRDIER TIL FDF Landsmødet vedtog VALGRET TIL DE 15-ÅRIGE Budget KONTINGENTET NEDSÆTTES FOR DE VOKSNE a STEMMESEDLERNE BLEV LUFTET FLITTIGT I LØBET

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole Så er det med at komme afsted til landsdelsmødet tag bare flere ledere fra kredsen med Landsdelsmøde : Landsdelsmødet er det forum, hvor vi i landsdelen lægger planerne for fremtiden i vores landsdel og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8

Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8 ! Dagsorden og bilag til landsdelsmøde i landsdel 8 Torsdag d. 26. Februar 2015 kl. 19-21:30 på Rysensteen Tilmelding: senest d. 19. februar HER Dagsorden 1. Valg af dirigent og ordstyrer 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2010 19. 21. november 2010 på Hotel Nyborg Strand

Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2010 19. 21. november 2010 på Hotel Nyborg Strand Landsmødereferat Beslutningsreferat af FDFs Landsmøde 2010 19. 21. november 2010 på Hotel Nyborg Strand Dette referat skal udsendes senest to måneder efter landsmødets afholdelse jf. FDFs forbundsvedtægter

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse

Dagsorden til møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse Dato: 22. marts 2019 Tid: kl. 13:00 15:30 (Efter temamøde vedr. Vi er Socialpædagogerne der forløber samme sted i tidsrummet 8:30-13) Sted: Hotel Eyde (Parkeringspladser til Hotel Eyde ligger for enden

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere