Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 22. december 2015, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 22. december 2015, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg"

Transkript

1 Møde nr. 6/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/ Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 22. december 2015, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Til stede: Fraværende med afbud: Jytte Christensen, Bente Norup Jensen, Annette B. Ottosen, Lene L. Kjeldgaard, Susanne Hansen og Susanne Andersen Norma Nielsen gr. sygdom 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse af punkt 3.14: Anbefaling til PenSam. 2. Mødeleder og referent: Susanne Andersen/Bente Norup Jensen 3. Sager til drøftelse/orientering: 3.1 Dagsorden til generalforsamlingen 9. marts 2016: Form på afholdelse af generalforsamling Traditionel generalforsamling Forretningsorden til godkendelse Godkendt Emner til mundtlig beretning Valgene hvem er på valg? Formand Jytte Christensen, modtager genvalg Bestyrelsesmedlemmer: Dagplejer Lene L. Kjeldgaard, modtager genvalg Dagplejepædagog Bente Norup Jensen, modtager ikke genvalg Pædagogmedhjælper Susanne Hansen, modtager genvalg Bestyrelsessuppleanter Dagplejer Anita B. Poulsen Dagplejepædagog Birgitte Nüchel Pædagogmedhjælper Anne Bjerring Bestyrelsen bakker op om formandens kandidatur til genvalg. Andet Opgaver uddelt blandt bestyrelsesmedlemmerne 3.2 Budget status siden sidst: Aalborg Kommune: Budgettet balancerer fint. Vesthimmerlands Kommune: Budget 2015 ser fint ud.

2 Budget 2016: På skoleområdet skal der findes 10,4 millioner kroner og derudover lukkes de 3 skoler. Det forventes, at der skal spares 12 millioner kroner. Ud over de 12 millioner kroner skal der overføres 4 millioner kroner på 0-5-årsområdet. Rebild Kommune: Intet nyt. Jammerbugt Kommune: Budget 2015 er i balance. Budgvet 2016: Der skal spares ½ million kroner på dagtilbudsområdet. Derudover skal der findes ½ % på alle konti. Der skal samlet set findes 8,1 millioner kroner i forhold til den ½ %. Ressourcetildelingen til dagplejerne er ændret, hvilket betyder, at belægningsgraden ændres fra 95 % til 90 %, hvilket betyder, at fastsættelse af tilskud til privat pasning mindskes. Der skal findes ½ million kroner i forhold til sygefravær. Der skal omlægges ressourcer i forhold til de 2-sprogede. 3.3 Masseafskedigelser i Vesthimmerlands Kommune på skoleområdet: Der er bebudet masseafskedigelser i Vesthimmerlands Kommune på skoleområdet. Ved budgetforhandlingerne blev det besluttet at lukke 3 skoler: Overlade Skole og LBO, Blære Skole og LBO samt Strandby Skole og LBO. Skolerne forventes sammenlagt med Ranum, Hornum og Farsø skoler. Lukningerne/sammenlægningerne betyder, at reglerne omkring afskedigelser i større omfang finder anvendelse. I den forbindelse har FOA været indkaldt til forhandling med det formål at afbøde følgerne af opsigelserne ved aktiviteter, der navnlig tager sigte på omplacering eller lignende. Medarbejderne på alle 6 skoler/institutioner bliver sat i spil. Ved forhandlingen kunne der ikke opnås enighed om forlængelse af omplaceringspligten til at være gældende i hele opsigelsesperioden, som var et forslag fra organisationerne til trods for, at det jo er omkostningsfrit. Det mener vi/organisationerne er problematisk, da det kan være vanskeligt at skabe overblik over, hvordan børnene vil fordele sig på kommunens skoler og institutioner. Der er for stor usikkerhed omkring, hvad de enkelte forældre vil vælge til deres børn. Bekymringen er, at der nemt kan blive udpeget flere medarbejdere end nødvendigt, og samtidig kan de udpegede medarbejdere stå på sidelinjen og se til, når udefrakommende medarbejdere eventuelt besætter stillingerne.

3 Organisationerne har sendt en fælles skrivelse til politikerne omkring denne problemstilling. Yderligere orientering blev givet på mødet. 3.4 Undersøgelse fra Bureau 2000: Hvem kommer i fritidsordning efter skolereformen? Er SFO erne blevet for dyre for familier, der ikke kan få rabat? De længere skoledage, som er en konsekvens af folkeskolereformen, har konsekvenser for SFO erne og fritidshjem. Bureau 2000 har, i en tidligere analyse gennemført for FOA, undersøgt udviklingen i anvendelse af fritidshjem og skolefritidsordninger fra 2013 til Tager man højde for udviklingen i børnetallet i de relevante aldersgrupper i de enkelte kommuner, faldt efterspørgslen efter pasning af skolebørn med 7,6 procent fra efteråret 2013 til efteråret Analysen viste, at faldet var størst for børn i aldersgruppen 9 år og opefter og størst i kommuner med høje takster. I sektoren frygter vi, at dette kun er begyndelsen på en nedadgående udvikling for SFO er og fritidshjem. For nærmere at belyse tendenserne i udviklingen har sektoren derfor bedt Bureau 2000 om at gennemføre en registerundersøgelse med henblik på at kortlægge, hvad der har betydning for, om et barn kommer i SFO/fritidshjem eller ej. Rapporten udsendt. Til drøftelse. Udsat til næste møde. 3.5 Det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område: Referat fra mødet den 14. september og 24. november2015. Vedlagt. 3.6 Ekstraordinært ansatte i Aalborg Kommune: Pr. 31. oktober 2015: 75 pædagogmedhjælpere i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen 0 pædagogmedhjælpere i Ældre- og Handicapforvaltningen 0 pædagogmedhjælpere i Skoleforvaltningen Der er en lille stigning i antal af pædagogmedhjælpere: 81 pædagogmedhjælper i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen 12 pædagogmedhjælpere i Skoleforvaltningen Udviklingen følges nøje. 3.7 Konference for pædagogmedhjælpere: Pædagogmedhjælperen og faglige udfordringer på specialområdet: Orientering fra konferencen den oktober 2015 v/susanne Hansen, som blandt andet indeholdt:

4 Arbejdstidsregler Der var en seksualvejleder emnet var ikke aktuelt for målgruppen Hjerneforsker Ann E. Knudsen fortalte bl.a. om forskellen på drenge- og pigehjerner 3.8 Udvikling af børne-/skoleområdet i Vesthimmerlands Kommune v/susanne Andersen: Se under punkt Fremtidens dagtilbud i Jammerbugt Kommune v/lene: Der skal laves en kortlægningsplan i forhold til hvor mange børn, der fødes og hvor de passes mm. Efterfølgende bliver der 4 dialogmøder i de store byer for ansatte og borgere. Derefter sker følgende: Maj: Høring af indkomne forslag. September: Beslutningen implementeres 3.10 Dagplejeprojekt i Rebild Kommune v/jytte: Jytte gav en orientering. Der er lavet et høringssvar og indstillingen skal behandles politisk den 12. januar Is it a bird? projekt i dagplejen v/annette og Bente: På foranledning af en rapport fra Is it a bird? er der kommet nogle anbefalinger, som er udmundet i indstillinger til ændring inden for dagplejen: Indgangen til dagplejen o Forældre får flere tilbud o Pladsanvisningen kommer på dagplejekontrol 2 dage pr. uge Åbningstiden mere fleksibel Pædagogisk opgaver ændres: De skal med på forbesøg i stedet for opstartsmøde Hotline for forældre Ændring af gæstehuse, som konverteres til hjemmevikar Kontaktpersonrollen nedlægges og de bliver omlagt til gæsteplejere/koordinatorer, som styrer planlægning af fastlagte feriedage og planlagte sygeperioder Der er indgivet et høringssvar, som man har lyttet til og indstillingen bliver behandlet i Familie- og Socialudvalget den 22. januar Evaluering af E-learning i Jammerbugt Kommune v/lene: Evalueringen fortæller at den enkelte medarbejder ikke har fået så stor værdi ud af E-learning, som man havde håbet på. Hvis E-learning skal fortsætte, skal det målrettes den enkelte kommune, hvilket der også er mulighed for.

5 3.13 Den kommunale dagpleje fremtid og muligheder: Konference den 23. og 24. november 2015 på Hotel Nyborg Strand for TR og AMR i dagplejen. Gæsteplejen hvordan kan vi organisere og udvikle den? Uddannelse pædagogisk assistent eller kommunens egen? Samarbejdet mellem TR og leder hvordan styrker vi det gensidige tillidsforhold? Det elektroniske tilsyn hvad gør digitaliseringen ved dagplejen? TRs rolle: FØR-UNDER-EFTER-projekter? Orientering v/annette, Lene, Susanne og Jytte. Taget til efterretning generelt en god konference Anbefaling til PenSam: Sonja Nielsen, der er dagplejer og valgt som arbejdsmiljørepræsentant i Vesthimmerlands Kommune, stiller op til valg i forbrugergruppen. Der er pt. 2 kandidater. Sektorbestyrelsen anbefaler, at der stemmes på Sonja Nielsen. Du skal stemme senest den 25. januar 2016 og har du mistet din stemmeseddel, kontakt PenSam på Pressemeddelelser: Privat børnehave indgår overenskomst med FOA Få gode råd til at styrke de mindste børns sprog Dagpleje: Video styrker selvtilliden Syge dagplejers børn skal i vuggestue Manglende inklusion i børnehaver Dagplejen åbner hjemmet for forældre Mere magt til pædagogisk personale Pædagogisk personale bukker under for stress 7 gode råd mod stress Dagplejen forsøger at kapre nye kunder Dagplejere er gladest for deres arbejde Se hvordan dagplejen forbedrer tilsynsbesøg 5. Faggruppeklubberne: 5.1 Dagplejepædagogerne: Referat fra bestyrelsesmøde 5. oktober Dagplejerne: Referat fra bestyrelsesmøde 2. september 2015.

6 6. Forbundssektoren: 6.1 Referat fra sektorens bestyrelsesmøde 2. november Nyhedsbrev nr. 2 fra den centrale sektor: 7. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøderne den oktober, 16. november og 16. december 2015: /udsendes 7.1 Næste afdelingsbestyrelsesmøde er den 25. januar 2016: 7.2 Orientering fra politisk ledelsesmøde 23. oktober, 6. november, 20. november og 18. december 2015: 8. Næste møder: Grundet mange afbud flyttes næste møde fra mandag den 18. januar 2016 til tirsdag den 26. januar 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Onsdag den 17. februar 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Onsdag den 2. marts 2016 fyraftensmøde med start kl Generalforsamling onsdag den 9. marts 2016 i Vejgaard-Hallen 9. Eventuelt: Punkter til næste møde: Dagtilbudstype og skolepræstation Fritidsordninger er for dyre for middelklassen 10. Godkendelse af referat: Godkendt. Referent: Bente Norup Jensen

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 6. oktober 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 6. oktober 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 6. oktober 2015, kl. 13.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 8. september 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 8. september 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 4/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 8. september 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 5/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 29. august 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Til stede:

Læs mere

Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 17. maj 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 17. maj 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 17. maj 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl på Hotel Viking, Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl på Hotel Viking, Frederikshavnsvej 70-72, 9300 Sæby Møde nr. 6/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 21. september 2016, kl. 09.00 på Hotel Viking, Frederikshavnsvej

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 4. juli 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 4. juli 2016, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 4/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 4. juli 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 21. januar 2103, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 21. januar 2103, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-13-24-03 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 21. januar 2103, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 26. november 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 26. november 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 7 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 26. november 2014, kl. 08.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Mandag den 21. august 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Østerport 2, 9000 Aalborg Bestyrelsen: Iben

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 9. og 10. oktober 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværkskonference. AFBUD SENEST 27. marts 2017 på tlf

Referat fra pædagogisk netværkskonference. AFBUD SENEST 27. marts 2017 på tlf Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværkskonference 30. og 31. marts 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev AFBUD SENEST

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Hanne, Mariann, Gitte, Malene DAGSORDEN: 94. Valg af dirigent. 2 95. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra ordinært møde i Pædagogisk Netværk

Referat fra ordinært møde i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-18-24-00 Referat fra ordinært møde i Pædagogisk Netværk Onsdag den 12. december 2018, kl. 09.00 15.30 I mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Helle Bøgh, Kurt Sørensen, Annette Dietz, Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl. 09.00 15.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen, Rita Back, Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe DAGSORDEN:

Læs mere

Jytte Christensen, Annette B. Ottosen, Susanne Andersen, Lene L. Kjeldgaard og Norma L.P. Nielsen

Jytte Christensen, Annette B. Ottosen, Susanne Andersen, Lene L. Kjeldgaard og Norma L.P. Nielsen Møde nr. 5 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 2. september 2014, kl. 08.30-16.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen

Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl I Vildrosen Referat af Bestyrelsesmøde i Dagtilbud Hovedgård d. 9. oktober 2018 kl. 19.00-21.15 I Vildrosen Afbud: Cathe Punktets Tema art Punkter til evt. 1. I Nyt fra formanden Orientering om, hvad der er af nyt

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Den 10. marts 2015 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved 1. Tilføjelser til dagsorden Intet 2. Valg af referent Annette Bendix Sørensen 3. Overenskomst

Læs mere

Referat fra årsmøde 2013 i Pædagogisk Sektor

Referat fra årsmøde 2013 i Pædagogisk Sektor Referat fra årsmøde 2013 i Pædagogisk Sektor 20. november 2013 Dagsorden: 1. Velkomst Ulla bød velkomme og bestyrelsen indstillede Benny Kaad til dirigent. 2. Valg af dirigent Benny Kaad valgt 3. Godkendelse

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge

Referat. fra. FællesMED Børn og Unge Referat fra FællesMED Børn og Unge Mødedato: Tirsdag den 2. september 2014 Mødetidspunkt: 13:00-14:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 2 på BCV Louise Raunkjær, Anette Brodde, Flemming

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015.

FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Referat bestyrelses møde den 29. januar 2015. Mødet starter kl. 9.00 Mødet afsluttes kl. 12.30, hvor der vil være frokost. Møde deltager: Birger Lyngholm Thomsen Leif Risgaard

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-18-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 25. og 26. september 2018, kl. 09.00 14.00 På Hotel Pinenhus, Pinen 3, 7870 Roslev

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2 2. Valg af referent.

Læs mere

Referat MED-møde den

Referat MED-møde den Referat MED-møde den 12-02-18 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden / Alle Pkt. 8 lægges ind længere nede på dagsorden. 2. Børn og dagplejekapacitet Generel orientering (herunder antal 5. barns kontrakter)

Læs mere

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 25. oktober 2006 Mødelokale: Skærbæk Rådhus, Mødelokale 3 Starttidspunkt for møde 14:00 Sluttidspunkt for møde 18.30 Fraværende: Gruppemøder: 25. oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

FOA Fag og Arbejde, Aalborg. P u n k t t i l. Bestyrelsesmøde den: 4. maj 2015

FOA Fag og Arbejde, Aalborg. P u n k t t i l. Bestyrelsesmøde den: 4. maj 2015 FOA Fag og Arbejde, Aalborg P u n k t t i l Bestyrelsesmøde den: 4. maj 2015 Emne: Referat 1. VALG AF DIRIGENT OG REFERENT... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSESARBEJDET

Læs mere

MED-møde den 13. juni 2016

MED-møde den 13. juni 2016 MED-møde den 13. juni 2016 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Randi Andersen, Anita Bigom, Helle Støvring Gundersen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Charlotte W. Teinvig og Helle Pedersen. Formøde kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

MED-møde den 20. januar 2017

MED-møde den 20. januar 2017 MED-møde den 20. januar 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Anita Bigom, Helle Støvring Gundersen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen. MED-medlem Bende Sørensen er

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni 2013

SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni 2013 SERVICESEKTOREN Aalborg den 26. juni FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-13-24-02 Referat fra ordinært sektorbestyrelsesmøde mandag den 10. juni, kl. 16.00-18.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg. Til

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Malene Jørgensen, Gitte Larsen, Dorthe Smedegaard og Mariann Uth Schou DAGSORDEN: 115.

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl. 09.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe, Dorthe Smedegaard, Malene Jørgensen, Lisbeth Madsen, Rita

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober FIUSYS. nr 147 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 1. oktober 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet afsluttet kl. 15.00 Mødet afholdt i afdelingens lokaler i Hjørring

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 20. juni Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 20. juni 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

REBILD KOMMUNE. Handicaprådet REFERAT. Tirsdag den 15. december 2015 kl. 16:30

REBILD KOMMUNE. Handicaprådet REFERAT. Tirsdag den 15. december 2015 kl. 16:30 REBILD KOMMUNE Handicaprådet REFERAT Tirsdag den 15. december 2015 kl. 16:30 Mødested: Administrationsbygningen i Nørager Jernbanegade 13, 9610 Nørager Mødelokale: Mødelokale 1 Afbud: Gytte Gade Mødet

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen

Forretningsorden Dagtilbud Højvangen Forretningsorden Dagtilbud Højvangen 1. Valg til bestyrelsen 2. Bestyrelsens konstituering 3. Bestyrelsens møder 4. Kompetencer og ansvar 5. Ændring af forretningsorden 6. Udlevering af forretningsorden

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Referat fra MED-møde den 15. september 2017

Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Referat fra MED-møde den 15. september 2017 Indkaldelse sendt til: Maibritt Krogh, Nanna Thomsen, Helle Støvring Gundersen, Ulla Johansen, Birthe Nørholt, Inger Brøndum, Birgitte W. Blom og Helle Pedersen.

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jesper T. Lund, Peter Sebastian Petersen Afbud fra: Kasper Glyngø Bemærkninger: Mødets

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge

BESLUTNINGSREFERAT. Områdeudvalg børn og unge Områdeudvalg børn og unge BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 08/2011 Sted : Mødelokal 8, Administrationsbygningen, Glesborg Dato : 13. september 2011 Start kl. : 9:00 Slut kl. : 11:15 Medlemmer (Ledelsen) Deltog

Læs mere

Dagsorden. Uddannelsesudvalget. Slagelse Rådhus, Mødelokale 227, 2. sal

Dagsorden. Uddannelsesudvalget. Slagelse Rådhus, Mødelokale 227, 2. sal Dagsorden Uddannelsesudvalget Mødedato 20. januar 2014 kl. 17:00 Mødelokale Deltagere Slagelse Rådhus, Mødelokale 227, 2. sal Johnny Persson (V), Bodil Knudsen (A), Pernille Ivalo Frandsen (V), Niels Christian

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Onsdag den 27-2-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Repræsentant for: Formand, rep.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Dok. nr. Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl. 19.00-21.30 i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Indkaldt: Institution Forældrerepræsentant Medarbejderrepræsentant Mælkevejen "Abed" Abdulfattah

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje 8. Juni 2015 18.30-21.30 Nørre Snede Dagsorden 1. Præsentation af medlemmerne. 2. Introduktion til arbejdet i forældrebestyrelsen v/ dagplejeleder

Læs mere

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Institution: Dagtilbuddet Riisvangen Mødedato: Onsdag den 15. januar 2014, kl. 18.00 21.00 Mødested: Deltagere: Afbud: Referent: Afd. Riisvangens Børnehus,

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Høringssvar til Børnepasningskapacitet

Høringssvar til Børnepasningskapacitet Høringssvar til Børnepasningskapacitet Høringspunkt Høringsberettiget 3.1 Høringsberettiget 3.2 Høringsberettigedes bemærkning 3.1. Der arbejdes henimod oprettelse af Vuggestue i alle skoledistrikter 3.

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t

REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t REFERAT F o r æ l d r e b e s t. d a g p l e j e n n o r d, s y d o g v e s t Mødedato: Onsdag den 3. maj 2017 Mødested: Haderslev Rådhus Starttidspunkt: Kl. 17:15 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Lene

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl , i lokale Roden, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 7/2012 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-12-00-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 20. september 2012, kl. 08.15 16.00, i lokale Roden,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. onsdag den 05.04.2017 kl. 19.30 22.00 i Børnehuset Fuglebakken 1. Formalia: Tilstede: Helle, Synnøve, Anders, Dorte, Heidi, Anne, Jan og Linda Fraværende:

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 24.09.2018 kl. 9:00 Sted: Comwell Borupgaard, Snekkersten Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ingrid L. T. Thrane,

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen 1. Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Solvangen er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Solvangen og drives i henhold

Læs mere

Nordsjælland. Nielsen, Helle Nanboe, Anita Gudmundsson, Margit Koch, Birte. Duckert, Susanne Madsen, Morten Klitgaard, Heidi Just, Vinni

Nordsjælland. Nielsen, Helle Nanboe, Anita Gudmundsson, Margit Koch, Birte. Duckert, Susanne Madsen, Morten Klitgaard, Heidi Just, Vinni Nordsjælland Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde den 20. februar 2013 kl. 11.30 FOA Nordsjælland, Frederiksværksgade 10, Hillerød Tilstede: Lene Lindberg, Ann-Mari Simonsen, Susanne Nielsen, Kerstin Nielsen,

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Lundsbjerg Børnehave 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions navn er Lundsbjerg Børnehave, beliggende Ådalen 4, 5863 Ferritslev Fyn. Institutionen

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Dagplejen

Styrelsesvedtægt for Dagplejen Styrelsesvedtægt for Dagplejen Styrelsesvedtægt for Billund Kommunes Dagpleje Styrelsesvedtægterne er udarbejdet i overensstemmelse med dagtilbudslovens 14, 15 og 16. Forældrebestyrelsens sammensætning

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013

SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013 SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-13-24-02 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2013, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg

Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg Forældrebestyrelsesmøde for Skanderborg Vest d. 17. december Kl. 19:00 til kl. 21.30 Børnehuset Eskebækparken, Eskebækparken, 8660 Skanderborg Dato 17. december 2012 kl. 19.00 21.30 Deltagere Mødeleder

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Notat. Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende, 20 dagplejere og 4 ansatte i gæstehuset.

Notat. Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende, 20 dagplejere og 4 ansatte i gæstehuset. BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. august 2016 Sagsid: 28.09.00-A00-3-16 Notat Status for Dagplejen i Ballerup Kommune - august 2016 1. FAKTA Pr. 1. august 2016 har Dagplejen i alt: 1 leder, 2 tilsynsførende,

Læs mere

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 1. Velkomst. Sektorformand Dorthe Isager bød på sektorformandskabets vegne velkommen, hvorefter der blev sunget

Læs mere