Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen."

Transkript

1 Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Fremmødte klubber: - - Smc - Omc - Mmck - Hems - Vmcc Aamc - - Fmck - Nms. Formanden for SD MX Peter Hansen bød velkommen til sommermødet 2007 og gennemgik dagsordenen. 1. Løbsansøgninger og sammenlægning af løbsdage 2008 Jens Steffensen orienterede omkring klassesammensætningen til Heri nævntes også dameklassen, der dog skal deltage i C klasserne. Tidsprogrammet er der ikke ændret på fra Der var forslag om at hæve deltagergebyret til og 400 kr. Vedr. løbsansøgningerne kan der kun søges ét stævne pr. ansøgningsblanket. Til DM B skal der kun være en C klasse og en pigeklasse. Hvor er pigerne henne, vi ser dem aldrig. Forstås det sådant med C klassen til B DM, at når man når 40 deltagere, at så lukker tilmeldingen. Foreslår gebyret hæves yderligere, så der er penge til en ambulance. Hems Mener det er den rigtige vej for at få pigeklassen ud at køre. Det er vel kun et spørgsmål om tid før pigerne kommer. Foreslår det ordinære gebyr fastsættes til kr Derudover bør de store turneringer deles op over 2 dage.. Ønsker 7 dages fristen ændret til 10 dage før. Efteranmeldelsesgebyret bør hæves til kr Mener kørerne bliver væk, hvis gebyret hæves for meget. Klubberne siger tidsfristen er for kort til at lave et ordentligt program. Til B DM oplever man at få udleveret et program uden deltagerliste, hvordan kan det foregå. Foreslår licenset kan indlæses direkte på computeren. Licenset skal så indeholde alle oplysninger. Hvorfor ikke fjerne efteranmeldelserne. Kørerne skal nok lære at tilmelde sig til tiden. Der arbejdes i administrationen på, at alle kørernes oplysninger skal ligge på licenset. Det er gode penge i efteranmeldelserne. Man kan jo lave 2 programmer.

2 En fordel med afteranmeldelserne, lad os beholde dette. Smc Ambulance - en god ide, men de første mange kørers gebyr går til ambulancen og dermed mister klubben et overskud af væsentlig størrelse. Vmcc Mener godt man kan beholde 7 dages fristen. Hvorfor skal man lave en deltagerlistet der ikke er komplet ved stævnets begyndelse. Der skal indføres en ny kultur hvor kørerne anmelder til tiden. Mener klubberne kan leve med det normale gebyr og dermed kunne lave ordentlige programmer. Gebyret bør tilpasses således, at det økonomiske resultat ender på samme niveau. Hems Når man tilmelder om morgenen sidder der en tidtager med sved på panden. Hvorfor kan man ikke undgå at de kørere, der har tilmeldt på forhånd ikke skal igennem tilmeldingen. Foreslår der oprettes en A 85cc klasse der kan deltage sammen med DM A hvor MX1 og Mx3 kører sammen. Mener, at hvis de store stævner opdeles over 2 dage vil der komme flere kørere til stævnerne. Har foreslået LC Cuppen opdeles over 2 dage og forstår ikke hvorfor man er frafaldet dette. Problemet består bl.a. i, at mange klubber ikke kan finde det fornødne antal officials til et weekendstævne. Herefter kommer så det økonomiske aspekt. Man kunne jo forsøge at lægge et almindeligt stævne lørdag i nærheden af hvor der skal køres DM A søndag. Mener ikke det er en god ide at kombinere arrangører, da mange afsætter weekenden til eks. A DM. Aamc Hvis startgebyret hæves for meget, er der måske fare for, at mange DMU medlemmer vil flytte til DMCU. Ser der ikke som noget problem. Efter oplysninger fra DMCU vil det være sådant, at hvis medlemstallet stiger med op til 100 medlemmer, så skal der ansætte personale, og hermed vil kørernes deltagergebyr også stige. Som vi hører det, har klubberne ikke noget imod, at anmeldelsegebyret stiger. Hvis SD ændrer/indfører nye klasser, skal man tage hensyn til eks. importørerne således, at de kan nå at bestille de rigtige MC hjem. Mener ikke man skal fjerne 85cc. Lav, da denne klasse er et springbræt fra 65cc til 85cc. Man skal tænke på, at hvis man tager 85cc med, skal der være plads i ryttergården. Mener ikke DMU skal tage hensyn til importørerne mht. klasserne.

3 Der kan udmærkes laves en A, B og C klasse i 85cc. uanset hjulstørrelse. Mener C og B klassen skal være springbrættet til A klassen i 85cc. og der skal kun afholdes DM i A 85cc. Omc Det lyder meget som DMCUs klasser. Kunne fjerne de faste oprykningspoint fra reglementet og lægge det over til SD at rykke kørerne op. Ønsker springet mellem 7 dages gebyret og efteranmeldelsesgebyret større således, at efteranmeldelsesgebyret hæves til kr Konklusionen som vi hører det, må være, at der i 2008 indføres en A, B og C 85cc klasse. I C maxi flyttes 250/500 op sammen med C 125 to takt, C 144 og vil fra 2008 være én klasse. 2. Kurser, dette gælder også opfølgning. informerede omkring afholdelse af kurser i efteråret. Tanken er, at man vil benytte klublokaler til afholdelse af disse kurser. Kurser i tidtagning (AMB) vil man forsøge at afholde kurser øst og vest. Her må man påregne at skulle køre lidt længere. Alle kurser vil blive offentliggjort på DMU Sport. opfordrer klubberne til at tilmelde folk til kurserne. Ansvarlig for AMT kurserne er Jens Steffensen. 3. Mini - Micro. Peter Vestergaard orienterede omkring de alt for mange aflysninger i mini/micro i Er der for mange løb? Mener løbsdagene er for lange, måske derfor er der svigtende tilmelding. Maxis cuppen ligger på nogle uheldige løbsdage. I Aalborg var der kun 20 tilmeldte kørere i mini, derfor blev stævnet aflyst. PV Næste år vil der blive indlagt 2 friweekender i kalenderen, hvor der ikke vil blive givet tilladelse til at afholde stævner. Kan vi få en nogenlunde oversigt over antal løste licenser i micro. Oplyste licenstallet pr. august 2007, der stemmer meget overens med licenstallet for samme periode Ser man længere tilbage har der været et fald i licenserne i micro. Omc Mener man måske har ødelagt microsporten en smule ved at tage 65cc med til microstævnerne. Oplyste, at der til DM i Ovtrup var henholdsvis 18 og 15 kørere i DM klasserne. Det er vel lidt deprimerende at se begynderklassernes deltagerantal være så små, især når man tænker på, at MX sporten er i fremgang generelt. Hvad er det vi gør forkert? Aldersbegrænsningen i begynderklassen bør måske laves om. Der er for mange kørere der hænger for længe i denne klasse.

4 Der har været mange gode ting for microsporten gennem årene og et af de bedste tiltage er, at man nu kører micro på stor bane, børnene elsker det, og det har medført, at mange micro kørere ikke har lyst til at køre på de små microbaner. PV Problemet blev også vendt på Sjælland og SD er opmærksom på dette. Vmcc Bliver der oprettet kraftcenter for micro? I løbet af efteråret vil der fremkomme modeller til sammenskruningen af kraftcentrene og landstræner funktionen. Beslutningerne vil blive truffet i samarbejde med Team Danmark, men det er planen, at der skal flere af Team Danmarks penge til bredden. Jeg kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt. Den nye træneruddannelse er en DIF træneruddannelse, dog tilpasset DMU. Den endelige godkendelse sker gennem Team Danmark. Uddannelsen igangsættes i løbet af efteråret Økonomi. Her har vi været bredt omkring, dog har der ikke været talt om stigningen i afgifterne. er af den opfattelse, at stigningerne vil omhandle den normale prisstigning på ca. 3-4 %. 6. Det administrative. Jann Rünitz orienterede omkring licenskategorierne og begynderlicenset i micro. Dette licens skal benyttes i begynderklassen og her må ikke anvendes C micro. Der har også været delte meninger om kørerne må deltage i klubmesterskaber på træningslicens og indslusningslicens. Dette er IKKE tilladt at køre klubmesterskab på disse licenstyper. JR oplyste omkring alderskriterierne omkring max. alder. Dette vil nu blive tydeliggjort i reglementet. orienterede omkring de nye løbstilladelser og dommerrapporter. Der var med en vis skepsis dette blev indført. Det har vist sig at være et godt tiltag. Der arbejdes løbende med at udbygge systemerne i samarbejde med DIF. 7. Samarbejde med DMCU og LUKS. ønsker forsamlingens holdning til det nuværende samarbejde med DMCU. Har et rigtig godt samarbejde med DMCU og mener, at samarbejdet generelt fungerer godt. Flere og flere DMU kørere deltager i DMCU mesterskabsløb. Dog skal man huske på, at DMU kørerne skal have et DMCU licens. Man bør være opmærksom på DMCU licenserne, der mange gange er en håndskrevet forsikringskvittering. Til Grand National forlangte arrangøren, at DMCU kørerne skulle fremvise en kvittering med formandens underskrift. Vi undersøger sagen. Flere kørere flytter til DMCU pga. licenspriserne. Hvis man sammenligner forsikringspriserne med DMUs så er der ikke den store forskel. Der hvor forskellen er, er på den administrative side.

5 DMCU licenspriser er kun lave pga. DMCU ikke har administrative omkostninger sammenlignet med DMU. Angående LUKS, så må de ikke opkræve træningsgebyr, heller ikke fra DMU kørere. Derfor tvinges DMU kørere til at tegne et LUKS licens, hvis de vil træne på LUKS baner. Problemet stammer fra LUKS afdelingen i Nørresundby (Hvorup). Der følges op på dette, da det er direkte imod aftalen. Er det antal løb der er aftalt med DMCU passende, eller skal det være mindre? Klubberne Lidt mindre løb. 8. DMU spørgeskema. Jørgen Bitsch fremlagde resultatet af det tidligere udsendte spørgeskema til klubberne, dommerne og stævnelederne. Resultatet af undersøgelsen skal bl.a. være med til at danne grundlag for DMUs fortsatte udvikling og igangsætte nye prioriterede aktiviteter. Klubberne havde diverse kommentarer især omkring samarbejdet med kontoret, hvor ikke alle var lige tilfredse. 9. Eventuelt. Man skal være opmærksom på, at støjgrænserne bliver nedsat med 2dBA fra Dette er de internationale normer og DMUs forbikørselsmåling vil blive tilrettet. Der har været anmeldt støjmålere til 2 stævner i, men ingen mødte op, og ej heller blev der meldt afbud. Undersøger sagen. fremlagde forslag til en fælles holdning blandt klubberne til afhjælpning af problemet med at skaffe frivillige hjælpere til stævnerne. Forslaget er, at kørerne skal binde sig for x antal arbejdsdage inden licenstegningen, ellers kan klubben nægte at udlevere licenset. Hvis en kører ikke møder op til de aftalte arbejdsdage kan klubben inddrage licenset. Forslaget mødte ikke den store opbakning. Herefter bølgede snakken om løst og fast. takkede for det gode fremmøde. Ref. Erling Christiansen

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro

Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken på Hejse Kro SD Motocross 05-08 Referat fra møde i SD Motocross, onsdag den 13. august 2008, klokken 18.00 på Hejse Kro Til Stede: Peter Hansen, Jens Steffensen, Anders Johansen, Martin Skov Jensen, Klaus Hansen, Brian

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro.

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. SD Motocross 07-08 Til stede: Peter Hansen(PH), Jens Steffensen(JS), Martin Skov Jensen(MSJ), Anders Johansen(AJ), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. SD Motocross 06/06 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. Til stede den 7. november på Hejse Kro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Klaus Hansen(KH), Peter Vestergaard(PV),

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS

Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS Repræsentantskabsmøde Den 5. marts 2006 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anne Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber

Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber Samarbejdsmøde mellem KU og kartingklubber Dato: Søndag den 3. juni 2012 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: KU: Peter Dyhr Sara Skinderholm Tony Jensen Preben Vinther Bestyrelsen: Harry Laursen (Referat)

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Dagsorden og referat fra møde mellem SK og Sportsudvalg Road Racing/Admin og Sportsudvalg Mini 28. august 2012, kl. 17.00 22.00. Møde 05-12 Sted: Fjelsted Skov

Læs mere

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia

Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Referat fra sportsdivisionsmøde i Motocross, onsdag den 9.april 2003, på Hejse Kro, Fredericia Til Stede: (PH), Finn Rasmussen(FR), (JS), Jette Andersen(JA), (BE), Claus Larsen(CL), Claus Menne Nielsen(CMN),

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev.

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Online tilmelding er åben på www.drmc.dk. Her kan tilmeldingslisten over allerede tilmeldte også vises. Tilmelding kan også ske ved mail til swiss@swiss.dk. Sidste

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb.

Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14. Old boys B: 125 ccm, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Forslag fra rougsø: 15 klassificering Stk. 14 Old boys B: 125 ccm?, kun fabriksfremstillede motorcykler kan benyttes til motocrossløb. Der er fri tuning. Deltagernes alder fra det fyldte 36. år. Den bedste

Læs mere

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg Aalborg, den 15. februar 2010 DDI prøver får genopliver igen både Volleyball, håndbold og badminton med uofficiel DM i Aalborg, skulle gør efterår 2009, det blev ikke nogen gennemføre men prøve START arranger.

Læs mere

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 5 & 6 afdeling Arrangør: 14. 15. august 2010 Rødby Go-Kart Klub (RGKK) Gl. Badevej 9, 4970 Rødby Sekretariat: Britta Petersen, mail: rgkk@rgkk.dk. Tlf: 54 60 15 77.

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu

Licenser i MX. Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu Licenser i MX Licenser 2014 ( 3232 ) 2013 ( 3073 ) PitBike( 7 ) DMCU træningsbevis (53) Vendt udviklingen Status lige nu - 1632 Synlighed Sportens synlighed, attraktivitet, - sponsor PR arrangementer,

Læs mere

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg

Uofficiel DM i Håndbold, Volleyball og Badminton 2010 i Aalborg Aalborg, den 8. januar 2010 DDI prøver får genopliver igen både Volleyball, håndbold og badminton med uofficiel DM i Aalborg, skulle gør efterår 2009, det blev ikke nogen gennemføre men prøve START arranger.

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp (SUMMERCUP.DK 2014) - Taastrup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 14. juni 2014 Sted: TAASTRUP IDRÆTSHALLER PARKVEJ 78 2630 TAASTRUP Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro

Referat af SK MX møde samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro Referat af SK MX møde 06-17 samt SK/SU-møde Tirsdag d. 27. juni 2017, Fjelsted Skov Kro SK-møde Til stede: Asger Pedersen, Martin Skov Jensen, Lea Kahlke Hansen. Ikke til stede: Lasse Oxbøll. Vedr. håndtering

Læs mere

Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk. 26-29, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 og 73-85 kg.

Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk. 26-29, 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73 og 73-85 kg. Stævne DM Drenge Dato Lørdag den 24. marts - 2012 Arrangør Stævnested Heros Frederiksværk Frederiksværk Hallen Sportsvej 5 B 3300 Frederiksværk Deltagere Drenge, årgang 1998-2001 Vejning kl. 8:00-8:30

Læs mere

Referat fra Klublederseminar 2014 MX.

Referat fra Klublederseminar 2014 MX. Referat fra Klublederseminar 2014 MX. MX Møde: Klublederseminar 2014 Mødedato: 01.11.14 Til stede: MX-klubberne Referent: Niels Frode Sølvsten Dato: 13.11.14 1. DMU 2014 Status for året DMU formand Jørgen

Læs mere

Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012

Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012 Sportsudvalgets indstillinger til reglementsændringer 2012 5 - Påklædning Stk. 1 Godkendt styrthjelm ( fuldface) ECE mærket 04 / 05, som skal være fastspændt (visir er ikke tilladt), trøje med nedrullet

Læs mere

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens

Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Referat fra Klublederseminar MX på Hotel Scandic, Bygholm Park, Horsens Møde: Klublederseminar Mødedato: 6.-7. november 2015 Til stede: MX-klubberne Referent: Kasper Darfelt Dato: 12. november 2015 1.

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007

Quad Racer Bilag TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00. TILLÆG til reglerne i det eksisterende motocross reglement med virkning 2007 22.00.1 Startnumre. Fast Startnummer tildeles centralt af SD motocross og offentliggøres på hjemmesiden Kørernes nummerplader

Læs mere

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp

Indbydelse til Taastrup Beg/Øvet Cup Kamp Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Taastrup Taekwondo Klub Dato: 06-06-2015 Sted: T.I.K Hallerne Parkvej 78 2630 Taastrup Kampregler: DTaF s kampreglement BEMÆRK: Øvet vil bruge Daedo elektroniske

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale. 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale. 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2015 27. februar - 1. marts 2015 i Rødovre Skøjte Arena 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens

Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Repræsentantskabsmøde Den 6. marts 2005 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Sportsdivision Motocross R E F E R A T Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal Anna Marie Ebbesen gennemgik listen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T

Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T 13. marts 2007 Repræsentantskabsmøde Den 4. marts 2007 Scandic Hotel Bygholm Park, Horsens Dagsorden pkt. 1 Konstatering af møderet og stemmetal SPORTSDIVISION MOTOCROSS R E F E R A T Listen med mødte

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Bestyrelsesmøde onsdag d. 02.11.10 kl.19.00, i klubhuset. Deltagere: Referent: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ), Peter Brücher Jensen (PBJ), Brian Østergreen (BØ) og Jane Kneis (JK) Jane Kneis

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 8. marts 2009 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Lars Bo Rasmussen gennemgik listen over de fremmødte 33 klubber.

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Generalforsamling den 27. november 2008 kl. 19.00 i Grindsted Gokart Klub. Edvard Madsen bød velkommen til 28 fremmødte medlemmer. Edvard delte

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense TID: 1. november 2015 kl. 08.30-16.20. Fremmødte: Jesper, Jan, David, Søren Herlev, Jan-Erik, Tarik, Mikael, Erik(referent)

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SU RR og Admin møde 20. oktober 2011, kl. 17.00 Sted: DMU Kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Jesper Holm (SK formand),

Læs mere

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen Fællesmøde den 16. september 2008. på Fjelsted skov kro. 18:10 Velkommen: Henrik bød velkommen og takkede for, at så mange ville møde op. Vi må ryste posen, vi må have nogle input, informationer, der kan

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november 1 Dagsorden Lørdag den 6. november 2010 08.30 09.00 Opsamling og kort præsentation af workshop 1 09.00 10.15 Workshop 2 Med udgangspunkt i resultatet fra Workshop

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2014 i Århus Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2014 i Århus Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2014 14.-16. marts 2014 i Århus Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Christiansbjerg

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

1. Speedway- Is-Racing - Lang- og græsbaneløb 2005 d. En kører, der er styrtet p.g.a. ureglementeret kørsel, eller bevidst er styrtet for at undgå en anden kører, af sikkerhedshensyn, kan dommeren lade

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence, Klubmesterskab, og Grand Prix-finale 2017 10.-12. marts 2017 i Gladsaxe Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Gladsaxe Skøjteløber-Forening

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II. 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II. 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II 2015 30. oktober - 1. november 2015 i Hørsholm Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Hørsholm

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

DMU Informationshæfte

DMU Informationshæfte DMU Informationshæfte Danmarks Motor Union byder dig hermed velkommen til en sport fyldt med oplevelser. I dette informationshæfte har du mulighed for at finde oplysninger om Motocross sporten, så du kommer

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

Hørsholm Cup maj 2018 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal

Hørsholm Cup maj 2018 Langbanestævne. Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 26. - 27. maj 2018 Langbanestævne Hørsholm Svømmehal Hørsholm Cup 2018 Stævnet er planlagt med henblik på at svømmerne kan opnå tider til DM/DJM-L og DÅM-L - samt give alle svømmere en god

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand SD Motocross 05-09 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 25. august på Hotel Nyborg Strand Til stede: Peter Hansen(PH), Anders Johansen(AJ), Klaus Hansen(KH), Kim Hilkjær(KH), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016

Technical Guide for JT All In Racing BMX Cup 2016 for JT All In Racing BMX Cup 2016 Dansk BMX National Cup 2016 Indholdsfortegnelse 1 Information omkring løbsserien... 3 1.1 Løbsansvarlige... 3 1.2 Baner og dato... 3 2 Regler, klasser, tilmelding og registrering...

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

Formandsmøde den 25. april 2018, kl , Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket.

Formandsmøde den 25. april 2018, kl , Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket. Formandsmøde den 25. april 2018, kl. 19.00, Nørremarksvej 225, 6800 Varde I DGI Sydvest krocket. Fremmøde fra 26 af 41 klubber: Agerbæk, Alslev, Billum, Boldklubben Vestkysten, Bramming, Bøvl, Ældresagens

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 22.-24.

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Klubmesterskab 2018 23.-25. februar 2018 i Kvik Hockey Arena, Herning 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Herning Skøjteløberforening

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II november 2016 i Hørsholm Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II november 2016 i Hørsholm Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Sjællands-Mesterskaber og Sjællands-Cup GRAND PRIX II 2016 18.-20. november 2016 i Hørsholm Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Hørsholm Kunstskøjteløber

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016

Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016 Nippon Cup - runde 1 HOLBÆK Søndag den 18. september 2016 NIPPON CUP ER FOR ALLE I har vi: NE WAZA/GULVKAMP FIGHTING SENIORER ÅBEN RÆKKE MOTION Med fra starten. Side 1 af 5 OL er veloverstået. Ju-Jitsu

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne

Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dansk Taekwondo Forbund Indbydelse kampstævne Dato: 25 juni 2016 Stævnenavn: Summer Cup Arrangør: Hwarang Taekwondoklub Rødovre Sted: Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, 2610 Rødovre, Denmark Sidste tilmelding:

Læs mere

D og E-stævner

D og E-stævner D og E-stævner 2019-2020 Før stævnet 14 dage før stævne dato, skal det ligge på Equipe med klasser som er oprettet på GO. 7 dage før stævne dato, skal der ligge en liste på Equipe med alle official navne

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens VELKOMMEN til DMU s Klublederseminar 2012 2. og 3. november 2012, Horsens 1 DMU Klublederseminar, November 2012 Formål Status for den forgangne sæson og sikre at DMU fokuserer på de rigtige områder og

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE

REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE REFERAT AF TEMAMØDE D.26.03.11 I ODENSE Antal fremmødte medlemmer: 12+5 børn. Repræsentanter fra regionsbestyrelserne: Lotte(reg.3), Kirstine(reg.1), Aage, Hanne, Christina og Fritz(reg. 2) Hovedbestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR KØRERNE KEJSERDALEN

RETNINGSLINJER FOR KØRERNE KEJSERDALEN RETNINGSLINJER FOR KØRERNE Indskrivning, skal ske inden træningens start. Kørsel uden indskrivning kan medfører bortvisning. Ved indskrivning efter hver hele time er du først garanteret træning i den følgende

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross

Repræsentantskabsmøde. 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Repræsentantskabsmøde 2. marts 2008 Sportsdivision Motocross Punkt 1 Konstatering af møderet og stemmetal Formanden bød velkommen, hvorefter Martin Skov Jensen gennemgik listen over de fremmødte 31 klubber.

Læs mere