TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING"

Transkript

1 TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING Drive autoriseret grønt Turistbureau i Sæby: Med skriftlig og mundtlig kvalificeret service og informationsbetjening på dansk, engelsk, tysk, fransk, samt på de skandinaviske sprog. Servicering af turister både ved personligt fremmøde på Turistbureauet, pr. telefon, post og . Åbningstider: 02. jan - 9. juni Man-fre kl , lørd , søndag lukket 11. juni -12.aug. Man.-lør kl , søn aug - 26.aug. Man-lør. Kl , søndag lukket 27.aug - 31.dec Man-fre kl , lørd , søndag lukket Information på Internet Udvikling of vedligehold af Sæbys webside på dansk, tysk og engelsk omfattende seværdigheder, aktiviteter,begivenheder, overnatnings-og spisesteder m.m. Opdatering af data om Sæbys turistprodukter i Guide Danmark (VisitDenmark) på dansk, tysk og engelsk. Sæby Guide Trykning af turistbrochure om Sæby og omegn (Lyngså, Voerså, Jyske Ås)indeholdende oplysninger om overnatningsmuligheder, bespisning, seværdigheder, områdets historie, begivenheder, aktiviteter og diverse praktiske oplysninger. Distribution Distribution af turisbrochuren til rederier, attraktioner, overnatnings-og spisesteder som handels-og servicesteder i lokalområdet, hvor turisterne færdes. Desuden distribueres brochuren regionalt og nationalt til alle større overnatnings-og informationssteder via Danmarksdistributionen. Danmarks-information Fremlæggelse og udlevering af VisitDenmarks gratis nationale publikationer, regions-og destinationsbrochurer, samt alle danske turistbureauers lokale turistbrochurer, foruden brochurer fra lokalområdet over overnatnings-og spisesteder, attraktioner og seværdigheder. Transport-information Herudover udlevering af køre-og fartplaner samt flyplaner og publikationer med almen rejseinformation. Øvrig rejse-informatioln Da Sæby ikke har noget rejsebureau, udleveres desuden - som en lokal service - alle de større rejsebureauers kataloger. På grund af nærheden til Norge og Sverige udleveres også almen turistinfo for VisitNorge og VisitSweden. Salg og service: Valutaveksling, hotel-og værelsesbooking, booking af færgebilletter, salg af relevante bøger og plakater, T-shirts, campingpas, vandrerkort, post-og telekort, NT-kort, mm. Salg af billetter via

2 Guide-service: 4 ugentlige guidede by-rundture på dansk (man+ons), tysk (man) og svensk (tors) i højsæsonen, samt formidling af bestilte guide-ture i Sæby og på Sæbygård året rundt Udlejning af feriehuse i Sæby og omegn: Formidling af ca. 120 feriehuse i Sæby og Lyngså Koordinerende markedsføring: Turistbureauets indtægter ved salg og service anvendes til markedsføring og produktudvikling i regi af Toppen af Danmark samt til overordnet, koordineret markedsføring af Sæby og omegn, specielt i Norge. Bearbejdning af presse-og samarbejdspartnere i Danmark, Norge og Sverige. Aktivitetskalender: Indhentning af aktiviteter året rundt i netværket af foreninger og kultur-, natur- og sportsinstitutioner. Udsendelse af nyheder til erhvervet og koordinering af tema-aktiviteter.

3 BILAG: Opgaver i regi af Toppen af Danmark: Turistbureaet varetager løsningen af opgaver i regi af Toppen af Danmark for lokalområdet Sæby og stiller desuden ressourcer til rådighed i diverse arbejdsudvalg i Toppen-regi: udvalget: Koordinering og udvikling Lysets Land-udvalget som formand Lysets Land Katalog og Branding Assistent Koordinering af oversættelser/koorektur Assistent Salg Den gode Historie, Produktionsudvalg: Assistent Udvikling og markedsføring af personligt formidlede historier IT-udvalget Udvikling af Toppen af Danmarks websider, Database, IT-service mm. Messen i Oslo Praktisk udførende, opsætning/nedtagning i tæt samarbejde med Skagens turistchef. Feriehus-udvalget Koordinering af feriehus-udlejning og markedsføring. Kompetence-udvikling Assistent Kurser og værtskab DISTRIBUTION 2008 Sæby Turistbureau Fælles distribution af alle daglige bestillinger af kataloget Lysets Land for hele Toppen af Danmark. Eksterne udvalg for Toppen af Danmark: Kystby-udvalget Tværfaglig arbejdsgruppe (VUR) omkring kvalitetsudvikling af Toppen af Danmarks kystbyer konferencer rapporter. Vendsyssel Festival Koordinering og markedsføring af ca. 60 Koncerter i juli i heletoppen af Danmark. VisitNordjyllands Rådgivende turismefremmeudvalg Koordinering af produktudvikling-kampagner Udvikling af superhelårsdestination Naturen Plus: Toppen af Danmarks udpegning som superhelårsdestination vil i de kommende år kræve mange ressourcer både i turisterhvervet, i kommunerne, i Toppen af Danmark og på turistbureauerne. Det vil kræve mange ressourcer at skabe en udvikling, der øger turismen med 30 %, spreder sæsonen og øgeromsætningen pr. turist.

4 Ifølge tidsplanen går detailplanlægningsperioden i gang fra september 2007 til april 2008 og samtidig skal der startes et antal netværk og klynger op. Efter måling og evaluering til august 2008 vil det egentlige udviklingsarbejde kunne gå i gang. Tillidsposter for Sæby Turistforening: Både personale og bestyrelsesmedlemmerne i Sæby Turistforening besætter en lang række poster i arbejdsudvalg og tillidsposter i lokale og regionale bestyrelser og organisationer med det formål at præge udviklingen til fordel for turismen udvalget: Arne Ugilt Fonden Toppen af Danmark Sæby Erhvervsforening Sæby Svømmebad Sæby Museum Kulturgruppen 2001 Digterbyen netværk Kunst og Kystturisme Sæby Museum udvikling af rolle/profil Koordineringsudvalg (de 3 turistforeninger) Udvikling af den lokale turisme: Deltagelse/medvirken i møder og udvalg vedr. Markedsføring og produktudvikling af Sæby, i erhvervet og i borgerforeninger, etc. Arne Ugilt Robert Johansen Robert Johansen Hanne Stokholm Jacob Thorup Larsen, Arne Ugilt og Sikre koordinering og fælles fodslag: Arbejde for fælles fodslag med andre lokale aktører som f.eks. Den selvejende Institution Sæbygård, Sæbygårds Venner, Overnatnings-og bespisnings-sektoren, Golfklubben, Sæbys Kunsthåndværkere, Sæby Havn, Sæby Museum, Sæby Svømmebad, Handelsstandsforeningen, foruden Frederikshavn og Skagen Turistforeninger.

5 Påvirke til en god turistmæssig udvikling i lokalområdet: Turistforeningen har i sin strategi sat fokus på en række prioriterede områder i Sæby og omegn, hvor vi ønsker udvikling og markedsføring, der styrker det samlede turistprodukt og forlænger sæsonen: 1. Sæby Havn udvikling/udvidelse 2. Sæbygård levendegørelse og åbning året rundt. 3. Digterbyen/Ibsen-byen med en koordinering af aktiviteter/glade sommerdage museer/miniby/teater/norske Ibsen-byer, etc, der understøtter og forstærker brandet. 4. Børneguider Sæby i børnehøjde 5. Sæby.dk: Pakkerejser med gourmet,golf og kunst til Sæby. Herudover er der særligt fokus på: Udvidelse af overnatningskapaciteten kombineret med et nyt aktivitetsområde (ferieresort) i Sæbys omegn efter nedlæggelse af Voerså Kro og Sæby Strand Camping. Opmærksomheden er især rettet mod Lyngså-Voerså området, som dels har egnede arealer og dels vil kunne få et løft ved at tilføre det attraktive feriehusområde med en lang række aktiviteter for hele familien. Fisk og Scandinavian Cooking: 3 fiskerestauranter, 2 fiskeforretninger og 1 røgeri på Sæby Havn er en attraktion i sig selv. Herudover fremhæves gennem særlig folder de restauranter og fødevareproducenter, som bruger friske, lokale råvarer. Kunst og Miljø i Sæby : Samle og koordinere markedsføring af de mange kunsthåndværkere/gallerier i Sæby. Smagen af Kunsthåndværk /pakketure med malerkurser og gastronomi. Udvikling af Sæby Museum indhold og profil i relation til kunstnertiden (digterne og landskabsmalerne) MÅL: At sikre, at oplevelsesøkonomien fortsat udvikles gennem tilstrækkelig kapacitet og kvalitet i såvel overnatningstilbud som bespisning og oplevelsestilbud. Styrkelse af branding/profil gennem arrangementer og markedsføring i tæt samarbejde med Toppen af Danmark og de to øvrige turistforeninger i Frederikshavn Kommune, således at hvert område fremtræder med sin særlige karakter og bidrager til helheden med noget ekstra. Den gode historie skal via innovation og samarbejde med erhvervet indarbejdes i de lokale produkter på alle planer. Målet er at skabe større omsætning og dermed bedre rentabilitet og flere direkte og indirekte arbejdspladser i relation til den samlede turisme. Branding: At udvikle Sæbys profil som Digterbyen (i forhold til malerkunsten i Skagen og Bangsbo i Frederikshavn) Ibsen-byen i forhold til norske Ibsen-byer Byen ved havet med det uspolerede, historiske bymiljø og miljø af arbejdende kunsthåndværkere. Sæbygård med levende formidling af Renæssancen ( tallet og admiralerne på Sæbygård) i forhold til Middelalderen på Voergaard og Tordenskjold (1700-tallet) i Frederikshavn.

6 For 2008 planlægges pt.: Udgivelse af Sæby Guide Udgivelse af nye cykelkort med bykort på én side og cykelture på den anden. (finansieret af erhvervet). Udgivelse af aktivitetskalender, som udsendes pr.mail til alle medlemmer hver dag for 2 dage ad gangen. Trykkes hver uge til turister. Sendes hver uge til Nordjyske (Sæby Folkeblad) Kampagne for at udleje sommerhus gennem det lokale turistbureau Igangsættelse af Sæby i børnehøjde med børneguide-projekt Ibsen-dage i august med Ibsen-teater af SæbyScenens ungdomshold sendes videre til Ibsen-byerne i Norge (Digterbyen) Digtets dag i august (Digterbyen) Nordisk Ungdomsteater-seminar i september/oktober (fokus på moderne fortolkninger af Henrik Ibsens dramaer) (Digterbyen). Lysfestival 2008 i tæt samarbejde med Light Vision og lokale netværk efterårsferien Igangsættelse af egentligt projekt omkring afklaring af mulighederne for ferieresort i Lyngså i tæt samarbejde med Erhvervskontor og Frederikshavn.

Salg af billetter til arrangementer i Frederikshavn og omegn via www.frederikshavnerbilletten.dk

Salg af billetter til arrangementer i Frederikshavn og omegn via www.frederikshavnerbilletten.dk Turistservice 2008. Drive autoriseret grønt Turistbureau: Med skriftlig og mundtlig kvalificeret service og informationsbetjening på dansk, engelsk og tysk samt på de skandinaviske sprog. Servicering af

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2011

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2011 Faaborg-Midtfyn Turistforening Aftale 2011 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0 INDLEDNING... 2 2.0 FORUDSÆTNING FOR AFTALENS INDGÅELSE... 3 3.0 INDGÅELSE AF ÅRLIG AFTALE OG EVALUERING... 4

Læs mere

Turistservice 2008. 1. april 22. juni og 18. august 31. oktober: Mandage fredage kl. 9-16, lørdag 10-14. Søndage lukket

Turistservice 2008. 1. april 22. juni og 18. august 31. oktober: Mandage fredage kl. 9-16, lørdag 10-14. Søndage lukket Turistservice 2008. Drive autoriseret grønt Turistbureau: SKAGEN Med skriftlig og mundtlig kvalificeret service og informationsbetjening på dansk, engelsk og tysk samt på de skandinaviske sprog. Servicering

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan. I Lysets Land. For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. PIXI-UDGAVE revideret september 2010

Naturen+ Handlingsplan. I Lysets Land. For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. PIXI-UDGAVE revideret september 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI-UDGAVE revideret september 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision

Læs mere

Strategiplan for Lemvig Thyborøn Turistforening

Strategiplan for Lemvig Thyborøn Turistforening Strategiplan for Lemvig Thyborøn Turistforening Strategiplan mellem Lemvig Kommune og Lemvig Thyborøn Turistforening Strategiplan for Lemvig Thyborøn Turistforening Denne strategiplan er blevet til i en

Læs mere

Statusrapport vedr. turisme

Statusrapport vedr. turisme Statusrapport vedr. turisme Skabelon til opgavebesvarelsen i afklaringsfasen 1. kortlægning af områdets økonomi budgettal for 2005 Se samlet skema Se samlet skema Se samlet skema regnskabstal Se samlet

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig åbningstid pr. bureau på 39 timer pr. uge. På de 3 bureauer er der personlig betjening af

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

Forslag til. model for partnerskab for drift af turistservice

Forslag til. model for partnerskab for drift af turistservice Forslag til model for partnerskab for drift af turistservice 9. juni 2010 Indhold: 1. Turismen i Hjørring Kommune...2 2. Partnerskab med lokale turismeoperatører...4 3. Model for partnerskab...5 4. Økonomi...7

Læs mere

Danmark som Gourmetland. Pelle Andersen Danske Regioner, 4. september 2009

Danmark som Gourmetland. Pelle Andersen Danske Regioner, 4. september 2009 Danmark som Gourmetland Pelle Andersen Danske Regioner, 4. september 2009 Baggrund 1. 2. 3. 4. Gourmetoplevelser: Den stigende internationale opmærksomhed omkring dansk madkultur har et stort turismepotentiale.

Læs mere

Ishøj Turistbureau 2009

Ishøj Turistbureau 2009 Ishøj Turistbureau Virksomhedsplan 24. januar 2008 Ishøj Turistbureau 2009 1 Ishøj Turistbureau Virksomhedsplan 24. januar 2009 Virksomhedsplan 2009 Indledning Ishøj Turistbureau er et driftssted som organisatorisk

Læs mere

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 November 2013 Indledning Med denne strategi for udvikling af turisme og oplevelser formulerer Greve Kommune nu for første gang en vision

Læs mere

MADKVALITET I DANSK TURISME

MADKVALITET I DANSK TURISME MADKVALITET I DANSK TURISME AGENDA Data Egne observationer og analyse Erfaringer fra udlandet FOODs egne projekter plus et par bonus-events Bud på fremadrettet indsats Data fra Danmark TURISMEERHVERVET

Læs mere

Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum

Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum Deltagere: Henning Mysager, Bratskov Turist- og Kulturforening - Ole Stavad, Kommunalbestyrelsesmedlem Helle Bak Andreasen,

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision og mål

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Partnerskabsaftale / resultatkontrakt mellem FETC og Frederikssund kommune for 2009.

Partnerskabsaftale / resultatkontrakt mellem FETC og Frederikssund kommune for 2009. Frederikssund den??. februar 2009 Partnerskabsaftale / resultatkontrakt mellem FETC og Frederikssund kommune for 2009. 1 Baggrund og målsætning Denne aftale udgør grundlaget for samarbejdet mellem FETC

Læs mere

Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn

Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Forord: Rapporten har til formål at evaluere på aftalen mellem Turistforeningen for Faaborg Midtfyn og Faaborg- Midtfyn Kommune for året 2010.

Læs mere

Midtjysk Turisme Nøgletal 10. september 2013. http://www.midtjyskturisme.com/viden/noegletal/turismens-oekonomiske-betydning.aspx

Midtjysk Turisme Nøgletal 10. september 2013. http://www.midtjyskturisme.com/viden/noegletal/turismens-oekonomiske-betydning.aspx Pop-up restauranter viser turisterne vej til den gode lokale madoplevelse Formål/relevans Turismen er Danmarks største eksporterhverv, idet turisterne i Danmark bruger 82,4 mia. kr. når de opholder sig

Læs mere

Tal omkring autocamperturismen.

Tal omkring autocamperturismen. Tal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Andre foreninger,

Læs mere

Turismepolitik 2009-2013 for Lemvig Kommune

Turismepolitik 2009-2013 for Lemvig Kommune Turismepolitik 2009-2013 for Lemvig Kommune "Turismen i Lemvig kommune er et vigtigt indsatsområde for kommunen og dens udvikling indenfor erhvervsudvikling, bosætning, kultur og uddannelse" Lemvig Kommune

Læs mere

Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn

Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Forord: Rapporten har til formål at evaluere på aftalen mellem Turistforeningen for Faaborg Midtfyn og Faaborg- Midtfyn Kommune for året 2009.

Læs mere

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening. Salgsmateriale til sæson 2013

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening. Salgsmateriale til sæson 2013 Sydfalster Turist- & Erhvervsforening Salgsmateriale til sæson 2013 Hvert år besøger rigtigt mange turister Marielyst på ferie, vennebesøg eller konference. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2010

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2010 Faaborg-Midtfyn Turistforening Aftale 2010 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0 INDLEDNING... 2 2.0 FORUDSÆTNING FOR AFTALENS INDGÅELSE... 3 3.0 INDGÅELSE AF ÅRLIG AFTALE OG EVALUERING... 4

Læs mere

Resultatkontrakt. Kontraktens parter. Resumé. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2015. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07

Resultatkontrakt. Kontraktens parter. Resumé. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2015. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07 Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2015 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07 Kontraktens parter Region: Regional Udvikling Skottenborg 26 Ean-nr: 5 798 002 763

Læs mere

Ansøgning om tilskud til Projekt Troldbjerg Hvide Sande fra RKSK Vækstpuljen

Ansøgning om tilskud til Projekt Troldbjerg Hvide Sande fra RKSK Vækstpuljen Ansøgning om tilskud til Projekt Troldbjerg Hvide Sande fra RKSK Vækstpuljen Kontaktinformation på ansøger Organisation: Ringkøbing Fjord Turisme Adresse: Nørregade 2B Postnr.: 6960 Hvide Sande Kontaktperson:

Læs mere

Fanø Kommunes Erhvervs- og turistpolitik. Forord

Fanø Kommunes Erhvervs- og turistpolitik. Forord Fanø Kommunes Erhvervs- og turistpolitik Forord Fanø har gennem århundreder forstået at tilpasse sig og være på forkant med samfundsudviklingen. Vi så hurtigt mulighederne i international handel og skabte

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juli 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juli

Læs mere

Turismens økonomiske betydning i kystbydestination Hals

Turismens økonomiske betydning i kystbydestination Hals Turismens økonomiske betydning i kystbydestination Hals September 2014 Indholdsfortegnelse Sammenfatning... 1 Om rapporten... 1 Turismens økonomiske betydning i Hals... 2 Turismeforbrug... 2 Samfundsøkonomiske

Læs mere

Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet

Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet Erhvervspartnerskabernes arbejde med kystturisme ved Peter Sørensen, Østdansk Turisme Poul Fejer Christiansen, Campingrådet Idéen om erhvervspartnerskaberne fødes i Vores Rejse - den fælles strategi for

Læs mere

Vedlagt er et for-projektoplæg til oprettelsen og udviklingen af Nordsjællands Maritime Klynge.

Vedlagt er et for-projektoplæg til oprettelsen og udviklingen af Nordsjællands Maritime Klynge. København, d. 19. november, 2014 Kære Byråd v/borgmesteren i Halsnæs, Gribskov og Helsingør kommune. Ansøgning om støtte i 1 år, til at udvikle projektet: Nordsjællands Maritime Klynge (Maritime Cluster

Læs mere

Tversted. Lønstrup Frederikshavn

Tversted. Lønstrup Frederikshavn Skagen Skiveren Hirtshals Tversted Aalbæk Lønstrup Frederikshavn Løkken Sæby Blokhus Uafhængigt ejendomsmæglerfirma Vi er stolte over at være et uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi har ingen personlig

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: oktober 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: august

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013.

Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013. U D K A S T December 2012 Rammeaftale for Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og Langeland Kommune vedrørende udførelsen af lokal erhvervsservice og turismeservice i 2013. Bestiller-Udfører-Model.

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Roskilde Kommune. Fishing Zealand er startet som et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund,

Roskilde Kommune. Fishing Zealand er startet som et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund, Roskilde Kommune Valdemarsgade 43 Postboks 200 4760 Vordingborg Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk Sagsnr.: 11/11437 Dokumentnr.: 37607/13 Sagsbehandler: Paul Debois Dir. 55 36 24 12 E-mail: pde@vordingborg.dk

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Ny turismefremmeindsats i Hjørring Kommune

Ny turismefremmeindsats i Hjørring Kommune Ny turismefremmeindsats i Hjørring Kommune 29.marts 2016 Nærværende notat er et bud på en præcisering af de opgaver der ligger i udviklingen af turisme i Hjørring Kommune jf. Nyt turismesamarbejdet i Hjørring

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - oktober 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: december 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -december 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: februar 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar september 2015 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: november 2015 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Lokal udviklingsstrategi for. LAG Billund. under landdistriktsprogrammet for perioden 2007-2013. 2. udgave - november 2008.

Lokal udviklingsstrategi for. LAG Billund. under landdistriktsprogrammet for perioden 2007-2013. 2. udgave - november 2008. Lokal udviklingsstrategi for LAG Billund under landdistriktsprogrammet for perioden 2007-2013. 2. udgave - november 2008 Pixiudgave Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Formalia... 3 Strategi...

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Erhvervs- og turismestrategi

Erhvervs- og turismestrategi Januar 2016 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Erhvervs- og turismestrategi Introduktion Beskæftigelses-og erhvervsudvalget har i 2015 indsamlet input til en ny erhvervs- og turismestrategi. Erhvervs-

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2019 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: Marts 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: Januar

Læs mere

FORNYELSE OG VÆKST I DANSK TURISME

FORNYELSE OG VÆKST I DANSK TURISME FORNYELSE OG VÆKST I DANSK TURISME Juni 2011 Forord I en globaliseret verden må et lille land som Danmark hele tiden arbejde for at have de bedste rammevilkår, hvis vi skal klare os i konkurrencen med

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Djursland Vækst gennem oplevelser. Kontraktperioden 2. april 2012 til 30. april 2015. Journalnummer: 1-33-76-23-24-11

Resultatkontrakt. Vedrørende. Djursland Vækst gennem oplevelser. Kontraktperioden 2. april 2012 til 30. april 2015. Journalnummer: 1-33-76-23-24-11 Resultatkontrakt Vedrørende Djursland Vækst gennem oplevelser Kontraktperioden 2. april 2012 til 30. april 2015 Journalnummer: 1-33-76-23-24-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - april 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juni 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: april

Læs mere

Dansk Kyst- og Naturturisme. Region Syd Turismekonference maj 2015

Dansk Kyst- og Naturturisme. Region Syd Turismekonference maj 2015 Dansk Kyst- og Naturturisme Region Syd Turismekonference maj 2015 0 Aftale mellem Erhvervs- og Vækstministeriet og Danske Regioner Vision fra Vækstplanen Dansk Turisme og oplevelsesøkonomi skal frem mod

Læs mere

DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013

DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013 DESTINATIONSUDVIKLING SØNDERJYLLAND VED URS DEN 28.08.2013 FORMÅL OG PROCES Denvigtige sønderjyske turisme I 2010 brugte turister 3,3 mia. kr. i destinationen lig med en værditilvækst på 1,7 mia. kr. i

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - september 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: november 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Blåvand Varde Nr. Nebel. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontorene

Blåvand Varde Nr. Nebel. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontorene dansommer Blåvand Blåvandvej 27 6857 Blåvand tlf. 39 14 30 25 mail: blaavand@dansommer.dk dansommer Varde Vestre Landevej 201 6800 Varde tlf. 39 14 30 32 mail: varde@dansommer.dk dansommer Nr. Nebel Erhvervsparken

Læs mere

ZA5887. Flash Eurobarometer 370 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 2013) Country Questionnaire Denmark

ZA5887. Flash Eurobarometer 370 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 2013) Country Questionnaire Denmark ZA887 Flash Eurobarometer 70 (Attitudes of Europeans towards Tourism in 0) Country Questionnaire Denmark Tourism - DK D Hvad er din alder? (SKRIV NED - HVIS "ØNSKER IKKE AT SVARE" KODE '99') D Respondentens

Læs mere

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2 Kystturisme Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark Indhold: 1. Hvad betyder Turismeerhvervet for Danmark 2. Hvem er vores gæster 3. Motiver for ferien

Læs mere

LAG Struer beretning 2011

LAG Struer beretning 2011 LAG Struer beretning 2011 a. Overordnet redegørelse for aktionsgruppens og bestyrelsens virke i det foregående år med hensyn til udviklingsstrategien, inddragelse af det lokale liv/offentlige myndigheder

Læs mere

EVALUERINGSMØDE TURISTSÆSON 2015 VELKOMMEN

EVALUERINGSMØDE TURISTSÆSON 2015 VELKOMMEN VELKOMMEN PROGRAM 16.15 Tjek ind - der er kaffe og kage ved bordene 16.30 Velkomst og indlæg om Guldborgsund Kommunes turismeindsats. v/ formand for Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget, Martin Lohse

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som VIP-Partner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som VIP-Partner 2014 Velkommen som VIP-Partner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! VIP-Partner 2014 Vores bedste kort Som VIP-Partner hos VisitAalborg har du mulighed for at vælge frit imellem alle

Læs mere

En kort karakteristik af turistservice i Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Varde og Faaborg-Midtfyn kommuner samt Bornholms Regionskommune

En kort karakteristik af turistservice i Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Varde og Faaborg-Midtfyn kommuner samt Bornholms Regionskommune En kort karakteristik af turistservice i Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Varde og Faaborg-Midtfyn kommuner samt Bornholms Regionskommune Turistforum Vest, 16. marts 2010 Nærværende materiale: En kort

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2018

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2018 Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: August 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 Røsnæsvej 185, 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen,

Læs mere

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Malene Schrøder Foreningen for Troldefestival i Næstved Maglemølle 25, 1. 4700 Næstved Tlf. 2112 2103 E-mail: ms@visitnaestved.com

Læs mere

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Bilag 3: Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 15. september 2011 1 Baggrund Siden nedlæggelsen af Fyntour har Koordineringsgruppen

Læs mere

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016

Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus. Skanderborg 13. april 2016 Turisme i Business Region Aarhus + Gæsteservice i Aarhus Skanderborg 13. april 2016 Agenda Baggrund Status Gæsteservice i Aarhus Baggrund Kommunerne iværksatte i 2014 en proces i regi af Business Region

Læs mere

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig.

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Turistbureauet på Akseltorv 8, 6600 Kolding Nu og fremtiden: Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Den moderne

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S Dato: Onsdag den 21. marts 2007 Tidspunkt: kl. 10.30 13.00 Sted: Forskerparken, Kullinggade 31E, 5700 Svendborg Bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Otto Jørgensen

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme] Resultatkontrakt Vedrørende [Hærvejen en international destination for cykel- og vandreturisme] [1. januar 2013-31. oktober 2014] Journalnummer: 1-33-76-23-14-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 kl. 18.00 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 kl. 18.00 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 25. august 2015 kl. 18.00 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende: Peter Hermann, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen, Ole Jerichow, Inge Johansen, Kirsten

Læs mere

Præsentation af tilskudsordninger under Grøn Vækst 2011 Netværk og kvalitetsfødevarer - økologi

Præsentation af tilskudsordninger under Grøn Vækst 2011 Netværk og kvalitetsfødevarer - økologi Præsentation af tilskudsordninger under Grøn Vækst 2011 Netværk og kvalitetsfødevarer - økologi Netværksordningen Kvalitetsfødevarer - økologi Titel 2 Netværksordningen Har ansøgningsfrist 24.juni Pulje

Læs mere

Introduktion til projektet Oplev Vækst.

Introduktion til projektet Oplev Vækst. Punkt 6. Introduktion til projektet Oplev Vækst. 2014-4764. Sundheds- og Kulturforvaltningen fremsender nedenstående redegørelse om projekt Oplev Vækst til Sundheds- og Kulturudvalgets orientering. Sagsbeskrivelse

Læs mere

Workshop for Smag og Oplev aktører. 12. november 2013

Workshop for Smag og Oplev aktører. 12. november 2013 Workshop for Smag og Oplev aktører 12. november 2013 Program Velkomst og kort præsentationsrunde navn og virksomhed Præsentation af Smag og Oplev Favrskov projektet, projektejernes hensigt med projektet

Læs mere

Indsatsområdets navn: SEJLERTURISME: Billigt og nemt tilgængeligt materiale

Indsatsområdets navn: SEJLERTURISME: Billigt og nemt tilgængeligt materiale Indsatsområdets navn: SEJLERTURISME: Billigt og nemt tilgængeligt materiale Kort/billede Beskrivelse af forslaget - hvad går det ud på? Hvad er formålet med indsatsen? Hvornår kan forslaget realiseres?

Læs mere

Regionale nøgletal for dansk turisme, 2004-2006

Regionale nøgletal for dansk turisme, 2004-2006 N O T A T Regionale nøgletal for dansk turisme, 2004-2006 Kort før nytår offentliggjorde VisitDenmark rapporten Tre forretningsområder i dansk turisme Kystferie, Storbyferie og Mødeturisme, der for første

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2018

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2018 Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: Marts 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: Januar

Læs mere

Turismerelaterede arbejdspladser

Turismerelaterede arbejdspladser TURISMEN I RANDERS Hovedkonklusioner 1 Der er forholdsvist få turismerelaterede arbejdspladser i Randers Kommune Dog er etableringsraten for iværksætteri højest i denne branche Overnatningsraten er faldet

Læs mere

Til Frederikssund Kommune. En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund:

Til Frederikssund Kommune. En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund: Til Frederikssund Kommune En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund: Rapporten Samfundsøkonomisk betydning af lystfiskeri i Danmark, Fødevareministeriet 2010 understreger, at lystfiskerne genererer

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2018

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2018 Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: Juli 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: Maj

Læs mere

Turisthus Nords. udviklingsforum. Invitation til. TURISMESTRATEGI 2020 for Skagen, Frederikshavn og Sæby

Turisthus Nords. udviklingsforum. Invitation til. TURISMESTRATEGI 2020 for Skagen, Frederikshavn og Sæby Invitation til Turisthus Nords udviklingsforum TURISMESTRATEGI 2020 for Skagen, Frederikshavn og Sæby Tirsdag den 22. september 2015 kl. 17.00 kl. 21.15 Aalbæk Gl. Kro, Skagensvej 42, 9982 Ålbæk Turismestrategi

Læs mere

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder Beskrivelse af Restaurant Skarresø - Konkurrence, muligheder og samarbejder Restaurant Skarresø Indledning I det projekt, som er beskrevet om Skarresø vandrehjem, campingplads og restaurant, er restauranten

Læs mere

Vækststrategi for Kyst- og Naturturisme i Danmark - Kort fortalt

Vækststrategi for Kyst- og Naturturisme i Danmark - Kort fortalt Notat Vækststrategi for Kyst- og Naturturisme i Danmark - Kort fortalt 1 1. Introduktion Dette oplæg til Vækststrategi for kyst- og naturturismen i Danmark er udviklet i bestyrelsen for Dansk Kyst- og

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2010 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1150761207 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 Eannr:

Læs mere

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D.

Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Aktiv tematurisme i Region Syddanmark TEMAVÆRKSTED PÅ WORKSHOP D. 3. DECEMBER 2014 FACILTATOR: PETER KVISTGAARD, PH.D. Lidt baggrund 03/12/14 Peter Kvistgaard 2 Program Introduktion til værksted Præsentation

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -november 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: januar 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Erhvervsudvikling. Karby. »En god partner når det. gælder erhverv og igangsættelse af nye aktiviteter i landdistrikterne. Erhvervsudvikling Karby

Erhvervsudvikling. Karby. »En god partner når det. gælder erhverv og igangsættelse af nye aktiviteter i landdistrikterne. Erhvervsudvikling Karby Erhvervsudvikling Karby»En god partner når det gælder erhverv og igangsættelse af nye aktiviteter i landdistrikterne på Mors« Eksempler på Erhvervsudvikling Karbys aktiviteter: Medarrangør af messe i Hvidbjerg

Læs mere

Nye veje til vækst i kystturismen. v/ Katia K. Østergaard adm. direktør, HORESTA

Nye veje til vækst i kystturismen. v/ Katia K. Østergaard adm. direktør, HORESTA Nye veje til vækst i kystturismen v/ Katia K. Østergaard adm. direktør, HORESTA DANSK KYSTTURISME tak for invitationen.. Dansk turisme i tal Turisterhvervet omsætter for 82,4 mia. kr. årligt Turisterhvervet

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -september 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: november 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Nordjysk når det er bedst! En rejse gennem Nordjylland med Ole Christensen

Nordjysk når det er bedst! En rejse gennem Nordjylland med Ole Christensen Nordjysk når det er bedst! En rejse gennem Nordjylland med Ole Christensen Nordjysk når det er bedst! En rejse gennem Nordjylland med Ole Christensen 1 Mine bedsteforældre på både min mors og fars side

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2016 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: marts 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: Januar 2016

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -oktober 2018 VisitDenmark, 2018 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: december 2018 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Bilag til ansøgning om udbud af Serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest:

Bilag til ansøgning om udbud af Serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest: Bilag til ansøgning om udbud af Serviceøkonom på Erhvervsakademi SydVest: Bilag 1: Uddrag af Kystturismen i Danmark Udarbejdet af Center for Regional- og Turismeforskning for Videncenter for Kystturisme

Læs mere

Ansøgning til kommunepuljen cirkulær økonomi, Region Midtjylland

Ansøgning til kommunepuljen cirkulær økonomi, Region Midtjylland Ansøgning til kommunepuljen cirkulær økonomi, Region Midtjylland Titel: Full Circle Island Samsø som levende laboratorium og udstillingsvindue for cirkulær økonomi (CØ). Vision: Samsø skal være det første

Læs mere