Årsregnskabsmeddelelsen for 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsregnskabsmeddelelsen for 2008"

Transkript

1 Til OMX Den Nordiske Børs København 25. marts 2009 Fondsbørsmeddelelse nr Årsregnskabsmeddelelsen for 2008 Resumé: Bestyrelsen for Deltaq a/s har i dag behandlet og godkendt selskabets årsrapport for Årsrapporten er revideret og indeholder følgende hovedpunkter: Med købet af i alt fire virksomheder i 2008 har Deltaq positioneret sig som en betydelig aktør på markedet for udvikling af små og mellemstore generations- og ejerskiftevirksomheder i Danmark. Tre af de opkøbte porteføljeselskaber er integreret i 2008 og juridisk set sammenlagt pr. 1. januar 2009 under navnet ATTRAQ a/s. ATTRAQ er en branchekonsolidering af virksomheder, der leverer Point of Sales-displayløsninger (POS) til detailhandlen. Deltaq Management a/s udvidede i 2008 organisationen med ansættelse af tre nye medarbejdere og etablerede sig tillige i Vestdanmark med eget kontor i Vejle. Moderselskabet for Deltaq har realiseret et overskud før skat på 5,1 mio. kr. Der har ikke været værdiregulering af porteføljeselskaberne i Det samlede koncernresultat for Deltaq for 2008 blev et under skud på 4,2 mio. kr. før skat, hvoraf Deltaqs andel, med fradrag af minoritetsinteresser, udgør et underskud på ca. 2,7 mio. kr. Koncernresultatet er mindre end forventet som følge af, at der i porteføljeselskabet ElitePlast-Hammar Display er blevet realiseret et resultat i 4. kvartal 2008, som er lavere end forventet. Resultatet er som forventet negativt påvirket af engangsomkostninger på ca. 2,8 mio. kr. og IFRS-reguleringer på ca. 3,2 mio. kr. Moderselskabets samlede likvide beholdning udgør 262,4 mio. kr. pr. 31. december Deltaq har igennem 2008 placeret hele sin overskudslikviditet i korte aftaleindskud i pengeinstitutter og i korte obligationer. Regnskabet er derfor ikke påvirket af kurstab som følge af uroen på finansmarkedet. Deltaq har pr. 31. december 2008 en indre værdi på ca. 103,1 kr. pr. aktie. Det indstilles til generalforsamlingen, at der ikke betales udbytte for Det er Deltaqs målsætning i 2009 at fortsætte opkøbene af danske generations- og ejerskiftevirksomheder. Koncernens resultat i 2009 vil ud over antal opkøbte virksomheder afhænge af udviklingen af den nationale og internationale økonomiske krise, renteniveau m.v. Den trykte årsrapport forventes offentliggjort den 15. april Yderligere oplysninger: Jesper Lacoppidan, adm. direktør Deltaq Management a/s, telefon Flemming Lindeløv, Bestyrelsesformand Deltaq a/s, telefon Se også

2 2 Hovedtal Hovedtal (reviderede): DKK 000 Moderselskab 2008 Moderselskab 2007 Koncern 2008 Omsætning Resultat af primær drift (EBIT) (11.540) (5.273) (17.210) Finansielle indtægter, netto Resultat før skat (4.161) Resultat efter skat (3.535) Heraf Deltaqs andel (2.323) Likvide beholdninger Aktiver i alt Egenkapital i alt Heraf minoritetsandel Egenkapitalens forrentning p.a. 0,8% 0,8% (1,1%) Soliditetsgrad 99,3% 99,3% 71,0% Udestående antal aktier Resultat pr. aktie (EPS) (DKK) 1,20 0,42 (1,12) Indre værdi pr. aktie (DKK) 100,9 99,7 103,1 Børskurs pr. 31. dec ,0 102,5 98,0 Deltaq har først erhvervet selskaber i 2008, og derfor er der ikke medtaget tal for koncernen for 2007.

3 3 Ledelsesberetning for 2008 Ledelsesberetning for 2008: Deltaq a/s Deltaq Portefølje Holding I ApS 100% Deltaq Portefølje Holding II ApS 100% Deltaq Portefølje Holding III ApS 100% Deltaq Portefølje Holding IV ApS 100% Display Holding ApS 85% Spinning Holding ApS 67% Deltaq Portefølje Holding 103 ApS 100% Deltaq Portefølje Holding 104 ApS 100% ElitePlast-Hammer Display ApS 100% Media Graphic A/S 100% EFTI ApS 100% Unika Design A/S 100% Forord: 2008 var et år, hvor markedsvilkårene for såvel store som for små og mellemstore virksomheder blev mærkbart ændrede. Den finansielle krise i efteråret 2008, der senere i begyndelse af 2009 satte sig til en mere generel økonomisk krise, medførte, at vilkårene for Deltaqs aktiviteter blev vanskeliggjort. Virksomhedernes driftsforhold og fremtidsudsigter generelt blev forværret, og mulighederne for virksomheder som investeringsfonde mv. at rejse ny finansiering blev generelt indsnævret væsentligt. Set i det lys er det glædeligt, at Deltaq via sin store likviditet og sin forsigtige investeringsstrategi har opnået de resultater, som regnskabet udviser, og at Deltaq gennem sin finansieringsstruktur fortsat har muligheden for at udnytte de nuværende markedsvilkår til fordelagtige nyinvesteringer var således året, hvor Deltaq for alvor positionerede sig på markedet for opkøb af små og mellemstore danske generationsog ejerskiftevirksomheder. Med opkøbet af i alt fire virksomheder er Deltaq kommet godt i gang med opbygningen af sin portefølje af selskaber.

4 4 Ledelsesberetning for 2008 Deltaqs første tre opkøbte virksomheder, der alle opererer inden for Point Of Sales-displayløsninger (POS) til detailhandlen, er pr. 1. januar 2009 fusioneret ind i ét selskab ATTRAQ a/s. Investeringerne og den efterfølgende sammenlægning fremstår således som et eksempel på Deltaqs strategi om gennem konsolideringer at opbygge branchelokomotiver, der med tilførslen af intelligent kapital, dvs. både pengekapital og humankapital, kan præstere solid organisk vækst både nationalt og internationalt forventes at blive året, hvor ATTRAQ vil organisere sig som en seriøs udbyder af POS-displayløsninger i Skandinavien og på et selektivt antal øvrige markeder. Deltaq investerede i efteråret endvidere i Unika Design A/S, der sælger egenproducerede ædelmetalsmykker. Unika Design har udviklet et unikt samlekoncept Spinning Jewelry inden for såvel ringe, ørenringe og charms, der giver kunden mulighed for at designe sit helt eget unikke smykke. Unika Design har bl.a. gennem udviklingen af et selvbetjeningsdisplay optimeret måden at sælge ringe på og har i 2008 realiseret et samlet salg på tæt ved ringe alene i Danmark forventes at blive året, hvor Unika Design for alvor vil eksponere sig på den internationale scene, og det er forventningen, at selskabet i 2009 realiserer en eksportandel på 50% af bruttoomsætningen. Deltaq har gennem 2008 i tæt samarbejde med de lokale pengeinstitutter i aktionærkredsen og andre aktører i markedet opbygget en omfattende pipeline af potentielle opkøbskandidater, og det er forventningen, at Deltaq i løbet af første halvår af 2009 vil gennemføre endnu et opkøb. Som konsekvens af finanskrisen og den globale recession har Deltaq igennem 2008 oplevet et generelt stigende antal henvendelser vedrørende generations- og ejerskifte, samtidig med at Deltaq har konstateret en afdæmpning af sælgers forventning til pris. Deltaq har således i 2008 analyseret og vurderet mere end 125 virksomheder, og det forventes, at 2009 vil blive et år med endnu højere aktivitetsniveau. Med moderselskabets likvide beholdning på 262,4 mio. kr., svarende til ca. 81% af det samlede provenu ved selskabets børsintroduktion i september 2007, står Deltaq godt rustet til at gennemføre et antal betydelige opkøb i Selvom Deltaq har gennemført de første opkøb med en moderat finansiel gearing på omkring 50%, forventer Deltaq ligesom det øvrige marked, at pengeinstitutterne i 2009 i forbindelse med finansieringstilsagn vil øge kravene til egenkapital og generelle sikkerhedsstillelser.

5 5 Ledelsesberetning for 2008 Økonomisk udvikling i perioden 1. januar til 31. december 2008 Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med de af EU godkendte International Financial Reporting Standards (IFRS) samt yderligere danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede virksomheder. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med koncernens anvendte regnskabspraksis, som er uændret i forhold til årsrapporten Moderselskabet: Moderselskabet har realiseret et overskud før skat på 5,1 mio. kr. og et resultat efter skat på 3,8 mio. kr. i Moderselskabets resultat består primært af finansielle indtægter og administrationsomkostninger. Resultatet anses som tilfredsstillende. Forskellen mellem moderselskabets og koncernens resultat er resultatet i datterselskaberne (porteføljeselskaberne). Det overordnede værdiansættelsesprincip for Deltaq (moderselskabet) er, at porteføljeselskaberne løbende skal værdiansættes i henhold til selskabets regnskabsprincipper. Det betyder, at de løbende resultater af porteføljeselskaberne ikke medregnes i moderselskabets resultat, men at der i stedet foretages en samlet værdiregulering af de enkelte porteføljeselskaber, og at en eventuel ændring i værdien medtages i resultatopgørelsen for moderselskabet. I praksis betyder det, at porteføljeselskaberne løbende værdiansættes i henhold til selskabets regnskabsprincipper. Der afskrives således ikke på goodwill, idet der hvert kvartal foretages en værdiforringelsestest (impairment test). Det er selskabets overordnede politik - i overensstemmelse med anerkendte regnskabsprincipper for investeringsselskaber - ikke at værdiregulere en virksomhed i de første 12 måneder af ejerperioden, medmindre der indtræder særlige forhold. Dog bliver der altid foretaget en værdiforringelsestest for at vurdere, om der er behov for at foretage nedskrivning af porteføljeselskaberne. Herefter måles værdien i forbindelse med aflæggelsen af selskabets kvartalsrapporter. Det primære redskab til værdiansættelse af porteføljeselskaberne er selskabets Discounted Cash Flow-model (DCF), der bl.a. indregner forventningerne til den fremtidige indtjening og tager højde for ændringer i renteniveauer og særlige risici i den enkelte virksomhed. Uanset det anførte overordnede princip om ikke at værdiregulere investeringer i porteføljeselskaber de første 12 måneder har Deltaq, i lyset af de generelt ændrede markedsvilkår i 2008, fundet anledning til at foretage en meget nøje vurdering af de gennemførte opkøb for herigennem at vurdere, om markedsforholdene har medført behov for væsentlige nedskrivninger. Dette er ikke tilfældet, og der er således ikke foretaget værdiregulering af de købte porteføljeselskaber pr 31. december Moderselskabet har pr. 31. december 2008 samlede aktiver for 319,3 mio. kr., hvoraf 262,4 mio. kr. udgøres af likvide beholdninger. Moderselskabets egenkapital udgjorde pr. 31. december ,0 mio. kr. svarende til en soliditet på 99,3%.

6 6 Ledelsesberetning for 2008 Økonomisk udvikling i perioden 1. januar til 31. december 2008 Koncernen: Koncernomsætningen for 2008 udgjorde 121,4 mio. kr., hvoraf 103,7 mio. kr. er realiseret i EPHD, MG og EFTI, og 17,7 mio. kr. er realiseret i Unika Design i perioden 1. oktober 2008 til 31. december De fire porteføljeselskaber er erhvervet i løbet 2008, hvorfor årets koncernomsætning ikke samlet udgør en tolv måneders periode. Koncernens samlede driftsomkostninger for 2008 udgør 138,6 mio. kr., hvoraf 11,5 mio. kr. er driftsomkostninger i moderselskabet. Af driftsomkostningerne for 2008 har 2,8 mio. kr. karakter af engangsomkostninger i forbindelse med opkøbene af de fire porteføljeselskaber, herunder omkostninger til flytning, etablering af ny ledelse og sikring af immaterielle rettigheder mm. Finansielle nettoindtægter udgjorde i ,0 mio. kr. Moderselskabet har realiseret nettorenteindtægter på 16,1 mio. kr. fra placering af overskudslikviditet, og der har været nettorenteudgifter på i alt 3,1 mio. kr. i porteføljeselskaberne. Resultatet før skat i 2008 blev et underskud på 4,2 mio. kr. Korrigeret for minoritetsandele udgør Deltaqs andel af resultatet før skat et underskud på 2,7 mio. kr. Resultatet er ca. 2,2 mio. kr. lavere end forventet, hvilket primært kan tilskrives et lavere resultat i ElitePlast-Hammar Display i 4. kvartal Derudover er varelagre og andre aktiver opskrevet til dagsværdier på overtagelsestidspunktet. Disse forhold påvirker typisk resultatet negativt igennem en periode og specielt i det år, hvor et porteføljeselskab erhverves. I 2008 har IFRS-relaterede forhold, som ventet, påvirket det primære driftsresultat negativt med i alt 3,2 mio. kr. Regnskabsårets aktuelle selskabsskat er beregnet ud fra en skatteprocent på 25%. Årets resultat udgjorde i 2008 herefter et underskud på 3,5 mio. kr. efter skat. Korrigeret for minoritetsandele udgør koncernens andel af årets resultat et underskud på 2,3 mio. kr., hvilket ledelsen anser for tilfredsstillende. Koncernen har pr. 31. december 2008 samlede aktiver for 455,7 mio. kr., hvoraf 268,1 mio. kr. er likvide beholdninger. Koncernen har kortfristet bankgæld på 20,1 mio. kr. Koncernens egenkapital udgjorde pr. 31. december ,5 mio. kr. svarende til en soliditet på 71,0%. I tråd med Deltaqs strategi for finansiel gearing, blev købene af alle fire porteføljeselskaber i 2008 finansieret ved ca. 50% egenkapital og 50% fremmedkapital. Deltaq har i henhold til IFRS-reglerne omfordelt købsgoodwill fra erhvervelse af porteføljeselskaber til andre immaterielle poster.

7 7 Ledelsesberetning for 2008 Forretningsmæssig udvikling i 2008 Året 2008 var for Deltaq og Deltaq Management præget af høj aktivitet såvel i forbindelse med screening og opkøb som i forbindelse med strategisk og operationel udvikling af porteføljeselskaberne. Deltaq har i 2008 gennemført fire investeringer inden for to forskellige markedsområder - henholdsvis Point of Salesdisplaymaterialer (POS) til detailhandlen samt smykkeindustrien. Overtagelsen af ElitePlast-Hammar Display (EPHD), som var Deltaqs første investering, blev gennemført pr. 1. januar EPHD opererer på det danske marked for POS-displays, et marked som er kendetegnet ved at være relativt uhomogent og fragmenteret med et par enkelte store og en hel del små og mellemstore aktører. Markedet for POS-displaymaterialer udviser interessante vækstmuligheder over de kommende 3-5 år, og med et markant behov for konsolidering er dette et marked, som matcher Deltaqs investeringsstrategi. Efter det første opkøb gennemførte Deltaq yderligere to opkøb i branchen. Media Graphic blev således overtaget pr. 1. juni 2008, mens EFTI blev overtaget pr. 1. juli De tre virksomheder har siden 1. september 2008 opereret under det fælles navn ATTRAQ og er juridisk sammenlagt pr. 1. januar Fusionen indebærer bl.a. en fysisk sammenlægning af de tre enheder, hvormed Deltaq forventer at udnytte stordriftsfordele og realisere betydelige omkostningssynergier - dels som direkte besparelser ved en organisatorisk og fysisk sammenlægning, dels gennem krydssalg til fælles kunder. Dermed er ATTRAQ et eksempel på, hvordan Deltaq gennem konsolidering i enkelte brancher vil skabe et antal branchelokomotiver med fokus på international vækst. Den 1. oktober 2008 overtog Deltaq smykkevirksomheden Unika Design A/S. Unika Design udviklinger koncept- og samlebaserede smykkeserier, der kan kombineres på utallige måder og derved giver kunderne mulighed for at sammensætte og designe deres helt eget unikke smykke. Unika Designs hovedprodukt er ringserien Spinning Rings, der blev lanceret i 2003, og siden har udvist stor kommerciel succes med årlige omsætningsvækstrater på over 50%. Derudover leverer Unika Design samlekoncepter inden for øreringe, halssmykker og charmsarmbånd. Udviklingsplanerne for Unika Design omfatter international ekspansion og styrkelse af tilstedeværelsen på de eksisterende markeder i Norden og Benelux-landene. Deltaq har med sine første investeringer haft fokus på at introducere og implementere modellen for aktivt ejerskab, som udgør én af hjørnestenene i Deltaqs investeringsstrategi. Deltaq kan således med tilfredshed konstatere, at modellen er blevet godt modtaget, og at det blandt andet er lykkedes at bevare de tidligere ejeres viden i selskaberne, idet de som medaktionærer og medlemmer af nye direktioner og/eller bestyrelser indgår i ledelsessamarbejdet samme med nye kompetente direktionsog bestyrelsesmedlemmer. Deltaq har gennem 2008 formået yderligere at styrke sit netværk af stærke ressourcepersoner med specifik brancheerfaring inden for de investeringsområder, Deltaq har fokus på.

8 8 Ledelsesberetning for 2008 På det organisatoriske plan udvidede Deltaq Management a/s staben med tre medarbejdere i 2008 og åbnede samtidig kontor i Vejle. Managementselskabet har gennem hele året dels allokeret betydelige ressourcer til gennemførelse af købsprocesser, overtagelse og efterfølgende strukturering af Deltaqs fire virksomheder, dels arbejdet intensivt med at identificere nye egnede opkøbsemner. I relation til opbygning og bearbejdning af Deltaqs pipeline over potentielle investeringsmuligheder har ejerkredsen - herunder ikke mindst de lokale pengeinstitutter med deres lokale tilstedeværelse og adgang til det lokale erhvervsliv - gennem hele 2008 ydet et seriøst bidrag til udvidelse og konkretisering af investeringsemner. Som følge af en øget kendskabsgrad samt eftervirkningerne af finanskrisen og den globale recession har Deltaq gennem 2008 oplevet et generelt stigende antal henvendelser vedrørende generations- og ejerskifte, samtidig med at man har konstateret en afdæmpning af sælgers forventning til pris. Finanskrisen har påvirket Deltaqs eksisterende forretningsgrundlag både positivt og negativt. Selskabet har i 2008 været i stand til at opnå et højere afkast på sin overskudslikviditet, men omvendt er porteføljeselskabernes finansiering blevet dyrere i takt med de stigende renter. Det kan konstateres, at finanskrisen ikke på nuværende tidspunkt i væsentlig udstrækning har påvirket porteføljeselskabernes afsætning. Som konsekvens af finanskrisen har Deltaq skærpet sit investeringsfokus på de industrier og brancher, der kun i begrænset omfang forventes at blive berørt at krisen. Som led i dette skærpede investeringsfokus har Deltaq bl.a. i sidste halvdel af 2008 intensiveret søgningen efter interessante investeringsemner inden for bl.a. brancherne elektronik og apparatudvikling, automatisering og logistik, komponenter til maskinindustrien samt apparater og udstyr til sundhedssektoren. Aktiviteterne forventes at give anledning til yderligere opkøb i første halvdel af Væsentlige begivenheder efter årets udløb Der er i januar 2009 gennemført en kapitalforhøjelse på 10 mio. kr. i Display Holding ApS, der er moderselskab for ATTRAQ a/s. Derudover har Deltaq erhvervet for yderligere 3 mio. kr. anparter i Display Holding ApS. Deltaq samlede ejerandel af Display Holding ApS og ATTRAQ a/s udgør herefter ca. 94%. Unika Design har i februar 2009 indgået nye distributionsaftaler i Tyskland, Storbritannien og Spanien. Distributionsaftaler er et meget væsentligt skridt i den internationaliserings- og vækstplan, Deltaq har lagt for selskabet, og som skal medvirke til at realisere væksten på eksportmarkederne.

9 9 Ledelsesberetning for 2008 Forventninger til 2009 og langsigtet målsætning Investeringer i porteføljevirksomheder i 2009: Det er Deltaqs målsætning i 2009 at fortsætte opkøbene af danske generations- og ejerskiftevirksomheder. Koncernens resultat i 2009 vil ud over antallet af opkøbte virksomheder afhænge af den nationale og internationale økonomiske krises udvikling, renteniveau m.v. Langsigtet målsætning: Det er Deltaqs målsætning over en investeringscyklus på ca. 10 år at skabe et attraktivt afkast gennem køb, udvikling og salg af mindre og mellemstore generations- og ejerskiftevirksomheder i Danmark. Målet er at generere et gennemsnitligt årligt afkast på minimum 15% over investeringsperioden. Eftersom Deltaq forventer at opbygge og udvikle sin portefølje af virksomheder over de første 7 år, vil afkastet sandsynligvis være lavere i de første år af Deltaqs levetid. Aktionærforhold: Deltaq a/s er noteret på Københavns Fondsbørs under fondskode/ ISIN kode DK Investor relations: Deltaq ønsker at indgå og opretholde en åben og kontinuerlig dialog med aktionærer, potentielle investorer, analytikere, medier og andre interessenter baseret på et vedvarende højt informationsniveau og stor gennemsigtighed. Relevant information om selskabets udvikling, vil blive offentliggjort og lagt ud på selskabets hjemmeside, Deltaq udsender løbende fondsbørsmeddelelser vedrørende væsentlige begivenheder, herunder når selskabet foretager investering i porteføljevirksomheder. Deltaqs årsrapporter, delårsrapporter og øvrige fondsbørsmeddelelser findes på selskabets hjemmeside hvor man tillige kan tilmelde sig selskabets nyhedsservice. Præsentationer fra møder med investorer vil ligeledes være tilgængelige på selskabets hjemmeside. Spørgsmål til selskabets ledelse kan sendes på til info@deltaq.dk

10 10 Ledelsesberetning for 2008 Kapital- og aktiestruktur: Deltaqs aktier er noteret på OMX Den Nordiske Børs København. Selskabets aktiekapital udgør nom kr. fordelt på stk. aktier á nom. 100 kr. Aktierne, som er ihændehaverpapirer, er samlet i én aktieklasse uden stemmeretsbegrænsninger. Selskabets bestyrelse forholder sig løbende til selskabets kapitalog aktiestruktur. Selskabet lægger vægt på en god soliditet, som sikrer den nødvendige økonomiske handlefrihed. Kursudvikling: Kursen på selskabets aktier har siden børsnoteringen bevæget sig i intervallet kurs Børskursen pr. den 31. december 2008 var 98,0. Aktionærer i Deltaq: Deltaq har ca navnenoterede aktionærer. Følgende aktionærer har anmeldt deres aktiebesiddelse i henhold til aktieselskabslovens 28-B. Købstædernes Forsikring, Grønningen 1, 1270 København K, 13,0% Lokalbanken i Nordsjælland a/s, Slotsgade 36, 3400 Hillerød 10,1% Finanssektorens Pensionskasse, c/o Otto Mønsted Plads 9, 1780 København V 9,3% Sparekassen Østjylland, Frankrigsvej 11, 8450 Hammel 8,0% Den Jyske Sparekasse, Borgergade 3, 7200 Grindsted 7,7% Skælskør Bank, Algade 18, 4230 Skælskør 5,5% Deltaq har en beholdning af egne aktier ved årets udgang på stk. svarende til 1,1% af aktiekapitalen. Markedsværdien af egne aktier svarede ved udgangen til kr. Beholdningen af egne aktier er i balancen optaget til kr. Deltaq anvender løbende egne aktier som delvis betaling i forbindelse med opkøb af nye virksomheder. Selskabet har i henhold til vedtægterne mulighed for at erhverve op til 10% af den samlede aktiekapital som egne aktier. Deltaq søger løbende at afstemme eventuelle opkøb af egne aktier, til hvad der helt aktuelt forventes anvendt til køb af nye virksomheder inden for en overskuelig periode. Selskabets aktiebog føres af Aktiebog Danmark A/S, Kongevejen 118, 2840 Holte.

11 11 Periodens fondsbørsmeddelelser Periodens fondsbørsmeddelelser fra den 1. januar 2008 til 26. marts 2009: Dato Fondsbørsmeddelelse: 28. januar 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2008, Deltaq a/s offentliggør finanskalender for januar 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 2/2008, Ny bestyrelse indsat i porteføljeselskabet ElitePlast-Hammar Display A/S 5. februar 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008, Ny administrerende direktør i porteføljeselskabet ElitePlast-Hammar Display A/S 26. marts 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 4/2008, Årsregnskabsmeddelelsen for april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 5/2008, Indkaldelse til ordinær generalforsamling april 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2008, Afholdelse af ordinær generalforsamling maj 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2008, Periodeoplysning for 1. kvartal juni 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2008, Deltaq a/s konsoliderer på display-markedet ved at købe virksomheden Media Graphic a/s 1. juli 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2008, Deltaq a/s køb af egne aktier 1. juli 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2008, Deltaq a/s skaber storleverandør af displays ved gennemførelse af generationsskifte i EFTI ApS 28. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 11/2008, Periodeoplysning for 2. kvartal oktober 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2008, Deltaq a/s investerer i smykkevirksomheden Unika Design a/s 4. november 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2008, Ledelsen i porteføljeselskabet Unika Design a/s forstærkes og investerer samtidig i selskabet 26. november 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2008, Periodeoplysning for 3. kvartal december 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 15/2008, Deltaq a/s offentliggør finanskalender for januar 2009 Indberetning nr , Indberetningspligtiges handler.

12 12 Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: ATTRAQ a/s Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: ATTRAQ a/s Forretningsgrundlag: ATTRAQ a/s er etableret i januar 2009 gennem en fusion af Deltaqs porteføljeselskaber ElitePlast-Hammar Display A/S (EPHD), Media Graphic A/S (MG) og EFTI ApS (EFTI). De tre virksomheder indledte allerede i 2008 et tæt samarbejde med henblik på at realisere synergier i indeværende år. ATTRAQ er den førende virksomhed i Danmark inden for design, fremstilling og salg af kundespecifikke Point of Sales- (POS) og kampagnedisplayløsninger. Virksomheden har gennem mange års erfaring opbygget en unik forståelse for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst, hurtigst og til den rigtige pris, og leverer alt fra tryksager, over specielle displays og POS-løsninger i både pap, plast og metal til færdige kampagner fra start til slut. Derudover leverer ATTRAQ også brochurer, tryksager, emballage og tekniske emner til industrivirksomheder. Foruden disse områder tilbyder ATTRAQ sine kunder en vifte af kernekompetencer, så som: Egenproduktion af koncepter, in-sourcing, kreativ rådgivning vedrørende displayløsninger, logistiskløsninger og lagerservice samt sampak-koncepter. ATTRAQ er en one-stop-shoppingportal for design, udvikling, produktion og salg af POS-displayløsninger og arbejder med et forretningskoncept, der tilbyder kunderne den optimale kombination af pris, service og leveringstid. Udvikling foregår i Danmark, hvorimod produktionen kan placeres lokalt, i Østeuropa eller i Kina afhængig af tidsperspektiv, kvantitet m.v. har beskåret deres marketingsbudgetter, er tendensen, at der anvendes flere midler på POS-displayløsninger i dag end tidligere, da denne markedsføringsform er relativ direkte og mindre omkostningstung end andre markedsføringsaktiviteter. Udviklingen hos kunderne betyder, at der er sket et generelt efterspørgselsskift fra metal til plastik og fra plastik til pap i POS-displays og dermed et skifte mod billigere løsninger. Det medvirker til at udhule den marginale indtjening i ATTRAQ. Målsætninger for og forventninger til ATTRAQ: Inden for de næste 3-5 år er det ATTRAQs strategiske mål gennem tocifret organisk vækst og akkvisitioner at blive markedsledende i Skandinavien inden for udvikling og produktion af kundespecifikke displays. I 2009 vil indsatsen blive fokuseret på at konsolidere og optimere den organisation, som er resultatet af sammenlægningen af EPHD, MG og EFTI. Synergier på både salgs- og administrationssiden vil blive realiseret, og selskabet vil begynde på sin geografiske ekspansion - i begyndelsen med fokus på de øvrige nordiske lande. Det forventes, at omsætningsvæksten vil fortsætte, men til en lavere indtjeningsgrad end historisk opnået, da produktmikset vil afspejle kundernes efterspørgsel efter billigere løsninger. På EBITniveau forventes ATTRAQ at realisere et positivt resultat for 2009 i modsætning til 2008, som var væsentligt påvirket af engangsomkostninger og IFRS-reguleringer. Til trods for at mange af ATTRAQs kunder de seneste 6 måneder

13 13 Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: ATTRAQ a/s ElitePlast-Hammar Display A/S (EPHD) en del af ATTRAQ EPHD er specialist i forarbejdning af akryl-plast samt vakuumformning og anvender denne viden til at fremstille diplays til detailhandlen samt vakuumformede plastemner til industrien. EPHD realiserede i 2008 en omsætning på 35,0 mio. kr. mod en omsætning på 36,5 mio. kr. i Selskabet realiserede et underskud før skat på 8,9 mio. kr. for Heraf er 1,9 mio. kr. IFRS-reguleringer og ca. 1,1 mio. kr. omkostninger af engangskarakter i forbindelse med bl.a. ny ledelse, flytning og fusion. Driften har båret kraftigt præg af, at 2008 var et omstillingsår, hvor der blev rekrutteret ny ledelse, og hvor koncernen blev udvidet med to nye selskaber. Omsætningen er blevet lavere end forventet, og specielt i 4. kvartal 2008 var der kunder som udskød ordrer til Ved starten af 2009 kan det imidlertid konstateres, at omsætningssituationen har normaliseret sig. Arbejdsstyrken er løbende blevet tilpasset, og produktionen er blevet optimeret, blandt andet ved implementering af Lean, så det er ledelsens vurdering, at man er godt positioneret til fremtiden som en del af ATTRAQ. Media Graphic A/S (MG) en del af ATTRAQ MG tilbyder et samlet koncept inden for display, kampagner, tryksager og logistik, og er specielt stærke inden for løsninger i pap. Kundekredsen tæller en række danske og internationale virksomheder med stærke brands. Produktionen af displays sker hos underleverandører. Således er både EPHD og EFTI leverandør til MG. MG har for perioden 1. juni 31. december 2008 realiseret en omsætning på 65,7 mio. kr. og en samlet omsætning for 2008 på 119,2 mio. kr. sammenlignet med en omsætning for hele 2007 på 97,4 mio. kr., hvilket svarer til en årlig vækst på ca. 22%. Resultat før skat for perioden 1. juni 31. december 2008 blev 3,2 mio. kr., hvilket er som forventet. Selskabet har haft en positiv IFRS-regulering på 0,2 mio. kr. og omkostninger af engangskarakter på 1,1 mio. kr. EFTI ApS (EFTI) en del af ATTRAQ EFTI udvikler og fremstiller salgsdisplays og butiksinventar til industrielle emner. EFTI er underleverandør til flere af de store leverandører af displayløsninger, herunder MG og EPHD. EFTI leverer også direkte til slutkunder. EFTI har for perioden 1. juli 31. december 2008 realiseret en omsætning på 6,3 mio. kr. og en samlet omsætning for 2008 på 15,0 mio. kr. sammenlignet med en omsætning for hele 2007 på 17,9 mio. kr. Resultat før skat for perioden 1. juli 31. december 2008 blev et underskud på 0,5 mio. kr., hvilket ligger lidt under det forventede. Selskabet har haft en negativ IFRS-regulering på 0,5 mio. kr. og omkostninger af engangskarakter på 0,4 mio. kr.

14 14 Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: ATTRAQ a/s Fakta om ATTRAQ a/s Overtagelsestidspunkt: ElitePlast-Hammar Display (Januar 2008), Media Graphic (Juni 2008), EFTI (juli 2008) Branche: Display løsninger Ejerandel: 85 % Ledelse: Adm. direktør Michael Kock Bestyrelse: Jannik Friis (formand), Kaj Juul-Pedersen, Jens Thrane Møller, Anthony Aconis og Jesper Lacoppidan Nøgletal 2008: DKK 000 ELitePlast-Hammar Display A/S Media Graphic A/S EFTI ApS ATTRAQ a/s Nettoomsætning *) EBITDA (6.683) (2.324) EBIT (8.379) (362) (5.112) EBIT i % (24,0%) 4,8% (5,7%) (5,2%) Resultat før skat (8.927) (453) (9.974) Balancesum Egenkapital Ansatte 89 *) Nettoomsætningen i ATTRAQ er reduceret med koncernintern handel. ATTRAQs resultat før skat er negativt påvirket af IFRS reguleringer på 2,3 mio. kr. og omkostninger af engangskarakter på 2,5 mio. kr. Web:

15 15 Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: Unika Design A/S Unika Design A/S Forretningsgrundlag: Unika Design A/S er en dansk producent af smykker i ædelmetal med særlig kernekompetence inden for udvikling af koncept- og samlebaserede smykkeserier, der kan individualiseres. Hovedproduktet, ringserien Spinning Rings, har siden 2003 genereret årlige omsætningsvækstrater på over 50%. Derudover leverer Unika Design samlekoncepter inden for øreringe, halssmykker og charms-armbånd. Unika Design er leverandør til guldsmedsforretninger i Danmark, (ca. 80% af omsætningen), til Sverige og Norge med egne sælgere samt til smykkegrossister i bl.a. England, Tyskland, Spanien, Holland og Belgien. I Danmark varetages arbejdsopgaver primært inden for produktudvikling, design, markedsføring, logistik og administration. Hele produktionen er outsourcet til to leverandører i Thailand. Unika Design har for perioden 1. oktober 31. december 2008 realiseret en omsætning på 17,7 mio. kr. mod 14,6 mio. kr. i samme periode i Resultat før skat for perioden 1. oktober december 2008 blev et underskud på 0,5 mio. kr., hvilket er som forventet. Selskabet har haft en IFRS-regulering på 0,9 mio. kr. og omkostninger af engangskarakter på 0,3 mio. kr. Derudover er der i perioden investeret i den internationale ekspansion med ansættelsen af en række nye medarbejdere, herunder en international salgsdirektør og sælgere i Sverige og Norge. I begyndelsen af 2009 har selskabet indgået nye distributionsaftaler i Tyskland, Storbritannien og Spanien, og ekspansionsindsatsen vil først og fremmest blive allokeret mod penetrering af disse markeder. Ekspansionen og den markante vækst i Unika Design indebærer et behov for løbende at tilpasse supply chain og sikre tilstrækkelig produktionskapacitet hos sourcingpartnere. I 2009 forventer Unika Design at fortsætte den betydelige vækst og realisere en omsætningsforøgelse på over 50%. Som følge af produkternes relativt lave salgspris er Unika Design ikke eksponeret mod samme nedgang i forbrugsmønstrene som ved salg af dyrere mærkevarer. Unika Design forventes at realisere et positivt driftsresultat, men eftersom væksten i vid udstrækning vil blive genereret i udlandet gennem lokale distributører, forventes en lavere indtjeningsmarginal. Målsætninger for og forventninger til Unika Design A/S: De langsigtede udviklingsplaner for Unika Design omfatter bl.a. fortsat international ekspansion og styrkelse af tilstedeværelsen på de eksisterende markeder samt udvikling af nye smykkeserier inklusive. markedsføringskoncepter.

16 16 Aktiviteter i porteføljeselskaber i 2008: Unika Design A/S Unika Design A/S Fakta om Unika Design Overtagelsestidspunkt: Oktober 2008 Branche: Smykker Ejerandel: 67 % Ledelse: Adm. direktør Henrik Leth Møller Bestyrelse: Peter Normann (bestyrelsesformand), Christian Broe, Lesia M. Zuk, Finn Pilgaard og Dennis Willer Nøgletal 2008: DKK 000 Unika Design Nettoomsætning *) EBITDA 96 EBIT -363 EBIT i % (2,1%) Resultat før skat -512 Balancesum Egenkapital Ansatte 25

17 17 Ledelsespåtegning Ledelsespåtegning Vi har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar december 2008 for Deltaq a/s. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med International Financial Reporting Standards som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede selskaber. Vi anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig, således at årsrapporten giver et retvisende billede af koncernen og moderselskabets aktiver, passiver, finansielle stilling pr. 31. december 2008 samt af resultatet af koncernen og moderselskabets aktiviteter og pengestrømme for regnskabsåret 1. januar december Det er endvidere vore opfattelse, at ledelsesberetningen giver et retvisende billede af udviklingen i koncernens og moderselskabets aktiviteter og økonomiske forhold, årets resultat og af koncernens og moderselskabets finansielle stilling som helhed og en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som koncernen og moderselskabet står over for. Hørsholm, den 25. marts 2009 Direktion Lars Funder, administrerende direktør Bestyrelse Flemming Lindeløv, formand Mogens N. Skov, næstformand Bruno Riis-Nielsen John Korsø Jensen Lars Funder Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.

18 18 Resultatopgørelse Resultatopgørelse for 2008 Deltaq a/s 2008 Deltaq a/s 2007 Koncern 2008 Koncern Urealiseret værdiregulering i porteføljeselskaber - - Nettoomsætning Produktionsomkostninger (89.748) Distributionsomkostninger (18.933) - (11.540) (5.273) Administrationsomkostninger (29.901) - (11.540) (5.273) Resultat af primær drift (EBIT) (17.210) Finansielle indtægter (201) (3) Finansielle udgifter (4.572) Resultat før skat (4.161) (1.313) (442) Skat af periodens resultat Periodens resultat (3.535) Andel Deltaq A/S (2.323) - - Andel Minoritetsaktionærer (1.212)

19 19 Balance Balance pr. 31. december 2008 i Deltaq a/s 31. dec 2008 Deltaq a/s 31. dec 2007 Koncern 31. dec Immaterielle aktiver Koncern 31. dec Materielle aktiver Finansielle aktiver Langfristede aktiver Varebeholdninger Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser Igangværende arbejder for fremmed regning Udskudt skatteaktiv Lån til tilknyttede virksomheder Andre tilgodehavender Tilgodehavender Likvide og andre værdipapirer Kortfristede aktiver Aktiver

20 20 Balance Balance pr. 31. december 2008 i Deltaq a/s 31. dec 2008 Deltaq a/s 31. dec 2007 Koncern 31. dec 2008 Koncern 31. dec Aktiekapital (742) (1.094) Overført overskud (6.841) Egenkapital tilhørende moderselskabets aktionærer Egenkapital tilhørende minoritetsinteresser Egenkapital efter minoritetsandele Finansielle leasingforpligtelser Bankgæld Udskudte skatteforpligtelser Hensatte forpligtelser Langfristede forpligtelser Leverandørgæld Finansielle leasingforpligtelser Gæld til tilknyttede selskaber Bankgæld Skyldig selskabsskat Anden gæld Kortfristede forpligtelser Passiver

21 21 Egenkapitalopgørelse Egenkapitalopgørelse for 2008 i t. kr. (Koncern) Aktiekapital Overført resultat Minioriteter Egenkapital pr. 1. januar (1.094) Andel Egne aktier - (3.424) 0 (3.424) Indregnet direkte på egenkapitalen (4.518) I alt Periodens resultat - (2.323) (1.212) (3.535) Egenkapital før minoritetsandele (6.841) (1.212) Tilgang minioritetsandele Egenkapital (6.841) Egenkapitalopgørelse for 2008 i t. kr. (Moderselskab) Aktiekapital Overført resultat Overført resultat I alt Egenkapital pr. 1. januar 2008 Køb af egne aktier (1.094) (3.424) (3.424) Indregnet direkte på egenkapitalen (4.518) Periodens resultat Egenkapital pr. 31. december (742)

22 22 Pengestrømsopgørelse for 2008 i t. kr. (Koncern) Pengestrømsopgørelse for 2008 i t. kr. (Koncern) Resultat af primær drift (EBIT) (17.210) Af- og nedskrivninger Ændring i nettoarbejdskapital (9.906) Pengestrømme vedrørende primær drift (23.712) 2008 Modtagne finansielle indtægter Betalte finansielle omkostninger (4.572) Betalte selskabsskatter (12) Pengestrømme vedrørende drift (10.676) Køb mv. af materielle aktiver (4.383) Salg af materielle aktiver Køb af virksomheder ( ) Modtaget udbytte fra associerede virksomheder Pengestrømme vedrørende investeringer ( ) Provenu ved stiftelse og kapitalforhøjelser - Minoritetsinteressers andel af kapitalforhøjelse i dattervirksomheder Optagelse af langfristet bankgæld Betaling af leasingforpligtelser (1.676) Køb af egne aktier (3.423) Pengestrømme vedrørende finansiering Ændring i likvider (67.482) Likvider primo Likvider Likvider og andre værdipapirer Bankgæld (20.105) Likvider

23 23 Noter Noter 1. Anvendt regnskabspraksis Den i årsregnskabsmeddelelsen anvendte regnskabspraksis er uændret i forhold til den regnskabspraksis, som blev anvendt i koncernens årsrapport for Vi henviser til årsrapporten for 2007 for nærmere beskrivelse af den anvendte regnskabspraksis. 2. Immaterielle aktiver Kostpris Øvrige imm. aktiver Goodwill Ialt tkr Tilgang ved virksomhedsovertagelser Anden tilgang Kostpris Af- og nedskrivninger Årets afskrivninger (458) - (458) Afgang ved salg Af- og nedskrivninger (458) - (458) Regnskabsmæssig værdi Goodwill Goodwill opgjort i forbindelse med virksomhedsovertagelser er på overtagelsestidspunktet fordelt til de pengestrømsfrembringende enheder i koncernen, som forventes at opnå økonomiske fordele af virksomhedsovertagelsen. Den regnskabsmæssige værdi af goodwill er fordelt således på pengestrømsfrembringende enheder: Point of Sales displays* Smykker Regnskabsmæssig værdi af goodwill i alt *Point of Sales displays består af selskaberne ElitePlast-Hammar Display A/S, Media Graphic A/S og Efti ApS, der er sammenlægges til ATTRAQ a/s pr. 1. januar 2009.

24 24 Noter Goodwill testes for værdiforringelse minimum en gang årligt og hyppigere, hvis der er indikatorer på værdiforringelse. Den årlige test for værdiforringelse foretages pr. 31. december. Forudsætninger og parametre for beregning af genindvindingsværdier Genindvindingsværdien for de enkelte pengestrømsfrembringende enheder, som goodwillbeløbene er fordelt til, opgøres med udgangspunkt i beregninger af enhedernes kapitalværdi. De væsentligste usikkerheder er i den forbindelse knyttet til fastlæggelse af diskonteringsfaktorer og vækstrater samt forventede ændringer i salgspriser og produktionsomkostninger i budgetog terminalperioderne. Skønnede ændringer i salgspriser og produktionsomkostninger i budget- og terminalperioderne er baseret på historiske erfaringer og forventninger til fremtidige markedsændringer. Til brug for beregning af de pengestrømsfrembringende enheders kapitalværdi er anvendt de pengestrømme, der fremgår af de seneste bestyrelsesgodkendte budgetter og prognoser for de kommende fem regnskabsår. For regnskabsår efter budgetperioderne (terminalperioden) er sket ekstrapolation af pengestrømmene i den seneste budgetperiode korrigeret for forventede vækstrater, der skønnes at udgøre 2,5 % p.a. De anvendte vækstrater overstiger ikke den gennemsnitlige forventede langsigtede vækstrate for de pågældende markeder. I beregningen af de tilbagediskonterede nettopengestrømme anvendes diskonteringsfaktorer som afspejler den risikofrie rente, forhold mellem egenkapital og fremmedfinansiering med tillæg af de risici, der er forbundet med de enkelte pengestrømsfrembringende enheder, herunder markeds- og brancherisiko og selskabsspecifikke risici. De anvendte diskonteringsfaktorer, udgør % efter skat. På baggrund af de foretagne værdiforringelsestest er der pr. 31. december 2008 ikke fundet grundlag for nedskrivninger. Øvrige immaterielle aktiver Bortset fra goodwill anses alle øvrige immaterielle aktiver for at have bestemmelige brugstider, som aktiverne afskrives over.

25 25 Noter 3. Kapitalandele i dattervirksomheder Moderselskab Kostpris Tilgang ved køb af kapitalandele Kostpris Værdiregulering Årets værdiregulering - - Værdiregulering Regnskabsmæssig værdi Kapitalandele i dattervirksomheder omfatter: Deltaq Portefølje Holding I ApS, Hørsholm, 100 %, Holdingselskab Deltaq Portefølje Holding II ApS, Hørsholm, 100 %, Holdingselskab Deltaq Portefølje Holding III ApS, Hørsholm, 100 %, Holdingselskab Deltaq Portefølje Holding IV ApS, Hørsholm, 100 %, Holdingselskab I henhold til anvendt regnskabspraksis foretager Deltaq løbende en værdiregulering af porteføljeselskaberne (dattervirksomhederne). Det betyder, at de løbende resultater af porteføljeselskaberne ikke medregnes i moderselskabets resultat, men at der i stedet foretages en samlet værdiregulering af de enkelte porteføljeselskaber, og en eventuel ændring i værdien medtages i resultatopgørelsen for moderselskabet. Det er selskabets overordnede politik i overensstemmelse med anerkendte regnskabsprincipper for investeringsselskaber, ikke at værdiregulere en virksomhed i de første 12 måneder af ejertiden, med mindre der indtræder særlige forhold, dog skal der altid foretages en værdiforringelsestest for at vurdere om der er behov for at foretage nedskrivning af porteføljeselskaberne. Herefter måles værdien i forbindelse med aflæggelsen af selskabets kvartalsrapporter. Det primære redskab til beregningen af værdiansættelsen er selskabets Discounted Cash Flow (DCF) model, der bl.a. indregner forventningerne til den fremtidige indtjening, og tager højde for ændringer i renteniveauer og særlige risici i den enkelte virksomhed.

26 26 Noter I lyset af de generelt ændrede markedsvilkår i 2008 har Deltaq uanset det anførte overordnede princip om ikke at værdiregulere investeringer i porteføljeselskaber de første 12 måneder, fundet anledning til at foretage en meget nøje vurdering af de foretagne opkøb for herigennem at vurdere om markedsforholdene medførte behov for væsentlige nedskrivninger. Dette var ikke tilfældet og der er således ikke pr 31. december foretaget værdiregulering af de købte porteføljeselskaber. Forudsætninger og parametre for værdiregulering: Dagsværdien for de enkelte pengestrømsfrembringende enheder (porteføljeselskaber) opgøres med udgangspunkt i beregninger af enhedernes kapitalværdi. De væsentligste usikkerheder er i den forbindelse knyttet til fastlæggelse af diskonteringsfaktorer og vækstrater samt forventede ændringer i salgspriser og produktionsomkostninger i budget- og terminalperioderne. Skønnede ændringer i salgspriser og produktionsomkostninger i budget- og terminalperioderne er baseret på historiske erfaringer og forventninger til fremtidige markedsændringer. Til brug for beregning af de pengestrømsfrembringende enheders kapitalværdi er anvendt de pengestrømme, der fremgår af de seneste bestyrelsesgodkendte budgetter og prognoser for de kommende fem regnskabsår. For regnskabsår efter budgetperioderne (terminalperioden) er sket ekstrapolation af pengestrømmene i den seneste budgetperiode korrigeret for forventede vækstrater, der skønnes at udgøre 2,5% p.a. De anvendte vækstrater overstiger ikke den gennemsnitlige forventede langsigtede vækstrate for de pågældende markeder. I beregningen af de tilbagediskonterede nettopengestrømme anvendes diskonteringsfaktorer som afspejler den risikofrie rente, forhold mellem egenkapital og fremmedfinansiering med tillæg af de risici, der er forbundet med de enkelte pengestrømsfrembringende enheder, herunder markeds- og brancherisiko og selskabsspecifikke risici. De anvendte diskonteringsfaktore, udgør 14-16% efter skat På baggrund af de foretagne beregninger og selskabets politik er der ikke fundet grundlag for at foretage værdiregulering pr. 31. december Der henvises i øvrigt til ledelsesberetning hvor risici vedrørende foretagne investeringer omtales. 4. Nærtstående parter Nærtstående parter med kontrol Selskabet har ingen kontrollerende aktionærer. Transaktioner med nærtstående parter Bankindestående: Koncernen har bankindeståender på i alt 268,1 mio. kr. i 2008 mod 315,4 mio. i 2007 på markedsvilkår i Lokalbanken i Nordsjælland, Max Bank, Sparekassen Østjylland, Aarhus Lokalbank, Skælskør Bank, Sparekassen Farsø og Østjydsk Bank, som alle er aktionærer i Selskabet. Koncernen har endvidere bankgæld på 78,6 mio. hos Lokalbanken i Nordsjælland samt Sparekassen Østjylland. Managementaftale med Deltaq Management: Selskabet har indgået en managementaftale med Deltaq Management, som er aktionær i selskabet og har i henhold til denne aftale haft omkostninger på i alt 7,0 mio. kr. i 2008 mod 3,5 mio. kr. i Advokatbistand: Koncernen har modtaget advokatbistand på i alt 1,5 mio. kr. i 2008 mod 1,4 i 2007 fra advokatfirmaet Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, hvor medlem af Bestyrelsen og aktionær, advokat John Korsø Jensen er medejer og partner.

27 27 Noter 5. Køb af virksomheder Koncernen har i perioden erhvervet følgende virksomheder: ElitePlastHammar-Display A/S: Regnskabsmæssigværdi pr Regulering til dagsværdi Dagsværdi Finansielle aktiver Produktionsanlæg og maskiner Andre anlæg, driftsmateriel og inventar Varebeholdninger Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser Andre tilgodehavender Likvide beholdninger 1-1 Leasingaktiver Bankgæld (2.265) - (2.265) Leverandørgæld (3.776) - (3.776) Anden gæld (1.649) (960) (2.609) Leasingforpligtelser - (2.356) (2.356 Udskudte skatteforpligtelser - (994) (994) Opgjort goodwill Kostpris betalt kontant Overtagne likvide beholdninger Likviditetseffekt, netto Elementer af kostpris Kontantpris Direkte købsomkostninger ElitePlast-Hammar Display A/S er overtaget pr. 1. januar 2008, og der er opgjort en goodwill på ved overtagelsen efter gældende regler. Det er Deltaqs vurdering at goodwill primært kan henføres til ElitePlast-Hammar Display A/S s mangeårige virke og position på markedet for displays.

28 28 Noter Media Graphic A/S: Regnskabsmæssigværdi pr Regulering til dagsværdi Dagsværdi Immaterielle anlægsaktiver Finansielle aktiver Produktionsanlæg og maskiner Andre anlæg, driftsmateriel og inventar Varebeholdninger Tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser Andre tilgodehavender Likvide beholdninger Leasingaktiver Leverandørgæld (7.424) - (7.424) Leasingforpligtelser - (873) (873) Anden gæld (5.820) (461) (6.281) Udskudte skatteforpligtelser 20 (1.120) (1.100) Opgjort goodwill Kostpris betalt kontant Overtagne likvide beholdninger (1.154) Likviditetseffekt, netto Elementer af kostpris Kontantpris Direkte købsomkostninger Media Graphic A/S er overtaget pr. 1. juni 2008, og der er opgjort en foreløbig goodwill på ved overtagelsen efter gældende regler. Det er Deltaqs vurdering at goodwill primært kan henføres til Media Graphic A/S s mangeårige virke og position på markedet for displays.

Delårsrapport for 1. kvartal 2009

Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Til OMX Den Nordiske Børs København og pressen 28. maj 2009 Fondsbørsmeddelelse nr. 10-09 Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Resumé Bestyrelsen i Deltaq a/s har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2008-31. marts 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 12. maj 2009 Delårsrapport

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelsen for 2007

Årsregnskabsmeddelelsen for 2007 Til OMX Den Nordiske Børs København 26. marts 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 04-08 Årsregnskabsmeddelelsen for 2007 Resumé: Bestyrelsen for Deltaq a/s har i dag behandlet og godkendt selskabets årsrapport

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015

Selskabsmeddelelse nr. 3 2015. København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2015 Selskabsmeddelelse nr. 3 2015 NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel: +45 70 25 10 56 Fax: +45 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 23. april 2015 DELÅRSRAPPORT

Læs mere

Særdeles tilfredsstillende Q1 2009/10 for alle forretningsområder

Særdeles tilfredsstillende Q1 2009/10 for alle forretningsområder Særdeles tilfredsstillende Q1 2009/10 for alle forretningsområder CEO, Martin Sundahl: Både omsætning og EBITDA overstiger vores forventninger til Q1 2009/10. EBITDA lander på 1,8 mio. kr. mod forventet

Læs mere

HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN

HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN HOVED- OG NØGLETAL FOR KONCERNEN 1. halvår 1. halvår 2013/2014 2012/2013 2012/13 2011/12 2010/2011 Hovedtal (t.dkk) Nettoomsætning 16.633 13.055 29.039 17.212 13.448 Bruttoresultat 8.710 9.404 16.454 14.740

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2009

Delårsrapport 3. kvartal 2009 Til Nasdaq OMX Copenhagen og pressen 30. november 2009 Fondsbørsmeddelelse nr. 16-09 Delårsrapport 3. kvartal 2009 Resumé: Bestyrelsen i Deltaq a/s har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport

Læs mere

Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde.

Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde. Børsnotering 2007 02 Deltaq Deltaq gør det nu muligt for alle at investere direkte i et børsnoteret dansk selskab, der er indrettet og arbejder på samme måde som kapitalfonde. Det er Deltaqs mission at

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2007 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen,

Læs mere

NTR Holding planlægger ejendomsrelaterede investeringer

NTR Holding planlægger ejendomsrelaterede investeringer Københavns Fondsbørs Fondsbørsmeddelelse nr. 10 / 2007 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn Petersen,

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015 Nasdaq Copenhagen A/S nr. 3 / 2016 Aarhus, 29. februar 2016 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli - 31. december 2015 Bestyrelsen i Admiral Capital

Læs mere

Elektronisk fremsendelse Selskabsmeddelelse 28/2007

Elektronisk fremsendelse Selskabsmeddelelse 28/2007 OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1007 København Elektronisk fremsendelse Selskabsmeddelelse 28/2007 Silkeborg, den 25. oktober 2007 Rapport for 3. kvartal 2007 Resumé ITH Industri Invest

Læs mere

TIL OMX Den Nordiske Børs København

TIL OMX Den Nordiske Børs København TIL OMX Den Nordiske Børs København Frederiksberg, den 23. august 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2007 Delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2007 Omsætningen udgjorde i 1. halvår 2007 DKK 188,3

Læs mere

KBS HOLDING HEDENSTED ApS

KBS HOLDING HEDENSTED ApS KBS HOLDING HEDENSTED ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/01/2015 Kenneth Sørensen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2014

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2014 SELSKABSMEDDELELSE Meddelelse nr. 6/2014 Fjerritslev, 20. august 2014 Bestyrelsen har i dag godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2014. Positivt halvårsresultat i Migatronic

Læs mere

Andersen & Busch ApS. Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014

Andersen & Busch ApS. Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014 Andersen & Busch ApS Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2015 Jesper Galle Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2009

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2009 SELSKABSMEDDELELSE Meddelelse nr. 6/2009 Fjerritslev, 25. august 2009 Bestyrelsen har i dag godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2009. Resumé for 1. halvår af 2009: Koncernomsætning

Læs mere

For 2010 forventer koncernen en omsætning på ca. 870 mio. kr. og et overskud før skat på ca. 65 mio. kr. * * *

For 2010 forventer koncernen en omsætning på ca. 870 mio. kr. og et overskud før skat på ca. 65 mio. kr. * * * Årsregnskabsmeddelelse 2009 Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S Resumé Gyldendal-koncernen realiserede i 2009 en omsætning på 906 mio. kr., som i forhold til forventningerne til året og den generelle

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 28. maj 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Faaborg, den 20. august 2009 Selskabsmeddelelse nr. 11/2009 Delårsrapport for 1. halvår 2009 Bestyrelsen og direktionen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

DENTOOL ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013

DENTOOL ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013 DENTOOL ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013 John Ole Petersen Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N CVR-nummer: 30 70 29 72 ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 (5. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 8/6 2013 Brian Madsen Indholdsfortegnelse

Læs mere

BNC Holding ApS Markskellet 4 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 29 81 23 22

BNC Holding ApS Markskellet 4 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 29 81 23 22 CVR-nr.: 29 81 23 22 ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 (7. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 12. december 2015 Kirsten Kaagh Mogensen Dirigent Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger...

Læs mere

Skovslund Holding ApS

Skovslund Holding ApS Skovslund Holding ApS CVR: 27928102 2014 01.01.2014 31.12.2014 en er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den: 1. juni 2015 Jacob Lykke Eriksen side 2 Indhold Påtegninger 3 Ledelsespåtegning

Læs mere

Delårsrapport: 3. kvartal 2008/2009

Delårsrapport: 3. kvartal 2008/2009 NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København 26.03.2009 side 1 af 7 Delårsrapport: 3. kvartal 2008/2009 Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten efter udløb af 3. kvartal af forretningsåret.

Læs mere

LED LIGHT TRADING ApS

LED LIGHT TRADING ApS LED LIGHT TRADING ApS Årsrapport 1. september 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2014 Jens Christian Mess Dirigent Side 2 af

Læs mere

TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS

TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS Frederiksberg, den 26. april 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 4/2007 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2007 Dicentia har opnået et resultat indenfor budget i 1. kvartal

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010 København, den 26. november 2010 Meddelelse nr. 14/2010 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Danmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Fitness Classic ApS CVR-nr. 33 38 53 31

Fitness Classic ApS CVR-nr. 33 38 53 31 Fitness Classic ApS CVR-nr. 33 38 53 31 Årsrapport 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 1. juni 2015. Poul Pinstrup Rausc Dirigent

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014. Vitamin Well Danmark ApS Esplanaden 40 1263 København K. CVR nr. 33503946

ÅRSRAPPORT 2014. Vitamin Well Danmark ApS Esplanaden 40 1263 København K. CVR nr. 33503946 ÅRSRAPPORT 2014 Vitamin Well Danmark ApS Esplanaden 40 1263 København K CVR nr. 33503946 Indsender: Revisionsfirmaet MBP ApS, registreret revisor Strandvejen 100 2900 Hellerup Fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Athena Internet A/S CVR-nr. 26 33 86 46

Athena Internet A/S CVR-nr. 26 33 86 46 CVR-nr. 26 33 86 46 Årsrapport for 2005/06 Nærværende årsrapport er godkendt på den ordinære generalforsamling, den / Dirigent: Gåskærgade 32-34 6100 Haderslev Tlf.: 74 52 18 12 Fax: 74 53 32 32 E-mail:

Læs mere

Inter-Graphics.dk A/S. Bytorvet 14, 8722 Hedensted. Årsrapport for

Inter-Graphics.dk A/S. Bytorvet 14, 8722 Hedensted. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 Inter-Graphics.dk A/S Bytorvet 14, 8722 Hedensted Årsrapport for 2014 CVR-nr. 25 06 89 47 Årsrapporten

Læs mere

VIBORG CYKELSPECIALIST ApS

VIBORG CYKELSPECIALIST ApS VIBORG CYKELSPECIALIST ApS Årsrapport 1. oktober 2013-30. september 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/04/2015 Ib Rohde Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

Nørrebro Fysioterapi ApS ÅRSRAPPORT 2012/2013

Nørrebro Fysioterapi ApS ÅRSRAPPORT 2012/2013 Nørrebro Fysioterapi ApS Thorsgade 59, st. tv. 2200 København N CVR.nr.: 31 26 96 36 ÅRSRAPPORT 2012/2013 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for regnskabsåret 01.09.14-31.08.15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 20.01.16 Thomas Olesen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

29. maj 2002 Fondsbørsmeddelelse nr. 4/2002 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K

29. maj 2002 Fondsbørsmeddelelse nr. 4/2002 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads

Læs mere

SLAGELSE SPECIAL SERVICE ApS

SLAGELSE SPECIAL SERVICE ApS SLAGELSE SPECIAL SERVICE ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/12/2014 Karl-Alfred Brylle Dirigent Side 2 af 9 Indhold

Læs mere

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 07-2009 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2009 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/9 25. maj 2009 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009 for Rockwool International A/S KORREKTION På grund af en kopieringsfejl er driftsomkostningerne i resultatopgørelsen for Q1 2009 rapporteret forkert

Læs mere

NJL Vikar og Flex Montage ApS. Nørregade 63, 7200 Grindsted. Årsrapport for 2013/14

NJL Vikar og Flex Montage ApS. Nørregade 63, 7200 Grindsted. Årsrapport for 2013/14 Edison Park 4 DK-6715 Esbjerg N Tlf. 76 11 44 00 Fax 76 11 44 01 www.martinsen.dk CVR-nr. 32 28 52 01 NJL Vikar og Flex Montage ApS Nørregade 63, 7200 Grindsted Årsrapport for 2013/14 CVR-nr. 31 27 50

Læs mere

JOB INWEST VIKAR ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

JOB INWEST VIKAR ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den JOB INWEST VIKAR ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2015 Johnny West Hansen Dirigent Side 2 af 15 Indhold

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2009 CVR-nr. 10 01 64 52 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012. CVR-nr. 77847715

Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012. CVR-nr. 77847715 Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012 CVR-nr. 77847715 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 28 /11 2012 Bent Støttrup Dirigent TimeVision

Læs mere

Slik & Is Kælder ApS. Årsregnskab

Slik & Is Kælder ApS. Årsregnskab Slik & Is Kælder ApS Fiolstræde 29, kl. 1171 København K CVR-nr.: 35 82 39 80 Årsregnskab 1. Regnskabsår 4. april 2014-31. December 2014 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

BILHUSET LIND APS INDUSTRIPARKEN 8, 7400 HERNING

BILHUSET LIND APS INDUSTRIPARKEN 8, 7400 HERNING Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 BILHUSET LIND APS INDUSTRIPARKEN 8, 7400 HERNING ÅRSRAPPORT

Læs mere

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 CVR-nr. 26 04 94 58 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/2 2015 Jesper Strube Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Ortopædkirurgisk Klinik Sydhimmerland ApS CVR-nr. 30 71 68 92

Ortopædkirurgisk Klinik Sydhimmerland ApS CVR-nr. 30 71 68 92 Ortopædkirurgisk Klinik Sydhimmerland ApS CVR-nr. 30 71 68 92 Årsrapport for 2011/12 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 24.01.13 Tom Burgdorf Ringstrøm Dirigent STATSAUTORISERET

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

BRAMDRUPDAM KRO OG HOTEL A/S

BRAMDRUPDAM KRO OG HOTEL A/S Tlf.: 76 35 56 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab kolding@bdo.dk Birkemose Allé 39 www.bdo.dk DK-6000 Kolding CVR-nr. 20 22 26 7020222670 BRAMDRUPDAM KRO OG HOTEL A/S ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014

Læs mere

Deltaq a/s. - Ekstraordinær generalforsamling. 15. Oktober 2012 kl. 16.00 Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Deltaq a/s. - Ekstraordinær generalforsamling. 15. Oktober 2012 kl. 16.00 Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Deltaq a/s - Ekstraordinær generalforsamling 15. Oktober 2012 kl. 16.00 Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K 1 Dagsorden 1. Valg af bestyrelsesmedlemmer 2. Orientering

Læs mere

Halvårsrapport for Prime Office A/S, 1. halvår 2008

Halvårsrapport for Prime Office A/S, 1. halvår 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2008 OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Århus, 25. august 2008 Halvårsrapport for Prime Office A/S, 1. halvår 2008 Bestyrelsen for Prime Office

Læs mere

Bønnerup Strands Murerforretning ApS Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13

Bønnerup Strands Murerforretning ApS Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13 Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13 ÅRSRAPPORT 1. juli 2013 til 30. juni 2014 (31. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 17. november 2014 Flemming Nørgaard

Læs mere

Jørn's Smedie & VVS ApS CVR-nr. 26085403. Årsrapport 2014

Jørn's Smedie & VVS ApS CVR-nr. 26085403. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Herningvej 34 4800 Nykøbing F Telefon 54 84 88 00 Telefax 54 84 88 11 www.deloitte.dk Jørn's Smedie & VVS ApS CVR-nr. 26085403 Årsrapport

Læs mere

Holbæk Rørmontage ApS

Holbæk Rørmontage ApS Holbæk Rørmontage ApS Tåstrup Møllevej 4B, 4300 Holbæk CVR-nr. 32 22 54 11 Årsrapport for 2014 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 9. marts 2015 Som dirigent:... Thorbjørn Mortensen

Læs mere

Redblue Bus Tours ApS Vasbygade 30 2450 København SV. CVR-nr: 34 45 51 47. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014

Redblue Bus Tours ApS Vasbygade 30 2450 København SV. CVR-nr: 34 45 51 47. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014 Vasbygade 30 2450 København SV CVR-nr: 34 45 51 47 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2014 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 16/6 2015 Hans Baarregaard Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Årsrapport for 2014/15 28. regnskabsår

Årsrapport for 2014/15 28. regnskabsår Revisionsfirmaet TORBEN JENSEN Godkendt Revisionsanpartsselskab www.torbenjensen.dk CVR.nr. 27521975 Havnepladsen 3 A 7100 Vejle Tlf. 70 20 13 05 Fax 75 85 85 49 E-mail: vejle@torbenjensen.dk Vejlevej

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2010

Delårsrapport 1. kvartal 2010 Til Nasdaq OMX Copenhagen og pressen 31. maj 2010 Fondsbørsmeddelelse nr. 06-10 Delårsrapport 1. kvartal 2010 Resumé: Bestyrelsen i Deltaq a/s har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for

Læs mere

Hexa-Cover A/S. Årsrapport for 2014

Hexa-Cover A/S. Årsrapport for 2014 Vilhelmsborgvej 5 7700 Thisted CVR-nr. 27606555 Årsrapport for 2014 11. regnskabsår Vi er tættere på dig Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. februar 2015

Læs mere

Årsrapport for 2012 41. regnskabsår

Årsrapport for 2012 41. regnskabsår Årsrapport for 2012 41. regnskabsår Elektro-Motor, Elektromekanisk Etablissement ApS Skælskørvej 88 4250 Fuglebjerg CVR-nr. 40 68 39 17 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014

Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014 Delårsrapport for 1.-3. kvartal 2014 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 * www.ao.dk CVR-nr.: 58 21 06 17 Selskabsmeddelelse nr. 11/2014 1/15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Solid fremgang i både omsætning og indtjening

Solid fremgang i både omsætning og indtjening Fondsbørsmeddelelse 3. kvartal EDB Gruppen A/S Solid fremgang i både omsætning og indtjening Med en omsætningsvækst på over 20 % inkl. opkøb er EDB Gruppen godt på vej til at indfri forventningen til 2008

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2006

Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S Odense, den 23. april 2014

TV 2 DANMARK A/S Odense, den 23. april 2014 KVARTALSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2014 Resumé TV 2 har i 1. kvartal 2014 et resultat før skat på 39 mio.kr. mod 21 mio.kr. i 2013. TV 2 familiens seerandel er steget med 1,3 procentpoint til 34,9 % i 1. kvartal

Læs mere

Sydvest Kloakservice ApS

Sydvest Kloakservice ApS Gasse Høje 25, Ullerup 6780 Skærbæk CVR-nr. 33262175 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. maj 2015 Jørn Hansen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

MOOS+LOOFT APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 1. april 2014. Kirsten Østergaard

MOOS+LOOFT APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 1. april 2014. Kirsten Østergaard Tlf: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MOOS+LOOFT APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2013 Årsrapporten

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr. 9 2003 Halvårsrapport, 1. halvår 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 9 2003 Halvårsrapport, 1. halvår 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 27. august 2003 Halvårsrapport for 1. halvår 2003 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende halvårsrapport for 1.

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

Pekänjo A/S CVR-nr. 27 68 34 79

Pekänjo A/S CVR-nr. 27 68 34 79 CVR-nr. 27 68 34 79 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 28.05.15 Lisbeth Degn Bladt Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af

Læs mere

LINDEGAARD AUTO OG DÆK ApS

LINDEGAARD AUTO OG DÆK ApS LINDEGAARD AUTO OG DÆK ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/08/2013 Svend Aggerholm Dirigent (Urevideret) Side

Læs mere

MTN Lejebolig ApS CVR-nr. 28 30 55 67

MTN Lejebolig ApS CVR-nr. 28 30 55 67 CVR-nr. 28 30 55 67 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 19.02.15 Morten Taagaard Nielsen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem

Læs mere

Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012

Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012 Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012 CVR-nr. 30 61 52 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4 /6 2013 Lars

Læs mere

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5 Side 1 af 5 Nasdaq Omx A/S Nikolaj Plads 2 1007 København K. Albertslund, den 11 maj 2010 Delårsrapport for perioden 01. oktober 2009 til 31. marts 2010 Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktion har dags

Læs mere

I 1.000 kr. 2010/11 2009/10 2008/09 2007/08 2006/07

I 1.000 kr. 2010/11 2009/10 2008/09 2007/08 2006/07 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantaxradio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 20. september 2011 Årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

First North Meddelelse nr. 67 30. august 2012

First North Meddelelse nr. 67 30. august 2012 First North Meddelelse nr. 67 30. august 2012 Halvårsmeddelelse for 2012 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2012 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

F TECH APS FISKERIVEJ 3, 8000 ÅRHUS C 2014/15

F TECH APS FISKERIVEJ 3, 8000 ÅRHUS C 2014/15 Tlf.: 89 30 78 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aarhus@bdo.dk Kystvejen 29 www.bdo.dk DK-8000 Aarhus C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 F TECH APS FISKERIVEJ 3, 8000 ÅRHUS C ÅRSRAPPORT Årsrapport

Læs mere

NOTAT. Udkast til delregnskaber for 2011. CVR-nr. 30 82 37 02. 13. april 2012

NOTAT. Udkast til delregnskaber for 2011. CVR-nr. 30 82 37 02. 13. april 2012 NOTAT Udkast til delregnskaber for 2011 13. april 2012 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15

Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15 Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15 (regnskabsår 1/10-30/9) CVR-nr. 30 69 04 51 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 5 /11 2015 Søren Ladefoged

Læs mere

Blåvandshuk Golfbaner A/S CVR-nr. 32 27 72 68

Blåvandshuk Golfbaner A/S CVR-nr. 32 27 72 68 Blåvandshuk Golfbaner A/S CVR-nr. 32 27 72 68 Årsrapport 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. juni 2014. Bruno Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Apricore ApS ÅRSRAPPORT 2014

Apricore ApS ÅRSRAPPORT 2014 Apricore ApS Løvsangervej 5 4300 Holbæk CVR.nr.: 34 88 13 40 ÅRSRAPPORT 2014 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 1. maj 2015 Jakob Tholle

Læs mere

Norddan-Søndervig ApS CVR-nr. 26 27 37 06

Norddan-Søndervig ApS CVR-nr. 26 27 37 06 Norddan-Søndervig ApS CVR-nr. 26 27 37 06 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 8. januar 2014. Keld Hansen dirigent Harbogade 51 6990 Ulfborg

Læs mere

TV 2-familiens seerandel blandt alle danskere er 35,1 % i 1. halvår 2015 en stigning på 0,4 procentpoint i forhold til 2014.

TV 2-familiens seerandel blandt alle danskere er 35,1 % i 1. halvår 2015 en stigning på 0,4 procentpoint i forhold til 2014. HALVÅRSRAPPORT FOR 2015 Resumé TV 2 har i 1. halvår 2015 et resultat før skat på 93 mio.kr. mod 139 mio.kr. i 2014. Resultatet i 2. kvartal 2015 er på niveau med 2014. EBIT margin før kulturstøtte (filmstøtte)

Læs mere

AABYBRO GULD & SØLV A/S

AABYBRO GULD & SØLV A/S AABYBRO GULD & SØLV A/S Østergade 7 9440 Aabybro Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 04/11/2015 An Phuoc Tram Dirigent

Læs mere

Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28. Årsrapport 2010

Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28. Årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79128444 Telefax 79128455 www.deloitte.dk Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28 Årsrapport

Læs mere

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Til Københavns Fondsbørs Faxe, den 22. august 2002 BG 17/2002 KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Som meddelt i delårsrapporten for 1. kvartal 2002 udarbejdes Bryggerigruppens regnskaber fra 1.

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2013 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

REGNSKABSMEDDELELSE FOR 1. JANUAR 31. MARTS 2007 FOR POST DANMARK KONCERNEN

REGNSKABSMEDDELELSE FOR 1. JANUAR 31. MARTS 2007 FOR POST DANMARK KONCERNEN REGNSKABSMEDDELELSE FOR 1. JANUAR 31. MARTS MEDDELELSE TIL ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN NR. 9/ MEDDELELSE TIL STOCKHOLMSBÖRSEN AB NR. 9/ HOVEDPUNKTER FOR PERIODEN 1. JANUAR 31. MARTS Resultatet for 1.

Læs mere

Høyer & Partner ApS Årsrapport for 2011/12

Høyer & Partner ApS Årsrapport for 2011/12 Høyer & Partner ApS Årsrapport for 2011/12 CVR-nr. 10 00 38 65 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den '

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Razz Bolig ApS CVR-nr. 31590663. Årsrapport 2014

Razz Bolig ApS CVR-nr. 31590663. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk Razz Bolig ApS CVR-nr. 31590663

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Esbjerg Camping A/S Årsrapport for 2014

Esbjerg Camping A/S Årsrapport for 2014 Esbjerg Camping A/S Årsrapport for 2014 CVR-nr. 29 62 86 88 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/3 2015 Britta Andersen Dirigent Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

CODA BYG & VVS & ALT TIL BAD ApS

CODA BYG & VVS & ALT TIL BAD ApS CODA BYG & VVS & ALT TIL BAD ApS Årsrapport 26. oktober 2011-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/05/2013 Tino Segebrecht Dirigent (Urevideret)

Læs mere

DELÅRSRAPPORT FOR 2009

DELÅRSRAPPORT FOR 2009 OMX Den Nordisk Børs Nikolaj Plads 6 DK-1067 København K Herlev, den 30. november 2009 DELÅRSRAPPORT FOR 2009 Delårsrapporten for F.E. Bording A/S for perioden 1. januar 30. september 2009 er offentliggjort

Læs mere

NÆSBYLUND HOLDING ApS

NÆSBYLUND HOLDING ApS NÆSBYLUND HOLDING ApS Årsrapport for 1. januar - 31. december 2013 (13. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/4 2014 Ruth Hessel Madsen dirigent

Læs mere