Bestyrelsens årsberetning for 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens årsberetning for 2015"

Transkript

1 Bestyrelsens årsberetning for 2015 På sidste generalforsamlingen blev Peter Bak Christensen nyvalgt til bestyrelsen. Thomas Herskind Olesen og John Jakobsen blev begge genvalgt. Under eventuelt blev Erik Lindegaard lykønsket med, at han kunne fejre 25 års jubilæum i vandværket. Erik ønskede ikke, at der blev afholdt en reception, men accepterede at bestyrelsen fejrede ham, med et udvidet bestyrelsesmøde på vandværket den 6. marts Vandværket har udført mange vedligeholdelsesarbejder i årets løb: Ny tagbelægning: Tagdækker har lagt nyt tagpap på den gamle del af vandværksbygningen. Nyt loft: Der er blevet sat hårde plader på loftet i nyt vandværk, da der var fare for, at der kunne drysse cementpuds ned i de åbne filtre. Der er forberedt adskillelse ind til filtrene, som blot mangler plexiglas montering. Udvendig murværk: Alt murværk udvendigt er blev eftergået af en murer, da der var konstateret flere revner i fuger. Soklen omkring bygningen er blevet udbedret, og der er fuget om ved alle døre og vinduer, da mange fuger havde sluppet. Ny hoveddør: Ved reparationer af murværk viste det sig at hoveddør var i meget dårlig forfatning. Den var meget rådden i bunden, og her kunne der trænge regnvand ind. Der er nu sat en ny dør i. Frisen: Frisen ud mod Glasvænget er blev frisket op af en maler, der samtidig malede soklen ud mod Glasvænget. Udvendig vedligeholdelse: Anlægsgartner har trimmet beplantning ved hegnet omkring grunden. Der er samtidig fældet nogle grantræer, da de forårsagede algevækst, og dryssede med nåle på taget. Hegnet ind mod Kling manglede i bunden, det blev samtidig bragt i orden. Måleraflæsninger:

2 Det er besluttet at vandmålere aflæses 3 gange i året, dvs. at der foretages en aflæsning i april og igen i august, samt aflæsningen pr , der anvendes til årsregnskabet. Der kan ved disse aflæsninger fremkomme en meddelelse i aflæsningssystemet, der kan være LEAK hos en forbruger. I disse tilfælde har vandværket ringet til de berørte forbrugere, og i adskillige tilfælde fået stoppet kritiske brud. Her kan bl.a. nævnes Vissenbjerg storkro og på Bredgade. Vandværket har fået stor annerkendelse fra forbrugerne, for disse henvendelser. Der har været kontakt til Fjernvarme Fyn, vedrørende mulighed for at kunne anvende fælles data opsamling, da de også agter at indfører fjernaflæste målere. Vandbrud: Der er igen i år blevet konstateret flere vandbrud. Mange på gamle jordledninger, således at det har været forbrugeren, der har måttet udbedre skaden. Fjernvarmearbejdet med den nye transmissionsledning fra Odense, medførte, at der på Søndersøvej blev konstateret vandbrud, men også at vore ledninger flere steder måtte omlægges. Dette medførte desværre gener både for skolen og Vissenbjerg storkro, samt naturligvis også for andre forbrugere. Det er desværre uundgåeligt i forbindelse med reparationer på vandledningerne. Optisk øje: Vandværket har indkøbt et såkaldt optisk øje, hvormed man kan udlæse data fra en vandmåler 14 måneder til bage. Det beviste sin værdi, da vi havde en tom ejendom, hvor ejer ikke kunne tro at der havde været et vandforbrug på 59 m 3, men data fra måleren afslørede, at forbruget havde fundet sted over en periode på 14 dage, og derefter var ophørt. Efterfølgende takkede forbrugeren for hurtig afklaring af problemet. Vanddisplay: Gennem vor målerleverandør Kamstrup kan der, af forbrugere, bestilles et vanddisplay til en pris af ca. kr ,-. Det kan fjernaflæse måleren og vise dagligt forbrug, samt indikere eventuelle lækager. Tilstandsrapport: VandCenterSyd foretog en tilstandskontrol af hele Vandforsyningen i juni måned. Ud fra denne tilstandskontrol er der udarbejdet en 5 årig handle- og investeringsplan. Planen er lavet for at kunne leve op til nutidige krav til vandforsyninger. Der er mange vedligeholdelses arbejder samt forbedringer i planen, både på vandværket og ved boringerne. Videoinspektion af 2 boringer: Første opgave der blev iværksat var en videoinspektion af to boringer. Den på Kelstrupvej og det i gl. Koelbjerg vandværk, inspektionen skulle fastlægge boringernes tilstand, for at der kunne træffes bestemmelse om omfanget af nødvendig renovering. Nyt filtermateriale:

3 Filtre i nyt vandværk fungerede ikke tilstrækkeligt, hvilket medførte at jernindholdet i vandet blev for højt. Der er en grænseværdi på 0,1 og målinger sagde 0,34. Smeden havde i længere tid observeret, at filtrene ikke returskyllede i tilstrækkeligt omfang, og det blev derfor besluttet at totalrenovere disse to filtre med nyt filtermateriale. Det var en omfattende proces, at udføre denne opgave. I forbindelse med tilførsel af nyt filtermateriale og videofotograferingen af boringen ved Koelbjerg og boringen på Kelstrupvej, fik vi desværre konstateret for høje kim tal, samt Coliforme bakterier. Al ind pumpning fra de to videofotograferede boringer blev omgående stoppet, og de for høje tal blev indberettet til kommunen og nye prøver taget. Embedslægen mente, at de tiltag der var gjort, for at standse forureningen var tilstrækkelige, hvad de nye prøver da også viste. Efterfølgende blev der taget vandprøver ugentligt over to måneder. Da prøveresultaterne igen viste tilfredsstillende resultat blev de nye filtre sat i drift igen, og de fungerer nu tilfredsstillende. Hygiejnezoner: Der er indført hygiejneforskrifter på vandværket og for arbejder på ledningsnettet, som følger forslag for fra Danske Vandværker. Vandprøver: Der er i årets løb taget de lovpligtige vandprøver på vandet, hos forbrugere og på selve vandværket. Der er yderligere taget prøver fra to boringer. Disse prøver overholdt kravene til rent drikkevand. Der skal tages prøver fra boringer hvert 4. år. Der bliver årligt lagt et prøvetagningsresultat på vandværkets hjemmeside. Assens kommune: Det årlige tilsyn af vandværk og boringer fra Assens Kommune, gav ikke anledning til nogen bemærkninger. Filtre i gamle vandværk: Filtre i det gl. vandværk fungerer ikke altid tilfredsstillende. Det er 25 år siden materialet er skiftet. Velfungerende filtre er en forudsætning for levering af drikkevand af højeste kvalitet. Filtrene bliver derfor nøje overvåget, og konstateres der utilfredsstillende prøveresultater, må der også skiftes filtermateriale i disse filtre. Regulativ: Vort regulativ er blevet revideret og godkendt af Assens Kommune, og det er efterfølgende blevet lagt på vandværkets hjemmeside.

4 Indvindingstilladelse: Vandværkets vand indvindingstilladelse på m 3 /år, var udløbet i 2010, men den var administrativt blevet forlænget til juni Der er derfor nu udstedt en ny vand indvindingstilladelse af Assens Kommune på m 3 /år, hvilket er gennemsnittet af de sidste tre års indvindinger tillagt 25%. Nye forbrugere: Der har i år været tilgang af fire ejendomme, godt nok fire nye på Vestergade, men her tæller kun de 3, da der jo var en ejendom, som blev revet ned, derudover en ny ejendom i Duedalen. Der er investeret meget i vandledninger i Duedalen, så vandværket vi vil da gerne byde mange flere velkommen til at bosætte sig her. Nødforbindelser: Kommunen kræver, at der skal være mulighed for nødforbindelse mellem yderligere 1 vandværk ud over den nødforbindelse der er til Kådekilde/Orte vandværk. For at kunne forsyne Vissenbjerg by i tilstrækkeligt omfang, besluttede bestyrelsen, i samarbejde med Kelstrup/Magtenbølle, at placere en sammenkoblings brønd på Nørrevænget i Vissenbjerg, da vandværkernes forsyningsledninger her ligger parallelt. Sammenkoblingsbrønden var knap færdig før den kom i brug 2 gange, i forbindelse med fjernvarme arbejderne på Søndersøvej. Det blev også besluttet, at lægge en sammenkoblingsbrønd for industriområdet på Energivej, da ingen af værkerne turde stole på, at den forbindelse der er på Kelstrupvej, ville kunne levere vand til de højtliggende firmaer i industriområdet. Vi har for øvrigt forsynet Kådekilde/Orte med vand i årets løb. Forbrug: Der blev i årets løb pumpet m 3 ind på vandværket. Heraf er der brugt m 3 til at returskylle filtre med. Der er udpumpet m 3 til forbrugere, og da der er afregnet for m 3 giver det et svind på 7,7%. Vandspild: Et stort vandspild på Parkvej i marts med 2.500m 3 svarende til 1,6% af det samlede spild, blev desværre medvirkende til det lidt for høje vandspild. Vandværket opfordrer stadig til, at alle forbrugere er opmærksomme på vand der løber, hvor det ikke burde kunne forekomme. Oplysninger om mistanke om vandbrud, der fører til fund af en lækage, belønnes med en flaske god rødvin af vandværket. Observeres der en brandhane uden plombering hører vandværket gerne herom. Der er stadig stor fokus på at holde vandspildet under de kritiske 10%, og der holdes daglig øje med forbruget, ligesom der ved de to ekstra måleraflæsninger i årets løb, udarbejdes prognoser

5 for spildets omfang. Der er opsat sektionsmålere på nogle af de yderste strækninger, også for at kunne afsløre vandspild i rette tid. Ledningsnet på hjemmesiden: Vandværkets ledningsplaner er blevet digitaliseret og efterfølgende lagt på vandværkets hjemmeside. Entreprenører og andre, der er interesseret i ledninger og stophaners placering, kan derfor nu selv finde, hvor de er placeret. Alle forbruger skal være opmærksomme på, at de selv er ansvarlige for, at deres stophane er synlig og i plan med omgivende terræn. Hvor det konstateres, at de er tildækkede, vil vandværket kræve, at forholdene bringes i orden jævnfør regulativet. Ny boring med råvandsinstallation: Rapporten for den før omtalte videofotografering afslørede desværre at boringen i det gl. Koelbjerg Vandværk var utæt, og at der trængte overfladevand ind adskillige steder. Der var kun at træffe beslutning om en erstatningsboring. Den skal, efter ønske fra Assens Kommune, placeres med en afstand til vej med 10m. Der måtte derfor laves et areal ombytning med ejerne af Grøftebjerg gården. Placeringen af boringen krævede en dispensation til borearbejde, da boringen kom meget tæt ind under højspændingsledningerne. Det er også nødvendigt at fylde arealet op, så råvandsinstallationen kan komme i niveau med vejen, således at overfladevand kan løbe bort. Arbejdet med den nye boring vil gå i gang så snart vejrliget tillader det. Bestyrelsen har valgt at lade firmaet A. Højfeldt, Herning stå for borearbejdet og ny installation af råvandsstationen. A. Højfeldt sløjfer den gl. boring, og sørger for, at den bliver lovformeligt lukket og afmeldt, som en nedlagt boring. Den gl. vandværksbygning skal efterfølgende fjernes. Det vil koste ca kr. at etablere denne erstatningsboring. Handle- og investeringsplan: Den Handle- og investeringsplan, der blev udarbejdet, og som er bestyrelsens værktøj for vedligeholdelse af vandværket, boringer og ledningsnet, vil kræve, at der i de kommende 5 år skal foretages mange vedligeholdelses arbejder. Af større arbejder vi forventer, at gennemføre i det kommende år, vil være: 1: en fornyelse af SRO anlægget, da vort nuværende system fra år 2000 ikke længere kan supporteres. VandCenterSyd er valgt til at stå for denne opgave. 2. Boringen på Kelstrupvej fra 1974, der er en tørbrønd, skal føres op til niveau. 3. måske nyt filtermateriale i de to ældste filtre, som tidligere nævnt. Økonomi for disse større arbejder vil blive gennemgået sammen med budget fremlægningen, og derefter fremgå af budgettet. Ændring til prisblad:

6 For at sikre den nødvendig likviditet forhøjes den årlige faste afgift med kr. 125,00 plus moms, med virkning fra Ekstraarbejder: Der har i det forløbne året været mange ekstra opgaver ud over normalt bestyrelsesarbejde, hvorfor bestyrelsen har besluttet, at yde et ekstra vederlag til formand og kasserer for året Ydelsen er givet for de mange ekstra timer, der er lagt i arbejdet med driften af Vissenbjerg-Bred Vandværk. Vandværket kan altid kontaktes, enten via mailadressen info@visssenbjergvand.dk, eller naturligvis på telefon Man kan også altid henvende sig i kontorets åbningstid, som er onsdag fra kl til kl Bestyrelsen vil gerne takke alle forbrugere for god forståelse for de gener utilsigtede arbejder på vandledningerne har været årsag til. Vores smed og entreprenør skal også have tak, de er altid meget hurtige til at rykke ud og udbedre skaderne. Dette var bestyrelsens årsberetning. Jeg vil, på egne vegne, takke for et godt samarbejde i bestyrelsen, hvor alle har ydet en stor indsats til gavn for alle vandværkets forbrugere. Også tak til den drift ansvarlige og vores bogholder. Begge har et stort engagement i vandværkets daglige drift. Også en tak til suppleant Henning Jensen, der i årets løb har bidraget med råd og vejledning. Formand Børge Bøgelund

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Velkommen til Varmelaugets 61. ordinære generalforsamling. Bestyrelsen i Fuglebakkens Varmelaug har i den forgangne periode bestået af: Formand Thomas Falk Mogensen Næstformand

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Medlemmer Der er 815 medlemmer i vandværket. Dvs. en tilgang på 29 medlemmer. Tilgang: 28 i ny udstykning og 1 på Horsensvej. Det er sådan

Læs mere

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk Formandens Beretning Generalforsamlingen 2010. Antal forbrugere Udpumpet vandmængde reduceret indvindingstilladelse Overvågning/terrorsikring Styring vandværk Udskiftning rør vandværk Rensning højdebeholder

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Årsberetning 2015/2016

Årsberetning 2015/2016 Indholdsfortegnelse 1. Tilsluttede ejendomme... 1 2. Bestyrelsesarbejde... 1 3. Vandværkerne og boringer... 3 3.1. Udpumpet mængde... 3 3.2. Anlægs- og vedligeholdelsesarbejde... 3 4. Vandindvinding...

Læs mere

Introduktion til tjekliste for Tilstandskontrol

Introduktion til tjekliste for Tilstandskontrol 1 introduktion Introduktion til tjekliste for Tilstandskontrol Tjeklisten bruges i forbindelse med vandværkets løbende kontrol af tilstanden på vandværket. Bestyrelsen beslutter selv intervallet for de

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Vejledning. Til indretning af boringer. September 2014. TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8

Vejledning. Til indretning af boringer. September 2014. TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1 af 8 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Vejledning Til indretning af boringer September 2014 TÆT PÅ MENNESKER, TEKNOLOGI OG NATUR Side 1

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 31. december 2015 havde Skovby Vandværk 1300 forbrugere og der blev udpumpet 144047 m 3 vand. Vi har leveret 140004 m 3 til jer forbrugere. Vores vandspild var i 2015 på 2,81%. Et

Læs mere

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2668 til 2677. Det er en tilgang på 9 mod sidste års 10. Der er i alt blevet pumpet 392.339

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold.

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold. Trøstrup Vandværk Den: 24. marts 2014 Bestyrelsens beretning for perioden, 1. januar til 31. december 2013 på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den 25. marts 2014 i Langesøhallen. Vores generalforsamling

Læs mere

Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen

Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen Vallensbæk Strand den 29. juni 2013 Kollerupparkens Grundejerforening Referat af generalforsamling den 27. juni 2013 Egholmskolen Formanden, Morten Lind, bød velkommen. Der var mødt 25 stemmeberettigede.

Læs mere

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013

Sletterhage Vandværk. Beretning for året 2013 Beretning for året 2013 Sletterhage I 2013 fik Sletterhage leveret 10.978 m 3 fra fællesvandværket. I 2012 fik vi leveret 10.271 m 3. Så dette niveau ser ud til at være niveauet for andelshavernes forbrug.

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND

TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND TAKSTREGULATIV FOR LEVERING AF VAND Takstregulativ for levering af vand Januar 2015 1 Takstregulativ for levering af vand Januar 2015 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELLE BEMÆRKNINGER... 4 2. ANLÆGSBIDRAG...

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK 1. Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 15. oktober 1986 er et interessentselskab, hvis navn er I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Aabybro

Læs mere

Birkerød Vandforsyning Generalforsamlingen 18. marts 2014

Birkerød Vandforsyning Generalforsamlingen 18. marts 2014 Birkerød Vandforsyning Generalforsamlingen 18. marts 2014 Præsentation ved formanden for bestyrelsen, Erik Arvin Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. indkalder til Ordinær generalforsamling tirsdag den 18.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen.

Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen. Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen. V E D T Æ G T FOR Egå Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Spørgsmål: Der bliver talt om, aktierne i et eventuelt nyt selskab, der skal drive Christiansfeld Vand. Der kunne vel også være tale om anparter?

Spørgsmål: Der bliver talt om, aktierne i et eventuelt nyt selskab, der skal drive Christiansfeld Vand. Der kunne vel også være tale om anparter? Hvilken forurening frygter man? Det kan eksempelvis være coli-bakterier, som er fremherskende i spildevand. En forurening af drikkevandet med colibakterier vil altid medføre kogepåbud. Vi har ikke nogen

Læs mere

Vinding Vandværk a.m.b.a

Vinding Vandværk a.m.b.a Vinding Vandværk a.m.b.a Forbrugerinformation december 2015 www.vindingvand.dk mail@vindingvand.dk Vandværkets bestyrelse: Formand driftsansvarlig Gert Munch Sørensen, Møllevej 8, tlf. 75859400 Næstformand

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15:

2: Antal medlemmer. 3: Vandforbrug for vand-året 01.10.14-30.09.15: 1: Bestyrelsens arbejde i 2015 har (ligesom i de foregående år) været præget af høj aktivitet, og har blandt andet omfattet o 10 bestyrelsesmøder o 2 regnskabsmøder o 1 generalforsamling o 4 møder om Vandsektorloven

Læs mere

REGULATIV FOR HOFOR VAND RØDOVRE A/S

REGULATIV FOR HOFOR VAND RØDOVRE A/S REGULATIV FOR HOFOR VAND RØDOVRE A/S 1 INDHOLD 1 INDLEDENDE BESTEMMELSER...3 2. VANDFORSYNINGENS STYRELSE... 4 3. RET TIL FORSYNING MED VAND...5 4 FORSYNINGSLEDNINGER...6 5 STIKLEDNINGER...7 6 VANDINSTALLATIONER...

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. 2010 var et travlt år for vor vandforsyning med mange opgaver. Den udpumpede vandmængde er år Indvinding

Læs mere

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00. i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne

Indkaldelse. Ordinær generalforsamling. tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00. i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne Indkaldelse Ordinær generalforsamling tirsdag den 22. april 2008 kl. 19.00 i Restaurant Hønsehuset - Helsinge Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra bestyrelsen om selskabets virksomhed

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 1. April 2016 Bestyrelsen: Bestyrelsens beretning for 2015 Velkommen til generalforsamlingen i Næsby Vandværk (Den 82) Onsdag den 13. april 2016 På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2015 ved generalforsamlingen den 30. marts 2016 i Hårlevhellen. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden haft en nettotilgang

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105

Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Vejledning nr. 307 11/2011 Gammelt nr. 105 Emne: Forbrugerinformation Ifølge 28 i bekendtgørelse nr. 1024 af 31. oktober 2011 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg skal vandværkerne stille

Læs mere

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a.

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Bestyrelsens Beretning for 2015 11. mar. 2016 Der har i 2015 været afholdt 6 bestyrelsesmøder. Af de åbne referater vil man kunne se, at årets bestyrelsesarbejde nærmest

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 20.11.2013, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Vinteren blev mere

Læs mere

Ejerforeningen Vagtelvænget. Bestyrelsens beretning for året 2008

Ejerforeningen Vagtelvænget. Bestyrelsens beretning for året 2008 Ejerforeningen Vagtelvænget Bestyrelsens beretning for året 2008 Generalforsamlingen 2008 blev gennemført i en god og konstruktiv dialog mellem generalforsamlingsdeltagerne og bestyrelsen. Bestyrelsens

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. nr. 95.2348

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning.

Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl. i Herning. Til Beboerne på Tietgensgade m.fl. Herning Vand A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Tlf.: 9999 2299 CVR 2581 0619 EAN 5 790001 899202 Den 11. marts 2013 Kloakfornyelse m.v. på Tietgensgade & Trøstrupsgade m.fl.

Læs mere

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården.

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2009 Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels Gram Jeppesen (formand), Per

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Beredskabsplan. Andelsselskabet. Filippavej 78, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge. 14. september 2011 Side 1 af 26

Beredskabsplan. Andelsselskabet. Filippavej 78, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge. 14. september 2011 Side 1 af 26 Andelsselskabet 14. september 2011 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse : Side Bilag Indholdsfortegnelse: 2 Generelt: 3 Plan for brud på forsyningsledningsnet: 4 Plan for nedbrud på vandværket: 5 Plan for

Læs mere

SAMARBEJDE MED GEVINST

SAMARBEJDE MED GEVINST SAMARBEJDE MED GEVINST STÆRK SPILLEAUTOMATBRANCHE ER EN FORDEL FOR DIG Denne brochure er udgivet af Dansk Automat Brancheforening i efteråret 2009. Henvendelse kan ske til sekretariatet, Smedegade 9, 6000

Læs mere

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe ny haveboring på Sdr Karstoftvej 9

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

3 Grundejerens forpligtelser

3 Grundejerens forpligtelser Gribskov Kommune Regulativ for tømningsordning for samletanke 1 Formål Tømningsordningen indføres primært af miljømæssige hensyn, for at sikre at samletanke i Gribskov Kommune bliver kontrolleret og tømt

Læs mere

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012.

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Vandrådet i Roskilde Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Deltagere: Jens Andreasen JA Annette Kristensen AK Anne-Marie Kristensen AMK Arne Christiansen AC Mogens N. Madsen - MNM Henrik Pedersen,

Læs mere

Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro

Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro Generalforsamling Gislev Vandværk 2018 for året 2017 afholdt torsdag den 15. marts 2018 på Gislev Kro Holger bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Hans Mikkelsen

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning:

Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Strib Vandværk generalforsamling 2016 Beretning: Efter generalforsamlingen i 2015 konstituerede bestyrelsen sig med Anton som formand, Jan som næstformand, Palle som kasserer, Erik som sekretær. De øvrige

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Guldborgssund Forsyning

Guldborgssund Forsyning Guldborgssund Forsyning Hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger Guldborgssund Forsyning - hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N L 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Valg af dirigent Beretning for 1986

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME

HOLD ØJE MED FORBRUGET AF VARME KONTROLBOG HOLD ØJE MED FORBRUGET AF Det kan spare dig for mange penge Mindst én gang om ugen bør du aflæse og notere forbruget af varme i din ejendom. Så får du god kontrol med ejendommens varmeforbrug

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018.

Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Beretning til generalforsamling 2018. Denne beretning angår perioden fra 26. august 2017 til 25. august 2018. Periodens vigtigste opgaver I denne beretningsperiode har de vigtigste opgaver været 1) renovering

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR RETTEN I NAKSKOV DOM:

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR RETTEN I NAKSKOV DOM: UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR RETTEN I NAKSKOV B.s. 222/1996 Boligforeningen B mod Andelsselskabet Søllested Vandforsyning Afsagt den 4. marts 1998. DOM: Under denne sag, der er anlagt den 7. juni 1996, og

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Gustav Thostrupsvej

Råderetten. Dine muligheder for forbedringer af boligen. Gustav Thostrupsvej Råderetten Dine muligheder for forbedringer af boligen Gustav Thostrupsvej Om råderet Som lejer har du mulighed for, at få indflydelse på netop din boligindretning og sætte dit eget personlige præg på

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016.

Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Nordre Munkegård Referat af Ordinært beboermøde for lejerne d. 15. Marts 2016. Beboerrepræsentanterne (MBC) fra administrator Aberdeen. (BR) og ca. 25 lejere deltog. Derudover deltog Maj-Britt Christensen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar 1. ANDELSSELSKAB, NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. 1.2. Navnet

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Damkjær Pedersen Hjortsvangen 80 B 7323 Give 14. december 2015 Tilladelse til etablering af ny boring til vandindvinding - Risbankevej 54 Ikast-Brande

Læs mere