Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online."

Transkript

1 Referater Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig for administrationen af gården. Overgangen er gået smertefrit og der er oprettet kontakt til den nye kontaktperson. Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. De løse ledninger er blevet ordnet, men regningen er endnu ikke modtaget på trods af rykkere af firmaet. Frank har ved gennemgang af gården opdaget at der mangler lys i 6 lamper, hvilket vil blive ordnet snarest muligt. Det nuværende gartnerfirma har fremsendt et meget rimeligt tilbud, som det er besluttet at tage i mod. Udover den almindelige vedligeholdelse har gartneren også fremsendt tilbud på en række projekter der bør gøres i gården. Det er besluttet at sige ja tak til to af disse projekter, da de er indenfor budgettet og er mere akutte end de andre. De andre projekter vil ske løbende og som der findes plads i budgettet og det accepteres under generalforsamlingen. Det er dog en forudsætning at der er plads i budgettet, hvorfor Frank har lovet at fremskaffe budgettet for 2009 til det kommende møde i bestyrelsen. Karina vil fortsat have kontakten til gartneren. Onsdag den 25. marts kl 20 i fælleslokalet. Referat bestyrelsesmøde d. 27. oktober 2008 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Fældning af træ Træet er fældet. Det er blevet gjort pænt. Fliserne på gangen er også ordnet pænt. Bestyrelsen vil se på fliserne i indre gård til foråret, når rødderne muligvis er sunket sammen. Regning på er godkendt af bestyrelsen. Information til Gården:

2 I forbindelse med genopretningen af beskadigede planter, træet og problemer med affald i portene og bygningsaffald blev det aftalt at skrive et informationsbrev til samtlige opgange omkring gården. Her vil forholdene omkring træet, genopretning af planter, portene, sandkasserne, affaldssortering og lignende blive omtalt. Karina har lovet at skrive, og vil få hjælp af resten af bestyrelsen til at hænge op i opgangene. I samme forbindelse blev det diskuteret om man burde overveje skiltningen og informationerne til storskrald. Det er som privatperson i orden at smide mindre mængder bygningsaffald ud. Men hvis det er professionelle skal afhentning af affald arrangeres, gårdens affaldssystem kan ikke anvendes. Borde og bænke ned mod Ingerslevsgade Borde og bænke i gården ud mod Ingerslevsgade skal i kælderen. Blev diskuteret om de kunne klare en sæson til, og om det derfor kunne betale sig at flytte dem. På sigt er det Bestyrelsens ønske at udskifte borde og bænke med nogle nye. Muligvis købe tre sæt borde/bænke i 2009 afhængig af budgettet. I forbindelse med renoveringen af Arkonagade 20 blev ledninger til gårdens lys beskadiget. Der er rettet op på skaden, men ledningen er ikke sat rigtig fast og hænger bare løst foran muren. Frank vil sørge for, at elektrikeren for fastgjort ledningen til muren, og i samme forbindelse hjemkøbes pærer til gårdens lamper. Bestyrelsen har været enig om at undersøge, hvorvidt den pris, vi betaler vores gartnerfirma er rimelig og har derfor fået 3 tilbud fra andre gartnere. Gartnernes tilbud er i overensstemmelse med hvad der er behov for i gården, og opgaverne er meget ens, men der er stor forskel på prisen. Det gik fra eks. moms til eks. moms. Det nuværende tilbud fra gartneren lyder på , og er derfor konkurrencedygtigt. Det nuværende firma leverer en tilfredsstillende indsats. Det er muligt at få en gartner der er mere grundig, men til en markant dyrere pris. Derudover bør gårdens anvendelse tages i betragtning, gården er en brugsgård og det bør tages med i overvejelserne. Tilbuddene blev diskuteret indgående, men der blev ikke truffet en endelig afgørelse. Karina og Jakob vil tage kontakt til det nuværende gartnerfirma for at få et nyt tilbud, hvorefter der vil blive truffet en beslutning. Administrator Frank vil kontakte administrator om budgettet for 2008, da vi ikke har en opdateret version. Det skal undersøges hvordan og hvem i Bestyrelsen der modtager telefonpenge. Julefrokost Det blev aftalt at se nærmere på muligheden for julefrokost i bestyrelsen, sandsynligvis i januar. Diskuteres til det kommende møde.

3 3. december kl. 20 hos Karina, Arkonagade 22, 3.th. Referat bestyrelsesmøde d. 8. september 2008 Til stede: Frank, Karina, Grete og Jakob Fældning af træ Træet er endnu ikke fældet, men fældningen af træet starter den 17. september. Frank har modtaget mail fra ejerforeningen bag ved træet, da rødderne har flyttet og skubbet til fliserne. Vi melder tilbage at træet fældes, og vil se på problemet igen når træet er fældet og rødderne forhåbentlig er sunket sammen. Genopretning af beskadigede planter I forbindelse med at KE lagde fjernvarme, beskadigede de en del af planterne i gården ud mod Ingerslevgade. Den sag er nu afsluttet, skaderne er udbedret. Affald i de store porte Fortsat problemer med affald i portene. Det er vigtigt at understrege portene ikke er til opbevaring. Bestyrelsen er enig om, at vi skal undersøge, hvorvidt den pris, vi betaler vores gartnerfirma, er rimelig. Jakob har kontakt til 3 firmaer der har set på gården og vil komme med tilbud. Alle tre firmaer synes gården er et spændende sted, og der er forslag til ændringer og oprettelse af småproblemer. Herunder skal bunddække genoprettes mange steder, der er mindre træer der muligvis bør fældes, og endelig synes de, at den manglende rensning og afbrænding af ukrudt omkring fliserne er problematisk. Når tilbuddene er kommet hjem, vil Jakob sammenligne dem og sende tilbuddene rundt. Den nuværende kontrakt stopper den 31/ , men en ny vil først igangsættes til foråret, hvorfor der er god tid til at se på de nye tilbud og sammenligne priser. Den nye gartner henvender sig normalt i februar/marts om nyt tilbud. Der er dog vinterbeskæring af gården i februar til omkring 8000 kr. Til foråret skal det også overvejes om der bør oprettes reelle stier i forbindelse med græsplænen, da der er dannet en sti ved gennemgang. Derudover skal der holdes øje med gården til Arkonagade 20, bambussen er gået ud og der er en del ukrudt. Afbrænding af planter mellem fliserne Det er ikke bestilt med det nuværende gartner tilbud, Frank og Lars vil prøve at se på det.

4 Sandkasserne Den nye sandkasse er bygget og skal nu sættes op. Sand skal derfor købes i næste uge. Rådne stolper i hegn Materiale indkøbt, Frank sørger for, at disse bliver skiftet, men det bliver først til foråret Fiberby Fiberby kontaktede Jakob med henblik på at få adgang til kældrene og gården for at installere deres Internet. Fiberby har haft kontakt til ejerforeningerne, og installationen er i gang i forskellige foreninger. I forbindelse med renoveringen af Arkonagade 20 blev ledninger til gårdens lys beskadiget. Der er rettet op på skaden, men ledningen er ikke sat rigtig fast og hænger bare løst foran muren. Frank vil sørge for, at elektrikeren for fastgjort ledningen til muren, og i samme forbindelse hjemkøbes pærer til gårdens lamper. Porten Arkonagade. Portbeslag er gået i stykker, Frank vil kigge på det. Administrator Frank vil kontakte administrator om budgettet for 2008, da vi ikke har en opdateret version. Men indtil nu er udgifterne begrænset, måske 5000 kr. til almindelig vedligeholdelse. Vil i samme forbindelse undersøge status på telefonpenge til bestyrelsens medlemmer. Julefrokost Det blev aftalt at se nærmere på muligheden for julefrokost i bestyrelsen, sandsynligvis i januar. Diskuteres til det kommende møde. 27. oktober kl 20. Referat bestyrelsesmøde d. 28. juli 2008 Til stede: Frank, Karina, Grete og Jakob Fældning af træ Fældningen af træet er samt i gang, og det finder sted senest september. Prisen bliver kr. Træet bliver skåret af lige under jordgrænsen, ny beplantning og fliserne lægges pænt på plads igen. (Sagsnummer er BK71) Tørrestativerne ud for Ingerslevgade/Arkonagade 22 samt cykelstativer

5 Det blev taget op på generalforsamlingen i foreningen, men der er ingen umiddelbare planer om at ændre noget. Afventer situationen. Genopretning af beskadigede planter I forbindelse med at KE lagde fjernvarme, beskadigede de en del af planterne i gården ud mod Ingerslevgade. De har allerede rettet en række ting, men det store bed er ikke genoprettet. Karina følger op på sagen. Affald i de store porte Affaldet i portene er væk, ikke flere problemer på nuværende tidspunkt. Mursten og byggeaffald i storskraldscontainerne Murstenene og byggeaffaldet er nu væk, blev i alt kr. Regningen blev godkendt. Buske rundt om boldbanen Efter planen skal buskene rundt om boldbanen se tilfældige ud, så alt er i orden. Afbrænding af planter mellem fliserne Gartneren mener nu også, at det ser slemt ud. Det vil koste kr. med den nuværende gartner. Det vil ikke blive gjort af gartneren i efteråret, Frank og Jakob vil prøve at se på det, og Frank vil se nærmere på vedbend. Ellers bliver der ikke gjort noget før foråret. Bestyrelsen er enig om, at vi skal undersøge, hvorvidt den pris, vi betaler vores gartnerfirma, er rimelig. Dette vil ske ved at indhente tilbud andre steder fra. Jakob vil stå for dette. Sandkasserne Materiale til sandkasser er indkøbt, bliver fremstillet i nærmeste fremtid. Frank melder til Karina når der skal bestilles sand. Rådne stolper i hegn Materiale indkøbt, Frank sørger for, at disse bliver skiftet. Elmåler fra konkurs-ejendom Der er ikke noget nyt om status på Arkonagade 20 / Nordic Gruppen. Der er sat hængelås på skabet, men vi har fortsat ingen adgang til rummet, det bliver dog først et reelt problem når vi skal aflæse måleren. El-måleren kan ikke bare flyttes til porten som det blev diskuteret til generalforsamlingen, så der må findes en løsning når situationen er afklaret i ejendommen. Fiberby

6 Fiberby kontaktede Jakob med henblik på at få adgang til kældrene og gården for at installere deres Internet. Fiberby må ringe til administrator for at få liste over de nødvendige ejendomme, ellers må de henvende sig igen. I forbindelse med renoveringen af Arkonagade 20 blev ledninger til gårdens lys beskadiget. Der er rettet op på skaden, men ledningen er ikke sat rigtig fast og hænger bare løst foran muren. Frank vil sørge for, at elektrikeren for fastgjort ledningen til muren. 8. september kl Referat bestyrelsesmøde d. 19. maj 2008 Til stede: Frank, Karina, Pia, Grete og Jakob Konstituering af den nye bestyrelse Formand: Frank Vælum, Kasserer, kontakt til gårdmand, affaldsservice, elektriker og administrator Medlemmer: Karina Mia Johansen, Kontakt til gartner, KE og lign. Grethe Bøgh-Sørensen Jakob Bjerre, Ansvar for indhentning af nye gartner-tilbud Suppleanter: Lars Mortensen Pia Glerup Hansen Fældning af træ Som behandlet på generalforsamlingen i år, er et af gårdens træer ikke længere sundt, og det generer de beboere, som har vindue ud til det. Karina har undersøgt, hvem vi skal kontakte for at få lov at fælde det og plante et nyt, og med bestyrelsens godkendelse går hun nu videre med sagen. Bestyrelsen talte om, at vi skal sørge for at det hele fjernes, også rødderne, som løfter fliserne rundt om træet. Disse fliser skal desuden lægges pænt på plads igen. (Vores sagsnummer er BK71) Tørrestativerne ud for Ingerslevgade/Arkonagade 22 samt cykelstativer På generalforsamlingen i år blev det foreslået, at de gamle tørrestativer udskiftes til nogle nye og mindre stativer. Det vil blive kønnere, og der vil blive mere plads til borde og bænke. Karina vil tage emnet op på den pågældende ejerforenings generalforsamling og høre, hvad foreningen har af ønsker for denne del af gården. I samme omgang skal det diskuteres, hvordan vi kan løse problemet med manglende plads til parkerede cykler. Lige nu står de i vejen for skraldemændene, og det skal der laves om på. Men hvor skal beboerne så have mulighed for at parkere cyklerne? Måske man kunne inddrage noget af pladsen fra de ovennævnte cykelstativer.

7 Genopretning af beskadigede planter I forbindelse med at KE lagde fjernvarme, beskadigede de en del af planterne i gården ud mod Ingerslevgade. Der er indgået aftale om, at gårdens faste gartner søger for at rette op på skaderne på KE's regning. Karina tjekker op på status. I denne forbindelse blev der også talt om de fliser, som KE har haft fjernet og genplaceret. De er ikke lagt ordentligt, så Karina vil kontakte KE for at bede om, at der bliver rettet op på det. Også lampen ud for skraldecontainerne er mærket efter KE's arbejde i gården, så denne vil KE også blive bedt om at tilslutte til strømmen, som den var før. Affald i de store porte Vi har et problem med, at beboere efterlader stort affald ved portene. I de tilfælde hvor vi kender personen, vil vi bede om at få affaldet flyttet. Hvis det ikke sker, vil det blive fjernet på personens regning. Mursten og byggeaffald i storskraldscontainerne I forbindelse med køkken- og badeværelsesrenoveringer i nogle ejendomme bliver flere af vores storskraldscontainere fyldt op med mursten, faldstammer og lignende bygningsaffald, sikkert af de håndværkere, der udfører det pågældende arbejde. Det er strengt forbudt og skraldemændene tager det ikke. Vi må derfor bede vores gårdmand om at fjerne det, selvom det koster gårdlavet penge. Det bør være bestyrelsen i den ejendom, hvor renoveringen foretages, der pålægger håndværkerne selv at fjerne deres affald. Buske rundt om boldbanen Buskene rundt om boldbanen trænger til at blive beskåret, så det ikke ser så tilfældigt ud. Karina vil tage kontakt til gartneren for at høre, hvad status er på beskæring af disse. De skulle være beskåret i forbindelse med den store forårsbeskæring. Afbrænding af planter mellem fliserne For at få gartnerens kontrakt for 2008 ned i pris valgte den forrige bestyrelse at fratage gatneren denne opgave. I stedet var hensigten, at det skulle foretages på arbejdsdage i gården. Da der ikke arbejdes videre med denne ide i den nye bestyrelse, vil behovet for afbrændingen stadig være der. Frank vil undersøge, hvorvidt gårdmanden kan overtage denne opgave til en bedre pris end gartneren. Bestyrelsen er enig om, at vi skal undersøge, hvorvidt den pris, vi betaler vores gartnerfirma, er rimelig. Dette vil ske ved at indhente tilbud andre steder fra. Jakob vil stå for dette. Lamper ud for Arkonagade 6-8 Ejerforeningen har uden at få det godkendt frakoblet og afmonteret gårdlamperne på muren ud mod gården. Lamperne er gårdens ejendom, og Frank vil undersøge, hvorfor dette er gjort, og hvad planen er for lyset ud for denne ejerforening. Sandkasserne

8 Bestyrelsen kan konstatere, at sandkasserne specielt den ene er i meget dårlig stand. Frank vil stå for at bygge nye sandkasser. Karina henter tilbud fra vores gartnerfirma på at få nyt sand i de nye sandkasser. Rådne stolper i hegn Ud for Arkonagade er et par af det hvide hegns stolper rådnet. Frank vil sørge for, at disse bliver skiftet. Gårdens elmåler Gårdens elmåler har været misbrugt af Arkonagade 20 / Nordic Gruppen. For at undgå dette i fremtiden har vores elektriker sat en hængelås på og frakoblet Arkonagade 20, så de ikke længere tager strøm på gårdens regning. På årets generalforsamling blev det foreslået, at måleren flyttes til porten ud for Arkonagade 22 og 20, da gårdlauget ikke har nøgle til kælderen under nr. 20, men dette skal først undersøges nærmere, da der er tvivl om, hvorvidt måleren kan tåle den fugt, som den vil udsættes for, hvis den sidder i porten. Frank har kontakt med elektrikeren ang. dette. På nuværende tidspunkt kan vi ikke kræve kompensation for den strøm de har brugt under renovering, da ejendommen er gået konkurs. I forbindelse med renoveringen af Arkonagade 20 blev ledninger til gårdens lys beskadiget. Der er rettet op på skaden, men ledningen er ikke sat rigtig fast og hænger bare løst foran muren. Frank vil sørge for, at elektrikeren for fastgjort ledningen til muren. Installationer til handicapkøretøjer i porten I porten ud til Asger Rygs Gade findes to el-udtag (inde i de hvide postkasser), som for flere år siden blev installeret med henblik på opladning af to handicapkøretøjer. Da ejerne af disse køretøjer ikke længere bor i gårdens ejendomme, bliver installationerne ikke længere brugt. Det blev på mødet diskuteret, hvorvidt disse installationer skal fjernes, og bestyrelsen medlemmer er enige om at bevare installationerne, hvis behovet skulle opstå på et senere tidspunkt. Vi sørger dog for, at strømmen bliver afkoblet fra måler og eltavle. 28. juli kl september kl

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12

Referat Bestyrelsesmøde lørdag den 21. Juni 2014 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 12 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir Dagsorden: KL 12.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

ANDELSBOLIGFORENINGEN ÅGADE 136 M.FL. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 18. marts 2014, 18:00 København N Formalia Til stede: Fraværende: Dirigent: Referent: Lars Kristoffersen (LK), Christoffer Halken (CH), Sussi Askler (SA), Maj Svendstorp (MS),

Læs mere

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 18-09-2012 Møde deltagere: Christian, Arne, Henrik, Claus, Gry og Berit Ikke tilstede: Kasper

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 11-04-2012

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 11-04-2012 Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 11-04-2012 Møde deltagere: Henrik, Kasper, Arne, Gry, Claus og Berit Ikke tilstede: Christian,

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage:

Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: Referater 2004. Mødeaktiviteter i efteråret og vinteren 2004. Frank (FV) og Christina(CV) har holdt en del møder med og vedrørende gårdmændene. Der har været møder på følgende dage: 28.september: FV og

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Referat fra det 48. bestyrelsesmøde

Referat fra det 48. bestyrelsesmøde Referat fra det 48. bestyrelsesmøde Dato: 7. September 2015 kl. 17:00 Sted: Hanne, Liseborgvej Deltagere Per B Jørgensen (PBJ) Søren Roslyng (SR) Juel (HJJ) Knudsen (BK) Lene Christensen (LC)- afbud Hanne

Læs mere

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30 1. Deltagere Navn Til stede Fraværende Carsten Kjølby, formand, Valnøddevej 1 Linda Larsen, Valnøddevej 14 Annette Kjølby, Valnøddevej 1 x Arne Pedersen, Enebærhaven 4 Britta Madsen, Tranebærhaven 2 Finn

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

Referat for generalforsamling

Referat for generalforsamling Referat for generalforsamling 25. april 2012 12 lejemål er repræsenteret til generalforsamlingen Formanden (Betty) bød velkommen Ordstyrer Jonas Qvist Referent Jonas Qvist Formandens beretning Oversvømmelse

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Til stede: Afbud: Dagsorden: Jens Chr. Sørensen Formand Niels Chr. B. Nyborg Kasserer og næstformand Niels Matthiesen

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004.

Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. " ' Referat af bestyrelsesmødet d. 31. august 2004. Tilstede: Formand Henrik P. Jørgensen, Næstformand Mille Frohn, Kim Petersen, Peter Olsen, og senere Duyen le. Dagsorden: J 1. Valg af referent. 2. Valg

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30

Dagsorden. Boligforeningen Grønhøj 9. oktober 2007 Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 10. oktober kl. 19.30 Dagsorden. Punkter: 0. Referent Jeanette Balkan blev valgt som referent. 1. Byggesag a. Syn og skønssag Jens orienterede om status på sagen. b. 5 års gennemgang

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2015, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have

Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Møde den 18. september 2008 Udsendt den 24. september 2008 Referent: Rebecca Forsman Bestyrelsesmøde den 18. september 2008, kl.16.30 på ejendomskontoret i Grönings Have Fra bestyrelsen: Bente Forslund

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Administrator vælges som dirigent, mens bestyrelsesmedlem Grete Bøgh-Sørensen vælges som referent.

Administrator vælges som dirigent, mens bestyrelsesmedlem Grete Bøgh-Sørensen vælges som referent. Referat af Generalforsamling 2010 Generalforsamling i Gårdlauget, Fjenneslevgaard 19. maj 2010. Administrator vælges som dirigent, mens bestyrelsesmedlem Grete Bøgh-Sørensen vælges som referent. Dirigenten

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III

PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III PARK III NYT Til medlemmerne af ejerforeningen Domus Vista Park III Frederiksberg, den 23. maj 2006 Næste bestyrelsesmøde Næste bestyrelsesmøde er den 6. juni 2006 Hvis man ønsker sager behandlet ved mødet,

Læs mere

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Bestyrelsen: Tommy Munk (formand) Frederiksberg 5.4.2006 Helle Bjerre Peter Vendrup Tatiana Scharnberg Bestyrelsens

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej

Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej Endelig indkaldelse ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Bestyrelsen for indkalder hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes torsdag den 18. april 2013 kl. 1900

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk MØLLEGÅRD GRUNDEJERFORENING v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk Flemming Birkevang 68 46565761 formand@mollegard.dk Formand Hansen Jens Birkevang

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 25. marts 2015 Ejerforeningen II Bestyrelsens årsberetning 2014-2015 Siden seneste generalforsamling i 2014 har der været afholdt 9 bestyrelsesmøder, der udover udfordringerne

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 08. september 2015 kl. 19.30 Til stede: Karen, Kirsten, Sanne, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 5 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet:

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Kontor- / telefontid ADMINISTRATIONEN Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Tlf.: Mandag til torsdag Kl. 10.00 15.00

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014.

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Tilstede: Lizzi, Klavs, Gitte, Lisbeth og Ann Birgitte (referent) 1) Godkendelse af dagsorden OK. 2) Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet den

Læs mere

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007 Side 1 af 5 Tillæg til vedligeholdelsesreglement Model A Råderetsregler samt ordens- og vedligeholdelsesregler for udendørsarealer for afdeling 766, Humlekærgård i Køge NB.: Godkendt på afdelingsmøde den

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

A/B Dannebrogsgade 8-10

A/B Dannebrogsgade 8-10 A/B Dannebrogsgade 8-10 Ordinær generalforsamling i A/B Dannebrogsgade 8-10. Tirsdag 30. september 2014 kl.18.30. Folkeoplysningens Hus, Vester Alle 8, 8000 Århus C, lokale VA8-205 Referat: 1. Valg af

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: Onsdag den 29. juni 2005 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Struer feb. 2004 Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Velkomst: Præsentation af den siddeende bestyrelse: Bo Christensen: Grønne områder Forssavej

Læs mere

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B,

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B, RØRPOSTEN Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev, afholdt torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev. Formanden, Finn Nørregaard,

Læs mere

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen

GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Beslutning beslutning FÆLLES FÆLLES GÅRDHAVE Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gadekarréen Otto Mallings Gade 2-12, Lange Müllers Gade 20- Otto 22, Landskronagade Mallings Gade 2-12, 57-67 Lange

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anne-Sofie A. Hansen (ASH) 19E Anders M Madsen (AMM) 20E Birte Martin () 18A Kenneth Hytting (KH) 11D Mark Anderson (MA) 14D Sidsel

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/

Presse http://beboerbladet.dk/artikler/nyhed/borgersnak-med-brugere-af-tunellen-til-waves-i-gersagerparken/ Bestyrelsesmøde Indkalder: Preben Husted Referent: Preben Husted Inviterede: John T. Olsen Per Felby BS61 Deltagere: Afdelingsbestyrelsens medlemmer + suppleanter Afbud: Leif ferie Dagsorden: Orientering

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 28. april 2005, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var i alt 29 husstande: 3, 5, 12, 21, 23, 24, 40, 48, 56, 58, 60,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Tilstede: Helge Larsen, Christina Virkelyst (CV), Frank Vælum (FV), Lars Mortensen (LM), Mette Vingaard (MV). Referent: Mette Vingaard.

Tilstede: Helge Larsen, Christina Virkelyst (CV), Frank Vælum (FV), Lars Mortensen (LM), Mette Vingaard (MV). Referent: Mette Vingaard. Referater 2005. Referat af Gårdlaugsmøde 18. oktober 2005. Tilstede: Helge Larsen, Christina Virkelyst (CV), Frank Vælum (FV), Lars Mortensen (LM), Mette Vingaard (MV). Referent: Mette Vingaard. Gennemgang

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

ForeningenTyrings Ager

ForeningenTyrings Ager ForeningenTyrings Ager April 2010 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2010 Arbejdsdag/rengøringsdag lørdag den 24. april kl. 13.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter.

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 14-06-2016 Møde deltagere: Kasper, Sophie, Berit, Ikke tilstede:, Morten, Dorthe, Regitze, Christian,

Læs mere

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE Notat fra generalforsamlingen d. 3. april 2013 1. Velkomst Desværre var både Lisbeth og Karen fra Beboerrepræsentationen. Fraværende Så jens stod for hele dagsordenen.

Læs mere

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen

Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00. Dagsorden Referat Aktion Automatforeningen Afdelingsbestyrelsesmøde. Møde: onsdag den 6. februar kl. 18:30 Mødested: Afdelingsbestyrelsens kontor Åbent for beboerhenvendelser mellem kl. 18:30 til 19:00 Bestyrelsen: Marianne, Flemming, Birthe, Rita

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30

Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Afdelingsbestyrelsen v/baunebjerghuse Møde i afdelingsbestyrelsen tirsdag den 14. maj 2013, kl. 19.30 Mødet holdt i Multihuset, Baunebjergvej 283. Indkaldt: Ole Poulsen, Henrik Andersen, Jan Larsen, Daniel

Læs mere

Installationsvejledning til ectrl

Installationsvejledning til ectrl Installationsvejledning til ectrl Følgende vejledning viser installationen på en computer med Windows 7. Den kan variere en smule fra computer til computer og kan se anderledes ud med andre styresystemer,

Læs mere