Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65"

Transkript

1 Afdeling 12 Thorkildsvej Tilstandsrapport 2011

2 Afdeling 12 Thorkildsvej Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41 Udarbejdet: 2011 Forelagt afdelingsbestyrelsen 2013 Forelagt på afdelingsmøde 2013 Udarbejdet: af Bo42 Ejendomsinspektør Hans Mikkelsen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandlende Afdeling 12 - Thorkildsvej 59-65, der er opført i 1976, har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten, at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - (10)- Primære bygningsdele, som: Fundamenter - (20)- Primære bygningsdele, som: Ydervægge Indervægge Etagedæk Altaner - (30)- Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer og døre Ovenlys Tagrender- og nedløb - (40)- Belægninger, som: Udvendige pladsbelægninger (asfalt- og flisearealer Tagdækning - (50)- VVS-installationer, som: Kloakanlæg Sanitet (toiletter, blandingsbatterier, ventiler) Brugsvandsinstallationer (rør og isolering) Centralvarmeanlæg (rør, radiatorer og termostatventiler) Ventilationsanlæg. - (60)- Elektriske og mekaniske anlæg, som: Eltavler Afbrydere og stikkontakter Lampesteder Belysningsarmaturer - (70)- Inventar, som: Komfurer Køleskabe/frysere Køkkener Postkasser Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side (12)01Fundamenter: Fundamenter støbt på stedet, fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Helhedsindtryk: Fundamenter er i god stand (21)01 Ydervægge: Facaderne fremstår intakte og uden tegn på revner og afskalninger. Helhedsindtryk: Facaderne er i god stand (21)02 Lette facadepartier: Facadepartier fremstår i god stand, dog bør disse efterisoleres i forbindelse med vindues udskiftning. Helhedsindtryk: Lette facader fremstår i rimelig stand (22)01 Indervægge: Helhedsindtryk: Væggene fremtræder i god stand (23)01 Etagedæk: Lofter (undersider af dæk/lofter) fremtræder i god stand uden revner af betydning. Helhedsindtryk: Dækkonstruktioner er sunde og uden tegn på svigt (31)01 Vinduer og døre: Vinduer og døre er udført af malerbehandlet træ. Der konstateres i øget grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes levetid er ved at være opbrugt og det vurderes at vinduer bør skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperioden. Helhedsindtryk: Vinduer og døre er i ringe stand (31)02 Fuger: Fuger er elastiske fuger, der er nedbrudte og defekte. Det anbefales at foretage løbende udskiftning af defekte fuger. Helhedsindtryk: Fuger er i ringe stand (37)01 Inddækninger: Eksisterende inddækninger ved forskydninger i tagflade er udført som zink indskud og blyvinger tilpasset eternit. Levetid for zink og bly er opbrugt. Helhedsindtryk: Levetid for er ved at være opbrugt (37)02 Tagrender og tagnedløbsrør: Tagrender og nedløb er zink-render og nedløb, ført til afløbsbrønde i terræn. Levetid for oprindelige render er opbrugt, render mod vest er udskiftet i Det anbefales at foretage rensning af render 1. gang årlig. Defekter udbedres løbende. Helhedsindtryk: Tagrender og nedløb skal udskiftes mod øst.

5 (40)01 Belagte arealer: side 5 Cykelparkering, gangstier og terrasser er belagt med sf-sten. Arealer med fliser fremstår med sætningsskader på p-plads, sætninger kan medføre faldulykker. Opretning bør foretages løbende. Helhedsindtryk: Flisebelagte p-arealer er i ringe stand (47)01 Tage: Teoretisk levetid for tagsten er ved at være opbrugt, hvorfor eftersyn intensiveres. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres.forskubbede, knækkede og defekte tagsten tilrettes/udskiftes. Helhedsindtryk: Eternittage er med de beskrevne tiltag i rimelig stand (50)01 Kloakledninger: Kloakledningerne i jord bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion. Helhedsindtryk: Kloakledninger er i god stand (50) Kloakbrønde: Helhedsindtryk: Kloak- og kloakpumpebrønd er i god stand (52)02 Toiletter: Toiletter er lavtskyllende kombinationstoiletter fabrikat Ifø med 2-skyl. Helhedsindtryk: Toiletter er i god funktionsdygtig stand (53)01 Brugsvandsrør: Vandledningsnettet fremtræder generelt i god stand og, i det omfang det kan inspiceres, uden væsentlige tæringsskader. Enkelte lejeres bemærkninger om lavt vandtryk kunne dog tyde på at rørene indvendigt er ved at "gro" til med kalk- og okkerbelægninger. Helhedsindtryk: Brugsvandsrør er i rimelig stand, men levetid er ved at være opbrugt (56)02 Varmecentral: Varmecentral er forsynet fra fjernvarmeforsyningen. Der foretages løbende vedligehold. Helhedsindtryk: Varmecentral er i god stand (56)03-04 Centralvarme: Synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Helhedsindtryk: Radiatorer og termostatventiler er fundet i god stand.

6 (57)01 Ventilation: side 6 Aftræk fra køkkener og baderum er udført som mekanisk udsugningsanlæg placeret i tagrum over opgange. Generelt er anlæg i god stand, omend en del tilsnavset. Helhedsindtryk: Ventilation er i rimelig stand (63)04 Belysningsarmaturer: Belysningsarmaturer er generelt i god stand. Lamper bliver løbende vedligeholdt/udskiftet. Belysninger med lang og konstant brændtid (terræn- og trapperum ) er forsynet med lavenergipære. Helhedsindtryk: Belysningsarmaturer er i god stand (63) 01 gruppeskabe og (63) 02 afbrydere og stikkontakter: El-installationerne lever op til dagens standard og gældende lovgivning. Helhedsindtryk: Elinstallationer er i god stand (73) Hårde hvidevarer: Komfurer og køle/fryseskabe er i forhold til alder i god stand. Der foretages løbende udskiftning af hårde hvidevarer ved defekter Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 0.4 KONKLUSION side Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, der er foretaget som stikprøver, kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået efterfølgende (31)01 Vinduer og døre: Vinduer og døre er udført af malerbehandlet træ. Der konstateres i øget grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes levetid er ved at være opbrugt. Det vurderes at vinduer bør skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperioden (37)01 Inddækninger: Eksisterende inddækninger ved forskydninger i tagflade, er udført som zink indskud og blyvinger tilpasset eternit. Levetid for zink og bly er opbrugt (37)02 Tagrender og tagnedløbsrør: Tagrender og nedløb er zink-render og nedløb, ført til afløbsbrønde i terræn. Levetid for oprindelige render er opbrugt, render mod vest er udskiftet i Render mod øst bør snarest udskiftes (40)01 Belægninger: Cykelparkering, gangstier og terrasser er belagt med sf-sten. Arealer med fliser fremstår med sætningsskader på p-plads, sætninger kan medføre faldulykker. Opretning bør foretages løbende (47)01 Tage: Teoretisk levetid for tagplader er ved at være opbrugt, hvorfor eftersyn intensiveres. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Forskubbede, knækkede og defekte tagsten tilrettes/udskiftes. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Tageplader udskiftes eventuelt sidst i vedligeholdelsesperioden (52)01 Faldstammer: Faldstammerne fremtræder generelt i pæn stand efter deres alder dog med sporadiske tegn på begyndende tæringsskader. Levetiden er ved at være opbrugt, og der må påregnes lokale reparationsarbejder i restlevetiden (57)01 Ventilation: Det bør overvejes at etablere nyt ventilationsanlæg med adgang fra offentlig adgangsvej, i kælder eller fra trapperum. Afkast kan eventuelt tilsluttes eksisterende nedfaldsskakte.

8 0.4.9 (73)03 Køkkener: side 8 Skabe, låger og bordplader er ikke i nutidig standard, og bør snarest udskiftes. Køkkener kan med fordel udskiftes samtidig med koldtvandsrør, ventilation og faldstammer Samlet vurdering: Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelses budget for årene er det efter vor vurdering en god bygning, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelse vil være sund og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard.

9 side 9 (12) 01 Fundamenter (12)01 Fundamenter Totalmængde: 120 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: år Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2096 Eksisterende fundamenter støbt på stedet fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger udbedres. Løs puds afhugges og pudsreparationer udføres. Pudsreparation af sokler, anslået kr

10 side 10 (21) 01 Ydervægge (21)01 Ydervægge Totalmængde: 340 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2096 Gavle fremstår som blankt murværk i røde sten. Der er ikke konstateret synlige tegn på nedbrydning som revner, afskalninger osv., dog kan konstateres svage revner under teglafdækninger ved gavle. Gavle og brystninger eftergås årligt for løse fuger og defekte sten. Årlig gennemgang, udkradsning af løse og defekte fuger samt omfugning af samme kr Genopretning (21) m 2 á kr kr

11 side 11 (21) 02 Lette facadepartier (21)02 Lette facadepartier Totalmængde: 350 m 2 /8 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: år Levetid Vedligehold 1-5% Udbedres senest år: 2096 Facadepartier, beklædt med 8 mm eternit fremstår intakte og uden synlige tegn på svigt. Lette facader er i henhold til tegninger isoleret med 100 mm mineraluld, dog 50 mm v/lejlighedsskel og etagedæk. Ved lette facadepartier gavle er etableret elastisk fuge mellem eternitbeklædning og murværk. MB: Facadepartier isoleret med 100 mm mineraluld svarer ikke til nutidig standard. Ved udskiftning af vinduer bør facadepartier samtidig efterisoleres. Eternit malerbehandles hvert 5-6 år. Årlige omkostninger til reparationer kr Total udskiftning/nyetablering af facader 350 m 2 á kr kr

12 side 12 (21) 03 Nedfaldsskakte/skorstene (21)03 Nedfaldsskakte/skorstene Totalmængde: 4 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2096 Nedfaldsskakte er ført over tag, for etablering af naturlig ventilation. K1: Nedfaldsskakte/skorstene fremstår generelt i god stand. Da skorstene samtidig anvendes til ventilations afkast, bevares disse. Det overvejes at anvende nedfaldsskakte til omlægning af ventilation. Skorstene efterses for løse fuger og defekte sten, reparationer fortages løbende. Årlig udbedring af skorstene kr

13 side 13 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Totalmængde: Kældervægge 750 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2096 Indervægge er grov og finpudsede massive teglstens vægge, eller betonvægge i kældre. KO: Mindre revner forekommer i skillevægge. Revnerne skønnes ikke at have betydning for bygningens stabilitet, men udbedres af æstetiske årsager. Revner udbedres i forbindelse med istandsættelse af lejligheder, kælder- og trapperum. Malerbehandling efter behov, udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Malerbehandling af kældervægge (750 m 2 ) udføres hver 6-8 år. Malerbehandling af kældervægge 750 m 2 á kr. 75 kr Malerbehandling af kældervægge udføres kun i offentlige områder, og ikke i private pulterrum

14 side 14 (23) 01 Etage- og kælderdæk (23)01 Etage og kælderdæk Totalmængde: 430 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: År Levetid Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2087 Etagedæk er af beton, filigran plader udstøbt på stedet over kældre, stue og 1. sal. IB: Lofter (dækundersider) fremtræder i god vedligeholdt stand. Mindre svindrevner kan iagttages, disse skønnes ikke at have betydning for konstruktionerne. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Malerbehandling af kælder, udføres ligeledes efter behov ca. hvert 6-8 år. Malerbehandling af kælder lofter 430 m 2 á kr. 100 kr Forsøges udført delvis af ejendomsfunktionærerne, og kun i offentlige arealer

15 side 15 (31) 01 Vinduer og døre (31)01 Vinduer og døre. Totalmængde: 150 stk./794 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976/1999 Restlevetid: 0-14 År Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2026 Oprindelige elementer er af træ, monteret med termoglas. Vinduer fremstår i god stand med rimelig funktion. Altaner er i forbindelse med betonrenovering af dæk, lukket med nye aluminiums partier med 1-lag glas. K1: Der konstateres i øget grad svigt af tætningslister og lukkebeslag. Vinduernes levetid er ved at være opbrugt. Det vurderes at vinduer bør skiftes i sidste del af vedligeholdelsesperiode. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister mv. foretages ved fraflytning af lejemål. Ved udskiftning af vinduer bør det overvejes at udskifte til vedligeholdelsesfrie elementer af træ/aluminium. Årlig reparation, gennemgang, justering og smøring kr Udskiftning af tætningslister (31)46.41, m. á kr. 50 kr Maling af vindue og dørpartier kr Udskiftning af vinduer og terrassepartier (31) stk. kr

16 side 16 (31) 02 Fuger (31)02 Fuger Totalmængde: 1450 lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-5 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2035 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre er udført med elastiske fuger. Fugeslip mod omgivende bygningsdele kan forekomme. Speciel opmærksomhed iagttages ved syd og vestvendte facader, der er stærkt påvirket af vejrlig. K2: Fugeslip kan konstateres mellem murværk og elastiske fuger. Slip kan medføre fugtskader i murværk. Der er især fuger omkring terrassepartier, der er nedbrudte. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende elastiske fuger udkradses, ny stopning udføres og nye elastiske fuger udføres. Udskiftning af fuger ved døre og vinduer (31) m. á kr. 200 kr Årligt vedligehold af fuger kr

17 side 17 (37) 01 Inddækninger (37)01 Inddækninger Totalmængde: 180 m. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976/2010 Restlevetid: 0-29 År Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2014 Eksisterende inddækninger ved forskydninger i tagflade er udført som zink indskud og blyvinger tilpasset eternit. Levetid for zink og bly er opbrugt, og udskiftning er påbegyndt. K2: Revner i inddækning kan medføre råd- og svampeskader. Inddækninger udskiftes ved konstatering af fugt i loftkonstruktion. Årlig vedligehold, reparation af gamle inddækninger. kr Årligt vedligehold af nye inddækninger Udskiftning af zink- og bly inddækning langs kviste og gavle 180 m. à kr. 325 kr Levering opstilling, nedtagning og leje af stillads kr

18 side 18 (37) 02 Tagrender og nedløbsrør (37)02 Tagrender og nedløbsrør Totalmængde: 300 m. rende. 230 m. rør. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976/2010 Restlevetid: 0-29 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2016 Tagrender tilsnit 500 mm og nedløb tilsnit 400 mm er af zink ført til afløbsbrønde i terræn. Levetid for oprindelige render er opbrugt. Render mod vest er udskiftet i MB: Tagrender skal oprenses for blade og tag rester en gang årligt. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Udskiftning af tagrender og nedløb, bør udføres ved konstatering af utætheder kombineret med tæring/slid. Oprensning af tagrender 1 gang årligt samt vedligehold af render og nedløb Samlet omkostning pr. år kr Etablering af nye tagrender (37) m. á kr. 900 kr Etablering af nye nedløb (37) m. á kr. 600 kr

19 side 19 (40) 01 Belagte arealer (40)01 Belagte arealer Totalmængde: 1050 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 1-2 % Udbedres senest år: 2031 Cykelparkering, terrasser, p-plads og gangstier er belagt med sf-sten og betonfliser. Sti mod vest og nord er i forbindelse med renovering i 2010 ændret til asfalt. K1: P-plads fremstår med mindre sætninger. I vinterperioder er der risiko for person skade grundet vandsamlinger/islag. Løbende vedligeholdelse ved udskiftning af defekte og nedbrudte fliser. Årlig udgift til vedligehold iht. V&S. Opretning af p-plads: 200 m 2 á kr. 800 kr. kr Total udskiftning af belægninger 850 m 2 á kr kr

20 side 20 (47) 01 Tage (47)01 Tage Totalmængde: 970 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-36 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2047 Tagflader er belagt med røde bølgeeternit. Eternitplader indeholder asbest og er oplagt på lægter uden undertag. Taghældninger er med ca. 15 graders hældning. K2: Ved udluftningsventiler i tagflade forekommer fygesne på lofter. Teoretisk levetid for tagsten er ved at være opbrugt, hvorfor eftersyn intensiveres. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres.forskubbede, knækkede og defekte tagsten tilrettes/udskiftes.opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Årlig gennemgang og udbedring kr Etablering af ny tagdækning 970 m 2 á kr kr

21 side 21 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Totalmængde: 318 lbm. Spildevand. 447 lbm. Regnvand. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-34 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2043 Kloaksystem for spildevand og regnvand (separatsystem) er udført med betonrør. Kloak for regnvand er ført gennem kældre. Regn og spildevandssystem er delvis omlagt til pvc i forbindelse med renovering af svalegange i K1: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Ledninger gennemspules efter behov. Årligt vedligehold, anslået kr Retablering af kloakanlæg ved strømpeforing kr (ø mtr. ø m. ø20 33 m. dybde gns. 150 cm.)

22 side 22 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Totalmængde: Nedgangsbrønde 9 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-25 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2033 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Samt spulebrønde af pvc. Brønde er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrigt skal højtryksspules. Årligt vedligehold ½% af kr kr Udskiftning af brønde 9 stk. á kr kr

23 side 23 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: TB 29 stk. RB 13 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-36 år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2047 Nedløbsbrønde for terrænafvanding er udført i beton med rendestensrist. Nedløbsbrønde for tagafvanding er dels udført i beton (årg. 1967), dels udført i PVC (årg. 1991) og i alle tilfælde med tæt støbejernsdæksel. K1: Mindre alvorlige UN: Bør undersøges MB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Nedløbsbrønde oprenses hvert 2 år evt. ved slamsugning. Årligt vedligehold ½% af kr kr Rensning af nedløbsbrønde kr Retablering af: Ø 20 tagbrønde 29 stk. ø 30 bt. Rendest. brønde 13 stk. kr

24 side 24 (50) 04 Pumpebrønd (50)04 Pumpebrønd Totalmængde: 1 stk. Registrering: Juni 2008 Indbygningsår: 1976 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 10% Udbedres senest år: 2056 Pumpebrønd placeret i kælderskakt, betjener teknikrum og sikringsrum beliggende i kælder. K1: Mindre alvorlige skader IB: Pumpebrønd er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Der skal foretages løbende inspektion af pumpebrønd (1. gang pr. måned), funktion afprøves, ved svigt kontaktes reparatør. Årligt vedligehold anslået kr Retablering af: Pumpebrønd anslået kr

25 side 25 (52) 01 Faldstammer (52)01 Faldstammer Totalmængde: ca. 100 m. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 5 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2016 Faldstammer er udført med mufferør af støbejern med blystøbte samlinger.faldstammerne er monteret synligt i kælder og i rør skakte i etager. Alle faldstammer er ført til udluftning over tag. MB: Faldstammerne fremtræder generelt i pæn stand efter deres alder dog med sporadiske tegn på begyndende tæringsskader. Levetiden er ved at være opbrugt, og der må påregnes lokale reparationsarbejder i restlevetiden. Faldstammer renses i fornødendt omfang. Ved evt. gennemtæring repareres om muligt med spændebånd, alternativt lokal udskiftning af rør. Total udskiftning af faldstammer vil høre sammen med en renovering af bad. Løbende vedligehold af faldstammer ekskl. evt. følgeomkostninger Samlet omkostning pr. år kr Total udskiftning af faldstammer ekskl. følgeomkostninger kr

26 side 26 (52) 02 Toiletter (52)02 Toiletter Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-40 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Toiletter er lavtskyllende kombinationstoiletter fabrikat Ifø med 2-skyl. IB: Toiletter fremtræder i god stand og har med 2-skyl det lavest mulige vandforbrug. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligehold/udskiftning af toiletter Samlet omkostning pr. år kr Omkostning til udskiftning af toiletter kr

27 side 27 (52) 03 Blandingsbatterier (52)03 Blandingsbatterier Totalmængde: 96 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2036 Blandingsbatterier i køkken og bad er overalt af fabrikat Damixa. I køkken monteret som 1-grebsbatteri. I bad monteret som termostatbatteri med afgang op/ned. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet til termostat blandingsbatterier i takt med nedslidning. Løbende vedligehold/udskiftning af blandingsbatterier Samlet omkostning pr. år 2% á kr kr Årlig henlæggelse til nye armaturer levetid 20 år. Kr Nye blandingsbatterier 96 stk. á kr kr

28 side 28 (53) 01 Brugsvandsrør (53)01 Brugsvandsrør Totalmængde: lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-5 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2013 Ledninger for koldt- og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevindrør. Ledningsnettet er generelt monteret synligt i kælder. På etager er stigeledninger monteret skjult i rørskakt placeret mellem bad og køkken. Rør i skakte er ikke umiddelbart tilgængelige, da skaktbeklædninger ikke er demonterbare. Der forekommer ikke skjulte rør i vægge. MB: Vandledningsnettet fremtræder generelt i god stand og, i det omfang det kan inspiceres, uden væsentlige tæringsskader. Enkelte lejeres bemærkninger om lavt vandtryk kunne dog tyde på at rørene indvendigt er ved at "gro" til med kalk- og okkerbelægninger. Almindeligt vedligehold. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Total udskiftning af brugsvandsrør vil høre sammen med generel modernisering af bad. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende ekskl. eventuelle følgeomkostninger Samlet omkostning kr Total udskiftning af brugsvandsrør til rør af rustfrit stål, inkl. rørisolering, men ekskl. huller og øvrige følgearbejder kr

29 side 29 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Totalmængde: lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-6 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Teoretisk levetid er opbrugt, men der er ikke konstateret svigt af betydning. Ledninger for centralvarme er udført med glatte sømløse stålrør, henholdsvis med middelsvære sorte gevindrør. Ledningsnettet er overalt monteret tilgængeligt. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling, af stik fra gulv til radiator. Månedlig kontrol af installationer i krybekældre og kældre. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring og lignende ekskl. eventuelle følgeomkostninger Samlet omkostning pr. år kr

30 side 30 (56) 02 Varmecentral (56)02 Varmecentral Totalmængde: 1 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: - år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: Varmecentral, der er placeret i kælder,er forsynet fra fjernvarme forsyningen. Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af pumper, vekslere og styringer ved defekter. Ved skift af pumper skal anvendes energibesparende komponenter. Årlige reparationer, anslået kr

31 side 31 (56) 03 Radiatorer (56)03 Radiatorer Totalmængde: 150 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-6 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Radiatorer er pladejernsradiatorer i værelse, bad og konvektor i stue. MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Det skal overfor lejere påtales at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet sker, når samtlige radiatorer benyttes. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator. Løbende udskiftning af radiatorer ved gennemtæring og lignende Samlet omkostning pr. år anslået kr Ny installation inkl. central, anslået iht. V&S m 2 á kr. 800 kr

32 side 32 (56) 04 Radiatorventiler (56)04 Radiatorventiler Totalmængde: 150 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 3-17 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2021 Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Løbende vedligehold af defekte komponenter samt fornyelse Samlet omkostning pr. år kr Total udskiftning ventiler 150 stk. á kr. 550 kr

33 side 33 (57) 01 Ventilation (57)01 Ventilation Totalmængde: 4 anlæg. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Aftræk fra køkkener og baderum er udført som mekanisk udsugning med afkast over tag. Motorer (4. stk.) er placeret i tagrum, med adgang fra lejemål via loftlemme. K1: Generelt er anlæget i funktionsdygtig stand, dog er motorer ikke i nutidig standard med hensyn til energi forbrug. Anlæg vedligeholdes årligt ved service. Rensning af kanaler udføres hvert 5-6 år. Det bør overvejes at etablere nyt ventilationsanlæg med adgang fra offentlig adgangsvej, i kælder eller fra trapperum. Afkast kan eventuelt tilsluttes eksisterende nedfaldsskakte. Årlig service og eftersyn af motorer (servicekontrakt) kr Rensning af kanaler anbefales udført hvert 5 år kr Etablering af nyt udsugningsanlæg, anslået kr

34 side 34 (63) 01 Gruppeskabe (63)01 Gruppeskabe Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-6 Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Gruppetavler er fabrikat LK, monteret med HFI-relæ og med smeltesikringer for lys- og kraftgrupper.måler er fordelingsmåler udskiftet MB: Gruppetavler er ældre tavler med HFI relæer placeret i garderobe. Elinstallationerne lever ikke op til dagens standard og gældende lovgivning, og bør udskiftes/suppleres ved modernisering af køkken. HFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter Samlet omkostning pr. år kr Udskiftning af gruppeskabe kr Udskiftning af fordelingsmålere kr

35 side 35 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63)02 Afbrydere og stikkontakter Totalmængde: 2700 m 2 Afbrydere: 400 stk. Stikkontakter: 720 stk. Loft/vægudtag 450 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-6 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2017 Afbrydere og stikkontakter er fabr. NES en-tryk, mange steder udskiftet til fabrikat LK i type Minitangent, Plantangent og Fuga. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Ved renoveringer bør antal af stik øges. Løbende udskiftning af defekte komponenter Samlet omkostning pr. år kr Nyinstallation iht. V&S m 2 á kr. 810 kr

36 side 36 (63) 04 Belysningsarmaturer (63)04 Belysningsarmaturer Totalmængde: 4 stk. udvendige lamper bygning. 96 stk. lamper i bad og køkken. 4 stk. Parklamper i terræn Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0-18 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2016 Belysningsarmaturer forekommer i lejemålenes badeværelser og køkkener, i fælles adgangsveje (trapperum) samt udvendigt på facader ved stier. K1: Belysninger er generelt i god stand, lamper bliver løbende vedligeholdt/ udskiftet. Belysninger med lang og konstant brændtid (terræn- og glashuset) er forsynet med lavenergipære. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Vedligehold af belysningsarmaturer Samlet omkostning pr. år kr Udvendige lamper 4 stk. ved indgange og 4 stk. parklamper ny etablering kr Indvendige armaturer nyetablering 96 stk. á kr. 800 kr

37 side 37 (73) 01 Komfurer (73)01 Komfurer Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-08 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: Komfurer er af fabrikat Voss. IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af komfurer vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. Løbende vedligehold af komfurer Samlet omkostning pr. år kr Henlæggelse til nye komfurer kr Komfurer nyanskaffelse 48 stk. kr

38 Afdeling 12. Thorkildsvej side 38 (73) 02 Køle/fryseskabe (73)02 Køle/fryseskabe Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-08 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: Var. Køleskab/fryser er af forskellige fabbrikater, fremstår i rimelig stand. K1: Generelt set er køleskabe/frysere i pæn stand efter alder, men kan med hensyn til isolering og lavt strømforbrug ikke leve op til dagens standard. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Total udskiftning af køleskab/fryser vil høre sammen med en generel modernisering af køkkener. Løbende vedligehold af køle/fryseskabe Samlet omkostning pr. år kr Henlæggelse til fornyelse af køle/fryseskabe kr Nyanskaffelse af køleskabe 48 stk. kr

39 side 39 (73) 03 Køkkener (73)03 Køkkener Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: 0 - år Levetid år Vedligehold ½-1½% Udbedres senest år: 2016 Køkkenskabe er ældre elementkøkkener med laminat bordplader. K1: Skabe, låger og bordplader er ikke i nutidig standard, og bør udskiftes. Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte. Udskiftning af låger er ikke mulig, da disse er udgået af produktion. Reparation af låger, bordplader mv. Årlig udgift anslået til kr Udskiftning af samtlige køkken elementer 48 stk. anslået kr

40 side 40 (79) 01 Postkasser (79)01 Postkasser Totalmængde: 48 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1976 Restlevetid: Levetid år Vedligehold ½-1½% Udbedres senest år: 2016 Postkasser er metal postkasser, type Allux PC2, opsat i samlet anlæg i trappeopgange. Postkasser er nyere og fremtræder i god stand. Reparation udføres, ved defekter. Udskiftning foretages om nødvendigt. Årlig udgift anslået til reparation kr Udskiftning af samtlige postkasser 48 stk. anslået kr

41 Afdeling 12 side 41 Vedligeholdelsesbudget Nr. Primære bygningsdele (12) 01 Fundamenter (21) 01 Ydervægge (21) 02 Lette facadepartier (21) 03 Nedfaldsskakte/ skorstene (22) 01 Indervægge (23) 01 Etage og kælderdæk I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer og døre (31) 02 Fuger (37) 01 Inddækninger (37) 02 Tagrender og nedløbsrør I alt Nr. Belægninger (40) 01 Belagte arealer (47) 01 Tage I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (50) 04 Pumpebrønde (52) 01 Faldstammer (52) 02 Toiletter (52) 03 Blandingsbatterier (53) 01 Brugsvandsrør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmecentral (56) 03 Radiatorer (56) 04 Radiatorventiler (57) 01 Ventilation I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskab (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) 04 Belysningsarmaturer I alt Nr. Inventar (73) 01 Komfurer (73) 02 Køle/fryseskabe (73) 03 Køkkener (79) 01 Postkasser I alt Nr. Oversigt (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar I alt

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 2013 rev april 2014. nr Tilstand Afhjælpning 0-5 år 5-20 år Forbedr.

A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 2013 rev april 2014. nr Tilstand Afhjælpning 0-5 år 5-20 år Forbedr. A/B Nørre Farimagsgade 17 / Schacksgade 1 Side: 1 Tilstandsrapport Dato: februar 213 rev april 214 nr Tilstand Afhjælpning -5 år 5-2 år Forbedr. Priser er anslåede håndværkerudgifter incl moms, finansiering,

Læs mere

Mejeriparken III, Hjallerup MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 01.07.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Mejeriparken, Hjallerup Boligerne

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT Bygherre : Ejendommen Sags nr. : 15.061 Dato: 19052016 Note: Angiver aktivitet uden økonomi afsat A Tagværk 152.600 18.100 37.100 3.100 14.600 13.100 4.600 7.100 8.600 22.100 A1 Tage: A1.1 A1.1.2 Tag mod

Læs mere

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Holmegårdsskolen Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Rekvirent Hvidovre Kommune, KTMA, Ejendomsafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre v/mette Forslunde

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Energi- & Ingeniørgruppen A/S

Energi- & Ingeniørgruppen A/S TILSTNDSRPPORT 1 Energi- & Ingeniørgruppen /S dresse : Grænsevej 50 2650 Hvidovre TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT Dato : 2009-09-08 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16799149 Matr. nr./ejerla 6GÆ / vedøre By, vedøre

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Midtpunkt II, Tværgade Fjerritslev. 11 boliger á 78,0-97 m 2 inkl. fællesadgangsveje

Midtpunkt II, Tværgade Fjerritslev. 11 boliger á 78,0-97 m 2 inkl. fællesadgangsveje Dato: 25.01.2014 Midtpunkt II, Tværgade Fjerritslev 11 boliger á 78,0-97 m 2 inkl. fællesadgangsveje (ekskl. 4 m 2 skur) Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg N Parklampe

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K

Projekt beskrivelse. St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Projekt beskrivelse St. Kongensgade 110, 1264, KBH K Følgende arbejder på byggeriet er listet op nedenfor. Der skal tages højde for bygge-tekniske ændringer under renoveringen af ejendommen. Projektet

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Plovmarksvej 16, 2605 Brøndby 17. september 2015 H-15-0366-0124 153-10943 0366 Steen Robert Olsen

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 13 Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Bronzealdervej 70A 8210 Århus V BBR-nr.: 751-912242-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10112. Besigtigelse dato: 11. januar 2011. Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr. 10112 Besigtigelse dato: 11. januar 2011 Ejendom: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Plantegning og snit Bilag 1 Fotos

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.15 Lundeparken, Malling 17 boliger á type 108 med 21 m 2 redskabsskur/carport Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57 60 Mail:

Læs mere

Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af hulmure 78 MWh Fjernvarme 35030 kr. 200502 kr. 5.7 år

Årlig besparelse i energienheder. 1 Efterisolering af hulmure 78 MWh Fjernvarme 35030 kr. 200502 kr. 5.7 år SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Aldersrovej, Århus N 013 Postnr./by: 8200 Århus N BBR-nr.: 751-007426 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Frank Scholkman 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lillevangen 7 4600 Køge Dato: 3-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 259-96952 Matr. nr./ejerlav 13hc ØLSEMGLE BY, ØLSEMGLE EBS sagsnr. 47657

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: SIDE 1 AF 56 Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: 2720 Vanløse BBR-nr.: 101-361047-001 Energikonsulent: Jacob Wibroe Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bytoften III Gjøl. Bygge selskabet 27-05-2008. 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum. Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg

Bytoften III Gjøl. Bygge selskabet 27-05-2008. 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum. Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Dato: 25.01.2014 Bytoften III Gjøl 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 2 Plan 3 Facader 4 Materialebeskrivelse

Læs mere

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: SIDE 1 AF 50 Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-568891-001 Energikonsulent: Steen Balslev-Olesen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Besigtigelse Der er foretaget besigtigelse af 3 boliger og fællesområder inkl. varmecentraler tirsdag d. 4. april 2016.

Besigtigelse Der er foretaget besigtigelse af 3 boliger og fællesområder inkl. varmecentraler tirsdag d. 4. april 2016. NOTAT NOTAT NR: 01 Indledende undersøgelser Sag: E/F Vigerslev Engpark VVS-installationer Ejendom: Vigerslevvej 310-344, 2500 Valby Udarbejdet af: Michael D. Andersen Dato: 18.04.2016 Sag nr.: 162251A

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Birkemosevej 10, 4293 Dianalund 26. maj 2015 H-15-02034-0172 370-002240 Benny Lillelund Som sælger

Læs mere

Vedligeholdelse og reparation. Januar 2016

Vedligeholdelse og reparation. Januar 2016 Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 7 Vedligeholdelse og reparation (Hvad gør man når noget går i stykker?) Januar 2016 1. Generelt om vedligeholdelse 2. GEMINOX gasfyr og den øvrige del af varmesystemet

Læs mere

EF Højagerbo. Tilstandsvurdering og Vedligeholdelsesbudget. Kim Olsson A/S. Sag nr. 16.022 9. marts 2016. Rådgivende Ingeniører FRI

EF Højagerbo. Tilstandsvurdering og Vedligeholdelsesbudget. Kim Olsson A/S. Sag nr. 16.022 9. marts 2016. Rådgivende Ingeniører FRI EF Højagerbo Tilstandsvurdering og sbudget Sag nr. 16.022 9. marts 2016 Solrød Center 80, 2. sal 2680 Solrød Strand Telefon 56 14 73 00 Telefax 56 14 74 00 www.kim-olsson.dk Sag: Tilstandsrapport Indholdsfortegnelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11031 Besigtigelse den: 6. juni 2011 kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 9 Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Bronzealdervej 22A 8210 Århus V BBR-nr.: 751-908326-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9144 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Skævhed i tagkonstruktion. 2. Faskiner fungerer ikke. 3. Fugearbejde og sokkelpuds mangelfuld. 4. Løse fliser i baggang og

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Beatesmindevej 6 Postnr./by: 9210 Aalborg SØ BBR-nr.: 851-033602 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Fredensvej 011 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 4100 Ringsted BBR-nr.: 329-022668 Energikonsulent: Heinrich Gisselmann Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolere gulv mod kælder 451 m³ Naturgas 3240 kr. 72730 kr. 22.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Isolere gulv mod kælder 451 m³ Naturgas 3240 kr. 72730 kr. 22. SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søndermarksvej 1A Postnr./by: 6560 Sommersted BBR-nr.: 510-018840 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sandbakkevej 19 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-076127 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Tilbygning med høj taghældning. VIGTIG INFORMATION om den hustype din tilstandsrapport vedrører

Tilbygning med høj taghældning. VIGTIG INFORMATION om den hustype din tilstandsrapport vedrører VIGTIG INFORMATION om den hustype din tilstandsrapport vedrører Tilbygning med høj taghældning Opført i perioden: ca. 1950Når du køber et brugt hus, er det vigtigt at være opmærksom på, at huset ikke kan

Læs mere

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent:

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Allegade 36A 5000 Odense C 461-009433-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Skælskørvej 55, 4250 Fuglebjerg 7. juli 2015 H-15-02833-0149 370/1690 Anders Bruun Madsen Som sælger

Læs mere

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 11 Adresse: Bargumsvej 13 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 10 Adresse: Falkevej 076 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-149126-001 Energikonsulent: Kalle Vestergaard Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Vedligeholdelsesplan for A/B Kornblomsten

Vedligeholdelsesplan for A/B Kornblomsten Vedligeholdelsesplan for A/B Kornblomsten Per Bager Byggeteknisk rådgiver ( DV1-F / PBA ) Arbejds tlf. 8833 2339 Mobil tlf. 2149 2339 E-mail pba@kuben.dk 1 Andelsforeningen A/B Kornblomsten Ejendommen

Læs mere

Salg og information: Home Tranbjerg Center Syd Kirketorvet 6-8 8310 Tranbjerg J Tlf.:86 29 07 11. Bygherre:

Salg og information: Home Tranbjerg Center Syd Kirketorvet 6-8 8310 Tranbjerg J Tlf.:86 29 07 11. Bygherre: Dato: 20.12.15 Frisenholt 5 boliger på 120 m2 med 21 m2 carport/redskabsrum Salg og information: Home Tranbjerg Center Syd Kirketorvet 6-8 8310 Tranbjerg J Tlf.:86 29 07 11 Bygherre: Gjøl Tømrer- og Snedkerforretning

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bag haver 3 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 3400 Hillerød BBR-nr.: 219-038305 Energikonsulent: Michael Skovgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Postnr./by: Birkeparken 228B 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-439462-043 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for

Læs mere

Enghøjskolen. Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Enghøjskolen. Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Enghøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Enghøjskolen blev totalrenoveret i 1999. Skolen er i 2 plan

Læs mere

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dalgasgade 27 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-570950 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere