Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde"

Transkript

1 Hovedbestyrelsen Journalnr januar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 15. januar 2015 kl i Forbundshuset Mødet blev indledt med en temadrøftelse: Klaus Munk Nielsen og Peter Ekebjærg, Koncern HR, indledte mødet med en orientering om Rigspolitiets lederudviklingsprogram med særlig fokus på politiets faglighed og indenfor nedennævnte, 2 områder.. - Lederudvikling i politiet (Politiledere). - Grunduddannelsen er en professionsbacheloruddannelse hvad betyder det for vores efter- og videreuddannelse? DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2. Tjenestefri til organisationsarbejde. 3. God arbejdsgiveradfærd i staten. 4. Samarbejdet mellem politi og hjemmeplejen. 5. Kontrol af for kort fridagslængde. 6. Meddelelser. Ad 1: Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. Forbundsformand Claus Oxfeldt bød Hovedbestyrelsen velkommen til ordinært hovedbestyrelsesmøde, og rettede i den forbindelse en særlig velkomst til Michael Mortensen (Bornholms Politiforening), der er fungerende formand efter at Henrik Schwarz valgte at træde tilbage som formand ved årsskiftet. Ligeledes blev Steen 1.

2 Erik Hansen (Midt- og Vestsjællands Politiforening), der som gæst var inviteret til at overvære hovedbestyrelsesmødet, budt særlig velkommen. Forbundsformand Claus Oxfeldt tilføjede med Hovedbestyrelsens accept yderligere nedennævnte emner til punkt 6 - Meddelelser - Status på Trivselsundersøgelsen. - Politiets Lommebog Rapport fra arbejdsgruppe 1 vedrørende Politiforbundets Organisering og Beslutningsstruktur. Referat fra hovedbestyrelsesmøde d. 16. december 2015 til godkendelse. Der var ikke modtaget indsigelser mod referatet. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde d. 16. december 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Ad 2: Tjenestefri til organisationsarbejde (j.nr ). Uddrag af referat fra FU-møde 6. januar 2015: "Status på implementering af Tjenestefrihed til organisationsarbejde. I tilknytning til implementeringen af Vejledning til tjenestefrihed til organisationsarbejde blev der orienteret om, at de lokale HR-partnere er indkaldt til fornyet møde i Rigspolitiet i februar måned. Taget til efterretning. " Forbundsformand Claus Oxfeldt orienterede i tilknytning til tjenestefrihed til organisationsarbejde om, at forhandlingsudvalget havde haft en overordnet drøftelse i forhold til det fremadrettede arbejde i arbejdsgrupper, udvalg, bestyrelser m.v. generelt, herunder specielt om en ensartet registrering af deltagelse i møder m.v. Der var således udarbejdet en oversigt analog konstitueringens arbejdsgrupper, udvalg, bestyrelser m.v. med fremadrettede konsekvenser, som var udleveret til Hovedbestyrelsen, ligesom tidsregistrering overordnet set skal ske ud fra lokale, individuelle forhold. Samtidig erindredes om Hovedbestyrelsens drøftelser til hovedbestyrelsesmødet d. 16. december 2014, hvor der blev opfordret til at finde lokale løsninger, ligesom det d.d. på ny fra Rigspolitiet var bekræftet, at vejledningen skulle evalueres inden udgangen af 2015, og at der ikke vil komme en central vejledning fra Rigspolitiet. Hovedbestyrelsen havde en grundig drøftelse af den udleverede oversigt i forhold til det fremadrettede arbejde i arbejdsgrupper, udvalg, bestyrelser m.v. Hovedbestyrelsen havde yderligere en erfaringsudveksling i forhold til de lokale løsninger, som poli- 2.

3 tiforeningerne indtil nu har forhandlet med de lokale ledelser. Af hensyn til registrering af organisationsarbejde vil det således centralt, fremadrettet af hovedbestyrelsesreferatet fremgå start- og sluttidspunkt. Formandsskabet tilkendegav, at de stillede sig til rådighed med råd og vejledning i forhold til de lokale forhandlinger om de lokale, individuelle forhold. Hovedbestyrelsen besluttede afslutningsvis, at Politiforbundets strategiske samarbejder i øvrige, eksterne repræsentationer (POPERMO, Lån & Spar Bank, Politiets Idrætsforbund, Det Kriminalpræventive Råd, Beredskabsforbundet m.v.) nærmere drøftes til Hovedbestyrelsens møde d marts Ad 3: God arbejdsgiveradfærd i staten (j.nr ). Uddrag af referat fra FU-møde 6. januar 2015: "Projekt God arbejdsgiveradfærd i staten. Forbundsformanden orienterede om hans bekymring vedrørende det aktualiserede projekt God arbejdsgiveradfærd i staten udarbejdet af Moderniseringsstyrelsen. Modellen har ved hjælp af managementkonsulentfirmaet McKinsey & Company fået udarbejdet udkast til målbilledet, som lægger op til anvendelse af præstationsledelse og særlige præstationsmål for medarbejderne, med udgangspunkt i den enkeltes personlige udvikling og enhedens operative mål. Forhandlingsudvalget havde en grundig drøftelse af udkastet og formålet hermed, idet der ikke er sket inddragelse af medarbejdere eller organisationer. Projektet ses som en fortsættelse af den igangværende Performance Management i politiet generelt og der var enighed om at udsende orientering til Hovedbestyrelsen og efterfølgende sætte punktet på dagsordenen til drøftelse på hovedbestyrelsesmødet d " Mail emnet vedrørende er 6. januar 2015 udsendt til hovedbestyrelsen. Forbundsformand Claus Oxfeldt orienterede i tilknytning til projekt God arbejdsgiveradfærd i staten om status, idet han redegjorde for de tilbagemeldinger, som han havde modtaget herom. Der er således fortsat enighed om, dels at Finansministerens udtalelser i sagen ikke har været tilfredsstillende, og dels at det ikke er tilfredsstillende, at organisationerne ikke har været inddraget i projektet. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig forbundsformandens bemærkninger, idet det dog bemærkes, at dele af projekt God arbejdsgiveradfærd i staten findes hensigtsmæssig, men at det ikke er tilfredsstillende, at organisationerne ikke har været inddraget i projektet, at der i så stort omfang anvendes private konsulentfirmaer i staten og at rapporten indstiller, at der fremadrettet foreslås etableret individuel løndannelse ud fra særlige præstationsmål for medarbejderne. Hovedbestyrelsen tog herefter den givne status til efterretning. 3.

4 Ad 4: Samarbejdet mellem politi og hjemmeplejen (j.nr ). Forbundsformand Claus Oxfeldt og hovedbestyrelsesmedlem Kaj Rasmussen orienterede i tilknytning til henvendelser fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politiforening og Dansk Sygeplejeråd (DSR) ved formand Grete Christensen om en konkret sag, hvor hjemmesygeplejerskerne i Sorø kommune på grund af nedlæggelse af nærpolitiet var blevet anmodet om at bistå politiet med indmelding om observeret kriminalitet. Et af tiltagene har bestået i, at hjemmeplejens biler var blevet forsynet med klistermærker, der signalerede til borgerne, at der var etableret et struktureret samarbejde mellem hjemmeplejen og politiet. Forhandlingsudvalget har således haft en grundig drøftelse af sagen, og finder det formaliserede samarbejde problematisk, ligesom der er enighed om DSR s bemærkninger, der relaterer sig til, at sygeplejersker og andre, om at sundhedspersoner ikke kan pålægges oplysningspligt på den foreslåede måde, fordi en sådan oplysningspligt strider mod fundamentale rettigheder. DSR finder således forslaget ødelæggende for det nødvendige tillidsforhold mellem sundhedsperson og patient, det hindrer den lige adgang til sundhedsvæsenet og det strider mod forbuddet mod selvinkriminering. Hovedbestyrelsen tiltrådte, at der blev taget afstand fra det konkrete projekt i Sorø, idet det dog blev bemærket, at der andre steder eksisterer velfungerende tværsektorielle samarbejder i kredsene, SMS-kæder m.v., hvori der er frivillighed og hvor der ikke er udarbejdet klistermærker. DSR orienteres om Hovedbestyrelsens drøftelser. Ad 5: Kontrol af for kort fridagslængde (j.nr ). Uddrag af referat fra FU-møde 6. januar 2015: "Facilitet i forhold til kontrol af for korte fridagslængde. Fra Københavns Politiforening er der modtaget en henvendelse om, at den facilitet i Polvagt, hvor den enkelte medarbejder, bagudrettet, kan kontrollere og trække en rapport over dage med for korte ordinære fridage. Efter denne facilitet ikke er tilgængelig, skal medarbejderne foretaget denne efterberegning via arbejdstidsopgørelsen P599, hvilket ikke er optimalt eller efter den aftalte mulighed. Sagen følges op." Indstillingsnotat er vedhæftet. Kompensationstimer er vedhæftet. Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Jensen orienterede i tilknytning til en henvendelse fra Københavns Politiforening om den lokale adgang til opgørelse over for korte fridage, som ophørte pr. d. 1. januar 2013, og et fremlagt indstillingsnotat om sagen. Det indstilles således, at der optages drøftelser med Rigspolitiet om.. 4.

5 - At HR-afdelingerne lokalt forpligtes til via POLPAI at validere de tilfælde af for korte fridage, som opstår i politikredsen. - Alternativt at der gives medarbejdere adgang til en personlig liste over egne for korte fridage i HR-portalens tidsregistrering, således medarbejderne gives reel mulighed for ved henvendelse til HR at få valideret egen tjeneste. Hovedbestyrelsen havde en drøftelse herom og tilsluttede sig den fremlagte indstilling. Ad 6: Meddelelser. Forbundsformand Claus Oxfeldt havde følgende meddelelser: OK15. I tilknytning til OK-15 og forhandlingerne herom blev der orienteret om et afholdt bestyrelsesmøde i CO-10 d. 14. januar 2015, hvor de tekniske detaljer og Moderniseringsstyrelsens krav nøjere blev drøftet. Overordnet set har CFU særlig fokus på nedennævnte 3 hovedområder.. - Den danske model. - Det psykiske arbejdsmiljø. - Generelle lønstigninger. Politiforbundets sekretariat vil frem til forhandlingerne afsluttes ugentligt udsende et Nyhedsbrev om status til Hovedbestyrelsen. Terrorhandlingen i Frankrig. I tilknytning til de tragiske terrorhandlinger i Frankrig d. 7. januar 2015 og i de efterfølgende dage har forhandlingsudvalget haft en drøftelse af de nationale følger heraf, herunder i forhold til nogle politikeres udmelding om ekstra midler til PET. Forhandlingsudvalget finder, at den lokale, præventive indsats mod radikalisering ligeledes bør prioriteres, ligesom der appelleres til en styrkelse af samarbejdet mellem PET og de lokale politikredse. I øvrigt har såvel Politiforbundet som Nordisk Politiforbund fremsendt kondolencebreve til de franske politiorganisationer. Politiforbundet vil i samme forbindelse opdatere Politiforbundets beredskabsplan analog tidligere og udarbejde et nyt, internt action-card med anvisninger om, hvorledes forbundet skal forholde sig i tilfælde af terror. Politiets Lommebog I tilknytning til forbundets engagement i forbindelse med Politiets Lommebog, som udgives af Politiets Sprogforbund i et oplag af ca stk., og hvortil forbundet årligt har udgifter svarende til ca. kr ,-, har forhandlingsudvalget haft en drøf- 5.

6 telse set i forhold til, at hovedparten af indholdet og oplysningerne i lommebogen i forvejen er tilgængelig andre steder (Hjemmesiden, App, fagbladet). Forhandlingsudvalget har således drøftet forholdet, herunder spørgsmålet om, alene at udsende kalender-delen, og samtidig besluttet at varsle Hovedbestyrelsen om, at spørgsmålet om forbundets fremtidige engagement i forbindelse med Politiets Lommebog bringes op til endelig beslutning i Hovedbestyrelsen på hovedbestyrelsesmødet d. 27. februar Rapport fra arbejdsgruppe 1 vedrørende Politiforbundets Organisering og Beslutningsstruktur (j.nr ) I tilknytning til den af kongressen nedsatte arbejdsgruppe 1 vedrørende Politiforbundets Organisering og Beslutningsstruktur blev der henvist til, at den endelige rapport er lagt i Hovedbestyrelsens omslag med henblik på en nærmere drøftelse af rapportens overordnede konklusioner til Hovedbestyrelsens møde d marts FTF s fagpolitiske talentuddannelse. I tilknytning til FTF s fælles fagpolitiske talentuddannelse, hvor uddannelsen skal bidrage til at uddanne en ny generation af faglige politikere, der kan og vil vise lederskab, skabe værdi for medlemmerne, udvikle aktivismen og få de unge i tale, blev opmærksomheden henledt herpå, idet der er tilmeldingsfrist d. 20. januar Hovedbestyrelsen tog de givne meddelelser til efterretning. Næstformand Claus Hartmann havde følgende meddelelser: Forpligtende "bagvagter" i forbindelse med de eksekutive strategier i kredsene. Der blev givet en status på afklaringen af lokal honorering i tilknytning til etablering af forpligtigende bagvagter i forbindelse med de eksekutive strategier i kredsene, idet tilbagemeldinger til forbundet viser, at der pt. foreligger aftaler om bagvagtsordninger med honorering i 4 kredse, bagvagtsordninger uden honorering i 3 kredse og i Rigspolitiet, imens der i 5 kredse ikke foreligger eller anvendes bagvagtsordninger. Forhandlingsudvalget har drøftet de uensartede aftaler om honorering, idet der kan være stor forskel i aftalevilkårene i de enkelte kredse, ligesom vigtigheden af korrekt registrering er drøftet. Forholdene vil nu blive undersøgt nærmere, hvorefter sagen bringes til drøftelse på et kommende hovedbestyrelsesmøde. Forhandlinger om vilkår for internationale udsendte (j. nr ) I tilknytning til de langstrakte forhandlinger om blandt andet en ny aftale mellem Rigspolitiet og Politiforbundet om vilkår for polititjenestemænd, der er udsendt" og sagen vedrørende optjening af ferie i mission, hvor Rigspolitiet fjernede muligheden for at kolleger ikke længere optjente dansk ferie under udsendelsen, har der umid- 6.

7 delbart før jul været afholdt møde med Rigspolitiet. Det forventes således, at der inden for den nærmeste fremtid indgås aftale med Rigspolitiet om en ny honoreringsaftale, hvor det såkaldte "udetillæg" gøres skattefrit, og hvor det sikres, at alle udsendte på bundlinjen vil opleve en reel stigning. Samtidig forventes det, at der indgås en aftale om optjening af ferie i mission, således det sikres, at alle udsendte ved afslutning af mission har ferie til afvikling. Hovedbestyrelsen tog de givne meddelelser til efterretning. Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Olsen havde følgende meddelelser: Status på Trivselsundersøgelsen. I tilknytning til Rigspolitiets Trivselsmåling 2014 for politi og anklagemyndighed og Hovedbestyrelsens drøftelser herom ved mødet d. 16. december 2014 er der modtaget tilbagemeldinger fra politiforeningerne om den lokale opfølgning af de i analysen anførte anbefalinger, og hvorledes arbejdet er forankret lokalt. Umiddelbart er tendensen, at arbejdet er forankret i regi af såvel samarbejdsudvalgene som i arbejdsmiljøorganisationerne. Juridisk bistand fra Politiforbundet m.v. (j.nr ) I tilknytning til Retspolitisk Udvalg og arbejdet vedrørende udarbejdelse af en FAQ til vejledning for tillidsrepræsentanter om juridisk bistand fra Politiforbundet m.v. er der foretaget en revidering i forhold til aktindsigt i sager, hvilket er placeret i Hovedbestyrelsens omslag til dette møde. Hovedbestyrelsen tog de givne meddelelser til efterretning. Sekretariatet havde følgende meddelelser: Seniorkonsulent Hans Bundesen orienterede nærmere om forberedelserne til Hovedbestyrelsens møde fredag d. 27. februar 2015 kl med efterfølgende Nytårsmiddag, hvortil de lokale ledelser ligeledes er inviteret. Foreningsforhold af generel karakter. Hovedbestyrelsesmedlem Kaj Rasmussen orienterede om status i en aktuel skudsag fra d. 21. december 2014, hvor en gerningsmand, der gentagne gange i forbindelse med en eftersættelse havde påkørt patruljevogne og var kørt direkte imod betjente, var blevet skudt og dræbt. Han orienterede i den forbindelse om de påkørte patruljevognes manglende udløsning af airbags og Den Uafhængige Politiklagemyndigheds (DUP) efterforskning, herunder deres intention om etablering af en rekonstruktion, hvilket undrede de involverede kolleger. 7.

8 Hovedbestyrelsesmedlem Kaj Rasmussen orienterede ligeledes om den lokale opfølgning i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter organisationernes kampagne: Tjek din lønseddel i 2013, idet der er konstateret uhensigtsmæssigheder i de lokale kompensationer, hvilket nu gennemgås. Forbundsformand Claus Oxfeldt varslede, at han og næstformanden i forhold til, at forbundet nærmede sig halvdelen af kongresperioden havde tanker om at indkalde hovedbestyrelsesmedlemmerne til en individuel samtale med de pågældende om forbundsarbejdet, afstemning af forventninger m.v. Forbundsformand Claus Oxfeldt meddelte, at der afholdes afskedsreception for seniorkonsulent Hans Bundesen fredag d. 27. marts 2015 i Politiforbundet. Nærmere herom udsendes senere. Forbundsformand Claus Oxfeldt afsluttede herefter mødet og varslede det næste hovedbestyrelsesmøde til afholdelse d. 5. februar 2015 som videomøde. For referat Claus Redder Madsen 8.

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00041 3. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 5. februar 2015 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01095 20. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 16. januar 2014 kl. 0930 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00303 21. maj 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00688 2. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 26. februar 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00863 4. november 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 31. oktober 2013 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00064 24. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. februar 2015 kl. 1200 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference)

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl Ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00700 19. november 2014 HB/mk Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. november 2014 på Hotel Tønderhus DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00139 22. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 24. april 2014 kl. 1000-1200 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde lørdag den 20. juni 2015 kl. 1000 på Marienlyst, Helsingør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00701 11. december 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. december 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01112 6. august 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 12. - 13. august 2014 på Comwell Sorø DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00066 30. april 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 23. april 2015 kl. 0900 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes. 2. Flygtningesituationen

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00410 27. juni 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00259 23. april 2013 CRM Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 17. april 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00699 3. november 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 0930-1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00065 10. marts 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. - 18. marts 2015 på Sinatur Hotel Storebælt DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01111 1. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 19 og 20. marts 2014 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00140 27. maj 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 23. maj 2014 kl. 1000-1600 i Forbundshuset Mødet blev indledt med 2 temadrøftelser: De nye

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2012-00972 17. januar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 9. januar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00539 20. august 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 13. 14. august 2013 kl. 1000 på Comwell Grand Park Korsør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00306 2. juli 2013 Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 26. juni 2013 kl. 1000 i forbundshuset. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes m.v. 2. Forslag til projektorganisering

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 21. maj 2015 kl. 1000 i Forbundshuset Uden for mødets dagsorden var indbudt politiinspektør

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00017 7. marts 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 26. februar 2014 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00171 2. april 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde den 19. - 20. marts 2013 kl. 1000 på Scandic i Silkeborg DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01017 7. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 18. december 2013 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00085 18. februar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 11. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00118 5. marts 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 28. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. august 2015 på Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 25. september

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00283 22. oktober 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 8. oktober 2015 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00302 31. juli 2013 FO Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Evaluering

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Torvehallerne i Vejle. Til stede: Lotte Klein, Henrik Mikkelsen, Bo Christensen, Rune Søe, Rikke Belcher,

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00689 18. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007 18. december 2007 J.nr.: 2300-10244-00002-07 Sagsbehandler: Marianne Birck FYNS POLITI Ledelsessekretariatet Hans Mules Gade 1-3 5100 Odense C Telefon: 6614 1448 Direkte: 2555 5856 Lokal: 6717 E-mail:

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00697 12. september 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. september 2014 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 19. december

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 28-09-2017 09:30 28-09-2017 16:45 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: 28. september 2017 09:30-16:45 Samsø Rådhus, Søtoften 10, Mødelokale 2 Rådmand Kristian Würtz

Læs mere

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid Sted Deltagere 9.45 14.30: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.00-13.00 frokost) Rundvisning og nytårskur frem til kl. 16.00. Skolen på Strandboulevarden,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Sundhedspersoners videregivelse af oplysninger til brug for efterforskning

Sundhedspersoners videregivelse af oplysninger til brug for efterforskning Dato 21-12-2015 sbro Sagsnr. 4-1415-19/1 Sundhedspersoners videregivelse af oplysninger til brug for efterforskning af straffesager Internt notat om sundhedspersoners tavshedspligt og videregivelse af

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

Forretningsorden

Forretningsorden Forretningsorden 2019-2020 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 19. januar 2019 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Borgerrådgiverudvalgets beslutning under mødet den 10. december 2010:

Borgerrådgiverudvalgets beslutning under mødet den 10. december 2010: BESLUTNINGSPROTOKOL Fraværende: Finn Rudaizky som varslet. Neil Stenbæk Bloem som varslet. Lars Aslan Rasmussen 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. BOR 59/2010 Borgerrådgiverudvalgets beslutning under mødet

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Forretningsorden Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato.

Forretningsorden Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato. Forretningsorden 2017-2018 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 4. marts 2017 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 20. september 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Karen Munk Andersen, Tina Groth, Lotte Christensen, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Jytte Kristiansen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 2/2015 12. februar 2015 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 2. februar 2015,

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND Sekretariatet. Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 24.01.2017 Sekretariatet Hovedbestyrelsesmøde nr. 1/2017 torsdag 24. januar 2017 kl. 12.00 15.00 REFERAT I mødet deltog: Formand Lars Bonde Eriksen,

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

PULS 2013 Information til medarbejdere

PULS 2013 Information til medarbejdere PULS 2013 Information til medarbejdere Oktober 2013 1 Information om PULS 2013 Nyt kapitel Denne vejledning er målrettet medarbejdere, der skal til PULS-samtale. PULS er ramme for performance-, udviklings-

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Tak for ordet og tak for muligheden for at deltage på udvalgsmødet i dag.

Tak for ordet og tak for muligheden for at deltage på udvalgsmødet i dag. Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2017-18 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 84 Offentligt Dato: 22. november 2017 Sagsnr.: 2017-0094-0485 Dok.: 576120 UDKAST TIL TALE til brug for møde torsdag

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget

Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget Dagsorden Mødedato 1. juni 2016 Starttidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 11.30 Mødested L1.13 Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ Deltagere Lone Petersen, It-medarbejder,

Læs mere

LOV FOR POLITIFORBUNDET

LOV FOR POLITIFORBUNDET LOV FOR POLITIFORBUNDET AFSNIT 1 ORGANISATIONSFORHOLD Organisationen 1 Navn og hjemsted 1. Forbundets navn er Politiforbundet. 2. Forbundets hjemsted er, hvor forbundskontoret er beliggende. 3. Forbundet

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard.

Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard. Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00694 d. 25.-26. august 2016 JH/dl Referat Ordinært hovedbestyrelsesmøde d. 25. - 26. august 2016 på Sørup Herregaard. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed 1 Hovedbestyrelsens opgaver Ansvaret for samtlige driftsmæssige opgaver er jf. lovenes 18 henlagt til Badminton Danmarks direktør, og Hovedbestyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Uddrag for kommissorium Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ikast-Brande har i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant!

Nyhedsbrev. Sektionen af VUC-lærere. Sektionsbestyrelsen 2014-17. Sidste nyt. Kære tillidsrepræsentant! Kære tillidsrepræsentant! Så er det tid til endnu et TR-nyhedsbrev fra mig, sektionsbestyrelsen og sekretariatet. Kursusåret er forbi, før vi ser os om, og med det er vi kommet igennem det første år med

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 11. Sted Rådhuset i Rudkøbing Fraværende: borgmester Peter Rahbæk Juel, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og chefanklager

Læs mere