REFERAT. Til stede: Ca. 100 HK-medlemmer/AU, FTR/bestyrelsesformand Helle C. Seiersen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Til stede: Ca. 100 HK-medlemmer/AU, FTR/bestyrelsesformand Helle C. Seiersen"

Transkript

1 Første ordinære hovedgeneralforsamling for HK-klubben (kontor, klinikassistenter og grafikere), Aarhus Universitet, onsdag 30. oktober 2013 kl , Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Aulaen REFERAT Til stede: Ca. 100 HK-medlemmer/AU, FTR/bestyrelsesformand Helle C. Seiersen (HCS), TAP-FTR/næstformand Aase Pedersen (AAP), klubbestyrelsen/tillidsvalgte: Anette Kudahl, Mette Greve, Marianne Andersen, Linda Fischer, Gitte Ditlefsen, Helle Trolle, Malene L. Sørensen, Henriette Jaquet, Søren Dam, Joan Kjær, Jesper Kittelman, Laila Parbst. Fra HK Østjylland/Stat: Leo Jensen, Gitte Færgemann, Pia Jensen, Jytte Gaardsted, Klaus Krogsbæk Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Fremlæggelse og godkendelse af beretning 6. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab 7. Fastsættelse af kontingent 8. Valg af kasserersuppleant for 1 år 9. Valg af revisor for 1 år 10. Valg af revisorsuppleant for 1 år 11. Eventuelt Side 1/7 Ad 1) Valg af dirigent Formand for HK Østjylland/Stat, Leo Jensen, blev valgt. Dirigenten konstaterede, at indkaldelsen til generalforsamlingen er blevet udsendt i august samt Generalforsamlingen er dermed lovligt indvarslet. Ad 2) Godkendelse af dagsorden Dirigenten konstaterede, at punktet Indkomne forslag til vedtægterne ikke er anført på dagsordenen og derfor tilføjes som punkt 7.a. I forlængelse af punkt 7 gennemføres valg af tillidsrepræsentanter/suppleanter/hus-tr i hvert af de forhandlingsberettigede områder. Et medlem ønskede, at der blev givet lokale beretninger i forbindelse med de lokale valg. Dette blev taget til efterretning og dagsordenen blev godkendt. Ad 3) Valg af referent Anna Louise Dolan Plaskett blev valgt.

2 Ad 4) Valg af stemmeudvalg Bente Kejser, Ivy Kirkelund, Esther Henriksen og Rikke Schultz blev valgt. Side 2/7 Ad 5) Fremlæggelse af beretning ved FTR/bestyrelsesformand, Helle C. Seiersen (HCS): 1 år og 9 mdr. er gået siden den stiftende generalforsamling, 19. januar Bestyrelsen og medlemmerne har haft store udfordringer med at finde fodfæste i den nye AU organisation. Helt grundlæggende har det for både klubbestyrelsen og AU s ledelser været svært at udrede medlemmers nye placeringer. Dette er der efterhånden kommet nogenlunde styr på. Bestyrelsen har siden den stiftende generalforsamling afholdt møder hver måned undtaget de tre sommermåneder (juni, juli og august). Bestyrelsen har indtil nu bestået af 7 tillidsrepræsentanter og 5 suppleanter, men flere områder mangler TR-repræsentation. Der er i bestyrelsen nedsat forskellige arbejdsudvalg, som alle medlemmer er velkomne til at deltage i. Der er derudover blevet nedsat et centralt elevudvalg (for alle elever og lærlinge på AU) med en HR medarbejder tilknyttet (½ årsværk). Det er dejligt, at der nu fra AU s side gøres en indsats for at styrke elevområdet. Bestyrelsen deltager bredt i hovedsamarbejdsudvalg (HSU), kontaktudvalg, lokale samarbejdsudvalg (LSU) og TAP-klubben (som omfatter alle OAO TAP-ansatte på AU/ Offentlig Ansattes Organisationer). Gældende for alle parter har der været dyb frustration over kaos i forbindelse med AU s omorganisering, og de tillidsvalgte har brugt mange ressourcer på at hjælpe medlemmerne med at finde sig til rette i den nye organisation på AU. Side 2/7 Emnet om Ny-løn har desuden fyldt meget i bestyrelsesarbejdet. Det har i den forgangne periode været svært at forhandle lønforbedringsresultater til medlemmerne. Bestyrelsen har derfor igangsat et arbejde med at udarbejde beskrivelser af klare kriterier for at opnå lønforbedring. Der har desuden været en del datafejl i forbindelse med lønforhandlingerne, som har vakt uro. Derudover har nogle forhandlinger været problematiske pga. uoverensstemmelser mellem parterne. HCS opfordrer medlemmerne til løbende kompetenceudvikling specielt indenfor internationalisering og sprog. Der udbydes fx sprogkurser i England, hvor 175 HK er/andre TAP er allerede har været af sted. HCS gjorde i den forbindelse opmærksom på næste ansøgningsfrist til kompetencefondens midler (AU): Hvis man har brug for hjælp med sin ansøgning, står den lokale TR til rådighed. Emnet om offentliggørelse af lønforhandlingsresultater har skabt stor debat i bestyrelsen, hvor der er delte meninger og holdninger om, hvorvidt/hvordan klubben skal praktisere dette fremover. Alle medlemmer opfordres derfor til grundigt at overveje denne problematik.

3 Bestyrelsen har også brugt ressourcer på at forhandle en ny lønaftale og indgår generelt i arbejdet med AU s personalepolitik. Derudover er der blevet brugt store kræfter på arbejdet med den psykiske APV, hvor TR erne søger så stor indflydelse som muligt i forhold til at afhjælpe de mange problemer, som undersøgelsen peger på herunder en voldsom arbejdsbelastning. Mange medlemmer/kolleger har været sygemeldte pga. arbejdsrelateret stress, og heldigvis er der mange, som er vendt godt tilbage. Men, vi har også sagt farvel til kolleger, der ikke kunne magte at vende tilbage. I disse sager har TR erne forsøgt at lave gode fratrædelsesordninger. Det er glædeligt, at resultatet af den psykiske APV tages alvorligt af AU s ledelse. Direktør, Jørgen Jørgensen, lægger ansvaret på ledelsen i forhold til at forbedre arbejdsvilkårene. Alle opfordres til at tage stress alvorligt, og vi bør alle tage ansvar for at hjælpe hinanden. HCS opfordrede specifikt til, at man tager kontakt sin TR, hvis man selv føler sig ramt af stress. Side 3/7 Der er oprettet en ny klubhjemmeside, som nu er i luften: Der har 22. maj 2013 været medlemsudflugt til Cheminova, og udflugten var interessant og rigtig god. Der var plads til flere deltagere, og HCS opfordrede derfor medlemmerne til at deltage i klubbens fremtidige aktiviteter herunder klubbens kommende julearrangement. Side 3/7 HCS afsluttede beretningen med oplysning om, at der skal vælges nye TR er/suppleanter og beder medlemmerne overveje, om man ønsker at stille op. Bestyrelsen har et godt samarbejde, og man vil blive tilbudt TR-uddannelse hos HK, hvis man skulle blive valgt. Man har altid andre tillidsvalgte medlemmer at sparre med og står derfor ikke alene om ansvaret. Det er en fordel at varetage et tillidshverv, idet man opnår stor viden og indsigt om arbejdsforholdene på AU og i samfundet generelt. HCS takkede for ordet, og der blev åbnet for debat. Kommentarer til debat Et medlem spurgte til uoverensstemmelser ift. lønresultater. Hvem laver de fejl og hvad går de ud på? AAP svarede, at det især har været på fakulteterne, at der har været problemer. Generelt har man skullet finde en ny forhandlingsfacon/tradition, som fungerer for alle parter. Et medlem kommenterede emnet om kompetenceudvikling. Hvad er der foregået i klubbens kompetenceudvalg? AAP svarede, at hun og Ulla Skaft (?) fungerer som repræsentanter i det centrale AU kompetenceudvalg (nedsat under Hovedsamarbejdsudvalget), hvor en stor del af det konkrete arbejde foregår. Ellers arbejder kompetenceudvalget på fortsat at sikre udbud af kurser vedr. interkulturelle forhold og sprogkurser. AAP erkender, at aktiviteten i klubbens udvalg har været lille i den for-

4 gangne periode, men lover at der kommer til at ske meget mere i den kommende periode. Hun opfordrede alle medlemmer til at tage aktiv del i et af de forskellige udvalg nedsat under HK-klubben. Side 4/7 Et medlem spurgte til TR ernes holdning om offentliggørelse af lønresultater. HCS svarede, at der har været delte meninger internt i bestyrelsen. Den tidligere AU Fællesadministration praktiserede synliggørelse af årets lønresultater og har været vant til denne praksis, mens man på de tidligere institutter og fakulteter ikke har været vant til denne praksis. HCS vil derfor bede generalforsamlingen om tage stilling til problematikken. Flere medlemmer gav udtryk for støtte til offentliggørelse af lønresultater. Åbenhed er med til at udviske rygtedannelse, men det vil være en glimrende proces at høre medlemmerne, inden klubben beslutter en praksis. Hvis det skal give mening, er det vigtigt også at synliggøre andre faggruppers resultater, så man kan sammenligne resultaterne på tværs af faggrupper. AAP svarede, at hun ønsker, at hvis navne skal fremgå af offentliggørelsen, så skal det enkelte medlem spørges om det først. Hun henviste i øvrigt til, at alle borgere kan søge om aktindsigt i de ansattes lønninger iht. Offentlighedslovens bestemmelser. Hun støtter synspunktet om synliggørelse af resultater opgjort på tværs af faggrupper. Side 4/7 Et medlem spurgte, hvor lønresultaterne i så fald vil blive offentliggjort. Nogle TR er har udsendt de lokale resultater til egne medlemmer på baggrund af HR s datalister. Andre TR er har blot skrevet, hvad der er blevet tildelt i den pågældende lønforhandlingsrunde med begrundelserne for de aktuelle forbedringer. Dvs., at den fulde løn for de enkelte medlemmer ikke er blevet oplyst. Ét sted er det den lokale leder, der melder resultatet ud for alle faggrupper. Et andet medlem fortalte om sit tidligere arbejdssted, hvor der var fuldt åbenhed. Lederne meldte altid resultatet ud. Man kan bruge resultaterne som løftestang. Det kan være svært at forholde sig til i starten, men man vænner sig til det. Det er vigtigt, at punktet om offentliggørelse af lønresultater drøftes grundigt og vedtages på demokratisk vis af medlemmerne. Derfor skal emnet synliggøres og fremgå af en mødedagsorden, så alle medlemmer får mulighed for at tage stilling til emnet og afgive sin stemme. AAP og HCS henstillede til, at man på de lokale valgområder drøfter og tager stilling til emnet. AAP opfordrede i øvrigt til at konsultere: Dirigenten/formand for HK Stat Østjylland bidrog til debatten med HK s officielle holdning om, at der skal være åbenhed, gennemskuelighed og synlighed omkring Ny-løn.

5 Dirigenten opsummerede slutteligt, at man tager en debat om åbenhed omkring lønresultater i de enkelte valgområder og vender tilbage til punktet senere evt. til næste generalforsamling. Dette var der konsensus om. Side 5/7 Generalforsamlingen tog herefter bestyrelsens beretning til efterretning. Ad 6) Fremlæggelse og godkendelse af regnskab HK-klubbens kasserer, Dorte Kondrup, fremlagde det omdelte regnskab for perioden 10. januar 2012 til 22. oktober Der har været nogle restoverskud fra de tidligere HK-klubber (fra inden omorganiseringen), som figurerer under Indtægter. Periodens resultat er kr ,28. Et medlem spurgte til udgiftsposten Gaver / Receptioner hvad dækker posten konkret over? HCS svarede, at udgifterne dækker over gaver til receptioner, som bestyrelsen deltager i (receptioner ifm. jubilæer, pension, afsked, fx tiltrædelse af ny rektor, reception for klubbens næstfmd.s/aap s runde fødselsdag, elever mm.). Et medlem spurgte til udgifter vedr. klubbestyrelsesmøder. Kasseren svarede, at udgifter dækker over forplejning/transport til/fra bestyrelsesmøder (i hele DK) og årsmøder på Sandbjerg (som inkluderer overnatninger). HK Stat yder i øvrigt tilskud til disse aktiviteter, som figurerer under Indtægter. Side 5/7 Regnskabet blev herefter godkendt. Ad 7.a) Tilføjet punkt: Indkomne forslag HK klubbestyrelsen har rundsendt et bilag med fire ændringsforslag. Se venligst forslagene i bilaget. 3, stk. 3 To medlemmer havde flg. bemærkninger. Det har været en god ordning med hus-tr i Emdrup, og det er problematisk at ændre vedtægterne til kun at omhandle Campus Emdrup og ikke andre områder. Andre medlemmer bør også have mulighed for at komme med et ønske om at stille med en Hus-TR, hvis der skulle opstå behov for det. AAP svarede på bestyrelsens vegne: Campus Emdrup skal bestå, men alle andre områder skal på sigt flyttes til Aarhus, og det kan derfor være svært for andre områder at forhandle de samme TR beskyttelsesvilkår som for en hus-tr på Campus Emdrup. Et medlem påpegede, at det er vigtigt, at beslutningen overlades til medlemmerne. Herefter var der afstemning om bestyrelsens ændringsforslag:

6 For: 13 medlemmer Imod: 24 medlemmer Forslaget blev dermed forkastet. Side 6/7 4 Pga. de geografiske udfordringer på AU henstiller bestyrelsen til at, man fremover afholder de lokale områdegeneralforsamlinger i forbindelse med klubbens hovedgeneralforsamling. Forslaget blev vedtaget. 4, stk. 9 Forslaget blev vedtaget. 4, stk. 10 Et medlem ytrede ønske om at være i direkte dialog med sin lokale TR ved, at de lokale beretninger gives decentralt i de lokale valgområder, og opfordrede derfor medlemmerne til at stemme imod forslaget. HCS indlagde en timeout mhp. intern drøftelse i bestyrelsen. Bestyrelsen trak herefter forslaget. Side 6/7 Derefter gik medlemmerne til de lokale valgområder og genoptog generalforsamlingen kl Resultat af valg til TR, TR-suppleanter og HUS-TR: Som suppleant for områderne AU HR, AU Kommunikation, Ledelse & Strategi samt Forskning & Talent, genvalgtes Lykke Ankersen Som suppleant for AU Studier genvalgtes Joan Kjær Som suppleant for AU Viden blev Bodil Hansen nyvalgt Som suppleant for AU Økonomi & Regnskab (FO) blev Michael Krattet nyvalgt Som suppleant for AU Økonomi & Regnskab (BA) blev Lene Bødskov nyvalgt Som TR på Arts blev Mette Greve valgt og suppleant på Arts blev Rikke Bjørn Jensen nyvalgt Som suppleant på Tandlægeskolen blev Linda Fischer genvalgt Som HUS-TR på Campus Emdrup blev Henrik Christensen nyvalgt

7 Ad 7.b) Fastlæggelse af kontingent Bestyrelsen foreslog at bibeholde klubkontingentet til kr. 15 kr./mdr. Forslaget blev godkendt. Side 7/7 Ad 8) Valg af kasserersuppleant Helle Trolle opstillede og blev valgt. Ad 9) Valg af revisor Anne-Mette Pedersen genopstillede og blev valgt. Ad 10) Valg af revisorsuppleant Henriette Jaquet opstillede og blev valgt. Ad 11) Eventuelt HCS takkede generalforsamlingen for god ro og orden og satte pris på den livlige debat. Hun reklamerede igen for klubbens nye hjemmeside: samt aktivitetsudvalgets juletur til Den Gamle By i Aarhus. Tilmeldinger åbner 1. november Hun orienterede kort om HK s hvervekampagne målrettet studentermedhjælpere. Sidst takkede hun de afgående TR-suppleanter: Henriette Jaquet, Anette Kudahl og Laila Parbst. Også en stor tak til HK Østjylland for god støtte ikke mindst fra Pia Jensens side. Tak til Leo Jensen for at dirigere generalforsamlingen. Og ikke mindst tak til generalforsamlingens deltagere. Side 7/7 Referent, Anna Louise Dolan Plaskett, 1. november 2013

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl

Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl Indkaldelse til generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 27. november kl. 11 13.45 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: Velkommen 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 29. november 2016 fra kl

Referat af generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 29. november 2016 fra kl Referat af generalforsamling i HK-klubben Tirsdag den 29. november 2016 fra kl. 11.00 14.00 Sted: Hovedbygningen, Aulaen, Ndr. Ringgade 4, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Godkendelse af

Læs mere

Referat af generalforsamling i HK-klubben onsdag den 15. november 2017 fra kl

Referat af generalforsamling i HK-klubben onsdag den 15. november 2017 fra kl Referat af generalforsamling i HK-klubben onsdag den 15. november 2017 fra kl. 11 14. 1) Valg af dirigent Bent Klim Johansen fra HK Stat Østjylland blev valgt. 2) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

Referat af generalforsamling i HK-klubben ved Aarhus Universitet tirsdag den 27. november 2018

Referat af generalforsamling i HK-klubben ved Aarhus Universitet tirsdag den 27. november 2018 Referat af generalforsamling i HK-klubben ved Aarhus Universitet tirsdag den 27. november 2018 1) Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bent Klim Johansen, som dirigent. Bent blev valgt. Bent konstaterede

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen

Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Dansk Vandrelaug Aarhusafdelingen Generalforsamling 13. marts 2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 51, 8000 Aarhus C Tid: 19.00-22.00 Referat Dagsorden: Velkomst Formanden, Arne Rindom, bød velkommen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub

LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub LÆRLINGE KLUB Sådan starter du en lærlingeklub FÅ INDFLYDELSE PÅ DIN PRAKTIKPLADS LÆRLINGEKLUB DANSK METAL 1 INDHOLD 3 Hvad er en lærlingeklub? 4 Sådan starter I 4 Det kan I lave i lærlingeklubben 5 Kontingent

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK 1 NAVN OG FORMÅL: Foreningens navn er Personaleforeningen i Topdanmark. Foreningen er en sektion af Forsikringsforbundet, og har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Deltagere: 22 personer (inklusiv siddende bestyrelse) var mødt op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Generalforsamling d. 12.11.09

Generalforsamling d. 12.11.09 Generalforsamling d. 12.11.09 Til stede: Jytte Kjærgaard Isaksen, Stine Kjær, Anne-Mette Veber, Annesofie Ishøy Nielsen, Rikke Vang, Mille Hess, Maria Nauta, Bjarne Dammsbo Nissen, Ellen Lomholt, Lene

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge

Kirke Hyllinge Antennelaug DK 4070 Kirke Hyllinge Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Antal fremmødte: 51 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere