Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012"

Transkript

1 Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/ stemmeberettigede er fremmødt. 1. Valg af dirigent. Christian h. 22 valgt 2. Valg af referent. Carsten h. 46 valgt 3. Valg af stemmeudvalg. Kasia h. 40 og Anita h. 11 valgt 4. Formandens beretning. Fordame Ane indleder med at fortælle at et havemedlem gennem mange år, nemlig Flemming fra have 55 er afgået ved døden tidligere på året. Æret være hans minde. Herefter fulgte den egentlig beretning, hvor der blev fortalt: At planerne om linoleumsgulv til fælleshuset er droppet, da det er for dyrt ( ca kr ) At vi har fået nye vurderings- og byggeregler, som vil blive nærmere præciseret ved opslag og at byggereglerne i øvrigt kan ses både på Kredsens og vores hjemmeside At der er en problematik vedr. de nye vurderingsregler vedr. lovliggørelse af haverne før salg og at dette dette endnu ikke er klarlagt, hvordan dette skal takles, hvilket må blive op til den kommende bestyrelse at få afklaret hvordan denne problematik skal håndteres. At vi stadig er plaget mange indbrud og at der i den henseende er blevet sat skilte og bevægelsessensorer op forskellige steder i foreningen At sidste års præmiehaver blev h.5 Bent og Judith som nr 1. Andenpladsen tilfaldt Jeanett og Carsten h.46 og tredje fjerde pladserne gik til Christian h.22 og Vivian h. 33 Ane takker af som fordame med oplæsning af kardemommeloven Efter div spørgsmål og uddybning af specielt vurderings- og byggeregler godkendes beretningen. 5. Årsregnskab med evt. revisionsberetning. Kasserer Flemming gennemgår regnskabet og samtidig de forsikringsmæssige forhold, der er gældende for foreningen. Bent h.5 mener at vi kan få en billigere kloaktømningsordning hos Kongelundens kloakservice. Bestyrelsen påpeger at man ikke umiddelbart kan sammenligne forholdene i Lille Nok, som bruger KK med forholdene i vores forening, men at man vil undersøge sagen. Den foreningsmæssige værdi fastsættes til kr 5234,-. Regnskabet godkendes ensstemmigt 6. Godkendelse af budget. Kasserer Flemming gennemgår budgettet og uddyber at da den årlige leje af foreningsarealet stiger, vil havelejen følgelig også stige. Budgettet ensstemmigt vedtaget 7. Indkomne forslag. a: Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægter

2 8 - Pligtarbejde. 8.1 Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren- og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der ifølge kontrakten høre til området, samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vejen udenfor egen have. 8.2 Bestyrelsen indkalder til pligtarbejde Såfremt medlemmet ikke giver møde uden afbud senest en uge før pligtarbejdet, skalbestyrelsen idømme strafgebyr ( pt. kr. 200 ), hvilket gebyr er pligtig ydelse i lejeforholdet. Der kan kun meldes afbud til et pligtarbejde om året. Meldes afbud til næste pligtarbejde betales samme strafgebyr, som ved udeblivelse. Afbud skal altid meldes skriftligt senest enuge før pligtarbejdet. 8.3 Der må ikke benyttes pesticider ÆNDRES TIL: 8 Fællesarbejde. 8.1 Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren- og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der ifølge kontrakten høre til området, samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vejen udenfor egen have. 8.2 Bestyrelsen indkalder til fællesarbejde Såfremt medlemmet ikke giver møde uden afbud senest en uge før fællesarbejdet, skal bestyrelsen idømme ()gebyr ( pt. kr. 200 ), hvilket gebyr er pligtig ydelse i lejeforholdet. Der kan kun meldes afbud til et fællesarbejde om året. Meldes afbud til næste fællesarbejde betales samme ()gebyr, som ved udeblivelse. Afbud skal altid meldes skriftligt senest en uge før fællesarbejdet. 8.3 Der må ikke benyttes pesticider inden for foreningens område. Forslaget vedtages ensstemmigt b: Bestyrelsens forslag til ændring af nytteregler Forslaget trækkes da muligheden for en ugentlig tømning af letfordærveligt affald skal undersøges. c: Andre indkomne forslag til generalforsamlingen.

3 Ændringsforslag til vedtægter indgivet af vurderingsudvalget 1. forslag af Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i april måned, og med en dagsorden, der i det mindste skal indeholde følgende punkter: 1) Valg af dirigent. 2) Beretning 3) Årsregnskab med evt. revisionsberetning. 4) Indkomne forslag. 5) Godkendelse af budget 6) Valg af formand eller kasserer 7) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 8) Valg af revisorer og suppleanter. 9) Valg af præmieudvalg. Ændres til: 9.2 Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i april måned, og med en dagsorden, der i det mindste skal indeholde følgende punkter: 1) Valg af dirigent. 2) Beretning 3) Årsregnskab med evt. revisionsberetning. 4) Indkomne forslag. 5) Godkendelse af budget 6) Valg af formand eller kasserer 7) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 8) Valg af revisorer og suppleanter. 9) Valg af vurderingsudvalg 10) Valg af præmieudvalg. Begrundelse: I dag vælger vi vurderingsudvalg, uden at der er nogle retningslinjer for dette i vedtægterne, Før i tiden havde vi ikke helt det samme behov for et vurderingsudvalg, og det var en blanding af bestyrelse og vurderingsmænd, der fastsatte priserne, når en have blev solgt. Med vores nye kontrakt, og den dermed følgende værdistigning, er vi nød til at få styr på de juridiske aspekter omkring vurderingsudvalget. Forslag 1 er en ændring af vores nuværende vedtægter. Forslag 2 er forslag til nye vedtægts paragraffer, som vi bør indførre, for at få styr på det nye vurderingsudvalg. Der er nævnt nogle andre ting i paragrafferne, dette skyldes, at disse er taget ordret efter Kolonihaveforbundets nye standartvedtægter. Forslagene er indstillet af det samlede nuværende vurderingsudvalg. ( have 5, have 31 og have 35 )

4 Ændringsforslag til vedtægter: 2. forslag af Generalforsamlingen vælger desuden et Vurderingsudvalg, til at fastsætte maksimal værdi ved haveafståelse: Vurderingsmænd vælges for 2 år. 2 vurderingsmænd på lige år og 1 vurderingsmand på ulige år. Som vurderingsmænd kan kun vælges 1 tillidsrepræsentant fra hver have Vurderingsmænd må ikke samtidig være medlem af bestyrelsen Et vurderingsmedlem må ikke deltage i behandling af en sag, hvori denne, eller en med denne beslægtet person er impliceret, eller på anden måde er personlig interesseret Bestyrelsen skal sikre, at der er tegnet: en bestyrelsesansvarsforsikring, der omfatter bestyrelsens erstatningsansvar ved uagtsomme erstatningspådragende handlinger, en underslæbsforsikring, der omfatter foreningens tab ved underslæb i forbindelse med administration af foreningens midler, en vurderingsudvalgsforsikring, der omfatter vurderingsudvalgets erstatningsansvar ved uagtsomme ansvarspådragende handlinger, en erhvervsansvarsforsikring, der omfatter foreningens erstatningsansvar over for tredjemand en ulykkesforsikring, der omfatter skade på personer i forbindelse med fællesarbejde i foreningen Bestyrelsesmedlemmer og medlemmer af udvalg, nedsat af bestyrelsen, har tavshedspligt med hensyn til oplysninger om personers økonomiske og personlige forhold, som medlemmerne får indseende i under deres arbejde for foreningen. Medlemmer af foreningens vurderingsudvalg må kun videregive oplysninger om resultatet af foretagne vurderinger til foreningens bestyrelse.

5 Efter gennemgang af de nuværende forsikringsmæssige forhold og uddybning af det indgivne, vedtages begge delforslag ensstemmigt Ændringsforslag til fastsættelse af foreningsmæsig værdi indgivet af vurderingudvalget Foreningsmæsig værdi opgøres som: Foreningens likvider+ jubilæumskontoen + Inventaropgørelse: afskrevet (20 %) + Kontante udgifter til fælleshus incl. Indbo: afskrevet (forslået 5 %) Begrundelse: I dag fastsætter vi værdien som summen af tre poster: Foreningens likvide beholdning og jubilæumskontoen. Inventaropgørelse, der afskrives med 20 % årligt. Kontante udgifter til fælleshus incl. Indbo, der ikke afskrives. I sin tid blev det vedtaget ikke at afskrive den kontante udgift til fælleshuset, idet vi forudsatte at at værdien ville være den samme til evig tid. Dette har gjort, at vi har en sammenblanding af to regnskabssystemer, idet vi både har poster der afskrives og poster der ikke afskrives. Værdien af alt andet i foreningen bliver afskreve, her kan nævnes, at ud over inventar, så bliver vores havehuse nedskrevet med 2% årligt. Hvad er virkningen af ikke at ændre principet? Vi holder foreningsværdien kunstigt oppe, hvilket kun er til gavn for dem der vælger at forlader vores forening, og til skade for alle nye medlemmer, idet værdien jo skal erlægges kontant ved køb. Efter de nye vurderingsregler, er priserne hævet meget, og vi har nået et niveau hvor man kan frygte, at det ikke mere er alle, som har mulighed for at erhverve en have. Ændringsforslaget vil hjælpe en smule på dette, samtidig med, at vi får ens afskrivnings regler i bogholderiet. Det fremhæves fra salen at forslaget umiddelbart er lidt svært gennemskueligt, men forslaget vedtages med 40 stemmer for og ingen imod, dog med det forbehold at bestyrelsen skal arbejde videre med at finde en fornuftig måde at afskrive på. 8. Valg til bestyrelsen. Formand for 2 år. Søren have 54 og Bent have 5 opstiller.

6 Søren valgt med stemmerne 29 til Søren og 13 til Bent Kasserer for 1 år. Stig have 21 og Bent have 5 opstiller. Stig valgt med stemmerne 29 til Stig og 12 til Bent Bestyrelsesmedlem for 2 år Birthe have 50 genvalgt Bestyrelsesmedlem for 1 år da Søren er valgt som formand. Max have 63 og Bent have 5 opstiller. Max valgt med stemmerne 25 til Max og 15 til Bent Bestyrelses-suppleant for 2 år Steen have 20 vælges 9. Valg af revisor + suppleant. revisor Anna (have 24 valgt for 2 år pr er på valg) Genvalgt suppleant Mette (have 23 valgt for 2 år pr er på valg) Genvalgt 10. Valg af vurderingsudvalg for 1 år Siddende vurderingsudvalg: Bo (31), Bent (5), Nikolaj (35) Bo have 31 og Bent have 5 vælges for to år. Ane have 27 vælges for et år. Uden for kategori vælges Else have 4 til havevurderingsudvalget, sammen med sidste års vindere Bent og Judith h. 5 og Carsten og Jeanett h Evt. Og så gik snakken lystigt Hovedpunkterne var at Vivian h.33 vil stå for et snarligt indkøb af jord. At man snarligt ønsker datoer for fællesarbejde og andre mærkedage. At der hersker lidt forvirring om hvordan kommunikationen i foreningen formidles og der opstilles flere muligheder som bestyrelsen kan arbejde videre med. At der er ønske om at Max fortsætter med sine havevandringsarrangementer. At Max ( endnu engang ) opfordrede til opsætning af stinavne og havenumre og sidst men ikke mindst blev reglerne for aflukning af lågerne præciseret nok engang.

7 Formand Dirigent Sekretær

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2 - Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål, at administrere

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Norringholm. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ VEDTÆGTER HF BRANDHØJ 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Brandhøj. Foreningens hjemsted er Høje Taastrup Kommune 2. Foreningen er stiftet 19. juni 1986. 2. Formål

Læs mere

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2017 1 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN ALDERSRO 1 Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Aldersro. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet 12. august

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Esbjerg kreds.

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Esbjerg kreds. 1. Kredsens navn og stiftelse. Vedtægter for Kolonihaveforbundets Esbjerg kreds. 1.1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Esbjerg kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Esbjerg og Varde

Læs mere

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstjyllands kreds.

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstjyllands kreds. Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstjyllands kreds. 1. Kredsens navn og stiftelse.(obligatorisk i sin helhed) 1.1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Sydøstjyllands kreds. Kredsen består af haveforeninger

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Vedtægter for Sønderskov Kolonihaveforening. (for kolonihaver på lejet jord)

Vedtægter for Sønderskov Kolonihaveforening. (for kolonihaver på lejet jord) Vedtægter for Sønderskov Kolonihaveforening. (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Sønderskov Kolonihaveforening. Foreningens hjemsted er Sønderborg

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen. Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.dk VEDTÆGTER Vedtaget på Haveforeningen Pindemosens generalforsamling 14. april

Læs mere

Vedtægt for Kolonihaveforbundets Odense Kreds.

Vedtægt for Kolonihaveforbundets Odense Kreds. ODENSE KREDS Vedtægt for Kolonihaveforbundets Odense Kreds. 1. Kredsens navn og stiftelse. 1.1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Odense Kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Odense

Læs mere

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstfyn kreds.

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstfyn kreds. 1. Kredsens navn og stiftelse. Vedtægter for Kolonihaveforbundets Sydøstfyn kreds. 1.1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Sydøstfyn kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Fåborg Midtfyn,

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015.

Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper. Gældende fra den 1. januar 2015. Nuværende vedtægter for Faggruppen Bibliotek & Uddannelse: Der er sket ændringer i flg. paragraffer i Standardsvedtægten: Bibliotekarforbundet 5. januar 2015 Standardvedtægter for faggrupper Gældende fra

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN GRÆNSEN

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN GRÆNSEN FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN GRÆNSEN 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er, Haveforeningen Grænsen. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 2. Foreningen er stiftet i oktober

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEPARKEN KÆRET Vedtaget d. 2 april 2017

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEPARKEN KÆRET Vedtaget d. 2 april 2017 1. Haveforeningens navn og stiftelse Foreningens navn er Haveforeningen Kæret. Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Foreningen er stiftet 1968 2. Formål og virke 1. Foreningen har til formål

Læs mere

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle.

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle. HF Grundet 1, 7100 Vejle. Vedtægter for Haveforeningen Grundet 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Vedtægt for. KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS

Vedtægt for. KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS Vedtægt for ODENSE KREDS KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS 1. Kredsens navn og stiftelse. 1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, ODENSE kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i ODENSE

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

Generalforsamling 2014-04-27

Generalforsamling 2014-04-27 Generalforsamling 2014-04-27 1. valg af dirigent 2. valg af referent 3. valg af stemmeudvalg 4. formandens beretning 5. årsregnskab med revisionsberetning 6. godkendelse af budget. 41 fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDETS KREDSVEDTÆGT

KOLONIHAVEFORBUNDETS KREDSVEDTÆGT KOLONIHAVEFORBUNDETS KREDSVEDTÆGT 1. Kredsens navn og stiftelse. 1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Nordøstsjællands kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Hørsholm, Rudersdal, Allerød,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN RIISVANGEN

FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN RIISVANGEN FORENINGSVEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN RIISVANGEN 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1.1 Foreningens navn er, Haveforeningen Riisvangen. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet

Læs mere

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013:

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 01. Haveforeningens navn og stiftelse. side 03 02. Formål og virke. side 03 03. Medlemmer.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård. Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune 2. Foreningen er stiftet 2. november

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

Foreningsvedtægt gældende for HF Mejlgaarden

Foreningsvedtægt gældende for HF Mejlgaarden Foreningsvedtægt gældende for HF Mejlgaarden 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Mejlgaarden. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune 3. Foreningen er stiftet den 18 marts

Læs mere

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Nyttehaveforeningen Faste Batteri søndag den 3. juni 2018 kl. 10.00 i fælleshuset Ørestads Boulevard 8-2300 København S. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS KREDSVEDTÆGT

KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS KREDSVEDTÆGT KOLONIHAVEFORBUNDET s - ODENSE KREDS KREDSVEDTÆGT 1. Kredsens navn og stiftelse. 1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundets, ODENSE kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i ODENSE og MIDDELFART

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen.

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen. R_e_f_e_r_a_t f_r_a g_e_n_e_r_a_l_f_o_r_s_a_m_l_i_n_g i N_y_t_t_e_h_a_v_e_f_o_r_e_n_i_n_g_e_n F_a_s_t_e B_a_t_t_e_r_i s_øn_d_a_g d_e_n 2_2_. a_p_r_i_l 2_0_1_8 k_l_. 1_0_._0_0 i f_æl_l_e_s_h_u_s_e_t Ør_e_s_t_a_d_s

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 stk. 5-11, som vi har medtaget fra vores gamle vedtægter,

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 15. marts 2018 Indhold 1. Foreningens navn og stiftelse 4 2. Formål og virke 4 3. Definitioner 4 4. Medlemmer 4 5. Hæftelse 6 6.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Vedtægter H/F Mosevang

Vedtægter H/F Mosevang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 2. Formål og virke 3. Definitioner Vedtægter H/F Mosevang 1. Foreningens navn er Haveforeningen Mosevang. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen HF Østervang Foreningens hjemsted er. Slagelse Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Vedtægter 2014 1 Haveforeningens navn, hjemsted og stiftelse. 1.1 Haveforeningens navn er ".". 1.2 Haveforeningens hjemsted er Brøndby Kommune. 1.3 Haveforeningen er stiftet den 12. juni 1964 af Kolonihaveforbundet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen Vedtægter for Haveforeningen Stormosen 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Stormosen". Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG.

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Lundborg". Foreningens hjemsted er Viborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1969 2.

Læs mere

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening.

Vi håber at se rigtig mange af jer, til en lørdag hvor vi kan snakke om stort og småt, i vores fælles haveforening. INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst Lørdag den 27. april 2019 kl.10.00 Fjældevængets selskabslokaler Fjældevænget 96 8210 Aarhus V HF MARIENLYST GF 2019 Vi håber at se rigtig mange

Læs mere

Vedtægter for H/F Klausdalsbro.

Vedtægter for H/F Klausdalsbro. Vedtægter for H/F Klausdalsbro. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1. Foreningens navn er haveforeningen Klausdalsbro. Foreningens hjemsted er Herlev Kommune. 2. Foreningen er stiftet 7. maj 1954 2.

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB

VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB VEDTÆGTER FOR RIBE HÅNDBOLDKLUB Godkendt på ekstraordinær generalforsamling 22. november 2017. 1. Foreningens navn er RIBE HÅNDBOLDKLUB. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Vedtægter For Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Side 1 af 6 Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 og har hjemsted i området inden for lokalplan

Læs mere

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Vestjylland Kreds

Vedtægter for Kolonihaveforbundets Vestjylland Kreds Vedtægter for Kolonihaveforbundets Vestjylland Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse. 1.1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundets Vestjyllands Kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Herning,

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX.

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1.1 Foreningens navn er Andelshavehaveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 1.2 Foreningen

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Danske Vandværker Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen er en selvstændig

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus

Vedtægter for Rindby Forsamlingshus Vedtægter for Rindby Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Rindby Forsamlingshus. Foreningen er hjemmehørende i Fanø Kommune. Foreningens adresse er hos formanden. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl Dagsorden. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl. 10.00 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller 3. Valg af referent 4. Beretning (VEDLAGT) 5. Årsregnskab (VEDLAGT) 6.

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

KREDSVEDTÆGT. 1. Kredsens navn og stiftelse.

KREDSVEDTÆGT. 1. Kredsens navn og stiftelse. KREDSVEDTÆGT 1. Kredsens navn og stiftelse. 1. Kredsens navn er Kolonihaveforbundet, Sydvestjyllands kreds. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Esbjerg og Varde kommuner. 2. Kredsen er stiftet

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune.

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune. Forslag til nye Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn Allinge-Sandvig Byforening Foreningens adresse Kærnehuset, Kirkeplads 2.1.th, Allinge Foreningens hjemsted Bornholms Regionskommune Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 9. juni

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal Vedtægter for Haveforeningen Grøndal 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Grøndal. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune og foreningen er beliggende på matr. nr.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Søndergård Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søndergård Syd. Dens hjemsted er Ballerup Kommune, og dens værneting er Ballerup Retskreds. MEDLEMSKAB OG STEMMERET

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København

Vedtægter. (love) for. Toftevang Vejlag. Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 1 af 8 Vedtægter (love) for Toftevang Vejlag Husum i København Vedtægter Toftevang Vejlag pr. 19.3.2015 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Navn 2 Formål 3 Medlemskab

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

LOVE FOR HAVEFORENINGEN HERSTED

LOVE FOR HAVEFORENINGEN HERSTED 2014 FOR 1. Navn, hjemsted og mål. 01. Foreningens navn er Haveeningen Hersted. 02. Foreningens mål er ved køb af parcel, matr. nr. 31 c og 31 f, Herstedøster at bevare de på denne udstykkede haveandele

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk.

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest er en forening

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN

Vedtægter for grundejerforeningen SKOVSGÅRDEN 1 Navn 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsgården 2 Hjemsted 1. Foreningens hjemsted er Skanderborg kommune 3 Formål 1. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og

Læs mere