Beretning 2015/16 BHKV. D. 29. august.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 2015/16 BHKV. D. 29. august."

Transkript

1 1 Beretning 2015/16 BHKV. D. 29. august. Årets gang er meget præget af ombygning af vores halmværk. For som sagt på sidste års generalforsamling, så gik vi straks i gang med at søge tilladelserne til udvidelse af vores halmværk til dobbelt kapasitet. Det har været en noget langstrakt færd. Først skulle vi have kommunen til at godkende et projektforslag for ombygning og opgradering samt et projektforslag for rørledningerne som skulle nedlægges til Bovlstrup og Hov. Som tidligere nævnt fastholdt Borgmester og kommunaldirektør, at der skulle laves en ny analyse for fjernvarme i hele Odder kommune (fjernvarmeværkerne i oplandet tilsluttet Odder varme) på trods af, at jeg fremlagde en helhedsplan som blev lavet i 2010 bestilt af Odder kommune og -Varmeværk. Denne helhedsplan med 8 forslag til hvordan vi kunne forsyne hele kommunen. Planen var/er også med priser på. Ja, så ville man (kommunaldirektøren) hellere selv lave en rapport til kr. på trods af, at det var kommunen og Odder Varmeværk, der havde bestilt 2010 rapporten. Så Byrådet blev spurgt (rygdækning) om en ny helhedsplan om end i en mindre målestok blev udarbejdet af Rambøl. Denne rapport kom jo med den samme konklusion som den fra 2010, nemlig, at det ikke var rentabelt at gå til GØF og Hundslund. Strækningen Odder Hov kunne godt være rentabel. BHKV`s projektforslag viste, at vores projekt er billigere. (ikke meget, men vi er stadig selv herre i huset) Først derefter, i december måned begyndte forvaltningen at arbejde med vores projektforslag, hvilket først skulle i forhøring og derefter i MTU og høring blandt borgerne. HMN (som ikke skulle have været hørt på dette tidspunkt, forhøringen) kom med indsigelse mod at vi opførte et 2 MWh. De mente vi skulle bygge et nyt 1 MWh værk ved siden af det eksisterende værk. Vi måtte så i aktion for at finde argumenter for sammenlægning af de to værker vi havde tilladelse til. Fornuften sejrede så de frafaldt deres indsigelse og kommunen kunne fortsætte deres behandling af projektforslaget fra BHKV. Alt dette udløste jo flere rådgiver timer, så vi har tilknyttet et rådgivningsfirma som har lavet projektforslagene på både værk og rør. Det udløste også nye krav fra Brandmyndigheden og byggesagsbehandlingen til en pris på ca kr. Vi fik byggetilladelsen sidst i april måned og forventede straks at gå i gang med nedbrydning af det gl. værk og opførelse af et nyt 2 MWh værk. Bygningsdelen har taget 1 måned mere at opføre end vi i første omgang havde regnet med, kedel og river anlæg kom ind lige inden ferieperioden, juli måned, så vi har ikke kunnet køre med værket kontinuerligt før her i august. Vi har stået stille i 3 mdr. med halmproduktionen.

2 2 Rørnedlæggelses projektet er først behandlet i forvaltning og Byråd efter at Halmværkets tilladelse er færdigbehandlet. Derfor er godkendelsen først kommet på MTU - mødet 6. juni Vi er nu i gang med nedlæggelse af rørene (det passer godt med høsten, så vi ikke arbejder i høstmodent korn). Vi har en mindre omlægning af ledningerne inde på gl. værk til tankanlægget i Hou, så vi også kan fylde denne tank fra Halmfyret. Med udgangen af august/september håber vi, at alt kører efter bogen. På nuværende tidspunkt har vi tilladelserne til drift af halmværket. Hvilket betyder, at vi nu har tilladelse til at producerer MWh, hvilket giver en god mulighed for stor optimering af drift og forsyningssikkerhed. Årets gang for varmeværket har været meget turbulent og travlt for både Varmemester og bestyrelsen. Her vil jeg gerne sige en stor tak til næstformand Jens Markussen for det store arbejde han har udført med byggetilsyn på bygningsdelen. Vi kommer ud af året med et overskud på 1,549 mil. kr. hvilket er kr. mere end estimeret. Det skyldes hovedsagelig følgende forhold: Varelager af halm ej medtaget i estimat (tkr.) 423 Yderlig afgiftslempelse end estimeret (tkr.) 298 Besparelse renter (tkr.) 159 Diverse (tkr.) 116 Ekstra indtægt fra forkert afregning af storkunder Det betyder, at vi har valgt ved budgetlægningen for 2016/17 at holder fast i prisen på den variable varmepris på 48 øre for alm. forbrugere og 43 øre for storforbrugere+ moms. Vi vil gerne køre et år mere med den nuværende pris, da vi har brug for at få det hele kørt ind og opgjort vores investeringer. Vi har indgået en halmleverandørkontrakt på 5 år med 3 lokale leverandører. Prisen er på samme niveau som tidligere kontrakter dog med nogle opstramninger på kvaliteten og en lille sænkning af opbevaringstillæget. Vores lånebehov er 8 mil kr. som vi har beregnet til en rente på 1,4 % i projektforslaget. Vi har nu fået et lån på 8 mil kr. hos kommunekredit til en rente på 0,7 % i 20 år. Og vi forventer at anlægget + rør bliver på ca. 11,3 mil kr. alt i alt. Så mangler der lidt vil den hurtigregnende sige, dem har vi selv i kassen. Regnskabet vil revisoren fremlægge sammen med budget for næste år. Vi har produceret det meste varme på halm indtil vi er begyndt at bygge om. Herefter er der produceret varme på gas. Heldigvis er gasprisen faldet det sidste år og der har jo været lidt sommer i år. Hvilket også har betydet billig gas.

3 3 Der har ikke været større reparationer i indeværende års produktion. Disse faktorer har gjort, at vi kan komme ud af året med det gode resultat. Vi har kontaktet DLG for en nedsættelse af Hallejen. Jeg skrev sidste år, at der ikke er kommet endeligt svar i skrivende stund på dette spørgsmål, det er der heller ikke lige nu på trods af adskillige rykkere. Det skyldes måske at vi også anmoder om genforhandling af kontrakten til en ny 20 års periode. De har godkendt udvidelse på 20 år fra nu af, blot ikke huslejenedsættelsen. Der er intet nyt omkring den aftale vi har med regeringen om standby penge for gas motorer frem til Denne aftale giver os en indtægt på ca. 3 mil kr. som er skattepligtige. Vi forventer at regeringen kommer med et udspil i løbet af På nuværende tidspunkt har vi ingen intentioner om at udvidede vores forsyningsområde. Måske kan det komme på tale at udvidede området til også at omfatte Over Randlev. Dette kunne være interessant hvis skolen er interesseret i fjernvarme. Som tidligere omtalt er der kommet to klager over røg fra skorstenen inden for de sidste år. Klagerne er også sendt til kommunens miljøafdeling. De har været afholdt et åbenhus arrangement hvor alle beboer fra både Boulstrup og Hov kunne komme og se vores varmeværk og samtidig få en gennemgang af det nye varmeværk. Der kom ca borgere og fik en gennemgang af det nye halmfyr med røgfilter indbygget. Der var stor tilfredshed med det nye anlæg. Vi kan allerede nu sige, at røgen i det nye fyr er blevet meget mindre synlig i lokalområdet. Varmeværkets bestyrelsesarbejde startede i efteråret I Januar 96 startede kontraktskrivningen. d. 3. januar 1996 skrev jeg under på en varmeleveringskontrakt til BHKV. 1. juni 1996 trådte der en ny lov i kraft om afregning af El fra Kraftvarmeværker ( 3 leds tariffen). I uge startede konverteringen af storforbrugere med Hallen som den første. I uge 43 konverteres alm. forbrugere til nettet. I uge 46 startede gaskedlen og der var varme på nettet. Vi underskrev kontrakt med leverandørerne af rørnettet, boliginstallationer og varmeværket d. 20. marts på Strandgaarden i Ajstrup. Derfor er nu 20 år siden vi startede BHKV op med et Kraftvarmeanlæg på 7 storforbrugere 280 alm. forbrugere. Vi havde flere opgaver med at få folk til at tegne sig for en kontrakt med Varmeværket én af dem var: hvem ejer unitten? Borgerne mente, at det skulle værket eje. Bestyrelsen besluttede at det gjorde vi så, de første 20 år for de kunder som meldte sig fra starten. Efter en år har bestyrelsen besluttet, at bygherren selv leverer og driver unitten. Derfor er vi nu kommet dertil, at vi skal kigge på de første kontrakter omkring unitten, for stopper ejerskabet på unitten d. 1. januar 2017? Vi har ikke drøftet det internt i bestyrelsen endnu, så indput modtages gerne.

4 4 Fremtiden: Fremtidens drift, er jo svær at spå om; men i bestyrelsen er der enighed om, at vi nu har fået et meget bedre halmfyr (professionelt) og en stor forsyningssikkerhed der tegner godt for fremtiden. Vi kunne godt tænke os lidt mere klare udmeldinger fra regeringens side omkring fremtidens varmeforsyning, Det er jo store investeringer hver gang vi skal omstille os til fremtidens varmeforsyning. Det ville også være dejligt hvis vi kunne få samme varmepris som i Odder. Lige nu ligger vi ca. 12 øre over på et parcelhuse under 130 m2. Ved større huse bliver spændet mindre og over 205 m2 er spændet på de 12 øre udlignet. Jeg vil nu læse et citat fra Dansk Fjernvarne op: Hvad skal kraftvarmeværkerne satse på i fremtiden? Biomasse eller varmepumper. I over et år har branchen ventet på et udspil fra regeringen omkring kraftvarmeværkernes fremtid. Og den endelige deadline nærmer sig. Ved udgangen af 2018 mister kraftvarmeværkerne under ét de 2,5 milliarder kroner, som grundbeløbet udgør. - Vi taler om ca. 300 kraftvarmeværker store som små, der skal have investeret og ombygget deres anlæg. Foretager værkerne sig ikke noget, vil varmeprisen i områderne stige med gennemsnitligt kroner, hvis fjernvarmekunderne alene skal betale for at opretholde kraftvarmeanlæggene. Bidragene fra salg af el er meget små, når der skal konkurreres med vindkraft og vandkraft. Det har længe været kendt, at der er brug for en løsning, siger Kim Behnke i EnergiWatch. Dansk Fjernvarme har sammen med Dansk Energi udarbejdet et forslag til en løsningsplan, der kort fortalt går ud på at reducere afgiftstrykket på el og en gradvis lempelse af kraftvarmekravet, så det er muligt at udnytte den stigende mængde vindkraft i fjernvarmen. Citat slut. Jeg kan sige, at bestyrelsen arbejder hårdt for at få en stabil varmeforsyning. Vi er en god sammentømret bestyrelse med hver vores kompetencer som også gør stabiliteten god for forbrugerne. Vi forventer stadig ikke det store byggeboom næste år, men håber jo hele tiden, at der vil ske noget på Havnen, på Bøgelunden, på Strandparken og lidt i den gamle bydel. (Olie konverteringer) Kommunen arbejder lige nu på en udbygning på havnen - gerne i etaper. Vi har - og vil altid bestræbe os på - at betjene forbrugerne på en høflig og venlig måde, for det er jer vi arbejder for. Derfor er det vores politik, at varmepriserne skal afspejle de faktiske omkostninger af værkets drift. Jeg vil gerne her sige tak til hele bestyrelsen, særlig til Henning Madsen og Varmemesteren Lars Nielsen for et godt samarbejde i det daglige og en stor indsats i det forløbende år. Vi er stadig gode til at tage over for hinanden når det brændte på og opgaverne vi havde påtaget os er løst og lidt til. Ja, vi kan

5 5 sige, de er også løst med entusiasme og energi for at driften af BHKV løses bedst, billigst og med den nødvendige kvalitet. Venlig hilsenelvin J. Hansen Formand f. BHKV

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

Oplæg til Bestyrelsens forslag.

Oplæg til Bestyrelsens forslag. Oplæg til Bestyrelsens forslag. Vi i bestyrelsen har igennem de seneste år været i dialog med Odder Varmeværk, omkring en fusion/sammenlægning med Gylling-Ørting-Falling Kraftvarmeværk. Og parallelt med

Læs mere

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018

Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Beretning til generalforsamling Aalestrup-Nørager Energi 2018 Ting tager tid, og nogen ting tager bare længere tid end forventet. Da vi stod ved sidste års generalforsamling, havde vi netop vedtaget fusionen

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling

Hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Efterfølgende begivenheder Den forventede udvikling Ledelses beretning for 2013-2014. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter Værkets hovedaktivitet har i lighed med tidligere år været produktion og salg af el og

Læs mere

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme.

Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Ledelses beretning for 2012 2013. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Hovedaktiviteter. Det er salg af EL og Varme. Antallet af forbruger er pt. 754 Udviklingen i aktiviteter

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 26. marts 2014. Bestyrelsens beretning Indledning 2013 har været stille år for Hadsten Varmeværk uden de store udfordringer, dog med en meget

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme AMBA Kastrupvej 41a 8960 Randers sø 86496888 gjvarme@gjvarme.dk formand.ulk@gmail.com Nyhedsbrev januar 2016 Godt Nytår til Alle Nye Tariffer Der træder nye tariffer i

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2018 ------------------------------------------------------

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 21. marts 2018. Bestyrelsens beretning Indledning 2017 blev desværre året, hvor vi måtte komme til en erkendelse af, at det heller ikke i

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år Referat Af generalforsamling Mandag den 05.11.2018 kl. 19.30 i Løgstrup hallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 25. marts 2015. Bestyrelsens beretning Indledning 2014 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. En kold kort vinter der ikke

Læs mere

Aftagerforening Østerlund. Generalforsamling

Aftagerforening Østerlund. Generalforsamling Aftagerforening Østerlund Generalforsamling 2016-10-31 Dagsorden Generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse 5. Behandling af indkomne

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 20. marts 2013. Bestyrelsens beretning Indledning 2012 har ligesom 2011 har været et uforudsigeligt og udfordrende år for Hadsten Varmeværk.

Læs mere

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Tørring Kraftvarmeværk Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Danmark er et foreningsland. Vi har i Danmark en lang tradition for at danne foreninger - med alle mulige forskellige formål. Det

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 23. oktober 2017. Temaer Bestyrelsesarbejdet det forløbne år Produktion Forsyning Forbrugere Økonomi Takstpolitik Varmepris Kommende år og afrunding

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 29. juni 2017. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 57 ens 20ende

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling onsdag den 29. juni 2016. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 56 ens 20ende

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus:

Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus: Nyhedsbrev fra Bestyrelsen for Uggelhuse/Langkastrup kraftvarme August 2015 Andelshaverstatus: Da vi desværre ikke kunne rette op på fejlen angående den manglende opdaterede nummererede liste over andelshavere

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2016/2017

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2016/2017 Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 11.10.2017 Beretning for varmeåret 2016/2017 Nye forbrugere P2 Støvring by oplever i disse år et sandt byggeboom. Der er i varmeåret etableret og udvidet

Læs mere

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga.

Ledelses beretning for Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Ledelses beretning for 2014-2015. Velkommen til den årlige generalforsamling i Stoholm Fjernvarme. Der er sket en rokering i bestyrelsen pga. Vagn Brogaard er blevet syg, og har derfor ønsket at blive

Læs mere

Indledning Tilslutninger

Indledning Tilslutninger Indledning Når jeg ser tilbage på 2. halvår 2018, er der virkelig sket meget i byudviklingen i Billund by og der er rigtig godt. Vi har i et stort omfang været fleksible, for ikke at blive stopklods i

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2015 ------------------------------------------------------

Læs mere

STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET

STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET Temadag om varmepumper, overskudsvarme og regeringens forsyningsstrategi Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 29. september 2016 ENERGIPOLITIK

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Horsens Varmeværk A.m.b.a. Onsdag, den 29. april 2015 kl. 19:00 Hotel Opus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forslag fra bestyrelsen om fusion med Dagnæs-Bækkelund Varmeværk

Læs mere

Nyhedsbrev Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme Maj 2015 Tak for sidst

Nyhedsbrev Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme Maj 2015 Tak for sidst Nyhedsbrev Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarme Maj 2015 Tak for sidst Bestyrelsen vil gerne starte med at takke for det store fremmøde til vores informationsmøde i Hørning. Hvor der var plads til alle, næsten

Læs mere

HVILKE ELEMENTER ER DER I UDSPILLET? TEMADAG OM ENERGIUDSPILLET

HVILKE ELEMENTER ER DER I UDSPILLET? TEMADAG OM ENERGIUDSPILLET HVILKE ELEMENTER ER DER I UDSPILLET? TEMADAG OM ENERGIUDSPILLET Direktør Kim Mortensen EMNER 1) Hovedlinjerne i udspillet 2) Afgifter, tilskud og puljer 3) Ophævelse af bindinger 4) Energieffektiviseringer

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016.

Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016. - 1 - Ordinær Generalforsamling Hadsten Varmeværk A.m.b.A. den 30. marts 2016. Bestyrelsens beretning Indledning 2015 har generelt været et stille år for Hadsten Varmeværk. For en forsyningsvirksomhed

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

VEDVARENDE ENERGI I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 19. december 2016

VEDVARENDE ENERGI I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 19. december 2016 VEDVARENDE ENERGI I FJERNVARMESYSTEMET Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 19. december 2016 VEDVARENDE ENERGI HVAD SIGER EU? Forslag opdatering VE direktiv i Vinterpakken Forslag

Læs mere

Mariagerfjord Byråd Temamøde 12. april 2012 Bjarne Lykkemark, Rambøll

Mariagerfjord Byråd Temamøde 12. april 2012 Bjarne Lykkemark, Rambøll Image size: 7,94 cm x 25,4 cm Mariagerfjord Byråd Temamøde 12. april 2012 Bjarne Lykkemark, Rambøll Disposition Fordele ved fjernvarme frem for individuel forsyning - projektforslag Hvorfor forblivelses-

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Generalforsamling onsdag den 23.11.2016, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Det første år hvor vi har haft gang i den nye akkumuleringstank. Et år hvor vi i det store hele har

Læs mere

Referat af generalforsamling torsdag den 26. oktober 2017 Kl i Ørting Hallen.

Referat af generalforsamling torsdag den 26. oktober 2017 Kl i Ørting Hallen. Referat af generalforsamling torsdag den 26. oktober 2017 Kl. 19.30 i Ørting Hallen. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med fremmødte 16 forbrugere ex. bestyrelsen og revisor. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen Lidt om Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a. blev stiftet i 1965 og der blev bygget en

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag)

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag) Formandens beretning til generalforsamlingen 17. august 2016 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Tirsdag 11/6-2013 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Det har hidtil været en tradition for mine forgængere at indlede formandsberetningen med

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d. 27.09.2018 Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Årets resultat er et underskud på kr. 0,3 mio mod et budgetteret underskud

Læs mere

IDA GRØN FREMTID MED FJERNVARME OG FJERNKØLING. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 6. april 2017

IDA GRØN FREMTID MED FJERNVARME OG FJERNKØLING. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 6. april 2017 IDA GRØN FREMTID MED FJERNVARME OG FJERNKØLING Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kbe@danskfjernvarme.dk 6. april 2017 SIKKER FORSYNING OGSÅ I 2025 Forsyningen af det moderne samfund med el, gas,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni maj Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2016/17. CVR-nr Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2015-31. maj 2016 Forslag til Budget for regnskabsåret 2016/17 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

GRØN ENERGI FJERNVARMESEKTOREN UDFORDRINGER OG MULIGHEDER. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 7.

GRØN ENERGI FJERNVARMESEKTOREN UDFORDRINGER OG MULIGHEDER. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 7. GRØN ENERGI FJERNVARMESEKTOREN UDFORDRINGER OG MULIGHEDER Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 7. februar 2017 FJERNVARME = VÆKST Fjernvarmesektoren gennemgår en markant grøn

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14

Uddrag af. Årsrapport. for 1. juni 2014-31. maj 2015. Forslag til. Budget. for regnskabsåret 2015/16. CVR-nr. 68 32 62 14 Uddrag af Årsrapport for 1. juni 2014-31. maj 2015 Forslag til Budget for regnskabsåret 2015/16 CVR-nr. 68 32 62 14 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 2 Hoved- og nøgletal 4 Resultatopgørelse 5 Balance

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

[...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk

[...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk (Varmeforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form [...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk Formand, professor, cand.jur.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd

Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd Informationsmøde tirsdag den 29. november 2011 på Færgekroen Fjernvarme på Hadsund Syd 1 Dagsorden Bestyrelsesformand Thorkild Løkke for Hadsund By's Fjernvarmeværk byder velkommen Præsentation af Hadsund

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 10. november 2015 5. november 2015 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 188.505 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Rask Mølle Varmeværk

Rask Mølle Varmeværk Rask Mølle Varmeværk Ordinær generalforsamling Torsdag 26/6-2014 Formandens beretning om året der gik. Indledning: Regnskabsåret 2013/2014 har været et økonomisk rigtig godt år for Rask Mølle Varmeværk.

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Fjernvarmen er tæt på dig

Fjernvarmen er tæt på dig Fjernvarmen er tæt på dig Vordingborg Forsynings fjernvarmeanlæg kan snart levere miljørigtig fjernvarme til husejere i Kastrup og Neder Vindinge. fjernvarme for fremtiden 2 Vordingborg Kommune er klimakommune

Læs mere

Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen

Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen Statskassepåvirkning ved omstilling til store varmepumper i fjernvarmen FJERNVARMENS TÆNKETANK Dato: 15. september 2015 Udarbejdet af: Nina Detlefsen Kontrolleret af: Kasper Nagel og Jesper Koch Beskrivelse:

Læs mere

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr.

Samlet udgør værkets mellemværende med alle forbrugere netto et tilgodehavende hos forbrugerne på 391 t.kr. Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling torsdag den 26. juni 2018. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 58 ens 20ende

Læs mere

Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt. Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00

Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt. Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00 Velkommen til informationsmøde om fjernvarme i Saksild og Rørt Onsdag den 30. september 2015 kl. 19.00 Aftenens program: - Odder Varmeværk - Hvor kommer varmen fra - Odder Varmeværks nuværende forsyningsområde

Læs mere

Fjernvarme fra SK Varme A/S

Fjernvarme fra SK Varme A/S GRUNDEJERFORENINGEN SKOVSØPARKEN www.skovsoeparken.dk bestyrelsen@skovsoeparken.dk Dato: 18. april 2011 Fjernvarme fra SK Varme A/S På sidste års generalforsamling blev omlægning til mere miljøvenlige

Læs mere

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE.

GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME OG HAARBY KRAFTVARME. VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE. GLAMSBJERG FJERNVARME, HAARBY KRAFTVARME. Andelsselskaber med begrænset ansvar. 2 Generalforsamlinger. 2 Bestyrelser. 2 Formænd.

Læs mere

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 Poststemplets dato, oktober 2008 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008 Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 O R D I N Æ R G E N

Læs mere

Varmepumper som energibesparelse

Varmepumper som energibesparelse Varmepumper som energibesparelse v/ Projektchef Jørgen Risom, ingeniør M.IDA Dansk Fjernvarmes Projektselskab (DFP) Gastekniske Dage 2018 Billund, den 08. maj 2018 Om DFP DFP er et andelsselskab og ejes

Læs mere

forvente stigninger på mellem kroner pr. husstand. Vel at mærke oveni den pris som varmen vil koste i forvejen.

forvente stigninger på mellem kroner pr. husstand. Vel at mærke oveni den pris som varmen vil koste i forvejen. Formandens beretning Endnu et år er gået i fjernvarmens tegn, Året har budt på flere forandringer, bland andet opsagde Gjerlev deres kontrakt med ULK, men det halve års opsigelse der stod i kontrakten

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk.

Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Velkommen til generalforsamling i Stoholm fjernvarmeværk. Det første vi i den nye bestyrelsen skulle tage fat på var at få færdig gjort den låne omlægning som den gamle bestyrelse havde påbegyndt. Fordi

Læs mere

MIDDELFART FJERNVARME 2019

MIDDELFART FJERNVARME 2019 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING MIDDELFART FJERNVARME 2019 BESTYRELSENS BERETNING NR. 59 I ENERGITILSYNETS PRISSTATISTIK BLANDT DE BILLIGSTE 15 % I HELE LANDET DET BILLIGSTE VÆRK I TVIS SAMARBEJDET VARMEÅRET

Læs mere

Hejrevangens Boligselskab

Hejrevangens Boligselskab Hejrevangens Boligselskab Projektforslag vedr. ændring af blokvarmecentral 28-07-2009 HENRIK LARSEN RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S GODTHÅBSVÆNGET 4 2000 FREDERIKSBERG Telefon 38104204 Telefax 38114204 Projektforslag

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Generalforsamling onsdag den 21.11.2018, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Endnu et år er gået, et år hvor vi har leveret ca. samme mængde varme hos forbrugerne, i øvrigt samme

Læs mere

ENERGILAGRINGENS ROLLE I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 1. december 2016

ENERGILAGRINGENS ROLLE I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 1. december 2016 ENERGILAGRINGENS ROLLE I FJERNVARMESYSTEMET Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 1. december 2016 FREMTIDENS ENERGI ER SMART ENERGI Samarbejde mellem forsyningsområderne Store

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Fjernvarmens konkurrenceevne - og hvad indeholder energiaftalen? - Jesper Koch, analysechef for Grøn Energi

Fjernvarmens konkurrenceevne - og hvad indeholder energiaftalen? - Jesper Koch, analysechef for Grøn Energi Fjernvarmens konkurrenceevne - og hvad indeholder energiaftalen? - Jesper Koch, analysechef for Grøn Energi POLITISKE BILLEDE KONKURRENCEUDSÆTTELSE Reform af varmesektoren væk fra historisk betingede bindinger

Læs mere

STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 9. september 2016

STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET. Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 9. september 2016 STORE VARMEPUMPER I FJERNVARMESYSTEMET Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 9. september 2016 DEN POLITISKE UDFORDRING Varmepumper i fjernvarmesektoren Regeringen vil gerne have

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 8. november 2016 3. november 2016 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 195.225 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling

Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling æ Odder Varmeværk Referat Generalforsamling Dato 22. mai 2019 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Spektrum Deltagere Der blev udleveret 144 stemmesedler Der var i alt 55 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen Diriaent

Læs mere

VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK VARME FRA HADSUND

VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK VARME FRA HADSUND VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK VARME FRA HADSUND Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Ekstraordinær generalforsamling Bjarne Lykkemark Rambøll Siden sidst Muligheder Varme fra Hadsund 1

Læs mere

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro 12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010 (det talte ord gælder) 7. oktober 2010 Intro Tak! De sidste par uger har været noget hektiske. Som I ved barslede Klimakommissionen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

TEMADAG OM GAS TIL FJERNVARME SKAL VI BEHOLDE GASSEN I FREMTIDEN? Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 6.

TEMADAG OM GAS TIL FJERNVARME SKAL VI BEHOLDE GASSEN I FREMTIDEN? Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme 6. TEMADAG OM GAS TIL FJERNVARME SKAL VI BEHOLDE GASSEN I FREMTIDEN? Kim Behnke Vicedirektør Dansk Fjernvarme kib@danskfjernvarme.dk 6. september 2016 SKAL VI BEHOLDE GASSEN I FREMTIDEN Det korte svar er

Læs mere

ENERGIFORSYNING DEN KORTE VERSION

ENERGIFORSYNING DEN KORTE VERSION ENERGIFORSYNING 23 DEN KORTE VERSION ENERGIFORSYNING 23 Fjernvarmen i Danmark Fjernvarmen leveres i dag af mere end 4 fjernvarmeselskaber. Fjernvarmen dækker 5 % af det samlede behov for opvarmning. 1,7

Læs mere

Grønt Grenaa forude. Sådan bruges energispareaftalen Fjernvarmen ser i en række artikler nærmere på, DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR.

Grønt Grenaa forude. Sådan bruges energispareaftalen Fjernvarmen ser i en række artikler nærmere på, DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR. DANSK FJERNVARMES MAGASIN NR. 2 MARTS 2017 NYHEDER Forsyningssektor melder samlet ud Forsyningssektoren har formuleret en fælles vision, der sætter en fremadrettet dagsorden i debatten om den danske forsyning.

Læs mere

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst

Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst Skovsgaard Varmeværk Andelsselskab amba Poststrædet 28, Skovsgård, 9460 Brovst 1 Generalforsamling onsdag den 20.11.2013, kl. 19,30 i Skovsgård Multihus Formandsberetning: Årets gang Vinteren blev mere

Læs mere