Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club Tirsdag den 12. april 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club Tirsdag den 12. april 2016 kl"

Transkript

1 Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club Tirsdag den 12. april 2016 kl A) Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Steen Bergholdt. Han vælges uden modkandidater. Steen erklærer, at generalforsamlingen er lovligt varslet og dermed beslutningsdygtig. Steen spørger ind til indsigelser, som der ikke er. B) Bestyrelsesformand, Thomas Kledal, beretter om klubbens virksomhed siden seneste generalforsamling, og lægger ud med at præsentere bestyrelsen. ABC har i december 2015 indgået aftale med Theis Nygaard, og hans medarbejder, Erling Olsson, om at forpagte cafeen. Omsætningen er ikke på niveau med tidligere år, og bestyrelsen opfordrer klubbens medlemmer til at støtte restauranten. Bestyrelsen har tidligere besluttet at klubben i højere grad skal satse på fællestræninger frem for at leje baner ud individuelt, da dette ser ud til at være fordelagtigt for både mellemmerne og klubben. Bestyrelsen vil derfor fortsat arbejde for at udvide fællestræningerne. Veterantræningen har kørt et par år. Antallet af deltagere er lille, men stabilt. Træning for motionister er udvidet, så der nu også er træning onsdag aften. Effekten er, at antallet af motionister er steget til omkring 35, hvilket formodentlig er det højeste, siden motionisttræningen startede. C-træningen er til gengæld foreløbigt sat i bero. Niveauforskellen mellem seniorer og motionister er stort, og C-træningen skulle være et tilbud til de medlemmer, der var overkvalificerede til at spille motionistholdet, men ikke helt har det høje seniorniveau. Interessen har imidlertid vist sig at være begrænset, men bestyrelsen håber, det kan lykkes at få etableret C-træningen på et senere tidspunkt. ABC har det seneste år modtaget støtte fra følgende fonde og samarbejdspartnere: Tilskud fra Tuborgfonden til køb af nye dommerstole. Tilskud fra Nordeafonden til køb af nye net og teknisk udstyr til USU. Hjertestarter fra Trygfonden: Hjertestarteren skal anbringes et offentligt tilgængeligt sted, hvor den skal sidde i tre år. Efter aftale med ejendommens administrator bliver den placeret uden for porten mod Markmandsgade 8. Efter tre år tilhører den klubben, og vi kan anbringe den, hvor vi ønsker. USU har fået del i pulje på kr. fra Københavns Kommune, som skal deles med 4 andre klubber. Midlerne skal bruges til at promovere ABC blandt byens børn og unge. ABC har fået et tilskud fra International House, som skal bruges på tiltag, der bidrager til at lette modtagelsen af udlændinge i Københavnsområdet, der ønsker at spille badminton i klubben. Midlerne er bl.a. brugt på at oversætte hjemmesiden til engelsk.

2 Det seneste år har ABC startet samarbejde med Wannasport, som er en internetportal, hvor enhver kan booke klubbens ledige baner på timebasis. Vi udlejer ca. tre baner om ugen på denne måde. Bestyrelsen har vedtaget nye priser for at leje baner, gældende fra august Priserne er dermed blevet mere overskuelige, og timepriserne er blevet opdelt i kategorier, der afspejler efterspørgslen efter dem. Bestyrelsen håber dermed, at ABC bliver mere konkurrencedygtig, især på timebasis. Thomas takker de medlemmer, der støtter klubben med engagement og frivilligt arbejde. Næstformand, Morten Munch, beretter om klubbens to retssager, dels sagen mod ti tidligere medlemmer, der blev afsluttet i september, dels den stadigt verserende sag mod ejeren af vores grund, Danske Civil- og Akademiingeniøres Pensionskasse. Sagen mod de ti tidligere medlemmer handlede om at medlemmerne efter bestyrelsens opfattelse havde meldt sig for sent ud i forhold til fristen, ifølge de gamle vedtægter. Bestyrelsen gjorde derfor et økonomisk krav gældende overfor de forhenværende medlemmer. Sagen blev hovedforhandlet i september 2015, og Københavns Byret fandt, at vi ikke havde krav på kontingentbetalingerne, bl.a. fordi vores vedtægter var uklare. ABC har dermed lidt et tab på kr. i kontingent. Et tab, der har været hensat kr. til at dække. Resten er tages som tab i regnskabet for 2015 og fremgår af dette. Retssagen og debatten på sidste års generalforsamling om de dobbelte kontingenter har været medvirkende til, at bestyrelsen har besluttet at ændre i klubbens vedtægter. Morten beretter om huslejesagen. I 2014 fik ABC en varsling om huslejestigning fra på kr om året fra det nuværende niveau på kr til kr over en 4 årig periode. ABC har som bekendt afvist huslejestigningen. Efterfølgende anlagde udlejeren sag mod ABC, og ABC har i den forbindelse antages advokat Henrik Palmkvist til af føre sagen. ABC har retshjælpsdækning og har desuden fået fri proces, hvilket betyder, at sagsomkostningerne ved retssagen ikke kommet til at medføre en udgift for ABC. Der er, som det er sædvanligt for sådanne sager om husleje, udarbejdet en skønserklæring, hvor en uafhængig ejendomsmægler har vurderet markedsprisen for lejemålet. Markedslejen er her skønnet til at skulle være kr , hvilket ligger midt mellem nuværende husleje og den krævede huslejet. Det vil således betyde en huslejestigning på kr om året, hvis retssagen afgøres på skønserklæringens tal Da der ikke er sammenlignelige lejemål, har det været en udfordring at lave et skøn og Badminton Danmark har været involveret i processen og her kunne man heller ikke finde eksempler i Danmark, som svarer til vores. Derfor må skønserklæringen anses

3 for noget usikker, og den vil derfor blive udfordret under retssagen. Vi har fremsat et forligsforslag, som udlejer har afvist. Det er under sagen kommet frem, at udlejers intention er, at vi skal ud af vores lokaler, og at udlejer er interesseret i at tilbyde os en anden hal. Denne skal dog deles med andre foreninger. Dette er derfor ikke interessant for os, og det er desuden bestyrelsens holdning, at ABC historisk hører til i ABC-hallen, og at dette er væsentligt vores klubbens identitet. Bestyrelsen vil nu overveje at gå til pressen med historien om, at udlejeren ønsker at smide en af Danmarks mest traditionsrige badmintonklubber ud af den historiske ABChal. Klubbens medlemmer opfordres til at henvende sig til bestyrelsen, hvis de kan bidrage i den forbindelse. Sagen kommer for retten december 2016 med afgørelse, medmindre der kommer en aftale inden. Det skal understreges, at som de kommunale tilskud er pt., så vil en større del af en evt. huslejestigning blive dækket gennem det kommunale tilskud. Dette vil nødvendigvis medføre, at vi bliver endnu mere afhængig af tilskuddet, og at ændringer i tilskudsordningen fremadrettet kan få større konsekvenser end hidtil. Klubben er dog allerede afhængig af tilskuddet, så den præmis ændres ikke grundlæggende. Der skal tilknyttes en ny kontaktperson fra bestyrelsen til huslejesagen, da Morten ikke genopstiller, men han vil sidde med på sidelinjen. Der er ingen spørgsmål eller bemærkninger til beretningerne. C) Aflæggelse af udvalgsberetninger. USU: (Indsat som bilag) SEU: (Indsat som bilag) 100 kamp-jubilarer Natasja Lund får overrakt en gave. Nicolai Andersen er ikke til stede.

4 Philip Duong får overrakt en gave. MOU Vi har fået mange nye medlemmer. 7 er stoppet, men har fået 18 nye medlemmer. Stor interesse for internationale spiller med 11 andre nationaliteter. Motionisttræning udvidet til onsdag varetaget af Marie Dehn. Der er oprettet et spillerudvalg. Der er etableret venskabskampe med IBB og med et indonesisk hold. Holdet spiller i serie 30 og endte på 7. plads ud af 10 (sidste år ud af 9) med 4 sejre. Fremgang. Sidsel Dueholm har arbejdet hårdt som holdleder. Årets Motionist er indført og vinder er Sidsel Dueholm. Opbakning til klubmesterskab er steget fra sidste år. Begge trænere har forlænget kontrakter. VEU Eksisterer ikke, så der er ingen beretning. D) Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Kristian Axel blev konstitueret medlem, da Majken Dehn flyttede til London. Hverken intern og ekstern revision viser nogle problemer, ingen bemærkninger. Overskud på , hvilket primært skyldes KK's nye tilskudsregler, der giver godt tilskud til mange unge medlemmer, som klubben har fokuseret særligt på. Derudover lavere deltagerbetaling, men meget lavere varmeafgifter kr. tilbage kr. hensat til fremtidig vedligeholdelse kr. hensat til potentiel indfaset huslejestigning fra Egenkapitalen er positiv med kr. Udligning for tab på inkassosag er regnskabsført for Ingen indsigelser til regnskabet. Steen Bergholdt konstaterer, at det fremsatte regnskab er godkendt. E) Fremlæggelse af budgettet for det kommende år til orientering. Kristian Axel gennemgår budgettet.

5 Der er usikkerheder ang. huslejesagen, men ABC har lagt en ekstra polstring til side. F) Afstemning om bestyrelsens forslag til ændringer af vedtægterne. Forslaget er lagt ud på hjemmesiden og er opslået i klubben. Behandling af øvrige indkomne forslag. Morten præsenterer forslaget til vedtægtsændringer, idet der henvises til det motiverede forslag, som har været opslået i klubben og på hjemmesiden forud for generalforsamlingen. For at sikre at medlemmerne blev inddraget, så har forslaget været sendt i høring blandt medlemmerne. Dette er noget usædvanligt, da det ville have været tilstrækkeligt at udsendte vedtægtsforslaget forud for generalforsamlingen, men henset til generalforsamlingen sidste år, ville bestyrelsen gerne give medlemmerne mulighed for at bidrage i processen forud for, at det endelige forslag blev stillet af bestyrelsen. Motivationen er med baggrund i inkassosagen. Der er ikke modtaget ændringsforslag. Der bliver gjort op med, at der kun opkræves ét beløb fra medlemmer, hvilket har været praksis. Aktive opkræves halvårigt forud. Ændringer handler om tidsrammer for opkrævninger. Der er korrektioner ift. USU grundet skoleskemaer. Indmeldelsesgebyr er kun for nye medlemmer. Hallen står til rådighed for medlemmer udenfor sæsonen, dog ikke når der ikke er forretningsfører til stede. Opsigelsesvarsler er simplificeret, og man kan melde sig ud indtil dagen før. Ændringerne medfører en større risiko for klubben, da det kan give komplikationer med at udfylde banerne. Tegningsregler er ændret, så det ikke længere er hele bestyrelsen, der skal skrive under på dokumenter. Steen hører, om der er nogen, der har kommentarer. Sidsel Dueholm ønsker at modtage lignende dokumenter i nyhedsbrev. Hun er kritisk overfor, at det er formuleret som, at det kun er dygtige SEU og USU spiller, der kan spille i sommeren. Morten svarer, at det ikke er et krav at sende i høring inden, men at bestyrelsen tager det til efterretning for fremtiden. Grunden til, at der er undtagelser ang. sommeren, skyldes at det af hensyn til bl.a. rengøring og tilsyn ikke er muligt at give alle adgang til hallen, men at bestyrelsen har prioriteret træning til holdturnering som især påvirker SEU og USU, hvor det er nødvendigt at træne i løbet af sommeren. Det er dog op til bestyrelsen af foretage denne vurdering og formuleringen af motivationen blev også ændret på baggrund af

6 Sidsel Dueholms henvendelse. Jørgen: paragraf 20 bør ændres. Kun 25 og 50 års jubilarer er omtalt og ikke 75 års jubilarer, som der vil være et eksempel på senere til generalforsamlingen. Steen spørger, om der er indsigelser i at lave afstemning. Indsigelser i håndsoprækning: nej. Forslaget vedtages med flertal for, 0 imod. G) Valg af bestyrelse: Thomas Kledal, formand, bliver genvalgt. Kristian Axel Nielsen vælges som økonomiansvarlig. Susan Christensen, formand for USU, er ikke på valg. Morten Leth, formand for SEU, bliver valgt ind. Henrik Knoll, formand for MOU, bliver genvalgt. Ingen stiller op som formand for VEU. Julie Schramm Rasmussen, medlem, er ikke på valg. Marie Dehn, medlem, bliver valgt ind. Marlene Dehn, medlem, bliver valgt ind. H) Valg af revisor og suppleant. Interne: Jørgen Jensen, fortsætter. Steen Bergholdt, fortsætter. Begge vælges ind uden modkandidater. Suppleant: Claus Ishøj, fortsætter. Bestyrelsen får bemyndigelse til at vælge anden ekstern revisor end nuværende, såfremt det vil være mere økonomisk fordelagtigt. I) Evt. Jubilæer: 25 år: Martin Kyhl Dan Thomassen Johan Elkjær Michael Gajhede

7 50 år: Ingen 75 år: Jørgen Jensen præsenterer Ove Eilertsen, som har 75 års jubilæum den 1. oktober Jørgen overrækker en erindringsgave, og Ove holder en takketale, hvilket medfører stor applaus fra alle. Gentlemanpokal: Gives til Nicklas Jensen for stort engagement og frivilligt arbejde for klubben. Morten Munch overrækkes en afskedsgave for hans 17 års arbejde i klubben. Steen takker for god ro og orden og hæver generalforsamlingen. Referent: Julie Schramm Rasmussen. Tiltrådt af dirigent, Steen Bergholdt. Bilag USU Mit navn er Susan Christensen og jeg er formand for ungdomsspillerudvalget i daglig tale kaldet USU. USU består af frivillige forældre til børn og unge i klubben og alle trænerne Natasja, Katrine, Nicklas, Simon og Morten. Derudover er jeg med i ABC s bestyrelse og mor til Hanne og Mette har været et fantastisk år og 2016 er også kommet forrygende i gang. Vi er kommer godt efter skolereformen og de udfordringer det har givet, takket været stor opbakning fra hele bestyrelsen om at dette skulle løses, og trænernes indsats og logistikopgave, for at vi kunne fastholde de unge mennesker i klubben og tilbyde dem nye og senere træningstider. Tak til seniorerne, motionister, m.fl. for jeres velvilje når der skulle gives plads til vores børn og unge!

8 Vi praler ofte - og gerne med, at vi er Danmarks hyggeligste badmintonklub og det er forsat vores ambition. Så indtrykket for nye medlemmer er, og skal være, at vi det er en rar og imødekommende stemning der møde en. Omgangstonen er ordentlig, både i og uden for banen, og det er alfa og omega. Med andre ord, et godt sted at få nye kammerater. Alle børn som voksne skal fortsat medvirke og bidrage hertil. I årets løb har mange forældre, over for mig, netop fremhævet dette som argument for at vælge Amager Badminton Club, da de skulle vælge klub. Vores trænere og halinspektør er deres første kontakt med klubben, så en stor del af fortjenesten tilfalder derfor jer. Tak for det! At vi også har sportslige ambitioner skal naturligvis ikke glemmes Økonomisk har vi ikke haft så mange penge at rutte med. Vi har prioriteret trænerlønninger og bolde, men vi har alligevel afholdt mange arrangementer og med velvillige forældre til at deltage og bidrage, både økonomisk og praktisk, så er vi kommet godt igennem sæsonen. F.eks. kan nævnes vores Sommer Camp sidst i skolesommerferien, tur til Bornholm i efterårsferien, videoaften med overnatning i klubben med sponseret morgenbrød fra Cafeen tak til Theis, og så den store juleafslutning med 55 børn og unge og 2 trænere. Stor ros for at styre og tage ansvar for så mange. Vi har været opsøgende på lokale skoler og i SFO er og tilbudt formiddagsbesøg både her i klubben og på skolen og det har betydet nye medlemmer. Vi har tidligere søgt DGI om at afholde ungdomsturneringer, og det har vi haft succes med tidligere og fortsætter også igen i Vi har også igen søgt Nordea Fonden og fået kr ,- hvilket bl.a. har betydet nye net i hallen og resten af beløbet er øremærket til optageudstyr for at optimere træningen. Derudover har vi fået et økonomisk tilskud ved at uddele vand til Copenhagen Maraton. Kegleklubben, repræsenteret ved Jørgen Jensen - en lille klub i klubben - har påskønnet Nicklas med en økonomisk erkendelighed i Tillykke med det.

9 Og så sluttede sæsonen 2015/2016 med at vi blev kåret til Året Ungdomsklub af DGI Storkøbenhavn. Helt fantastisk! Julie fra MOU ville gerne låne vores fine diplom til brug for Expat fair 2015 i Rådhussalen på Københavns Rådhus. Det har bl.a. betydet nye medlemmer og at vores hjemmeside nu også tilbydes på engelsk. Tak til Julie. Mads P turneringen er igen vagt til live i ABC og er blevet meget aktuel, idet vi netop har fået nye Mesterrækkespillere. Stor tillykke til Ida, Alberte og Daniel. Og jeg ved at der er flere mesterrækkespillere i vente, ikk Philip? I foråret 2016 har vi været indstillet til året ungdomsklub af Badminton Danmark og blev en af de 5 nominerede, så det var i sig selv en præstation. Desværre blev det ikke os, men vi er alligevel stolte af at være blandt de nominerede. (De nominerede: Brønderslev, Hammel, Dybbøl, Hillerød og ABC. Vinderen offentliggøres if. med DMU i Grindsted den kommende weekend). Seneste skud på stammen er, at vi er blandt 5 udvalgte klubber som Københavns Kommune har udvalgt til et særlig projekt. Vi har således fået økonomisk tilsagn til markedsføring, aktiviteter efter eget ønske m.v. til fastholdelse og udvidelse/rekruttering af børn og unge og til markedsføring af ABC. De andre klubber er Islands Brygge, Valby, Vanløse og København og puljen er på i alt kr ,- til de 5 klubber over en 2-årig periode. Vi har holdt første møde med de 4 andre klubber og den konsulent som Badminton Danmark og DGI stiller til rådighed for projektet. Nu forestår det videre arbejde med at udmønte det i konkrete tiltag. Det glæder vi os til. Så alt i alt vil jeg konstatere, at det går rigtig godt i USU og med alt det frivillige arbejde og den indsats vores trænere og hjælpetrænere lægger i ABC, ja så er jeg en meget glad og stolt formand, som takker for jeres indsats. Til sidst vil jeg især takke Natasja, for hendes meget store engagement og altid positive indstilling og bidrag i USU gennem årene og ønske al mulig held og lykke med det nye studie. Vi kommer til at savne dig, men håber at se dig i klubben, når du har mulighed for det. Anerkendelse uddelt til Natasja.

10 Flidspokalen går til Alberte. SEU: SEU har i denne sæson haft undertegnede som formand og endvidere har holdlederne deltaget i udvalget. Begrænset mødeaktivitet. Det meste klares i hallen og ikke mindst pr. mail. Træning: I denne sæson har Peter Thorberg og Marc Halgreen været SEU-trænere. Grundet personlige årsager ville Thomas Alm ikke fortsætte i ABC og derfor skiftede han til NBK og tog desværre Thomas Frandsen med sig, så vi mistede vores to bedste doubleherrer. Heldigvis trådte Marc Halgreen til som træner. Det var også tanken, at Marc Halgreen skulle have taget sig af en C-træning tirsdag aften, men netop i denne sæson var der ikke stor nok tilgang fra sæsonstart, så denne træning måtte desværre skinlægges indtil videre. Træningskonceptet har været inddeling i A/B, og herre/dame -træning, der ruller med tre ugers varighed, så alle får ens træningstider hen over en hel sæson, er videreført. Efter denne sæson har begge trænere valgt at lægge trænergerningen på hylden indtil videre for at kunne fokusere på deres fuldtidsjob. Desværre har begge trænere også valgt at spille i en anden klub, men vi har i SEU fået mange positive tilkendegivelser om, at ABC gør det helt rigtige og er en fantastisk klub. Tak til begge for en stor indsats. Vi arbejder pt. på at finde en ny træner til næste sæson. Vi var meget langt med forhandlinger med vores tidligere træner Mads Hallas, men han har indtil videre takket nej, da der stadig er nogle forhold, som skal falde på plads, som ABC ikke er herrer over. Vi har netop i dag taget kontakt til et nyt træneremne, som SEU vil drøfte videre med. Der er som sædvanligt sommertræning fra og med maj måned. Træningen starter op igen i august. Holdturnering:

11 I år deltog der 4 hold i Badminton København s holdturnering. ABC1 gik en svær tid i møde, da vi mistede vores to bedste herredoublespillere. Det var dog lige før, at vi kvalificerede os til oprykningsspillet, men desværre fejlede det i en enkelt kamp. I nedrykningsspillet er det gået godt, og vi har vundet tre kampe. Dermed ender ABC1 på en fjerdeplads og efter de nye regler betyder det en knald eller fald kamp mod Holte3 om 14 dage. Så denne afventes i spænding. Holdleder har været Kasper Nielsen og Peter Thorberg og Marc Halgreen har stået for holdsætningen. ABC2 rykkede sidste år ned i serie 1. Det har været en fin sæson for ABC2 som ender på en 3. plads en plads for oprykning. Politiet og SIF var dog for stærke. Morten Leth har været holdleder for dette hold. ABC3 rykkede op sidste år til serie 1. I denne sæson har modstanden været for stor og ABC3 rykker desværre ned i serie 2. Natasja Lund har været holdleder for holdet ABC4 var deltager for anden sæson og rykkede op i sidste sæson. Det har dog været svært at stille hold og sammenhængen over mod motionisttræningen har givet anledning til lidt udfordringer ved brug af reserver. SEU overvejer derfor for øjeblikket om der til næste sæson skal være et ABC4 eller om det er mest hensigtsmæssigt, at trække holdet. Arbejde for ABC: En stor del af seniorspillerne var trukket i arbejdstøjet under Dragør-markedet med Sacha som anfører og tjente over kr ind til klubben. Intern aktivitet: Sæsonstartssamling Julefrokost Klubmesterskaber SEU-formanden takker af:

12 Tusind tak for rigtig mange år i bestyrelsen. Det er vemodigt for mig at takke af, men som jeg tidligere har meddelt seniorspillerne, så er det en meget velovervejet beslutning. Årsagen er, at jeg gerne vil prioritere selv at spille badminton, og at logistikken fylder for meget med små børn, sene træningstider, transport fra Holte og arbejde i Taastrup. Det har bestemt ikke været en nem beslutning, for ABC har altid været mit andet hjem og betyder meget for mig. Men det er dog den rigtige beslutning for mig lige nu, og ABC kører super godt med en kompetent og engageret bestyrelse, en nu sund økonomi og masser af fremtid ikke mindst i SEU. Så det overlader jeg trygt. SEU fremadrettet: Der er heldigvis rigtig mange, som gerne vil hjælpe med til at bære SEU videre, og vi har rent faktisk været en situation, hvor der har været flere, som også gerne ville ind i bestyrelsen, hvilket der ikke helt er pladser til, som det ser ud. Jeg håber, at I alle vil bakke op om Morten Leth, som nu SEU-formand i aften. Morten har spiller i klubben en del år efterhånden, og han har deltaget aktivt i SEU-arbejdet. Den seneste måneds tid har Morten Leth i samarbejde med det nye SEU, som består af Marlene Dehn, Simon Dyring Larsen, Nicklas Jensen og Marie Dehn, forestået SEU-arbejdet med mig med på sidelinjen. Held og lykke til jer alle fremover! Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen. Og hvem ved, hvad fremtiden bringer. For beretning 12. april 2016, Morten Munch, SEU-formand For referatets rigtighed: underskrift af bestyrelsen: Thomas Kledal Morten Leth Susan Christensen Marie Dehn Henrik Knoll Julie Rasmussen Marlene Dehn Kristian Nielsen Underskrift af dirigent: Steen Bergholdt

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2015

Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2015 Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2015 Tirsdag den 7. april 2015 kl. 19.30 Referent: Thomas Kledal A. Valg af dirigent Steen Bergholdt blev valgt som dirigent uden modkandidater. Steen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2014

Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2014 Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2014 Tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.30 Referent: Thomas Kledal A. Valg af dirigent Morten L. Nielsen blev valgt som dirigent uden modkandidater.

Læs mere

Onsdag den 20. maj 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Onsdag den 20. maj 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Onsdag den 20. maj 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen, Sacha

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 2. maj 2017

Referat af generalforsamling tirsdag d. 2. maj 2017 Referat af generalforsamling tirsdag d. 2. maj 2017 A) Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Henrik Vaarby, og Henrik Vaarby er valgt. Henrik erklærer, at generalforsamlingen er varslet i henhold til

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Beretning. Aflæggelse af beretning for clubbens virksomhed siden seneste generalforsamling. Formanden, Per Munch, beretter. Hovedpunkterne er:

Beretning. Aflæggelse af beretning for clubbens virksomhed siden seneste generalforsamling. Formanden, Per Munch, beretter. Hovedpunkterne er: Referat af generalforsamlingen i Amager Badminton Club 2013 Tirsdag den 23. april kl. 19:30 Referent: Martin Borch Valg af dirigent Morten Nielsen vælges til dirigent uden modkandidat. Generalforsamlingen

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 24-02.2015 Generalforsamlingen startede kl. 19.00 og der var mødt 19 medlemmer op, heraf 7 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1) Valg af mødedirigent

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den

Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den Referat af ordinær generalforsamling i BBK mandag den 28.02.2011 Generalforsamlingen startede kl. 19.00 og der var mødt 19 medlemmer op. Dagsorden: 1) Valg af mødedirigent 2) Beretning af klubbens aktiviteter

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018

Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 Referat fra generalforsamling i GSB 12. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Karin Kubista blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling i TBK Birkerød, torsdag den 21. marts 2013 1. Valg af dirigent. Anne Mette Haahr blev valgt som dirigent Anne Mette konstaterede at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere