Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet Sydvestsjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet Sydvestsjælland"

Transkript

1 Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet Sydvestsjælland Tid: Tirsdag den 8. marts 2016 kl :00 Sted: Yderzonen, Elektrovej 2, 4700 Næstved Deltagere: I alt 15 deltagere, heraf 4 oplægsholdere. Aftenens tema: Klimatilpasning og friluftsliv, som var temaet for Danmarks Friluftskommune i Referatet er indlagt i dagsordenen med grønt. Fra Auditoriet på Yderzonen: Lasse Thomas Edlev fra Slagelse kommune vil fortælle om deres arbejde hermed. Et arbejde, som resulterede i en fin andenplads i konkurrencen om Danmarks Friluftskommune 2015.

2 Lasse Thomas Edlev fortalte levende om Slagelse Kommunes arbejde. Noter fra det spændende foredrag: Lasse fortalte bl.a. om netværk for naturformidling og friluftsoplevelser. Projekterne kan ses i den udarbejdede brochure, som kan fås på nettet. Slagelse Kommune fik en flot 2. plads, mens Gladsaxe Kommune løb med 1. pladsen. Viste bl.a. Lagunen, et forsinkelsesbassin frem for Friluftsrådet. Forsinkelsesbassinet på det gamle stadion kan fyldes med vand til en evt. skøjtebane. Skovrejsningen i Nordskoven ha skov- og naturområde, inkl ophobning af vand ved store regnmængder for ikke at oversvømme nedre områder. Flersidige formål, inkl. rekreative formål og biodiversitet. Skal blive til skovområde i løbet af de kommende 30 år. Naturstyrelsen bidrager med kr. 600 for hvert kr som Slagelse Kommune bidrager med. Kommunen må ikke være førende med sine opkøbspriser. Lokalhistorien er bragt i spil, billeder fra tidligere tider er indsamlet. Lokalt engagement. 80 mennesker kom til lokalhistorisk fortælleaften. Brugerråd og lokalt ejerlav lægger de overordnede linier. Et stort puslespil. Hundeskov, børneskov o.a. er allerede etableret. Spurgte (børne)brugerne for at høre, hvad de godt ville have. Etablering af en optimal skov til mennesker med forskellige handicap. Skoleskov under etablering. Naturstyrelsen sørger for stier, låger o.lign. Fra dag 1 skal der være noget at komme efter, så gode søer med gode planker man kan gå på og fiske insekter og padder fra. Skovbrugsskolen leverede arbejdskraft til broer o.lign. 1 mio. er afsat pr. år i 30 år. Politikerne ønsker noget der kan ses.

3 Kasper Petersen, Næstved kommune. De 3 øvrige foredragsholdere: Peter Dorff Hansen, Sorø Kommune, Kasper Petersen, Næstved Kommune og Peter Hougaard fra NK-forsyning. Noter fra indlægget om Klimatilpasningsplan i Næstved Kommune. F.eks. udfordringer på Enø. Næstved Kommune er ikke meget følsom. Der er dog udfordringer, herunder stormflodssikring, i alt 10 forskellige tiltag. Ønske om at skabe merværdi. Planen har der ikke reelt været borgerinddragelse omkring endnu. Peter Hougaard fra NK-forsyning vil komme med nogle bud på konkrete projekter, med spændende friluftsmæssige perspektiver, som der arbejdes med i Næstved. Noter fra det spændende indlæg: Enø pumper 8 gange så meget vand ud som de betaler for at modtage. Gerne med nye levesteder for klokkefrøerne. Kloakrenovering for ½ mia. for at overholde serviceniveauet. NK-forsyning har brugt 20 mio. på en kalibreringsøvelse for at optimere indsatsen. De mener, at der er 20% flere befæstede arealer end forventet, men også at der afledes 20% mindre vand fra disse end forventet. En idé er at etablere et stort dige ved kysten, med lukker mod Storebælt/Smålandsfarvandet, med store sluser. Peter talte varmt for afskæring af Torpe kanal fra Bavelse Sø og for at fjerne opstemningen ved Holløse Mølle og for etablering af et friluftsbad ved papirmøllen i Næstved Havn, hvor Susåen så skal i et nyt stryg. Formål: En Suså med fuld fart på, med en å over åen. Anderledes, men spændende tanker. Overdraget til Næstved idéforum. Rådmandshaven er nabo til åbadet. Peter Dorff Hansen, Sorø kommune, vil fortælle om arbejdet hermed i Sorø kommune med specielt fokus på Åmosen. Klimatilpasning i byerne. Helt overordnet er der ikke planlagt nogen sammenhæng mellem klimatilpasning og friluftslivet. Er afledning af regnvand fra byområder forsinket tilstrækkeligt? Belastes vandløb og vandløbsnære områder? Er der behov og mulighed for at bruge lavbundsarealer til forsinkelse. Åmosen. Opkøb af arealer i Åmosen. Prisen diskuteres. Området er en stor svamp, men skal holde på det vand. Se på Åmosens hjemmeside.

4 Dagsorden for selve kredsrepræsentantskabsmødet: 1. Velkomst og præsentation Formanden byder velkommen Arne Kristensen., kredsformand for kreds Sydvestsjælland bød velkommen og bad alle kredsrepræsentanterne præsentere sig bordet rundt: Arne Kristensen Helle Jessen Jørgen Andersen Claus Sønderskov Annette Milvang Jørgen E. Petersen Hans Stoltz Gert Schønning Susan Jørgensen Rolf Lehrmann Friluftsrådet: Torben Kaas, bestyrelsen

5 Deltagerne i selve kredsrepræsentantskabsmødet, der arbejds (og hygges) 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmetæller Arne ordstyrer, Rolf referent, pt. ingen stemmetællere. 3. Kredsbestyrelsens beretning samt planer for det fremtidige arbejde Formanden aflægger beretning for det forgangne år, og beretningen sættes til debat. Planer for det kommende år drøftes. Udsendes efterfølgende i den endelige udgave. 4. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse. Torben Kaas orienterer om aktuelle emner, herunder landspolitiske sager, der vedrører Friluftsrådet. Torben Kaas, Friluftsrådet, bestyrelsen Kredsene og hvordan de fungerer: Hvorfor er det så svært at få kredsrepræsentanter. Det er svært at kommunikere med kredsrepræsentanterne og de mangler nogle opgaver at tage på sig. Hvordan får man organisationerne til at stille og opdatere repræsentantlisterne. Problemstillingerne er blevet vendt og der nedsættes til sommer en arbejdsgruppe, som skal arbejde videre med problemstillingen, herunder, hvad er det kredsene skal bruges til. Hvorfor lige 23 kredse? Hvordan kan disse se ud i fremtiden, og hvordan skal samarbejdet med sekretariatet fungere. Friluftsrådets strategi: Er nu ved at blive svær at arbejde med. Nyt arbejde igangsættes for at ajourføre strategien. Ikke en revolution, men en stille ajourføring.

6 Landspolitisk: Pt. stærke ideologier i spil. Friluftsrådet er friluftsliv og adgang, det skal vi være spidse på. Hold os til dette, skarp prioritering, andet må nødvendigvis så nedprioriteres. Regeringen vil godt prioritere det frivillige arbejde. Vi kan f.eks. ikke leve med forkortede frister for høringer, her skal vi kæmpe imod. Hvis FR skal kæmpe for kysterne, så skal vores indgangsvinkel være fortsat adgang til kysterne. Vandløbene skal sportsfiskerne op på dubberne omkring, FR har gjort et godt stykke arbejde (adgang). Forøget behov for at sikre adgang til markveje o.lign. Kommentarer: Helle Jessen: Kendelser fra Natur- og miljøklagenævnet kan godt komme med kendelser, men oftere og oftere vil der ikke blive fulgt op på at kendelserne efterleves. Sekretariatet skal støtte kredsene i dette arbejde. Helle Jessen bad om at sekretariatet prioriterer adgangssager, og nævnte Alsted stien som vores eksempel. Torben sagde at det var en idé at henvende sig til vores bestyrelsesmedlem, hvis vi ikke kommer igennem hos sekretariatet. Blåt Flag: Problemerne drejer sig om biler, hunde og heste på stranden. Internationalt faldt man over at der var parkering på strandene og at vi accepterede dyr på strandene. Vi kan rent faktisk i følge dansk lov ikke forbyde heste på strandene, idet heste er omfattet af færdselsloven. Det korte af det lange er, at vestjyske strande melde sig ud p.g.a. turisterne og at det er svært at komme igennem med at det kun er 200 meter der er omfattet af blåt flag reglerne. Protesten drives af Hjørringsborgmester, men opbakningen er ikke 100 %. Hvad siger FR til denne holdning. FR kan ikke forklare 2 forskellige blåt flag ordninger (den ene under forbud mod biler og hunde). Løsningen er at vi skal snakke med den internationale organisation omkring blåt flag og bede om en revision af reglerne. Kommentarer: Jørgen E. Petersen: Hvad siger Trygfonden, det er jo dem, som betaler livredderne på strandene? Generel kommentar: Gert Schønning: Hvordan skriver man til kredsrepræsentanterne? Det virker ikke godt nok. Det er svært at få folk til naturpolitisk arbejde. 5. Fastsættelse af kredsbestyrelsens størrelse Kredsbestyrelsen skal bestå af mindst 5 og højst 7 medlemmer. Der kan vælges op til 2 suppleanter Forslag: Vi fortsætter med 7 medlemmer. Vedtaget. 6. Valg af medlemmer til kredsbestyrelsen Valg til bestyrelsen sker for 2 år ad gangen, og genvalg kan finde sted. På valg er: Hans Stoltz (modtager genvalg, men som suppleant). Rolf indtræder gerne. Jørgen E. Pedersen (modtager genvalg) Susan Jørgensen (modtager genvalg). Ikke andre ønskede valg, så alle 3 godkendt. Konstituering sker på førstkommende kredsbestyrelsesmøde. 7. Valg af suppleanter til kredsbestyrelsen Suppleanter vælges for 1 år ad gangen. På valg er: Helle Jessen (modtager genvalg)

7 Rolf Lehrmann (modtager genvalg), Hans indtræder i stedet. Ikke andre ønskede valg, så begge 2 godkendt. 8. Eventuelt Næste kredsbestyrelsesmøde er mandag d. 14/3 kl. 19:00 hos Arne i Glumsø. Alle bedes inden mødet undersøge om de har lyst og mulighed til at tage på tur til de tyske naturparker.

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland - 2018 Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 19.00-22:00 Sted: Gildehytten, Møllevej 6A, 4180 Sorø Deltagere: I alt

Læs mere

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Vi har haft et godt år med mange gode oplevelser og behandlede sager. Der har siden kredsrepræsentantskabsmødet den 27. februar 2018

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl. 19.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet afholdtes hos Arne Kristensen, Stendyssevej 17, 4171 Glumsø Deltagere: Arne

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl. 17.30 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Vi startede med en lille udflugt til Udsigtspunkt ved Glumsø sø. Mødested Nødholmsvej

Læs mere

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet.

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet. Referat af kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Østsjælland 25. marts 2019 kl. 19.30 Sted: Haslev Biblioteket, Jernbanegade 62, 4690 Haslev - mødelokale 2 Tilstede: Navn Medlemsorganisation

Læs mere

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Vi har her sammensat en række gode råd og vejledning om: program, afholdelse, økonomi, formelle krav, invitationen, mødelederens forpligtigelser og praktiske omstændigheder.

Læs mere

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Afholdes mandag den 6. marts 2017 - kl. 19.00 i Køge Roklubs lokaler. Deltager: Kredsbestyrelsen: Erik Trøigaard Dansk Forenings for Rosport; Willy Harrenberg DGI; Inger

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker (AB) Randi Stub Petersen

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF)

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF) Himmerland - Aalborg Hadsund, den 28. januar 2019 Dagsorden for kredsbestyrelsesmøde nr. 86 Tid: 16. januar 2019 kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub, Thygeslundvej 3, 9560 Hadsund Til stede: Kristian Slyk

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Referat af mødet mandag den 14. januar 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat af mødet mandag den 14. januar 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat af mødet mandag den 14. januar 2019 kl. 19.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Vi mødtes på Sorø Kultur- og Fritidscenter lokale 122, Frederiksvej 27, 4180 Sorø. Deltagere:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Årsmødet i DN Sorø d. 8. nov. 2016

Referat fra Årsmødet i DN Sorø d. 8. nov. 2016 Referat fra Årsmødet i DN Sorø d. 8. nov. 2016 Årsmødet blev afholdt i Salen på Sorø Kultur- og Fritidscenter, Frederiksvej 27, 4180 Sorø fra kl. 19:00-21:30 Årsmødet blev indledt med at formanden, Niels

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl.18.00 Mødested: Høstemark Skov. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh () Kristian Slyk () Randi Stub Petersen () Finn Frandsen (FF)

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse

Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse Til kredsformænd og Friluftsrådets bestyrelse Regionskontaktudvalget indkalder hermed til Fællesmøde lørdag den 31. oktober 2015 på Hotel Antvorskov, Trafikcenter Allé 2-4, 4200 Slagelse. Vi har i år sammensat

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 54. Tid: 13.juni 2013, kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Randi Stub Petersen (RSP) Finn Frandsen (FF) Vibeke

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner

Friluftsrådet Nordsjælland omfatter Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm Kommuner Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet for kreds 19, Nordsjælland. Hørsholm d. 05.03.2011 Kredsbestyrelsesmøde No. 36 Afholdt mandag den 14.februar kl. 19.00 til kl. 22.00 på Nyruphus Naturcenter, Kongevejen

Læs mere

Mødereferat. Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere:

Mødereferat. Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere: Emne: Det Grønne Råd - Odense Dato: 21. november 2013 Deltagere: Tid: kl. 15.00-18.00 Poul Falck (PF), Formand Mogens Agergaard (MA), Danmarks Naturfredningsforening Anders Myrtue, Odense Bys Museer Per

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl.18.00 Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Til stede: Andreas Bekker () Kristian Slyk () Jørgen Pedersen () Karin Winther

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Kredsrepræsentantskabsmøde 2019 - Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Hvad er på programmet? Friluftsrådets arbejde med adgang i 2019 Grønt Danmarkskort i kommuneplanerne Lidt om nogle af erfaringerne fra

Læs mere

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsbestyrelsesmøde Deltagere til mødet: Tove Binzer, Jess Jessen, Lone Aalekjær, Gert Pedersen, Referat udsendes til: Kredsbestyrelsen, per.saugmann Dagsorden: Mødedato: 24. juni 2010

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Sydfyn Mandag den 6. marts 2017 kl

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Sydfyn Mandag den 6. marts 2017 kl Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Sydfyn Mandag den 6. marts 2017 kl. 19.00 Sted: Trente Mølle, Trentevej 7, Ny Stenderup, 5672 Broby 1. Velkomst samt præsentation

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

GODKENDT referat fra møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 7. marts 2019 kl i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV

GODKENDT referat fra møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 7. marts 2019 kl i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV GODKENDT referat fra møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 7. marts 2019 kl. 16.00-18.30 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV Deltagere: Leif Nielsen, Kirsten Skovsby, Thomas Bach, Poul

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 26. oktober 2017 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Danmarks Naturfredningsforening, Per Breddam, Preben Jensen Danmarks

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland

Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland Referat fra kredsgeneralforsamling 2017 i kreds Østjylland Mandag den 18. september kl. 19.00 Studenterhusfonden, Frederik Nielsensvej 2-4, 8000 Århus C. Til kredsgeneralforsamlingen var der fremmødt 66

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Formanden Bindeled mellem kredsen (K2), kredsbestyrelsen (KB) og hovedbestyrelsen (HB). Holder KB bedst muligt orienteret om HBs arbejde og fremfører

Læs mere

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Til Regionskontaktudvalget (REKU) Februar 2009 Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Deltagere: Lis Nielsen: Bestyrelsen Egon Østergaard: Bestyrelsen Thomas E. Jensen: Region Nordjylland

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Stiftende generalforsamling kreds 6

Stiftende generalforsamling kreds 6 Stiftende generalforsamling kreds 6 d. 2 3.4.2014 Velkomst Konsulenten byder kort velkommen på foreningens vegne. Bente Lund Larsen, konsulent i FSL byder på foreningens vegne velkommen til den stiftende

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Denne beretning vil begynde med den arbejdsopgave, som der er lagt flest arbejdstimer i. Fire kredsbestyrelsesmedlemmer har

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Referat af det 30. møde i Vordingborg Kommunes Miljøråd d. 15. september 2014

Referat af det 30. møde i Vordingborg Kommunes Miljøråd d. 15. september 2014 Til medlemmer, suppleanter Valdemarsgade 43 m.fl. af Vordingborg 4760 Vordingborg Kommunes Miljøråd. Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk Sagsnr.: 13/555 Dokumentnr.: 111359/14 Afdeling: Land og Miljø Sagsbehandler:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 22 (18 husstande) Joan Nielsen Britta

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 24 husstande Joan Nielsen Anders

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18.

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Tilstede: Vivi Kristensen, Linda Kristensen, Henning Bilberg, Torben Kragh, Cathrine Bie Pedersen, Malene Henschke, Birgit Hansen, Jens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl.18.00 Mødested: Egense Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Børge Poulsen () Finn Frandsen (FF) Vibeke Rasmussen (VR)

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 09.00 15.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup D. 7. marts 2019 Kristina Stange og Annette Møller var med

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Maj 2013. Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning

Maj 2013. Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning Maj 2013 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om konstituering Om nye arrangementer Vedlagt i dette nummer GIRO kort til kontingent Indbydelse KÆRBYFEST Beretning Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere