Evalueringsmøde odontologi 3. sem. KA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evalueringsmøde odontologi 3. sem. KA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Evalueringsmøde odontologi 3. sem. KA SEKTION FOR Møde afholdt: Onsdag den 16. december 2015 UDDANNELSESKVALITET OG LEDELSESINFORMATION Sted: Panum, lokale Referent: Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR Til stede: Holdrepræsentanter: Camilla Ottesen (hold 1), Marie-Louise Heuck (hold 2), Marie Zingenberg (hold 3), Lenia Larsen (hold 4), Mia Vestergaard (hold 5), Louise Nhu Huynh (hold 6), Gunnhild Bjørk (hold 7), Kimie Kruse (hold 8), Lasse Zurbrügg (hold 9), Maria Lynn Sembler-Møller (hold 10) pila@sund.ku.dk SAG: / Sagsnr. oplyses ved henv. Kursusansvarlige: Esben Boeskov Øzhayat, Kim Ekstrand, Lars Bjørndal, Nuno Vibe Hermann, Palle Holmstrup, Birgit Kenrad, Jesper Reibel, Mandana Hosseini. Afbud fra Palle Holmstrup, Liselotte Sonnesen, Klaus Gotfredsen Kliniske undervisere: Michael Svanholt Fra studienævnet: studieleder Carsten Eckhart Thomsen. Derudover deltog Lasse Zurbrügg som studenterrepræsentant for studienævnet. Fra følgegruppen for evaluering: Camilla Kragelund (formand). Afbud fra Klaus Gotfredsen (semesteransvarlig)

2 Dagsorden: 1) Velkomst og orientering om videre proces 2) Kursus i klinisk fællesundervisning 3) Kursus i patientvisitation 4) Kursus i smertepatienten 5) Tand-, mund- og kæbekirurgi i hospitalsregi 6) Kursus i pædodonti og klinisk genetik 7) Kursus i basal ortodonti 3 8) Kursus i oral kirurgi 2 9) Kursus i oral patologi og medicin 2 10) Kursus i oral rehabilitering 3 11) Semesteret på tværs 12) Evaluering af anvendelsen af PCere med TASJA-adgang SIDE 2 AF 9 Referat Ad 1) Velkomst og orientering om videre proces Carsten E. Thomsen orienterede om evalueringsformen samt den videre proces, herunder at der skrives et anonymiseret referat, som alle modtager med mulighed for kommentering. Referatet sendes til følgegruppe og studienævn sammen med tilbagemeldingerne fra de kursusansvarlige omkring behov for opfølgning. Referatet offentliggøres derudover på evalueringssitet. Ad 2) Kursus i klinisk fællesundervisning Generel god undervisning ved forelæsninger og SAU De kliniske undervisere gør en ihærdig indsats i.f.t. et meget kaotisk forløb Glade og imødekommende og tilgængelige klinikassistenter Positivt at undervisningen er blevet samlet i to bælter efter hinanden. KF-SAU opleves af nogle hold som forvirrende, da det kun er den kursus-ansvarlige der ifølge de studerende følger det format, der er blevet meldt ud. Der var dog ikke konsensus om dette. Der fremkom ønske om at der tidligt i forløbet kommer drøftelse af behandlingsplanlægningen, f.eks. ved brug af SAU-undervisning. Det er et problem, at de kliniske undervisere ikke kan alle vejledninger. De studerende oplever det som et problem at de kliniske undervisere er lidt for fagspecifikke og ikke kan stå inde for alle fagområder.

3 Der fremkom ønske om at alle KF-lærere kan stå inde for alle former for behandlinger. Det opleves som et meget stort problem i.f.t. at få en OD-patient og OD-eksamen. Der fremkom forslag om at der ansættes egentlige KF-lærere, der ikke er tilknyttet en specifik afdeling. Det blev også foreslået at de forskellige afdelinger øremærker en specifik lærer til KF-undervisningen. Enkelte hold fortalte dog om undervisere, der tager ansvaret for hele behandlingen og som sørger for koordination med de kliniske undervisere. Den kursusansvarlige melde tilbage, at han er begyndt at holde åbent hus -arrangementer, hvor de kliniske undervisere kan få sparring på de forskellige behandlingsmetoder, samt brush up -arrangementer i.f.t. specifikke behandlingsmetoder. Dette blev modtaget positivt af de studerende. SIDE 3 AF 9 De studerende oplever at der er fejl i rotationsskemaet. Nogle af holdene oplever mange afbud og derfor mangel på patienter. Der fremkom ønske om at bytning af patienter kan med fordel klares mellem søsterholdene. Der er forskellige holdstørrelser, hvilket er frustrerende for de store hold Rotationsordningen respekteres ikke af de studerende, og den håndhæves ikke af alle underviserne Forslag om at det gøres legalt at blive væk fra den kliniske undervisning hvis man ikke har patient, så man i stedet kan bruge tiden for at tage kontakt til patienter, skrive journalser etc. Forslag om at det at sidde over fordeles jævnt mellem de forskellige bælter, så det ikke er samme tid og dag, man sidder over. De studerende oplever det som positivt at afbud kan erstattes med akutpatient, men der er ikke altid nok, og det at få en patient fra Hovedvisitten kan være utilfredsstillende, da man ikke altid kan nå at få denne behandling færdiggjort. Forslag om at der oprettes en slags liste over sådanne patienter, så de fordeles bedre. Den kursusansvarlige foreslog i denne forbindelse, at ikke-afsluttede akut-patienter sættes til som akut-patient til en anden studerende på et efterfølgende tidspunkt. Der er meget tit materialemangel, også på de mest basale materialer. Derudover efterlyses større fleksibilitet afdelingerne imellem i.f.t. at låne materialer og instrumenter fra hinanden.

4 Klinikassistenterne er for emsige med at smide de studerende ud for at få gjort rent. Skabene bliver lukket ned før tid. SIDE 4 AF 9 Ad 3) Kursus i patientvisitation De studerende er glade for det store ansvar, som de oplever at blive givet på dette kursus. Koblingen mellem 5. og 9. semester er rigtig god og bør bibeholdes. Der fremkom ønske om retningslinjer for hvad man som studerende må og ikke må udføre af behandlinger på Visitten. Der var ønske om bedre for-visitation af de akutte patienter Et enkelt hold oplever det som urimeligt at et HV-nød-bælte bliver brugt til behandlinger, der ikke er akutte. Andre hold oplever dog ikke denne problemstilling. Der var et generelt ønske om at foretage flere nødbehandlinger, men oplever ikke at der altid er nok patienter til dette. Det er for de studerende lidt uklart hvor meget de 5. semesterstuderende faktisk må. De studerende mener ikke at de kliniske undervisere ved nok om røntgen, indskrivning og journalskrivning. Derudover er det noget, som de forskellige undervisere har forskellige holdninger til. Der er til tider en rigeligt skrap tone og nedladende attitude blandt underviserne. Der er for lidt tid til journalskrivning Det er et problem at morgen-bæltet bliver presset for meget med den konsekvens at der ingen patienter er til midter-bæltet. Ad 4) Kursus i smertepatient De studerende havde oplevet det som spændende at komme ud og se eksempler fra praksis. Forelæsningerne funger ikke godt, og det blev oplevet som meget grænseoverskridende at skulle være på overfor hele årgangen. Det blev drøftet at der i stedet kan udvælges 4-5 cases.

5 Besøget i Tandlægevagten var ikke godt for alle, da det var meget afhængigt af hvilke patienter, der mødte op. Det var uklart hvad den efterfølgende rapport skulle have fokus på. SIDE 5 AF 9 (ingen kommentarer) Ad 5) Tand-, mund- og kæbekirurgi i hospitalsregi Forløbet på Rigshospitalet opleves meget positivt, og de studerende vil gerne have mere af denne form for klinisk erfaring. (ingen kommentarer) Det er uklart hvem på RH, man skal henvende sig til. Det er for personspecifikt hvordan forløbet bliver. Der mangler information om forløbet inden man kommer over på RH-klinikken samt guidelines. Enkelte studerende har ikke følt sig velkomne, fordi de ikke blev inviteret med til f.eks. afdelingsmøderne på trods af at tandlægestuderende indgår i OP-planerne. Kontrasten til at blive serviceret er meget stor. Det virker til at RH-klinikken ikke er klar over hvad de studerende kan og må være med til. Der er kommet klar fra RH-klinikken over at de studerende forlader stedet for tidligt på dagen. Ifølge de studerende gør de dette, fordi de har anden undervisning på Panum, og der er derfor brug for koordination mellem RH og Tandlægeskolen i.f.t. skemalægning af de obligatoriske elementer. Ad 6) Kursus i oral kirurgi 2 Nogle hold har oplevet at de får lov til at være meget selvstændige og er rigtig glade for dette. Enkelte hold oplevet det som meget frustrerende at man som studerende ikke får erfaring med alle behandlingstyperne, og at der bruges rigtig megen tid på journaloptag. Ønske om at den studerende i stedet blot foretager en patient-præsentation i stedet for at der sker en systematisk gennemgang af journalen.

6 Det opleves som meget ærgerligt at der ikke kan opereres når der er sygdom blandt underviserne Der er ønske om ensretning mellem underviserne i.f.t. om planlægning af henholdsvis journalgennemgang og patientbehandling SIDE 6 AF 9 De studerende oplever meget skæv fordeling af patienterne til ekstraktioner. Ifølge den kursusansvarlige gør afdelingen alt hvad de kan for at fordele patienterne jævnt samt tage højde for hvem der har hvilke EX-patienter, herunder KF-patienter. Der fremkom forslag om at der efter efterårsferie oprettes en nødstol på KIR til brug for studerende på Hovedvisitten i 1. bælte på kurset, hvilket vil muliggøre nød-kirurgi og EX på patienterne fra Visitationen, udført af de studerende fra Visisationen. Ad 7) Oral patologi og medicin 2 De studerende roste SAU-timerne og forelæsningerne Den ledige tid, der opstår ved afbud fra patienter, kan udnyttes bedre, f.eks. til gennemgang af opgaver. Der mangler gennemgang af en specifik test. Der er ønske om patient-cases på klinikken til hvis der kommer afbud eller patienter udebliver. Ønske om flere klinik-timer Der er ønske om at underviseren er til stede også ved SAUundervisningen Enkelte studerende fortalte, at de ikke havde deltager i den casebaserede undervisning, da de mente det er useriøst at fremlægge cases i forbindelse med SAU-undervisningen. Der var dog ikke enighed om dette blandt de af holdrepræsentanterne, der hvad deltaget i undervisningen. Der er ønske om mere ensretning af de pædagogiske principper blandt de to undervisere Ønske om at undervisningen på denne klinik starter på et tidligere semester. Megen af den teoretiske undervisning ligger lige op til jul det kunne have været skønt hvis den var fordelt mere jævnt ud på

7 semesteret, da der er alt for stort fokus på eksamen. Ønske om at timerne placeres tidligere på semesteret. Forslag om at orto eller rehab i stedet placeres sent på semesteret. Alternativt kan nogle af forelæsninger flyttes til 10. semester. SIDE 7 AF 9 Ad 8) Oral rehabilitering 3 Implantatforløb blev rost for gode forelæsninger og SAU-timer Godt at få lov til at prøve en implantat-behandling in real life Visitations- og kontrol-delen har været ustruktureret og rodet i.f.t. hvem der har ansvaret for hvad For stor variation i.f.t. hvad man får lov til alt efter hvem der er kirurg på det enkelte forløb eller operationsvagt. Der er behov for en slags kontrolark, der følger forløbet Der mangler implantat-patienter, og det opleves som et problem at der ikke ringes til patienterne og at patienter, der allerede har fået indsat implantat, ikke bliver fjernet fra listen. Der opleves en skæv fordeling mellem de studerende af patienter og behandlingstyper. Der er behov for retningslinjer om hvor mange studerende der er pr. patient, og det opleves som et meget stort problem at der er 3 studerende pr. patient Der er behov for bedre visitation af patienter Der mangler skemamæssig koordination med Hovedvisitten, da undervisningsforløb er blevet lagt samtidig. Forslag om at der oprettes en turnusordning, og at den kommunikeres ud til afdelingerne. Aftrykskursus kan med fordel flyttes til starten af 4. sem. KA Ad 9) Pædodonti og klinisk genetik 2 Konferencerne er af flere hold blevet oplevet som gode og udbytterige. Andre hold har dog oplevet dem som mindre tilfredsstillende, da de oplevede at ikke alle kliniske undervisere engagerede sig i dem.

8 Ros til klinikassistenterne og personalet på afdelingen, der opleves som meget hjælpsomme. SIDE 8 AF 9 Ønske om indholdsmæssige justeringer Mange afbud betyder at enkelte hold kan gå før tid ønske om teoretiske opgaver til at udfylde tiden. Ifølge den kursusansvarlige foreligger der dog allerede masser af opgaver som de studerende har mulighed for at tage fat på som forberedelse til senereliggende SAU. Ønske om at det ikke er de kliniske undervisere, der afholder SAU. Der opleves på nogle hold en skæv fordeling mellem de studerende af typerne af patientbehandlinger. Underviserne på afdelingen opleves af nogle hold havende forskellige holdninger til hvad der er den rette behandlingsstrategi. Der ønskes i den forbindelse mere klare retningslinjer. Kursusansvarlig oplyser dog, at der allerede foreligger vejledninger i afdelingen for de fleste behandlingstyper. (ingen kommentarer) Ad 10) Basal ortodonti 3 Kurset opleves som meget sjovt og givende, og de studerende ville ønske at der var flere timer i faget. Klinikassistenterne og personalet på afdelingen er meget søde og imødekommende. Stor ros til specifikke kliniske undervisere. Undervisningen foregår i et tilpas tempo. Positivt at afbud bruges til dialog med underviserne. Der mangler cases med visitationer. Der ønskes flere SAU-timer med patient-cases ligesom på 1. sem. KA. De studerende ønsker mere teoretisk undervisning og at den kliniske undervisning kobles op på teoretisk viden. Det opleves som meget demotiverende hvis der er for stor niveauforskel på de forskellige typer af undervisning. Ønske om at undervisningen startes op med en briefing, især i.f.t. de komplicerede behandlinger.

9 Der er usikkerhed omkring hvad der skal til for at få kursusattest, herunder hvad der sker hvis man er fraværende på grund af anden undervisning, der er skemalagt til det samme tidspunkt. De studerende efterlyser i den forbindelse at få lov til at komme på et andet tidspunkt. Michael vil følge op på dette sammen med de øvrige undervisere. Der mangler kobling mellem forelæsninger på 1. sem. KA og den kliniske undervisning på 3. sem. KA. Forelæsningerne har fokus på meget mere avancerede behandlinger end de behandlinger, der bliver gennemført som del af den kliniske undervisning. Der fremkom forslag om at flere cases kommer til at indgå i forelæsningerne for at gøre dem mere praksisnære. Ønske om at undervisningen samlet til et mere kondenseret forløb. Dette er dog problematisk i forhold til visitationen af patienterne. SIDE 9 AF 9 Ad 11) Semesteret på tværs Der fremkom forslag om at de gode patienter udbyttes bedre til flere forskellige typer af behandlinger. Der fremkom ønske om at bekymringerne omkring økonomien bringes videre til studienævnet og institutlederen. De studerende ønsker at ugedagene rykker pr. semester, således at det ikke altid er de samme studerende, der får glæde af at der er flere undervisere på enkelte dage. De studerende oplever at systemet med selvevaluering ikke fungerer, da man ikke kan være anonym. Slutevalueringen opleves på flere hold som spild af tid, da den opleves som meget overfladisk. Ad 12) Evaluering af anvendelsen af PC ere med TASJA-adgang De studerende var generelt gode for muligheden, og de vil meget gerne beholde den. De oplevede dog problemer med at programmet til Arion ikke er lagt på alle computere. Der blev givet udtryk for at man som studerende bedst kan lide at arbejde i TASJA på simulationsklinikken, men at det på grund af erogonomien var problematisk. Carsten orienterede derudover om muligheden for at anvende de eksterne tastaturer, der ligger i skabene.

Evalueringsmøde odontologi 1. sem. KA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR

Evalueringsmøde odontologi 1. sem. KA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Evalueringsmøde odontologi 1. sem. KA SEKTION FOR

Læs mere

Til stede: Holdrepræsentanter: Farah Abdulkader (hold 5), Annelie Bolldén (hold 7), Christian (hold 9)

Til stede: Holdrepræsentanter: Farah Abdulkader (hold 5), Annelie Bolldén (hold 7), Christian (hold 9) D E P A R T M EN T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 6. JUNI 2014 Forum Semestermøde for 4. sem. KA AFDELING FOR Møde

Læs mere

Pia Lassen, Afdeling for Uddannelse og Studerende

Pia Lassen, Afdeling for Uddannelse og Studerende D E P A R T M E N T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 8. JANUAR 2015 Forum Semestermøde 3. sem. KA AFDELING FOR Møde

Læs mere

Evalueringsmøde odontologi 5. sem. BA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR

Evalueringsmøde odontologi 5. sem. BA SEKTION FOR. Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og Studerende DIR K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E M Ø D E R E F E R A T 15. DECEMBER 2015 Forum Evalueringsmøde odontologi 5. sem. BA SEKTION FOR

Læs mere

Evalueringsmøde i.f.t. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation

Evalueringsmøde i.f.t. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation D E P A R T M E N T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 26. MAJ 2015 Forum Evalueringsmøde i.f.t. klinisk undervisning

Læs mere

Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation

Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning på odontologiuddannelsen, Pia Lassen, Sektion for Uddannelseskvalitet og Ledelsesinformation D E P A R T M E N T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 28. MAJ 2015 Forum Evalueringsmøde ift. klinisk undervisning

Læs mere

Pia Lassen, Afd. For Uddannelse og Studerende

Pia Lassen, Afd. For Uddannelse og Studerende D E P A R T M E N T O F E D U C A T I O N A N D S T U D E N T S E R V I C E S K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 6. JANUAR 2015 Forum Semestermøde for 5. semester BA AFDELING

Læs mere

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi til 2015-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi til 2015-studieordningen for kandidatuddannelsen i odontologi D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 16. APRIL 2015 Vedr.: Sagsbehandler: Karina Rømer Overgangsordning mellem 2011-

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. maj Sted Panum Instituttet, Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 19. maj Sted Panum Instituttet, Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 19. MAJ 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og studerende DIR

Pia Lassen, Afd. for Uddannelse og studerende DIR K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E Evalueringsmøde 1. sem. BA i farmaci efteråret 2015 M Ø D E R E F E R A T 25. FEBRUAR 2016 Forum

Læs mere

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. SEPTEMBER 2017 Forum Studienævnsmøde, Odontologisk

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af studienævnet M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. OKTOBER 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. JUNI 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. MAJ 2015 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/ OKTOBER 2013

Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/ OKTOBER 2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Evalueringsrapport for odontologiuddannelsen studieåret 2012/2013 30. OKTOBER 2013 De bagvedliggende

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. FEBRUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Undervisning i Pædodonti på kandidatuddannelsen, Institut for Odontologi, Aarhus Universitet

Undervisning i Pædodonti på kandidatuddannelsen, Institut for Odontologi, Aarhus Universitet Undervisning i Pædodonti på kandidatuddannelsen, Institut for Odontologi, Aarhus Universitet Dette dokument indeholder en samlet beskrivelse af mål og evalueringsformer for undervisningen i faget Pædodonti

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 9. DECEMBER 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? 1 19.06.2018/Pia

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde 8. februar 2012 kl afholdt: Sted: Fakultetsservice lokale

Odontologisk Studienævn. Odontologisk Studienævn. Forum. Møde 8. februar 2012 kl afholdt: Sted: Fakultetsservice lokale D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 7. FEBRUAR 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 28. MAJ 2014 Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 Evalueringsprocedure Evalueringspolitik

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Referat fra møde. Mandag den 08. september 2008 kl

Referat fra møde. Mandag den 08. september 2008 kl Referat fra møde Mandag den 08. september 2008 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Afbud: Referat: Mogens Joost Larsen (formand), Ellen Frandsen (stedfortræder), Hanne Hintze (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

2015-studieordning for kandidatuddannelsen i odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet

2015-studieordning for kandidatuddannelsen i odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet 2015-studieordning for kandidatuddannelsen i odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet Denne studieordning træder i kraft den 1. september 2015. Studieordningen

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Opsummering IT/kommunikation kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

KURSUSPLAN FOR TIDLIG

KURSUSPLAN FOR TIDLIG KURSUSPLAN FOR TIDLIG KLINIKOPHOLD PÅ MEDICINSK AFDELING SYGEHUS THY-MORS 7. JANUAR - 24. JANUAR 2013 Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Information vedrørende tidlig klinikophold: Medicinsk

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 14. maj 2013 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 14. maj 2013 kl Sted: Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 12. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Overgangsordning for revision af 2011-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi

Overgangsordning for revision af 2011-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T S A G S N O T A T JUNI 216 Vedr. Sagsbehandler Karina Rømer Overgangsordning for revision af 211-studieordningen

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Studieår 2019/ studieordning for Kandidatuddannelsen i Odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet

Studieår 2019/ studieordning for Kandidatuddannelsen i Odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet 2019-studieordning for Kandidatuddannelsen i Odontologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, OdontSchool, Københavns Universitet Denne studieordning træder i kraft den 1. september 2019. Studieordningen

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2.

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. APRIL 2017 Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester

Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke kurser på 6. semester EvalOrgLedF-12 Navn: Organisation/ledelse kursus F2012 Dato: 2012-05-07 11:29:16 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 21. oktober Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 21. oktober Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 21. OKTOBER 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Overgangsordning for revision af 2015-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi

Overgangsordning for revision af 2015-studieordningen på bacheloruddannelsen i odontologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T S A G S N O T A T JUNI 2016 Vedr. Sagsbehandler Karina Rømer Overgangsordning for revision af

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 11. SEPTEMBER

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. JANUAR 2017 Forum Odontologisk Studienævn DEPARTMENT

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 09. oktober 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen (medlem), Brian Møller Andersen

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent: DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT- GODKENDT 12. NOVEMBER 2014 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR UDDANNELSE OG Møde afholdt: 12. november 2014, kl. 16.35 Sted:

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Økonomi, F11. Antal respondenter: 8

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Økonomi, F11. Antal respondenter: 8 Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA11, 1. semester, Økonomi, F11 Antal respondenter: 8 Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg havde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1.

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 11. DECEMBER 2017 Forum Møde i Odontologisk Studienævn

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens andet år (modul 5 8),

Undervisningsevaluering, tandplejeruddannelsens andet år (modul 5 8), S K O L E N F O R K L I N I K A S S I S T E N T E R O G T A N D P L E J E R E K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T 3. september 2013 ( Opt ællingsske ma T P 2 fær d igt med komme nt arer02) Undervisningsevaluering,

Læs mere

6. Orientering om egenbetaling på tandlægeklinikken. Kim Ekstrand fremlægger

6. Orientering om egenbetaling på tandlægeklinikken. Kim Ekstrand fremlægger D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T D. 1 4. 0 5 2 0 13 10. APRIL 2013

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. december 2010 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. december 2010 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 4. JANUAR 2011 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 15. december 2010 kl. 15-17.30

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? 1 Var kurset fagligt interessant? Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Økonomi Jeg havde håbet at der var tættere forbindelse

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014

Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Foråret 2014 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Foråret 2014 1 Resultat af undervisningsevalueringen på økonomiuddannelsen på Det Samfundsvidenskabelige

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer.

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. SEPTEMBER 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Undervisningsevalueringsrapport for E16 på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab Fordeling af evalueringsresultater

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evalueringsrapport Psykologi, pædagogik og sundhedskommunikation Efterår 2012

Evalueringsrapport Psykologi, pædagogik og sundhedskommunikation Efterår 2012 Evalueringsrapport, Psykologi, pædagogik og sundhedskom., 3sem., E2012 Studiemålene i faget: Faget omfatter introduktion til almen psykologi, sundhedspsykologi, pædagogik og sundhedskommunikation. Formålet

Læs mere

Evaluering MPA09, 1. Sem. F09, Organisation & ledelse

Evaluering MPA09, 1. Sem. F09, Organisation & ledelse Skemaet er sendt ud til holdets 22 studerende. Der er sendt en rykkermail ud. 11 studerende har gennemført evalueringen Evaluering MPA09, 1. Sem. F09, Organisation & ledelse Hvordan vurderer du dit faglige

Læs mere

LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014

LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014 DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 1 LOGBOG for kandidatuddannelsen i medicins 4. semester Forårssemesteret 2014 Navn: Telefon: Hospital/Sygehus/ center: Afdelinger: Perioder: 1.

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 26. januar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand),og Dorte Haubek (næstformand),

Læs mere

Opfølgning på evaluering

Opfølgning på evaluering Opfølgning på evaluering Semester: 5 Dato for evaluering: 13/2 2018, mundtlig evaluering 26/1 2018 Semesteransvarlig: KR Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 7/12 svarer til 58% I

Læs mere

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved Institut for Klinisk Medicin M Ø D E R E F E R A T 3. MARTS

Læs mere

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab M Ø D E R E F E R A T 11. MARTS 2014 Forum Studienævnet

Læs mere

Evaluering af kursus i medicinsk genetik. 2. semester bachelor, medicin. Foråret 2015

Evaluering af kursus i medicinsk genetik. 2. semester bachelor, medicin. Foråret 2015 Evaluering af kursus i medicinsk genetik 2. semester bachelor, medicin Foråret 2015 Læsevejledning: Alle skalaspørgsmål præsenteres ved to diagrammer, først en tabel med gennemsnittet for det samlede spørgsmål

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Præsentation af undervisningen. Sektion for Kæbekirurgi & Oral Patologi SEP 2013

Præsentation af undervisningen. Sektion for Kæbekirurgi & Oral Patologi SEP 2013 Præsentation af undervisningen Sektion for Kæbekirurgi & Oral Patologi SEP 2013 Introduktion til KOP Dagens program: Kl. 11.00-12.15: Generelt om form & indhold Kl. 12.15-12.30: Pause Kl. 12.30-13.30:

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1.

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1. Afdeling: Udviklingsstaben Udarbejdet af: Christine Dichmann Journal nr.: 2-07-00123-2007 E-mail: christine.dichmann@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 29. september 2008 Telefon: 6541 3808 Referat af møde

Læs mere

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14

Evaluering, Personligt Udviklingsforløb (PUF) E14 Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 08.02.2015/Lis

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere