Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:"

Transkript

1 Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde Allerførst skal du lige vide hvem jeg er og hvad jeg står for: Jeg hedder Anne Marie Valentin, er karriererådgiver og ejer af Jeg hjælper karriere-forvirrede og jobsøgende med at finde deres kald - og selvfølgelig lande det rigtige job. At lande Drømmejobbet starter med, at du har et CV der beskriver dine kompetencer og fordele på en attraktiv måde. Jeg tror på, at vi har et kald og at der er noget vi er her for at udrette! Når vi beskæftiger os med det noget føler vi os opfyldte og bruger os selv optimalt. Og der er i denne tilstand vi har en følelse af at bidrage bedst. Spørgsmålet er, om vi har hørt kaldet og om vi tør gå efter den karriere, som både giver energi og glæde og ikke "kun" penge? Mit motto er: "Din karriere er dit ansvar"

2 Det er ikke vores arbejdsgivers eller andres ansvar at vores karriere (bliv)er "spændende" og "udfordrende". Det er vores egen. Af den grund valgte jeg selv i 2010 at forlade et job, der ikke længere gav mening for mig og startede min virksomhed Jeg underviser både online, 1-1 og holder inspirerende foredrag og workshops om HVORDAN man finder modet til at skabe sig en meningsfuld karriere og hvordan man finder sit kald! Jeg har en baggrund som bl.a. HR-manager i Deloitte; markedschef i AS3, rekrutteringskonsulent i Adecco og jeg har tidligere været ansat i flere a-kasser og i et jobcenter, så jeg kender de udfordringer, undskyldninger og forklaringer mange mennesker har, når de skal videre i arbejdslivet. Jeg har holdt mange foredrag og har hjulpet mere end 2000 kandidater på vejen videre til deres næste job; derfor bliver jeg ofte spurgt, når der skal bruges ekspertudtalelser om arbejdslivet. Og jeg har aldrig haft en kandidat der ikke er kommet i job! Fordi det er mit kald at hjælpe mennesker på plads i deres karriere deler jeg med stor glæde min viden her i E-guiden og fremover i mine nyhedsbreve, som du automatisk får tilsendt, fordi du skrevet dig op til denne e-guide! Når man ikke er vant til at søge job, så ved man ikke, HVORDAN man gør det rigtigt. Vi har aldrig rigtigt lært det nogen steder, men det er en af de kompetencer vi får allermest brug for fremover. Fordi job-omsætningen stiger og flere vælger at være løsere knyttet til arbejdsmarkedet eller arbejder i tidsbegrænsede perioder, får vi brug for den kompetence meget oftere fremover.

3 Sørg for, at du ikke drukner i mængden blandt alle de andre kandidater, der også vil have dit næste job! Mange tror at et CV bare er en opremsning af tidligere job- og uddannelseserfaringer. Men et CV er meget mere det er det vigtigste dokument i din jobsøgning, for hvis ikke læseren (din kommende kunde eller arbejds- giver) finder dine kompetencer relevante er du ude inden du er inde. Du SKAL altså på en attraktiv måde kunne beskrive din historie OG være sælgende samtidig, så det er dig der kommer i spil. Mængden af CVér og jobansøgninger har aldrig været større hos arbejds- giverne, derfor: skal du være helt skarp når du søger job så det er dig der bliver indkaldt til en jobsamtale. er det mere vigtigt end nogensinde, at du gør en dyd ud af din ansøgningsproces. Der er ingen der kan lige præcis det du kan og der er ingen der har lige præcis din erfaring! Men de fleste CVér ligner desværre hinanden; derfor er du nødt til at gøre dig unik. For det er du. Jobsøgning er personlig branding og salg, uanset om du kan lide det eller ej! Det betyder, at du skal kende dig selv og være bevidst om dine styrker og udviklingsområder.

4 De fleste ansøgningsprocesser starter, når de første kandidaters ansøgninger lander i indbakken, derfor skal du ikke vente til sidste øjeblik med at sende dit materiale af sted. Til gengæld, skal det heller ikke gå så stærkt, at du ikke grundigt har gen- nem arbejdet dit ansøgningsmateriale. Prøv at sætte dig i arbejdsgiverens sted; Ville du ikke selv starte med det samme, når de første CVér og ansøgninger tikkede ind, frem for at vente til der ligger ca. 100 i bunken? En arbejdsgiver skal oftest bare have én ansøger til jobbet, og det skal være den rigtige! Forhåbentlig er det dig, næste gang du søger et job! Der er, og vil altid være en evig jagt på de bedste hoveder! 1. Mange tror, at arbejdsgiveren læser dit CV efter at de har læst din ansøgning det gør de ikke De starter med det! De får så mange ansøgere til hver stilling, at de måske kun skimmer halvdelen af første side, hvis du ikke præsenterer dig interessant nok. Det betyder, at hvis du ikke fanger din kommende arbejdsgiver på de første linjer i dit CV, bliver det sandsynligvis IKKE dig de kalder ind til en samtale. Og så risikerer du, måske igen, at lande i den forkerte bunke. Dit CV skal være: 1. Sælgende 2. Overskueligt og 3. Professionelt Det skal afspejle dig på en professionel måde, som taler det sprog som virksomheden du henvender dig til, taler.

5 Hvad betyder det, og hvad skal du så gøre? 1. Sælgende At være sælgende er, at gøre sig attraktiv på dens andens betingelser; dvs. lægge vægt på det virksomheden lægger vægt på og ikke kun det, som du synes er vigtigst. Det er kort sagt, at møde den anden, hvor den anden er! Hvorfor er det vigtigt: Fordi der er mange ansøgere til hvert job, og den kandidat der har de rette kompetencer OG evner at kommunikere direkte, klart og sælger fordele ved sit kandidatur bliver inviteret til jobsamtale. Et typisk CV starter ofte sådan: Kontaktdata og måske et billede. Der SKAL et billede på dit CV så de kan (gen)kende dig fra de andre. Billedet skal være præsentabelt og se professionelt ud. Det betyder at der ikke skal være andre på billedet og at det ikke skal være et billede fra din skiferie eller fra juleaften hvor du selv syntes du så pæn ud. Alle har adgang til en smartphone med kamera i dag så få en anden til at tage et billede som ser prof ud på dit CV eller giv dig selv den gave at ofre en professionel fotograf til at tage et business-billede af dig. Og så har du samtidig en (jule)gave til din mor. Under dine kontaktdata og dit billede skal du starte med et resumé. Et resumé er et skriv på 8 10 linjer hvor du opsummerer dine specielle og relevante kompetencer som er lige præcis dem din kommende arbejdsgiver efterspørger. Uanset om du er spot-on til jobbet så er det her du kvalificerer dig til at læseren gider læse videre i dit CV. Det er her du gør dig attraktiv og interessant og vækker læserens nysgerrighed. Resuméet er din indledning, samtidig med at det er din opsamling af lige præcis det der gør at du viser at du kan bestride jobbet.

6 Længere nede er der et godt tilbud på min CV-skabelon som du kan købe med 50 % rabat, men du skal lige vide hvad der i øvrigt er vigtigt. Hvis du ikke er sælger af profession, tænker du måske: Jeg er IKKE sælger!!! Jeg er pædagog / sygeplejerske / ingeniør / revisor/ andet og jeg skal jo ikke sælge noget! Du er sælger i jobsøgnings-situationen! Da det er dig, der som ansøger gerne vil bidrage og have chancen for at få det job du søger, er det din fornemmeste opgave at fortælle hvad du kan bidrage med i dit CV og øvrige ansøgningsmateriale! I selve jobbet, når du får det, er det dit job, at hjælpe din arbejdsgiver med at servicere og være attraktiv for virksomhedens kunde r/ samarbejdspartnere/ klienter / borgere eller hvad de måtte hedde. Fælles for alle virksomheder, uanset hvad de producerer, sælger eller hvilke ydelser de leverer, er, at de gerne vil tjene flere penge eller yde en endnu bedre service. Det er det du skal hjælpe dem med! 2. Overskueligt Med overskueligt mener jeg, at dit CV skal være let at overskue, det skal være: Letlæseligt Der skal være overskrifter på dine afsnit Dit CV skal være let at finde rundt i Det betyder også, at det der er vigtigst skal understreges eller fremhæves i dit CV og i din ansøgning, så du hjælper din næste arbejdsgiver med at få fokus på det, der er vigtigst. Og det er dit job at fremhæve det der er vigtigt og ikke læserens opgave at finde frem til det.

7 Er du med på forskellen? Du skal skrive dit CV i omvendt kronologi ; det betyder, at det skal være din seneste erfaring du skriver om først. Der må ikke være huller i dit CV. Der må ikke være perioder i CVét, hvor det ikke tydeligt fremgår, hvad du har lavet. Så hvis du f.eks. har været på barsel i en periode så skriv det. Og hvis du har været ledig eller haft orlov så skriv HVAD du har fået ud af den periode eller hvad du har lært, så læseren ikke får anledning til at tro at du har ligget på sofaen og dovnet den. Det er ikke altid den dygtigste kandidat der får jobbet; det er ham eller hende der er bedst til at sælge sig selv 3. Professionelt En anden vigtig pointe er, at din potentielle arbejdsgiver ikke må have en eneste anledning til at undres, fordi du skriver fagudtryk eller indforståetheder i dit CV. Så hægter du nemlig din læser af! Dette er særligt vigtigt ved brancheskift! Arbejdsgiveren må heller ikke være i tvivl om, hvad virksomhederne, du har været ansat i lavede, det er dit job at beskrive det samt hvad den afdeling du var ansat i beskæftigede sig med og hvad din funktion indeholdt. Mange jobsøgende skriver som om læserne, ved det, de selv ved. Men det gør de ikke! Husk dine resultater! Andre køber det resultat vi har bidraget til; derfor skal du også kunne beskrive dine resultater. Og det er ikke kun sælgere der har solgt noget. Du leverer også ydelser som fører til noget for andre kunder / klienter /kolleger / andre

8 Hvad har du bidraget med/til? Hvilke resultater har du skabt eller været medskaber af? Hvem var dine kunder (eller dem du leverede en ydelse til)? Hvad var dit ansvarsområde? Alt dette skal du beskrive under hver jobfunktion. 2. Mange tror at man skal tale ens til alle arbejdsgivere. Du skal tale dit sprog, og samtidig møde den anden hvor den anden er! Du skal skrive dit CV så læseren ved hvad du mener. Du skal udarbejde et brutto CV og plukke fra brutto-cvét hver gang du sender et CV til en ny arbejdsgiver. Du skal lægge vægt på netop de kompetencer og resultater, som den arbejdsgiver, du søger job hos, lægger vægt på. Derudover skal du fremhæve dine særlige kendetegn, resultater og styrker, så dit CV ikke ligner de andre kandidaters. Du skal spørge dig selv: Kunne enhver anden have skrevet dette CV? Ingen andre har lige præcis de kompetencer du har og ingen har præcis din jobhistorie; det skal du lægge vægt på og beskrive fordelene ved! Og yes, det betyder, at du skal rette dit CV til hver e-n-e-s-t-e gang, du henvender dig til en ny virksomhed!

9 Hele formålet med CVét og din ansøgning er, at din potentielt kommende arbejdsgiver får lyst til at møde dig! Arbejdsgiver skal sidde med fornemmelsen af: denne kandidat må jeg bare møde. Og det er dit job, at sørge for det! Du drukner i mængden blandt alle de andre ansøgere, der kan det samme som Dig, hvis ikke du differentierer dig! 3. Du skal løse problemer for din kommende arbejdsgiver, sæt dig ind i hvilke! 2. Hvad holder din kommende direktør vågen om natten? 3. Hvad spekulerer han på? 4. Hvad er han nervøs for? Det er de problemer, du i dit ansøgningsmateriale skal overbevise ham om, at du kan løse! Med din særlige erfaring og dine unikke kompetencer. DU SKAL LØSE HANS PROBLEM og hjælpe ham med, at skabe en god forretning og derved fortsat være attraktiv for sine kunder/klienter/andre.

10 At lande i den rigtige bunke afgør din fremtid, så brug disse 3 råd! Jeg håber inderligt, at du kan bruge mine CV råd og at det har givet dig et nyt perspektiv på din jobsøgning. Hvis du vil have andre gode råd lige nu så tjek min karriere-blog her: Jeg har mere gratis materiale på min hjemmeside tjek den her: Og hvis du allerede LIGE NU bare må há den ultimative guide til at skaffe dig Drømmejobbet så kig med her: Tak fordi du læste med; jeg glæder mig til at berige dig fremover. Om få dage sender jeg dig en mail med flere gode råd danskere er IKKE tilfredse med deres job! De bedste Karriere-Hilsener Anne Marie Er du? PS: Hvis du vil há min hjælp, så send mig en mail på: amv@intojob.dk eller ring til mig på: T Skriv dig op til mit nyhedsbrev på og se hvad jeg i øvrigt tilbyder.

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5.

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. marts 2015 1 Afklaring Det gode CV Den gode ansøgning 2 LEDESTJERNEN Dit ansøgningsmateriale

Læs mere

Brug for en ny medarbejder her og nu?

Brug for en ny medarbejder her og nu? København Brug for en ny medarbejder her og nu? Få hjælp til rekruttering - spar tid og penge Jobcenter København leverer dine kommende medarbejdere - hurtigt og gratis. Vi kalder det Kvikservice. Ring

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

PROGRAM FOR KOLDING 2018

PROGRAM FOR KOLDING 2018 PROGRAM FOR KOLDING 2018 MØDESTED TID MEDBRING AMU syd C.F. Titgensvej 6, 6000 Kolding Kl. 08.45-14.00 mandage og tirsdage (bemærk at første uge er vi der kun om mandagen) Bærbar computer (hvis muligt),

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Program for Powerjobsøgerne Rødovre Februar 2018

Program for Powerjobsøgerne Rødovre Februar 2018 Program for Powerjobsøgerne Rødovre 2018 Mødested Højnæsvej 73 2610 Rødovre Tid Kl. 08.45-14.00 Medbring Bærbar computer, madpakke og god energi Mandag d. 5. Onsdag d. 7. POWERINSPIRATION - Præsentation

Læs mere

På jagt efter en ledig kontorstol?

På jagt efter en ledig kontorstol? På jagt efter en ledig kontorstol? Du er nødt til at v og risik Karriererådgiver Anne Marie Valentin Er du en af de 79.700 kvinder, som står uden arbejde, bliver du nødt til at pakke den feminine tilbageholdenhed

Læs mere

REKRUTTERINGSYDELSER

REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERINGSYDELSER REKRUTTERING REKRUTTERING Smutvej til den rigtige kandidat Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.000 profiler.

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen

CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen MÅLET MED CV OG ANSØGNING Smagsprøve Give lyst til mere Invitation til jobsamtale 2 Kend dit fundament + dine to vigtigste

Læs mere

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer,

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer, HVAD ER ET CV? Formålet med et CV er at få en fod indenfor døren og komme til jobsamtale. Et CV har derved været succesfuldt hvis du ikke er blevet sorteret fra i mængden af ansøgere. Et CV er et 1 2 siders

Læs mere

Program for Powerjobsøgerne Rødovre September Bærbar computer, madpakke og god energi

Program for Powerjobsøgerne Rødovre September Bærbar computer, madpakke og god energi Program for Powerjobsøgerne Rødovre 2018 Mødested Højnæsvej 73 2610 Rødovre Tid Kl. 08.45-14.00 Medbring Bærbar computer, madpakke og god energi Man d. 3. Ons d. 5. Kl. 10:00-11:00 Informationsmøde for

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie?

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvornår har du sidst ydet en særlig stor indsats og været meget tilfreds med det bagefter? Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvad er det vigtigste

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018 MØDESTED Café Cadeau, H.C. Ørsteds Vej 28, 1879 Frederiksberg C. Facilitator: Lars Ginderskov TID MEDBRING 08.45-14.00 mandage og onsdage Bærbar computer, madpakke

Læs mere

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder Værs go - tag gerne noget at drikke Dagens program 9.00 Velkomst 9.15 Oplæg om udsøgning af virksomheder og netværk

Læs mere

PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2018 MØDESTED Café Cadeau, H.C. Ørsteds Vej 28, 1879 Frederiksberg C. Facilitator: Lise Toft TID 08.45-14.00 mandage og onsdage MEDBRING Bærbar computer, madpakke og

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet

Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Unge og ældre medarbejdere har størst trivsel på arbejdet Af: Susanne Teglkamp, ledelsesrådgiver i Teglkamp & Co. www.teglkamp.dk Sig mig hvor gamle dine medarbejdere er og jeg skal fortælle dig, hvor

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE. Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9%

EVALUERING FRA BESØGENDE. Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9% 2018 EVALUERING FRA BESØGENDE Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9% ALLE BESØGENDE TOTAL: 7446 Studieretning Status 6% 7% 12% 23% 32% Økonomi, Revision, Business & Marketing

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere

Foto: Jakob Carlsen. GUIDE Når du vil starte selvstændig virksomhed

Foto: Jakob Carlsen. GUIDE Når du vil starte selvstændig virksomhed Foto: Jakob Carlsen GUIDE Når du vil starte selvstændig virksomhed INDHOLD: Jeg vil starte selvstændig virksomhed.. 3 Er din virksomhed din hovedeller bibeskæftigelse?.6 Fordele og ulemper ved selvstændig

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP 2018 MØDESTED Adresse: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup TID Kl. 08:45 til kl. 14:00 TIRSDAG D. 04. MEDBRING Bærbar computer, madpakke og god energi POWERWORK MORGENMØDE

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job Fra UNI til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

MANUSKRIPT TIL PROFIL 3 MERIYAN PAHLAVI

MANUSKRIPT TIL PROFIL 3 MERIYAN PAHLAVI MANUSKRIPT TIL PROFIL 3 MERIYAN PAHLAVI PROFIL 3 MERIYAN PAHLAVI KVINDE 32 ÅR KRISTEN-ARMENIER TO BØRN PÅ HHV. 2 OG 4 ÅR UDDANNET REGNSKABSMEDARBEJDER INGEN ARBEJDSERFARING ANSÆTTELSESSAMTALEN (Scene 1)

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1

GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB GLOBIZ 1 FRA LEDIG TIL JOB Dette hæfte beskriver de tolv indsatsfelter, som udgør vores Outplacement program. Indsatsfelterne inddrages alt efter dit behov. Fokus i programmet er, at bringe dig videre til et nyt

Læs mere

På vej til dit næste job

På vej til dit næste job A-KASSE På vej til dit næste job Gode råd til jobsøgning FEBRUAR 2018 Indhold Sådan finder du jobbet 3 Sådan søger du jobbet 4 Før du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver

Læs mere

De 5 positioner. Af Birgitte Nortvig, November

De 5 positioner. Af Birgitte Nortvig, November De 5 positioner Af Birgitte Nortvig, November 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. EVNEN TIL AT POSITIONERE SIG HEN MOD DET VÆSENTLIGE... 3 2. EKSPERT-POSITIONEN... 4 3. POSITIONEN SOM FAGLIG FORMIDLER... 5 4.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Et Headhunterperspektiv. Inspirationsoplæg Fest For Fyrede

Et Headhunterperspektiv. Inspirationsoplæg Fest For Fyrede Et Headhunterperspektiv Inspirationsoplæg Fest For Fyrede Agenda Det lægger vi vægt på i en udvælgelse Sådan fik Mette sit Fleksjob Glem Networking og bliv intelligent Aggressiv Hvem er jeg? Min tankegang

Læs mere

KARRIERE. programmet

KARRIERE. programmet KARRIERE programmet Hvorfor Business Danmark? Som handels- eller markedsføringsøkonom er der mange ting, du skal have styr på. Derfor har vi i Business Danmark lavet dette karriereprogram specifikt til

Læs mere

PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR POWERJOBSØGERNE BALLERUP 2018 MØDESTED Adresse: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup TID Kl. 08:45 til kl. 14:00 TIRSDAG D. 04. MEDBRING Bærbar computer, madpakke og god energi POWERWORK MORGENMØDE

Læs mere

Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere

Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere Inspiration til indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere Her finder du inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge indsatsen for langtidsledige dagpengemodtagere. Anbefalingerne tager afsæt i gode

Læs mere

2

2 1 2 3 Husk at selvom det er nærmest programmeret i os, at vi gerne vil svare, når vi bliver stillet et spørgsmål, så er det ok ikke at vide det! Og det der sker hvis du svarer på spørgsmål om adgangskrav

Læs mere

PROGRAM BALLERUP APRIL 2019

PROGRAM BALLERUP APRIL 2019 PROGRAM BALLERUP APRIL 2019 MØDESTED Ballerup Idrætsby 38-40 2750 Ballerup TID Kl. 08.45 til 14.00 MEDBRING Bærbar computer, madpakke og god energi MÅNEDENS VÆRT Lone Nørgaard Pedersen Tirsdag den 2. april

Læs mere

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter

Snitflader for a-kasse og jobcenter Få registreret eventuel manglende pasningsmulighed uden for institutioners åbningstid hos dit jobcenter Dagens program A-kassen og Jobcentret Kontaktforløb, workshops og selvbook ved Jobcenter Aarhus Joblog, Mit CV og kandidatbanker Rekrutteringstendenser Virksomhedspraktik og virksomhedskampagne Faglig

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra AAU til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra AAU til Job Fra AAU til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Fra kompetenceprofil til brutto-cv. Workshop

Fra kompetenceprofil til brutto-cv. Workshop Fra kompetenceprofil til brutto-cv Workshop Agenda Hvorfor kompetenceafklaring? Hvad er et CV? Kompetenceprofil Brutto-CV Kompetenceafklaring - Overblik over - dine kompetencer - dit arbejdsliv Som kan:

Læs mere

DEN RIGTIGE ANSØGNING. Guide med skabelon og forklaring. MinJobsamtale.dk 2016

DEN RIGTIGE ANSØGNING. Guide med skabelon og forklaring. MinJobsamtale.dk 2016 DEN RIGTIGE ANSØGNING Guide med skabelon og forklaring DEN RIGTIGE ANSØGNING Den rigtige ansøgning er overskuelig, præcis og fængende. Det er en teaser, som efterlader læseren med et ønske om at få mere

Læs mere

Velkommen til vejledningsmøde i MA

Velkommen til vejledningsmøde i MA Velkommen til vejledningsmøde i MA Dagens program INFORMATION PÅ FÆLLESMØDE MA Aalborg Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og anden aktør Aktivering Muligheder som jobsøgende INDIVIDUEL

Læs mere

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 Agenda Forberedelse Hvilken type af job drømmer du om træd 3 skridt tilbage Dine kompetencer - EFU-modellen Vær forberedt og på forkant Kontekst og spørgsmål

Læs mere

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag Få det fulde udbytte af din kommunikation En quick guide til en travl hverdag Det er ingen hemmelighed, at det tager rigtig lang tid at skrive et nyhedsbrev, en blog, en opdatering på diverse medier;

Læs mere

Bliv dit barns bedste vejleder

Bliv dit barns bedste vejleder mtalebog_2.indd 1 11/02/2019 16.4 Bliv dit barns bedste vejleder Samtaler om usikkerhed og drømme - og hvad der optager dit barn Som forælder vil du dit barn det bedste også når det gælder valg af uddannelse.

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

Indledning Information

Indledning Information Januar 2015 INDHOLDFORTEGNELSE Indledning Information 1 Modul 1 Din personlige profil og strategi 2 Modul 2 Din ansøgning 2 Modul 3 Dit CV. 3 Modul 4 Præsentation af dig 3 Modul 5 Netværk - hvad - hvordan

Læs mere

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE

FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE FRITIDSJOB I ESBJERG KOMMUNE ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET. ÅRET 2017 Siden sidst. Det er efterhånden ved at være længe siden, der sidst er lavet et overblik over hvordan projektet Fritidsjob i Esbjerg Kommune

Læs mere

Af Jørgen Bang-Petersen Chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening

Af Jørgen Bang-Petersen Chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening ANALYSE Hvor er de ledige rengøringsassistenter? Torsdag den 13. september 2018 Der er knap 110.000 fuldtidsledige i Danmark, og på papiret ser det ud til, at de gerne vil have mange typer af job. Alligevel

Læs mere

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning.

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning. Miniguide Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning LinkedIn er meget mere end en online profil, hvor du synliggør dit CV for omverdenen. Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til

Læs mere

Hej og velkommen til Sådan skriver du et Killer-CV!

Hej og velkommen til Sådan skriver du et Killer-CV! Hej og velkommen til Sådan skriver du et Killer-! Mit navn er Mette Ziegler, jeg er Talent & Karriere Coach, og jeg driver bl.a. Right Job System, som tilbyder rådgivning, støtte og sparring til jobsøgende.

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE 2018 MØDESTED TID MEDBRING TIRSDAG D. 4 UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer (hvis

Læs mere

Elektroniske netværk og online communities

Elektroniske netværk og online communities Elektroniske netværk og online communities BD272 Business Danmark juni 2010 Indholdsfortegnelse Hovedkonklusioner... 2 Indledning... 2 Metode og validitet... 2 Medlemmernes kendskab til online netværk

Læs mere

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Fra DTU til Job Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Program 9.00 Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Virksomhedsbesøg: Danske Bank NNIT KMD 3Shape Netcompany Program

Læs mere

KOMPETENCER I CENTRUM

KOMPETENCER I CENTRUM KOMPETENCER I CENTRUM Få professionel hjælp til at styrke din karriere VIRKSOMHEDS- OG KOMPETENCECENTERET / Er du på jagt efter et nyt job? / Har du brug for at udvikle dine kompetencer? / Er du blevet

Læs mere

Kim Lorentzen. 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S

Kim Lorentzen. 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S Kim Lorentzen 31 år Cand.merc.jur og Mini MBA Tidligere HR Manager, Nokia Danmark A/S HR Analyst, Novo Nordisk A/S Hvorfor jeg mener at vide noget om jobsøgning Har arbejdet som HR Manager i Nokia Danmark

Læs mere

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Kar råd riere giv nin g Mål og krav Det at skrive et cv og en ansøgning kan for nogle være en stor udfordring dels får du mange forskellige råd

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 MØDESTED TID MEDBRING D. 4 SEP. UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer

Læs mere

Effektive råd til dit CV

Effektive råd til dit CV Effektive råd til dit CV Et CV, der giver gevinst Jobsøgning kan være en kompliceret proces, og selv om netværk og jobinterview er afgørende elementer i jobsøgningen, er dit CV ofte det første, din eventuelle

Læs mere

Effektiv Jobsøgning. Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter

Effektiv Jobsøgning. Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter Effektiv Jobsøgning Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter Dagens program... Dagens Program CV et Hvordan vinkler du din baggrund til at besvare virksomhedens krav? Ansøgningen Hvad kan du tilbyde

Læs mere

Det vil glæde mig...

Det vil glæde mig... s Det vil glæde mig... Kære leder Det vil være en glæde for mig sammen med Dig - at designe en unik workshop tilpasset din virksomhed og jeres udfordringer Lad Dig inspirere af workshops, som andre allerede

Læs mere

Networking og Personlig branding med LinkedIn

Networking og Personlig branding med LinkedIn Foredrag hos Kost & Ernæringsforbundet 18. september 2012 Networking og Personlig branding med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere

Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere Jobmarkedet Det er med jobsøgning som med salg. Jo bedre du kender dit marked og dets behov, desto mere målrettet kan du henvende dig til dine kunder, og jo mere sandsynligt er det, at du får solgt dit

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE?

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE? Mange organisationer tror, at de skal tage imod alle de frivillige, der kommer til dem. Vi mener, at når du har brugt tid på at finde ud af, hvilke frivilligroller der er behov for, så er det også vigtigt,

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ARBEJDSTID 10 ANSØGNINGSMETODE 11 ANSØGNINGSDATO

Læs mere

Ansøgning Motiverende Omslags Brev

Ansøgning Motiverende Omslags Brev - Åbning Kære Hr., Formel, mandelig modtager, navn ukendt Kære Fru., Formel, kvindelig modtager, navn ukendt Formel, modtager navn og køn ukendt Kære Hr., Kære Fru., Formel, når man henvender sig til adskillige

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Som tidligere skrevet, vil jeg bede jer tage stilling til en række spørgsmål i forhold til jeres udviklingsforløb i samarbejde med DGI Vestjylland, sponsoreret af

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

STARTPAKKE for ledige maskinmestre

STARTPAKKE for ledige maskinmestre Denne vejledning vil give dig en række gode råd, når du skal til at søge et nyt job. Vejledningen henvender sig primært til ledige maskinmestre eller dem, der er i en opsagt stilling. Der går normalt tre

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Ansøgningen. Version 1.1

Ansøgningen. Version 1.1 Ansøgningen Version 1.1 Ansøgningen Hvad er sværest ved at skrive en ansøgning? Hvor meget indflydelse har vi på om ansøgningen bliver læst? Ansøgning/CV Ansøgningen er et salgsbrev - Fremadrettet i tid

Læs mere

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Indhold Oversigt over forskellige typer af fagligt indhold du kan vælge mellem ved en samtale i A-kassen...

Læs mere

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES

TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES TING DIN WEBSIDE BØR INDEHOLDE BRAND OCTOPUS CREATIVE STRATEGIES Hvad får kunden til at blive? Når jeg taler med en kunde, en samarbejdspartner eller en potentiel leverandør, tjekker jeg deres webside

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder

Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vi sætter kompetencer i spil og skaber vækst for mennesker og virksomheder Vores fornemmeste opgave er at matche kandidater og virksomheder med hinanden Outplacement Vi har hjulpet flere af landets største

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Sådan bruger du FOAs Joblog

Sådan bruger du FOAs Joblog Sådan bruger du FOAs Joblog Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen I vejledningen kan du se: hvor du finder jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside hvordan du udfylder jobloggen hvad du SKAL

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere