Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb"

Transkript

1 Bilbasens købsguide 4 trin til et trygt bilkøb Der kan være mange penge at spare, ved at købe en brugt bil frem for en ny. Men der er naturligvis nogle ting, du bør være opmærksom på, når du køber brugt bil. Vi giver dig i denne guide overblik over de vigtigste punkter, så du klarer det uden ubehagelige overraskelser, og får en tryg, hurtig og nem handel. Derudover kan du også finde Bilbasens slutseddel, som er i overensstemmelse med gældende regler, og sikrer, at du husker de nødvendige detaljer i handlen. 1. 3xF Finansiering, forsikring og forhåndstjek 2. Henvendelse og prøvetur 3. Vurdering af bilen 4. Salg og overdragelse + Bilbasens slutseddel

2 Finansiering, forsikring og forhåndstjek Uanset om du allerede har fundet drømmebilen på Bilbasen, eller du stadig er ved at undersøge biler der matcher dine behov er der nogle ting, som du med fordel kan undersøge i forvejen. Hvor meget du kan købe bil for, hvad det koster at forsikre den type bil du leder efter og hvis du har fundet bilen, er der så styr på restgæld og de lovpligtige syn. Med mindre du påtænker at betale din kommende bil kontant, er det en god idé at sammenligne flere lånetilbud før du beslutter dig. En af de bedste måder at gøre dette på er at sammenligne ÅOP (Årlig Omkostning i Procent). ÅOP indeholder de gebyrer, renter og andre udgifter du skal betale i forbindelse med et lån. Du kan evt. besøge for at få et bud på finansiering. Det er en god ide, at have fundet din forsikring før du handler bil. Dels er der forskel på priserne og dels skal du opgive et forsikringsselskab, når din nye brugte bil skal have nummerplader på. Så aftal med forsikringsselskabet, at der formentlig kommer en underretning fra motorregistret snart. Tidligere skulle man have et forsikringsbevis fra selskabet dette er ikke længere nødvendigt. Du kan evt. besøge hvis du vil udfordre dit nuværende selskab på pris og dækning, eller hvis du skal købe din første bil. Før end du ulejliger dig med at besøge en sælger i den anden ende af landet, bør du have tjekket bilens historik, og om der er nogen der evt. har pant i bilen. Det kan nemlig være rigtig skidt, hvis sælger har belånt bilen og sælger den videre til dig. Vedkommende, som sælger har lånt penge af, vil som regel have førsteret på bilen og du risikerer dermed, at stå tilbage med hverken penge eller bil. Du kan undersøge om der er restgæld i bilen på (Hvis ikke du kan se nummerpladen i annoncen, så spørg sælger.) Hvis der er tinglyst restgæld på bilen, så snak med både sælger og den kreditor (typisk en bank), der står på dokumentet om dette. Vær opmærksom på aldrig at betale sælger direkte hvis kreditor, mener at have et krav. På vores nummerpladetjek kan du også se synsrapporterne for bilen. Det er vigtigt at kigge efter, om kilometertallene ser realistiske ud mellem syn og mellem sidste syn og salgsdato. Derudover kan man se, om bilen evt. er dumpet syn grundet rust og tæring eller lignende. Bemærk! At en bil er nysynet, betyder ikke at den er fejlfri. Et syn afgør om bilen er lovlig i synsøjeblikket, men altså ikke om der fx er fejl på aircondition eller andet. Det skal du selv tjekke.

3 Henvendelse og prøvetur Med mindre man er professionel bilhandler bør man aldrig købe en bil, man ikke har prøvekørt. Har du nogen i bekendtskabskredsen, som er mere motorkyndige end dig selv, er det også en god idé, at tage en medpassager med. Sørg for at sætte nok tid af til at kunne prøve bilen under forskellige forhold (landevej, motorvej og bykørsel). Sørg også for, at lave aftalen på et tidspunkt, med nok dagslys til at du kan se eventuelle ridser i lakken, misfarvninger og andet. Sørg for at medbringe en kopi af dit kørekort (+evt. medpassagers) og sygesikring, så sælger kan fastslå din identitet og bopæl. Derudover kan det også være en god idé på forhånd at spørge om sælger er villig til at forhandle om prisen, så du ikke risikerer at spilde tid og kræfter unødigt.

4 Vurdering af bilen Hvad enten man køber bil med hjertet, hjernen eller lidt af begge dele, kan det være svært at vurdere kvaliteten af en bil, hvis ikke det er et område, man beskæftiger sig med til dagligt. Derfor anbefaler vi altid, at du tager en bilkyndig ven med, eller får professionelle til at se på bilen, før du skriver under. En brugtbiltest hos eks. Applus eller FDM koster mange penge, men det kan være givet godt ud. Alternativt kan du booke en time hos et autoriseret mærkeværksted. De kender som regel svaghederne ved de enkelte modeller og det er ofte billigere. Rent praktisk kan det foregå ved, at man efter prøveturen laver aftale med sælger om, at man gerne vil handle bilen til den pris der aftales, såfremt et check eller brugtbilstest ikke viser problemer, som sælger ikke allerede har oplyst. Dermed sikrer man sig, at sælger ikke handler bilen til anden side. Inden i når helt så langt er der dog en række ting du selv kan undersøge på stedet og ved prøveturen: Udvendigt Er bilen i den stand du ønsker? Lakfarve, buler, ridser og slitage. Husk at komme tæt nok på. Er der stenslag i forruden? Vær grundig og fjern evt. sne og is fra ruden. Virker horn og lygter? Kan alle døre og klapper åbnes uden besvær? Er der tilstrækkeligt mønster på dækkene? Er kanter på skærme, døre, paneler m.v. fri for rust? Husk også at kigge under bilen. Er der oliepletter eller lign. under bilen? Hvis ja, så tyder det på, at noget vigtigt er utæt. Er støddæmperne OK? Tryk ned i hjørnerne af bilen. Gynger bilen mere end én gang, er det ikke godt. I motorrummet Er motorrummet pænt og nogenlunde rent uden udsivning af olie fra motoren eller hvid tæring ved polerne på batteriet? Er der kølervæske nok på? (Hvis ikke kan det skyldes dyre defekter i motoren.)

5 Indvendigt Er servicebogen udfyldt og er kilometerintervallerne overholdt? Ser interiøret pænt ud og er der grimme pletter, huller eller reperationer, som du ville være ked af at have overset efter du købte bilen? Virker sikkerhedsudstyr så som sikkerhedsseler, nakkestøtter, håndbremse, børnelås og afkobling af airbags på sæde med omvendt barnestol? Er bunden våd under måtterne eller er der andet, der kunne tyde på fugt? Virker sædevarme, aircondition og andre former for temperaturregulering som det skal? Virker højtalere og Hi-Fi som forventet? Virker andet ekstraudstyr som elektriske spejle, vinduer, soltag, parkeringssensorer, centrallås, rudevarme, m.v. efter hensigten? På vejen Er bilen uden mislyde eller rystelser ved alle hastigheder? Er bilen fri for klonkelyde på brosten eller anden ujævn vej? Er bilen fri for ratslør og kører bilen pænt ligeud hvis du slipper rattet? Bremser bilen jævnt uden at trække til siderne? Virker bremsen senest når pedalen er trådt halvt i bund? Er gearkasse og kobling smidige, uden mislyde uden at være løse? Lyder motoren ensartet og sund under såvel tomgang, acceleration og ved stabil hastighed. Sådan tjekker du dækmønster hurtigt! Loven foreskriver mindst 1, 6 mm. Vi anbefaler 3 mm på sommerdæk og 4 mm på vinterdæk. Den letteste måde at tjekke det på hurtigt er at medbringe en tokrone. Er det lille hjerte på to-kronen skjult af mønsteret, har du rigeligt mønster, men kan du se hjertet mens mønten er stukket ned i mønsteret, skal du påregne at investere i nye dæk til bilen.

6 Betaling og overdragelse For nogle år tilbage var privathandel med biler sådan noget med mange kontanter eller crossede checks. Det er heldigvis ikke nødvendigt mere og langt de fleste privathandler klares i dag via en straksoverførsel, hvilket stort set alle netbanker understøtter. Straksoverførsel betyder, at en kontooverførsel kan foregå øjeblikkeligt, og at sælger kan se pengene gå ind på sin konto samtidig med, at han/hun overdrager nøglerne. Vi anbefaler, at du som køber griber det an således: 1) Sørg for at der er styr på relevante dokumenter m.m. Sælger skal have følgende klar: Registreringsattest (Del I og II), samtlige nøgler, servicebog og andre genstande eller papirer der hører til bilen. Sørg for selv at medbringe medbringe Nem-ID, gyldigt kørekort, sygesikringsbevis og eventuel bærbar computer, hvilket er det sikreste når du skal overføre penge. 2) I gennemgår sammen servicebog og slutseddel Brug evt Bilbasens slutseddel, for at være sikker på ikke at glemme noget og sørg for at skrive det i kommentarfeltet på slutsedlen, hvis i laver særlige aftaler. Derudover bør du som køber være opmærksom på, at bilen sælges som prøvet og beset. Det betyder, at du efter underskrift har påtaget dig ansvaret for eventuelle problemer og skader. Når begge parter er enige om indholdet, kan I underskrive aftalen. Har I mulighed for at tage en kopi, kan i nøjes med ét eksemplar. Ellers må i udfylde og underskrive to eksemplarer. 3) Overfør købesummen Log på din netbank med din medbragte computer og overfør det aftalte beløb til sælger. Vær sikker på, at du laver en straksoverførsel, så sælger kan se pengene med det samme og er tryg ved at overdrage nøglerne til dig. 4) Omregistrer bilen Normalt har du tre uger til at omregistrere bilen, men af flere grunde anbefaler vi, at I klarer det med det samme. Det klares ved, at du via en computer besøger skat.dk og under menupunktet >motor< følger vejledningen til privat ejerskifte. Selve processen kræver blot Nem-ID og del I og II af bilens registreringsattest og er overstået på mindre end 5 minutter. 5) Lav overdragelse Nu er der blot tilbage at fejre din nye bil, og få overdraget nøgler m.v. Bemærk! Sørg for at få samtlige nøgler til bilen og vær skeptisk, hvis der ikke minimum er to nøgler.

7 Bilbasens slutseddel - Få en tryg privathandel Side 1 af 3 SÆLGER Navn: KØBER Navn: Adresse: Adresse: Postnummer & by: Postnummer & by: CPR-nummer: CPR-nummer: Telefonnummer: Telefonnummer: BILENS STAMDATA Mærke/model/type: Sidst synet: Stelnummer: Første indregistreringsdato: Nummerplade: Farve: Modelårgang: Antal km (kilometertæller): AFREGNING Købesum kr. (beløb som tal) Overtagelsesdag (dag/måned/år): Købesum kr. (beløb med bogstaver) Er der restgæld eller andre hæftelser i køretøjet?: Betalingsmiddel: Straksoverførsel Andet Angiv betalingsmiddel hvis Andet ovenfor: Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

8 Side 2 af 3 SÆLGER OPLYSER OM BILEN Har motor været skiftet: Hvis ja, med: Brugt Fabriksny Renoveret Antal km før evt. udskiftning Er tandrem skiftet: Tidligere anvendelse af bilen: Privat Andet Er der fortsat fabriksgaranti: Er der fortsat lakgaranti: Er der foretaget undervognsbehandling: Medfølger servicebog, der dokumenterer regelmæssige eftersyn: Har bilen haft større skader: Hvis ja, hvad var km-tal: Hvis andet, angiv venligst hvad: Hvis ja, hvornår udløber den (måned/år) Hvis ja, hvornår udløber den (måned/år) Hvis ja, hvem & hvornår (måned/år) Hvis nej, hvorfor ikke: Hvis ja, medfølger kopi af værkstedsfaktura/taksatorrapport: Ja Nej OMREGISTRERING /AFMELDING Sidste synsdato (dag/måned/år) Omregistrering Online via skat.dk ved overdragelse Sælger indleverer pladerne Køber omregistrerer / afmelder inden 3 uger FORSIKRING Køber skal selv have tegnet forsikring. Dog dækker sælgers forsikring køber indtil 3 uger efter overtagelse. Sælgers dækning Sælgers selskab og policenr. Ansvar Kasko OVERTAGELSE Bilen sælges som prøvet og beset Hvis nej, foreligger der skriftlig aftale om andre vilkår: Ja Nej Ja Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

9 Side 3 af 3 ANDET Særlige aftaler om medfølgende reservedele, løsdele m.v. HANDLEN INDGÅET SÆLGER Sted: KØBER Sted: Dato (dag/måned/år) Dato (dag/måned/år) Underskrift: Underskrift: KVITTERING FOR MODTAGELSE AF KØBESUM Købesum kr. (beløb som tal) Dato (dag/måned/år) Sælgers underskrift Sted Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel

Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel Bilbasens salgsguide - 5 trin til en tryg bilhandel Det er nemmere end nogensinde at sælge bilen selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og oprettelse af annoncer sker på få minutter via

Læs mere

Auto Orbis salgsguide

Auto Orbis salgsguide Auto Orbis salgsguide 5 trin til en tryg bilhandel Det er lettere end nogensinde at sælge din bil selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og du kan oprette annoncer på få minutter på vores

Læs mere

BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd

BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd Forsikring Finansiering Opsummering Tjekliste SÅDAN GØR DU ET GODT BRUGTBILSKØB Danskerne køber i stigende

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

Når du leverer bilen tilbage

Når du leverer bilen tilbage Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Inspektionstjek Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Inspektionsfirmaet gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13 Erhvervsleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 8 Erhvervsleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13 Privatleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10 Privatleasing Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Bilabonnement Når din bil skal retur

Bilabonnement Når din bil skal retur Bilabonnement Når din bil skal retur Side 1 af 7 Bilabonnement JF/07.13 Når aftalen på din abonnementsbil bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode.

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Når du leverer bilen tilbage Sådan bliver skader vurderet Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Hvad skal du være opmærksom på som køber?

Hvad skal du være opmærksom på som køber? Hvad skal du være opmærksom på som køber? Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Prøvetur Restgæld Gode råd Finansering Forsikring Vær opmærksom Opsummering Kontakt Sådan gør du et godt ATV

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar

140-punkts Autotjek. Inspektør 23/ Dato. Michael Andersen Adresse. Bil Starmark Vejle. Mercedes Benz a160 be. Frederik Christiansen CEO Recar 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 23/02 2018 Michael Andersen Adresse Bil Starmark Vejle Mercedes Benz a160 be Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 35 Konklusion Indledende Ingen servicebog Testkørsel

Læs mere

Vurderingsresultat for

Vurderingsresultat for RYDDER VEJEN GENNEM BRUGTBILJUNGLEN Vurderingsresultat for Mini One 1.6 Benzin (75 HK) Bilens specifikationer Mærke: Model: Motorstørrelse: Brændstof: Mini One 1,6 (75 HK) Benzin År: 2010 Km: 59.000 Geartype:

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 01/ Dato. Manuel Henn Adresse. Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; Bad. Mercedes ML 63 AMG Blankenburg

140-punkts Autotjek. Inspektør 01/ Dato. Manuel Henn Adresse. Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; Bad. Mercedes ML 63 AMG Blankenburg 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 01/07 2018 Manuel Henn Adresse Bil Uwe Naumann; Rudolstätter Str. 35; 07422 Bad Mercedes ML 63 AMG Blankenburg Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 39 Konklusion Indledende

Læs mere

140-punkts Autotjek. Inspektør 05/ Dato. Heinz Junge Adresse. Bil D Ismaning. BMW 430d Coupé. Frederik Christiansen CEO Recar

140-punkts Autotjek. Inspektør 05/ Dato. Heinz Junge Adresse. Bil D Ismaning. BMW 430d Coupé. Frederik Christiansen CEO Recar 140-punkts Autotjek Dato Inspektør 05/03 2018 Heinz Junge Adresse Bil D-85737 Ismaning BMW 430d Coupé Frederik Christiansen CEO Recar 1 / 48 Konklusion Testkørsel Yderligere kommentarer til køreturen Forhandleren

Læs mere

Brugtbilstest. Tillykke. Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel)

Brugtbilstest. Tillykke. Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel) Brugtbilstest Bilmærke: Dato: Reg. Nr. Km. tal: Stelnr. (Forhandlerstempel) Tillykke Du står lige nu med en Brugtbilstest i hånden. Ved at købe en bil med Brugtbilstest, sikrer du, at en uvildig synsvirksomhed

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AK44994-204800 Lokation: Dato.: 15-02-2019 Afleverings dato.: 14-02-2019 Km. ved check-in.: 227933 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 2503 Kontraktnr.: 148445

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver

Læs mere

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber?

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber? Klik for at gå til emne... Forberedelse Teknik - det SKAL du tjekke Forsikring Finansiering Generelt - bl.a. tjekliste Slutseddel BilBasens købsguide til køb af en brugt motorcykel Det er lige så stor

Læs mere

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: BA84819-202938 Lokation: Dato.: 02-01-2019 Afleverings dato.: 28-12-2018 Km. ved check-in.: 108305 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 33913 Kontraktnr.:

Læs mere

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde

Falck Køreklar. Kør årstiden sikkert i møde Falck Køreklar Kør årstiden sikkert i møde Det danske vejr er lidt af hvert Det kræver sin mand eller kvinde at holde hovedet koldt i en varm bil og hjulene på vejen i glat føre. Og det kræver sin kølervæske

Læs mere

Check-in rapport. Check-in information: Kundeinformation: Køretøjsinformation: Udstyr. Ekstra udstyr. Check -in Fredericia.

Check-in rapport. Check-in information: Kundeinformation: Køretøjsinformation: Udstyr. Ekstra udstyr. Check -in Fredericia. Check-in information: Rapportnr.: AY34262-201407 Lokation: Dato.: 26-11-2018 Afleverings dato.: 23-11-2018 Km. ved check-in.: 59619 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 36996 Kontraktnr.: 163821

Læs mere

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: BA Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: BA23981-204646 Lokation: Dato.: 11-02-2019 Afleverings dato.: 08-02-2019 Km. ved check-in.: 214168 Check-in Hillerød Kundeinformation: Kundenr.: 34580 Kontraktnr.: 165724

Læs mere

HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1

HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1 HUR 19. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 10 side 1 Bilag 10 Busovertagelse 10.1 Retningslinjer for syn og skøn...2 10.1.1 Tilrettelæggelse...2 10.1.2 Synsrapport...2 10.1.3 Merpriser og mindrepriser...2

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17794 Klager: Indklaget: CVR-nr.: 34940266 Maindal Auto v/lars-ole Juhl Maindal Mølgårdsvej 2 7173 Vonge Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13703 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 33 56 55 93 (ophørt 30-09-14) Autohuset Ballerup v/ömer Faruk Göz Yderholmen 9 2750 Ballerup Medindklaget: CVR-nr.: 35

Læs mere

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted VELKOMMEN Om Bilernes Hus Hos Bilernes Hus træder du ind i Danmarks største bilhus for nuværende og kommende bilejere. Her finder du altid et stort sortiment af fabriksnye, aktuelle modeller fra de mest

Læs mere

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in rapport Check-in information: Rapportnr.: AR47565-200811 Lokation: Dato.: 06-11-2018 Afleverings dato.: 01-11-2018 Km. ved check-in.: 180845 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 33913

Læs mere

Registreringsnr.: AN Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AN Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AN92617-202439 Lokation: Dato.: 17-12-2018 Afleverings dato.: 17-12-2018 Km. ved check-in.: 249298 Check -in Fredericia Kundeinformation: Kundenr.: 2430 Kontraktnr.: 155118

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

Guide ved returnering

Guide ved returnering Alm. Brand Leasing MAJ 2019 VERSION 1.1 Guide ved returnering VAREBIL ALM. BRAND LEASING GUIDE VED RETURNERING AF VAREBIL 1 Skader Skader ved aflevering af varebil Her kan du læse om, hvilke skader der

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver den

Læs mere

Registreringsnr.: AP Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AP Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AP56396-201740 Lokation: Dato.: 30-11-2018 Afleverings dato.: 30-11-2018 Km. ved check-in.: 237564 Check-in Ballerup Kundeinformation: Kundenr.: 32034 Kontraktnr.: 152070

Læs mere

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten

Elevtekst til programmet Afbetal. Indhold af elevteksten Elevtekst til programmet Afbetal Indhold af elevteksten 1. Køb på afbetaling 2. Rentefoden beregnes eller ydelsen beregnes 3. To andre beregninger 4. Pas på gebyrerne! 5. Opgaver 1. Køb på afbetaling Når

Læs mere

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Returnering og slutinspektion af din bil Information og tips Fair og gennemskuelig: Vores vurdering af din bil. Med denne

Læs mere

Kontrol stof Til den praktiske prøve

Kontrol stof Til den praktiske prøve Kontrol stof Til den praktiske prøve -Motor og udstødningssystem mv. Røg og støj (start motor og speed op og se efter røg lyt efter støj ) Sidde fast og være tæt Kontrollerer motorolie (min-max) Kontrollerer

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15796 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34 70 40 90 Bilmessen ApS Svoldrupvej 13 9640 Farsø Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

Få et overblik over din økonomi

Få et overblik over din økonomi Uanset om det er første gang eller du har prøvet det før, er der mange ting at holde styr på. Til at begynde med kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring økonomisk råderum og reelle

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14419 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx som indehaver af ophørte xxxx xxx. xx (CVR-nr. xxxxxxxx)

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED MINI FORSIKRING. Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Skadekatalog. Personbiler

Skadekatalog. Personbiler Skadekatalog Personbiler Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår personbilen. Det er den fagkyndiges kompetente og neutrale vurdering,

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AK Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AK59537-202257 Lokation: Dato.: 12-12-2018 Afleverings dato.: 12-12-2018 Km. ved check-in.: 245534 Check-in Århus Kundeinformation: Kundenr.: 34524 Kontraktnr.: 146580

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17619 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30873750 Auto Box v/alaa Mansour Jegstrupvej 58 8361 Hasselager Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde SERVICEEFTERSYN. Dækket. SLIDDELE. Inklusive. UDVIDET GARANTI. Dækket.

Læs mere

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg)

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) SLUTSEDDEL Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) Dansk Sejlunion håber, at dette udkast kan være til gavn i forbindelse med indgåelse af aftaler. Der kan naturligvis være individuelle forhold,

Læs mere

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo ŠKODA FORSIKRING TIL KUNDER I SAMARBEJDE MED IF Citigo 3 FORDELE VED ŠKODA FORSIKRING Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Velkommen som ung i Nykredit

Velkommen som ung i Nykredit Dig og dine penge Velkommen som ung i Nykredit Som ung i Nykredit har du en Ung Konto, som du kan beholde, indtil du fylder 36 år. Med den kan du få hjælp til at holde styr på økonomien, mens du er ung,

Læs mere

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Hvad enten du får et lille stenslag, eller du får en større skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at komme videre Fordele ved Fordelsværksted Du får en lang

Læs mere

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til erhvervskunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingtrailer skal retur

Privatleasing. Når din leasingtrailer skal retur Privatleasing Når din leasingtrailer skal retur 1 Når aftalen udløber Når aftalen på din leasingtrailer udløber, skal du levere traileren tilbage. Her gennemgås traileren stand efter en standardiseret

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret.

Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret. Teoriundervisning Til din første teoritime får du en del praktiske informationer, og du kan stille spørgsmål om emner, som du ønsker afklaret. Før du kan komme til køreprøve, skal du ifølge loven gennemgå

Læs mere

I motorrummet: På lift med hjulene på På lift med hjulene af

I motorrummet: På lift med hjulene på På lift med hjulene af Checkliste ved køb af brugt bil tirsdag, 20 april 2010 page 1 of 6 Model: Sælger (navn, adresse, tlfnr, email): Har sælger hemmeligt nummer? (tjek www.degulesider.dk): Før besigtigelse Oplyst Verifi ceret

Læs mere

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres.

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Tilbagelevering af biler Returnering af bil til Autolease Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Autolease har outsourcet inspektionen

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15253 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: NN NN Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens klage 2. Virksomhedens kommentarer 3. Øvrige dokumenter modtaget

Læs mere

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41

Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Praktiskprøve TLF. 40 54 32 41 Husk til køreprøven at medbringe: Ansøgning om kørekort, din lektionsplan, dit pas og evt. din dåbsattest. Har du opholdstilladelse, evt. tidligere udstedt kørekort, eller

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17328 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 27143229 Autoland v/henrik Jørgensen Gyldenlakvej 21 8870 Langå Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere

Copyright 2018 afskrift og kopi er ikke tilladt! Hans Køreskoles Uddannelsescenter Mobil E- Mail:

Copyright 2018 afskrift og kopi er ikke tilladt! Hans Køreskoles Uddannelsescenter Mobil E- Mail: Copyright 2018 afskrift og kopi er ikke tilladt! Hans Køreskoles Uddannelsescenter Mobil 21777585 E- Mail: hanskoreskole@gmail.com Kategori B ( Alm. bil ) Dette materiale er tænkt som et elektronisk materiale,

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15899 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30873750 Auto box v/alaa Mansour Jegstrupvej 58 8361 Hasselager Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM.

LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. LIVET ER FULD AF OVERRASKELSER. SERVICEPRISER BEHØVER IKKE VÆRE EN AF DEM. BMW SERVICE INCLUSIVE. FAST PRIS. FULD SERVICE. Ren køreglæde GIV KØREGLÆDEN ET EKSTRA GEAR. Med en engangsydelse giver dig frihed

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte:

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: KUNDEHÅNDBOG HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: Bilabonnement Forsikring Tlf. 70 22 60 61 bilabonnement@claimscorpnetwork.com

Læs mere

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder

Multiannoncer - bedre kørende med flere muligheder A A/C Autohjælp A1 A2 Aircondition service kr. Service af aircondition Inkl. efterfyldning Et service af bilens aircondition/klimaanlægget, er med til at sikre afkøling og afdugning af din bil. A4 Service

Læs mere

PRÆCISERING: Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter. Vigtig information. - KAMCO Invest A/S UNDER konkurs (KØRETØJER) Udlevering.

PRÆCISERING: Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter. Vigtig information. - KAMCO Invest A/S UNDER konkurs (KØRETØJER) Udlevering. 3410 - KAMCO Invest A/S UNDER konkurs (KØRETØJER) 3410 - KAMCO Invest A/S UNDER konkurs (KØRETØJER) Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A, 7850 Stoholm Torsdag d. 16. august 2018

Læs mere

Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne?

Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne? 10. september 2010 Digitalisering af Bilbogen - hvad betyder det for bilforhandlerne? Den 2. november 2010 bliver Bilbogen digital. Det kan komme til at betyde ændringer i arbejdsgangene hos forhandlere

Læs mere

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks:

Registreringsnr.: AR Modelår: Centrallås: Pris: Tagboks: Check-in information: Rapportnr.: AR92214-201797 Lokation: Dato.: 30-11-2018 Afleverings dato.: 30-11-2018 Km. ved check-in.: 204822 Check-in Esbjerg Kundeinformation: Kundenr.: 33102 Kontraktnr.: 154101

Læs mere

Lygter, reflekser og horn Lovkrav: Bilen må kun være udstyret med påbudte eller tilladte lygter og reflekser.

Lygter, reflekser og horn Lovkrav: Bilen må kun være udstyret med påbudte eller tilladte lygter og reflekser. lere Styreapparat Let, sikkert og hurtigt Der må ikke pga slid eller lignende forekomme væsentlig sløri styapparetet som helhed eller i de enkelte dele Ved kørsel med lav hastighed skal rattet let kunne

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer]

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer] Leasingkontrakt For køretøj [Model, chassis og registreringsnummer] mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V CVR nr.: 20814616 (herefter benævnt leasingtager) Og [navn] [adresse] [cvr-nr]

Læs mere

Ansøgers navn Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon. Stilling. Medansøgers navn Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon. Stilling.

Ansøgers navn Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon. Stilling. Medansøgers navn Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon. Stilling. A Ansøgers Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon B Medansøgers Personnummer E-mailadresse Mobiltelefon Stilling Stilling Adresse Postnummer / By Fastnet telefon Anden telefon Nedenstående dokumenter

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14726 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34881995 Kinnerup Autokommission A/S Grindstedvej 2 9310 Vodskov Klagen vedrører: Køb af bil Modtagne dokumenter: 1.

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 100% ORIGINAL = KVALITET Med Forhandlerforeningens Bilforsikring henvises du altid til et autoriseret Peugeot værksted, hvor der benyttes originale

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN Version 1. gældende pr. 0.09.01 www.fleggaard-leasing.dk 0 Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndig

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Hvad enten du får et lille stenslag, eller du får en større skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at komme videre Fordelsværksteder Privatsikring har indgået

Læs mere

Når du vil sælge din andelsbolig

Når du vil sælge din andelsbolig Når du vil sælge din andelsbolig Her finder du en kronologisk gennemgang af processen for salg af din andelsbolig samt forhåbentlig svar på de mest almindelige spørgsmål i den forbindelse. Du kan bruge

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15914 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 12025076 Finn Nielsen Auto v/finn Ralph Toustrup Nielsen Skyggevej 2 7441 Bording Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader LASTRUM På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE - situationer, hvor NemID udstedes eller vedligeholdes Version 4. november 2016 Indholdsfortegnelse På de følgende slides præsenteres de opdaterede RA procedurer

Læs mere

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1

Bilag 9. Busoverdragelse. HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 HUR 17. udbud af almindelig rutekørsel Bilag 9 side 1 Bilag 9 Busoverdragelse 9.1 Beregning af overtagelsespriser for busser ved kontraktudløb... 2 9.2 Procedure og tidsplan for busoverdragelse... 2 9.3

Læs mere

Salg af andele (procedure og bilag)

Salg af andele (procedure og bilag) Dato. 04/03-2015. Salg af andele (procedure og bilag) Ved salg af en andel, skal følgende procedurer og regler følges 1. Information om salg af andel. 2. Når bestyrelsen modtager en opsigelse. 3. Når bestyrelsen

Læs mere

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glasskadedækning på din forrude? Vil du undgå at bekymre dig om buler og småskader,

Læs mere

Borgerforslag - støtterblanket

Borgerforslag - støtterblanket Borgerforslag - støtterblanket Du kan bruge denne blanket til at støtte et borgerforslag på www.borgerforslag.dk Støtten er anonym, således forstået at der ikke offentliggøres nogen personoplysninger om

Læs mere

Bilens teknik indgår som en fast del i en praktisk køreprøve.

Bilens teknik indgår som en fast del i en praktisk køreprøve. Bilens teknik... Til den praktiske prøve er Du for første gang fører af køretøjet. Som ejer eller fører følger et ansvar for at køretøjet er lovlig / forsvarlig at kører. For at kunne leve op dette ansvar

Læs mere

Fremgangsmåde for forberedelse og gennemførelse af overdragelse fremgår af vedtægternes 15.

Fremgangsmåde for forberedelse og gennemførelse af overdragelse fremgår af vedtægternes 15. A/B Magasingården Maj 2019 Vejledning til sælger og køber om overdragelser I forbindelse med et salg skal køber have udleveret en lang række dokumenter. Det forudsættes at disse dokumenter er læst, da

Læs mere

Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale

Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale Tegning af en aftale foregår i 5 faser: 1. Aftale beregnes sammen med kunden på forhandlerversionen (se side 2). 2. Der foretages tilmelding til PBS via link

Læs mere

SLUTSEDDEL For handel med kolonihave /hus

SLUTSEDDEL For handel med kolonihave /hus SLUTSEDDEL For handel med kolonihave /hus Fødselsdato: Sælger: Navn Adresse Postnr. By: Telefon Mobil Mail Fødselsdato: Køber: Navn Adresse Postnr. By: Telefon Mobil Mail SLUTSEDDEL KOLONIHAVE/HUS 1 /

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 15123 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 31989531 Autohuset Fredensborg v/ayhan Bas Kongevejen 86 3480 Fredensborg Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere