Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf"

Transkript

1 UDKAST til REFERAT af friskolebestyrelsens møde den 9. august 2005 kl på skolen. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (lærer) og som medarbejderrepræsentant deltog Poul Martin Christensen (pædagogmedhjælp/pedel). Lene Daasbjerg (formand), Søren Andersen, Pernille Krog (suppleant), Per Hauschildt, Anders Olesen (næstformand), Peter Rasmussen (kasserer), William Sloth (ordstyrer), Marianne Wolf (sekretær/referent) Der var ikke som angivet i dagsordenen til mødet afbud fra Anders Olesen, idet han først har orlov fra bestyrelsesarbejdet fra september Der var afbud fra Lis Hermansen (suppleant). 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7. juni 2005, herunder eventuel opfølgning Referatet var sendt ud med dagsordenen og blev endelig godkendt på mødet. Pernille er opmærksom på at følge op vedrørende vurdering af undervisningsmiljøet. Skolefolderen er nu klar et udkast blev uddelt på mødet og kommenteret. Dynes aftaler de sidste rettelser med Ryan Riiskjær, der er redaktør på folderen. Øvrige kommentarer sendes til Ryan senest torsdag 11. august Marianne har aftalt med René at se på hjemmesidens indhold m.v. med det mål at indholdet bliver ajourført inden efterårsferien. Skolens ordensregler drøftes på et kommende bestyrelsesmøde. Dynes sender dem til bestyrelsen snarest til orientering. Fremover vil Dynes og medarbejderne være opmærksom på, at den medarbejderrepræsentant, der deltager i de enkelte møder så vidt mulig er relevant i forhold til punkterne på dagsordenen. 2. Nyt fra Dynes Lokalaftalen med lærerne er nu godkendt af FGL dog med anmærkninger. Anmærkningerne vedrører, at der forudsættes forskellige ting i godkendelsen disse er ikke noget problem og vil blive præciseret efterfølgende. Elsebeth Præstholm fra Hammel er ansat i Mammutten i et fleksjob. Elsebeth har dårlig ryg. Hun starter mandag den 8. august og har ca. 17 timer om ugen. Jane Petersen, Ulstrup er ansat i en 3 måneders virksomhedspraktik. Jane er ramt af sclerose, og vil have en arbejdstid på 3 timer dagligt i morgentimerne. Hun starter også mandag den 8. august og vil først og fremmest arbejde i biblioteket.

2 Omkring elevråd er det aftalt, at det bliver nyansatte Lars B. Thomsens ansvarsområde og opgaven er indarbejdet i hans timenorm. Den nærmere tilrettelæggelse af elevrådsarbejdet drøftes nærmere i lærergruppen. Vedrørende valg af sikkerhedsrepræsentant er det Dynes ansvarsområde. Spørgsmålet drøftes på lærerrådsmødet 10. august Dynes orienterede om nyhederne i bladet Nyt fra Dansk Friskoleforening der kan læses på opslagstavlen ved Dynes kontor, herunder: - Der er mulighed for at få tilskud på op til 4000 kr. til naturvidenskabelige lærebøger hvis skolen givet et tilsvarende beløb. Der indsendes ansøgning herom inden 15. august Ifølge en ny lov skal skolen fremover indhente oplysninger fra strafferegisteret når der ansættes personer der skal beskæftige sig med børnene den såkaldte børneattest. Dermed overflødiggøres bestemmelserne herom i skolens forretningsorden, som rettes til ved lejlighed. - Det årlige Engelsholm-møde arrangeret af Dansk Friskoleforening holdes den september Der er nu vedtaget en ny friskolelov. Datoen for Lucia arrangementet har været drøftet. Der arbejdes på at fastholde datoen den 13. december Sagen drøftes på næste møde i Pædagogisk Råd. Dynes orienterede om status for henvendelsen fra Undervisningsministeriet vedr. skolens vedtægter der kom før sommerferien. Anders Olesen sendte svar indenfor den angivne frist, og skolen venter fortsat på svar herpå. Endelig orienterede Dynes om en række mindre skemaændringer af teknisk karakter. Der er stort set ikke konsekvenser rent fagligt i forhold til eleverne, bortset fra at klasse får en time før fri om torsdagen. Baggrunden for ændringerne var et for stort timeforbrug for lærerne. Det blev aftalt, at Dynes til næste møde undersøger hvordan skolen ligger timetalsmæssigt i forhold til gennemsnittet på andre skoler i kommunen det nævnes desuden i et torsdagsbrev. Lærerne vil desuden have fokus på at forklare betydningen af samlæsning m.v. på kommende forældremøder, jf. også tidligere drøftelser heraf i bestyrelsen. 3. Status for skolestart, herunder hovedrengøring Hovedrengøringen er nu ved at være færdig. Der er forslag fra lærerne om at opstille skabe på gangen til diverse materialer. Bestyrelsen foreslår lukkede skabe enten på gangen eller på 1. sal i Mammutten. Sagen drøftes i lærergruppen igen. Der vil fremover blive holdt morgensang i den nyrenoverede gymnastiksal. Det indebærer at klaveret fast skal stå i gymnastiksalen, og lærerne vil derfor prøve også at have musiktimerne i gymnastiksalen. På sigt ønskes anskaffet et el-klaver, som er mere mobilt. Der er problemer med at få hængt nogle af kortene op i klasselokalerne. Dynes undersøger andre muligheder end ophængning i loftet.

3 4. Pædagogisk sammenrend for personale, bestyrelser og ægtefæller/kærester torsdag den 11. august 2005 På mødet blev uddelt en invitation til mødet med artikel om temaet mobning. Arrangementsudvalget ved William Sloth sørger for ost og rødvin m.v. 5. Planlægning af møde for bestyrelsen og kontaktforældrene Dynes melder datoen tirsdag den 4. oktober 2005 ud til forældrene. Bestyrelse og lærere overvejer mulige emner til næste bestyrelsesmøde, hvor mødet drøftes igen og indholdet aftales nærmere. 6. Årsplan og datoer for borgerforeningen, idrætsforening m.v. Sagen afventer nærmere afklaring af diverse datoer og drøftes igen i bestyrelsen efter behov. Samarbejdsudvalget for byens foreninger, hvor Lene deltager, sørger for koordinering af de forskellige arrangementer. 7. Fællesannonce for 6 friskoler i området Dynes orienterede om et forslag fra den seneste akse-ledermøde i juni om fælles annonce fra 6 friskole (Fussingøegnens, Den skægge, Sahl, Gudenådalens, Vejrum-Viskum og Mammen.) og bad om en principiel stillingstagen hertil. Bestyrelsen er positivt indstillet og bakker op om at der arbejdes videre med idéen. 8. Budgetopfølgning Dynes orienterede om status for økonomien pr. 1. august Udgangspunktet efter mødet i juni var et underskud på knap kr.. Efter diverse korrektioner og tilpasninger af budgettet er underskuddet nu reduceret til ca kr. Der er tale om overskridelser, hvor der er gode forklaringer, og situationen skal ses i lyset af, at skolen stadig er i en opstartfase med mange ekstraordinære udgifter og usikkerhed om kommende udgifter. Desuden er IT-systemet ikke kørt ordentlig ind endnu, og der har endnu ikke været et helt år i fuldt drift. Der var enighed om, at når de IT-mæssige forhold m.v. er på plads skal der laves en flerårsbudgettering for at få et mere langsigtet perspektiv jf. også skolens forretningsorden. Det blev aftalt, at Peter Rasmussen som kasserer deltager i det løbende økonomiopfølgningsarbejde. På grund af overgang til nyt IT-system er det nødvendigt at tilmelde betaling af skolepenge m.v. til betalingsservice igen. Dynes orienterer om det i det kommende torsdagsbrev og drøfter med Anne Marie om der er andre særlige forhold der skal orienteres om. Det blev aftalt, at Dynes udarbejder en opgørelse af udgifterne til renoveringen, der vedlægges dette referat. Se i øvrigt under punkt IT investeringer Til mødet var fremsendt orientering fra René Hansen om planlagte investeringer i år og næste år og afledte konsekvenser heraf, herunder tilskud fra Undervisningsministeriet. De økonomiske konsekvenser for skolen er indarbejdet i budgettet. Der var enighed om at det var et godt oplæg, og orienteringen blev taget til efterretning. Sikkerhedshensyn er forudsat varetaget i aftalen med leverandøren.

4 10. Status for renovering, herunder udendørs og legepladsarealer Per orienterede om status. Der var god tilslutning til sommercampen, men ellers har det knebet med deltagelse ud over byggeudvalget, og Per overvejer hvordan der kan kvitteres for indsatsen. Der mangler kun diverse småting vedrørende renoveringen af gymnastiksalen, det tidligere skolekøkken og 1. sal i Mammutten. Opstilling af PC ere i Mammutten mangler, men vil blive sat op i løbet af 2-3 uger. Dynes vil sørge for at det meldes bredt ud at det er OK at benytte de nye toiletter i Mammutten i skoletiden. Status for udendørsarealer og legepladsrenovering blev drøftet på baggrund af oplæg fra Peter, der var eftersendt til mødet. Oplægget bestod af en prioriteret liste over hvilke projekter der er behov for at blive lavet, bl.a. for at lovliggøre legepladsen. Peter regner desuden med at checke udendørsarealerne inden skolestarten. Der var enighed om, at bestyrelsen skal arbejde for at få beskrevet en mere langsigtet vision og plan for legeplads- og udendørsarealer. Det kunne evt. være et tema for et møde med forældre og medarbejdere. På baggrund af en sådan vision kan der udarbejdes en prioritering af projekterne, herunder lovliggørelsen af legepladsen. Sagen drøftes foreløbig på pædagogisk rådsmøde, og herefter i bestyrelsen igen. 11. Status for indtægter fra rødbedelugning og indkøb af skolemøbler Lene har drøftet spørgsmålet med Jørgen Sønderby og orienterede om status. Der er indtjent ca kr., som enten indbetales til friskolernes gavefond eller gives som almindeligt sponsorbidrag. På grund af nye regler omkring midlerne til gavefonden ønsker skolen pengene udbetalt som almindeligt sponsorat. Der blev nedsat en arbejdsgruppe bestående af Helle, Heidi Jul Sørensen (som har været med i planlægningen af rødbedelugningen) og William (eller Anna Marie Rolskov), der i samarbejde med lærergruppen sørger for indkøbet af nye skolemøbler. Det er vigtigt at indkøbet ses som led i en større sammenhæng og udskiftningsplan. Bestyrelsen opfatter stolene som det mest kritiske. Det blev desuden aftalt at bestyrelsen på sit næste møde evaluerer arbejdsindsatsen m.v. ved renoveringen og rødbedelugningen og deltagelsen i udvalg generelt. Det frivillige arbejde skal ses i forhold til alternativet som enten er en ringere skole eller en forhøjelse af skolepengene. Spørgsmålet om hvordan dette kan formidles til forældrekredsen drøftes på næste møde. 12. Forespørgsel fra idrætsforeningen vedrørende reduceret lokaleleje m.v. Dynes orienterede om henvendelsen fra idrætsforeningen, der ønsker en reduceret lokaleleje for udvalgte hold for at kunne konkurrere med Bjerringbro Idrætsforening. Sagen blev drøftet, bl.a. idrætsforeningens prispolitik i forhold til Bjerringbro Idrætsforening. Der var enighed om, at der er forskel på vilkårene for offentlige institutioner, som folkeskoler, og private institutioner som friskoler, der i højere grad er nødt til at se på den faktiske kostpris i forbindelse med udlejning af gymnastiksalen. Det blev derfor besluttet at de nuværende timeprise fastholdes. 13. Lønpolitik og PC-ordning Dynes orienterede om, at der er møde om lønpolitik i friskoleforeningen den september 2005 i Århus, hvor det er oplagt at et par repræsentanter fra bestyrelsen deltager.

5 Det blev aftalt at Dynes og Peter deltager og gerne andre interesserede. Spørgsmålet om PC-ordning skal ses i sammenhæng med lønpolitikken generelt. Sagen drøftes på et senere møde i bestyrelsen. 14. Endelig godkendelse af forretningsordenen Til mødet var fremsendt en udgave med rettelserne aftalt på seneste bestyrelsesmøde Den tilrettede forretningsorden blev godkendt. 15. Eventuelt Peter rejste spørgsmålet om hvordan skolen håndterer forhåndstilmeldingerne til de kommende skoleår og om forældrene i de situationer skal til individuelle samtaler. Baggrunden var et par konkrete henvendelser fra forældre. Dynes kontakter de forhåndstilmeldte omkring indskrivningstidspunktet, og de betragtes herefter på lige fod med øvrige indskrevne. Pernille orienterede om status for skolefotografering, hvor hun får besøg af en potentiel leverandør senere på ugen. Sagen drøftes på næste bestyrelsesmøde. BEMÆRK: Sluttidspunkt for mødet blev 21.45! Næste møde er tirsdag den 6. september 2005 kl på skolen.

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef deltog til 21.30), Poul Martin

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl. 19.00 på Mammen Friskole I alt 52 deltagere 41 forældre, 1 medlem af skolekredsen og 10 medarbejdere - var mødt op

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 24. september 2009 Friplads Vi har i år fået 16 ansøgninger om fripladstilskud til skolepenge. Det er en stigning på ca. 40% i forhold til sidste år. Det betyder,

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 26. maj 2005 Nyt fra Dynes Førskoledag I lørdags mødte vores 8 nye børnehaveklasser op til en førskoledag sammen med deres forældre. Marianne fra bestyrelsen var

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl. 19.00 i Mammen Forsamlingshus I alt ca. 35 deltagere var mødt op til den første ordinære generalforsamling i Mammen Friskole.

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 24.november 2005 Nyt fra Dynes Tilbud om korsang til elever fra 5.- 6. klasse. Som tidligere omtalt er det 5.- 6.kl., der går Lucia. Desuden øver eleverne spillestemmer,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl Heibergskolen Randersgade 10 2100 København Ø. Tlf. 82 32 41 00 SKOLEBESTYRELSEN af SB-møde d. 28.8.17 Tid Mandag den 28. august 2017, kl. 17.00-19.30 Sted Dagsorden og bilag Kommende mødedatoer Personalerummet

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 12 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Benita, Thomas, Erik, Lene, Finn, Karina Karin, Jens Poul Martin, Helle, Heine, Leo Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 23. februar 2010 kl. 17.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde for MammenFri Tirsdag d. 21/ kl. 19:00 22:30

Bestyrelsesmøde for MammenFri Tirsdag d. 21/ kl. 19:00 22:30 Dirigent: Referent: Karina Tilstede: Mikael, Jane, Heidi; Peter, Thomas, Finn, Jacob, Lene, Heine, Jens, Lene, Betina Fraværende: Helle, Karina, Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat 1. 19.00 B Valg af

Læs mere

Referat fra d kl Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole (Møde med børnehave/vuggestue Kl skolen er vært.)

Referat fra d kl Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole (Møde med børnehave/vuggestue Kl skolen er vært.) Referat fra d. 10.01.2019 kl. 20.00 Skolebestyrelse Sydvestmors Friskole (Møde med børnehave/vuggestue Kl. 19.00 skolen er vært.) Dato: 10.01.2019 Deltagere: Afbud: Lene Simon, bestyrelse, medarbejderrep.,

Læs mere

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser.

Der er lavet en kasse med forskellige forslag til cooperative learning øvelser. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 5 skoleår 13/14 den 12. august 2013. Tilstede: Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Brian Jensen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: onsdag d. 23. maj Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Blak Rasmussen, Heidi Nonbo, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Anakarina Vorbeck Corcoran,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00

For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN. Tirsdag den 4. februar 2014. Kl. 19.00 21.00 Dagsorden For møde nr. 30 SKOLEBESTYRELSEN Tirsdag den 4. februar 2014 Kl. 19.00 21.00 Mødelokale 3, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 176 SAGER TIL EFTERRETNING:... 176 201. Orientering.... 176 202. Planlægningsfaciliteter...

Læs mere

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :..

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :.. KOP\. :.. Samarbejdsaftale for Korinth Efterskole - Spejderskolen Gældende for perioden 2009 til 2011 Side l af S SAMARBEJDSAFTALE FOR 1 KORINTH EFTERSKOLE - SPEJDERSKOLEN 1 FORMÅL 3 BESTYRELSENS ANSVAR

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Kålormen og Feldborg Skole

Kålormen og Feldborg Skole Kålormen og Feldborg Skole Emne: Fællesbestyrelsesmøde. Dato og tid: Mandag den 16. august 2010 kl. 19.00 21.30 på skolens lærerværelse Deltagere: Lene Frederiksen, Dorte Madsen, Tina Gylling, Frans Nielsen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-08-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael, Jack, Helle, Kristian Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

B 1. Valg af ordstyrer Henrik Larsen blev valgt til ordstyrer. B/H 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

B 1. Valg af ordstyrer Henrik Larsen blev valgt til ordstyrer. B/H 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde den 27.8.2013 kl. 19.00 22.00 Tina lsen (B), Anette Kjær (B), Henrik Larsen (B), Marttin Stuart Nielsen (B), Jesper Karlshøj- Andersen (B), Dorte Jensen (B), Mirco Jordan (B), Anita Hansen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl Byskovskolen d. 23.09.2015 Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl. 18.30-21.00 Ordstyrer: Jan Berner Rømer kommende skoleleder Finn Pilgård deltog i mødet Afbud: Maibrith Egelund.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Dagsorden d. 24. oktober 2013 kl. 19.00 22.00.

Dagsorden d. 24. oktober 2013 kl. 19.00 22.00. Dagsorden d. 24. oktober 2013 kl. 19.00 22.00. Indbudte: Medarbejderrepræsentant, Sven Wortmann, Dagmar Knudsen, Peter Owen, Thomas Grølsted, Sia Kristensen, Mette Vigsø, Heidi Lund, Anni Wulf, Grete Glerup,

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016.

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016. Referat af N. Zahle Skoles bestyrelsesmøde, den 7. juni 2016 Fraværende: Anders Gadegaard og Claus Andersen. Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. Pkt. nr. 1. Overskrift:

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg BESTYRELSESMØDE, mandag den 11. januar 2016 Blistrup, den 19. januar 2016 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre, Mogens Hansen, Flemming Jørgensen, Lisa Kragh, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr

REFERAT. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august FIUSYS. nr 97 REFERAT FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde torsdag den 31. august 2017 FIUSYS. nr. 9501-17-08-05 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 14.15 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler i

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket.

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Torsdag den 08. oktober 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen Louise

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte Referat fra 1. bestyrelsesmøde 2016. Tirsdag den 8. Marts 2016 kl. 20.00 hos JO, Ørnebakken 48 Deltagere: Gr. 1: Rasmus Albrink Der var afbud fra Martin Lange Gr. 2: Poul Juul Jørn Ohm, Søren Bom Jacob

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts FIUSYS. nr 125 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 19. marts 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 Mødet sluttede kl. 13.20 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 VALGHÅNDBOG for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INDLEDNING... 3 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER - ET OVERBLIK... 4 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER: IDÉLISTE

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Wagnersvej 19 2450 København SV Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 Deltagere: Dorthe, Ann, Rie, Steen E., Harry, Inger, Steen K, Marianne, Gunilla og Flemming.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse og - referat Bestyrelsesmøde d. 12-12 2016. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. Kort beslutningsreferat 1 Godkendelse af dagsorden. B godkendt Ole N Ansvar 2 Økonomi,

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

9 Ankestyrelsen, statistik for Struer kommune Udpegning af fokus områder for arbejdet i Vision og pejlemærker for Rammeaftale

9 Ankestyrelsen, statistik for Struer kommune Udpegning af fokus områder for arbejdet i Vision og pejlemærker for Rammeaftale Handicaprådet Referat Møde 29. marts 2017 kl. 16:00-18.00 i mødelokale 1 Tilstede: Gert Lund, Mona Rask, John Børsting (suppleant for Per Ravn), Lene Rysgaard Lene Hornstrup, Tine Hammer, Steen Jakobsen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 12. DECEMBER, 2017 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Malthe Elmstrøm Lauritsen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

3. Godkendelse af referat nr. 10 og 11: ok - Lenes underskrift mangler på nr. 11.

3. Godkendelse af referat nr. 10 og 11: ok - Lenes underskrift mangler på nr. 11. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 12 skoleår 13/14 den 20. november 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Carsten Markussen

Læs mere