HVem er LHN? Vigtig aktør i det sønderjyske landbrugsområde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HVem er LHN? Vigtig aktør i det sønderjyske landbrugsområde"

Transkript

1 Altid i bevægelse Velkommen i LHN

2 HVem er LHN? Vigtig aktør i det sønderjyske landbrugsområde LHN er en moderne flersproget rådgivningsvirksomhed med rødder i det tyske mindretal. Vi er organiseret i Landbrug og Fødevarer og medlem af Dansk Landbrugsrådgivning, og således en vigtig aktør i sikring og videreudvikling af et velfungerende landbrug i det sønderjyske område. Vi lægger vægt på en tæt dialog med kunderne og rådgiver både konventionelle og økologiske landmænd samt flere små og mellemstore virksomheder indenfor andre erhverv. Og vi har rigtig gode forbindelser henover den dansk/tyske grænse. Helhedsorienteret rådgivning Hos LHN står vi alle inde for, at den rådgivning der tilbydes er løsningsorienteret og nytænkende, samtidig med at høj faglig kvalitet er en selvfølge. I LHN er der opbygget en række forskellige teams. Ved at sætte medarbejdere med forskellige kompetenceområder sammen får vi sikkerhed for at vi dels kommer hele vejen rundt om den aktuelle opgave, dels drøfter teamet opgaverne, så alle ved, hvad der skal laves, og hvem der gør hvad. Modellen rummer en stor fleksibilitet. Tingene går ikke i stå, fordi en medarbejder bliver syg eller der opstår en akut situation. Dermed er kunden sikker på, at der altid er taget hånd om hans/ hendes sag. Tilkendegivelser viser da også, at kunderne føler deres interesser godt varetaget. Også medarbejderne er glade for den måde at organisere tingene på og huset er ikke større end, at medarbejderne ofte sidder i flere teams, så fællesskabet og samarbejdet på tværs er stærkt. Netop i kraft af vores størrelse kan vi let omstille os til nye indsatsområder, og vi er ikke er bange for at gøre det. Derfor kan vi også hele tiden holde fokus på ting og metoder, som forbedrer relationerne og tilbuddene til vores kunder. Vort slogan: Altid i bevægelse passer perfekt på vores måde at tænke rådgivning på. Politisk bindeled LHN er en meget aktiv forening med en ung og dynamisk bestyrelse og med et stærkt og engageret bagland. Det gør at vi ikke er bange for at tage politisk stilling og heller ikke bange for at melde det ud og vise handling bag ordene. Vi kæmper hele tiden for at skabe bedre vilkår for LHN s medlemmer. Som landboforening er vi også via vores medlemskab i Landbrug & Fødevarer med til at påvirke den politiske dagsorden og gøre det attraktivt for folkevalgte at deltage i vores foreningsarbejde. Ligesom vi er et naturligt bindeled til både politiske og landbrugsrelaterede organisationer syd for grænsen, hvilket også skaber mange gode forretninger for vore kunder. Derudover ejer vi sammen med de øvrige landbrugsorganisationer i det sønderjyske: Syddansk Kvæg, Syddansk Økologi, Bygnings- og Maskinkontoret i Aabenraa og Sønderjyske Vandløb.

3 Vi skaber merværdi LHN Regnskab Skat & Drift vi viser vejen til god økonomi I LHN laver vi rigtig mange regnskaber, budgetter, strategiplaner, handleplaner, skattestrategier og pensionsstrategier og med nogle stærke rådgivere som ikke er blege for at fjerne vejspærringer og plukke lavt hængende frugter har vi også et godt ry på området. Også her kommer vores Team-organisation til sin ret, idet vi har folk fra regnskab / skat / drift placeret i alle teams på tværs af huset, og dermed bliver rådgivningen absolut helhedsorienteret. I LHN har vi også et meget dygtigt assistentteam, som udover at udføre konterings-, bogførings- og momsopgaver samt klargøring af regnskaber også kører ud på bedrifterne som farmsekretærer. Det er nok ingen tilfældighed, at LHN s landmænd tjener mere end gennemsnittet. For de mindre landbrug har vi udviklet FLEX-regnskabsprodukter på særdeles attraktive vilkår. Kontakt LHN Regnskab og hør meget mere. LHN Tilskud vi kender dine tilskudsmuligheder Har du en god ide til videreudvikling af din bedrift eller virksomhed, står du overfor en investering, der rummer ny teknologi, ønsker du at skabe mere natur på din ejendom eller har du en ide til projekt, der kan forbedre levevilkår eller skabe arbejdspladser i dit lokalområde? Kontakt LHN s tilskudsteam vi kender tilskudsmulighederne og vi kan hjælpe dig hele vejen igennem; lige fra projektudvikling og tilskudsansøgning til projektstyring og udbetaling af dit tilskud. LHN Ejendom så er du hjulpet godt på vej Både som sælger og køber af fast ejendom kan du via vores rådgivning få sikkerhed for en ordentlig handel udover skødet. Vores værdier er kvalitet, dygtighed og god service og vi kan være behjælpelige med bl.a. handel af fast ejendom omfattende: parcelhus, sommerhus, jord og grund landbrug, herunder også tvangsauktioner m.v. Vi kan tilbyde møde og gennemgang af sagens bilag, udarbejdelse af købsaftale, digital tinglysning af skøde, overtagelse af evt. gæld, refusionsopgørelser m.v. Herunder rådgiver vi om servitutter, matrikulære forhold, lejemål og brugsrettigheder. Vi tilbyder også at udarbejde testamenter, forpagtningskontrakter samt behandle dødsboer m.v. Kontakt LHN s ejendomsteam vi står altid til rådighed for en uforpligtende, indledningsvis snak om en konkret eller måske kommende sag.

4 Videnscentret for Landbrug Vi skaber vækst LHN Planteavl vi skaber vækst I LHN Planteavl er vi up-to-date med den nyeste planteavlsviden og vi kan tilbyde dig en kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning på alle områder inden for planteavl. Stordrift, deltid, konventionel eller økolog vi har en rådgiver klar til at hjælpe dig med: Ansøgningsskemaer til myndigheder, analyser også med GPS, naturplaner, mark- og gødningsplaner, piledyrkning, gødningsregnskab, sprøjtejournal, EHA-ansøgning, markbesøg, landbrug i udlandet og meget mere. For de mindre landbrug har vi udviklet FLEX-markprodukter på særdeles attraktive vilkår. I LHN går vi ind for anvendelsen af den bedst anvendelige teknologi i planteavlen. Det handler ikke kun om GPS-udstyr i traktoren, men også i markanalyserne, jordprøverne, punktprøverne m.m., hvilket vi alt sammen kan lægge ind på AGRO-gis kort, som derved bliver landmandens styringsredskab. Der kan spares mange penge ved at placere f.eks. kalk og gødning der, hvor der er brug for det. LHN er også med helt fremme, når det drejer sig om planteforsøg, idet vi som medejere af Sønderjyllands suverænt største forsøgsenhed hurtigt får adgang til den nyeste viden om anvendelse af plantesorter, kemi-strategi og gødningsstrategi. Også på økoforsøg er vi med helt fremme. Kontakt LHN Planteavl vi hjælper dig med at skabe vækst. LHN miljø vi har styr på miljøjet I LHN s miljøteam har vi en bred erfaring i løsning af miljøopgaver for landbruget. Alle landbrug har miljømæssige udfordringer, som kan løses på flere måder. Vi er med til at finde optimale miljøløsninger i samarbejde med landmand, andre konsulenter og med myndigheder. I Miljøteamet hjælper vi dig som landmand med bl.a.: Ansøgninger Anmeldelser Kontroller Kryds-overensstemmelseskontrol Tilsyn Høringssvar Kontrolbesøg idet vi er en del af LHN s udrykningshold Randzoner Vand- og Natura 2000 planer Vejledning omkring vandløbsforhold Det kan være en klar fordel at tage os med på råd, hvis du ønsker at forpagte eller købe jord eller du ønsker at købe en ejendom. I den slags sager udfærdiger vi en foreløbig miljøvurdering, så du kender de miljøkrav, der allerede er på de pågældende arealer eller den pågældende ejendom. I Miljøteamet hjælper vi dig, der bor på landet med bl.a.: Miljøforhold, drikkevandsboringer, spildevand, landzonetilladelser og myndighedskontakt. Kontakt LHN s Miljøteam vi hjælper dig videre.

5 Vi kan andet end landbrug LHN Regnskab Håndværk & Detail Er du selvstændig tømrer, frisør, konsulent, blomsterhandler eller noget helt femte? I LHN-huset sidder en række højt specialiserede rådgivere, der ved en masse om skat, om regnskaber og budgetter. Vi har meget tæt kontakt til egnens pengeinstitutter, og de kender os som en god samarbejdspartner. Vores regnskabssystemer arbejder sammen med andre regnskabsprogrammer, så der kan indlæses data via CSV-filer. Vi har en tæt kontakt til myndighederne, når det drejer sig om at starte ny virksomhed op, eller måske lave gårdbutik, eller søge om alternative energiløsninger, ja kort sagt kan vi tilbyde en meget spændende og konkurrencedygtig pakke. LHN Team Regnskab Håndværk & Detail kan bl.a. hjælpe med: Skatteregnskab, årsrapport, bogføring, budget og budgetopfølgning, momsopgørelse, lønservice, en virksomhedssekretær, juridiske opgaver, fakturering, personalejura, efterløn m.m. Kontakt Team Regnskab Håndværk & Detail vi kan optimere økonomistyringen i din virksomhed. LHN Team Lønservice hvad kan vi hjælpe dig med mens du arbejder Som selvstændig erhvervsdrivende lægger du mange timer i din virksomhed og du skal have styr på rigtigt mange ting. Team Lønservice kan lette din administrative arbejdsbyrde, idet vi tilbyder landmænd og andre erhvervsvirksomheder hjælp til alle medarbejderrelaterede opgaver, som f.eks.: Lønservice til landmænd / virksomheder, afregning skat og ATP, pension, medarbejderlønninger & feriepenge, ansættelseskontrakter, ansøgning om sygedagpenge, regler vedr. medarbejderes sygdom, regler vedr. elever, personalejura, ansættelsesrettigheder og afskedigelser samt regler for udenlandske medarbejdere. Kontakt Team Lønservice vi er altid parate til at hjælpe. Også LHN s Ejendomsteam, Tilskudsteam og Miljøteam rådgiver og løser opgaver for private og andet erhverv end landbrug. For eksempel i forbindelse med: Landzonetilladelser Myndighedskontakt Miljøforhold Handel af fast ejendom Testamenter Dødsboopgørelser Tilskudsansøgninger til projekter i dit lokalområde se meget mere på

6 Vi er grænseoverskridende LHN Team Udland når du vil krydse grænser Samhandel og kontakt over grænsen er Team Udlands spidskompetence og sprog er ingen hindring. Uanset opgavens art er målet at give dig som kunde en komplet rådgivning, så du undgår at køre fast undervejs. LHN s Team Udland kan bl.a. hjælpe dig med: Rådgivning om grænseoverskridende handel Udfærdigelse af alle former for kontrakter NemID for udenlandske statsborgere Formidling af udenlandsk arbejdskraft Planteavlsrådgivning for den udenlandske statsborger, der driver landbrug i Danmark Udfærdigelse af forpagtningsaftaler Formidling vedr. køb af ejendom i Danmark Oprettelse af CVR-NR og skattenummer Udfærdigelse af dansk selvangivelse Vi kan også tilbyde et tæt samarbejde med vore tyske kolleger syd for grænsen. LHN s Team Udland er sammensat, så der er rådgivere, der kan tale flydende tysk, engelsk og hollandsk. Kontakt Team Udland vi hjælper dig, når du vil krydse grænser. Vi vil være landbrugets foretrukne samarbejdspartner ved: n Personlig betjening n Korte beslutningsveje n Høj kreditværdighed n Korte bestillingsfrister n Høj service n Konkurrencedygtige priser id.: 094 AD MEDIA

7 Tak til alle vores samarbejdspartnere for medvirken Vandværksvej 6 Holbøl Kruså 6340 Tlf.: Mobil: uwe@uwes-have.dk Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres - også totalentrepriser Sønderjysk VikarService Billundvej Vojens Kontakt os på tlf.: Advokatfirmaet Fink MØDERET FOR LANDSRET OG HØJESTERET Klaus Greve-Thomsen (L) Preben Gundersen (H) Joan Vollertsen (H) Jens Chr. Krabbe (H) Anders Tourlin Kolte (L) Bente Karlsen adv.fm. aab@advfink.dk Klinkbjerg 1 DK6200 Aabenraa Tlf.: Fax: & snedkerforretning ApS Stoltelundvej Tinglev Tlf / BC Maskinstation Speciale: presning og wrapning af minibig Hejnsklipning v/ Bjarne Jessen Tlf.: bcmaskinstation@post.tele.dk Nr. Ønlevvej 9 Nr. Ønlev 6230 Rødekro SORENSEN BYG Bygmestervej 2 Øster Højst 6240 Løgumkloster Tlf.: sorensen-byg@mail.dk Alt fra totalløsninger til små byggeopgaver se mere på eller ring og få et tilbud VEJBÆK MASKINSTATION LM P Lars M. Petersen L MP Vejbækvej Padborg Mobil: Tlf.: Majsmarken Billund pvt@jlbr.dk Al nedbrydning Asbestsanering Betonknusning med mobil knuseranlæg Hydraulikhammer Ophugning af beton Sprængning af beton Tlf.: Den naturlige måde at malke på Astronaut A4 malkerobot!!! Mere information - Kontakt: Kim Lei: klei@rod.lelycenter.com MOGENS NIELSEN MASKINSTATION TRANSPORT Ravnsted Hovedgade Bylderup-Bov Telefon Mobil ravstedmaskinstation@mail.tele.dk Din solcellepartner Alt i el og antenneanlæg Lely Center Rødekro Skånevej Rødekro Tlf Tlf.:

8 LHN altid i bevægelse Industriparken Tinglev Tlf lhn@lhn.dk

LHN kan andet end landbrug

LHN kan andet end landbrug LHN kan andet end landbrug Er du selvstændig tømrer, frisør, blomsterhandler, konsulent eller noget helt femte? Hos LHN kan vi tilbyde dig en helhedsløsning, som gør økonomistyringen i din virksomhed lettere

Læs mere

Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. Prisliste 2014 Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. KONTINGENT Bedriftsmedlemmer Grundkontingent opkræves efter omsætning

Læs mere

Prisliste LHN 2015. Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer.

Prisliste LHN 2015. Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. PRISLISTE Prisliste LHN 2015 Alle priser er eks. moms. Hvor ikke andet er angivet er prisen pr. time. Der tages forbehold for trykfejl eller ændringer. KONTINGENT Bedriftsmedlemmer Grundkontingent opkræves

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Kontering og bogføring 600 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig og laver kun bogføring. Ønskes bogholder

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Gebyr Timepris Kontering og bogføring 615 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 600 kr. Bogholderen kommer ud til dig og laver kun bogføring. Ønskes

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Alle priser er excl. moms Gebyr Timepris Kontering og bogføring 615 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig

Læs mere

Økonomistyring. Den individuelle tilgang

Økonomistyring. Den individuelle tilgang Økonomistyring Den individuelle tilgang Ude eller hjemme DLBR tilbyder en lang række produkter indenfor økonomistyring. Produkter, som enten tilbydes hos DLBR-rådgivningsvirksomheden eller som et onlineprodukt.

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Gebyr Timepris Kontering og bogføring 600 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig og laver kun bogføring. Ønskes

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

Økonomistyring. Den individuelle tilgang

Økonomistyring. Den individuelle tilgang Økonomistyring Den individuelle tilgang Ude eller hjemme DLBR tilbyder en lang række produkter indenfor økonomistyring. Produkter, som enten tilbydes hos DLBR-rådgivningsvirksomheden eller som et onlineprodukt.

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Alle priser er excl. moms Gebyr Timepris Kontering og bogføring 620 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig

Læs mere

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring

Ydelse Gebyr Timepris Kontering og bogføring Økonomi Alle priser er excl. moms Gebyr Timepris Kontering og bogføring 620 kr. Bogholder hos dig (min. 3 hele dage af 7 timer pr. dag pr. kvartal) + kørselsgebyr 450 kr. Bogholderen kommer ud til dig

Læs mere

Oversigt over Landsforsøgene 2012

Oversigt over Landsforsøgene 2012 Oversigt over Landsforsøgene 2012 Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har deltaget i finansieringen af projektet.

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

Velkommen til en rådgivningsvirksomhed for landbrug og andre virksomheder

Velkommen til en rådgivningsvirksomhed for landbrug og andre virksomheder Velkommen til en rådgivningsvirksomhed for landbrug og andre virksomheder NYETABLERET - med succes! FORÅRSKONFERENCE 2014 v. virksomhedsrådgiver Jacob Schmidt Rossen Hvem er Heden & Fjorden? Rådgivningscenter

Læs mere

Kom indenfor i GRAY.DK

Kom indenfor i GRAY.DK Kom indenfor i GRAY.DK Vi hjælper med alt indenfor Bogføring Budget Regnskab Revision Økonomistyring Administration Velkommen Du sidder nu med en bred vifte af tilbud til dig. Er du en enkeltmandsvirksomhed,

Læs mere

Virksomhedsplan. Januar 2013. Vision Mission Værdier Side. Til alle medarbejdere. Virksomhedsplan. Den levende vison! virksomhedsplan 2013 01

Virksomhedsplan. Januar 2013. Vision Mission Værdier Side. Til alle medarbejdere. Virksomhedsplan. Den levende vison! virksomhedsplan 2013 01 Januar Vision Mission Værdier Side 3 virksomhedsplan 01 Til alle medarbejdere Virksomheds plan I sætter vi fokus på at blive endnu bedre til at få vores service og rådgivning ud at virke hos kunderne.

Læs mere

Kickstart din karriere i VKST

Kickstart din karriere i VKST Kickstart din karriere i VKST ER DU VORES NÆSTE REVISORASSISTENTELEV? Som elev i VKST kommer du med på holdet i en af landets største rådgivningsselskaber, der rådgiver små og større virksomheder i landbrugssektoren.

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 2 3 4 Samarbejde uden grænser BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk tyske grænse 5 5 Ydelser: Legal Skat og moms Corporate Finance Business Services

Læs mere

TEAM Kvæg. rådgivning, der rykker

TEAM Kvæg. rådgivning, der rykker TEAM Kvæg rådgivning, der rykker Velkommen til TEAM Kvæg Et TEAM, der er skabt af egnens kvægbrugere til gavn for landets kvægbrugere! Fælles ledelse, fælles bundlinje I Vestjysk Landboforening har vi

Læs mere

Strategiske spor i DLBR

Strategiske spor i DLBR DLBR Strategiske spor i DLBR v. Udviklingsdirektør Ivar Ravn Derfor samarbejde Med partnerskabet i DLBR vil vi: skabe merværdi og konkurrencekraft for kunderne drive og udvikle en konkurrencedygtig rådgivningsvirksomhed

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

Ø90 Konference 08.12.2011

Ø90 Konference 08.12.2011 Konference 08.12.2011 Resultat fra workshop: Hvordan udnytter vi produkt-porteføljen optimalt overfor: Deltidslandmænd: Overblik over likviditet Skatteoptimering Overblik over samlet økonomi for bedriften

Læs mere

Grovvarer til dansk landbrug helt nede på jorden

Grovvarer til dansk landbrug helt nede på jorden Grovvarer til dansk landbrug helt nede på jorden Gør en god handel Frihed til at handle I BMG er et ord et ord, og vi sætter handling bag hvert eneste af dem. Det vil du opleve, når du vælger os som din

Læs mere

7461-15 Deltidslandmandens samfundsøkonomiske betydning 07.04.2015 Udkast til survey

7461-15 Deltidslandmandens samfundsøkonomiske betydning 07.04.2015 Udkast til survey Kære landmand Denne undersøgelse henvender sig kun til landmænd med en omsætning under 2 mio. kr. Formålet med undersøgelsen er at afdække disse landbrugs behov for rådgivning. Vi beder dig besvare op

Læs mere

Hvad skal bonden anvende sin tid til? V. Direktør Per Grønbæk, Midtjysk Landboforening- Rådgivningscenter Give - Grindsted - DK

Hvad skal bonden anvende sin tid til? V. Direktør Per Grønbæk, Midtjysk Landboforening- Rådgivningscenter Give - Grindsted - DK Hvad skal bonden anvende sin tid til? V. Direktør Per Grønbæk, Midtjysk Landboforening- Rådgivningscenter Give - Grindsted - DK Introduktion: Indlægget vil tage udgangspunkt i mine erfaringer som rådgiver

Læs mere

Individuelt byggeri med personlighed og stil

Individuelt byggeri med personlighed og stil Individuelt byggeri med personlighed og stil MODERNE ENERGI KLASSISK Mere end 25 år med husbyggeri Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen og omsætter

Læs mere

Hvad kan Landbo Limfjord?

Hvad kan Landbo Limfjord? Hvad kan Landbo Limfjord? ES-konsulentens arbejde ES og Økonomikonsulent Niels Chr. Graversen Økonomi ES (Erhvervs og Samfundsmæssig vejl.) Skatterådgivning Driftsøkonomi Finansiering Opgørelse af regnskaber

Læs mere

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE MANDAG D. 20. OKTOBER 2014 ORIENTERING Rådgivningsvirksomheden LandboSyd SET LIDT FRA OVEN ORGANISATION FRATRÆDELSER Marco Olesen (IT-medarbejder) Lene Frandsen (Virksomhedsrådgiver)

Læs mere

solidt byggeri til alle kunder!

solidt byggeri til alle kunder! solidt byggeri til alle kunder! A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops

Læs mere

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand

Indhold. Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Havnevej 3, 4000 Roskilde. Fax 46 38 03 50 Bolig - Købers Mand Ret&Råd er Danmarks førende kæde af selvstændige advokatvirksomheder. Ret&Råd har specialiseret sig i: Ret&Råd har sekretariat på Havnevej 3, 4000 Roskilde Erhverv - Rettidig Rådgivning Telefon 70 20 70

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Til deltagere i politisk møde om markvandingsboringer

Til deltagere i politisk møde om markvandingsboringer TEKNIK OG MILJØ Miljøteamet Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk 25. maj 2013 posv@varde.dk Direkte tlf. 79947401 Mobil 25381288 Dok. nr. 77070/13 Sagsnr. 11/9013 Til deltagere i politisk

Læs mere

ET PROBLEM MANGE LØSNINGER

ET PROBLEM MANGE LØSNINGER LEKTION 5E ET PROBLEM MANGE LØSNINGER DET SKAL I BRUGE Tegneredskaber LÆRINGSMÅL 1. (4. klasse) Livsgrundlag og produktion. I kan fortælle om, hvordan vores måde at leve på er forskellig alt efter, hvor

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Syddanmarks indgang til den internationale markedsplads

Syddanmarks indgang til den internationale markedsplads Syddanmarks indgang til den internationale markedsplads EU-audit Management, regnskab og audit Lobbyak viteter Projektafslutning Projek dé Screening af idé Livscyklus for deltagelse i EU-projekter. Bruxelles-Kontoret

Læs mere

Det er stærkt i modgangstider

Det er stærkt i modgangstider 2016 har derfor også været et rimeligt år for LHN s kunder -omstændighederne taget i betragtning Vi har rigtigt mange gode og dygtige landmænd i LHN Vi har igen i år landmænd, som i flere tilfælde har

Læs mere

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA Få din egen personaleafdeling Dette servicekatalog beskriver, hvordan du og din virksomhed kan bruge os som din helt egen personaleafdeling,

Læs mere

Program Rådgivning af Vækstlandbrug

Program Rådgivning af Vækstlandbrug Program Rådgivning af Vækstlandbrug Introduktion Vækstlandbrug og deres udvikling Video med 3 vækstlandmænd Introduktion til workshop Workshop i grupper Opsamling i plenum Rådgivning af Vækstlandbrug Økonomikonferencen

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 3 Samarbejde uden grænser 4 BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk svenske grænse Ydelser: 5 Legal 5 Skat og moms 6 Corporate Finance 6 Business

Læs mere

8 Bilag. 8.1 Gennemsnitsalder danske landmænd. Kilde: Egen tilvirkning på baggrund af BDF107 på

8 Bilag. 8.1 Gennemsnitsalder danske landmænd. Kilde: Egen tilvirkning på baggrund af BDF107 på 8 Bilag 8.1 Gennemsnitsalder danske landmænd Gennemsnitsalder på danske landmænd (hele landet) Uoplyst alder er ikke medtaget i udregningerne. Gennemsnitsalderen er for alle typer af bedrifter, inkl. gartneri,

Læs mere

ET PROBLEM MANGE LØSNINGER

ET PROBLEM MANGE LØSNINGER LEKTION 5E ET PROBLEM MANGE LØSNINGER DET SKAL I BRUGE Tegneredskaber Billeder om ulighed LÆRINGSMÅL 1. I kan fortælle om, hvordan vores måde at leve på er forskellig alt e er, hvor i verden vi bor, og

Læs mere

Værdien af landdistriktsudvikling Værdier Metode Praksis

Værdien af landdistriktsudvikling Værdier Metode Praksis Værdien af landdistriktsudvikling Værdier Metode Praksis v. Projektrådgiver Solveig Kappel Et projekt i samarbejde med Videncentret for landbrug, Gefion, Landbo Nord, Lars Glerup og Sønderjysk Landboforening

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE LELY NEWS Nr. 2 - maj 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE LELY KUNDE Lav mælkepris, frigivne mælkekvoter samt forskellige støtte- og investeringsordninger fra regeringen er noget, som giver

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Vestergade 33, Frøslev 6330 Padborg

Vestergade 33, Frøslev 6330 Padborg Vestergade 33, Frøslev 6330 Padborg Særdeles charmerende og børnevenlig villa med god plads både ude og inde! Sag: 62301362 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk

Læs mere

For at køre tilskudsrunden mere brugbar og have større mulighed for at kunne få pengene brugt vil jeg forslå 2 ændringer:

For at køre tilskudsrunden mere brugbar og have større mulighed for at kunne få pengene brugt vil jeg forslå 2 ændringer: Kære Natur Erhverv Hermed bemærkninger til høring af Bekendtgørelse om randzoner: For øjeblikket er der meget stille hos maskinhandlere. Der er dårlige betingelser på alle fronter i landbruget for tiden

Læs mere

Søndervejen 15 6340 Kruså

Søndervejen 15 6340 Kruså Søndervejen 15 6340 Kruså Velholdt familievilla beliggende i Hokkerup Sag: 62302121 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført: 1947 Rum/Værelser:

Læs mere

Håndbog for Kunderelationer (customer relation management) Vejle Amts Familielandbrug

Håndbog for Kunderelationer (customer relation management) Vejle Amts Familielandbrug Håndbog for Kunderelationer (customer relation management) Vejle Amts Familielandbrug Formål: Vi lever i en konkurrencebetonet verden, og god service er en del af den vare vi sælger, -en del, der bliver

Læs mere

Modul 2: Tilskudsordninger under EU s Landdistriktsprogram

Modul 2: Tilskudsordninger under EU s Landdistriktsprogram KURSUS Opkvalificering af bedriftsrådgivere: Modul 2: Tilskudsordninger under EU s Landdistriktsprogram 2014-2020 - Vojens De obligatoriske krav vedr. Bedriftsrådgivning er udvidet med 12 krav efter de

Læs mere

Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk

Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk Allégade 15 DK-6270 Tønder www.houseofexporters.dk Velkommen til House of Exporters Den nære grænseregion udgør en helt særlig pulje af ressourcer for et grænseoverskridende samarbejde virksomheder imellem.

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK PROFESSIONELT HÅNDVÆRK Tlf. 70 22 66 70 www.tsjp.dk Historien EN HOLDBAR VISION Virksomheden Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har udviklet sig i en rivende fart siden opstart i 2001. Visionen

Læs mere

DLS får viden til at gro

DLS får viden til at gro DLS får viden til at gro Velkommen til DLS DLS er en erfaren rådgivningsvirksomhed, der er ejet af landmænd, i Guldborgsund, Vordingborg og Lolland kommuner. Gennem mere end 100 år har vi arbejdet for

Læs mere

Vi har i dag en stærk organisation. Vores virksomhed er AAA-rated, og vi er kendte på en høj CSR-profil.

Vi har i dag en stærk organisation. Vores virksomhed er AAA-rated, og vi er kendte på en høj CSR-profil. Vi har i dag en stærk organisation. Vores virksomhed er AAA-rated, og vi er kendte på en høj CSR-profil. Dalby Mølle A/S er i dag en privatejet mølle, der ligger i naturskønne omgivelser ved Kolding og

Læs mere

Vejledning om godkendelse til bedriftsrådgivning og udarbejdelse af naturplaner. Juni 2011

Vejledning om godkendelse til bedriftsrådgivning og udarbejdelse af naturplaner. Juni 2011 Vejledning om godkendelse til bedriftsrådgivning og udarbejdelse af naturplaner Juni 2011 Kolofon Vejledning om godkendelse til bedriftsrådgivning og udarbejdelse af naturplaner Juni 2011 Denne vejledning

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for Gødningsregnskab

Vejledning om tilmelding til Register for Gødningsregnskab Vejledning om tilmelding til Register for Gødningsregnskab Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af Center for Kontrol, Enhed for Jordbrugskontrol i 2015 Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Læs mere

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning Kerteminde LAG Overskrift Fra idé til ansøgning Når du vil skrive en ansøgning til Kerteminde LAG.. Formålet med denne lille folder er at hjælpe projektansøgere med at få lavet gode ansøgninger til Kerteminde

Læs mere

Selvangivelse for solcelle-anlæg

Selvangivelse for solcelle-anlæg Selvangivelse for solcelle-anlæg Har du anskaffet et solcelle-anlæg, skal du være opmærksom på de skattemæssige muligheder, der er for at få din investering finansieret over skattebilletten. Sønderjyllands

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele. 602 kr. pr. måned. Forening og a-kasse (402 kr. efter skat)

Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele. 602 kr. pr. måned. Forening og a-kasse (402 kr. efter skat) Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele 602 kr. pr. måned Forening og a-kasse (402 kr. efter skat) Business Danmark Business Danmark er landets eneste organisation med 100% fokus på salgs-,

Læs mere

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT Fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK Stat er en del af HK. Vi er fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter

Læs mere

Rangstrupvej 13 6534 Agerskov

Rangstrupvej 13 6534 Agerskov Rangstrupvej 13 6534 Agerskov 54,9 HA agerjord, med harmonisk bygningssæt og maskinhaller. Sag: 89000684 edc.dk Mæglergruppen Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ

Læs mere

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte

Rådgivning. Forberede eller gennemføre generationsskifte Skatterådgivning Rådgivning For erhverv HjulmandKaptain kan rådgive erhvervsdrivende i alle skatteretlige forhold. Vores rådgivning er særlig relevant, hvis du for eksempel skal: Etablere selskaber Købe

Læs mere

Projekt Virksomhedsrådgivning

Projekt Virksomhedsrådgivning Projekt Virksomhedsrådgivning Jakob Lave Udviklingschef 2... 19. juni 2012 1 VIRKSOMHEDSRÅDGIVNING OVERORDNEDE MÅL Landmanden er på vej gennem en udvikling fra: bonde landmand driftsleder virksomhedsleder

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Ejerskifte Finansier din kommende virksomhed

Ejerskifte Finansier din kommende virksomhed Ejerskifte Finansier din kommende virksomhed vfl.dk På de følgende sider bliver du guidet igennem: 1. Hvilken etableringsform er optimal for dig? 2. Hvad er den potentielle virksomhed værd? 3. Hvilke finansieringsløsninger

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Konference for rådgivning af deltidslandmænd. Koldkærgård Konferencecenter Den 5. oktober 2011

Konference for rådgivning af deltidslandmænd. Koldkærgård Konferencecenter Den 5. oktober 2011 Konference for rådgivning af deltidslandmænd Koldkærgård Konferencecenter Den 5. oktober 2011 Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer,

Læs mere

Ledelsesberetning 2009

Ledelsesberetning 2009 Ledelsesberetning 2009 Nr. 1 Arrangementer i 2009 Det har været et aktivt år med mange arrangementer hen over året med rigtig god tilslutning. ca. 7.000 deltagere i alt. Nr. 2 1 Planteavlsmøde Nr. 3 Repræsentantskabsmøde

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE. Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten.

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE. Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten. LELY NEWS Nr. 3 - september 2015 www.lely.com KÆRE LELY KUNDE Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten. Længe ventet Lely

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

Fra idé til ansøgning - en vejledning

Fra idé til ansøgning - en vejledning LAG Nyborg Fra idé til ansøgning - en vejledning Hvordan laver jeg en ansøgning til LAG Nyborg? Mange mennesker går rundt med gode idéer til et projekt, men får aldrig realiseret idéerne, fordi arbejdet

Læs mere

Lemvigegnens Landboforening. Din tværfaglige samarbejdspartner

Lemvigegnens Landboforening. Din tværfaglige samarbejdspartner Lemvigegnens Landboforening Din tværfaglige samarbejdspartner Velkommen Lemvigegnens Landboforening er talerør for vore kunder og medlemmer lokalt, regionalt og nationalt. Rammer til respekt Vi varetager

Læs mere

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt Værdi på bundlinjen og social ansvarlighed for din virksomhed Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger Topvirk, er du socialt

Læs mere

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning

Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Få en billig men kompetent international bogførings- og regnskabsløsning Hvem er vi? Dania Regnskab er et dansk selskab, som er beliggende i centrum af København ved Rådhuspladsen. Vi tilbyder udover traditionelle

Læs mere

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt. Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et

Værdi på bundlinjen. Vi gør arbejdet for dig.. enkelt. Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et Værdi på bundlinjen og social ansvarlighed for din virksomhed Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger Topvirk, er du socialt

Læs mere

Kempesteens Vej 31, Padborg

Kempesteens Vej 31, Padborg Kempesteens Vej 31, Padborg Velindrettet familievilla med god beliggenhed! Sag: 62301822 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført: 2003

Læs mere

Få budgettet ind under huden

Få budgettet ind under huden Få budgettet ind under huden Dansk Kvæg Kongres 2010 Tirsdag den 2. marts 2010 Mogens Børsting 2272 4716 Anders Møller 9615 3069 Familien Børsting i Nordsalling Mogens 36 år. Kirsten sygeplejerske og farmsekretær.

Læs mere

Find vej til det tyrkiske marked

Find vej til det tyrkiske marked Find vej til det tyrkiske marked Praktiske råd og værktøjer krydret med oplevede erfaringer fra danske virksomheder på det tyrkiske marked 1 HD i Regnskab og økonomistyring fra CBS. Revisor Nordisk CFO

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

Velkommen i Sydbank Schweiz

Velkommen i Sydbank Schweiz Dr. Thomas König adm. direktør Sydbank Schweiz AG Velkommen i Sydbank Schweiz Og velkommen til en verden af særlig kompetencer og rådgivning, der har ét mål; at optimere dine formueforhold. Du vil opleve

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer

KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer KENDER DU ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS? Få et bedre afsæt, når du hjælper dine kunder med energiforbedringer ENERGISELSKABERNES SPAREINDSATS HVAD ER DET? I Danmark har vi stort fokus på at reducere

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C

HJÆLPENDE HÅND. til køb af din drømmebolig! KROMANN. advokatfirma. Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C EN HJÆLPENDE HÅND til køb af din drømmebolig! KROMANN advokatfirma Telefon 86 18 11 02 www.advokatkromann.dk Sct. Clemens Stræde 1 DK-8000 Århus C Skal jeg gøre brug af en advokat? Svaret på ovenstående

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

Økologien og bønderne i de kommende år - mod nye visioner eller?

Økologien og bønderne i de kommende år - mod nye visioner eller? Økologien og bønderne i de kommende år - mod nye visioner eller? v/ Chefkonsulent Gustaf Bock 18. juni 2013 Jysk Økologi, Ribe Økologien og bønderne i de kommende år - mod nye visioner eller? 18. juni

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

Forpligtende Rådgivning

Forpligtende Rådgivning Forpligtende Rådgivning Norsk Landbruksrådgiving 14. januar 2011 Solvejg Horst Petersen Udviklingskonsulent, Videncentret for Landbrug Danmark Tværfaglig rådgivning i praksis - baseret på erfaringer med

Læs mere

Student GRUNDUDDANNELSEN

Student GRUNDUDDANNELSEN GRUNDUDDANNELSEN Grunduddannelsen på Skive Handelsskole Hvis du ønsker en spændende fremtid inden for butik, handel eller kontor, så er Grunduddannelsen på Skive Handelsskole det rigtige valg. Handelsskolens

Læs mere

STRATEGI Sektor for Økologi

STRATEGI Sektor for Økologi STRATEGI Sektor for Økologi 2018-2020 Landbrug & Fødevarer Strategi Landbrug & Fødevarer VISION NYE VEJE TIL VÆKST I BALANCE Landbrug & Fødevarer vil styrke fødevareklyngens indtjening og forøge værdien

Læs mere

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F ANALYSE Firmaer og ansatte: Høj skat og høj løn bremser ikke væksten Fredag den 8. december 2017 God ledelse og dygtige medarbejdere er det vigtigste for konkurrenceevnen. Skattetrykket og vores lønniveau

Læs mere

Vi står til regnskab. redmark.dk

Vi står til regnskab. redmark.dk Vi står til regnskab redmark.dk Hos Redmark er vi gode til tal, men det er dig der tæller Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed.

Læs mere

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik 2013-2018 Ballerup Kommune Indhold Forord 3 Ballerup Kommunes erhvervspolitiske vision 4 Fra vision til handling 5 Fokusområde 1 Viden og innovation

Læs mere

Tillykke med dit nye job! En håndbog om livet på arbejdsmarkedet

Tillykke med dit nye job! En håndbog om livet på arbejdsmarkedet Tillykke med dit nye job! En håndbog om livet på arbejdsmarkedet INDHOLD Førtidspensionist i arbejde Få styr på reglerne... 4 Forskudsopgørelse Betal den rigtige skat... 6 Løn Sådan tjekker du den... 8

Læs mere