STaRCRew RUSK-TV KnalleRTKØReKoRT motocross CUT/FilmholdeT GoKaRT motor/knallertteknik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STaRCRew RUSK-TV KnalleRTKØReKoRT motocross CUT/FilmholdeT GoKaRT motor/knallertteknik"

Transkript

1

2

3 RUSK-TV Mandag Ungdomsskolen skal igen lave sin egen TV-STATION på nettet, nemlig TV- RUSK. Til det skal vi bruge DIG. Der vil både være brug for studieværter, teknikere, redigeringsfolk og afviklere og alt muligt andet. Vi skal i starten lave en ugentlig udsendelse på ca. ½ time LIVE. Vi får også hjælp af Filmholdet CUT/Filmholdet Mandag Ungdomsskolen skal lave sit første filmhold nogensinde., så hvis du har en instruktør, fotograf, klipper eller lydmand gemt i maven, så er det DIG vi har brug for. Om du er til gyserfilm, musikvideoer eller romantik eller noget helt andet, hjælper vi dig med at gøre din idé til virkelighed. Vi filmer fra første dag, så kom og vær med. Gokart Mandag Slip din indre fartdjævel løs og har du trangen til at skrue og søge nye udfordringer, så er det Gokart du skal gå til. Pres dig selv og Gokarten til det yderste. Få et godt sammenhold og superfede timer på holdet.. KnallertKØREKORT Fra 15 år Hvis du er fyldt 15 år og 6 måneder kan du deltage i knallertundervisningen med henblik på at få et knallertkørekort. Du skal være fyldt 16 år for at få knallertkørekortet udleveret. Undervisningen omfatter kursus i førstehjælp, teori og praktisk kørsel på knallert, som er lovpligtigt for at få et knallertkørekort. Det koster 440,- kr. at få knallertkørekortet. Du kan tilmelde dig undervisningen nu, så kommer du på vores venteliste. Vi skriver til dig, når der er plads på holdet. Af hensyn til den praktiske kørsel på knallert skal vejrforholdene være således, at det er sikkert at køre på knallert. Der er ikke undervisning i skolernes sommerferie og øvrige ferier/fridage. Når der er nok til et hold, vil du blive kontaktet pr. sms med mødedato. Ring til kontoret for yderligere oplysninger på tlf: Vi satser på at starte 1. hjælpshold op d. 21. august kl d. 28. august kl Teori og praktisk træning til knallert starter op d. 2. september kl. 19. StarCrew Ved du hvorfor en højtaler virker og hvorfor en mikrofon hyler eller hvad en lyd mixer er, så er StarCrew holdet for dig. Lær alt om lyd, lys og scene og vær med i et team med et fantastisk sammenhold, som sørger for opsætning og afvikling til nogle af ungdomsskolens mange arrangementer. Motocross Onsdag Action, spænding, fart masser af fart, mudder, krydret med store flyvehop og svedige sving og et godt kammereatskab, er kun en lille del af det du vil opleve, hvis du melder dig på motocrossholdet. Som crosskører på holdet får du tildelt en af ungdomsskolens egne crossere og selvfølgelig det rigtige udstyr. Vi flytter grænser med gashåndtaget i bund og kæmpe vinger bagud. MOTOR/KNALLERTTEKNIK Har du en gammel knallert, der skal sættes i stand eller er du bare motorog knallertinteresseret, så kom og vær med. Vi skruer og stiller ind, til maskinen triller. Vi har et godt motorværksted.

4 Guitarspil begyndere Gadstrup Onsdag Holdet starter ved år 0 altså det eneste, der forventes af dig er lyst og interesse. Men det er bedst at have sin egen guitar, så man kan øve sig derhjemme. Guitarspil P7 Onsdag og Alle store rockstjerner er også startet på et tidspunkt, så det er bare at få fisket spaden frem og meldt dig til. Der er hold for begyndere, let øvede og øvede. Elguitar begyndere Mandag Måske har du en elguitar, men du har ikke fået lært at spille på den. Du kan selvfølgelig også anskaffe din egen. Kom og lær at fyre den af med de rigtige riffs og rundgange! Du skal selv medbringe elguitar og kabel. Multi Mix Band Mandag Spiller du et instrument, kan du synge og kan du tælle til 4! Er du samtidigt træt af kun at have dine forældre som publikum, så er Multi Mix Musik måske noget for dig. Her har du chancen for at sætte strøm til instrumenter, røre i gryden og lære at spille sammen med andre i et band. På holdet spiller vi lidt af hvert, gammelt og nyt og meget gerne dine egne numre. I løbet af året vil der være et par koncerter bl.a. Café aftener I USK, Musikfestival i Aalborg og Gimle i Roskilde. DJ-KURSUS Torsdag Her lærer du at DJ-teknik, som f.eks at lave beatmix og mikrofonbrug på den fede måde. Vi starter med at mixe på PC og derefter bruger en rigtig DJ-pult og mikrofon. Vi afslutter med en minieksamen. Kurset kører 5 torsdage. Indspil din egen rap Er du den nye LOC? Har du lyst til at prøve at producere en rap sang med svedige rim og indspille det i et mobilt lydstudie. Indspilningen foregår på 5 timer i en weekend. Der er plads til elever Sangteknik Mandag I sangtimerne synger vi og har det drønhyggeligt. Det hele går ud på at lære sin egen stemme at kende og nyde de andres sang. Du får erfaring med basis sangteknik og alle aspekter af at synge. Du møder bare frem med din stemme og din sangglæde. I sangteknik er det musikalsk hygge og disciplin. Vi møder til tiden og kommer hver gang. JamSessions Torsdag Her er et tilbud til alle, der har lyst til at dyrke deres musikalitet sammen med andre. Der kan ikke komme nok af jer på det her hold! Hvis vi er mange nok, laver vi flere hold.

5 Boksetræning (easy) Torsdag Rusk boksetræning er et motionshold, der fokuserer på forbedring af din koordinationsevne, form og muskelstyrke. Du lærer en standard bokseteknik. Dertil træner holdet op til en sæsonafslutning i en rigtig bokseklub. MOUNTAINBIKE Lørdag 9-14 Vi tager ud til Skjoldnæsholm og kørslen vil tage udgangspunkt i at køre i skoven. Efter kørslen vil der være mulighed for hygge ved bålplads og få noget at spise.. Kørsel er 1 lørdag om måneden. USK har vores egne mountainbikes, som du kan låne. Også for klasse Boksetræning (hardcore) Torsdag Kan du holde til halvanden times koncentreret styrketræning? Har du mod på at presse din krop til det yderste? Vi du prøve grænser af for at se hvor langt du kan gå? Deltag på holdet, så gør vi dig klar til en træningsgang i en professionel bokseklub. Parkour Er du glad for kropslige udfordringer og har du lyst til at komme i form og lære seje ting, du kan blære dig med, som f.eks Wall Run m.m., så skulle du prøve at melde dig til ungdomsskolens parkourhold. Det er for både øvede og nybegyndere, hver tirsdag fra Den bedste måde at slippe væk fra din sure svigerfar. Også for klasse Natsjov Natsjov er et tilbud til dig, som elsker at dyrke sport eller bare hænge ud med vennerne en fredag aften. Til hver Natsjov vil der være et tema f.eks. Zumba, parkour, fodbold, amerikansk fodbold osv. Så hvis du er interesseret i at prøve nye og spændende sportsgrene med dine venner eller veninder, så kom og deltag. NATSPORT Kedelig fredag aften??! Nix!. Vi tilbyder natsport 7 gange i løbet af sæsonen. Hvis du har lyst til at spille fodbold, volley, hockey, hygge eller noget helt andet, så mød op i Ramsø Hallen. Hvis det ikke er noget for dig, så kom alligevel og hyg dig med vennerne. Volley Fredag Tror du, at du har prøvet kræfter med volleyball, så tro nej. Ungdomsskolen byder på træning med dygtige og engagerede lærere. Kom ned og vær en del af det store fællesskab samt prøv kræfter med det rigtige volleyball. En god måde at starte weekenden på Mavedans Har du lyst til at komme i form på en sjov måde. Så er mavedans helt sikkert noget for dig. Alle kan danse uanset om man er lille, stor, tyk eller tynd. Du træner kondition, koordination, smidighed og muskelstyrke på en sjov måde. Mød op i noget du kan bevæge dig i.

6 MTV-dance Mandag Alle kan danze, men ikke alle får lov til at vise, hvad de kan. Vi danser os igennem forskellige stilarter og som rigtige shutterbugs, viser vi til slut verden, hvad vi kan. Zumba/fitnessdans Torsdag Motion kan være kedeligt og ensomt. Det gælder ikke for Zumba! Ønsker du at røre dig, få strammet kroppen og ha det sjovt, så er Zumba noget for dig. I løbet af timen laver vi en let styrketræning, øver kropsspændstighed og svinger hofterne til fed musik. Selvforsvar for drenge og piger Har du lyst til at prøve kræfter med noget anderledes, hvor vi har det sjovt og udfordrer hinanden. Selvforsvar er en sport, hvor du kan lære teknikker, så du kam forsvare dig i mange situationer. Det styrker din selvtillid og selvværd. Alle kan lære det OGSÅ DIG Også for 6.-7.klasse BASKET Tirsdag Har du lyst til fart og aktion i 2 timer, så er det basketball du skal melde dig til. Vi vil træne alle de rigtige throws. Her har du lov til at give de andre nogle dunk. Også for klasse. SKITRÆNING Når du er tilmeldt skituren har du mulighed for at få rørt skimusklerne og få trænet rigtigt, så du undgår skader. Her lærer du også dine nye venner at kende. Sport n Fun Du er typen, der er vild med sport, men gerne vil dyrke det på et lidt mere loose niveau, hvor det vigtigste er at have det sjovt sammen med vennerne. Vi spiller alle de boldspil vi kan finde på og DU er med til at bestemme. Også for klasse Dramaholdet Tirs Går du med en skuespiller i maven? Har du lyst til at stå på en scene eller vil du måske overvinde din sceneskræk. Så meld dig til ungdomsskolens dramahold og spil med i et brag af en musical sammen med dine nye bedste venner Bordrollespil Ons Hvad enten du har prøvet bordrollespil eller ej, så er der plads. Du vil komme til at grine, opleve sammenhold og møde interessante mennesker. Mange af reglerne er skrevet på engelsk,men du skal nok få hjælp. Vi spiller mest Dungeons & Dragons 3,5, men vi vil måske implimentere nogle regler fra D&D Nexa (5.0), som er på trapperne, LIVE-ROLLESPIL Tors På dette hold vil vi bruge tid på at lave udstyr (sværd, køller, rustninger og buer) og træne vores kampevner, så vi er forberedte live-rollespilarrangementer. Også for klasse PERFORMANCE Tirsdag kl Performance er i spil når du vil holde en tale eller gå til eksamen, og i det hele taget STÅ FREM foran andre, som ser på dig og hører på dig! Hvordan kommer du bedst frem med dig selv og budskabet? Hvad kan du forbedre? Performanceholdet afsluttes i et mikrofonteknikforløb med Starcrew. Der er god brug for unge mænd på dette hold så husk at melde jer! Glæder mig til at se alle!

7 MANDAG S M701 Fransk 1 Jeannie Krysiak Peder Syv Skolen Nr.2 S M702 El-guitar Svend Jørgensen Peder Syv Skolen Musik S M703 Go-cart Martin Peder Syv Skolen Pit Stop S M710 Spansk 1 Jeannie Krysiak Peder Syv Skolen Nr.2 S M704 RUSK-TV Bjarne Nielsen Peder Syv Skolen Kælderen S M705 Cut/Filmholdet Sanne og Jo Peder Syv Skolen Data S M706 MTV Dance Sabrina Poulsen Peder Syv Skolen Håndarbejde S M707 Wellness & Beauty Jette Bergdahl Peder Syv Skolen Nr. 2 S M708 Multi-Mix Band Mathias Heiberg Peder Syv Skolen Musik S M709 Sangteknik Lisbeth Rydahl Peder Syv Skolen Multi-rum S M711 Psykologi Jeannie Krysiak Peder Syv Skolen Nr.2 TIRSDAG S T719 Basketball Allan Westerling Peder Syv Skolen Store sal S T720 Performance Lisbeth Rydahl Peder Syv Skolen Musik S T721 Mavedans Nicoline Olsson Peder Syv Skolen Nr. 1 S T722 Parkour Andreas og Troels Peder Syv Skolen Lille sal S T723 Motor/knallertteknik Alex Jensen Peder Syv Skolen Pit Stop S T724 Star-crew Carsten Degnebolig Peder Syv Skolen Nr. 27 S T725 Selvforsvar for drenge og piger Joachim Peder Syv Skolen Aulaen S T726 Dramaholdet Clara/Laurids Peder Syv Skolen Tutten S T727 Ski-træning Kenneth Sørensen Peder Syv Skolen Store sal S T729 Sport n Fun Michael B. Holm Peder Syv Skolen Store sal ONSDAG S O740 Lektiehjælp: Dansk-Tysk-Engelsk Peder Syv Skolen Nr. 1 S O741 Guitarspil for begyndere Svend Jørgensen Gadstrup Klub S O743 Guitarspil Claus Vollbehr Peder Syv Skolen Musik S O746 Guitarspil Claus Vollbehr Peder Syv Skolen Musik S okt + 30.okt O747 Førstehjælpskursus til kørekort Brian Jørgensen Peder Syv Skolen Nr. 3 S jan + 29.jan O748 Førstehjælpskursus til kørekort Brian Jørgensen Peder Syv Skolen Nr. 3 S O750 Bordrollespil Martin H. Madsen Peder Syv Skolen Nr. 12b S O751 Motocross Peder Syv Skolen Pit Stop TORSDAG S TO759 Matematik og kage Bibi Peder Syv/Gadstrup Nr. 2 S TO760 Boksetræning (Easy) Toni og Lars Peder Syv Skolen Lille sal S /9-31/ TO761 For lækker til at spise Simone Peder Syv Skolen Køkkenet S. 11 7/10-5/ TO762 Rusk Masterchef Simone Peder Syv Skolen Køkkenet S TO763 Matematik/fysik-kemi cáfe Bibi Gadstrup/Peder Syv Klubben eller nr. 2 S TO764 DJ-kursus Claus Jespersen Peder Syv Skolen Komp.center 1 S TO765 Zumba/fitnessdans Sabrina Poulsen Peder Syv Skolen Lille sal S. 17 8/11;15/11;22/ TO766 Indspil din egen rap Claus Jespersen Peder Syv Skolen Komp.center 1 S TO767 Live-rollespil Martin Olesen Peder Syv Skolen Sløjd S TO768 JamSessions Peder Syv Skolen Musik S TO769 Få dig et job Michael B. Holm Peder Syv Skolen Nr. 3 S TO770 Boksetræning (Hardcore) Toni og Lars Peder Syv Skolen Store sal FREDAG S F780 Volley Kim og Kenneth Viby Idrætscenter Hallen S F781 Natsport Gitte Westergård Ramsøhallen Hallen S F782 Natsjov Casper Svarre Viby Idrætscenter Hallen LØRDAG S W800 Mountain-bike i skoven Kim Hansen Skjoldnæsholm Skoven S W801 Julebagning og konfekt Stine Holsting Dåstrup Skole Køkkenet S nov W802 Bolsjefabrik 1 6-7kl. Simone Frøslev Peder Syv Skolen Køkkenet S nov W803 Bolsjefabrik 2, 6-7 kl Simone Frøslev Peder Syv Skolen Køkkenet S nov W804 Bolsjefabrik 3, 6-7 kl Simone Frøslev Peder Syv Skolen Køkkenet S /10, 2/11, 9/11, 16/ W805 Kage-design Simone Frøslev Peder Syv Skolen Køkkenet S jan W806 Cupcakes Simone Frøslev Peder Syv Skolen Køkkenet EFTER AFTale S. 20 Uge X820 New York 2014 Kenneth+Svend S. 09 4/9; 7.-8/9 X821 Model for en dag (piger) Lars Sivertsen S. 09 4/9; 7.-8/9 X822 Model for en dag (drenge) Lars Sivertsen S marts X823 Konfirmand for en dag Michele Ticki S. 20 Uge X824 Ski-tur til Østrig Kenneth S aug X825 Førstehjælpskursus til knallertkørekort Brian Jørgensen S sep 2013 X844 Knallertkørekort Tommy S okt kl. 19 X826 USK råd Simone Frøslev USK kontor S og 26. jan X827 Male/tegne weekend Michele Ticki Billedkunst S og 6. okt X828 Smykkedesign Michele Ticki Billedkunst S april X829 Sæt FSA prøven på skinner Kirsten Gadstrup Skole S sept X830 Go-High Sleep Low Jørgen og Martin Naturen

8 SMYKKEDesign 5/10-6/10 kl Lær at lave dine egne smykkedesigns. Vi arbejder med lædersnor, perler og forsølvet tråd. Det bliver muligt at lave armbånd, halskæder, øreringe, bælter osv., som du får med hjem. Holdet kører 5 tirsdage. Wellness & Beauty Mandag Har du lyst til at pleje din hud, lægge flotte neglelakker eller de sidste nye trends indenfor makeup. Vi prøver det hele og DU er i centrum. MODEL FOR EN DAG (PIGER) Introaften 4/9, fotoshoot 8. og 9. september Kunne du tænke dig at blive stylet som en top-model og derefter komme til en foto-session i det tøj du bedst kan lide. Så meld dig til. Vi starter med en intro aften. MODEL FOR EN DAG (DRENGE) Introaften 4/9, fotoshoot 8. og 9. september Hva så drenge! TØR I! Her er det tilbud I altid har ventet på. Vil du have taget nogle superlækre billeder af dig selv i tøj du selv vælger, så er det nu. Vi starter med en intro aften. KONFIRMAND FOR EN DAG marts Her lærer du hvordan du forbereder din store dag. Lær at lave flotte bordkort og smukke invitationer. Hvad med dit tøj. Hvilke ønsker har du og lær at give udtryk for dine ønsker, så du får lige præcis den dag/oplevelse du altid har ønsket dig. MALE/tegneweekend 25/1-26/1 kl Lær at tegne, lave skitser og maletekniker. Vi arbejder os frem fra bunden med at tegne og skabe effekter med kul og kridt. Senere vil vi arbejde med maling og penseleffekter. Vi kommer også til at arbejde med bla. stuktur og papireffekt. Også for 6.og 7.klasse USK-RÅD Vil du være med til at planlægge nye hold og aktiviteter, indhold til fester og ture, så er det her du skal melde dig til. Vi mødes 1 gang om måneden, hvor du kan komme med alle de idéer du har. Vi laver en fed tur for jer, som har været med hele sæsonen. Du kan jo komme med forslag til, hvor den skal gå hen!!!. En ting er sikkert. Det hele bliver gratis.

9 For lækker til at spise Torsdag fra 19-9 Bliver du lækkersulten, når du ser tryllerierne med desserter og kager på TV? Det er ikke så svært, når man først får det lært og det gør du her! På dette hold vil vi lege med kager og desserter, så tænderne løber i vand. Du vil få masser af fiduser, tips og idéer til at lave skønne og uimodståelige kager, desserter og brød. Vi vil starte fra bunden, så om du er nybegynder eller øvet, så er dette hold noget for dig. JULEBAGNING OG KONFEKT Lørdag 1/12, 8/12 og den 15/ kl På dette superhyggelige hold kan du få styret din indre julebagenisse og lave godter så det står ud af ørerne. Holdet kører 3 lørdage. BOLSJEFABRIK HOLD 1, 2,3 Lørdag 23/ Det er faktisk slet ikke så svært at lave sine egne meget lækre og velsmagende bolsjer. Du skal bare medbringe forklæde og 2-3 tomme syltetøjsglas, så kommer du hjem med dem fyldt med bolsjer. Foregår på Peder Syv Kagedesign 26/10, 2/11, 9/11 16/11 kl Er du træt at altid at lave kedelige bradepandekager, så er dette hold noget for dig. Vi vil trylle med den traditionelle lagkage og gøre den til et festfyrværkeri. På holdet vil du lære, hvordan man pynter og dekorerer kager, så selv den bedste konditor i byen godt kan pakke sammen. Vi vil starte helt fra bunden, så om du er nybegynder, øvet, stor eller lille, så vil du helt sikkert kunne få nogle fiduser, idéer, gode råd og ikke mindst skønne kager med hjem. Cupcakes Lørdag 11. januar 2014 Er du træt af at få serveret kedelige og tørre muffins, så er dette hold noget for dig! På dette hold vil vi lege lidt med de velkendte muffins og gøre dem til skønne og uimodståelige CupCakes. Vi vil starte helt fra bunden, så om du er nybegynder, øvet, stor eller lille, så vil du helt sikkert kunne få nogle fiduser, idéer, gode rår og ikke mindst skønne kager med hjem. Kommer der mange laver vi flere hold RUSK MasterChef Torsdag fra 7/11 Scoremad, mad-dag derhjemme eller alene-hjemme mad? Du er med til at bestemme hvilken slags mad vi skal fremtrylle. Det ku være sund fastfood eller eksotiske retter. Kun fantasien sætter grænserne. Her vil du lære grundlæggende teknikker i køkkenet og ikke mindst få resultatet til at se indbydende ud. Både nybegyndere og øvede vil få gode ideér og gode råd med hjem. Resten spiser vi!

10 Fransk 1 - prøveforberedende Onsdag Har du lyst til at lære fransk? Vi begynder helt fra bunden. Måles er Folkeskolens Afgangsprøve efter 2 skoleår á 30 uger med 3 lekt. pr. uge. Og 4 lekt i slutningen af skoleåret. SÅ har du overskud og lyst til at lære endnu et af verdenssprogene, vil du være godt rustet til gymnasiet, Handelsskole m.m. Lektiehjælp Onsdag (Dansk, tysk, engelsk, geografi og samfundsfag) Er du god til fagene ovenfor og ønsker du at blive endnu bedre? Eller har du brug for en ekstra hånd i et eller flere af fagene. Vil du kombinere lektier med god stemning, humør og højt humør? Kan du svare ja, så kom og vær med, hvor du selv bestemmer indhold, tempo og ambitionsniveau. Også for 7. klasse Matematik & kage Torsdag Elsker du kage og te og vil have hjælp eller udfordringer i faget matematik og fysik, så meld dig på dette hold. PS. Du behøver ikke spise kage, men vi har den. Også for klasse Matematik/fysik-kemi cáfe Torsdag Har du brug for hjælp til dine lektier, så meld dig på dette hold. For 9. klasse til og med gymnasiet Spansk 1 Onsdag Dette hold er for dig, der har lyst og overskud til at lære spansk. Et af de sprog, der tales af flest mennesker i verden. Måske har du tænkt dig at vælge spansk på en af ungdomsuddannelserne og har tænkt dig at være på forkant. Du har måske bare lyst til at kommunikere med folk i spansktalende lande. FØRSTEHJÆLPKURSUS TIL KØREKORT Du vil lære den rigtige førstehjælp på dette kursus, der slutter med, at du får et bevis, som du SKAL bruge til dit kørekort. Men det er jo altid en god ting at kunne. 1. kursus (23/10 og 30/10) og 2. kursus (22/1-og 29/1) Få dig et job (kursus) Torsdag Står du og skal til at søge lærerplads, elevplads eller måske bare et fritidsjob? Du lærer at skrive en ansøgning, som virker og du lærer at skrive et CV med de bedste sider af dig selv. Bliv også klædt på til en jobsamtale med gode tricks til, hvordan du sælger dig selv bedst muligt. Psykologi Onsdag Har du lyst til at få kendskab til, hvordan vi mennesker sanser, tænker, lærer, føler, handler og udvikler os. Vi vil arbejde med psykologiske begreber og teorier og vil gennem fagtekster og film forhåbentlig blive bedre til at forstå og respektere menneskers forskelligheder og handlinger. SÆT FSA PRØVEN PÅ SKINNER Efter aftale Vil du have helt styr på din danskprøve, så er dette hold lige noget for dig. Her kan du få svar på dine spørgsmål og vi træner til dine prøver, så du føler dig helt klar.

11 USK-BEVIS Du kan få udstedt et USK-bevis, som du kan bruge, når du søger fritidsjob eller andet. I beviset vil der stå hvor mange timer, du har deltaget i undervisningen. SKITUR TIL ØSTRIG Vi har slået os sammen med Klub Ung Huset om at arrangere årets fedeste ski-tur. Det sker i Østrig i vinterferien. Prisen bliver ca. 3900,- kr. Du er tilmeldt når du har betalt dep. på 1500,- kr. senest d. 1.oktober. Få nye venner eller tag de gamle med. Også for 7. klasse. Læs mere på RUSK.NU FISKETURE Der arrangeres 3 ture: Torsketur på kutter Hornfisketur Du skal selv medbruge udstyr. Du skal selv medbringe udstyr. Pris 150 kr. GRATIS Put & Take tur Ørsted Pris 150 kr. AFBUD Vi forventer, at du melder afbud til din lærer, hvis der er en enkelt gang du ikke kan komme. RAMSØ KANOCENTER Udlejer 8 INKAS 525 AL kanoer med fuldt udstyr. Bemærk, at der er kommet nye regler for sejlads med kanoer. Kontakt ungdomsskolen for yderligere information. Se også afdeling Syd. Kontaktperson er Hans H. Madsen AKTIVITETER Ungdomsskolen tilbyder New York, Østrig, fritidsarrangementer, teaterture, fester, koncerter, fisketure, LAN, ekskursioner, lejrskoler og meget andet... NEW YORK TUR 2014 Vi tager til verdens fedeste by, New York i påsken 2014 fra d april. Det sker i samarbejde med afd. Nord og Ringsted Ungdomsskole. Turen koster 7.500,- og du skal betale et dep. på 1500,- senest d. 11. oktober, hvis du vil sikre dig en plads. Du vil modtage et New York brev om, hvornår vi holder info-møder, når du har tilmeldt dig. Tag sammen med dine venner og mød nogle nye. Det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer! Husk du skal betale via vores hjemmeside. Go High - Sleep Low Efter aftale Er du en vovehals og tør du udfordre dig selv og dine venner, så er muligheden her nu. Den 20. og 21. september tager tingene fart. Ungdomsskolen arrangerer en tur til Go high på Kragerup gods, der bl.a. byder på hængebroer i trætoppene, kravlenet og ikke mindst Danmarks længste svævebane på hele 390 meter i 25 meters højde. Betaling for ture m.m. Du skal betale for de ture du tilmelder dig på vores hjemmeside din endelig tilmelding er først gældende, når du har modtaget en sms fra os om, at vi har modtaget din betaling. Som du sikkert ved, så arrangerer vi løbende en masse ture i løbet af sæsonen. Disse ture bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til! USK-RÅD Vil du være med til at planlægge nye hold og aktiviteter, indhold til fester og ture, så er det her du skal melde dig til. Vi mødes 1 gang om måneden, hvor du kan komme med alle de idéer du har. Vi laver en fed tur for jer, som har været med hele sæsonen. Du kan jo komme med forslag til, hvor den skal gå hen!!!. En ting er sikkert. Det hele bliver gratis. ROSKILDE UNGDOMSSKOLE HJEMMESIDE På hjemmesiden kan du læse sidste nyheder, se hvad der foregår i alle afdelinger, og især i din afdeling.

12 Jeg ønsker at gå på hold nr.: Fag: Jeg ønsker at gå på hold nr.: Fag: Navn: Cpr. nr.: Adresse: Postnummer/by: Dit mobilnummer: Hvilken skole går du på: Hjemmets tlf. nummer (skal skrives): Hjemmets mobilnummer: Jeg er indforstået med, at billeder taget af mig i ungdomsskolen må bruges på Ungdomsskolens hjemmeside/brochure. Elevens underskrift: Alder ved indmeldelse: Hjemmets underskrift (hvis elev ej 18 år): Ungdomsskolen er også 10. klasse Dåstrup Skole, Gadstrup Skole og Ungdomsskolen sammensætter et 10. klasses tilbud til dig, som gerne vil gøre dig godt rustet til dit videre uddannelsesforløb efter folkeskolen. På kan du få mere at vide om den nye 10. klasse, som vil være noget anderledes end det, du kender i forvejen. Nyttige telefonnumre og adresser Du er altid velkommen til at henvende dig til en af nedenstående personer hvis du har spørgsmål eller kommentarer: Dåstrup Skole Bueager 2, Dåstrup 4130 Viby Sjælland Tlf Kontakt: Ole Fl. Larsen og Dorte Carlslund Gadstrup Skole Ramsømaglevej 17A 4621 Gadstrup Tlf Kontakt: Morten Carlslund Ungdomsskolen Ørstedvej 63B 4130 Viby Sjælland Tlf Kontakt: Kenneth Sørensen og Bjarne Nielsen Hvem kan være med? Du skal bo i Roskilde kommune. Du skal mindst gå i 6. klasse, men du må ikke være over 21 år. Se også aldersgrænserne ved de enkelte hold. Hvordan tilmelder man sig? Du kan melde dig til på rusk.nu fra den 12. august eller ved at kigge ind på et af de tre kontorer. Der er åbent for tilmeldinger hele året. Hvornår starter sæsonen? Undervisningen starter i uge 38 (dvs. i ugen der begynder med mandag den 16. september). Hvis der er tale om et andet starttidspunkt, står det ved holdet i programmet. Hvad med forsikring? Da du ikke er forsikret gennem kommunen for skader ved uheld eller ulykker, er det vigtigt, at du er dækket ind gennem dine egne og din families forsikringer. Koster det noget? Undervisningen er gratis, men du må selv betale for at deltage i rejser og ture. Priserne står ved omtalen af hvert hold. Ferier? Ungdomsskolen følger folkeskolens ferieplan ADRESSER Har du brug råd og vejledning, så kig ind på et af de tre kontorer. Afdeling SYD Ørstedvej 63 B, 4130 Viby Sjælland rusksyd@roskilde.dk Åbent: Mandag torsdag kl og Fredag Leder: Kenneth Sørensen, Afdeling NORD Margrethevej 7, Gundsømagle, 4000 Roskilde rusknord@roskilde.dk Åbent: Mandag torsdag kl Fredag kl Leder: Anni Damkjær, Afdeling MIDT Helligkorsvej 42 B, 4000 Roskilde ruskmidt@roskilde.dk Åbent: Mandag torsdag kl og kl Fredag kl Ledere: Mogens Lerbech, og Per Nørgaard,

Fredag d. 12. september kl. 21 00-01 00 i klub ung huset

Fredag d. 12. september kl. 21 00-01 00 i klub ung huset Fredag d. 12. september kl. 21 00-01 00 i klub ung huset Adgang: Går du i 7. kl. og ikke er fyldt 18 år er du velkommen. Det er gratis og tag gerne dine venner med. Husk NO DRUGS AND NO ALCOHOL! Gokart

Læs mere

WWW.RUSK.NU. Vi ses i Ungdomsskolen! SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN

WWW.RUSK.NU. Vi ses i Ungdomsskolen! SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN SÅ ER VI KLAR MED MASSER AF TILBUD TIL DIN FRITID, SÅ FYLD DIN FRITID MED GODE TILBUD FRA UNGDOMSSKOLEN Vil du vide mere, må du tjekke vores hjemmeside. Her kan du også se tilbuddene fra Ungdomsskolens

Læs mere

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til!

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til! New York i efterårsferien 2016 Kom med til en af Verdens absolut fedeste byer. New York er byen man bare aldrig bliver træt af. Vi forventer at lave en tur i efterårsferien 2016, så du kan allerede nu

Læs mere

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6

August 2010. Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen. Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole. Find din ungdomsklub på side 6 Filstedvejens skole Herningvej skole Mellervangskolen Tornhøjskolen Vejgaard Østre skole August 2010 Efterår 2010 # 2 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig.

August 2010. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen. Find din ungdomsklub på side 6. Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Gl. Hasseris skole Sofiendals skole Stolpedalsskolen August 2010 Efterår 2010 # 4 Tilbud til dig mellem 13-19 år i nærheden af dig. Find din ungdomsklub på side 6 Aalborg Ungdomsskole Velkommen til UngAAlborg

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6.

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6. VALGFAG 2013/14 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3 Billedkunst 4 Drama 5 Hjemkundskab 6 Håndarbejde 7 Musik - stjerne for en aften 8 Sløjd 9 Sport &

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2018-19 Undervisning I sæsonen 2018-19 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand 2012. 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Til unge & forældre 2012 Lørdag, den 4. februar FORÅR 2012 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand 2012 Konfirmand 2012 og Blå Mandag Til alle unge i 7. klasse - uanset om du

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole. Sæson

Velkommen til Langeland Ungdomsskole. Sæson Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2019-20 Undervisning I sæsonen 2019-20 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Hannæsskolens valgfag overbygningen

Hannæsskolens valgfag overbygningen Hannæsskolens valgfag overbygningen 2012 2013 Valg-INFO Som elev i overbygningen har du en del valgmuligheder. Skolen udbyder både tilbudsfag, valgfag og lektiecafé. Tilbudsfag er sprogfag, som du kan

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE Velkommen til Ungdomsskolen! Se lige efter, om der ikke skulle være noget for dig. Noget, der er både sjovt, spændende og måske udfordrende... Der er sidste frist

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2017-18 Undervisning I sæsonen 2017-18 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Velkommen til GXU, Ungdomsskolens fritidsaktiviteter!

Velkommen til GXU, Ungdomsskolens fritidsaktiviteter! Velkommen til GXU, Ungdomsskolens fritidsaktiviteter! Endnu en sæson venter på dig, og de fleste hold starter i uge 38. Tilmeldingsfristen er den 3. september, men hold fyldes op i den rækkefølge, vi modtager

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

allerød ungdomsskole 2014-2015 tilmelding på a-u.dk

allerød ungdomsskole 2014-2015 tilmelding på a-u.dk allerød ungdomsskole 2014-2015 tilmelding på a-u.dk foto allerød ungdomsskole design anne mousten 28 11 94 28 Velkommen til alle Allerød unge Allerød Ungdomsskole er klar til en ny og spændende sæson.

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

OVERSIGT PERIODE 1 UNG MAD EKSTRA DANSK LYSTFISKER

OVERSIGT PERIODE 1 UNG MAD EKSTRA DANSK LYSTFISKER OVERSIGT Periode 1 Ung mad Ekstra dansk Lystfisker Periode 2 Musik Ekstra matematik Krudt og kugler Periode 3 Ekstra engelsk Fodbold Kunst Periode 4 Superdøgn London Østrig Periode 5 Ung mad Det grønne

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00

26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00 26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00 Velkommen til åben sommer 2010 Viby Idrætscenter Alle aktiviteter har udgangspunkt fra Viby Idrætscenter på Lindevej i Viby Sj. Se beskrivelsen af de enkelte aktiviteter

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Ungdomsskolen START for kurser/aktiviteter sæson 2008/2009

Ungdomsskolen START for kurser/aktiviteter sæson 2008/2009 Ungdomsskolen START for kurser/aktiviteter sæson 2008/2009 Stærk Fritid! Kurser-/aktiviteter Startdato Sted Mødetid Ungerådet 4/9 Aftales/. Weekend-computerparty Ønsker du/dine kammerater at lave et computerparty

Læs mere

anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012

anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012 Et anderledes skoleår 10. klasse 2011-2012 INTRO KONTAKTLÆRER EVALUERING REJSE FEST MOTION RESPEKT VEJLEDNING HUMOR HJÆLP & STØTTE OSO VENNER MØDEPLIGT AFKLARING BROBYGNING LEKTIER PRØVER OBLIGATORISKE

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Vinter 2014 HUSK! En dag på ski - side 6. Nak og æd - side 5. SpringParty - side 6. Greve Kommune

Vinter 2014 HUSK! En dag på ski - side 6. Nak og æd - side 5. SpringParty - side 6. Greve Kommune forår Vinter 2014 En dag på ski - side 6 Nak og æd - side 5 SpringParty - side 6 HUSK! Vi skal have din tilmelding senest fredag den 13. december 2013 eller via hjemmesiden senest søndag den 15. december

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Shinson Hapkido. Koreansk Selvforsvar

Shinson Hapkido. Koreansk Selvforsvar Shinson Hapkido Koreansk Selvforsvar Dojang Shinson Hapkido har eksisteret i Holbæk i 25 år, og vi har intentioner om at blive her rigtig mange år endnu. Vi træner i vores egen dojang, som du kan se på

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Sundhed, Forebyggelse og Fritid

Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Sundhed, Forebyggelse og Fritid 2016-2017 Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Sundhed, Forebyggelse og Fritid 1 Fritidsundervisning for børn og unge 2016-2017 Fælles Service Afdeling for Sundhed, Forebyggelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Bliv vild med 2010 / 2011

Bliv vild med 2010 / 2011 Dans Bliv vild med 2010 / 2011 Show med verdensmestrene Stokkebroe. Program mandage Sal 1: Dansemus Kl. 16.10 17.00: begynder 3-5 år Børnedans Kl. 17.10 18.00, begynder/letøvede 7-12 år Showjazz 18.10

Læs mere

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8)

Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen. (kit, nummer 8) Idékatalog 3/3 // Pilehaveskolen (kit, nummer 8) 1) En beskrivelse af idéen 2) Et storyboard 3) En 3D model 4) En film af hver gruppe 5) Et podie til hver gruppe Alle elementer vedrørende hver gruppe samlet

Læs mere

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14

Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Praktiske-Musiske fag 8.-9. kl. Tingstrup Skole, 2013-14 Information Praktiske-Musiske Fag (PM-Fag) for 8.-9. klasse Skolen opfordrer til at alle vælger minimum et PM-Fag. Denne brochure indeholder en

Læs mere

VALGFAG i Ungdomsskolen

VALGFAG i Ungdomsskolen Tilmelding til Valgfag 2015/16 i Ungdomsskolen Dit navn Din skoles navn Dit klassetrin 1. valgfag 2. valgfag Husk: Din tilmelding skal afleveres på skolens kontor, eller tilmeld dig på www.fusweb.dk 2015/16

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn CPR nr. Adresse 10. klasse FJORDSKOLEN Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016

DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016 DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016 Musikteatergruppen Musikteatergruppen Ragnarock Tlf. 20 21 17 21 E-mail: ragnateater@hotmail.com www.ragna.dk www.facebook.com/musikteatergruppenragnarock I denne brochure

Læs mere

Valgfag skoleåret 2014-15

Valgfag skoleåret 2014-15 Valgfag skoleåret 2014-15 Kære elever og forældre Det er med stor glæde, at vi igen i år kan præsentere en valgfagsfolder, hvori vi kan tilbyde en række spændende, kreative og udfordrende undervisningstilbud

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 1 Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 Kære alle elever i kommende 7.-9.klasse 2013-14 Her i denne brochure kan du læse om de valgfag, vi udbyder på Byskovskolen Afd. Benløse i skoleåret 2013-14. Her er noget

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Tilbageblik! Så er betalingssystemet kommet i gang, alle faste medlemmer burde have modtaget et girokort. Du kan vælge at betale det uden at tilmelde dig automatisk betalingsservice,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2016-17 Undervisning I sæsonen 2016-17 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE - elever 7. årgang Du kan her se resultat af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle elever i 7. årgang. 91 elever ud af årgangens 103 elever har svaret,

Læs mere

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET Uge 5 Månedsplan Februar Smykker i Magien hele ugen Mandag 1-2 Ski træning med Maiken og Tom - Svømmehal med Dorte Tirsdag 2-2 Fjernstyret bil men Tom - Springtræning med Maiken Impulsen Onsdag 3-2 Dans

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere