Menighedsrådsmøde Mandag den 22. juni 2015 kl i konfirmandlokale 1, første sal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Menighedsrådsmøde Mandag den 22. juni 2015 kl. 19.00 i konfirmandlokale 1, første sal"

Transkript

1 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Mandag den 22. juni 2015 kl i konfirmandlokale 1, første sal Såfremt det bliver muligt inviteres kommende daglige leder til at deltage i dele af mødet. Dagsordenstekst: Protokollat: Tilstede Inge Kjær Andersen (IKA), Ulrik Vesterbæk (UV), Karin Knudsen (KK), Inger Lis Lind Krarup (ILK), Janni Lund Jensen (JLJ), Lars E. Thomsen (LET), Pia Fischer (PF), Søren Ulrik (SU), Lærke R. K. Eriksen (LRKE), Annette Kassow (AK), Søren Dalsgaard (SD), Allan Størner (AS) Martin Olaf Janik (MOJ) sekretær Fraværende Jens Ove Andersen (JOA) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af punkt 3b på den lukkede dagsorden. 2. Formandens status siden sidst Landsforening af menighedsråds årsmøde Kirketælling i Aalborg Stift Årshjulet (Bilag 1) Pia ønsker at indgå i frivillige udvalget Debatpunkter Formanden gav en kort status over de nævnte punkter, herunder postlisten. Benny Vindelev skal inviteres til MR-møde en gang i efteråret, hvor han kan informere om konfirmandprojektet. Formanden informerede om årsmødet. De første tal fra kirketælling er kommet i pressen og på stiftets hjemmeside. Søren Dalsgaard blev bedt om at holde et oplæg omkring tendenser i sognet i forhold til stiftet på et kommende MR-møde. Der blev givet forskellige tilføjelser til årshjulet. Formanden opfordrer til, at der principielt fastholdes i, at MR beslutter, hvem der sidder i de forskellige udvalg. Pia Fischer må gerne indgå i frivillige udvalg. MR opfordres til at melde debatpunkter ind, så der er god tid til forberedelse.

2 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 2 Punkter til beslutning 3. Lukket punkt Der henvises til den lukkede dagsorden. 3b. Lukket punkt Der henvises til den lukkede dagsorden. 4. Velkomst og introduktion til ny daglig leder ved Janni Lund Jensen Drøftelse af velkomstarrangement for ny daglig leder, hvornår og hvordan? Intro forløb til ny daglig leder. Det forventes at der til mødet foreligger en indstilling fra ansættelsesudvalget Det indstilles, at der træffes beslutning om velkomst og introduktion til ny daglig leder. 5. Evaluering af medarbejdernes sundhedsordning ved Janni Lund Jensen Medarbejder har frugtordning og mulighed for svømning. Janni Lund Jensen fremlægges på mødet en status på forbrug og ønsker til fremtiden MR beslutter, at der holdes velkomstarrangement for den nye daglige leder den 16. aug. efter gudstjenesten på første sal i kirkecentret. Forretningsudvalget står får et introforløb til den nye daglig leder i forhold til udvalgsmedlemmernes opgaver. Pia Fischer, Karin Knudsen og Annette Kassow medvirker i et introforløb for den nye daglige leder i forhold til sogn og kirkens liv. MR beslutter, at der fortsættes med frugtordningen og at der købes økologisk frugt fremover. Svømmeordningen udfases pga. begrænset forbrug. Det indstilles, at det besluttes hvorvidt begge tiltag skal fortsætte. 6. Dato for nytårskur og eventuelt udvalg ved Inge Kjær Andersen Det indstilles, at datoen for nytårskur 2016 fastlægges og at der nedsættes et udvalg til at stå for arrangementet. 7. Indkøb af ny telefoniløsning ved Søren Ulrik og Ulrik Vesterbæk Efter at have forhørt personalet i huset om deres ønsker og behov, er det løsningen TDC Scale, som bedst kan opfylde både nuværende og fremtidig behov. TDC Scale koster lidt under kr. i etablering samt en årlig pris på Det besluttes, at nytårskur holdes fredag den 15. jan Janni Lund Jensen og Karin Knudsen indgår i nytårskurudvalget, Allan Størner spørger medarbejdergruppen om, hvem der ville være repræsentant i udvalget. MR beslutter, at følge kirkeudvalgets indstilling. Der indkøbes en TDC Scale løsning med tilhørende fiberforbindelse til internettet (jf. priserne i SKIaftalen) (SKI = Statens og Kommunernes Indkøbsaftale).

3 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 3 kr. jf. TDCs priser på SKI til Folkekirken. Da TDC Scale er en IT baseret omstillingsløsning der ligger på nogle servere hos TDC (en cloud-baseret løsning), kræver løsningen en stabil internetforbindelse. Det kan enten være en 5/2 Mbit ADSL forbindelse til kr. årligt eller en 25/25 Mbit Fiber forbindelse til kr. årligt. Ved at vælge den dyrere Fiber forbindelse vil alle brugerne i huset opleve en forøget hastighed ved brug af internettet, mens hvis den billige forbindelse vælges, som kun kan bruges til TDC Scale, så skal vores nuværende ADSL forbindelse til kr. bibeholdes. Samlet årlig pris for de to ADSL forbindelser bliver da: = kr. årligt. Kirkeudvalget ønsker menighedsrådets stillingtagen til, hvilken af de to internetforbindelser, der skal etableres. Til sammenligning af ovenstående tal var kirkens udgifter til telefoni i 2014: Samlede telefonregning kr. og ADSL-forbindelserne kostede i alt kr., altså en samlet udgift på kr. Kirkeudvalget indstiller, at der indkøbes en ny telefoniløsning til kirken inklusiv opgradering af internetforbindelsen til sognegården. 8. Kursus for læsere i gudstjenesten ved Annette Kassow Stiftskonsulent vedr. gudstjeneste, Jørgen Kjærgaard har midler til at afholde kursus for læsere i gudstjenesten (inkl. interesserede præster). Formålet er, at øve sig i at læse så budskabet når ud til tilhørerne. Undervisningen vil blive udført af en skuespiller. Kurset skal være åbent for interesserede kirker i provstiet og afholdes en lørdag. Annette Kassow tilbyder at stå for det praktiske så der ikke behøves kirketjener på dagen. Jf. vores eksisterende udlånsregler, kan MR beslutter, at følge indstillingen således, at Annette Kassow afholder kurset uden brug af medarbejderressourcer. Der opfordres samtidig til, at tidspunktet ændres til at ligge uden for alm. arbejdstid. MR afholder udgifterne til forplejning til alle deltager.

4 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 4 kirken og lokaler godt udlånes til dette kursus, såfremt der kan findes en ledig dag. Det indstilles, at menighedsrådet beslutter om forplejningen skal ske via deltager betaling eller betales af Hans Egedes Kirke. 9. Evaluering af digital kommunikationsplatform ved Søren Ulrik. Kommunikationsudvalget orienterer om dets evaluering af Kirkeweb (som nu hedder Churchdesk). Mødet holdes torsdag den 18/6. MR beslutter, at man indgår en toårig forlængelse af abonnementet med ChurchDesk og at der skal arbejdes med, at Menighedsrådet og alle ansætte har adgang til kalenderen. Udvalget vil på mødet fremlægge en indstilling vedr. kommunikationsplatform fremover. 10. Deltagelse i Folkekirkens familiestøtte ved Lars Thomsen Status siden seneste møde i menighedsrådet. Udvalget har planlagt et møde med Leif S. MR beslutter, at gå ind i projektet med forventning om, at økonomien falder på plads. Koordinatoren skal være en integreret del af en stilling i Hans Egedes Kirke. Det indstilles, at menighedsrådets konkrete deltagelse drøftes. 11. Vedtagelse af mødekalender for resten af 2015 ved Inge Kjær Andersen Der forslås følgende mødedatoer til menighedsrådsmøder i efteråret: Onsdag den 26/8 eller torsdag den 27/8 Tirsdag den 22/9 eller torsdag den 24/9 Onsdag den 21/10 eller torsdag den 22/10 Onsdag den 18/11 eller torsdag den 19/11 Det indstilles, at mødekalenderen vedtages. Der besluttes, at MR-møder i efteråret afholdes på følgende datoer: Onsdag den 26/8 Tirsdag den 22/9 Torsdag den 22/10 Mandag den 16/11 Deadlines for skriftlig anmodning om behandling af en sag til formanden er: Onsdag den 12. aug. Tirsdag den 8. sep. Torsdag den 8. okt. Mandag den 2. nov.

5 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 5 Punkter til orientering 12. Nyt fra kasserer, kirkeværge og kontaktperson/personaleleder Præstegårdsudvalg: Der er afholdt APV ved Søren Dalsgaard med følgende bemærkninger. Fysiske arbejdsmiljø: Der bør snarest anskaffes et hæve-sænke bord til kontoret endvidere skal der anskaffes en ergonomisk mus. Indkøb er iværksat. Byggeudvalg - Arbejdet omkring fugtsikring af facaden mod Lidl og torvet samt omlægning af gårdrummet bliver udført i perioden fra uge Arbejdet med at renovere kordegnekortoret bliver udført i perioden fra uge De resterende døre bliver malet hvide i perioden fra uge Kirkeudvalg: På kirkeudvalgsmødet den 2. juni 2015 blev følgende besluttet: - Der indhentes tilbud på reparation af klokketårnets sokkel og fuger efter at Bo Wiener sammen med 2 murermestre har besigtiget tårnet fra en lift - Den grønne messehagel har været til reparation - Arbejdet med renovering af eltavle under kirken udføres i løbet af sommeren - Arbejdet med maling af loft i kirken efter hul i taget udføres i perioden i juni måned. - Arbejdet med oliering af kirkedøren samt døren ind til tårnet udføres i juli måned - Arbejdet med polering af gulv i store sal påbegyndes 1. juli Arbejdet med at opsætte spejl ved begge garderober (ved toilettet opsættes spejl i fuld personstørrelse) udføres hen over sommeren. Der opsættes endvidere et spejl på indersiden i skabet i præsteværelset.

6 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side 6 - Efter ophængning af postskabet kan det konstateres, at det ikke er placeret hensigtsmæssigt, skabet flyttes derfor til kopi-rummet. - Der indkøbes et Hjemmeberettelsessæt til Søren Dalsgaard - Der indkøbes en ny kobberpostkasse til sognegården - Der indkøbes en ekstra Hearit telemodtager til våbenhuset - Der indkøbes små borde til IT udstyr i undervisningslokalerne 13. Nyt fra præster Annette Elmbæk Kassow: Sommerudflugt Sommerudflugten for sognets beboere den 11. juni til Kirsten Kjærs museum forløb fint med 60 deltagere. Vi havde fint vejr og der var god stemning, bl.a. sang vi mange gode sommersange i bussen. Mange især ældre uden bil er glade for muligheden for at komme ud i landskabet på udflugt. Efteruddannelse. Jeg deltager i perioden januar 2015 januar 2016 i Retrætelederuddannelse med sognet som horisont, på Præstehøjskolen. Retræte betyder at trække sig tilbage en tid, f.eks. en eller flere dage for at give plads til stilhed, ro og fordybelse. Med inspiration fra Jesu ord til sine disciple Kom med ud til et øde sted, hvor I kan være alene og hvile jer lidt (Mark 6,31) - disciplene havde haft travlt, fortælles der, så de ikke engang havde haft tid til at spise! Ideen er at Folkekirken uddanner retræteledere, som kan skabe en god ramme for hvile og fordybelse, være til rådighed for samtaler om liv og tro, og vejlede i stilhed og bøn for mennesker der måtte ønske det. Søren Dalsgaard: City-sognene har en ungdomsarbejdsgruppe med præster fra de forskellige sogne. Der er blevet udformet et fælles projekt: Dine with a Dane. Her opfordres folk ude i sognene til at melde sig til at blive middagsvært for en aften, og byde en international studerende ind til aftensmad og en snak. Koordinering og tilmelding foregår hos studenterpræsterne. De forskellige medlemmer i menighedsrådene opfordres hermed også selv til at byde en studerende til en middag, hvis man har lyst.

7 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 22. juni 2015 Side Eventuelt 15. Næste møde: Hvem er vært? Næste møde er onsdag den 26/8. Pia Fischer og Karin Knudsen er kaffeværter. Efterretningssager jf. pkt. 1.: Postliste mail eller brev 1. Kirkens Korshær Tak for indsamlingen 2. Aalborg Budolfi Provsti Folder Konfirmandprojekt 3. Aalborg Stiftsavis Aalborg den 22. juni 2015 Inge Kjær Andersen Ulrik Vesterbæk Karin Knudsen Jens Ove Andersen Inger Lis Lind Krarup Janni Lund Jensen Lars E. Thomsen Pia Fischer Søren Ulrik Lærke Rose Kamp Eriksen Annette Kassow Søren Dalsgaard Allan Størner

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016

Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 26. maj 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. maj 2015 kl. 19.00 i menighedslokale, første sal Der er mødepligt pga. godkendelse af budget 2016 Dagsordenstekst:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 25. marts 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 25. marts 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde ons. d. 25. marts 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 25. marts 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Der er mødepligt pga. godkendelse af årsregnskab

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 24. april 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 24. april 2014 kl. 19:00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende 1. Formandens

Læs mere

Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal

Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal Hans Egedes Sogn Møde den 22. september 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 22. september 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal Til stede: Inge Kjær Andersen (IKA), Ulrik Vesterbæk (UV),

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, salen

Menighedsrådsmøde tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, salen Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 20. januar 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde tirsdag den 20. januar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, salen Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal

Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 19. november 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde onsdag den 19. november 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, store sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær

Læs mere

MØDEPLIGT GRUNDET BUDGET Menighedsrådsmøde Torsdag, den 22. oktober 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal

MØDEPLIGT GRUNDET BUDGET Menighedsrådsmøde Torsdag, den 22. oktober 2015, kl i undervisningslokale 2, 1. sal Hans Egedes Sogn Møde den 22. oktober 2015 Side 1 MØDEPLIGT GRUNDET BUDGET 2016 Menighedsrådsmøde Torsdag, den 22. oktober 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal Til stede: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag, den 26. august 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal

Menighedsrådsmøde Onsdag, den 26. august 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal Hans Egedes Sogn Møde den 26. august 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag, den 26. august 2015, kl. 19.00 i undervisningslokale 2, 1. sal Til stede: Inge Kjær Andersen (IKA), Karin Knudsen (KK), Inger

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde Torsdag d. 30. april 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. april 2015 kl. 19.00 i det store menighedslokale på første sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat:

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 26. februar 2015 Side 1 Menighedsrådsmøde Torsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Protokollat: Tilstede Inge Kjær

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Bilag nr. møde gennemført? Ansøgning om lån til syn og skøn endnu ikke ansøgt, vi mangler et tal fra advokaten.

Bilag nr. møde gennemført? Ansøgning om lån til syn og skøn endnu ikke ansøgt, vi mangler et tal fra advokaten. Dagsorden nr. 2. til menighedsrådsmøde Onsdag den 28. januar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Til

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Spørring Menighedsråd Dagsorden torsdag d. 12. marts, 2009

Spørring Menighedsråd Dagsorden torsdag d. 12. marts, 2009 Mødedeltagere: LH,WNR,DS,KJ,PEJ,TQF,RSS,ASS,LKB Afbud: LH DAGSORDEN PKT SAGSINDHOLD BESLUTNING 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Meddelelser og info 3. Siden sidst/evaluering Se pkt. 2 Meddelelser,

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017 Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 28. marts 2017 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 17.15. Indledning: Steen Oprydning: Henrik, Inger Det officielle møde starter kl. 18.30

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl i Vedsted Sognegård 101 Menighedsrådsmøde tirsdag den 12. januar 2016, kl. 19.15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Majbrit Jensen Godkendelse af dagsorden Punkt 7 og 8 udsættes til efter det lukkede

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21

Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Menighedsrådsmøde Sydhavn Sogn Dato: Onsdag d. 7. JAN. 2015 kl. 18-21 Referat Blad nr.: 1 Formandens initialer: LR Indkaldte lemmer: Tilstede Indkaldte lemmer Tilstede Eva Larsen Henning H. Nielsen Karin

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 218 Offentligt menighedsrådsmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Knud Pedersen, Poul Damsgaard, Marianne Rosner, Ellen Friis og Dorthe Røhmann-

Læs mere

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl

Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl Beslutningsprotokol Budolfi sogn menighedsrådsmøde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Tilstede: Formand Jette Engelbreth Holm (), Næstformand Leif Sondrup (LS), kontaktperson Vibeke Gamst (VG), Kirkeværge

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Ref. af MHR-møde REF underskrevet af alle. Underskriftsblad i MHRprotokol. Svend ankom kl Ingen.

Ref. af MHR-møde REF underskrevet af alle. Underskriftsblad i MHRprotokol. Svend ankom kl Ingen. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl.19.00 Protokolblad: 5 Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: BG Ref. af MHR-møde

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl. 19.00 Indleder: Mette Gottlieb Afbud: Dagsordens punkter Tema-drøftelse: Evaluering af vores udvalgsstruktur med de store udvalg: Pkt. 1 a. Overordnet

Læs mere

Vejen Menighedsråd. Fraværende med afbud: Karen Marie Knudsen, Charlotte Veldboom, Benedikte Jessen, Ingeborg Elsgaard. Til efterretning.

Vejen Menighedsråd. Fraværende med afbud: Karen Marie Knudsen, Charlotte Veldboom, Benedikte Jessen, Ingeborg Elsgaard. Til efterretning. Dato: 11. november 2014 kl. 19.00 Formandens initialer: EJ Protokolfører /: Marianne Borg Valg af sange: Marianne Borg Fraværende med afbud: Karen Marie Knudsen, Charlotte Veldboom, Benedikte Jessen, Ingeborg

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 20 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Afbud: Kay Werner I mødet deltog suppleant Ewa Werner

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 25.januar 2012. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19. Dato og år: Blad nr. 181 25.januar 2012 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 25. januar 2012 kl.19.00 Afbud: Anne Lundblad Marianne Dyreholt Inge Birch Tonny R. Hansen Dagsorden: Efterretningssager:

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend Menighedsrådsmøde nr. 347, 08.03.2017 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Svend Tilstede: Steen, Inger, Kirsten, Henrik, Johannes, Knud, Poul, Lise, Mette, Maja, Hans Erik, Jytte, Elisabeth, Erik,

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj 2017 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 17.15. Indledning: Thorkild Oprydning: Steen, Per Det officielle møde starter kl. 18.30

Læs mere

Frode. Jakob. Bodil har meldt afbud. Godkendt.

Frode. Jakob. Bodil har meldt afbud. Godkendt. Side 1 af 5 Indledning Kaffe Fraværende Frode. Jakob Bodil har meldt afbud. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Kirkens liv og vækst: Dåbsservietter - Agnethe. Der arbejdes videre med strikkede dåbsservietter.

Læs mere

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde Blad nr. 106 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Helle (HJ), Kirsten (KKO), Lars (LF), Mai (MBA), Lene (LKA), Tom (TVS), Janne (JRP), Vibeke (VW), Annika (AV), Kisser (KW) Afbud: Jens Christian

Læs mere

Menighedsrådsmøde 22. januar 2015 kl. 19.00 i Rytterskolen. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt

Menighedsrådsmøde 22. januar 2015 kl. 19.00 i Rytterskolen. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt Menighedsrådsmøde 22. januar 2015 kl. 19.00 i Rytterskolen 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Orientering ved sognets præster om aktuelle kirkelige aktiviteter 2.1 Orientering ved præsterne.

Læs mere

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning Godt nytår og velkommen til arbejdet

Læs mere

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger

Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger Referat af menighedsrådsmøde tirsdag d. 12. juni 2018 kl. 17.30 20.30 Referent: Charlotte Tilstede: Marianne, Bodil, Karen, Martin, Poul (deltog i punkterne 1, 2 og3), Jens, Linda, Jacob (deltog i punkt

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Dagsorden nr. 5. til menighedsrådsmøde Onsdag den 29. april, kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden nr. 5. til menighedsrådsmøde Onsdag den 29. april, kl , kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden nr. 5. til menighedsrådsmøde Onsdag den 29. april, kl. 19 21.30 2015, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Ingen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger 2. Meddelelser fra Formanden.

Læs mere

Punkt Indhold Kommentar Hvem? Referat Opfølgning. 1 Indledning Indledning og traktør HP Sang af Emil Larsen: Foran mig er en vej.

Punkt Indhold Kommentar Hvem? Referat Opfølgning. 1 Indledning Indledning og traktør HP Sang af Emil Larsen: Foran mig er en vej. Hjerndrup Kirke Tyrstrup-Hjerndrup Pastorat Menighedsrådsmøde torsdag, den 13.8. 2015 i Hjerndrup Sognegård kl. 19.00 Afbud fra Anne Mie, Birthe, Lissi, Anni Dagsorden og referat Punkt Indhold Kommentar

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1 Holbæk den. 16. august 2011. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 16. august 2011 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Dagsorden Pkt. 1 Sognemedhjælperens

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8

Menighedsrådsmøde referat 2015 04 09 Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 9. april, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden nr. 3. til menighedsrådsmøde Onsdag den 25. februar, kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Til

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov.

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov. Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30 ordstyrer: Elsemarie referent: Alice Fraværende: Dorte DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden Blev godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

2015-09-03 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 3. september, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679

Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl. Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Brændkjær sogns menighedsråd Menighedsrådsmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 19 00 i Sidehuset. Afbud: Ole Pihl Ansvar Formand: PW Blad nr: 679 Dagsorden: Sagsfremstilling: Beslutning: 1 Godkendelse af

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf

Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej Kastrup Tlf Skelgårdskirken Sindingvej 9 / Ugandavej 121 2770 Kastrup Tlf. 3253 7744 E-mail: maskr@km.dk 19.05.2016 Hermed indkaldelse til: Offentligt Ordinært Menighedsrådsmøde. Tirsdag den 26. maj 2016 kl. 20.10-22.00

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr.

0. Godkendelse af dagsorden Ad 0) Dagsordenen godkendtes. Postlisten blev taget til efterretning. Møde m. Ensted Menighedsråd d. 4. febr. Menighedsrådet Aabenraa den 19. februar 2014 Referat af offentligt menighedsrådsmøde (14.) Onsdag den 19. februar 2014 kl. 19.00 21.00 i Havsteenstuen Der serveres en let anretning kl. 18.30 Ivan Grube

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Onsdag d. 29. maj kl. 19 21.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted i graverhuset Pkt. Indhold Begrundelse/ Beslutningsforslag

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

Hvordan kan Helligåndskirken bedre fremstå som en kirke, der er Aktiv, Synlig, Opsøgende og Åben for alle?

Hvordan kan Helligåndskirken bedre fremstå som en kirke, der er Aktiv, Synlig, Opsøgende og Åben for alle? Menighedsrådsmøde nr. 338, 11.05.2016 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Christian Thomsen, Carl Tønder Dagsordens punkter Kort redegørelse for sag evt. med henvisning til bilag. Beslutning og

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 22. august 2017 49 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.

Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden. 27. August 2013 25. Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19. Dato og år: Blad nr. 27. August 2013 25 Referat fra Menighedsrådsmøde i Halskov Kirke 27. August 2013 kl. 19.00 Afbud: Marianne Lauridsen Dorthe Nyvang Dagsorden: Efterretningssager: Orientering fra formanden

Læs mere

Dagsorden. 1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: 5. Opfølgning: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd. Beslutningsprotokol

Dagsorden. 1. Dagsorden: 2. Referat: 3. Godkendelse af: 4. Valg af: 5. Opfølgning: Rudkøbing - Simmerbølle Menighedsråd. Beslutningsprotokol Blad nr. 82 Dagsorden Tilstede: Janne (JRP). Jens Christian (JCB), Kirsten (KKO), Kjeld (KM), Lars (LF), Tine (TS), Tom (TVS), Vibeke (VW), Helle (HJ), Kisser (KW), Mai (MBA), Benny (BR) Afbud: Anders

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Aftenens debatpunkt: Hvad vil vi med musikken i kirken? Oplæg ved Karsten. Fremlagt og vedtaget

Aftenens debatpunkt: Hvad vil vi med musikken i kirken? Oplæg ved Karsten. Fremlagt og vedtaget Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 15. april 2015 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 28. april 2015 kl. 17.15. Indledning: Karsten Oprydning: Jesper, Thorkild Afbud: Thorkild Det officielle

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3.

Menighedsrådsmøde. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt.2. Ad pkt. 2. Ad pkt. 3. Pkt. 3. Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 12. november 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Tilstedeværende: Ove Nygaard Madsen (fm), Lis Grove- Rasmussen (nfm),, Flemming Erland

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 25.06.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl

Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl Dagsorden og referat til menighedsrådsmøde tirsdag den 13. februar 2018, kl. 18.30 1. Fraværende / bemærkninger a. Fraværende Birgitte Johannesen og Thyge Brandt b. Bemærkninger til dagsorden Nye punkter

Læs mere

Pkt. Indhold Begrundelse/ Beslutningsforslag. Bilag nr. Referat Ansvarlig Tid. Beslutning Godkendt årstal rettes til 2016

Pkt. Indhold Begrundelse/ Beslutningsforslag. Bilag nr. Referat Ansvarlig Tid. Beslutning Godkendt årstal rettes til 2016 Referat nr. 16 til menighedsrådsmøde. Torsdag den 25. februar 2016 kl. 19, Ribevej 35 Menighedsrådsmødet er offentligt Til stede: Aagaard æaursen, Martin Bonde Eriksen, Anette Peshardt, Bent Nielsen, Esther

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe.

Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Claus Pontoppidan (afbud), Anne Mia Lykner (afbud) Niels Ole Holm (afbud) og Kjeld Madsen (afbud). Som suppleant er indkaldt Søren Harboe. 0. INDLEDNING Indledning

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen, Lene Binderup

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ole Hefsgård; Ingrid Bartolin deltager i dele af mødet 75. Godkendelse af dagsorden 76. Godkendelse af referat fra mødet den 12. juni 77. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 18.00 i kirkehuset Fraværende: Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt. 4.1, 7.2, 10.4, 12.2 2. Meddelelser fra formanden

Læs mere

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården.

Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl i Sognegården. Karup Menighedsråd Laursen, Åhusevej 10, 7470 Karup Tlf. 2014 0896 Menighedsrådsmøde onsdag den 11. januar 2017 kl. 17.30 i Sognegården. Tilstede: Bærnholdt, Ingrid S. Elgaard, Laursen, Benny Nissen Raun,

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 24.oktober 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Erik Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Tilføjet pkt 7.5 og pkt. 7.6 2. Meddelelser fra

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 362, kl Indleder: Christian Thomsen Afbud: Poul, Kirsten, Elisabeth, Jesper, Mette, Johannes, Torben, Jytte

Menighedsrådsmøde nr. 362, kl Indleder: Christian Thomsen Afbud: Poul, Kirsten, Elisabeth, Jesper, Mette, Johannes, Torben, Jytte Menighedsrådsmøde nr. 362, 08.08.2018 kl. 19.00 Indleder: Christian Thomsen Afbud: Poul, Kirsten, Elisabeth, Jesper, Mette, Johannes, Torben, Jytte Dagsordens punkter Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Pkt.

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Menighedsrådsmøde, konstituerende, 15. november kl

Menighedsrådsmøde, konstituerende, 15. november kl Menighedsrådsmøde, konstituerende, 15. november. 2016 kl. 19.00 Deltager: Erik Berre Eriksen, Elisabeth Kjærsgaard Rischel, Poul Langagergaard, Lise Houkjær Sørensen, Christian Thomsen, Jesper W. Nielsen,

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper Menighedsrådsmøde nr. 354, 08.11.2017 kl. 19.00 Indleder: Svend Sørensen Afbud: Mette, Christian, Inger, Knud, Elisabeth, Jesper Tilstede: Erik, Jytte, Steen, Kirsten, Johannes, Kent, vores praktikant,

Læs mere

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR)

Ordinært. menighedsrådsmøde. Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud: Lene(LA), Lars(LF), Benny(BR) Blad nr. 111 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Annika(AV), Helle(HJ), Janne(JRP), Jens Christian(JCB), Kirsten(KKO), Kjeld(KM), Mai(MBA), Tine(TS), Tom(TVS), Vibeke(VW), Kisser(KW) Afbud:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Referat af menighedsrådsmøde Torsdag d. 25. september kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde

Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl Åbent Møde. Kingos Minde Referat - menighedsrådsmøde Tirsdag den 26. august 2014 kl. 19.00 Åbent Møde Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl

Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl Referat af menighedsrådsmøde, Svenstrup Sogn. Fredag den 16. november 2018 kl. 18.00 Deltagere: Leo, John, Jonna, Karin, Maja, Thorkild, Maiko, Torben Fraværende: Ordstyrer: Referent: Karin John Menighedsrådsmøder

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2011. Blad nr. 1. Kl.18.30 21.30. Formandens initialer: Aa L. 1. Velkomst.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2011. Blad nr. 1. Kl.18.30 21.30. Formandens initialer: Aa L. 1. Velkomst. 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. Rækkefølgen: Pkt. 5 & 6 tages først Anne Kirstine Laugesen deltog kun i mødet til kl. 19.30. Oplæg og debat Folkekirken i fremtiden med eller uden kirkeforfatning

Læs mere