DET VESTLIGE BYGGEFELT VÆKSTMILJØ FOR SMÅ VIRKSOMHEDER I NY SKURBY.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET VESTLIGE BYGGEFELT VÆKSTMILJØ FOR SMÅ VIRKSOMHEDER I NY SKURBY."

Transkript

1 DET VESTLIGE BYGGEFELT VÆKSTMILJØ FOR SMÅ VIRKSOMHEDER I NY SKURBY. Hensigten med en ny skurby er, at understøtte livet på havnen, hvor nye og mindre virksomheder kan få grobund og skabe synergier med det eksisterende erhverv. Vores virksomhed Simplyboheme ApS er eksemplet på en ny og mindre virksomhed, der har arbejdet på havnen siden Se: Vi bygger små huse, der er designet med inspiration fra skurvogne/cirkusvogne. Husene er isolerede til helårsbrug og kan leveres i forskellige størrelser og med forskellig indretning. Blandt andet igennem vores medlemskab af Erhvervsforeningen Dragør Havn har vi et godt kendskab til erhvervslivet på Dragør havn, og i øvrigt også den eksisterende skurby, hvor vi kommer dagligt. Vi forestiller os, at vi kan hjælpe de nye erhverv på havnen ved, at føre dem ind i foreningen og fællesskabet så erhvervslivet på havnen kan blive en dynamisk medspiller i den gode udvikling, der sker i disse år. Husene er produceret i samarbejde med Dragør Baadeværft og vi flytter således med til det nye baadeværft, hvor vi får optimale produktionsbetingelser. De kan løftes på plads med kran eller truck. På denne måde kan den Nye Skurbys huse ændre størrelse og form efter behov eller ønske. Antal Huse stk. a m2 Vi forestiller os, at Området indrettes med gangstier, der forbinder husene. Hvert hus har et lod, hvor der er elektricitet. Eventuel kloak kan komme senere. God belysning er nødvendigt i vinterhalvåret. Ét hus etableres som fælleshus med toilet og køkken og måske andre fælles faciliteter. Husene kan ligge som klynger i forhold til erhverv.

2 De erhverv, der kan ligge i den nye skurby, skal følge det generelle oplæg med 2 spor. Det maritime og det besøgsorienterede. Den nye skurby skal hjælpe med at få besøgende til, at blive længere i byen og bruge flere penge. Den nye skurby strækker fysisk det område, der er interessant for gæsterne. Det skal være et lille eventyr at gå på opdagelse, både i den gamle og nye skurby. Erhverv i den nye skurby kunne være kunstneriske, kulinariske, håndværk og maritime købstilbud som lokale fødevarer, kunsthåndværk, showrooms/galleri og traditionelle maritime funktioner og værksteder. Et kreativt kontorfællesskab kunne være et godt fyrtårn for området. Fleksibel og modulært kunne være nøgleord. Der er meget stille fra september til maj. Her kunne der være mulighed for udlejning til andet kreativt arbejde f.eks. et skrivestue tilbud til de mange kreative borgere i kommunen eller andre lejere. Vi forstiller os at vi anvende 2-3 forskellige modeller af hensyn til ensartetheden og omkostninger ved udvikling af nye modeller.

3 Administration af området varetages af Simplyboheme ApS (SB) efter aftale, indgået mellem Dragør Kommune (DK) og SB. Aftalen kan være: 1 SB lejer hele området af kommunen og videreudlejer så det enkelte lod og sælger/udlejer hus. 2. SB/DK udlejer hvert enkelt lod efter aftale med DK og SB sælger/udlejer hus. Lejebetingelser af lod, anbefaler vi, skal være noget, der ligner den gamle skur by, Husene skal lejes eller købes af SB. Vedligeholdelse af husene påhviler SB både ved køb og leje. (SB holder standarden) Renovation, snerydning, belysning o.s.v. i det offentlige areal håber vi kan integreres med det arbejde havnen i forvejen gør på området. Omkostninger til byggemodning afholdes af kommunen. Byggemodningsudgifterne kan være minimale ved blot at trække strøm til det enkelte hus. Vi etablerer så toilet og et fælleshus hvor administrationen har kontor. I fælleshuset planlægger vi at have en medarbejder siddende dagligt for, at hjælpe vores lejere og koordinere aktiviteter og andet. Det skal være i samarbejde med havnens øvrige erhvervsliv så det bliver havnens erhvervslivs velkomstcenter. Det er ikke sat i system endnu, men bliver det hvis SB skal løfte opgaven med den nye skurby Vi forestiller os, at vi i administrationen har et samråd af lejere der opretholder intentionen om, at støtte mindre og nye virksomheder i et vækstmiljø og f.eks vurderer hvilke aktiviteter vi skal forslå eller deltage i. Det skal generelt tilstræbes at den nye skurby giver udtryk af at være en by i bevægelse. Husene kan ændre karakter og placering, efter den udvikling erhvervene tager. Den nye skurby kan på mange måder være udtryk for vækst og nye tider på havnen. SB har arbejdet på havnen siden 2013 og kender erhvervslivet på havnen. Lars Winding er næstformand i havnens erhvervsforening og gennem vores netværk kan vi hjælpe virksomhederne godt på plads. Samarbejdet med andre erhvervsdrivende på havnen vil være til alles fordel. Det kunne være adkomst til specielle maskiner, mødelokaler, havneoplevelser, større værksted, hjælp til regnskab og administration og meget andet.

4 Planlægning og markedsføring er en vigtig del af skurbyens succes. I samarbejde med øvrige aktiviteter på havnen og i byen, kan den nye skurby tænkes ind som en attraktion, der supplerer og udvider de muligheder, der er ved aktiviteter på havnen og i byen. Den nye skurby skal være en attraktion i sig selv. Vi lægger op til en fri og dynamisk bydel, der er kendetegnet ved opfindsomhed og nytænkning manifesteret i gamle traditioner og kultur. Den nye skurby kan blive en bydel, der tiltrækker mange nye besøgende.

5 Vi foreslår at den nye skurby gennemføres i 2 etaper så halvdelen af arealet tages i brug med 5-8 huse i november december 2017, eller tidligere. På baggrund af en evaluering af fase 1 gennemføres etape 2: Opførsel og udlejning af huse og lodder på den sidste del af arealet. Måske ændring af byggemodning etc. I etape 1 udformes de tekniske specifikationer på husene og arealet defineres. Området byggemodnes inden 1. hus sættes. Aftale mellem DK og SB udfærdiges. Kontakt til købere/lejere der fører til aftaler og samtidig eller successiv indflytning. Et udvalg bestående af en repræsentant fra SB, DK, lejerne og f.eks. Erhvervsforeningen Dragør havn kunne være de rigtige til at følge og evaluere inden etape 2.

6 Om priserne Leje af grundareal kr pr m2 fordelt på antal huse der er planlægges udlejet. Køb af hus bliver en aftale mellem SB og kunden. M2 pris er ca ,- Huset kan tages med ved fraflytning eller sælges videre til næste ejer efter besigtigelse og prissættelse som i den gamle skurby. Som udgangspunkt vil vi dog foretrække udlejning. Lejekontrakterne Lejekontrakterne kan gælde hus og lod eller blot lod og altid med de administrative udgifter. Udfordringen for lejer med besøgsorienterede erhverv er, at det er i weekender, ved højtider og i ferier der er aktiviteter. Det kunne vi løse ved at SB udlejer de huse til kreative proces erhverv om vinteren f.eks. Udfordringen fra udlejer er at holde på besøgsafhængige erhverv i vinterhalvåret. Lejekontrakterne skal stille krav om aktiviteter, så vi ikke får et kolonihavekvarter eller nogle huse ligger øde hen. Forslag til huslejeaftaler og estimerede priser. Alle lejekontrakter er uopsigelige for lejer og kan opsiges med 1 mdrs. varsel fra udlejer. Lejekontrakter bliver som udgangspunkt forlænget, hvis samarbejdet er ok. 1. Vi udlejer til butikker. (kulturelle, maritime, delikatesse, skønhed, terapeuter aktiviteter.) 2. Vi udlejer til Erhverv: (kreative, kunstneriske, håndværk, maritimt, kunst) 3. Vi udlejer til Kreative processer. (manuskriptskrivning, forfatter, reklame) Lejekontrakt. 1. Huset lejes for en kort periode. Lejekontrakt. 2. Huset lejes 1 år ad gangen. Hvert hus skal i gennemsnit indbringe. Kr p.a. Lejen består af 1. Jordlod: 880 m2 x kr. 100,- = 88000/15 huse 6.000,- 2. Afskrivning: over 10 år ,- 3. Finansiering: omkostninger til anlægslån ,- 4. Vedligeholdelse: 10 timer pr hus a kr. 500: 5.000,- 5. Administration: Hus/toilet, timer, forsikring etc ,- I alt pr. hus ,- 1 årig leje: 6 mdr sommer kr ,- pr md mdr vinter pr md.

7 Sommerhalvårligt. Kr ,- pr. mdr Vinterhalvårligt pr. md. 3md leje ,- Kr i depositum og ,- i forudbetalt leje Leje af et 10m2 hus vil 2/3 af ovennævnte priser Alle priser excl. Moms Vi arbejder på at få prisen ned måske med pr md. Vi har ikke indregnet egentlig avance til SB Vi har lavet en tegning for at anskueliggøre hvordan husene kan placeres. Vi har taget udgangspunkt i 3 modeller. (tegningen er ikke målfast) Model 1 er 10m2 med dør i gavlen. Godt hus til lille forretning. Model 2 er 15 m2 med dør i siden og vinduer. God til galleri, og andet der skal rumme besøgende. Model 3 er 15 m2 og har udover dør i siden også dør i gavlen og udhæng i gavlen. God til produktion og andet. Husene kan sættes sammen på mange måder og vi er ikke færdige med at tænke, men der er et par eksempler på tegningen. Hvis vi får opgaven tænker vi det kunne være en god ide at lave en stor planche og med magneter eller andet flytte rundt på husene til vi finder løsningen. Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Finn og Bo der meget gerne deltager i videre drøftelser om den ny skurbys arkitektur. Skal vi sige det på den måde at de syntes det er et fantastisk projekt.

8 Her lidt om Finn og Bo Husene er byggeteknisk specificeret af rådgivende ingeniør Finn Rasmussen Husene er således blevet godkende både som sommerhus og helårsbeboelse i forskellige kommuner. Til gennemtænkning af byrum og andet arkitektur benytter vi Bo Christiansen: Bo s speciale er byrum Han arrangere rundvisninger for et internationalt publikum og når han henter dem i lufthavnen starter han som regel med at vise dem mikroklimaet i Den gamle by i Dragør Vi hører fra vores kunder, at det er rart at være i vores små huse. Det er ikke bare et hus eller et skur, men et rart sted at være. Vi kæler også meget for detaljen og designet. Vi tror, at vi med vores huse, kan gøre den nye skurby til et rart sted at være. Vi mener husene passer godt ind i det eksisterende miljø. Vores huse kan flyttes rundt og skurbyen kan tilpasses de rammer, hvor fremtidige nye innovative virksomheder er med til at brande Dragør. Karen Rosendal & Lars Winding Byskriverstræde 4, 2791 Dragør. Tlf mail@simplyboheme.com PS: Vi har drøftet mulighed for samarbejde med Busk Is. Vi fornemmer vi vil forskellige ting med skurbyen, men aftalte at fortsætte drøftelserne uanset, hvem der påtager sig opgaven at bygge og udleje i Ny skurby Hvis vi tager opgaven, vil vi naturligvis velkomme Busk Is som lejere til deres skøjtebane og andre aktiviteter, såfremt det er i overensstemmelse med, hvad vi aftaler med DK af erhverv i den Ny skurby

9

10

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune

Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Ny skurby - Sammenstilling af indkomne ansøgninger i forhold til kriterier stillet af Dragør Kommune Baggrund: Dragør Kommune har afsøgt, om der findes en privat projektejer/virksomhed, som kan udvikle

Læs mere

Ny Skurby. Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk

Ny Skurby. Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk Ny Skurby Skaaning Group samt Michael og Jeanette Busk Ny Skurby Indholdsfortegnelse 1 Vores idé... 3 2 Organisation... 3 3 Drift... 3 3.1 Kriterier for virksomheder der ønsker at leje et skur... 3 3.2

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FIOLSTRÆDE 44, 2. TH., 1171 KØBENHAVN K FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 454 højloftede kvadratmeter i et af Indre Bys mest stemningsfulde stræder Er du på jagt efter det helt rigtige sted i

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 369 kvadratmeter med new yorker stemning lige ud til skønt gårdmiljø Hvorfor skal man altid indrette sig efter andre? Det skal man heller ikke. På Esplanaden

Læs mere

Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden

Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden Pæn butik direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra hovedgaden To butikker á hhv. 85 m² eller 86 m² butik direkte ud til Lyngby Torv De to butikker kan lægges sammen til én samlet butik á 170 m² Masser af fodgængertrafik

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Skal jeres domicil ligge i Vedbæk omringet af sø, skov og park? Velkommen i 2.846 m² domicilejendom fordelt på 3 etager. Kælder, stue og 1. sal. Bygningerne ligger

Læs mere

Få adresse i hjertet af københavn

Få adresse i hjertet af københavn Udlejningsprospekt Areal: 501 m² kontor/ 20 m² depot/arkiv Få adresse i hjertet af københavn Rådhuspladsen 75, 4. sal, 1550 København V Indhold Beskrivelse og beliggenhed 3 Muligheder 4 Lejevilkår 5 Om

Læs mere

Gefionsvej 6, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte:

Gefionsvej 6, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte: Dynamisk miljø i Hillerød Ejendommen er på 3.643 m² i 2 etager indrettet med store og små kontorer, mødelokaler og en kantine med plads til op til 75 personer. Der er desuden kælder, som vil være velegnet

Læs mere

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K 289 m² super beliggende kontorlejemål I hjertet af København på det gamle Kongens Nytorv ligger denne ejendom med udsigt ud over en verden af elegance som det Kongelige

Læs mere

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Papirøen? - udsigten fra Skuespilhuset, Nyhavn PAPIRØEN - Beliggenhed Copenhagen Street

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted

Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted Lejeopstilling for lejemålet Torvet 1, 2. tv., 4100 Ringsted Lejemålet Torvet 1, 2. tv. 4100 Ringsted Sagsnr. 236-2322 Kontorlejemål på 2. sal Beliggende i den smukke Børsbygning midt i byen Velegnet for

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, 1. sal 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET Nytorv 2, 6000 Kolding Lejemålet Nytorv 2 6000 Kolding Sagsnr. 20-373 Store velindrettede lejemål Central beliggenhed Flot bygning 2 Indhold Præsentation...................................

Læs mere

LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY

LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY LYNGBY PORT DYNAMISK MULTIBRUGERHUS I KGS. LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE 94 2800 KGS. LYNGBY > > Individuelle kontorlejemål fra 600 8.000 m² > > Markant og synlig ejendom > > Bedste

Læs mere

AFTALE. Holbæk i Pinsen.

AFTALE. Holbæk i Pinsen. AFTALE Om Holbæk i Pinsen. Holbæk Kommune og Fonden - Holbæk i Pinsen Kanalstræde 2 Kasernevej 6, st.tv 4300 Holbæk c/o ADVODAN CVR nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.(CVR nr) (herefter kaldet Holbæk Kommune)

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (syd) 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og

Læs mere

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte:

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 334 m² butik med 189 m² kælder Information Stort butikslokale med gode store vinduer ud til Strandboulevarden, som giver lejemålet et godt udsyn og indkig. Ejendommen er beliggende på indre Østerbro, ikke

Læs mere

Kanalgaden 10, st. tv., Albertslund

Kanalgaden 10, st. tv., Albertslund 103 m² indflytningsklar butik Store facadevinduer ud til kanalen Velfungerende butikscenter i centrum af Albertslund Foruden butikslokalet er der et baglokale med tekøkken og kontorplads Introduktionsrabat

Læs mere

LEJEOPSTILLING Jernbanegade 75-77, lejemål nr Middelfart

LEJEOPSTILLING Jernbanegade 75-77, lejemål nr Middelfart LEJEOPSTILLING Jernbanegade 75-77, lejemål nr. 216 5500 Middelfart Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S

Multibrugerhus. med mange fællesfaciliteter. Islands Brygge København S Multibrugerhus med mange fællesfaciliteter Islands Brygge 39-43 2300 København S Velbeliggende multibrugerhus direkte til havneløbet med fælles mødefaciliteter, reception, loungeområde, indbydende kantine

Læs mere

Vibevej 20, stuen 2400 København NV

Vibevej 20, stuen 2400 København NV Vibevej 20, stuen 2400 København NV Fra 231-539 m² lyse kontorer i NV Flot makant rødstensejendom i trekanten af Vibevej- Glentevej-Tranevej i blandet beboelses- og erhvervskvarter. Ejendommen ligger kun

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf.

Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf. Taxbo Bolig & Erhverv Statsaut. ejendomsmæglere MDE og Valuar Gl. Hovedgade 10, P.Box 153, 2970 Hørsholm Fax 45 76 22 44 * Tlf. 45 76 66 33 LEJEPROSPEKT Ejendommen set fra indkørslen Ejendom med tilhørende

Læs mere

Rønnevangsalle Hillerød

Rønnevangsalle Hillerød L4138-PG Lejeprospekt fremsendt af IBO Erhvervsejendomsmæglere ApS. Telefon 44542700 www.ibo.dk Rønnevangsalle 6 3400 Hillerød Kontor i Hillerød 676 m² kontor Bo i et dynamisk erhvervsområde med både liberalterhverv,

Læs mere

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte:

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte: Butiklejemål i Greve Midby Center Information Godt beliggende lejemål, lige ved indgang til Centret fra toget og busserne. Stor facade som kan åbnes helt, som giver butikken en god mulighed for at stille

Læs mere

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S = butikslejemål i attraktivt multibrugerhus 2300 København S 1 Velbesøgt adresse med attraktive naboer Islands Brygge er en adresse med både udsyn og fremsyn. Midt i København, direkte til vandet, summer

Læs mere

Lejeopstilling Brandts Klædefabrik

Lejeopstilling Brandts Klædefabrik Erhvervscenter Fyn home Erhverv Fyn A/S Gråbrødre Plads 4, 1. th. 5000 Odense C Telefon 63 12 63 00 Fax 63 12 63 01 Lejeopstilling Brandts Klædefabrik fyn.erhverv@home.dk www.homeerhverv.dk Danske Bank

Læs mere

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Information Bo med New Yorker stemning på Østerbro Det ledige lejemål på 10.991 m² er indrettet fra stuen til 6. sal med kontorer i flere størrelser, mødecenter, flot reception, kantine på 5. sal med tagterrasse

Læs mere

175 m 2 lyse kontorer til leje på Hvidsværmervej i Rødovre

175 m 2 lyse kontorer til leje på Hvidsværmervej i Rødovre L4407-PG 175 m 2 lyse kontorer til leje på Hvidsværmervej i Rødovre Kun ca. 500 m fra Jyllingevej og Danmarks største motorvejskryds ved Motorring 3 og 4. Hvidsværmervej 147, 1. sal, 2610 Rødovre Side

Læs mere

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne

Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Lejeprospekt Fremleje Lokalerne Bjødstrupvej 20A, 8270 Højbjerg Synlige lækre indrettede butikslokaler Samlet areal: 1.200 m 2 Årlig leje ekskl. drift: 1. år kr. 300,- pr. m 2 2. år. kr. 400,- pr. m 2

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Firskovvej 23, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby

Lejeopstilling for lejemålet Firskovvej 23, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby Lejeopstilling for lejemålet Firskovvej 23, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby Lejemålet Firskovvej 23, 1. sal 2800 Kgs. Lyngby Sagsnr. 7-21.230 Kontorlejemål med reklameværdi overfor de mange trafikanter på Firskovvej

Læs mere

Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn. Vestligt byggefelt. Røgeriet. Bådeværft. Skurby. Toilet og bad. Adgangsvej.

Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn. Vestligt byggefelt. Røgeriet. Bådeværft. Skurby. Toilet og bad. Adgangsvej. Oplæg til drøftelse af vestligt byggefelt på Dragør Havn Arealer i vestligt byggefelt jvf. lokalplan 70 Forslag til overordnet disposition Oplæg til funktioner og erhverv Skurby Bådeværft Røgeriet Toilet

Læs mere

Parallelvej 14, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 14, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Information 764 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Hvis jeres virksomhed ønsker at etablere kontor i det attraktive Kgs. Lyngby sammen med mange andre store firmaer er der en god mulighed for det med lejemål på

Læs mere

Attraktivt og indflytningsklart penthouselejemål

Attraktivt og indflytningsklart penthouselejemål Udlejes i samarbejde med TIL LEJE Hammerensgade 4, 4. sal 1267 København K Attraktivt og indflytningsklart penthouselejemål Velindrettet lejemål på 626 m 2 med plads til 40 arbejdspladser Storrumskontor

Læs mere

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY MARKANT EJENDOM I KGS. LYNGBY NYBROVEJ 110 2800 KGS. LYNGBY > > Ejendommen kan opdeles fra 903 1.151 2.054 3.134 m² > > Flot velkomstområde, kantine

Læs mere

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter.

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Sag L3801-PG 254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Bregnerødvej 132, 1. sal 3460 Birkerød ART REGULÆRT KONTORLEJEMÅL PÅ 1. SAL MED FLOT INDGANGSPARTI. BELIGGENHED Er beliggende

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K

Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K Lejeopstilling for lejemålet Læderstræde 11, 1201 København K Lejemålet Læderstræde 11, 1 + 2 sal 1201 København K Sagsnr. 7-21.526 Attraktivt beliggende på gågaden i indre København. Lyst lejemål med

Læs mere

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor. LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg 3 helt nye lejemål til take away restauranter, café eller bager/konditor LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Bliv en del af det nye, kreative miljø på Nørrebro Esromgade ligger i hjertet af det pulserende Nørrebro, lige der hvor grønne områder og kreativitet vokser side

Læs mere

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K

LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K LEJEOPSTILLING FOR LEJEMÅLET AMAGERTORV 17, 3. SAL, 1160 KØBENHAVN K LEJEMÅLET Amagertorv 17, 3. sal 1160 København K Sagsnr. 1120-2 Spændende lejemål med udsigt, charme og en fantastisk beliggenhed på

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 222 lyse kvadratmeter med herskabeligt højt til loftet og udsigt over Søerne Søtorvet blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København og man

Læs mere

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY

LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER LYNGBY HOVEDGADE KGS. LYNGBY LYNGBY PORT MODERNE MULTIBRUGERHUS I KONGENS LYNGBY LYNGBY HOVEDGADE 94 2800 KGS. LYNGBY FLEKSIBLE OG FLOTTE RAMMER Individuelle kontorlejemål fra 600 8.000 m² Markant og synlig ejendom Bedste beliggenhed

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken

Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken Partnerskabsaftale mellem Syddjurs Kommune, Fonden Den ny Maltfabrik og Komitéen Ny Malt vedrørende drift og udvikling af Maltfabrikken 0. Aftalens parter Partnerskabsaftalens parter udgør følgende Syddjurs

Læs mere

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør

Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør Limfjordsvej 53, 9670 Løgstør 1 Lejeprospekt Velbeliggende detailhandelsejendom med stor parkeringsplads i dagligvarebutiksområdet og få minutters gang fra gågaden og lystbådehavn i Løgstør. Husleje pr.

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

- Fanøs Kulturhjerte S/I

- Fanøs Kulturhjerte S/I Til Fanø Kommune Skolevej 3-5 6720 Fanø Den 1. maj 2017 Realen har nu været drevet som selvejende institution siden 28.11.2016. På blot 5 måneder har Realens bestyrelse sammen med de frivillige formået

Læs mere

Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby Parallelvej 16, stue, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby Information 2.257 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Hvis jeres virksomhed ønsker at etablere kontor i det

Læs mere

Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Hollandsvej 12, 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Kontorlejemål på 1.046 m² i Kgs. Lyngby Bo sammen med nogle af de store virksomheder i samme område som f.eks. Danske Capital, Danica Pension, COWI og Retten i Lyngby. I 2015 åbnede Microsoft sit danske

Læs mere

Projekt I gang Igen et arbejdstræningssted for sårbare unge mellem 16 og 30 år

Projekt I gang Igen et arbejdstræningssted for sårbare unge mellem 16 og 30 år Projekt I gang Igen et arbejdstræningssted for sårbare unge mellem 16 og 30 år Tirsdag den 31. juli 2012 Resumé: UNGNU i Middelfart Kommune træner psykisk og socialt sårbare unge mellem 16 og 30 år til

Læs mere

Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder

Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder Serious about Innovation Få mere end blot m2 flyt til en forskerpark Ejendommen ejendommen Unikt beliggende i Lyngby med DTU som nærmeste

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 272 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Katrinebjergvej 63, st. th., Århus N

Lejeopstilling for lejemålet Katrinebjergvej 63, st. th., Århus N Lejeopstilling for lejemålet Katrinebjergvej 63, st. th., Århus N Lejemålet Katrinebjergvej 63, st. th. Århus N Sagsnr. 7-21.582 Centralt beliggende lejemål i beboelsesejendom Fine skiltningsmuligheder/høj

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

Søndre Ringvej 4, 5210 Assens Historisk investeringsejendom i Assens Bymidte. Indholdsfortegnelse:

Søndre Ringvej 4, 5210 Assens Historisk investeringsejendom i Assens Bymidte. Indholdsfortegnelse: Søndre Ringvej 4, 5210 Assens Historisk investeringsejendom i Assens Bymidte Udbudspris DKK 3.250.000 For nærmere information kontakt: Nettostartafkast år 1 % 7,15 Peter Steen Madsen Bogført værdi DKK

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Amaliegade 16A, kld., 1256 København K

Lejeopstilling for lejemålet Amaliegade 16A, kld., 1256 København K Lejeopstilling for lejemålet Amaliegade 16A, kld., 1256 København K Lejemålet Amaliegade 16A, kld. 1256 København K Sagsnr. 7-21.570 Pænt og hyggeligt showroom/kontor Attraktiv placering nær Amalienborg

Læs mere

Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet

Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet Moderne og uformelt lejemål i fin og præsentabel ejendom fra 1700-tallet 340 m² på 3. sal i præsentabel ejendom fra 1700-tallet Lyst, imødekommende og moderne lejemål Mange indretningsmuligheder, f.eks.

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Bo nemt og billigt i attraktivt og nyistandsat kontorfællesskab på Herstedvang 7A, 1. & 2. sal Ejendommen ligger centralt i det udbyggede erhvervsområde i Albertslund,

Læs mere

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg

LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th Nyborg LEJEOPSTILLING Korsgade 4, st. th. 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen råder

Læs mere

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo

IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-væksthuset på 5te mere end et sted at bo IT-VÆKSTHUSET PÅ 5te < SIDE 02 > SIDE 03 IT-væksthuset er et nyt innovativt vækstmiljø på toppen af IT-Universitetet i Ørestaden i København. DET ER STEDET:

Læs mere

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg

LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg LEJEOPSTILLING Ramsherred 10, 1. sal 5700 Svendborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 468 m² i København N Information Lejemålet har kontorer af forskellig størrelse, mødelokale, tekøkkenfaciliteter og toilet. Placeret på 2. sal med indgang fra Kontorer i forskellige størrelser

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Vesterbro 21A, 1., 9000 Aalborg

Lejeopstilling for lejemålet Vesterbro 21A, 1., 9000 Aalborg Lejeopstilling for lejemålet Vesterbro 21A, 1., 9000 Aalborg Lejemålet Vesterbro 21A 1. 9000 Aalborg Sagsnr. 11-349-2-8 Attraktivt beliggende kontorlejemål Charmerende og velordnet ejendom Velindrettede

Læs mere

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON - strategi og spilleregler Dette er en strategi for udvikling af Musicon on. Strategien kan ses som et spil med spillere, spilleregler og en spilleplade. Spillerne er aktørerne

Læs mere

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 Marts 2015 LEJEMÅL Et eksempel på skandinavisk arkitektur når den er lysende. Udefra set er det samspillet mellem sort granit og glas, der falder i øjnene. Og indvendigt er det

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Er du på jagt efter kontor i et kreativt miljø? Er du til fællesskab med andre mindre virksomheder og iværksættere i den kreative del af byen? Så kom forbi Esromgade

Læs mere

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup 321 m² kontor og 221 m² lager Det ledige lejemål ligger i en velholdt ejendom i et dynamisk erhvervsområde med både detailhandel, liberalt erhverv og småindustri. Kontoret,

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Vilkår, der kan mærkes på dit budget. Dit kontorlejemål kan opsiges med 3 måneders varsel, og der er ingen uopsigelighedsperiode. Depositum udgør 3 måneders leje og kan erstattes af en bankgaranti. 1.

Læs mere

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center 2670 Greve Butikslejemål 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center er et flot center der rummer både små, søde og sjove butikker, samt nogle af de største supermarkedskæder,

Læs mere

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (nord) 7000 Fredericia

LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (nord) 7000 Fredericia LEJEOPSTILLING Vesterballevej 24, st. (nord) 7000 Fredericia Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og

Læs mere

Firmadomicil i Aabybro

Firmadomicil i Aabybro Firmadomicil i Aabybro Ejendom med mange anvendelsesmuligheder Sag K1401-30 TIL LEJE Aabybro - Industrivej 22 Lejemålet fremstår i god og præsentabel stand Attraktive lejevilkår Der er gode til- og frakørelsesforhold

Læs mere

Kanaludsigt og dejlig gårdhave

Kanaludsigt og dejlig gårdhave Udlejningsprospekt Areal: 268 m² Kanaludsigt og dejlig gårdhave Overgaden Neden Vandet 9C, Mezz., 1414 København K Areal: 268 m² Kanaludsigt og dejlig gårdhave Overgaden Neden Vandet 9C, Mezz., 1414 København

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Lille Borgergade 19, 1., 9400 Nørresundby

Lejeopstilling for lejemålet Lille Borgergade 19, 1., 9400 Nørresundby Lejeopstilling for lejemålet Lille Borgergade 19, 1., 9400 Nørresundby Lejemålet Lille Borgergade 19, 1. 9400 Nørresundby Sagsnr. 7-21.482 Attraktiv placering tæt på Aalborgs centrum Pæn og velvedligeholdt

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje

København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje København S, Strandlodsvej: 475 m2 kontor/showroom til leje Sagsnr. E5783 Nyistandsat Godt naboskab Gode parkeringsmuligheder LEJEPROSPEKT STRANDLODSVEJ Beskrivelse af lejemål Ejendom med kreative naboer

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder

Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder Diplomvej 381, kgs. lyngby Kontorer - laboratorier - værksteder Serious about Innovation Flyt til en forskerpark - og få mere end blot m2 Ejendommen ejendommen Unikt beliggende i Lyngby med DTU som nærmeste

Læs mere

kogle allé 5, hørsholm Kontordomicil

kogle allé 5, hørsholm Kontordomicil kogle allé 5, hørsholm Kontordomicil Serious about Innovation Flyt til en forskerpark - og få mere end blot m2 Ejendommen Ejendommen I natursmukke omgivelser udlejes domicil ejendom på i alt 2.145 m 2.

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 93 m² med muligheder og central placering Er du på jagt efter nyt kontor med central placering og rigtig gode muligheder for at indrette dig, som du vil? Og betyder

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

LEJEPROSPEKT. Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer. Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup.

LEJEPROSPEKT. Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer. Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup. LEJEPROSPEKT Severinsminde - lejemål fra 22 m² Et grønt miljø i moderne rammer Severinsmindevej 6, Butterup, 4420 Regstrup Sag 927-JJ00310 Nyistandsat hovedgård IT- og telefonsystemer er etableret Gode

Læs mere

Vestre Teglgade 10 2450 København SV

Vestre Teglgade 10 2450 København SV Udlejningsprospekt Vestre Teglgade 10 2450 København SV Udlejningsprospekt Gå ikke glip af udviklingen og det spændende liv i Sydhavnen bo i en ny og veludviklet bydel Sejl på arbejde og læg til ved kajen

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER En oase ude. En oase inde. Indrettet som et luksushotel. Frydenlund 30 i Vedbæk er funktionalisme, deleøkonomi og ypperlighed under ét og samme tag Frydenlund

Læs mere

Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N

Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N - til leje... Kontor 713 m² Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N Attraktive lokaler i totalrenoveret ejendom Meget velbeliggende erhvervsområde i vækst tæt ved Skejby Sygehus Flotte,

Læs mere

[FERIECENTER MED HYTTER]

[FERIECENTER MED HYTTER] Feriecenter Åvej 2 Sea BnB Aps Knud Erik Anderson & Jim Vang Johanson [FERIECENTER MED HYTTER] Beskrivelse af feriecenter med hytte Hvad har vi gang i! I 2016 købte vi børnehaven, som nu kaldes Åhaven.

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 30, stuen, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby.

Lejeprospekt. Kontorlokaler. Rolighedsvej 30, stuen, 7400 Herning. Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Lejeprospekt Kontorlokaler Rolighedsvej 30, stuen, 7400 Herning Let tilgængelige lyse kontorlokaler med maksimal synlighed i Herning midtby. Samlet areal: 175 m 2 Årlig leje ekskl. drift: kr. 575 pr. m

Læs mere

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP

KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP KONTORER MED BEDSTE BELIGGENHED I GLOSTRUP STATIONSPARKEN 24-26 2600 GLOSTRUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 MARKANT KONTOREJENDOM LIGE VED GLOSTRUP STATION 512 601 625 711 1.336 m² kontor Ejendom med stor

Læs mere

Billedskærervej Odense M

Billedskærervej Odense M Billedskærervej 15 TIL LEJE Nybygget kontor-/ IT-hus i Odenses nye vækstcentrum Fælles kantine, loungeområder og mødelokaler Huset forsynes med forskellige services udtænkt via en tænketank BoligGruppen

Læs mere

Den Hvide Kødby. - udvikling som kreativ bydel. www.kk.dk. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- & Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme

Den Hvide Kødby. - udvikling som kreativ bydel. www.kk.dk. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- & Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme Den Hvide Kødby - udvikling som kreativ bydel www.kk.dk KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- & Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme 04.09.2007 Arkitekturen Den Hvide Kødby blev tegnet i 1930 af stadsarkitekt

Læs mere

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER

KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER KONTOREJENDOM MED UENDELIGE MULIGHEDER LAUTRUPVANG 4B 2750 BALLERUP KONTAKT OS PÅ 43 33 81 00 FLOT MARKANT EJENDOM I BALLERUP Ejendommen kan opdeles: 910 1.270 1.305 m² Stort fælles receptionsområde og

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Rådhuspladsen 55, 3. sal og 4. th., 1550 København V

Lejeopstilling for lejemålet Rådhuspladsen 55, 3. sal og 4. th., 1550 København V Lejeopstilling for lejemålet Rådhuspladsen 55, 3. sal og 4. th., 1550 København V Lejemålene Rådhuspladsen 55, 3. sal og 4. th. 1550 København V Sagsnr. 21.550 Smuk, klassisk og charmerende ejendom på

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER BREDGADE 30, 1260 KØBENHAVN K VIL DU HØRE MERE - RING TLF 7010 6070 FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER Møbleret "flyverplads" og lækre fællesfaciliteter. Du kan få begge dele i det spektakulære

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv Odense C

LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv Odense C LEJEOPSTILLING Kongensgade 66-68, 3. tv. 5000 Odense C Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere og koncernen

Læs mere

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup

Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Høje Taastrup Station 2630 Høje Taastrup Fra 137 til 1.520 m² kvadratmeter kontor Mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Lejeopstilling for lejemålet Jernbanegade 2b, 4200 Slagelse.

Lejeopstilling for lejemålet Jernbanegade 2b, 4200 Slagelse. Lejeopstilling for lejemålet Jernbanegade 2b, 4200 Slagelse. Lejemålet Jernbanegade 2b 4200 Slagelse Sagsnr. 11-224-200-4 Super velbeliggende butikslejemål Velegnet for den mindre butiksdrivende 2 Indhold

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby 606 m2 kontorlejemål i Kgs. Lyngby Information Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige

Læs mere

LEJEOPSTILLING Kontor - showroom

LEJEOPSTILLING Kontor - showroom Slotsherrensvej 215, 2610 Rødovre Tlf.: 36 72 99 10 www.frihedengruppen.dk, info@frihedengruppen.dk LEJEOPSTILLING Kontor - showroom Drejergangen 1, st. gavl. Årlig leje 2690 Karlslunde 119.600 kr. NYHED

Læs mere

Indbydende lokale meget velegnet til både kontor og showroom

Indbydende lokale meget velegnet til både kontor og showroom Indbydende lokale meget velegnet til både kontor og showroom Robert Jacobsens Vej 66, 2300 København S 562 m 2 Info Utrolig indbydende lejemål med fleksibel indretning Blanding af storrumskontor og kontor/

Læs mere