Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014"

Transkript

1 Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014 Til stede: Kirsten Laursen, Niels Plougsgaard, Niels Dalbjerg, Aage Staun, Harald Bengtsen, Sinne Dueholm, Jette Røjkær, Karen Grøn, Jesper Jensen, Anders Jensen, Henning Boutrup og Berit Nørskou. Fra DR: Lone Sunesen og Ingrid M. Schmidt Afbud fra: Catarina Kastrup, Finn Jorsal og Ann Nilsson Dagsorden: Velkommen m. fællessang (I sne står urt og busk i skjul!) Aktuel gæst : Redaktionschef Lone Sunesen Nyt fra DR og P4 Midt & Vest Efterkritik Mød en medarbejder: Vært Torben Møller Næste møde(r) Eventuelt Aktuel gæst : Lone Sunesen fortalte først kort om sig selv: Jeg er født i Thy og har taget studentereksamen fra Thisted Gymnasium. Var synkronsvømmer. Uddannet journalist i TV2/Midt-Vest , TV2/Nyhederne i Odense som journalist, studievært og redaktionssekretær. Kommunikationschef Messecenter Herning Begyndte DR Midt & Vest efter sommerferien Det har været et travlt efterår. Skulle lære både huset og mediet at kende. Jeg er glad for at være her. Medarbejderne brænder for at lave radio/tv. Nyt fra DR og P4 Midt & Vest v. Lone Sunesen: M&V: Vi er i gang med en revitalisering af radioen. Blandt andet med indførelse af to værter i Morgenradioen. Det handler om at bevare og styrke regionaliteten samtidig med, at vi får en mere moderne radio. Så hvad er moderne regionalitet? Ligner den verden, I lever i, den verden vi afspejler i radioen i dag? Vi skal ikke tale så meget om alder. Det handler om være tættest på borgere, på de politiske beslutninger og om at give kvalitetsjournalistik, der understøtter public service. DR: Forhandlinger om et nyt medieforlig er i gang, ventes på plads i løbet af foråret. DR arbejder med en radioplan. Vi skal være mere moderne, vi skal have mere kant. Vi laver stadig radio for voksne om det, der rører sig i vores hverdag. Jeg håber, at vi snart får indblik i, hvad den nye radioplan indeholder. Ny chef for DR Aktualitet og Debat: Jesper Larsen. Han kommer til DR fra Berlingske, men fra 2007 til 2010 var han vært på Debatten på DR2 og fra vært på

2 Deadline. DR har, også regionalt, fokus på debat. Koncepter M&V: Vi er i gang med en gennemgang af vore koncepter. Hvordan skal nyhederne være? Sendetider etc. Målet er blandt andet at blive mere nyhedsaktuelle. Vi vil flytte nyhederne mere ud i fladen. Stadig korte/telegramagtige nyheder klokken halv. Vi er i konkurrence med andre hurtige medier. Vi nedprioriterer ikke nyheder, men prøver at gøre formidlingen mere aktuel. To fladeværter om morgenen. Nyhedsværten kommer mere ind i Morgenradioen. Det vil give mere levende morgenradio. Vognen skal mere ud. Vi vil være mere til stede. Vi regner med, at det nye koncept for Morgenradioen er klar fra 1.april. Værtsparrene skal først på plads, det tekniske etc. Eftermiddagsprogrammer kommer vi til at arbejde med på sigt. Indtil videre kører de nogenlunde uændret. Weekend er vi begyndt at ændre: Lørdag = fritidsliv og søndag = tid til eftertanke. Arbejder fortsat på det formmæssige. Plads til lidt mere snak og viden. Public outreach: Vi skal mere i kontakt med lyttere og seere. Give vore brugere merværdi. Det kommer Ingrid til at stå i spidsen for. Både arrangementer her op stationen og ude. For eksempel i forbindelse med temaer. Ny webside: Alle regionale hjemmeside har fået samme udseende. Med fokus på genhør. Alle distrikters nyheder indgår i dr.dk. Der foregår stadig tilretninger, men jeg tror, at slutproduktet bliver godt. Så der sker store ændringer, også for de enkelte medarbejdere. Det er vigtigt, at vi kommer af sted som et helt hold. Der er en positiv stemning på stationen, folk er indstillet på at give lytterne noget nyt Kommentarer: Harald: Pas på, at to værter ikke bliver til intern snak. Lone: Ikke snik-snak, men journalistisk snak. Mere nyhedsorienteret. Personlig, ikke privat. Anders: Det lyder godt, at nyhederne skal mere ind i fladen også for at undgik teknisk koks mellem studierne. Den nye webside: Hvor er Dialogforum blevet af? Lone: Ja, hvor er Dialogforum, hvor er medarbejderne? Det har både jeg og mine kolleger spurgt om. Kirsten: Lytterne vil gerne have sat ansigter på dem, de hører i radioen. Vi var jo ikke de store fans sidst, der blev gjort forsøg med to værter! Godt at bevare de regionale nyheder kl. halv. Det må gerne være korte nyheder med henvisninger til uddybende indslag i fladen. Vigtigt at holde fokus. Lone: Vi skal være først med historierne. Berit: Bliver der mere baggrundsstøj/skratten med to værter? Lone: Der skal noget teknik til, så hver vært kan lukke for sig selv. Det skal ikke være en banegård, men der må gerne være et lydbillede.

3 Åge: Vedr. baggrundslyd/støj: Hvilken atmosfære er det man vil skabe? En ulykke: Stille baggrund. Ellers må der for mig gerne være en kaffekop, der klirrer i baggrunden. Gerne: Mere moderne og mere kant. Ikke elastik i metermål. Søndag: Idé: Hvad blev der af dem? Ex. sportsfolk, musikere etc. her fra egnen. Lone: Gerne ugens aktuelle gæst. Måske kunne det være et tema: Hvor blev de af? Karen: Det er også interessant at finde boblerne, de der er på vej. Eftertanke appellerer måske ikke så meget til de unge. Jette: Idé: Gæster søndag på tværs af generationer Niels P: Husk den geografisk fordeling, ex ved vognsendinger. Efterkritik: Aage: Ros til DR2 Deadline: Godt, at de tog Dong-sagen op. Sådan en sag kunne man også tage op regionalt. Så det ikke kun bliver de skrevne medier + DR2, der kører historien. Lone: Det snakker vi netop om. At vi også skal afspejle noget det, der bliver diskuteret landsdækkende og globalt. Selv om du er regional, interesserer du dig jo også for det landsdækkende og globale. Niels D: Vedr. årets Juleshow, i Xpress ugen før jul. Det var bedre end Limfjordsdteatret i 2012; men I må hellere sende noget musik. I kan ikke sende noget, som bredden bliver tilfreds med. Lone: Det skal ikke kun være sjovt for dem, der laver det. Niels D: Vi får tit en spiseseddel for flere timer. Hvorfor? Lone: Selvfølgelig teaser vi, men det skal være inden for tålelighedens rammer. Henning: Teaser på teaser. Drop nogle af dem og brug i stedet tiden på forberedelse. Niels D: Spændende med to værter; men du skal ikke lytte til Århus for at få gode idéer. De er for private. Harald: Jeg har stor respekt for de, der sidder i Trafikradioen. De er igennem mange gange på forskellige stationer. Teknikken driller ofte Lone: Vi har haft tekniske problemer med det nye system. Det har børnesygdomme, og de er ikke alle ryddet af banen endnu. Niels P: Fremragende serie på DR1 Sikke tømmermænd, det kunne I også tage op regionalt. Udsendelsen om dansk svineproduktion på DR 2 var til gengæld ikke i orden. Meget negativ. For eksempel er der en større dødelighed i de økologiske bedrifter, men det blev ikke nævnt. Berit: Det er vigtig at høre sagen fra begge sider. Jesper: Jeg er stor tilhænger af Dansktoppen. Det er ikke længere muligt at se listen på nettet. Nyheder: Jeg ønsker stadig Deadline tilbage. Kongerigets klogeste: Godt program, men studieværten passede ikke ind. Som om han brændte inde i sig selv. Kanongodt koncept. Men det var irriterende som seer, at der ved nogle af spørgsmålene blev fokuseret mere på deltagerne end på opgaven. Så er det svært at løse den som seer. Berit: Er det ikke muligt at zoome ind på deltagerne og samtidig på opgaven?

4 Karen: Interessant: Sikke tømmermænd. DR er også i gang med bankerne, det er rigtig sundt. Bankerne har stor indflydelse på vores samfund. Ond, ondere ondest på DR3. Det handler om, hvor onde folk kan blive. Det koncept bryder jeg mig ikke om. Anders: Teaserne: Vi var i hvert fald ikke i tvivl om, at Lars Hjortshøj skulle begynde. Badabing Show: Den første udsendelse: Mange gentagelser. Anden udsendelse: Konen slukkede! Jette: Badabing = Noget skrammel. Det er ikke morsomt. Passer ikke ind på P4. Madsen passer til gengæld godt ind søndag. Til hverdag mangler programmet lidt energi. Danmarksmester: Afløseren skaber god energi. Vi hører latteren. Julekalender, idé: Det kunne være sjovt at lægge 24 pakker rundt i landsdelen. Hvad sker der lige netop dér? Kirsten: DR3, så to mænd føde børn! Supergodt. Sjovt. Min respekt for Thomas Skov er fornyet. Klogt og fjollet. Hyggeligt at høre Ingrid som nyhedsvært! Selvsving Galla 2014 lige på kornet. Radio er smaddergod til satire. Arvingerne: Lyden er blevet bedre. De spiller fabelagtigt godt. Historien bliver dog trukket ud; men alt i alt positivt. Jul, til inspiration: Glyngøre åbner dagens låge hver dag. Nogen fortæller. Det er voksent og humoristisk. Godt i 2012, da alle medarbejder ønskede glædelig jul med hver deres julesang. Generelt: Pas på ikke at misbruge værterne, så de kommer hist og pist alle vegne. Gode talenter må ikke skamudnyttes. Berit: Vejrudsigten på radioen. Den kunne være mere lokal. I hvert fald i forbindelse med de regionale nyheder. Niels: Karups vejrudsigt kl er meget præcis. Berit, sprog: Værternes sprog. Sluger endelserne. Sprogbrug: Den måde, man taler til hinanden på. Også med interviewpersonerne. (Der er forskel på humor!) Henning: Vejrudsigten: Vejret er blevet til underholdning. Den direkte vejrudsigt med meteorologen passer som regel. Teknik: Radio Syd kommer ind over M&V. Harald: Slå RDS fra! Aage: Samme problem omkring Skive. Henning: DR Dokumentaren Det store Svinerige: Jeg var faktisk lidt duperet. Synes, at den var fair. Der er et problem. Ikke kun lektor og professor. Kommunalvalget: Glimrende dækning regionalt; men på valgaftenen vandt TV2. DR1 havde for meget fokus på Christiansborg. Lone: Det var ikke optimalt. Det er med i efterkritikken Henning: Jeg kan godt lide liv i radioen. Jeg er til Knud Lind! Sinne: Er bandeord tilladt? Er sgu almindeligt sprogbrug? Det synes jeg ikke, at det er. Dejligt at høre Ingrid som nyhedsvært.

5 Mød en medarbejder: Torben Møller Torben fortalte kort om sig selv og sin karriere som journalist og radiovært. På M&V arbejder han primært som vært eftermiddag og weekend. Desuden udgør han en del af værtsgruppen for P4 Aften. Hans indlæg førte til en debat bordet rundt om musikvalg og målgrupper: Lone: Mere stemning end alder. Vi skal have lytterne over fra P3 Aage: Svagt at have et fælles musikkoncept. Nyhederne vil I jo heller ikke lægge over til København. Det er ringe at lade en elite i København bestemme, hvad der skal spilles regionalt. Der burde være en bredere frihedsgrad. Det er ikke ment som en kritik af M&V, men af den form for centralisering. Lone: Vi skal leve op til en bestilling fra DR Medier. Men debatten skal være der hele tiden. Karen: God idé med et musiktema i Dialogforum Torben er også Sprogambassadør. Ordningen blev indført for fem-seks år siden. Det er vigtigt med en sproglig indsats. Hver afdeling har en sprogambassadør en medarbejder, som har fokus på sproget i afdelingen. Så vi tænker over sproget, når vi bruger det. To sider af arbejdet: Et mere spændende og levende sprog skal fange lytterne ind uden at det overskygger budskabet. Samtidig må der helst ikke være fejl. For de spænder også ben for forståelsen. Det gør det i øvrigt sjovere for én selv som journalist, når man arbejder med sproget. Forudsætninger for at være sprogambassadør: Erfaring og kærlighed til sproget uden at være ekspert. Dialekter: Vi må gerne kunne høre dialekter i DR. Dårligt dansk må ikke være til hinder for forståelsen. Alle skal måske ikke live i radioen. Lone: En del af public service-forpligtelsen. Vi har talepædagoger, men vi skal lyde ægte hver især. Berit: Det er irriterende med grammatiske fejl, de virker forstyrrende. Kirsten: Pas på, at I ikke trækker det vestjyske / personligheden ud af sproget. Jeg nyder at høre et smukt talt dansk, men ind imellem vil jeg også gerne høre nogen, der bare snakker. I må gerne ind imellem opsøge det talte sprog. Næste møde(r): Ingrid: Jeg arbejder på et møde i april. Gerne med den nye direktør for DR Danmark, Anne- Marie Dohn, som flere af jer har foreslået. Til efteråret kunne vi arrangere et temamøde om musik i DR. Eventuelt: Ingen bemærkninger Ref. Ingrid

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Dagsorden: Velkommen Nyt fra DR og DR Midt & Vest DR s bestyrelse, hvem er vi og hvad laver vi? v. Hanne Ried Larsen Efterkritik Eventuelt Til stede:

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00.

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Til stede: Jette R. Damgaard, Karen Grøn, Jesper Jensen, Henning Boutrup, Berit Nørskou Pedersen, Ann Nilsson, Catarina

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17 Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Torsdag den 4. december 2014 kl. 17 Til stede: Kirsten Laursen, Niels Dalbjerg, Aage Staun, Harald Bengtsen, Karen Grøn, Henning Boutrup, Ann Nilsson, Jette Røjkær,

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

En introduktion til DRs Dialogfora

En introduktion til DRs Dialogfora En introduktion til DRs Dialogfora 02 Indhold 03 Velkommen til DRs Dialogfora, 05 Hvad er et dialogforum? 06 Dialog er vigtig for DR 07 Den gode dialog og et par tommelfingerregler 08 Retningslinjer for

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 01 Introduktion til DRs dialogforum dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 02 Indholdsfortegnelse 02: Indholdsfortegnelse 03: Velkommen til DRs dialogforum 04: mets historie 05: i dag 06: Hvem gør hvad

Læs mere

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent)

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent) Dialogmøde / Dialogforum Esbjerg (DIEF) 30.01.07 Referat: Fravær: Torben Rimmer Nielsen, Carsten Thybo, Anna L. Sørensen 1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Artikel, klippet fra.. isaac. ..nyt. nr. 1 2015. ISAAC nyt 2015 1

Artikel, klippet fra.. isaac. ..nyt. nr. 1 2015. ISAAC nyt 2015 1 Artikel, klippet fra.. isaac..nyt nr. 1 2015 Brugersamling.. v/emmy Kjelmann Første brugersamling for ASK-brugere I dagene 6. - 8. november 2014 var 14 brugere af alternativt kommunikationsudstyr (ASK-brugere)

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen.

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. Store klager over bankens korte åbningstider, læs mere side 8 Onsdag 1. feb. 2012 BELLASUND AVIS Byrådet Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. MGP Vinderen af dette års MGP var Energy

Læs mere

DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR

DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR DR DIREKTE HAR VÆRET FØLGENDE STEDER I DANMARK: ALLINGE: Værter: Henrik Liniger fra DR Sporten og Nina Soelberg fra P4, DR Bornholm SVENDBORG: Værter: Søren Reedtz fra

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent.

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent. DR Dialogforum Bornholm. Referat Dato: 30. januar 2018 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Deltagere: Morten Brandborg, Birgitte Jallov, Jette Dale, Mogens Stender Alstrup, Steffen

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Hvilken platform er du primært tilknyttet? Print 538 0 0 0 0 0 0 51,3% TV 0 202 0 0 0 0 0 19,3% Radio 0 0 98 0 0 0 0 9,3% Net 0 0 0 130 0 0 0 12,4% Sociale

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2014 Fars køkkenskole i DR ULTRA NYT Fars køkkenskole sprang ind i det nye år med et sjovt besøg af journalisterne Rikke og Christian fra DR ULTRA NYT. Energiske og

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten.

Centrum december 2006 Side 2. Invitation til. Nytårsgildehal. torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. December 2006 Centrum december 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Invitation til Nytårsgildehal med væbneroptagelse af Mogens Mehl torsdag den 11. januar 2007 kl. 19:00 i spejderhytten. Også i år har vi

Læs mere

1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus

1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus profil for ægtemænd 1. Min kones små sedler med kærlighedsytringer giver mig en rar fornemmelse Jeg elsker, når min kone giver mig et knus 2. Jeg kan godt lide at være alene med min kone Jeg føler mig

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Dialogforum den 30. november 2015

Dialogforum den 30. november 2015 Deltagere: Susanne Møller Johansen Erling Malmquist Jane Berendthz Peter Møller Jan Wihlborg Susanne Bredkjær Mona Svan Anni Welander Court Østerberg Casper Dall Line G. Baun Afbud: Peder Jon Svenning

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Afholdelse af statusmøder

Afholdelse af statusmøder Afholdelse af statusmøder dialog samhørighed forventningsafstemning kommunikation fælles mål forståelse evaluering samarbejde - skab sammenhold og undgå konflikter Værktøjet er udarbejdet af Institut for

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden.

1) Godkendelse af dagsorden. REFERAT DIALOGFORUMSMØDE P4 d. 29/4 2008. Til stede: Margit Dybkjær, Per Rasmussen (mødeleder), Michael Greve, Peter I. Schmidt, Annette Madsen, Anne Hess, Bent Anders Jensen, Hans Verner Lollike, Helle

Læs mere

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde Dato: 12 april 2016 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Mødets status: Ved første møde (9.3.) aftalte vi at

Læs mere

Hej og tak for sidst.

Hej og tak for sidst. Hej og tak for sidst. Her på de følgende sider får i lige de væsentlige overskrifter fra mit oplæg på Sund By Netværkets temadag om synlighed afholdt den 11. November 2014. Det handlede om, hvordan man

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Efterkritik - Dialogforum 2009

Efterkritik - Dialogforum 2009 Efterkritik - Dialogforum 2009 Klaus Henriksen Præsentation Klaus Henriksen Baggrund: Journalist og chef i forskellige trykte og elektroniske medier Lektor på journalistuddannelsen på RUC I dag: Selvstændig

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 3. maj 2015 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 4. søndag efter påske, Joh 16,5-15. 1. tekstrække Salmer DDS 478: Vi kommer til din kirke, Gud Dåb: DDS 448: Fyldt af

Læs mere

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum

Naturvejledning på Morslands Historiske Museum Naturvejledning på Morslands Historiske Museum ÅRSRAPPORT 2012 Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen. Jeg blev ansat 1. marts 2009. Friluftsrådet, Morsø Kommune og museet yder løntilskud til stillingen.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Bilag 8. Styrkekort til yngre børn

Bilag 8. Styrkekort til yngre børn Bilag 8. Styrkekort til yngre børn Videbegær Du elsker at lære nye ting. Du holder af at gå i skole. Du elsker at læse. Du elsker at gå på museer. Du leder tit efter svar på nettet. Du synes, det er dejligt,

Læs mere

Nyheder. TV 2/Fyn vil i løbet af 2014 lave endnu flere nyheder på vores egen kanal. Det vil også give nye muligheder for vores praktikanter.

Nyheder. TV 2/Fyn vil i løbet af 2014 lave endnu flere nyheder på vores egen kanal. Det vil også give nye muligheder for vores praktikanter. TV 2/Fyn har ry for at være et rigtig godt praktiksted. Det har vi, fordi vores praktikanter får lov at arbejde. De får lov at lære. De får udviklet sig som journalister og de får ikke lov at gemme sig.

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog.

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. DR Byen 28. marts 2009 Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. Deltagere: Dialogforum: Sjælland: Per Rasmussen

Læs mere

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Følgende agenda var udsendt på forhånd: 1. Præsentationsrunde 2. Spisning 3. Formandens opgaver 4. Sekretærens opgaver 5. Medlemsstatus

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Dagens emner. Effektivitet kræver godt samarbejde. Merete Lehmann Andersen. Ledelse. Forskellighed og forventninger

Dagens emner. Effektivitet kræver godt samarbejde. Merete Lehmann Andersen. Ledelse. Forskellighed og forventninger Effektivitet kræver godt samarbejde Merete Lehmann Andersen Merete Lehmann Andersen 100 pct. ledelse - soliv Rekruttering Samarbejde og kommunikation MUS-samtaler Motivation af ejer og medarbejdere Fastholdelse

Læs mere

Redaktøren ringede mig op

Redaktøren ringede mig op Kære PR- og ældrepolitisk frivillig Forår er det blevet bare ikke i vejret - påske er det om et par dage, og vores adresse er nu Snorresgade 17-19, og ikke længere Nørregade. Masser af plads, lys og en

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13

Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13 Trivselsundersøgelse enhed 3 okt 13 Indhold Indhold... 1 Blandet... 4 er du tilfreds med at gå på Rathlouskolen?... 4 vil du anbefale en ven at gå på Rathlouskolen?... 5 Føler du, at skolen hjælper dig

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Flere hjemmehjælpstimer, bedre bemanding på plejehjem og hurtigere genoptræning?

Flere hjemmehjælpstimer, bedre bemanding på plejehjem og hurtigere genoptræning? Kære PR-frivillig og ældrepolitisk frivillig 7. juni indgik Kommunernes Landsforening og regeringen en aftale om kommunernes økonomi. Så er rammen lagt. Det interessante bliver at se og mærke, hvordan

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen

Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen Elisabeth Kjeldsen Lone Birgitte Christensen Kristian Jacobsen Birgitte Christensen Niels Ågesen OFFENTLIGE CHEFER I DJØF BESTYRELSESMØDE DEN 25. NOVEMBER 2016 Sagsnr. 2016-156 Ref. tmb/- Til stede var: Afbud fra: Fra sekretariatet deltog: Henning Thiesen Mikael Sjöberg Per Hansen Bjarne Pedersen

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik

Fynske Årbøger. Nøddebo Præstegård. LitNet. Teater 95b. Historiefortæller Jens Peter Madsen. Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik December 2013 Odense Magasinet Nøddebo Præstegård Fynske Årbøger LitNet Teater 95b Jørgen de Myllius Bog om sit liv med musik Jul på gamle postkort 1 Historiefortæller Jens Peter Madsen Månedens Kunstner

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt

Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Bilag 3 Telefoninterview med Jakob Sloma Damsholt Forud for nedenstående interview, fremsendte vi følgende spørgsmål til Jakob Damsholt i en e-mail: 1. Hvordan forholder redaktionen på Debatten sig til

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Efteruddannelsesrapport November 2014 Sidsel Brandt Hasberg Journalist på Radio24syv Tlf: 41 74 79 16 EFTERUDDANNELSE

Efteruddannelsesrapport November 2014 Sidsel Brandt Hasberg Journalist på Radio24syv Tlf: 41 74 79 16 EFTERUDDANNELSE EFTERUDDANNELSE Radio24syv forsøger hele tiden at forny sig, og derfor tog jeg sammen med min kollega Mia Kjeldset på efteruddannelse i London, hvor målet var at få inspiration til produktionen af 24syv

Læs mere

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Side 1 af 5 Tilst Tidende Tilst til tiden Forside Kultur Samfund Sport Om sitet Søg... Feature, Kultur Previous Next Højtlæsning bringer børn og ældre sammen I dag er det Generationernes Dag i hele landet.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke TV 2 ØSTJYLLAND De store øjeblikke Lige nu På tv, online og on demand er TV 2 ØSTJYLLAND østjydernes førstevalg, når det gælder nyheder og tv-programmer af høj journalistisk kvalitet om livet i Østjylland.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

OMMUNIKATIONS. OLITIK Bispebjerg Hospital

OMMUNIKATIONS. OLITIK Bispebjerg Hospital OMMUNIKATIONS OLITIK Bispebjerg Hospital B I S P E B J E R GH O S P I T A L 1 K O M M U N I K A T I O N S P O L I T I K 2005 OMMUNIKATIONS OLITIK 3 Forord 4 Generelle principper for kommunikation på Bispebjerg

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere