Straticator: Sådan virker valutamarkedet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Straticator: Sådan virker valutamarkedet"

Transkript

1 Straticator: Sådan virker valutamarkedet Når man handler valuta, så handler man valutapar. Det mest handlede valutapar er den europæiske euro (EUR) over for den amerikanske dollar (USD) EUR/USD. Når man køber EUR/USD, så tror man på, at euroen skal gå op over for den amerikanske dollar, mens når man sælger EUR/USD, så tror man på, at euroen vil falde over for den amerikanske dollar. Når man ser et valutapar som EUR/USD, så kan der f.eks. stå, at kursen er 1, , Hvis man vil købe EUR, så koster det 1,36927 USD, mens man kun får 1,36918 USD, hvis man vil sælge EUR. Som man kan se, så er der en forskel i prisen, hvis man køber eller sælger. Det er en lille forskel, men den er der. Den forskel i prisen er den direkte omkostning, som der er ved at handle valuta via Straticator. Der er ingen kurtage. Når man handler valuta så anvender man ofte gearing, hvilket vil sige, at man handler for mere end ens indskud. I Straticator kan man geare med op til 100 gange, hvilket vil sige handle valuta for 100 gange ens indskud. Man skal dog passe meget på, hvilket næste afsnit handler om. Hvis man f.eks. køber EUR/USD, så sker der teknisk set det, at man køber EUR og låner for et tilsvarende beløb i dollars, hvilket med ovenstående kurs er ,7 USD. Man har med andre ord EUR på sin konto samt et lån på ,7 USD. Hvis euroen stiger over for dollaren til f.eks. 1, ,37436, og man så trykker på sælg-knappen, ja så får man ,7 USD for sine euro. De ,7 USD bruger man så til at betale sit lån på ,7 USD ud, og derefter har man så 50 USD tilbage. Det er så ens fortjeneste på den handel. Holder man sit køb over natten, så kan der enten ske en rentetilskrivning eller også koster det i renter. Det er dog kun noget, som man skal tage med i sine betragtninger, hvis man holder positionen længe, da renterne for tiden er meget lave. Men køber man EUR/USD, så får man positive renter af sin EUR-beholdning, men skal betale for sit USD-lån. Ovenstående er grundlæggende hvad der sker, når man handler på valutamarkedet. Succes med gearing Gearing er den erfarne traders ven og nybegynderens fjende. Alt for mange, der er nye i at handle valuta, handler alt for store beløb til at starte med. Man skal ikke lade sig friste af, at man for euro kan handle for euro. Det går galt stort set hver gang. Når det går galt skyldes det, at hvis markedet vender og går imod ens handel, så bliver beløbet hurtigt stort og man har brugt al sin ammunition, så man kan ikke handle yderligere, men kun lukke helt eller delvist ned for sin position. Strategien med alt på et bræt går ikke i længden. I stedet anbefales det at åbne små positioner, hvor man så kan åbne en masse eftersom markedet udvikler sig. Hvilken handelsstrategi man så vil eller kan anvende er et andet punkt, men det gælder om at have nok ammunition til at handle for og ikke blive for skræmt, hvis markedet går imod en, for det gør markedet

2 oftere end man håber på. Straticator kan sættes op på en række måder, så den afspejler traderens ønsker og behov ud fra den stil, som man kan li at trade. I de kommende afsnit vil de forskellige måder blive gennemgået. Husk at gearing øger risikoen betydeligt, og at man i det tilfælde risikerer at tabe mere, end der står på kontoen. Ønsker man en forsikring mod, at man kan tabe mere, end man har indskudt, så tilbydes denne af Abshire-Smith Global. My Account Når man via Abshire-Smith har sat penge ind på sin Straticator-konto, så kan man se udviklingen på ens konto, når man går ind under My account og vælger Accounts. Her kan du også oprette flere konti, sådan så du kan sprede dine penge ud på en række konti, hvis du ønsker det. Det kan f.eks. være, at du ønsker en konto til at følge en Copy Trader Master, en konto til at følge en anden Copy Trader Master og så en tredje konto, som du selv kan bruge, når du selv handler. Hvis du vil oprette en ny konto, så vælger du Maintenance og Create Account. Så kan du går i gang med at lave dine egne konti. Hvis du så vil overføre penge mellem de konti, så skal du igen gå ind under Maintenance og vælge Transfer Between accounts. Hvis du vil have oversigt over dine konto-bevægelser, hvilket du bl.a. kan bruge over for SKAT, så skal du gå ind under Report og Statement, og så kan du derfra enten printe eller overføre til et excel-ark. Sådan handler man valuta i Straticator Der er to veje ind og handle valuta manuelt i Straticator. Den ene måde er, at man vælger Trading og så Watchlist. Så kommer følgende skærmbillede op:

3 I skærmbilledet er der en oversigt over de FX-par, som man umiddelbart kan handle. I bunden kan man trykke på Organize for at organisere de FX-par, indeks, råvarer eller aktier, som man ønsker at handle. Vælger man et FX-par, så kommer der en graf op over udviklingen i midten af skærmbilledet. Her kan man vælge mellem en Tick-graf, altså en meget kort graf, et Chart som er en graf med en længere tidshorisont, eller man kan trykke på Depth for at se dybden. Til højre kan man så indtaste sine handler. Man skal trykke på Sell eller Buy for hhv Salg og Køb og i Volumen skal man indtaste størrelse af sin handel. Man kan desuden vælge ordretype, og man kan indsætte Stop/Loss eller Take Profit på ens handel. Sætter man kryds i Trailing Stop, så flytter ens Stop/loss niveau med op, hvis markedet går i den rigtige retning, men flytter sig ikke nedad, hvis markedet går imod en. Når man har åbnet en position kan man se den neden under grafen. Man kan også se den, når man vælger My Account i menuen og så Accounts. Der er også en anden vej ind, hvis man vil handle i Straticator. Det er ved, at man vælger Trading Quick Trade. Som navnet antyder, er det for de traders, der gerne vil kunne handle hurtigere i forskellige valutapar. Det er for de lidt mere øvede traders.

4 Average eller LIFO/FIFO De tre almindelige måder at opgøre sin kassebeholdning også kaldet Equity på når man handler, er Average, LIFO eller FIFO. Det har samtidig indflydelse på, hvad forholdet er for Equity i forhold til Balancen, som afspejler, hvor meget der er på kontoen, hvis alle åbne positioner lukkes ned. LIFO betyder Last In First Out, hvilket vil sige, at hvis man f.eks. køber EUR/USD og køber flere positioner, så når man begynder at sælge ud af sin position, så er det den sidst køb position, der sælges først. FIFO betyder modsat, at den først købte position også sælges som den første. Det kan eksemplificeres på følgende måde: Hvis du har købet EUR/USD til kurs 1,36 og EUR/USD til kurs 1,37, og du så sælger f.eks EUR/USD, så vil et eksempel se sådan her ud: Eksempel: EUR/USD af 1,36 = USD EUR/USD af 1,37 = USD I alt købt = EUR/USD for Average modellen: Omkostninger ved køb af EUR/USD = divideret med 5 = Indtægter ved salg af EUR/USD = USD Værdien af de resterende EUR/USD = = USD FIFO: Indtægter ved salg af EUR/USD til 1,36 = USD Værdien af de resterende EUR/USD: ( EUR/USD af 1,36) + ( EUR/USD af 1,37) = USD LIFO: Indtægter ved salg af EUR/USD til 1,37 = USD Værdien af de resterende EUR/USD: ( EUR/USD af 1,37) + ( EUR/USD af 1,37) = USD For den nye på valutamarkedet har valget ikke stor betydning, men for den mere erfarne, kan valget afspejle ens trading-måde. Hvilken model man vil anvende bestemmer man ved, at man i sit overbliksbillede over ens konti trykker på kontoens navn, og derefter vælger Cost Model.

5 Husk at trykke på Save. Hvis man vælger LIFO eller FIFO; så kan man også vælge at anvende positions ID eller Tracks. Så er hver position uafhængig med sin egen pris og sin egen Take Profit / Stop Loss tilknyttet. Den professionelle trend trader Straticator har i samarbejde med professionelle traders udviklet platformen, så Straticator nu også kan sættes op på en måde, som passer den professionelle trend trader. Trend Trading Det man som valutahandler kan lære af de professionelle trend traders er, at de kun kigger på trenden her og nu og så tar de gevinsten, når den er der. Desuden så lukker man ikke med det samme en tabsgivende handel, men derimod åbner man en ny handel i den anden retning, hvis man skulle have taget fejl af trenden og når man så har tjent på den handel, så tager man gevinsten på netop den handel. Som trend trader gælder det om at lukke så meget støj ud som overhovedet muligt. Man skal fokusere på, hvad der sker netop nu - og så følge den trend. Man skal hurtigt åbne nye handler, når man ser muligheden og ikke fokusere på de gamle handler, da det giver for meget støj. Fra tid til anden skal man så kigge på, hvad summen er af de handler, som man allerede har åbnet, og synes man så, at det er tid til at lukke ned for alle de gamle handler, så trykker man bare på en knap i Straticator, og så lukkes der ned. Opsætning For at sætte Straticator op, som den professionelle trader, så skal man gå ind i sit overbliksbillede over ens konti trykker på kontoens navn. Derefter lave følgende opsætning:

6 Når man har denne opsætning, så kan man have både lange og korte positioner på samme track for det samme symbol. Når man så åbner en handel, så vil der altid åbnes en ny position. Den eneste måde at fjerne den position på er ved at trykke Close All, trykke <close> eller ved at have en T/P eller S/L i forbindelse med positionen. Aggregated Mode I skærmbilledet med vores positioner har Straticator en aggregeret oversigt. Man kan skifte imellem en aggregeret oversigt og en detaljeret oversigt. Man kan skifte mellem mellem de to oversigter. I den aggregerede oversigt er alle positionerne for et symbol vist som en position med den samlede volumen og gennemsnitlig kost pris. Men den detaljerede oversigt viser alle positionerne. The aggregerede linie vil have en lukke-funktion <close>, så hvis man trykker der vil Straticator lukke alle positionerne som en stor net position.

Straticator: Sådan handler du CFD-aktier

Straticator: Sådan handler du CFD-aktier 1 Straticator: Sådan handler du CFD-aktier Når man handler aktier i Straticator, så handler man det i CFD-form, hvilket vil sige, at man ikke får den fysiske aktie i sit depot, men man modtager udbytte.

Læs mere

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master 1 Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master I Straticator kan man på sin egen konto automatisk følge erfarne investorers handler, så når de handler, så handles der automatisk på ens

Læs mere

Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet

Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet For at deltage i tradingeksperimentet, skal du først og fremmest tilmelde dig via denne side. Dernæst skal du vælge mellem to handelsplatforme, der begge

Læs mere

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Markets lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Det er meget vigtigt at starte ud forsigtigt, når man påbegynder sin karriere som day- eller swingtrader,

Læs mere

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro Ud fra en risikobetragtning er det meget vigtigt at starte forsigtigt ud, når man påbegynder sin karriere som aktiv

Læs mere

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro Ud fra en risikobetragtning er det meget vigtigt at starte forsigtigt ud, når man påbegynder sin karriere som aktiv

Læs mere

Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader. Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang.

Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader. Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang. Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang. 1 Indhold Observationslister 3 Placering af en handel 11 Positioner 15 Limit- eller Stopordrer 16 Ordrer

Læs mere

Sådan fungerer etoro

Sådan fungerer etoro Sådan fungerer etoro Webinar afholdt af Daytrader.dk 7. Juni 2017 Agenda CFD handel Risikoadvarsel Om etoro Om CFD handel Copy trading Gennemgang af webplatformen Oversigt over eksponering og spreads Opsummering

Læs mere

Sådan får du succes med Copytrading hos etoro

Sådan får du succes med Copytrading hos etoro Sådan får du succes med Copytrading hos etoro Webinar afholdt af Daytrader.dk 14. juni 2017 Agenda Risikoadvarsler Kort om etoro Hvad er Copytrading Oplysninger om de enkelte tradere Find de rigtige tradere

Læs mere

Sådan handler du for små beløb hos Markets

Sådan handler du for små beløb hos Markets Sådan handler du for små beløb hos Markets Når man starter ud som aktiv trader er det vigtigt, at man ikke løber for stor risiko, og det er faktisk muligt at handle med små beløb hos handelsplatformen

Læs mere

Daytrading i aktier: To begynder-strategier

Daytrading i aktier: To begynder-strategier Daytrading i aktier: To begynder-strategier Af Kasper Kongshøj, aktiv trader Kasper Kongshøj har siden år 2013 været aktiv trader og handler i dag bla. det tyske og amerikanske aktieindeks, samt de største

Læs mere

Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG

Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG Vil du gerne kunne geare mere, når du handler aktivt? Så kan såkaldte Barriers fra brokeren IG være en god mulighed. En Barrier eller en barriereoption

Læs mere

SaxoTraderPRO Vejledning

SaxoTraderPRO Vejledning SaxoTraderPRO Vejledning Indholdsfortegnelse OPSÆTNING AF ARBEJDSOMRÅDE (seneste udgave)... side 3 GEM OG ADMINISTRATION AF ARBEJDSOMRÅDER... side 8 ADMINISTRATION AF OBSERVATIONSLISTE... side 9 ÅBNING

Læs mere

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder.

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder. Nordnet anmeldelse Nordnet er Nordens største internetmægler med over 450.000 kunder fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Platformen har eksisteret siden 1996 og var dermed et af første selskaber

Læs mere

ETN-skolen ETN-skolen 2016

ETN-skolen ETN-skolen 2016 ETN-skolen Agenda 17.30 17.40 Velkomst 17.40 18.15 Analytikerindlæg 18.15 19.00 Grundlæggende info 19.00 19.10 Pause 19.10 19.50 Anvendelse 19.50 20.00 Praktiske informationer ETN et marked i vækst ETN

Læs mere

Sådan handler du DAX med brug af statistik. daytrader.dk

Sådan handler du DAX med brug af statistik. daytrader.dk Sådan handler du DAX med brug af statistik Denne artikels forfatter: Claus A. 33, år. Kan på grund af sit arbejde ikke stå frem med fuldt navn. Besluttede i juni 2015, at han ville have succes med trading.

Læs mere

MarketOn-Line. MarketOn-Line. Brugervejledning. Valutahandel på internet

MarketOn-Line. MarketOn-Line. Brugervejledning. Valutahandel på internet MarketOn-Line Brugervejledning MarketOn-Line Valutahandel på internet Indholdsfortegnelse Emner Side 1. Brugerindstillinger 3 2. Design og byg din egen side 4 3. FX Trade RFQ 5 4. FX Trade Block Trades

Læs mere

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets Certifikater - En investeringsmulighed i Jyske Bank V/Martin Munk Jyske Markets 1 Hvem udsteder Certifikaterne? Jyske Bank arbejder sammen med RBS på certifikatområdet i Danmark. RBS er verdens førende

Læs mere

Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter

Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter ESMA35 43 1912 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter Den 17. april 2019 vedtog Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

Sådan fungerer en Quick Trade Ticket

Sådan fungerer en Quick Trade Ticket Sådan fungerer en Quick Trade Ticket Med Quick Trade får du overblik over, hvordan din ordre handles. VALUTA CFD'ER VALUTA Sådan fungerer en Quick Trade Ticket VALUTAOPTIONER PRODUKTIKON Giver dig mulighed

Læs mere

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering?

OM RISIKO. Kender du muligheder og risici ved investering? OM RISIKO Kender du muligheder og risici ved investering? Hvad sker der, når du investerer? Formålet med investeringer er at opnå et positivt afkast. Hvis du har forventning om et højt afkast, skal du

Læs mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere Skulder-hoved-skulder formation Et af de mest kendte mønstre inden for teknisk analyse kaldes for skulder-hoved-skulder -formationen. Mønsteret beskriver en vending i markedet, og det er et af de mest

Læs mere

Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter

Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter ESMA35-43-1397 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter Den 23. oktober 2018 vedtog Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 31/2019 12. juni 2019 Indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com

Læs mere

Valutakurser. Herunder beskrives: Valutakoder og kurser Standardvaluta Bogføring i valuta Køb og salg i valuta Priser i valuta Kursdifferencer

Valutakurser. Herunder beskrives: Valutakoder og kurser Standardvaluta Bogføring i valuta Køb og salg i valuta Priser i valuta Kursdifferencer Valutakurser Hvis du handler i fremmed valuta, er det hensigtsmæssigt, at kunne indtaste beløb i fremmed valuta og få det omregnet automatisk til dagskurs. På den måde kan du nemt følge med i, hvad du

Læs mere

Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner

Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner ESMA35-43-1135 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner Den 22. maj 2018 traf Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Indledning Bekendtgørelsen er udstedt med hjemmel i 43, stk. 3, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Udnyt mulighederne i faldende markeder

Udnyt mulighederne i faldende markeder Hvad er en CFD? Udnyt mulighederne i faldende markeder CFD er giver dig mulighed for tjene penge i både faldende og stigende markeder. Der findes CFD er på almindelige aktier, aktieindeks, råvarer, valuta

Læs mere

Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? daytrader.dk

Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? daytrader.dk Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet

Læs mere

Valutamarkedet lidt detaljer

Valutamarkedet lidt detaljer Valutamarkedet lidt detaljer Valutamarkedet fungerer 24 timer i døgnet. Det største globale marked. På størrelse med alle andre finansielle markeder tilsammen. Yderst likvidt marked - ifølge opgørelser

Læs mere

HD(R) 2.del Finansiel Styring 12.06.2003 Ro203 Erling Kyed ******-**** 1 af 1 sider

HD(R) 2.del Finansiel Styring 12.06.2003 Ro203 Erling Kyed ******-**** 1 af 1 sider 1 af 1 sider Opgave 1.: Generelt må det siges at ud fra opgaveteksten er der ingen overordnet plan for koncernens likviditetsstyring. Især de tilkøbte selskaber arbejder med en høj grad af selvstændighed,

Læs mere

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors PROSPEKT TradingAGROA/S Investering i afgrødefutures AgroConsultors TradingAGRO A/S HVORFOR? Peter Arendt og Anders Dahl har i en årrække investeret i afgrødefutures. I de seneste år har de genereret et

Læs mere

Strategi: Køb aktier mandag eftermiddag sidst på måneden

Strategi: Køb aktier mandag eftermiddag sidst på måneden Strategi: Køb aktier mandag eftermiddag sidst på måneden Som aktiv trader leder man altid efter en lille fordel i markedet, hvor man har størst chance for at tjene penge. Sommertider skal man lede længe,

Læs mere

EURUSD. Kommentar fra Nordic Sales Trading:

EURUSD. Kommentar fra Nordic Sales Trading: 13/01-16 Kommentar fra Nordic Sales Trading: Ansvarsfraskrivelse: følgende handelsmuligheder skal ikke betragtes som købs- eller salgsanbefalinger, men skal derimod betragtes som generel information om

Læs mere

Disse måneder giver størst overskud i aktier

Disse måneder giver størst overskud i aktier Disse måneder giver størst overskud i aktier De fleste aktive tradere kender de mest gængse tommelfingerregler for, hvornår man skal købe og sælge sine aktier i forhold til årets gang. De gængse reglere

Læs mere

Den ultimative guide til handel med binære optioner

Den ultimative guide til handel med binære optioner Woody Woodstock Den ultimative guide til handel med binære optioner For nybegyndere! Den ultimative guide til handel med binære optioner. For nybegyndere 2. udgave, 1. oplag 2015 Woody Woodstock Omslag:

Læs mere

Brugervejledning til Kunde Log-in

Brugervejledning til Kunde Log-in Brugervejledning til Kunde Log-in Sådan gør du Gå ind på vores hjemmeside www.irg.dk se på side 1 i nedenstående brugervejledning. I øverste højre hjørne finder du linket Kunde Log-in klik på det, og du

Læs mere

Aktieskolen Teknisk analyse I

Aktieskolen Teknisk analyse I Aktieskolen Teknisk analyse I Aktieraadet.dk Velkommen til Lars Persson Cockpit Formål Med baggrund i Teknisk Analyse bliver deltageren introduceret til at kunne analysere og vurdere aktier på en ny og

Læs mere

Sådan kan du spekulere i Deutsche Bank-krisen. Forstå problemerne for tysklands store bank på to minutter og læg en handelsstrategi. daytrader.

Sådan kan du spekulere i Deutsche Bank-krisen. Forstå problemerne for tysklands store bank på to minutter og læg en handelsstrategi. daytrader. Sådan kan du spekulere i Deutsche Bank-krisen Forstå problemerne for tysklands store bank på to minutter og læg en handelsstrategi. Situationen lige nu På et år er kursen på Deutsche Bank faldet omkring

Læs mere

August måneds hovedkonklusioner:

August måneds hovedkonklusioner: MÅNEDSINFO august, 2017 MÅNEDSINFO ser verden i et lidt større perspektiv. Vi anvender de samme analysemetode som i WEEKENDINFO, dvs. trendretning og trendhastighed (momentum). Med venlig hilsen Søren

Læs mere

Bonus: Simpel valuta-strategi

Bonus: Simpel valuta-strategi Bonus: Simpel valuta-strategi Af Haakon Fuglås, professionel trader COT-indikatoren er et stærkt forex trading-værktøj, som overraskende nok kun bliver brugt af en minoritet af tradere. Indikatoren er

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 Selskabsmeddelelse 35/ 2019 8. august 2019 CVR nr. 26518199 Offentliggørelse af NPinvestor.com A/S delårsrapport 2019 (alle beløb i DKK) Det finansielle

Læs mere

Juli måneds hovedkonklusioner:

Juli måneds hovedkonklusioner: Mens den ugentlige WEEKENDINFO analyserer det nordiske aktieunivers, vil vi i MÅNEDSINFO se verden i et lidt større perspektiv. Vi anvender de samme analysemetode som i WEEKENDINFO, dvs. trendretning og

Læs mere

En stærk indikator til forex

En stærk indikator til forex En stærk indikator til forex Af Haakon Fuglås, professionel trader COT-indikatoren er et stærkt forex trading-værktøj, som overraskende nok kun bliver brugt af en minoritet af tradere. Indikatoren er baseret

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2016 1. Generelt Vi investerer efter vores eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Balance

Investeringsbetingelser for Danica Balance Investeringsbetingelser for Balance Side 1 Ref. D99 Indhold - Sådan investeres din pension - Hvis du har valgt garanti - Sådan kan du følge udviklingen af din pension - Når pensionen skal udbetales med

Læs mere

og godkendte fåmandsforeningers anvendelse af afledte finansielle instrumenter (derivatbekendtgørelsen)

og godkendte fåmandsforeningers anvendelse af afledte finansielle instrumenter (derivatbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om investeringsforeningers, specialforeningers og godkendte fåmandsforeningers anvendelse af afledte finansielle instrumenter 9 En investeringsforenings valutaeksponering Finanstilsynets

Læs mere

Sådan handler du med level 2. Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme.

Sådan handler du med level 2. Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme. Sådan handler du med level 2 Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme. Level 2 viser en oversigt over, hvilke priser markedets aktører

Læs mere

Global 2007 Tegningsperiode: 11. september - 24. september 2002

Global 2007 Tegningsperiode: 11. september - 24. september 2002 Global 2007 Tegningsperiode: 11. september - 24. september 2002 PLUS PLUS - en sikker investering Verdens investeringsmarkeder har i den seneste tid været kendetegnet af ustabilitet. PLUS Invest er en

Læs mere

Du bør ikke handle med afledte aktiver, medmindre du forstår den type kontrakt, som du indgår og risiciomfanget.

Du bør ikke handle med afledte aktiver, medmindre du forstår den type kontrakt, som du indgår og risiciomfanget. RISIKOADVARSEL Monecor (London) Limited, som driver virksomhed under navnet ETX Capital (ETX Capital, vi eller os), er godkendt og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA) under referencenummer 124721.

Læs mere

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER 2 INDHOLD 3 SKRÆDDERSY DIN PLATFORM EFTER DINE INVESTERINGSBEHOV 4 OPRET DIN PERSONLIGE BRUGERFLADE 5 OPRET ET PRIS OG HANDELSMODUL 6 OPRET EN

Læs mere

Ingen garati for den danske model

Ingen garati for den danske model Vejlegårdssagen: Ingen garati for den danske model Investering Sådan tjener daytrader en million om året Nu vil jeg kun lave en million om året Et aktiemarked i modvind er ingen hindring for at tjene en

Læs mere

Spread betting og CFD-gearing begrænset til maksimalt 30:1 for større valutapar og mindre for andre aktiver (se nedenfor).

Spread betting og CFD-gearing begrænset til maksimalt 30:1 for større valutapar og mindre for andre aktiver (se nedenfor). SAMMENFATNING AF ÆNDRINGER ESMA s produktinterventionsforanstaltninger i forbindelse med CFD'er og binære optioner, som udbydes til handlere klassificeret som "detailinvestorer". Spread betting og CFD-gearing

Læs mere

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus.

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Markedsføringsmateriale Bull & Bear Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Bull Du tror på en stigning i markedet. Hvis du har ret, får

Læs mere

Tilsammen et godt overblik og beslutningsgrundlag i samarbejdet med investeringsrådgiver

Tilsammen et godt overblik og beslutningsgrundlag i samarbejdet med investeringsrådgiver SEHESTED & RAAHEDE 15. januar 2017 WEEKENDINFO uge 2 1 WEEKENDINFO gennemgår: 6 markeder Bedste nordiske marked? 10 industri- indeks Bedste nordiske industri- indeks? 200 aktier Bedste nordiske aktier?

Læs mere

1. Hvis en US dollar koster 0,6300 euro og et britisk pund koster 1,9798 dollar, hvad koster da et pund målt i euro?

1. Hvis en US dollar koster 0,6300 euro og et britisk pund koster 1,9798 dollar, hvad koster da et pund målt i euro? MAKROøkonomi Kapitel 5 Valuta Vejledende besvarelse Opgave 1 1. Hvis en US dollar koster 0,6300 euro og et britisk pund koster 1,9798 dollar, hvad koster da et pund målt i euro? 1 GBP = 0,6300 1,9798 =

Læs mere

Hedgefonde Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen

Hedgefonde Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen Investor Danske Invest 2016 Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen En introduktion til aktivklassen Kan give mere stabilitet i en portefølje Mindre løbende kursudsving end aktier Derfor

Læs mere

HANDELS MANUAL Valutamarkedet

HANDELS MANUAL Valutamarkedet HANDELS MANUAL Valutamarkedet Hvordan man analyserer Forex Hvordan man handler Forex Hvordan man tjener mere Hvordan man taber mindre By Tom Hougaard www.whichwaytoday.com www.tradertom.com www.tomhougaard.dk

Læs mere

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Outlook Express 5 - news Før denne guide kan gennemgås, skal du have haft besøg af en SONOFON certificeret installatør, som har opsat din sender/modtager og installeret

Læs mere

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling

Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Nyhedsbrev Kbh. 4. juli 2014 Markedskommentar juni: Centralbankerne dikterer stadig markedets udvikling Juni måned blev igen en god måned for både aktier og obligationer med afkast på 0,4 % - 0,8 % i vores

Læs mere

daytrader.dk Handelsplatformen Plus500 (Disclaimer: 80.6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med

daytrader.dk Handelsplatformen Plus500 (Disclaimer: 80.6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med Plus500 anmeldelse Vi anmeldte første gang handelsplatformen Plus500 i november 2015, og har efterfølgende pr august 2018 foretaget en opdateret anmeldelse af platformen. Overordnet set har platformen

Læs mere

NYHEDSBREV. Fokus på risiko: Udbredt fokus: Trend Ratio Ro i maven. Slå Benchmark Is i maven

NYHEDSBREV. Fokus på risiko: Udbredt fokus: Trend Ratio Ro i maven. Slå Benchmark Is i maven 01 December 2017 NYHEDSBREV Udbredt fokus: Slå Benchmark 30-50 - 70 Is i maven Fokus på risiko: Trend Ratio 0-100 Ro i maven Som investor er det altid hensigtsmæssigt at forholde sig til det marked man

Læs mere

Porteføljerapport 13-okt dec-2017 Genereret:15-jan :00:43 (UTC)

Porteføljerapport 13-okt dec-2017 Genereret:15-jan :00:43 (UTC) Porteføljerapport 13-okt-2017-22-dec-2017 Genereret:15-jan-2018 09:00:43 (UTC) Saxo Bank Philip Heymans Allé 15 DK 2900 Hellerup Denmark Phone No.: +45 39 77 40 00 Fax No.: +45 39 77 42 00 Blue Note Capital

Læs mere

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året!

Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! Nyhedsbrev Kbh. 3.okt 2014 Markedskommentar september: 2 % mere i afkast om året! I september måned så vi en konsolidering på aktie- og obligationsmarkederne. Den svage europæiske økonomi og ECB kommende

Læs mere

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere

Avanceret#7 Fundamentale nøgletal. daytrader.dk. Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet kan du slå børsaben?

Avanceret#7 Fundamentale nøgletal. daytrader.dk. Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet kan du slå børsaben? Avanceret#7 Fundamentale nøgletal Den amerikanske investeringsguru Warren Buffet kigger udelukkende på fundamentale forhold, når han finder købskandidater Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1

Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1 Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1 Indhold Bilag - Sådan investeres din pension - Hvis du har valgt garanti - Sådan kan du følge udviklingen af din pension - Når pensionen skal udbetales

Læs mere

ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK

ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK 1 Introduktion Monecor (London) Limited, som driver virksomhed under navnet ETX Capital (ETX Capital, vi eller os), er godkendt og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA)

Læs mere

Sådan kan du trade om aftenen

Sådan kan du trade om aftenen Sådan kan du trade om aftenen Mange danskere har daytrading som fritidsinteresse, og i den situation, kan det være vanskeligt at få passet sin hobby ind i en almindelig hverdag. Det skyldes, at de europæiske

Læs mere

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone.

Du kan også bruge Dropbox sammen med din Iphone, Android telefon eller anden smartphone. Dropbox Introduktion til Dropbox Dropbox er en online tjeneste, hvor man ganske gratis kan få noget lagerplads til sine dokumenter, billeder og meget mere. Der er mange muligheder med Dropbox, som bliver

Læs mere

Informationsmøde Investeringsforeningen Maj Invest

Informationsmøde Investeringsforeningen Maj Invest Informationsmøde Investeringsforeningen Maj Invest Jeppe Christiansen CEO September 2014 Agenda 1. Siden sidst 2. The big picture 3. Investeringsstrategi 2 Siden sidst 3 Maj Invest-investeringsmøder Investering

Læs mere

WEEKENDINFO uge 9, 2017 SEHESTED & RAAHEDE

WEEKENDINFO uge 9, 2017 SEHESTED & RAAHEDE WEEKENDINFO gennemgår: 6 markeder Bedste nordiske marked? 10 industri- indeks Bedste nordiske industri- indeks? 200 aktier Bedste nordiske aktier? Tilsammen et godt overblik og beslutningsgrundlag i samarbejdet

Læs mere

I Winfinans.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab.

I Winfinans.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab. Konsolidering I.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab. Posteringerne fra datterselskaberne bliver posteret som totaler for hver konto månedsvis i moderselskabet.

Læs mere

Med venlig hilsen Aktieinfo Danmark ApS

Med venlig hilsen Aktieinfo Danmark ApS Opdateret den 17-09-2010 Indledning til denne uges tekniske analyser: De makroøkonomiske nøgletal vidner om en spinkel global økonomi. Det er aktierne imidlertid lige glade med de fortsætter opturen. Og

Læs mere

Om investering og investeringsforeninger. v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest

Om investering og investeringsforeninger. v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest og investeringsforeninger v. Susanne Bolding markedskonsulent, Sydinvest Agenda Hvorfor skal jeg investere? Hvad er en investeringsforening? Hvad tilbyder investeringsforeninger? Hvordan kommer jeg godt

Læs mere

NYHEDSBREV. Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie.

NYHEDSBREV. Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie. NYHEDSBREV Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie. Charles Dow (1851-1902) udviklede ideen om aktieindeks. Han startede i 1884 med bl.a.

Læs mere

Valuta for pengene(?)

Valuta for pengene(?) Enhedens navn Valuta for pengene(?) Rolf Poulsen rolf@math.ku.dk Institut for Matematiske Fag, Kbh. Uni. Mød MATH på KU, november 2015 Valutamarkeder er store. Total verdenshandel er ca. USD 25 * 10 12

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 25 / 2019 21. marts 2019 Indkaldelse ordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S CVR-nr. 26518199

Læs mere

Markedskommentar januar: Europa er på vej ud af USA's skygge!

Markedskommentar januar: Europa er på vej ud af USA's skygge! Nyhedsbrev Kbh. 3. feb. 2017 Markedskommentar januar: Europa er på vej ud af USA's skygge! Januar blev en god måned for aktier, mens de europæiske renter steg og dollaren blev svækket. Pæne regnskaber

Læs mere

31. december 2016 MÅNEDSINFO, side 1 SEHESTED & RAAHEDE

31. december 2016 MÅNEDSINFO, side 1 SEHESTED & RAAHEDE 31. december 2016 MÅNEDSINFO, side 1 SEHESTED & RAAHEDE Mens den ugentlige WEEKENDINFO analyserer det nordiske aktieunivers, vil vi i MÅNEDSINFO se verden i et lidt større perspektiv. Vi anvender de samme

Læs mere

Bruger man den manuelle metode sætter man altså aktien til salg hvis den falder til kurs 94 eller lavere.

Bruger man den manuelle metode sætter man altså aktien til salg hvis den falder til kurs 94 eller lavere. Forærer du også dine aktier væk? Der er mange der bruger og anbefaler stop loss, hvilket kan være en udmærket ide hvis man har det som en del af ens strategi. Men stop loss er ikke bare stop loss. Man

Læs mere

IFTA e-bog. Copyright - IFTA ApS. Alle rettigheder forbeholdt - CVR-NR. 3396 0557. OOo Kontakt: CHjort@ifta.dk

IFTA e-bog. Copyright - IFTA ApS. Alle rettigheder forbeholdt - CVR-NR. 3396 0557. OOo Kontakt: CHjort@ifta.dk De Fem Markedsstrukturer Når du laver en undersøgelse af eventuelle emner, er det vigtigt at huske, at kursbevægelsen kun afslører en håndfuld af muligheder i forbindelse med de større tidsrammer. De større

Læs mere

WEEKENDINFO uge 18, 2017 SEHESTED & RAAHEDE

WEEKENDINFO uge 18, 2017 SEHESTED & RAAHEDE WEEKENDINFO gennemgår 6 markeder Bedste nordiske marked? 10 industri- indeks Bedste nordiske industri- indeks? 200 aktier Bedste nordiske aktier? Tilsammen et godt overblik og beslutningsgrundlag i samarbejdet

Læs mere

Valutaanbefalinger Kurs Kurs p.t Stop (lukkepris) -Tab / +gevinst i %

Valutaanbefalinger Kurs Kurs p.t Stop (lukkepris) -Tab / +gevinst i % 19. oktober 212 19. oktober 212 Valutaanbefalinger Kurs Kurs p.t Stop (lukkepris) -Tab / +gevinst i % USD/DKK 61 6 59 GBP/DKK 95 94 58 93 57 92 56 55 91 54 9 Growth cycle 89 Amplituden 15 1 95 88 87 1

Læs mere

Børsnoterede certifikater Bull & Bear

Børsnoterede certifikater Bull & Bear Børsnoterede certifikater Bull & Bear Bull & Bear-certifikater passer til dig, der har en fast tro på, hvilken vej markedet vil gå, uanset om du tror på en stigning eller et fald. Bull & Bear-certifikater

Læs mere

Vejledning til mindstelønsportal

Vejledning til mindstelønsportal Vejledning til mindstelønsportal Siden 1. januar 2017 kan anmeldelsen ske elektronisk for de chauffører, som er ansat i en ikke tysk-virksomhed, og som udfører transporter til/fra/i Tyskland (transit er

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

Kortsigtede valutaforventninger(0-1 måned)

Kortsigtede valutaforventninger(0-1 måned) 12-09-14 Valuta JyskeMarkets Handelsideer Kortsigtede valutaforventninger(0-1 måned) Kryds Entry Case Entry Termin Target Stop Noter Valuta Spotkurs Forventning 50MA / 200MA Case EURCHF 28-02-2014 KØB

Læs mere

Short sellernes tab og gevinster i danske aktier

Short sellernes tab og gevinster i danske aktier Finanstilsynet 5. oktober 218 Short sellernes tab og gevinster i danske aktier Short selling-aktiviteten i danske aktier er steget markant siden 213 og vokser fortsat. Det ses bl.a. ved, at der er kommet

Læs mere

Ren slaraffenland for boliglåntagere

Ren slaraffenland for boliglåntagere Ren slaraffenland for boliglåntagere Renterne er styrtdykket i Danmark på det seneste. Det åbner nærmest dagligt for nye lånetyper til boligejerne, og slår alt hvad der før er set. Af Lars Erik Skovgaard.

Læs mere

frinans.dk - Sune Bjørn Andersen frinans.dk 1

frinans.dk - Sune Bjørn Andersen frinans.dk 1 frinans.dk - Sune Bjørn Andersen frinans.dk 1 Disclaimer Jeg er ikke finans- eller investeringsrådgiver og må derfor ikke anbefale specifikke investeringer eller selskaber. Jeg må gerne anbefale, at man

Læs mere

Guide til FX Online. Indholdsfortegnelse OPSÆTNING AF FAVORITMARKEDER 1 OPSÆTNING AF NOTIFIKATIONER 5 HANDELSOVERSIGT 10

Guide til FX Online. Indholdsfortegnelse OPSÆTNING AF FAVORITMARKEDER 1 OPSÆTNING AF NOTIFIKATIONER 5 HANDELSOVERSIGT 10 Guide til FX Online Indholdsfortegnelse OPSÆTNING AF FAVORITMARKEDER 1 OPSÆTNING AF NOTIFIKATIONER 5 HANDELSOVERSIGT 10 HANDEL AF VALUTASPOT I FX ONLINE 14 HANDEL AF FX SWAPS I FX ONLINE 19 HANDEL AF VALUTATERMINER

Læs mere

Porteføljerapport 22-nov dec-2017 Genereret:15-jan :56:27 (UTC)

Porteføljerapport 22-nov dec-2017 Genereret:15-jan :56:27 (UTC) Porteføljerapport 22-nov-2017-21-dec-2017 Genereret:15-jan-2018 08:56:27 (UTC) Saxo Bank Philip Heymans Allé 15 DK 2900 Hellerup Denmark Phone No.: +45 39 77 40 00 Fax No.: +45 39 77 42 00 Blue Note Capital

Læs mere

Danske Bank-aktien: 30% op og mere endnu?!

Danske Bank-aktien: 30% op og mere endnu?! Danske Bank-aktien: 30% op og mere endnu?! Mange danskere lurer lige nu på, om de skal købe Danske Bankaktien. Danske Bank står midt i en gigantisk skandale, der indbefatter hvidvaskning igennem tusindvis

Læs mere

Få mere til dig selv med SaxoInvestor

Få mere til dig selv med SaxoInvestor Få mere til dig selv med SaxoInvestor Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Fuldautomatisk porteføljepleje Test din risiko og

Læs mere

Er det nu du skal konvertere dit FlexLån?

Er det nu du skal konvertere dit FlexLån? 27. august 2010 Er det nu du skal konvertere dit FlexLån? I sommerens løb er kursen på de 30-årige fastforrentede 4 % lån steget ganske pænt. I skrivende stund ligger kursen på den 30-årige 4 % obligation

Læs mere

betalingsaftaler

betalingsaftaler Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere

Organisér og del dine referencer

Organisér og del dine referencer Organisér og del dine referencer Indhold Ved import af referencer... 2 Opret en Folder... 3 Opret en undermappe... 4 Fjern/søg efter dubletter... 5 Fjern dubletter/søg efter dubletter i specifik Folder...

Læs mere

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko Nyhedsbrev Kbh. 1.sep 2014 Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko August måned blev en særdeles god måned for både aktier og obligationer med afkast

Læs mere

DAF ÅRHUS FEBRUAR Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved.

DAF ÅRHUS FEBRUAR Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved. DAF ÅRHUS FEBRUAR 2011 Copyright 2011, The NASDAQ OMX Group, Inc. All rights reserved. LIDT HISTORIE.. EN BØRS I FORANDRING 1648 Københavns brand 1800 Industrialisering 1919 Flytter fra den gamle børsbygning

Læs mere