Straticator: Sådan handler du CFD-aktier

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Straticator: Sådan handler du CFD-aktier"

Transkript

1 1 Straticator: Sådan handler du CFD-aktier Når man handler aktier i Straticator, så handler man det i CFD-form, hvilket vil sige, at man ikke får den fysiske aktie i sit depot, men man modtager udbytte. CFD står for Contract For Difference, og det man får i gevinst eller tab er forskellen på den kurs, som man åbner en position i og den kurs, som man lukker den i. Handler man manuelt i Straticator lægges der ca. 0,1 pct. til udbudsprisen, og der trækkes ca. 0,1 pct. fra budprisen. Det kræver dog, at man handler for minimum kr. pr. gang, da 29 kr. er minimumskurtagen. Handler man for mindre udvides spreadet (forskellen mellem bud- og udbudsprisen). Priserne du ser på skærmen er kun indikative, og du kan ende op med at handle til en lidt anden pris. Det skyldes, at der anvendes Smart Routing, når der handles, så du får en bedre pris. Følger du en Copy Trader Master, der handler aktier, så udvides spreadet med 0,15 pct., men der er ingen minimumskurtage, hvis du går ind og lukker en handel. CFD har den klare fordel, at man kan gå både lang og kort, så det er nem at shorte. Det er ligeledes meget nemt at geare, og her skal det bemærkes, at hvis man er kunde hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith, så betaler man kun +1,5 pct. plus Cibor i rente, så i det nuværende lave renteniveau (september 2014) er renten på investeringskredit altså under 2 pct. Hvis man har shortet en aktie, og der udbetales udbytte i aktien, betragtes det som en omkostning, der skal betales. Priserne og beskrivelsen er i sidste ende vejledende og kan variere. Det er hos det britiske børsmæglerselskab Abshire-Smith, som man er kunde hos, så de bestemmer priserne, og Straticator, der udvikler softwaren, så de bestemmer funktionerne. Find aktiekurserne Når du er logget ind i Straticator så skal du vælge Trading og så Watchlist. Nederst i den liste er der er knap, der hedder Organize. Tryk du på stocks kan du i venstre side vælge, hvilke aktier, som du vil have i din watchliste, og så skal du overføre dem til højre side. Husk at trykke Save & Exit, når du har gjort det.

2 2 Succes med gearing Gearing er den erfarne traders ven og nybegynderens fjende. Alt for mange, der er nye i at handle aktier på CFD-form, gearer til for voldsomt at starte med. Det går galt stort set hver gang. Når det går galt skyldes det, at hvis markedet vender og går imod ens handel, så bliver beløbet hurtigt stort og man har brugt al sin ammunition, så man kan ikke handle yderligere, men kun lukke helt eller delvist ned for sin position. Strategien med alt på et bræt går ikke i længden. Straticator kan sættes op på en række måder, så den afspejler traderens ønsker og behov ud fra den stil, som man kan li at trade. I de kommende afsnit vil de forskellige måder blive gennemgået. Husk at gearing øger risikoen betydeligt, og at man i det tilfælde risikerer at tabe mere, end der står på kontoen. Ønsker man en forsikring mod, at man kan tabe mere, end man har indskudt, så tilbydes denne af Abshire-Smith Global. My Account Når man via Abshire-Smith har sat penge ind på sin Straticator-konto, så skal man vælge, om pengene skal gå til handel med valuta eller aktier i CFD-form. Derefter kan man så se udviklingen på ens konto, når man går ind under My account og vælger Accounts. Her kan du også oprette flere konti, sådan så du kan sprede dine penge ud på en række konti, hvis du ønsker det. Det kan f.eks. være, at du ønsker en konto til at følge en Copy Trader Master, en konto til at følge en anden Copy Trader Master og så en tredje konto, som du selv kan bruge, når du selv handler. Hvis du vil oprette en ny konto, så vælger du Maintenance og Create Account. Så kan du går i gang med at lave dine egne konti. Hvis du så vil overføre penge mellem de konti, så skal du igen gå ind under Maintenance og vælge Transfer Between accounts.

3 3 Hvis du vil have oversigt over dine konto-bevægelser, hvilket du bl.a. kan bruge over for SKAT, så skal du gå ind under Report og Statement, og så kan du derfra enten printe eller overføre til et excel-ark. Sådan handler man CFD-aktier i Straticator Der er to veje ind og handle aktiermanuelt i Straticator. Den ene måde er, at man vælger Trading og så Watchlist. Så kommer følgende skærmbillede op: I skærmbilledet er der en oversigt over de instrumenter, som man umiddelbart kan handle. I bunden kan man trykke på Organize for at organisere de FX-par, indeks, råvarer eller aktier, som man ønsker at handle. Vælger man en aktie, så kommer der en graf op over udviklingen i midten af skærmbilledet. Her kan man vælge mellem en Tick-graf, altså en meget kort graf, et Chart som er en graf med en længere tidshorisont, eller man kan trykke på Depth for at se dybden. Til højre kan man så indtaste sine handler. Man skal trykke på Sell eller Buy for hhv Salg og Køb og i Volumen skal man indtaste størrelse af sin handel. Når man har åbnet en position kan man se den neden under grafen. Man kan også se den, når man vælger My Account i menuen og så Accounts. Der er også en anden vej ind, hvis man vil handle i Straticator. Det er ved, at man vælger Trading Quick Trade. Som navnet antyder, er det for de traders, der gerne vil kunne handle hurtigere i forskellige aktier. Det er for de lidt mere øvede traders.

4 4 Average eller LIFO/FIFO De tre almindelige måder at opgøre sin kassebeholdning også kaldet Equity på når man handler, er Average, LIFO eller FIFO. Det har samtidig indflydelse på, hvad forholdet er for Equity i forhold til Balancen, som afspejler, hvor meget der er på kontoen, hvis alle åbne positioner lukkes ned. LIFO betyder Last In First Out, hvilket vil sige, at hvis man f.eks. køber EUR/USD og køber flere positioner, så når man begynder at sælge ud af sin position, så er det den sidst køb position, der sælges først. FIFO betyder modsat, at den først købte position også sælges som den første. Det kan eksemplificeres på følgende måde: Hvis du har købet EUR/USD til kurs 1,36 og EUR/USD til kurs 1,37, og du så sælger f.eks EUR/USD, så vil et eksempel se sådan her ud: Eksempel: EUR/USD af 1,36 = USD EUR/USD af 1,37 = USD I alt købt = EUR/USD for Average modellen: Omkostninger ved køb af EUR/USD = divideret med 5 = Indtægter ved salg af EUR/USD = USD Værdien af de resterende EUR/USD = = USD FIFO: Indtægter ved salg af EUR/USD til 1,36 = USD Værdien af de resterende EUR/USD: ( EUR/USD af 1,36) + ( EUR/USD af 1,37) = USD LIFO: Indtægter ved salg af EUR/USD til 1,37 = USD Værdien af de resterende EUR/USD: ( EUR/USD af 1,37) + ( EUR/USD af 1,37) = USD For den nye på valutamarkedet har valget ikke stor betydning, men for den mere erfarne, kan valget afspejle ens trading-måde. Hvilken model man vil anvende bestemmer man ved, at man i sit overbliksbillede over ens konti trykker på kontoens navn, og derefter vælger Cost Model.

5 5 Husk at trykke på Save. Hvis man vælger LIFO eller FIFO; så kan man også vælge at anvende positions ID eller Tracks. Så er hver position uafhængig med sin egen pris og sin egen Take Profit / Stop Loss tilknyttet. Den professionelle trend trader Straticator har i samarbejde med professionelle traders udviklet platformen, så Straticator nu også kan sættes op på en måde, som passer den professionelle trend trader. Man skal nøje vide, hvad man gør, hvis man sætter Straticator op på denne måde, så det er ikke for nybegyndere. Trend Trading Det man som aktiehandler kan lære af de professionelle trend traders er, at de kun kigger på trenden her og nu og så tar de gevinsten, når den er der. Desuden så lukker man ikke med det samme en tabsgivende handel, men derimod åbner man en ny handel i den anden retning, hvis man skulle have taget fejl af trenden og når man så har tjent på den handel, så tager man gevinsten på netop den handel. Fra tid til anden skal man så kigge på, hvad summen er af de handler, som man allerede har åbnet, og synes man så, at det er tid til at lukke ned for alle de gamle handler, så trykker man bare på en knap i Straticator, og så lukkes der ned. Opsætning For at sætte Straticator op, som den professionelle trader, så skal man gå ind i sit overbliksbillede over ens konti trykker på kontoens navn. Derefter lave følgende opsætning:

6 6 Når man har denne opsætning, så kan man have både lange og korte positioner på samme track for det samme symbol. Når man så åbner en handel, så vil der altid åbnes en ny position. Den eneste måde at fjerne den position på er ved at trykke Close All, trykke <close> eller ved at have en T/P eller S/L i forbindelse med positionen. Aggregated Mode I skærmbilledet med vores positioner har Straticator en aggregeret oversigt. Man kan skifte imellem en aggregeret oversigt og en detaljeret oversigt. Man kan skifte mellem mellem de to oversigter. I den aggregerede oversigt er alle positionerne for et symbol vist som en position med den samlede volumen og gennemsnitlig kost pris. Men den detaljerede oversigt viser alle positionerne. The aggregerede linie vil have en lukke-funktion <close>, så hvis man trykker der vil Straticator lukke alle positionerne som en stor net position. Kontakt Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan man anvender handelsplatformen Straticator eller hvordan man bliver kunde hos Abshire-Smith Global, så er NPinvestor.dk Trading altid villig til at hjælpe dig. Det er derfor, at vi er her. Vi yder ingen rådgivning om, hvordan du skal handle eller hvilke Copy Trader Masters, du skal følge, men vi hjælper dig med at forstå den software, der anvendes, når du skal handle. Vi kontrollerer ikke softwaren, der anvendes, og er derfor ikke ansvarlige for ændringer, fejl eller mangler. NPinvestor.dk kan under ingen omstændigheder gøres ansvarlig for tab som følge af fejlagtige eller mangelfulde oplysninger fra NPinvestor.dks side, da det i sidste ende er Abshire-Smith du er kunde hos, og deres vejledninger og kundeformularer, der er gældende. Du kan enten skrive til Søren Adelvard på soren@npinvestor.dk, ringe på eller komme forbi vores kontor til en kop kaffe på Kigkurren 8N, 4. TV på Islands Brygge, København S. Trading on financial products carries a high level of risk to your capital. Some products such as Foreign Exchange (FX) and Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products. It is possible to lose more than your initial investment. Trading on financial products may not be suitable for all investors, therefore ensure you understand the risks involved and seek independent advice if necessary. Abshire-Smith provides services on an execution only basis. We do not provide advice as to the merits of entering into a financial transaction.

Straticator: Sådan virker valutamarkedet

Straticator: Sådan virker valutamarkedet Straticator: Sådan virker valutamarkedet Når man handler valuta, så handler man valutapar. Det mest handlede valutapar er den europæiske euro (EUR) over for den amerikanske dollar (USD) EUR/USD. Når man

Læs mere

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master

Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master 1 Sådan anvender man Straticator-funktionen Copy Trader Master I Straticator kan man på sin egen konto automatisk følge erfarne investorers handler, så når de handler, så handles der automatisk på ens

Læs mere

Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet

Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet Vælg handelsplatform til Trading-eksperimentet For at deltage i tradingeksperimentet, skal du først og fremmest tilmelde dig via denne side. Dernæst skal du vælge mellem to handelsplatforme, der begge

Læs mere

Sådan fungerer etoro

Sådan fungerer etoro Sådan fungerer etoro Webinar afholdt af Daytrader.dk 7. Juni 2017 Agenda CFD handel Risikoadvarsel Om etoro Om CFD handel Copy trading Gennemgang af webplatformen Oversigt over eksponering og spreads Opsummering

Læs mere

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com

Markets lavest mulige eksponering. Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Markets lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos Markets.com Det er meget vigtigt at starte ud forsigtigt, når man påbegynder sin karriere som day- eller swingtrader,

Læs mere

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro Ud fra en risikobetragtning er det meget vigtigt at starte forsigtigt ud, når man påbegynder sin karriere som aktiv

Læs mere

Sådan får du succes med Copytrading hos etoro

Sådan får du succes med Copytrading hos etoro Sådan får du succes med Copytrading hos etoro Webinar afholdt af Daytrader.dk 14. juni 2017 Agenda Risikoadvarsler Kort om etoro Hvad er Copytrading Oplysninger om de enkelte tradere Find de rigtige tradere

Læs mere

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro

etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro etoro lavest mulige eksponering Sådan investeres med lavest mulige eksponering hos etoro Ud fra en risikobetragtning er det meget vigtigt at starte forsigtigt ud, når man påbegynder sin karriere som aktiv

Læs mere

Udnyt mulighederne i faldende markeder

Udnyt mulighederne i faldende markeder Hvad er en CFD? Udnyt mulighederne i faldende markeder CFD er giver dig mulighed for tjene penge i både faldende og stigende markeder. Der findes CFD er på almindelige aktier, aktieindeks, råvarer, valuta

Læs mere

Sådan handler du for små beløb hos Markets

Sådan handler du for små beløb hos Markets Sådan handler du for små beløb hos Markets Når man starter ud som aktiv trader er det vigtigt, at man ikke løber for stor risiko, og det er faktisk muligt at handle med små beløb hos handelsplatformen

Læs mere

Brugervejledning til Kunde Log-in

Brugervejledning til Kunde Log-in Brugervejledning til Kunde Log-in Sådan gør du Gå ind på vores hjemmeside www.irg.dk se på side 1 i nedenstående brugervejledning. I øverste højre hjørne finder du linket Kunde Log-in klik på det, og du

Læs mere

Forstå din Investeringsordning

Forstå din Investeringsordning Alm Brand Bank Forstå din Investeringsordning - En praktisk guide 1 Alm. Brand Investeringsordning Indhold I denne pdf finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Alm. Brand Investeringsordning 3

Læs mere

SAS Corporate Program Website

SAS Corporate Program Website SAS Corporate Program Website Dear user We have developed SAS Corporate Program Website to make the administration of your company's travel activities easier. You can read about it in this booklet, which

Læs mere

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus.

Markedsføringsmateriale. Bull & Bear. Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Markedsføringsmateriale Bull & Bear Foretag den rigtige handel og få dobbelt så stort dagligt afkast. Uanset om du tror på plus eller minus. Bull Du tror på en stigning i markedet. Hvis du har ret, får

Læs mere

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T

R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T R E T N I N G S L I N J E R F O R D A N S K E B A N K S A D M I N I S T R A T I O N A F P U L J E I N V E S T Gælder fra den 1. juli 2016 1. Generelt Vi investerer efter vores eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder.

daytrader.dk >>Åbn en konto hos Nordnet nu eller læs anmeldelsen herunder. Nordnet anmeldelse Nordnet er Nordens største internetmægler med over 450.000 kunder fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Platformen har eksisteret siden 1996 og var dermed et af første selskaber

Læs mere

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors

PROSPEKT. TradingAGROA/S. Investering i afgrødefutures. AgroConsultors PROSPEKT TradingAGROA/S Investering i afgrødefutures AgroConsultors TradingAGRO A/S HVORFOR? Peter Arendt og Anders Dahl har i en årrække investeret i afgrødefutures. I de seneste år har de genereret et

Læs mere

Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter

Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter ESMA35 43 1912 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktinterventionen i forbindelse med differencekontrakter Den 17. april 2019 vedtog Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder

Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder Handels og Ordreudførelsespolitik for Detail og Professionelle Kunder Spread betting og CFD'er er højrisiko investeringer. Din kapital står på spil. Spread Betting og CFD'er er ikke velegnede til alle

Læs mere

Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter

Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter ESMA35-43-1397 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's afgørelse om fornyelse af produktintervention i forbindelse med differencekontrakter Den 23. oktober 2018 vedtog Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

Du bør ikke handle med afledte aktiver, medmindre du forstår den type kontrakt, som du indgår og risiciomfanget.

Du bør ikke handle med afledte aktiver, medmindre du forstår den type kontrakt, som du indgår og risiciomfanget. RISIKOADVARSEL Monecor (London) Limited, som driver virksomhed under navnet ETX Capital (ETX Capital, vi eller os), er godkendt og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA) under referencenummer 124721.

Læs mere

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR ITSO SERVICE OFFICE Weeks for Sale 31/05/2015 m: +34 636 277 307 w: clublasanta-timeshare.com e: roger@clublasanta.com See colour key sheet news: rogercls.blogspot.com Subject to terms and conditions THURSDAY

Læs mere

daytrader.dk Handelsplatformen Plus500 (Disclaimer: 80.6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med

daytrader.dk Handelsplatformen Plus500 (Disclaimer: 80.6% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD er med Plus500 anmeldelse Vi anmeldte første gang handelsplatformen Plus500 i november 2015, og har efterfølgende pr august 2018 foretaget en opdateret anmeldelse af platformen. Overordnet set har platformen

Læs mere

Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI. 28. september 2016

Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI. 28. september 2016 Sustainable investments an investment in the future Søren Larsen, Head of SRI 28. september 2016 Den gode investering Veldrevne selskaber, der tager ansvar for deres omgivelser og udfordringer, er bedre

Læs mere

NPinvestor.com A/S. Selskabspræsentation af NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S. Selskabspræsentation af NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S 1 Digital transformation i den finansielle industri 2 2 NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S er en fintech virksomhed inden for online trading og investering i kapitalmarkederne via

Læs mere

Alternative og Illikvide Investeringer. Lasse Heje Pedersen

Alternative og Illikvide Investeringer. Lasse Heje Pedersen Alternative og Illikvide Investeringer Børsmæglerforeningen 2015 Lasse Heje Pedersen Copenhagen Business School and AQR Capital Management Oversigt over Foredrag: Alternative og Illikvide Investeringer

Læs mere

Boligsøgning / Search for accommodation!

Boligsøgning / Search for accommodation! Boligsøgning / Search for accommodation! For at guide dig frem til den rigtige vejledning, skal du lige svare på et par spørgsmål: To make sure you are using the correct guide for applying you must answer

Læs mere

MARKEDSFØRINGS- PLAN

MARKEDSFØRINGS- PLAN MARKEDSFØRINGS- PLAN Karatbars Program for Affiliate Partnere Det er dig, der bestemmer hvilken type indkomst, du ønsker at få. Der er 7 muligheder at tjene penge på. 7 Indkomstmuligheder 1. Direkte Provision

Læs mere

Spread betting og CFD-gearing begrænset til maksimalt 30:1 for større valutapar og mindre for andre aktiver (se nedenfor).

Spread betting og CFD-gearing begrænset til maksimalt 30:1 for større valutapar og mindre for andre aktiver (se nedenfor). SAMMENFATNING AF ÆNDRINGER ESMA s produktinterventionsforanstaltninger i forbindelse med CFD'er og binære optioner, som udbydes til handlere klassificeret som "detailinvestorer". Spread betting og CFD-gearing

Læs mere

Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner

Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner ESMA35-43-1135 Meddelelse fra ESMA Meddelelse om ESMA's produktinterventionsbeslutninger i forbindelse med differencekontrakter og binære optioner Den 22. maj 2018 traf Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed

Læs mere

ETF-baseret investeringsportefølje. Mellemlang tidshorisont, høj risiko. 66 % aktier, 31,5 % obligationer, 2,5 % ejendomme

ETF-baseret investeringsportefølje. Mellemlang tidshorisont, høj risiko. 66 % aktier, 31,5 % obligationer, 2,5 % ejendomme ETF-baseret investeringsportefølje Mellemlang tidshorisont, høj risiko. 66 % aktier, 31,5 % obligationer, 2,5 % ejendomme Forslag baseret på Kerne-Satellit strategien Din individuelle portefølje Individuel:

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S

NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S NPinvestor.com A/S: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com A/S Selskabsmeddelelse 31/2019 12. juni 2019 Indkaldelse med dagsorden til ekstraordinær generalforsamling i NPinvestor.com

Læs mere

SPECIALTRYKKERIETS KUNDE WEBPORTAL KOM GODT I GANG

SPECIALTRYKKERIETS KUNDE WEBPORTAL KOM GODT I GANG SPECIALTRYKKERIETS KUNDE WEBPORTAL KOM GODT I GANG Jeg håber du får fornøjelse af vores nye værktøj. WebApproval skal gøre det nemmere og mere sikkert for dig at godkende din tryksager. Har du spørgsmål,

Læs mere

Portal Registration. Check Junk Mail for activation . 1 Click the hyperlink to take you back to the portal to confirm your registration

Portal Registration. Check Junk Mail for activation  . 1 Click the hyperlink to take you back to the portal to confirm your registration Portal Registration Step 1 Provide the necessary information to create your user. Note: First Name, Last Name and Email have to match exactly to your profile in the Membership system. Step 2 Click on the

Læs mere

Porteføljerapport 13-okt dec-2017 Genereret:15-jan :00:43 (UTC)

Porteføljerapport 13-okt dec-2017 Genereret:15-jan :00:43 (UTC) Porteføljerapport 13-okt-2017-22-dec-2017 Genereret:15-jan-2018 09:00:43 (UTC) Saxo Bank Philip Heymans Allé 15 DK 2900 Hellerup Denmark Phone No.: +45 39 77 40 00 Fax No.: +45 39 77 42 00 Blue Note Capital

Læs mere

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER

SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER SKRÆDDERSY DIN BRUGERFLADE INTRODUKTION TIL DIN SAXOTRADER 2 INDHOLD 3 SKRÆDDERSY DIN PLATFORM EFTER DINE INVESTERINGSBEHOV 4 OPRET DIN PERSONLIGE BRUGERFLADE 5 OPRET ET PRIS OG HANDELSMODUL 6 OPRET EN

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Subscription

Vejledning til Autodesk Account - Subscription Vejledning til Autodesk Account - Subscription Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre, tildeling

Læs mere

RICS Denmark. Markedsanalyser og data v/mrics Morten Jensen

RICS Denmark. Markedsanalyser og data v/mrics Morten Jensen RICS Denmark Markedsanalyser og data v/mrics Morten Jensen Emner Hvad gør udlandet? Oversigt over markedsanalyse og data Hvordan ser udviklingen ud i 2014 Hvilke behov for data og analyse vil der være

Læs mere

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets

Certifikater. - En investeringsmulighed i Jyske Bank. V/Martin Munk Jyske Markets Certifikater - En investeringsmulighed i Jyske Bank V/Martin Munk Jyske Markets 1 Hvem udsteder Certifikaterne? Jyske Bank arbejder sammen med RBS på certifikatområdet i Danmark. RBS er verdens førende

Læs mere

ETN-skolen ETN-skolen 2016

ETN-skolen ETN-skolen 2016 ETN-skolen Agenda 17.30 17.40 Velkomst 17.40 18.15 Analytikerindlæg 18.15 19.00 Grundlæggende info 19.00 19.10 Pause 19.10 19.50 Anvendelse 19.50 20.00 Praktiske informationer ETN et marked i vækst ETN

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

Sådan bruger du Den Engelske Regnskabsordbog

Sådan bruger du Den Engelske Regnskabsordbog Sådan bruger du Den Engelske Regnskabsordbog Visning Når du får et søgeresultat, kan du gøre skriften større eller mindre ved at klikke på knapperne yderst til højre på skærmen: større, mindre, nulstil.

Læs mere

Sådan fungerer en Quick Trade Ticket

Sådan fungerer en Quick Trade Ticket Sådan fungerer en Quick Trade Ticket Med Quick Trade får du overblik over, hvordan din ordre handles. VALUTA CFD'ER VALUTA Sådan fungerer en Quick Trade Ticket VALUTAOPTIONER PRODUKTIKON Giver dig mulighed

Læs mere

Sådan handler du med level 2. Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme.

Sådan handler du med level 2. Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme. Sådan handler du med level 2 Level 2 kaldes også ordredybden og kan hentes frem som supplement til prisgrafen på de fleste handelsplatforme. Level 2 viser en oversigt over, hvilke priser markedets aktører

Læs mere

Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader. Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang.

Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader. Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang. Sådan handler du aktier via Alm. Brand Trader Her er et par hurtige tips, så du kan komme i gang. 1 Indhold Observationslister 3 Placering af en handel 11 Positioner 15 Limit- eller Stopordrer 16 Ordrer

Læs mere

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019

NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 NPinvestor.com A/S: Offentliggørelse af delårsrapport 2019 Selskabsmeddelelse 35/ 2019 8. august 2019 CVR nr. 26518199 Offentliggørelse af NPinvestor.com A/S delårsrapport 2019 (alle beløb i DKK) Det finansielle

Læs mere

Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG

Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG Få ekstra fart på investeringen med Barriers fra IG Vil du gerne kunne geare mere, når du handler aktivt? Så kan såkaldte Barriers fra brokeren IG være en god mulighed. En Barrier eller en barriereoption

Læs mere

NYHEDSBREV. Fokus på risiko: Udbredt fokus: Trend Ratio Ro i maven. Slå Benchmark Is i maven

NYHEDSBREV. Fokus på risiko: Udbredt fokus: Trend Ratio Ro i maven. Slå Benchmark Is i maven 01 December 2017 NYHEDSBREV Udbredt fokus: Slå Benchmark 30-50 - 70 Is i maven Fokus på risiko: Trend Ratio 0-100 Ro i maven Som investor er det altid hensigtsmæssigt at forholde sig til det marked man

Læs mere

Sådan skal du forholde dig til skatten efter fusionerne i august 2012

Sådan skal du forholde dig til skatten efter fusionerne i august 2012 Sådan skal du forholde dig til skatten efter fusionerne i august 2012 En trin-for-trin guide til SKATs TastSelv Side 1/20 Indhold Trin 1-3: Log på SKATs hjemmeside Trin 4-7: Registrering af anskaffelsessummen

Læs mere

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software.

Konfiguration af BOOX Nova. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Kortfattet opsætningsvejledning BOOX Nova Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i producentens / Googles software. Start enheden ved at holde Power -knappen (på bagsiden af apparatet i øverste

Læs mere

Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country

Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country - General Can I withdraw money in [country] without paying fees? Kan jeg hæve penge i [land] uden at betale gebyrer? Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country

Læs mere

Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country

Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country - General Kan jeg hæve penge i [land] uden at betale gebyrer? Can I withdraw money in [country] without paying fees? Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country

Læs mere

ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK

ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK ORDREEFFEKTUERINGSPOLITIK 1 Introduktion Monecor (London) Limited, som driver virksomhed under navnet ETX Capital (ETX Capital, vi eller os), er godkendt og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA)

Læs mere

Option Basics, Session V: Cash-secured puts. Guest speaker: Dan Sheridan Sheridan Options Mentoring

Option Basics, Session V: Cash-secured puts. Guest speaker: Dan Sheridan Sheridan Options Mentoring Option Basics, Session V: Cash-secured puts Guest speaker: Dan Sheridan Sheridan Options Mentoring Disclaimers Options involve risks and are not suitable for all investors. Prior to buying or selling options,

Læs mere

Must I be a registered company in Denmark? That is not required. Both Danish and foreign companies can trade at Gaspoint Nordic.

Must I be a registered company in Denmark? That is not required. Both Danish and foreign companies can trade at Gaspoint Nordic. General Questions What kind of information do you need before I can start trading? Please visit our webpage www.gaspointnordic.com under the heading How to become a participant Is it possible to trade

Læs mere

Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? daytrader.dk

Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? daytrader.dk Kan du blive profitabel børshandler på 80 dage? Mange husker sikkert filmklassikeren Bossen og Bumsen fra 1983. Her vædder et par rigmænd på, om de kan gøre den hjemløse Billy til super-spekulant i løbet

Læs mere

Sådan handler du DAX med brug af statistik. daytrader.dk

Sådan handler du DAX med brug af statistik. daytrader.dk Sådan handler du DAX med brug af statistik Denne artikels forfatter: Claus A. 33, år. Kan på grund af sit arbejde ikke stå frem med fuldt navn. Besluttede i juni 2015, at han ville have succes med trading.

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software,

Læs mere

Handelsbanken. Lennart Francke, Head of Accounting and Control. UBS Annual Nordic Financial Service Conference August 25, 2005

Handelsbanken. Lennart Francke, Head of Accounting and Control. UBS Annual Nordic Financial Service Conference August 25, 2005 Handelsbanken Lennart Francke, Head of Accounting and Control UBS Annual Nordic Financial Service Conference August 25, 2005 UBS Annual Nordic Financial Service Conference Handelsbanken, first half-year

Læs mere

Coinbase. Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy.

Coinbase. Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy. Coinbase Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy. Når du har accepteret dem skal du: 1. Udfylde dine personelige

Læs mere

Brugermanual til MICRO LOOP

Brugermanual til MICRO LOOP Brugermanual til MICRO LOOP 1 Før test Opstart 1. Tænd for apparatet på on/off knappen nederst til højre. 2. På skærmen vil Main menu fremgå. 3. Nederst i skærmens venstre side vil fremgå et batteri. Ved

Læs mere

SaxoTraderPRO Vejledning

SaxoTraderPRO Vejledning SaxoTraderPRO Vejledning Indholdsfortegnelse OPSÆTNING AF ARBEJDSOMRÅDE (seneste udgave)... side 3 GEM OG ADMINISTRATION AF ARBEJDSOMRÅDER... side 8 ADMINISTRATION AF OBSERVATIONSLISTE... side 9 ÅBNING

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Daytrading i aktier: To begynder-strategier

Daytrading i aktier: To begynder-strategier Daytrading i aktier: To begynder-strategier Af Kasper Kongshøj, aktiv trader Kasper Kongshøj har siden år 2013 været aktiv trader og handler i dag bla. det tyske og amerikanske aktieindeks, samt de største

Læs mere

S. 1 WALLMOB. Add-on Guide

S. 1 WALLMOB. Add-on Guide S. 1 Add-on Guide Denne guide har til formål at ruste OneStore-brugeren til brugen af den nye Add-on funktion, som gør det muligt at tilføje produkter med tilhørende varianter og tillægsprodukter til POS

Læs mere

WIKI & Lady Avenue New B2B shop

WIKI & Lady Avenue New B2B shop WIKI & Lady Avenue New B2B shop Login Login: You need a personal username and password Du skal bruge et personligt username og password Only Recommended Retail Prices Viser kun vejl.priser! Bestilling

Læs mere

Kapitalstruktur i Danmark. M. Borberg og J. Motzfeldt

Kapitalstruktur i Danmark. M. Borberg og J. Motzfeldt Kapitalstruktur i Danmark M. Borberg og J. Motzfeldt KORT OM ANALYSEN Omfattende studie i samarbejde med Økonomisk Ugebrev Indblik i ledelsens motiver for valg af kapitalstruktur Er der en optimal kapitalstruktur

Læs mere

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions Adobe Digital Editions Kom godt i gang Klik på knapperne nedenfor for at komme videre Forberedelse Download Adobe Digital Editions: Til Windows TRYK HER Til Mac OS TRYK HER Bemærk: Adobe Digital Editions

Læs mere

Porteføljerapport 22-nov dec-2017 Genereret:15-jan :56:27 (UTC)

Porteføljerapport 22-nov dec-2017 Genereret:15-jan :56:27 (UTC) Porteføljerapport 22-nov-2017-21-dec-2017 Genereret:15-jan-2018 08:56:27 (UTC) Saxo Bank Philip Heymans Allé 15 DK 2900 Hellerup Denmark Phone No.: +45 39 77 40 00 Fax No.: +45 39 77 42 00 Blue Note Capital

Læs mere

Kan jeg hæve penge i [land] uden at betale gebyrer? Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country

Kan jeg hæve penge i [land] uden at betale gebyrer? Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country - General Kan jeg hæve penge i [land] uden at betale gebyrer? Asking whether there are commission fees when you withdraw money in a certain country Hvad er gebyrerne hvis jeg bruger eksterne hæveautomater?

Læs mere

KUNDE-WEBPORTAL KOM GODT I GANG

KUNDE-WEBPORTAL KOM GODT I GANG Specialtrykkeriet Arco KUNDE-WEBPORTAL KOM GODT I GANG Vi håber du får fornøjelse af vores nye værktøj. WebApproval skal gøre det nemmere og mere sikkert for dig at godkende din tryksager. Har du spørgsmål,

Læs mere

Kom godt i gang med Hostcenter Danmarks Webadmin

Kom godt i gang med Hostcenter Danmarks Webadmin Kom godt i gang med Hostcenter Danmarks Webadmin Formålet med denne artikel er at give en hurtig overblik over funktionerne i Hostcenter Danmarks Webadmin. Webadmin er det værktøj der bruges til at styre

Læs mere

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 1 af 18 ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse ereolen.dk... 1 1. Første gang du vil anvende ereolen.dk... 3 1.1 Opret

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Investeringsforeningen C WorldWide. Beskatning af investeringsbeviser 2017

Investeringsforeningen C WorldWide. Beskatning af investeringsbeviser 2017 Investeringsforeningen C WorldWide Beskatning af investeringsbeviser 2017 KPMG Acor tax Tuborg Havnevej 18 2900 Hellerup Investeringsforeningen C Worldwide Dampfærgevej 26, 2100 København Oversigt over

Læs mere

En stærk indikator til forex

En stærk indikator til forex En stærk indikator til forex Af Haakon Fuglås, professionel trader COT-indikatoren er et stærkt forex trading-værktøj, som overraskende nok kun bliver brugt af en minoritet af tradere. Indikatoren er baseret

Læs mere

Intro til Matøk-studerende 2012

Intro til Matøk-studerende 2012 Intro til Matøk-studerende 2012 Nedbrud af de finansielle markeder Søren Hesel Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi 30. august 2012 Om mig Kandidat i 2010 Speciale i Optimal Investering for en Inside

Læs mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere

daytrader.dk Tom Hougaard - Danmarks mest effektive daytrader afslører sine strategier Se mere Skulder-hoved-skulder formation Et af de mest kendte mønstre inden for teknisk analyse kaldes for skulder-hoved-skulder -formationen. Mønsteret beskriver en vending i markedet, og det er et af de mest

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss Brugervejledning (side 2-6) Userguide (page 7-11) Bedienungsanleitung 1 - Hvordan forbinder du din E-PAD hængelås med din

Læs mere

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter

Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Udkast til vejledning til bekendtgørelse om risikomærkning af investeringsprodukter Indledning Bekendtgørelsen er udstedt med hjemmel i 43, stk. 3, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

NYHEDSBREV. Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie.

NYHEDSBREV. Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie. NYHEDSBREV Denne måned kan du læse om, hvordan den banebrydende journalist Charles Dow kan lære os en basal lektie. Charles Dow (1851-1902) udviklede ideen om aktieindeks. Han startede i 1884 med bl.a.

Læs mere

Skattebrochure 2015. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene

Skattebrochure 2015. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene = Juledag, 1990. Af Michael Ancher. Billedet tilhører Skagens Museum. Billedet er blevet manipuleret. Skattebrochure 2015 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at

Læs mere

Financing and procurement models for light rails in a new financial landscape

Financing and procurement models for light rails in a new financial landscape Financing and procurement models for light rails in a new financial landscape Jens Hoeck, Partner, Capital Markets Services 8 November 2011 Content 1. Why a need for rethinking 2. Criteria for a rethought

Læs mere

flickr del dit billedalbum

flickr del dit billedalbum Trin fem: flickr del dit billedalbum Side 1 af 5 flickr del dit billedalbum Vore fotos er gået fra papir til digital. Mange af os har prøvet at sende og modtage "tonstunge" e-mails med billeder fra det

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Bid/Offer Spread Limiteret ordre Negativ afvigelse Ordre Positiv afvigelse Produkt Afvigelse Stop tab-ordre Handel Handelsaftale

Bid/Offer Spread Limiteret ordre Negativ afvigelse Ordre Positiv afvigelse Produkt Afvigelse Stop tab-ordre Handel Handelsaftale 1.1 Indledning Monecor (London) Limited, som driver virksomhed under navnet ETX Capital (ETX Capital, vi eller os), er godkendt og reguleret af Financial Conduct Authority (FCA) under referencenummer 124721.

Læs mere

Equity Market Outlook June 2012

Equity Market Outlook June 2012 Equity Market Outlook June 2012 Arvid Jakobsen June 6 th, 2012 Overview 2 Overview GDP growth 2011 2012 2013 Pct. US Euro area US Euro area US Euro area Consensus 2.3-0.4 2.5 1.0 1.7 1.5 Maj Invest 2.0

Læs mere

Den ultimative guide til handel med binære optioner

Den ultimative guide til handel med binære optioner Woody Woodstock Den ultimative guide til handel med binære optioner For nybegyndere! Den ultimative guide til handel med binære optioner. For nybegyndere 2. udgave, 1. oplag 2015 Woody Woodstock Omslag:

Læs mere

Avanceret#7 Fundamentale nøgletal. daytrader.dk. Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet kan du slå børsaben?

Avanceret#7 Fundamentale nøgletal. daytrader.dk. Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet kan du slå børsaben? Avanceret#7 Fundamentale nøgletal Den amerikanske investeringsguru Warren Buffet kigger udelukkende på fundamentale forhold, når han finder købskandidater Velkommen til en ny lektion i forløbet Tradingeksperimentet

Læs mere

MarketOn-Line. MarketOn-Line. Brugervejledning. Valutahandel på internet

MarketOn-Line. MarketOn-Line. Brugervejledning. Valutahandel på internet MarketOn-Line Brugervejledning MarketOn-Line Valutahandel på internet Indholdsfortegnelse Emner Side 1. Brugerindstillinger 3 2. Design og byg din egen side 4 3. FX Trade RFQ 5 4. FX Trade Block Trades

Læs mere

Disse måneder giver størst overskud i aktier

Disse måneder giver størst overskud i aktier Disse måneder giver størst overskud i aktier De fleste aktive tradere kender de mest gængse tommelfingerregler for, hvornår man skal købe og sælge sine aktier i forhold til årets gang. De gængse reglere

Læs mere

United Nations Secretariat Procurement Division

United Nations Secretariat Procurement Division United Nations Secretariat Procurement Division Vendor Registration Overview Higher Standards, Better Solutions The United Nations Global Marketplace (UNGM) Why Register? On-line registration Free of charge

Læs mere

Valutamarkedet lidt detaljer

Valutamarkedet lidt detaljer Valutamarkedet lidt detaljer Valutamarkedet fungerer 24 timer i døgnet. Det største globale marked. På størrelse med alle andre finansielle markeder tilsammen. Yderst likvidt marked - ifølge opgørelser

Læs mere

Skattebrochure 2014. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene

Skattebrochure 2014. Kunsten at anvende sund fornuft. Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Juledag. 1990. Af Michael Ancher. Billedet tilhører Skagens Museum. Billedet er blevet manipuleret. Skattebrochure 2014 Information vedrørende beskatning af investeringer i SKAGEN Fondene Kunsten at anvende

Læs mere

Kom godt i gang med I-bogen

Kom godt i gang med I-bogen Kom godt i gang med I-bogen At åbne bogen Det allerførste, du skal gøre, for at kunne arbejde med i-bogen, er at aktivere den. Det gøres ved at oprette en konto på systime.dk og derefter aktivere bogen

Læs mere

I Winfinans.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab.

I Winfinans.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab. Konsolidering I.NET er det muligt at konsolidere posteringer fra datterselskaber i et moderselskab. Posteringerne fra datterselskaberne bliver posteret som totaler for hver konto månedsvis i moderselskabet.

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST

RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST RETNINGSLINJER FOR BANKENS ADMINISTRATION AF PULJEINVEST Gælder fra den 1. november 2014 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1. Generelt Banken investerer efter eget skøn i aktiver (værdipapirer

Læs mere

Hedgefonde Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen

Hedgefonde Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen Investor Danske Invest 2016 Alternative investeringer, der kan styrke porteføljen En introduktion til aktivklassen Kan give mere stabilitet i en portefølje Mindre løbende kursudsving end aktier Derfor

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere