Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge!"

Transkript

1 Kære alle sammen, Det er svært at nægte det er svært at bevare pessimisme - måske den bedste beretning, jeg nogen sinde kommer til at aflægge! Jeg synes egentlig den var ok god også sidste år. Men intet slår nok Sidste år sagde jeg Alt i alt intet er sikkert i verden, men optimister som vi er i bestyrelsen tror vi fuldt og fast på, at der til næste år (2014) står 3 eller 4 fantastiske tennisbaner i et nyt idrætscenter. Ja, det var jo så ikke helt korrekt men korrekt nok til at det som sagt er svært at bevare pessimismen. Efter et utrolig intenst lobbyarbejde lykkedes det! Kommunen vedtog i oktober det nye idrætscenter med tre fulde tennisbaner! Det vil jeg vende tilbage til. Først et overblik over, hvad jeg i øvrigt vil tale om i aften. Årets gang o Generelt o Junior o Senior o Hyg ind Medlemsudvikling Samarbejde Nivå/Fredensborg Øresund Tennis Hus og Bane Det kommende idrætscenter Afslutte med et par kommentarer om værdier og sammenhold HTK Årets gang endnu et år med mange gode begivenheder Vi havde sidste år helt traditionelt Standerhejsning og åbningsturnering med mange deltagere, som afholdtes lørdag den 20. april. Det er bare en god start på året, med godt fra Frellsen, champagne og mange børn og voksne på banerne fra start sammen.

2 Og, som I der har været til GF flere gange ved, så er det med sammenhold på tværs af medlemsgrupperne noget af det vi i bestyrelsen lægger rigtig megen vægt på. Og som heldigvis er blevet et godt kendetegn ved HTK her er plads til alle, og alle taler med alle og er oprigtig interesseret i andet en bare sig selv og sit eget lille hjørne af klubben. Herfra gik endnu en god sæson i gang. På juniorsiden blev vi ramt af lidt færre tilmeldinger, hvilket vi for en stor dels vedkommende tilskriver at lockouten på skoleområdet betød, at vi ikke havde så godt fat i børnene der fra sæsonstart, som vi plejer. Men der var alligevel mange børn på anlægget og onsdag aften var som altid fuld af aktivitet fra Hyg Indere. Behøver jeg gentage at vi i bestyrelsen stadig 100 % forsvarer baneudnyttelsen til Hyg Ind, som med 40 deltagere i snit jo bare er top. Der var liv med 1. holdstræning, motionisttrænig og motionistkampe på udvalgte aftener og juniorer havde kampdag om fredagen. Og alligevel er der balance, så almindelige medlemmer kan finde en bane at spille på. Hyg Ind havde deres årlige tur til Sverige som bliver bedre år for år. Standarden på inkvartering m.v. skal efter sigende også bare blive bedre og bedre. Og Hyg Ind havde også den årlige cykeltur til Fredtoften - Og begivenhederne fandt med lidt besvær deres vej til facebook, hvor vi opfordrer alle medlemmer til at følge med. - Der kommer nok en opdatering i løbet af året, men man kan altid følge med via hjemmesiden på facebookbilledet også selvom man ikke er registreret på facebook (hvad vi dog opfordrer til!) Jeg har sagt det mange gange før. Selvom jeg ikke er aktiv deltager, så er Hyg Ind i mine og bestyrelsens øjne beviset på, at HTK er en levende klub, hvor medlemmer selv tager ansvar og skaber en masse socialt liv. Vi glæder os til at høre mere om 2014 og jeg må finde på en undskyldning for at komme på besøg, selvom jeg ikke længere skal ud og sælge en tennishal i forbindelse med marathondøgn! Det giver jo en god anledning til at tale om Marathondøgnet som vi afholdt lige inden sommerferien denne gang i samarbejde med Nivå og Fredensborg under samarbejdet Øresund Tennis.

3 Endnu en gang en fantastisk tennisfest, hvor vi fik udvidet noget på mad, kaffe og issiden og ikke mindst er det værd at bemærke, at der for første gang spillet midnatstennis i Humlebæk fantastik med natbelysning og natkamp på bane tre på en varm sommeraften. Tak for at vi slap for regn i år og en kæmpe tak de mere end 40 frivillige og sponsorer for et fantastisk arrangement. En helt særlig tak til Spar Nord for førstepræmien på en rejse til Wimbledon. I år holdes marathondøgnet i Fredensborg Og marathondøgnet blev jo fulgt op af en super biograftur i november med alle sponsorer. Vi vil fremover arbejde på flere af den slags arrangementer. Det er fortsat ud fra tankegangen om, at HTK er et fællesskab med plads til alle og gode aktiviteter for alle og også plads til et godt samarbejde med de to naboklubber, hvilket i sig selv har spillet en ikke ubetydelig rolle i at vi endelig lykkedes med de tre baner i den kommende hal. En lille bemærkning : overskuddet blev denne gang på ca og dette er gået til at dække de ikke helt ubetydelige udgifter, vi og de andre klubber har haft til rådgivere for at få den nye tennishal på plads. Der er samtidig en ekstra forpligtigelse på op til kr for at betale for inventar i den nye hal, hvilket var den politiske pris vi måtte betale for at få den trejde bane. Når vi snakker årets gang er en anden god tradition ved at blive genoplivet - der var en god klubfest efter klubmesterskaberne med mere end 40 glade deltagere og det ekstra gode ved den, var at alt blev arrangeret af frivillige uden for bestyrelsen Det var jo på bagkant af klubmesterskaber det er snart monotont SimonTheisen Scmidt må snart være træt af at vinde på herresiden, men måske får han snart mere konkurrence. Gode og festligekampe også hos juniorerne med mere end 40 deltagere. Der var også klubmesterskaber SimonTheisen Scmidt må snart være træt af at vinde på herresiden, men måske får han snart mere konkurrence. Gode og festlige kampe også hos juniorerne med mere end 40 deltagere. På juniorsiden fungerede træningen rigtig godt og det gælder også for seniortræningen og 1. holdstræningen. Der har været god kontiunitet og Johan har gjort et fantastisk arbejde. På Helmers initiativ er der stiftet to priser i 2012 og i år blev

4 - Årets (hjælpe)træner Augusta - Årets junior Jakob Selvom det er midt under beretningen lad os give dem en hånd! Rent sportsligt havde vi rigtig mange juniorhold tilmeldt SLTUs turneringer - i samarbejde med NKT og FTK som Øresund TENNIS hold. Og vi holdt i Humlebæk tre sommerturneringer, hvor vi havde flere spillere med langt fremme (flere finalepladser, men dog ingen vidnere i år). Birgitte vil uddybe under JU s beretning. På seniorsiden rykkede førsteholdet (også Øresund Tennis) op i sjællandsserien og andetholdet rykkede også op i serie 3. Udtryk for høj aktivitet og fantastisk, når man tænker på, at vi for 3 år siden ingen seniorhold havde. Medlemstallet Det var vist, hvad der var at sige om årets gang dog undtaget en enkelt begivenhed på rådhuset jeg vender tilbage til. Et super år, hvor det eneste ikke uvæsentlige, malurt er at vi tabte omkring 50 medlemmer. Primært juniorer. Vi har analyseret og kan se, at det i meget høj grad skyldes, at vi plejer at hente mange nye børn på skolerne, hvilket i år i sagens natur var noget vanskeligt pga lockouten. OG så har samarbejdsophør med EiF nok også kostet en del! Det arbejder vi for at vende og vi har en god plan for hvordan. Her hjælper den nye hal selvfølgelig også på lidt længere sigt! Samarbejde Fredensborg og Nivå Øresund Tennis Men vi tror stadig på, at vi i samarbejde med omegnsklubberne kan skabe mere kvalitet og også for færre penge Men det gør vi altså. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Nivå og Fredensborg. Som bekendt kan man booke baner hos hinanden og tro mig, det er der mange af vores medlemmer som har været glade for onsdag aften!!! Og så er jeg glad, for aldrig har jeg fået så få klager over netop Hyg Ind som i år Men lige så væsentligt. Vi kan tilbyde bedre træningsfacilliteter og mulighed for at spille på hold. Vi har aftalt en smidig fælles administration, hvor vi deles lige om de indtægter og udgifter, der er relateret træning m.v. under navnet Øresund Tennis. Børnerne fra de to klubber vil tilmeldig sig træning i halbooking under Øresund Tennis og kan træne sammen, hvis de har lyst og trænerne mener det giver mening på de enkelte hold. Hold på junior og seniorsiden (motionist undtaget) vil også være fælles.

5 Johan vil jo desværre trappe ned og hen af vejen blive civilist. Men heldigvis bliver han lidt endnu og tager et par dage om ugen på anlægget til sommer. Samtidig har vi i fællesskab med Fredensborg ansat Kim Hornemann. Kim velkommen til. Du er nok den første Danmarksmester, som er træner i HTK og vi glæder os utroligt til at du sammen med Johan udvikler vores træningstilbud yderligere. Både her og i Fredensborg. Og, nej.nivå er ikke med i dette. Der er dels lidt uens opfattelse af hvordan samarbejdet gøres mest smidigt, blev det afsløret efter at Sven-Erik og jeg holdt møde med dem. Men det kunne vi nok løse, men i tillæg ville de gerne beholde deres træner, som imidlertid ikke søgte den fælles stilling. Det er der nok lidt følelser i rundt omkring, men tingene løser sig som regel hen af vejen og vi er meget åbne overfor at udvide også trænersamarbejdet med Nivå. Og fortsætter det i øvrigt gode samarbejde om halbooking og også omkring praktikken med byggeri af hallen m.v. Hus og Bane Det er ikke til at nægte. De helt store succes er hører under Sven-Erik og co s domæne. - To nye minitennisbaner - Et nyt vandingsanlæg - Tre indendørs baner Et kæmpe løft udendørs. Juniorerne kommer efter skole. De spiller selv og går ikke kun til træning. Hvilket faktisk er vores fælles motto i forbindelse med de nye trænere går i gang i år. Og vandingsanlægget et kæmpe løft. Vi skal lige lære af justere hanerne om natten, men alt i alt. Et flot anlæg og gode baner. Men medlemmer skal lige huske at vande selv. Men vi hviler ikke på succes en. Vi er ved at få tilbud på en mulig overdækning af terassen, så man kan nye sommerafterne mere og bedre. Det er Søren Parrot som hjælper os med dette. Og på den længere bane tror vi ikke på, at tre baner er nok til de tre klubber i kommunen. Vi ved at Espergærde allerede et par år efter byggeriet af deres hal har problemer med kapaciteten og er i gang med planer om udvidelse. Og de har altså to baner til ca 500 medlemmer.

6 så. vi er så småt begyndt at overveje, hvordan vi kan komme i dialog med kommunen om en 7. udendørsbane af kunstgræs. Her forestiller vi os, at man kan se på noget delt finansiering Det har nok et par års udsigt, men vi være et rigtig godt supplement. I øvrigt vil jeg på dette succesfulde område henvise til Sven-Eriks beretning. Tennishallen Alt i alt jo en god sæson men når det i min optik er den bedste nogensinde er det naturligvis fordi kommunen ENDELIG og ENDELIGT besluttede sig for at opføre et idrætscenter med tre indendørs baner ved langebjergskolen. Jer der har fulgt det lidt ved, at vi i bestyrelsen har lagt en del kræfter i dette for at sige det mildt. Men det er faktisk kun 2,5 år siden vi i bestyrelsen satte en seriøs målsætning om en tennishal. Når man nu ser tilbage på processen kan man spørge sig selv : hvorfor lykkedes det egentlig, og så forholdsvis hurtigt? Der er helt sikkert mange faktorer, vi har forfulgt heldet (som var der), vi har haft dygtige rådgivere og vi har arbejdet sindssyg intenst. Men ud over dette er der en meget afgørende faktor i 2013 : Årets begivenhed i HTK 2013 borgermødet den 29. august Det så på et tidspunkt ganske skidt ud mht at få tre baner vi havde virkelig brug for at vende stemningen. Og jeg havde faktisk overset/ikke lagt vægt på det borgermøde der var den 29. august. Men heldigvis mindede min tennismakker en søndag morgen mig på, at det måske var en god ide, at tennisklubberne støttede op. Og det endte jo med, at der troppede mere end 100 tennisentusiaster op på et borgermøde om den nye hal. Teknisk handlede mødet om lokalplanen, som er helt upåvirktet af om der er to eller tre baner i hallen. Men vi var mere end 100 tennisspillere fra de tre klubber og rigtigmange af dem (for nu at sige det sådan) fra HTK. Og kendetegnende for vor klub var det fællesskabet der kom (ikke blot en medlemsgruppe ). Det var juniorer, juniorforældre,hyg Ind, almindelige medlemmer, seniorer, trænere og 1. holdsspillere.

7 Vi er en klub for alle og alle støtter op,når der er brug for det. Og det var der og nu står hallen snart klar med de tre baner, som er et absolut minimum for at møde behovet. Så fra os alle i bestyrelsen en KÆMPE tak til alle medlemmer i HTK og de to andre klubber som mødte op. Efter den dato, tror jeg ikke mange politikere så tæt på et valg turde lave mindre end tre baner. Bare lige for at slå det fast jeg har lige været til nationalttennisseminar i DTF.Vi er blandt top 5 kommuner i forhold til antal tennisspillere pr. indbygger. Og helt, helt suverænt i top 1 fsa kommuner uden indendørs baner. Vi har stadig lavbanekapacitet indendørs sammenlignet med de fleste kommuner men vi skal glæde os og forstå at udnytte hallen til fulde! Hallen står klar i august 2015 og der er stadig mange rigtig mange - drøftelser med kommunen. Men nu har vi styr over, at der ikke skal være vinduer (på væggene) og efter en del dialog har banerne også den rigtige størrelse. Og ja, vi er bekendt med problemerne i Espergærde og andre steder og har tæt dialog med kommunen. Man kan jo ikke 100 % love, at der ikke bliver fejl men grundlæggende tror jeg det bliver en fantastisk hal. Der er mange der har bidraget i det store lobbyarbejde undervejs. Normalt ville jeg nok sige ingen nævnt, ingen glemt. Men, vi har i bestyrelsen en særlig en helt helt særlig tak til Lars Kristensen. Vi har mange gange til presse politikere m.v. sagt, at vi er omgivet af gode rådgivere. Der er principielt dig! Helt utroligt, hvad du overkom under vores oprindelige private projekt hver gang kommunen kom med en ny teknisk udfordring økonomi, lokalplan, hallens omfang, koteforhold (fredning af søer) du sørgede for svar inden for helt urimeligt korte frister (enten selv eller via dit store netværk). Det er ikke bare antallet af timer det er den kvalitet og kompetence, hvor vi i den grad har matchet ethvert skridt fra kommunen. Det er jo usynligt for medlemmerne, og jeg tror ikke, at nogen er klar over, hvor meget arbejde du har lagt til gavn for os alle. Helt unikt! Kæmpe tak til dig fra hele bestyrelsen uden dig, var det ikke sket! Nok om hallen selvom jeg godt kunne have lyst til at fortælle meget mere. Og der bliver meget mere at fortælle om. For at det ikke altid skal være mig, der står (sidder) og er selvfed, har vi bedt borgmester Thomas Lykke om, at komme til standerhejsning og fortælle lidt mere om, hvordan arbejdet med hallen skrider frem.

8 Det er lørdag den 19. april vi glæder os til endnu en fantastisk sæson. Tak til alle for et godt år tak til bestyrelsen for et fantastisk samarbejde, og tak trænere, frivillige og alle i andre. Vi ses om ikke før til standerhejsning lørdag den 19. april.

På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år!

På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år! Kære alle sammen, På bestyrelsens vegne det er jo nu bestyrelsens beretning vil jeg starte med at sige tak for et godt år! Et år, hvor vi havde kraftig oprustning på trænersiden og flere tilbud og en klar

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2013 Forsidebilleder fra sidste års fantastiske marathondøgn der ligger 91 af Stefans lige så fantastiske billeder på www.humletennis.dk/facebook Baner søppes Sol og

Læs mere

BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017

BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 BERETNING HTK 2016 GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 Kære alle sammen, Først lidt fakta om 2016 Vi har lige indberettet medlemstal. Og i 2016 var vi lige som i 2015 over 600 medlemmer mod 426 for tr år

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Forsidebillede fra sidste års Marathondøgn udfordringskamp mellem borgmesteren og Øresund Tennis 1. single, Henrik KC. Vi har lovet, at det forbliver en hemmelighed,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019

Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Formandens beretning ved generalforsamling den 27/3 2019 Indledning Velkommen til generalforsamling 2019 i Lyngby Tennisklub (LTK) og Lyngby Tennis- og squashcenter (LTSC). Tak til alle der er kommet.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

VTK - Formandens beretning 2017

VTK - Formandens beretning 2017 VTK - Formandens beretning 2017 Det har været et begivenhedsrigt år i Vig Tennisklub med etableringen af vores lethal som det helt store projekt. Mere herom senere Helt overordnet har udendørs sæsonen

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 16/17. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 16/17 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Julen står for døren og snart er første halvdel af sæsonen gået. Vi har glædeligt konstateret, at vi har fået

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

DANSK TENNIS FORBUND. Hvem er jeg (Truls Enghoff) Uddannelse. Erfaring som spiller. Erfaring som træner. Interesseområder. Anden beskæftigelse

DANSK TENNIS FORBUND. Hvem er jeg (Truls Enghoff) Uddannelse. Erfaring som spiller. Erfaring som træner. Interesseområder. Anden beskæftigelse Hvem er jeg (Truls Enghoff) Uddannelse Erfaring som spiller Erfaring som træner Interesseområder Anden beskæftigelse Hvilken motionist- og veterantræning har vi i Farum Tennis Klub (FTK) Historien Nuværende

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

HUMLEBÆK TENNISKLUB NY HAL. 19. april KVINDERNE I 2. DIVISION NYT TRÆNERTEAM. Flyvende start for Kim og Nikolaj

HUMLEBÆK TENNISKLUB NY HAL. 19. april KVINDERNE I 2. DIVISION NYT TRÆNERTEAM. Flyvende start for Kim og Nikolaj HUMLEBÆK TENNISKLUB NYHEDSBREV MARTS 2015 NYT TRÆNERTEAM Flyvende start for Kim og Nikolaj Læs mere side 8 STANDERHEJSNING 19. april TILMELD DIG TRÆNING NU. NY HAL Den nye tennishal bliver klar til vintersæsonen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund.

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Månedens Hund - Fia Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Vanilla Joy Feeling Free, kaldenavn Fia er en engelsk Cocker Spaniel på 2 år og 3 mdr. Fia 7 uger gl. 1 Fia er en særdeles

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter

Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter Ungdomsberetning Klubben lever op til formålsparagraffen i vore vedtægter VEDTÆGTER FOR VEDBÆK TENNISKLUB STIFTET 29. AUGUST 1916 Medlem af Dansk Tennis Forbund-DTF og Sjællands Tennis Union- SLTU 1 Navn

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere