VI KAN HVAD VI VIL. Foto: Mads Danquah

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI KAN HVAD VI VIL. Foto: Mads Danquah"

Transkript

1 VI KAN HVAD VI VIL Foto: Mads Danquah

2 INDHOLD Fakta Tid, sted, pris, gruppering, proviant, toiletforhold og aktiviteter Fokus Klima Forældre Kom på besøg eller tag på lejr Tilmelding / bestilling Forberedelse og materialer Mere info Ledermanual, nyhedsbrev og hjemmeside

3 GRUPPERING Regioner bor sammen i underlejre, men man bor ikke nødvendig -vis ved siden af grupper fra sin egen division.

4 GRUPPERING Vi skal bo i regioner fordi: Både spejdere og ledere kan danne netværk med grupper, som det er nemt at besøge og lave aktiviteter med efter lejren. Vi kan arrangere fælles transport og dermed spare CO 2. Dem der arrangerer underlejren bor i regionen. De kan komme ud på ledermøder mv. og fortælle om lejren.

5 PROVIANT Kød udleveres til hver gruppe, efter hvor mange personer gruppen har tilmeldt lejren. Alt andet tager I selv i store selvbetjeningssupermarkeder, som vil bugne af mad. Der kommer opskrifter til inspiration hver dag. Planlægger I en gourmetaften bør særlige ingredienser som f.eks. safran og snegle på dåse medbringes hjemmefra. På Blå Sommer 2009 bliver der en gratis frugtordning og vi skal have masser af grøntsager. Foto: Mads Danquah

6 TOILET OG BAD Toiletter Et af de nye tiltag på Blå Sommer er, at der flere steder vil være vandskyllende toiletter. Resten af lejrens toiletter vil være almindelige festivaltoiletter. Varmt bad Det vil være muligt for alle, at købe sig til et varmt bad, blot skal man gå lidt efter det, og måske stå i kø. Hygiejne På Blå Sommer tilstræbes der en fornuftig hygiejnisk standard. Derfor skal vi alle hjælpe til med rengøringen af toiletterne, for at sikre at toiletterne altid er rene og behagelige.

7 AKTIVITETER For alle aldersgrupper gælder det, at der er tre typer af aktiviteter på Blå Sommer: Sign ind Drop ind Zap ind

8 AKTIVITETER Sign ind Aktiviteter, som man tilmelder sig hjemmefra, og hvor man deltager i en hel aktivitetsperiode. Her er der aldersopdelte dage og hele døgn med aktiviteter, der dog strækker sig over mere end en aktivitetsperiode.

9 AKTIVITETER Drop ind Aktiviteter, der varer en hel aktivitetsperiode, men hvor man ikke skal have tilmeldt sig hjemmefra.

10 AKTIVITETER Zap ind Aktiviteter, der har en fleksibel varighed, og hvor man kan deltage efter lyst og behov. Det kan være kasseaktiviteter, man kan hente ned på lejrpladsen, når man vil have en lidt stille aktivitet eller det kan være et stort rollespil, som alle kan deltage i, der varer helt fra åbningen af lejren til slutningen af lejren.

11 AKTIVITETER Planlægning Det er en god ide at gøre plads til de 3 aktivitetstyper i sit program, da det giver mulighed for fleksibilitet under lejren. Husk også at indlægge friperioder, både til bare at holde fri og til at lade sig inspirere til at deltage i Drop ind og Zap ind aktiviteter. Ved en del aktiviteter skal spejdernes ledere deltage sammen med spejderne for at aktiviteten kan gennemføres.

12 AKTIVITETER Særligt for de 6-10-årige Der er aktiviteter for de 6-10-årige under hele Blå Sommer. Lørdag d. 18. juli vil der være et fælles dagsarrangement for alle lejrens 6-10-årige, så vi anbefaler, at I ikke lægger forældrebesøg den dag. Det fælles dagsarrangement hedder Jagten på spejderånden og vil indeholde: Find spejderånden ved hjælp af dine sanser. Få større forståelse for spejderånden og loven, og hvordan de kan bidrage til at holde sig selv og verden sund. Oplev spejderånden ved store sus-oplevelser - som kun kan lade sig gøre når vi er rigtig mange.

13 AKTIVITETER & UDDANNELSE Særligt for de årige PLan-døgn Blå Sommer 2009 har taget det bedste fra PLan-kurserne og sammensat et intenst døgn, PLan-døgnet. PLan-døgnet bliver med fokus på forløbstanken, patruljeliv, patruljeledelse, desuden er det en enestående måde, at få en masse nye spejdervenner på og opleve en helt masse. Der bliver ét PLan-døgn for de årige (uden overnatning) fredag d. 17. juli og ét for de årige (med overnatning) lørdag d. 18. juli til søndag d. 19. juli. Desuden vil blive holdt en fed fest efter PLan-døgnet, for hver af de to aldersgrupper.

14 AKTIVITETER & UDDANNELSE Særligt for de årige Der bliver masser af aktiviteter for de årige: seniordøgn, mulighed for at deltage på kursusmoduler for ledere og projektledelseskursus. Senior-døgn d juli - Nat-aktivitet med oplevelser og udfordringer. - Kurser om at have et godt liv i klanen. - Seniorfest. Uddannelse - Uddannelsesmarked med valgfrie moduler og modulforløb. Projektlederkursus for seniorer - Kompetencegivende kursus for seniorer. Husk at give plads til at seniorerne kan være seniorer og tag gerne en snak om det i gruppen inden lejren.

15 AKTIVITETER & UDDANNELSE Særligt til ledere Der er en masse af fleksible moduler og modulforløb med mulighed for at prøve det hele af i praksis. Kæmpe uddannelsesmarked med valgfrie moduler Forskellige modulforløb - For eksempel: Modulforløb i spejderloven gennem lejrliv for de yngstes ledere. Husk at planlægge ugeprogrammet, så alle ledere i gruppen får adgang til at deltage i uddannelse.

16 UGEPROGRAM Tilmeldingssystemet og aktivitetstilmeldingssystemet gør det muligt at tilmelde både grupper og enkelte spejdere til aktiviteter. Derfor kan lederne udskrive et personligt ugeskema til hver enkelt spejder. Det personlige ugeskema er inddelt i 24 timer, da nogle aktiviteter ligger aften og nat. Et eksempel på et overordnet ugeskema for en spejder på 11 år kunne være: Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Morgen Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Vækning/ morgenmad Lejropbygning PLan døgn Zap ind aktiviteter Besøgsdag Fra affald til natur Vestas Vind Laboratorium Ole Henriksen Wellness Frokostpause Frokostpause Frokostpause Frokostpause Frokostpause Frokostpause Frokostpause Lejrnedbrydning Ankomst/ lejropbygning PLan døgn Gps geochacing Besøgsdag Drop ind aktiviteter Tovværk / rebslagning Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Hjemrejse Aften Åbning Lejrbål i gruppen Afslutning

17 KLIMA I FOKUS Lejren sætter fokus på klima og miljø Klima og miljø vil i høj grad kunne ses i lejrens aktiviteter. Også under planlægningen af Blå Sommer fylder klima og miljø meget, og der er i alle dele af lejrens planlægning lagt vægt på at vælge miljørigtige løsninger. Bl.a. gør det en forskel at en stor del af deltagerne skal til lejren i tog frem for i busser og biler. For den enkelte spejder betyder det at vi hjælpes ad med at gøre hvad vi kan for at begrænse lejrens CO 2 forbrug. Foto: DDS arkivfoto

18 KLIMA I FOKUS Sæt selv fokus på CO 2 udslip i gruppen Plant et træ Forud for lejren opfordres I til at plante et træ pr. medlem i gruppen der deltager på Blå Sommer for at være med til at sætte fokus på at nedbringe lejrens samlede CO 2 udslip. Mere information kan snart findes på dds.dk/blaasommer. Foto: Andreas Tolstrup Laursen

19 KOM PÅ BESØG Forældre, søskende, bedsteforældre, onkler og tanter og alle andre nysgerrige er velkomne på besøg på Blå Sommer. Det er muligt at besøge Stjernegruppen søndag den 19. juli Information om besøg, parkering, madbilletter mv. kan I finde på dds.dk/blaasommer > Praktisk info > Gæster > Forældrebesøg.

20 KOM PÅ BESØG Transport Af hensyn til klimaet opfordrer vi alle besøgende til at tage toget. Lejren arbejder på en rabataftale med DSB. Parkering For de der vælger at tage bilen vil der være en afgift for at parkere. Ønsker man at køre, opfordres I til at arrangere fællestransport, for at støtte lejrens fokus på klima og minimalt CO 2 forbrug. Madbilletter Det vil være muligt at købe parkerings- og spisebilletter hjemmefra via internettet med en rabat.

21 TAG PÅ LEJR Vil du gerne være tæt på dit barn på lejren, så kan du være hjælper og f.eks. melde dig til.. At lave aktiviteter At udlevere mad At snitte salat At udlevere plaster eller yde førstehjælp At være brandvagt At lave el- eller vvs-installationer.og meget, meget andet

22 FOROPGAVE DM i Blå Energi på Blå Sommer 2009 Opfind den bedste og mest bæredygtige tilføjelse til jeres lejrplads og vind anerkendelse og beundring hos de andre lejrdeltagere på Blå Sommer samt fede spejderpræmier! Mere information kan snart findes på dds.dk/blaasommer. Konkurrence

23 MATERIALER I grupperne kan I bestille materialer som I måtte have brug for til jeres lejrplads. Det kan f.eks. være ekstra rafter eller brandspande. Varebestillingen foregår via dds.dk/blaasommer > Praktisk info > Materialebestilling.

24 LEDERMANUAL Der bliver lavet en ledermanual, som gruppen kan bruge under lejren, til at finde ud af alt det praktiske, for eksempel: Caféernes åbningstider Hvordan finder man lejrhospitalet Sådan fungerer affaldssorteringen Etc.. Hver gruppe vil få udleveret en mappe til ledermanualen på fordagen for ledere den 28. eller 29. marts. Selve indholdet printes fra dds.dk/blaasommer et par uger forud for lejren. Det I ikke kan finde i ledermanualen vil I kunne finde i lejrens informationer.

25 NYHEDSBREV Følg med i lejrens udvikling og tilbud Frem til lejren udsender Blå Sommer nyheder ca. hver anden uge. Tilmeld dig Nyhedsbrevet på forsiden af Blå Sommers hjemmeside dds.dk/blaasommer, og vær konstant opdateret med det sidste nye. I første nyhedsbrev kunne man bl.a. læse om: Besøgsdag Lejravisen Proviantsystemet Hjælpertilmelding Hent tidligere udsendte nyhedsbreve her: dds.dk/blaasommer > Praktisk info > Dokumenter > Nyhedsbreve.

26 MERE INFORMATION Følg med på dds.dk/blaasommer Her kan du blandt meget andet finde information om: Fakta og informationer om både småt og stort aktiviteter, mad, praktiske forhold osv. osv. Muligheder for at blive hjælper. Muligheder for at få en venskabsgruppe. Underlejrhjemmesider Her kan du for eksempel finde information om: Hvem der leder underlejren. Hvornår der er før-lejr-arrangementer for underlejren. Hvor mange der er tilmeldt fra din region. Ledige jobs i underlejren. Facebook grupper for underlejren.

27 VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

INDHOLD VI KAN HVAD VI VIL. Fakta Tid, sted, pris, gruppering, proviant, toiletforhold og aktiviteter. Fokus Klima

INDHOLD VI KAN HVAD VI VIL. Fakta Tid, sted, pris, gruppering, proviant, toiletforhold og aktiviteter. Fokus Klima VI KAN HVAD VI VIL Foto: Mads Danquah INDHOLD Fakta Tid, sted, pris, gruppering, proviant, toiletforhold og aktiviteter Fokus Klima Forældre Kom på besøg eller tag på lejr Tilmelding / bestilling Forberedelse

Læs mere

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus.

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. -Nyhedsbrev 2- Fra Lejrcheferne til spejdergrupperne Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. Planlægningen af lejren er i fuld gang, og lejrens tema

Læs mere

BLÅ SOMMER Nyhedsbrev

BLÅ SOMMER Nyhedsbrev 1 of 5 30-05-2009 18:36 Subject: [blaasommer] Blå sommer 2009. Nyhedsbrev nr 5 From: Blåsommer Date: Wed, 27 May 2009 22:08:40 +0200 To: BLÅ SOMMER Nyhedsbrev

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Ebbe Skjalmssøn Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Erik Harefod Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: -

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Erik Ejegod Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: De

Læs mere

Generelt om kurset. Kære De blå B-H

Generelt om kurset. Kære De blå B-H Kære De blå B-H Dette brev indeholder vigtig information om deltagelse, lejren, og om det I skal gøre, før vi kommer så langt. Læs hele brevet igennem først og gå derefter frem efter huskelisten som er

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere

Aktiviteter box og drop in

Aktiviteter box og drop in Aktiviteter box og drop in Vi har delt aktiviteter op i aktivitetsbox og drop in aktiviteter. I lejragendaen kan I se, at der er plads til 9 stempler, der udløser 3 lejrmærker til uniformen. I skal i løbet

Læs mere

1. Infopakke om Sø 15

1. Infopakke om Sø 15 1. Infopakke om Sø 15 Søspejdernes Sølandslejr 2015 Denne information sendes ud til gruppeledere i sø- grupper i Det Danske Spejderkorps, korpskontorer i danske spejderkorps, kontakter i udenlandske søspejdergrupper,

Læs mere

Infobrev 3. Distrikts sommerlejr 2014

Infobrev 3. Distrikts sommerlejr 2014 Infobrev 3 Distrikts sommerlejr 2014 Dato: 18. maj 2014 Dette er lederinformation omkring Skamling Distrikts sommerlejr 2014.Så er der under 2 måneder til sommerlejren, og der arbejdes på højtryk for at

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 10. maj 2012 kl. 19.00.. Tilstede: Ane, Janus, Drejer, Jonas, Carsten, Annie, Bo, (senere Splint, Jacob,..) Fraværende:.. Loppemarked (Trop) 2/6, Jacob

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Svaneungerne Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var: -

Læs mere

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010

Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Seniorsommerlejr 2010 Uge 28-11. - 17. juli 2010 Mød os på PARADISE... Egemose Centret - Det Danske Spejderkorps - Hvad er en SeniorCentersommerlejr? SeniorCentersommerlejren er kun for seniorer. Vi laver

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION 20.-22. SEPTEMBER 2013 AKTIVLEJR HOLDLEDER INFORMATION Så er det igen tid til aktivlejr i landsdel 1. Derfor modtager du en indbydelse, som vi håber du vil dele ud til dine væbnere og seniorvæbnere, samt

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 21. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre. S S P E J D. D K Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Lørdag

Læs mere

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25

Distriktslejr 2008. Informations-møde 2008-02-25 Distriktslejr 2008 1 Informationsmøde Dagsprogram Ugeprogram Lejrregler for distriktslejren Spejder/Senior aktiviteter Bæver/Ulve aktiviteter Leder aktiviteter Transport Tidsplan Besøg Thurøbund lørdag

Læs mere

Informationsbrev 3. Der bliver noget nyt. Der bliver noget vi kender. Det bliver fedt. Uge 28 på Brommecentret

Informationsbrev 3. Der bliver noget nyt. Der bliver noget vi kender. Det bliver fedt. Uge 28 på Brommecentret Der bliver noget nyt Der bliver noget vi kender Det bliver fedt Informationsbrev 3 Uge 28 på Brommecentret www.metodistkirken.dk/spejder/tarzan-og-jane Snart tilmeldingsfrist Om 8 dage d- 15. april - når

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten..

Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders, Janus, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole, Bo, Kir Fraværende: Resten.. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 3. maj 2011 kl. 19.00 21.45 Tilstede: Jacob, Anders,, Jonas, Drejer, Johanne Ane, Ole,, Kir Fraværende: Resten.. Status i grenene Mini: 26 minier, åbner

Læs mere

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15

Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Til Søsprøjt redaktionen go 1. maj: Nyt om Sølandslejren i 2015 Sø 15 Kære Søledere Som nogen af jer måske ved, blev der på Søledermødet i Svendborg i marts, valg tre til at stå i spidsen for Sø 15. Det

Læs mere

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015

Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Infobrev til deltagende grupper i Virus i Opdateringen, Kr. Himmelfarts lejr på Trevæld 2015 Kære Tidsrejse- leder! Du har forhåndstilmeldt dig Virus i opdateringen, - Tiden der forsvandt i Kr. himmelfartsferien

Læs mere

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver Det Danske Spejderkorps giver alle ledere en ambitiøs lederuddannelse Hvad er ambitiøs lederuddannelse Interview med ledere Gode spørgsmål at diskutere Ambitiøs lederuddannelse 01 Ambitiøs lederuddannelse

Læs mere

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Informationsmøde Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Hvor er Hummelmosen? Se mere om spejdercentret på www.hummelmosen.dk Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 1. juli kl.8.30 på BG Jeres

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Onsdag den 15. juli 2009 klokken 12.15 fra Dannebrogsgade, 5000

Læs mere

21.-29. juli 2012. Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden

21.-29. juli 2012. Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden 21.-29. juli 2012 Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer verden ER FOR ALLE Spejdere uanset alder og farve 0 eller 95 ingen hindring Både fra Danmark

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Offentligt transportmiddel og DSB - Som udgangspunkt

Læs mere

INFORMATIONSPAKKE 21. - 29. juli 2012 www.2012.spejderne.dk

INFORMATIONSPAKKE 21. - 29. juli 2012 www.2012.spejderne.dk Vi møder hinanden vi forandrer verden jeg udvikler mig INFORMATIONSPAKKE 21. - 29. juli 2012 www.2012.spejderne.dk Bliv klar til Spejdernes Lejr 2012 Er I klar til at skulle af sted på Spejdernes Lejr

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

Distriktslejr 2015 Spejderklinten

Distriktslejr 2015 Spejderklinten Referat af Nicholine, skrevet efter en meget sparsom dagsorden og et besøg på Spejderklinten i pinsen sammen med Lars og Bodil Daugaard og Søren Olesen... Deltagere; Søren Olesen, Dorte Balle, Nikolaj?,

Læs mere

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde 1. Velkomst og forældreerfaring 1. Bæver og ulve sommerlejr 1. Fælles Information 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde Bæver og ulve sommerlejr Trevæld 2010 Hvor

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr

SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til SEE 20:10 SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Så går det løs 24. juli til 1. august 2010 Skive Øvelsesterræn SEE pladsen SEE 20:10 Lejrpladsen set fra toppen af bakken ved scenen SEE 20:10 torvet

Læs mere

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde Informationsmøde Knudens sommerlejr 2007 Martinegården, Enebærodde Hvor er Enebærodde? Enebærodde set fra luften Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 7. juli kl.9:00 i bus. Husk at møde præcist.

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015

Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 Hej juniorspejdere, spejdere, seniorspejdere, rovere, ledere i Lyngens Distrikt I inviteres hermed med på årets spejderoplevelse: Distriktslejr 2015 som foregår d. 14.-17. maj 2015 Så kan du komme med

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

20. Udgave. Spejder side 1á4

20. Udgave. Spejder side 1á4 20. Udgave 2014 Spejder side 1á4 5. november 1999 Kære Dagbog - det hele er ad helvede til. De har lige sagt i Sveriges Radio at både Tyskland og Sverige nu har lukket grænserne fil Danmark for at sygdommen

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

JOTA/JOTI. HVEM KAN DELTAGE? Alle spejdere, der er fyldt 12 år, kan deltage på JOTA/JOTI. Men der er rift om pladserne, så skynd dig at melde dig til.

JOTA/JOTI. HVEM KAN DELTAGE? Alle spejdere, der er fyldt 12 år, kan deltage på JOTA/JOTI. Men der er rift om pladserne, så skynd dig at melde dig til. JOTA/JOTI 2018 JOTA/JOTI HVAD ER JOTA/JOTI? Så er der ikke lang tid til, at et af de største spejderarrangementer i verden løber af stabelen - og du skal selvfølgelig med! Vi skal have gang i computeren

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015:

Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015: Deltagerbrev for storspejdere på Superdivi 2015: Kære spejdere. Tak for jeres tilmelding til vores fantastiske Superdivi. Dette brev indeholder alle de vigtigste informationer om superdivien, så jeres

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere Vejledning endelig tilmelding for jobbere Side 1 Kære jobber, Tak fordi du vil deltage på Spejdernes Lejr og give en hånd med. Vi har forsøgt at gøre tilmeldingen så simpel som muligt og med denne vejledning

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018

Uge 35 Stausø d. 31. august 2018 20-års jubilæum Lørdag d. 15. september fejrer vi 20-års jubilæum. Det bliver en festlig dag med mange forskellige boder og aktiviteter bl.a. cykelsponsor løb. Om aftenen er der fest for de voksne vi skal

Læs mere

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG FDF ODENSE 2 DYRUP SOMMERLEJR 2017 29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG Kære sommerlejrdeltager. Hele kredsen skal på cirkus-sommerlejr i år på Nordlangeland. Her skal vi blive sjove klovne, dygtige akrobater,

Læs mere

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge

Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Uge 28/2018 Hjarbæk Sjægtelaug til Lindesnes/Båly molo, Norge Så er der noget at pejle efter! Turudvalget og Lindesnes Kystlag inviterer til uge 28 turen 2018 8. juli 14. juli Planlægning on site Praktiske

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Odense, 10. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 10. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 10. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens MINIER og 24.. 28. juli 2012 deres forældree W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K Side 2 af 6 Afgang:

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7) Nyhedsbrev Maj 2015 Så er det ved at være tid til tilmelding til sommerferien. Vi er på koloni i uge 27, så der har Byggeren lukket. I ugerne 28-31 har vi fællesåbent med både Herningvej og Smedegården.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Vejledning til den endelig tilmelding til Blå Sommer 2009 for DDS Grupper

Vejledning til den endelig tilmelding til Blå Sommer 2009 for DDS Grupper Vejledning til den endelig tilmelding til Blå Sommer 2009 for DDS Grupper Indledning: Alle deltagere fra DDS grupper skal være oprettet i Blåt Medlem for at kunne tilmeldes Blå Sommer. Det betyder at madmødre,

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE oktober 2016, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE oktober 2016, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft LEDERBREV REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE 7. 9. oktober 2016, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft LEDERBREV Hermed følger indbydelsen til Ree Park Safari Ranger Challenge. Løbet er for alle

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018 Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2018 14.-21. juli 2018 på Djurslands Efterskole, Kanneshøjvej 43, 8585 Glesborg JEG ER VINTRÆET, I ER GRENENE. DEN, DER BLIVER I MIG, OG JEG I HAM, HAN BÆRER MEGEN FRUGT;

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding.

Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Deltagerbrev til påskekursus Toggerbo Spejdercenter 2013 Kære kursus deltager Dette deltagerbrev skal sendes til alle i patruljen, og fungere samtidig som bekræftelse på jeres tilmelding. Nu nærmer årets

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Lederhåndbog MUS-LEJR 2018 Spejdercentret Thorup Hede

Lederhåndbog MUS-LEJR 2018 Spejdercentret Thorup Hede Lederhåndbog MUS-LEJR 2018 Spejdercentret Thorup Hede MUS-LEJR Fælles aktiviteter: se side 4 Hvor skal vi bo: se side 8 2018 Navn: Gruppe: Velkommen Velkommen På MUS-LEJR 2018 på Spejdercentret Thorup

Læs mere

REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE marts 2017, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE marts 2017, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft LEDERBREV LEDERBREV REE PARK SAFARI RANGER CHALLENGE 24. 26. marts 2017, Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft Hermed følger indbydelsen til Ree Park Safari Ranger Challenge. Løbet er for alle

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Udviklingsplan for Bent Byg Gruppe 2015

Udviklingsplan for Bent Byg Gruppe 2015 Udviklingsplan for Bent Byg Gruppe 2015 Visionerne på udviklingsplanen er udarbejdet af bestyrelsen på lederweekenden i efteråret 2012, og den er efterfølgende blevet behandlet løbende på bl.a. bestyrelsesmøder.

Læs mere

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer Forældre informationsaften d. 9/5 2017 Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer 7.-15. juli 2017 Kvitåvatn, Rjukan i Norge Hvem skal med? 28 pilte 20 væbnere 3 seniorer 17 ledere 5 tanter/onkler

Læs mere

Lederhåndbog MUS-lejr 2017 Spejdercentret Thorup Hede

Lederhåndbog MUS-lejr 2017 Spejdercentret Thorup Hede Lederhåndbog MUS-lejr 2017 Spejdercentret Thorup Hede Ledermøde fredag aften: se side 3 Fælles aktiviteter: se side 4 Hvor skal vi bo: se side 8 - MUSLEJR 2017 Thorup Hede Navn: Gruppe: Velkommen Indholdsfortegnelse

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Viborg Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere de mest

Læs mere

2 Blå Sommer Evaluering i stikord!

2 Blå Sommer Evaluering i stikord! Referat af bjørnemøde 29-08-2004 Aktivitetshomoer igen- Kristian & Michael Aben: camilla havde glemt at skrive en ny abe, men valgte at give den til Cathrine (indlæg) Tilstede: Kano, David, Signe, Kristian,

Læs mere

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011

Tidsplan. for. weekenden. Program Mølleåsejladsen 2011 Program Mølleåsejladsen 2011 Tidsplan for weekenden Program Mølleåsejladsen 2011 01 Fredag Vi holder jubilæumskomsammen på Colleruphus fra 18.00-22.00, hvor man kan grille sin medbragte mad. Lørdag Bådbygning

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere