SINDETS DAG 10. oktober 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SINDETS DAG 10. oktober 2017"

Transkript

1 SINDETS DAG 10. oktober 2017 World federation for Mental Health markeres hvert år i oktober i hele verden. Formålet er at skabe global opmærksomhed og forståelse for sindslidelser og psykisk sundhed.

2 Medvirkende: Høreforeningen Bisidderforeningen Randers Sundhedscenter Sind Autismeforeningen Blindesamfundet Netværksfamilier Battlemind of peacemind Bostøtten Sinds Pårørenderådgivning IFS Frivilligværket Selvhjælp Randers Veteran Cafe Randers Lakridsen Lilleskole for Voksne Randers kommune

3 INFORMATION OM DAGEN Kl Psykiatriens Hus er åbent for alle. Der er rundvisning i huset kl , 13.30, 14.30, 15.30, og starter i velkomstrummet stueplan indg. A Kik forbi Lille Skole for Voksne fra kl , 2 sal indg. A Hør hvad Idræt for Sindet kan tilbyde fra kl i deres lokaler 1 sal indg. B. De har Linedans-workshop i gymnastiksalen kl. 13, 15 og 17 Kom og vær med. Besøg Sinds pårørenderådgivning kl i deres lokaler 1 sal, indg. B SAM-foreningen afholder pool turnering kl , stueplan indg B tilmeld dig på dagen kl Derudover kan man få svar på spørgsmål om deres forening og faste aktiviteter. Recoveryskolen holder infodag fra kl Kom og hør om de kurser der udbydes og evt. tilmeld dig. Mød nogle af underviserne og få en smagsprøve på hvad Recoveryskolen Randers tilbyder, multirum 3, 1 sal, indg. B. Der er arbejdende værksteder i Kreativ og tegne/malerværkstedet fra kl på 2 sal, indg. B. Besøg husets butik, som i dagens anledning har besøg fra det sociale værested Lakridsen. De har medbragt deres kreative salgsbod, stueetagen indg. A Kunstudstillinger af Brugere vil hænge og stå rundt omkring i huset. Der er mulighed for at høre om og evt. prøve en kort seance NADA (øreakupunktur, som består af 5 kinesiske ørepunkter) i tidsrummet kl og kl i Wellnessrum v. gymnastiksal. Pris 20 kr.

4 Fitness i kælderafdelingen vil være bemandet fra kl til Her kan folk droppe ind og hører om fitness, bliver instrueret i korrekt brug af maskinerne og reglerne for at benytte dette tilbud. Massagestol på gangareal, stueplan indg. A - pris 10 kr. pr. polet, af 15 min. varighed. Købes i administrationen. Kom og nyd smukke akustiske musikindslag v. Jørgen Breinegaard i caféen i kælderplan. Han spiller løbende dagen igennem. Caféen har åbent fra kl Der kan købes lettere frokostanretning, kaffe/the og kage. Der kan bestilles lettere aftensmad i Caféen mellem kl til servering mellem kl I pausen under foredraget med Torben Hein kan der købes kaffe/ the og sodavand i Caféen. Netværksfamilie fremviser kortfilm om deres tilbud fra kl , Multirum 2, 1 sal indg B Der vil blive vist små film fra Psyk.info om psykiske sygdomme. Besøg Informationsboderne af forskellige frivillige foreninger. De vil være at finde på gangarealerne rund om i huset, multirum 1, 1 sal, indg. A og multirum 2, 1 sal, indg. B Deltag i skattejagten måske er det dig som løber med præmierne. Løvetandband spiller i gymnastiksalen klokken 14. Der er åbent hus i Cafe Rusfri fra kl Gl. Hadsundvej 1A, Rusmiddel Center Randers. Kom og få en uforpligtende snak. Der er kage og kaffe på kanden. Billetter til aftens foredrag kan købes for 50 kr. v. SIND kl , 1 sal, indg. B

5 PROGRAM Kl Åbningstale v. Lene Bruhn Christensen, Afd. leder Psykiatriens Hus - det store mødelokale 1 sal indg. B Kl Livshistoriefortælling v. Kira Pharsen det store mødelokale, 1 sal indg. B Kl Livshistoriefortælling v. Jeannel Pedersen det store mødelokale, 1 sal indg. B Kl Foredrag og musikindslag v. Torben Hein, i gymnastiksalen. Pris 50 kr. Billet kan reserveres på son@randers.dk De afhentes på dagen mellem kl ved Sind lokalafdeling Randers på 1 sal, indg. B Uafhentede billetter sælges fra kl i gymnastiksalen. Foredraget handler om mønsterbrydning, opvækst med vold og misbrug (misbrugsforebyggende) kriminalitet og stofmisbrug. Institutioner, børnehjem, plejefamilie, fængsler og død. Mit foredrag er en hudløs ærlig beretning om mit liv, mine kampe, mine sejre og mine erfaringer. I vil grine, og I vil kunne mærke klumpen i halsen og tårerne i øjnene; Og I vil kunne mærke, at jeg er tilstede, for jeg er levende og ægte i min fortælling.

6 Hvordan er det at leve på gaden? Hvordan er det at jagte penge til stoffer hver dag? Hvordan er det at vokse op med en far, som er alkoholiker? Jeg fortæller hvad jeg ved, tænker og føler. Jeg gør brug af mine personlige erfaringer, og i dag taler jeg åbent om de følelser, som gemte sig indeni mig. Jeg har efterhånden stor erfaring i at tage ud og fortælle om mit liv med og uden stofferne og jeg har deltaget i en del paneldebatter med SSP (Skole, Socialforvaltning og politi) og politi. Mit foredrag lægger altid op til en god debat, og der er en spørgerunde, hvor I kan spørge om præcis det, I har på hjerte. Jeg har holdt foredraget på skoler, højskoler, ungdomsuddannelser i kommunalt regi og på behandlingssteder. Mit foredrag er ikke en moralprædiken og jeg kommer ikke med løftede pegefingre men fortæller min historie. Ærligt og uden omsvøb. I får en historie om en barndom fuld af vold, omsorgssvigt, institutioner, håbløshed og en historie om min konstante følelse af at være forkert. Jeg fortæller om, hvordan misbruget starter hvordan det hele eksploderer i kriminalitet, flere stoffer, dødsfald og min konstante søgen efter det gode liv, som jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle finde. Men mest af alt; vejen ud efter 23 års misbrug og mange fængselsophold. Om kampen tilbage til livet og om at starte et helt nyt liv fra bunden.

7 Foredraget henvender sig både til elever, unge mennesker, forældre, medarbejdere på institutioner og andre, som har stof-problematikken inde på livet på den ene eller den anden måde. Som misbrugsekspert har jeg selv gjort mig de erfaringer med livet, som sætter mig i stand til at formidle viden, der tæller. Jeg kan flette faglige indhold ind i foredraget og er i stand til at bidrage med terapeutiske og pædagogiske værktøjer. Arrangører: SIND Randers Lokalafdeling og Randers Kommune.

8 Indgang B Kælder: Køkken og café Stue: Samværstilbud 1. sal: Multirum SAM (Sociale Aktiviteter og Motion) IFS (Idræt for Sindslidende) Recoveryskolen Netværksfamilier Det mobile aktivitetstilbud 2. sal: Kreativt værksted Billedkunst Randers Kommune Laksetorvet 8900 Randers C Tlf Indgang A Kælder: Fitness, musik Stue: Administration Information Samværstilbud 1. sal: Bostøtte Multirum Støtte- og kontaktpersonordningen 2. sal: Lille Skole for Voksne psykiatri.randers.dk 2017

SINDETS DAG. 10. oktober 2016

SINDETS DAG. 10. oktober 2016 SINDETS DAG 10. oktober 2016 World federation for Mental Health markeres hvert år i oktober i hele verden. Formålet er at skabe global opmærksomhed og forståelse for sindslidelser og psykisk sundhed. Medvirkende:

Læs mere

SINDETS DAG 11. oktober 2018

SINDETS DAG 11. oktober 2018 SINDETS DAG 11. oktober 2018 World federation for Mental Health markeres hvert år i oktober i hele verden. Formålet er at skabe global opmærksomhed og forståelse for sindslidelser og psykisk sundhed. Sindets

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE PSYKIATRIENS HUS, SAMVÆR OG AKTIVITET

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE PSYKIATRIENS HUS, SAMVÆR OG AKTIVITET TILSYNSRAPPORT PSYKIATRIENS HUS, SAMVÆR OG AKTIVITET Anmeldt socialfagligt tilsyn August 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers -Et undervisningstilbud for alle Kursuskatal Forår/sommer 2017 Recovery det vedkommer så dig Hvad? Recovery handler grundlæggende om livskvalitet ligeværdighed.

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers. -Et undervisningstilbud for alle. Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers -Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Efterår 2016 Recovery det vedkommer også dig Hvad? Recovery handler grundlæggende om livskvalitet og ligeværdighed.

Læs mere

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud

SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD. Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD Et anderledes social- og samværtilbud Tryghed, Hygge og Samvær Så er Social- og aktivitetscenter Holstedgaard måske noget for dig! Hvad er et aktivitets- og samværstilbud?

Læs mere

TRÆDREJERPO RTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: Lene Mobil:

TRÆDREJERPO RTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: Lene Mobil: Forår 2019 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Aftalestyring. Aftale mellem Varde Byråd og Paraplyen 2015

Aftalestyring. Aftale mellem Varde Byråd og Paraplyen 2015 Aftalestyring Aftale mellem Varde Byråd og Paraplyen 2015 Varde Kommune i ét med naturen Vi lever aktivt i det fri og bringer naturen ind i familiens hverdag derhjemme, på arbejdet og i skoler og foreninger.

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery. facebook.com/regionsjaelland

Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery.   facebook.com/regionsjaelland Aktiviteter 2019 Psykiatrisk Enhed for Information Brugerstyring Recovery Om PsykInfo PsykInfo er Psykiatrisk Enhed for Information, Brugerstyring og Recovery i Region Sjælland. Med rådgivning, projekter

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Forår/sommer 2016 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Recovery handler om, at man kan komme sig helt eller delvist fra psykisk sygdom. Recovery handler

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Forår 2018

Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i april, maj og juni. Tirsdag d. 3. april, d. 8. maj og d. 12. juni. Tip en 13 ner i quiz. Vi surfer gennem forskellige

Læs mere

Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD

Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD Et anderledes social- og samværtilbud SOCIAL- OG AKTIVITETSCENTER HOLSTEDGAARD Visitator Social- og aktivitetscenter Holstedgaard måske noget for din borger? Hvad indeholder vores aktivitets- og samværstilbud?

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø februar/marts 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø februar/marts 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø februar/marts 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores tilbud, og kan nu tilbyde både kostvejledning og rygestop

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

SIGER DU NEJ TIL STOFFER?

SIGER DU NEJ TIL STOFFER? SIGER DU NEJ TIL STOFFER? AKTIVT Du har altid et valg. DrugRebels støtter dig i at træffe det valg, der bringer dig tættere på dine inderste drømme. Caroline Klein, Founder of DrugRebels DrugRebels udfordrer:

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017 Heinz K & Rold Dolls MUSIK KONCERT Foto: Klaus Rasmussen Gratis musik på Gammel Torv. Koncert for musikelskere med bandet Heinz K & Rold

Læs mere

Veteran kom helt hjem

Veteran kom helt hjem Veteran kom helt hjem Krig, fællesskab og familie Pilotprojekt v. Inge Mørup, Malene Andersen og Luan Haskaj Indhold Forord... 2 Hvem er vi?... 3 Inge Mørup... 3 Malene Andersen... 3 Luan Haskaj... 3 Introaften...

Læs mere

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x

1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x Forældreopgaver for skoleåret 2008/2009 0.x Oprydning efter julestuen sammen med 9.x 1.x Stå for fiskedam ved julestuen samt kaffe/te og brød ved generalforsamlingen - sammen med 3.x 2.x Opstille og stå

Læs mere

OVERSIGT OVER BØRSAFTALER FRIVILLIGBØRS2016 I RANDERS & OMEGN

OVERSIGT OVER BØRSAFTALER FRIVILLIGBØRS2016 I RANDERS & OMEGN OVERSIGT OVER BØRSAFTALER På FRIVILLIGBØRS2016 I RANDERS & OMEGN Action for Compassion Ghana Venligboerne Randers Kontaktperson, hjælpende hånd, foredrag, organisering Aktiv Kampsport Aktivitetsforeningen

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2017 Heinz K & Rold Dolls MUSIK KONCERT Foto: Klaus Rasmussen Gratis musik på Gammel Torv. Koncert for musikelskere med bandet Heinz K & Rold

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 12. HORNBÆK SKOLE HORNBÆK SKOLE H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Hornbæk Skole er beliggende i den vestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

[1] Udsatterådet i Randers Kommune

[1] Udsatterådet i Randers Kommune [1] Udsatterådet i Randers Kommune Hjælpe Guiden Udsatterådet er Jeres talerør hvad har I at sige? [2] Udsatterådets kvikguide Denne kvikguide er tænkt som en hurtig hjælp til dig, hvis det hele brænder

Læs mere

Demens. Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen. Sundhed og Ældre

Demens. Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen. Sundhed og Ældre Demens Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen Sundhed og Ældre Randers kommune arbejder på, at give borgere med demens og deres pårørende, en vifte af tilbud, som kan sættes sammen efter

Læs mere

JEG HAR DET. Pia Giordano FINT. En beretning om mod på livet med kronisk sygdom. Rydendahl Forlag

JEG HAR DET. Pia Giordano FINT. En beretning om mod på livet med kronisk sygdom. Rydendahl Forlag JEG HAR DET Pia Giordano FINT En beretning om mod på livet med kronisk sygdom Rydendahl Forlag Jeg har det fint En beretning om mod på livet med kronisk sygdom af Pia Giordano Indhold Forord... 9 Indledning...

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

Notat. Kirkens Korshærs Aktivitetscenter i Silkeborg Projekt 156. Projekt nr oktober Dato for afholdelse. Godkendt d. 26.

Notat. Kirkens Korshærs Aktivitetscenter i Silkeborg Projekt 156. Projekt nr oktober Dato for afholdelse. Godkendt d. 26. Notat Projekt nr. 156 Konsulent Referent Dato for afholdelse Lene Mehlsen Thomsen Jeppe Ostersen 1. oktober 2007 Godkendt d. 26. oktober 2007 Rambøll Management Nørregade 7A DK-1165 København K Denmark

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien

Socialpsykiatrien. Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Socialpsykiatrien Indhold Hvilke opgaver har visitatorerne?... 4 Hvem kan henvende sig?... 4 Hvilke tilbud har vi?... 4 Bostøtte... 5 Boliger... 5 Beskæftigelse...6 Øvrige tilbud...8

Læs mere

Nyhedsbrev September 2016

Nyhedsbrev September 2016 Nyhedsbrev September 2016, Formand Ifølge kalenderen har det været efterår i en månedstid. Dog har vi fortsat sommertid, og det har det faktiske vejr levet op til. Det ændrer ikke på, at vi har passeret

Læs mere

Forebyggelsen i grundskolen. - håndsrækning til arbejdet med de timeløse fag

Forebyggelsen i grundskolen. - håndsrækning til arbejdet med de timeløse fag Forebyggelsen i grundskolen - håndsrækning til arbejdet med de timeløse fag Foto Fotograf Hans Grundsøe Indledning Anbefalinger Skoleinterventioner er en af de indsatser, der med størst sandsynlighed

Læs mere

Værestedet Laicos Aktivitetsprogram

Værestedet Laicos Aktivitetsprogram Værestedet Laicos Aktivitetsprogram Juli-Aug. Sep. 2017 1 Indholdsfortegnelse Introduktion til Værestedet og aktiviteterne 3 Morgenmøde i cafeen 3 Nada 4 Samtale og socialt samvær 5 Værestedsmøder 5 Indkøbstur

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Midtjylland. Efterårsprogram2018

Midtjylland. Efterårsprogram2018 Foreningen Kantine & Køkken er en landsdækkende brancheorganisation med omkring 700 medlemmer. Et fagligt fællesskab for alle, der arbejder i et storkøkken og brænder for emner som; mad, ærlige fødevarer,

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

SSP-tilbud for skoleåret 2017 / 2018

SSP-tilbud for skoleåret 2017 / 2018 Forældreaftaler/forældrenetværk 0. - 2. klasse / årgang Forældrearrangement (ca. 45 min.) SSP-konsulenten laver et oplæg, der skal styrke sammenholdet blandt elever og forældre. Undgå mobning og optimér

Læs mere

Aktivitetskalender. OKTOBER 2018 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2. Demensvenlig Fitness Køge, kl

Aktivitetskalender. OKTOBER 2018 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2. Demensvenlig Fitness Køge, kl Aktivitetskalender OKTOBER 2018 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 3 4 5 Køge, kl. 10-12 Pårørendegruppe Borup Borup, kl. 15.30-17 Faxe, kl. 13-15 Hårlev, kl. 10-11.30 8 9 10 11 12 Pårørendegruppe

Læs mere

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl

FORÆLDREOPGAVE i 0.x. Årets julestue er lørdag den kl FORÆLDREOPGAVE i 0.x Årets julestue er lørdag den 25.11.2006 kl. 11.00-14.30. Vi har igen i år valgt at invitere alle forældre og børn til en fælles forberedelsesaften torsdag den Efter julestuen skal

Læs mere

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND 22. - 28. juni 2008 Sommer Sang Samvær Sommerhøjskole i samarbejde med SIND et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde med Landsforeningen

Læs mere

Ældre med anden etnisk baggrund en generation i klemme

Ældre med anden etnisk baggrund en generation i klemme Ældre med anden etnisk baggrund en generation i klemme Jenny Havn Leder af Forebyggende Hjemmebesøg og Mimers Brønd i Odense Kommune Foto Heidi Lundsgaard Fotos : Heidi Lundsgaard og Gunilla Heick Mange

Læs mere

Velkommen I klubben. På Havrehedskolen afd. Morud. Jeanne Marianne Janne Niels Klaus

Velkommen I klubben. På Havrehedskolen afd. Morud. Jeanne Marianne Janne Niels Klaus Velkommen I klubben På Havrehedskolen afd. Morud Jeanne Marianne Janne Niels Klaus Havrehedskolen s klub for elever fra 3-6 klasse Velkommen i Klubben! Klubben holder til i de dejlige nye lokaler ved indskolingens

Læs mere

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER

R E C O V E R Y KURSUS KATALOG C O L L E G E VINTER FORÅR V E J L E FOTO: HELLE FISKER R E C O V E R Y C O L L E G E KURSUS KATALOG VINTER FORÅR 2018 FOTO: HELLE FISKER V E J L E Velkommen til Recovery College Vejle Recovery College Vejle tilbyder kurser, workshops og lignende aktiviteter

Læs mere

ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR

ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR ÅBENT HUS LØRDAG DEN 21. JANUAR 2017 VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS Silkeborg Business College udbyder en bred vifte af merkantile ungdomsuddannelser: den merkantile studentereksamen (HHX), EUX Business og EUD

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten +

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

INDSATS FOR UDSATTE 1

INDSATS FOR UDSATTE 1 INDSATS FOR UDSATTE 1 2 VI YDER EN INDSATS FOR MENNESKER I UDSATTE LIVSSITUATIONER KFUM s Sociale Arbejde tilbyder hjælp, støtte og omsorg for mennesker i udsatte livssituationer. Vi møder mennesker i

Læs mere

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING Kræftens Bekæmpelse Region Nordjylland TILBUD OG RÅDGIVNING til kræftpatienter og pårørende Region Nordjylland Velkommen hos Kræftens Bekæmpelse Hvis du eller en af dine nærmeste får kræft, er det naturligt

Læs mere

Nyhedsbrev September 2017

Nyhedsbrev September 2017 Nyhedsbrev September 2017 Kristian Buhr, Formand Ifølge kalenderen har det været efterår i en månedstid. Dog har vi fortsat sommertid, og det har da også været en lidt lun september, som dog har været

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Min Livshistorie. En livshistorie er en fortælling om dit liv. Livshistorien omhandler alt det du har oplevet og alt det, der har betydning for dig.

Min Livshistorie. En livshistorie er en fortælling om dit liv. Livshistorien omhandler alt det du har oplevet og alt det, der har betydning for dig. Min Livshistorie En livshistorie er en fortælling om dit liv. Livshistorien omhandler alt det du har oplevet og alt det, der har betydning for dig. Din livshistorie hjælper således os på Stigtebo Plejecenter

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

for børn og unge med handicap

for børn og unge med handicap *KZK\KTZ_XROMKHOHROUZKQ for børn og unge med handicap Er biblioteket også for handicappede? Naturligvis. Biblioteket er for alle. Også handicappede har brug for kulturelle oplevelser. Oplevelser de desværre

Læs mere

Inspiration: Fleksible tilrettelæggelsesformer

Inspiration: Fleksible tilrettelæggelsesformer Inspiration: Fleksible tilrettelæggelsesformer (Åben) Studiecirklen Jahn Sørensen fra Bjerggaardens Lokalcenter i Århus ville gerne lave et forløb på 36 timer omkring lokalområdet Christiansbjergs historie.

Læs mere

At være ordblind er ingen hindring

At være ordblind er ingen hindring At være ordblind er ingen hindring HF & VUC FYN sætter i uge 40 fokus på ordblindhed som del af Den Internationale Ordblindeuge. HF & VUC FYN sætter i uge 40 fokus på ordblindhed, når vi markerer Den Internationale

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

NORDSTJERNEN. et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest

NORDSTJERNEN. et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest NORDSTJERNEN et aktivitets- og samværstilbud i Nordvest NORDSTJERNEN adskiller sig fra et traditionelt aktivitets- og samværstilbud ved at have lokalefællesskab med Kulturhuset, Projekt FriNoVa, Nyhedsbrevet

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Efterårsprogram 2016 Arrangementer i efteråret: Frokost ved Egå Marina Stavgang ved Tangkrogen Regionalt medlemsmøde Oplæg om hjælpemidler og forbrugsgoder

Læs mere

Recoveryskolen Aarhus

Recoveryskolen Aarhus Recoveryskolen Aarhus Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Foråret 2017 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Rammen for kurserne er recovery. Recovery handler om at komme sig, om at skabe en meningsfuld

Læs mere

UNGNU. Et træningstilbud for unge med psykiske og sociale vanskeligheder.

UNGNU. Et træningstilbud for unge med psykiske og sociale vanskeligheder. UNGNU Et træningstilbud for unge med psykiske og sociale vanskeligheder. 1 At tilbyde et sted for unge, hvor den enkelte kan få hjælp og målrettet støtte til at komme videre i realisering af ens egen livsproces.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og

Læs mere

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015

Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Forebyggelse af ensomme ældre og socialt udsatte april 2015 Nr. Ansøger Aktiviteten/projektets formål Beskrivelse Ansøgt beløb Bevilling 1. Alkorådet (søgt begge puljer) Rådgivning og oplysning til misbrugeren

Læs mere

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 Villa Gallina, kl. 12.30 3 4 FREDAGS CAFÉ Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 7 8 9 Vemmetofte skov, kl. 12.30 10 11 Pårørendeskole Faxe,

Læs mere

KLUBBLAD. Krummeklubben. september januar Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G.

KLUBBLAD. Krummeklubben. september januar Center for Socialpædagogik Vordingborg. Tryk: Niels G. KLUBBLAD september 2019 - januar 2020 Krummeklubben Center for Socialpædagogik Vordingborg Tryk: Niels G. 16 1 Billede fra tidligere arrangement 2 15 Praktisk information Den kreative Vi mødes på VSV (Vordingborg

Læs mere

Behandlingscenter. Et tilbud til stofmisbrugere. Social- og sundhedsservice - Specialområdet

Behandlingscenter. Et tilbud til stofmisbrugere. Social- og sundhedsservice - Specialområdet Køge Rådgivnings- og Behandlingscenter Et tilbud til stofmisbrugere Social- og sundhedsservice - Specialområdet Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde KRB: Rådgivning og ambulant behandling på Egøjevej 34 2

Læs mere

ALinie STU. estegnen Center for socialt samvær, job og udvikling. Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse

ALinie STU. estegnen Center for socialt samvær, job og udvikling. Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse STU Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse ALinie Unge med behov for særlig tilrettelagt struktur JOB & AKTIVITETSCENTER estegnen Center for socialt samvær, job og udvikling Velkommen Hos os kan vi lide,

Læs mere

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge

Modul 1 Modul 3 Modul 6 Modul 9 1 uge 2 uger, Som oftest ses i sammenhæng med den kliniske undervisning i modul 6. 8 ½ uge Kafferisteriet Socialpsykiatrisk dagcenter Center for Psykiatri Skivevej 7 7500 Holstebro Klinisk underviser er Christina Dupont Lunow, telefon 96114734/36, mail: christina.dupont.lunow@holstebro.dk Vi

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2015 LUNDBYE-VARDINGHUS-GUDNASON JAZZ KONCERT Gratis koncert for jazz- og musikelskere på Gammel Torv med trioen Søren Lundbye (piano), Henrik

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

TILBUD OG RÅDGIVNING

TILBUD OG RÅDGIVNING Kræftens Bekæmpelse Region Hovedstaden TILBUD OG RÅDGIVNING til kræftpatienter og pårørende Region Hovedstaden Velkommen hos Kræftens Bekæmpelse Hvis du eller en af dine nærmeste får kræft, er det naturligt

Læs mere

Horsens Kommunes støtte til borgere med sindslidelse, /VS P /VS/HI

Horsens Kommunes støtte til borgere med sindslidelse, /VS P /VS/HI Horsens Kommunes støtte til borgere med sindslidelse,2015 25.08 2015/VS 27.00.00.00-P22-1-15/VS/HI En indgang i Velfærd og Sundhed En indgang for voksne borgere med sindslidelse til Horsens Kommune på

Læs mere

Hvad børn ikke ved... har de ondt af. PsykInfo region Sjælland og KAREN GLISTRUP

Hvad børn ikke ved... har de ondt af. PsykInfo region Sjælland og KAREN GLISTRUP Hvad børn ikke ved... har de ondt af PsykInfo region Sjælland og KAREN GLISTRUP WWW.FAMILIESAMTALER.DK Når børn er pårørende Paradoks: Trods HØJ poli1sk prioritering gennem 20 år Der er fortsat ALT for

Læs mere

Mental sundhed. Handicap- og psykiatriafdelingen

Mental sundhed. Handicap- og psykiatriafdelingen Mental sundhed at mental sundhed er at have det godt og at fungere godt i hverdagen at positive faktorer for mental sundhed prioriteres at den strukturelle tilgang til fremme af mental sundhed styrkes

Læs mere

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Lindehøj. Program 1/8-31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Lindehøj Program 1/8-31/12-2018 ÅBNE AKTIVITETSCENTER CENTERRÅDET Lindehøj VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ - ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

HØJSKOLEDAGE. 16. FEBRUAR: Tina Kjær Didriksen, fra Priorgårdens butik, kommer og fortæller om opstarten og arbejdet med butikken.

HØJSKOLEDAGE. 16. FEBRUAR: Tina Kjær Didriksen, fra Priorgårdens butik, kommer og fortæller om opstarten og arbejdet med butikken. HØJSKOLEDAGE 16. FEBRUAR: Tina Kjær Didriksen, fra Priorgårdens butik, kommer og fortæller om opstarten og arbejdet med butikken. Gennem et par år har Ringkøbing-Skjern Kommune arbejdet med idéen om at

Læs mere

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse:

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse: SMUKfest 2012, 8.-12. august kl. 13 til 23: Lands kampagnen En-af-os, PsykInfo Region Midt og Det Sociale Netværk står sammen om nyt tiltag Farmors stue, hvor vi bl.a. vil have festivalgæsterne til at

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2015

Nyhedsbrev januar 2015 Nyhedsbrev januar 2015 "Det ikke hvad vi tager, men hvad vi giver, der gør os rige. Henry Ward Beecher Rigtig glædeligt nytår! Vi ser frem til et nyt og spændende år Juleaftens arrangement 2014 Traditionen

Læs mere

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LILLESKOLEN FOR VOKSNE

TILSYNSRAPPORT RANDERS KOMMUNE LILLESKOLEN FOR VOKSNE TILSYNSRAPPORT LILLESKOLEN FOR VOKSNE Anmeldt socialfagligt tilsyn August 2017 1. TILSYNSRESULTAT 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Randers Kommune foretaget et anmeldt tilsyn på Lilleskolen

Læs mere

INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM

INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM Maj 2015 INFORMATION TIL DIG, DER ER TÆT PÅ ÉN MED EN PSYKISK SYGDOM Bedre pårørende- og netværksinddragelse i psykiatrien på Bornholm Psykiatri Materialet er udarbejdet i samarbejde mellem Psykiatrisk

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

27. 30. september 2012

27. 30. september 2012 Ballerupstjernens program for Frivilligdagene i Ballerup Social- og Integrationsministeriet har atter i år lagt op til afholdelse af Frivillig Fredag. Frivilligrådet under ministeriet har oprettet et sekretariat

Læs mere

Livsstil, fælles energi og mestring

Livsstil, fælles energi og mestring Livsstil, fælles energi og mestring 24. november 2015 Region Midtjylland Regionspsykiatrien Vest Livsstil, fælles energi og mestring Konference for medarbejdere og borgere i psykiatrien Der er ulighed

Læs mere

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune

Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune Center for Socialpsykiatri i Roskilde Kommune målsætninger socialfaglig indsats baseret på ny viden og evidens sammenhæng i indsatsen fokus på sundhed og forebyggelse fokus på boliger til sindslidende

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Tilbud fra Region Nordjylland

Tilbud fra Region Nordjylland LOKALE TILBUD Tilbud fra Region Nordjylland Psykiatrisk Skadestue Aalborg AKUT HJÆLP finder du hos Psykiatrisk Skadestue Aalborg: Ring til vagtlægen, tlf. 70 15 03 00. Psykisk syge kan også henvende sig

Læs mere

Bilag 2: Tilbud og indsatser, der endnu ikke er sikret finansiering fra 2018 og frem

Bilag 2: Tilbud og indsatser, der endnu ikke er sikret finansiering fra 2018 og frem KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Politik NOTAT Bilag 2: og indsatser, der endnu ikke er sikret finansiering fra 2018 og frem 1.1: Støtte- og kontaktpersonordning for hjemløse Støtte- og

Læs mere