2/2: THE GOOD LIFE 6/4: LOVE ADDICT 1/6: COOL IT 3/8: WASTE LAND 5/10: AMBASSADØREN 7/12: OVERRASKELSEN VELKOMMEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2/2: THE GOOD LIFE 6/4: LOVE ADDICT 1/6: COOL IT 3/8: WASTE LAND 5/10: AMBASSADØREN 7/12: OVERRASKELSEN VELKOMMEN"

Transkript

1

2 2/2: THE GOOD LIFE 6/4: LOVE ADDICT 1/6: COOL IT 3/8: WASTE LAND 5/10: AMBASSADØREN 7/12: OVERRASKELSEN Særlig tak til: Katrine Granholm, Georg Rune Andersen, Dicentia, Mikkeler, Arkena og CPH:DOX VELKOMMEN DOXBIO er en landsdækkende biografklub for dokumentarfilm. Vi går nu ind i vort andet år og er glade for at kunne annoncere, at vi siden starten i januar 2010 er vokset fra 20 til hele 40 biografer! Ligesom sidste år har vi udvalgt 6 af de stærkeste, smukkeste og mest rørende dokumentarfilm i Alle film vises traditionen tro ved en stor simultanvisning på tværs af Danmark - første onsdag i måneden, hver anden måned. Vi åbner 2011 programmet onsdag den 2. februar med filmen»the Good Life«og hver anden måned herefter præsenterers en ny og eksklusiv Danmarkspremiere. Interesserer du dig for dokumentarfilm så skriv følgende onsdage i kalenderen allerede nu.: 2/2, 6/4, 1/6, 3/8, 5/10 & 7/12. Tilmeld dig DOXBIO Facebook-gruppe eller nyhedsbrev på Så holder vi dig automatisk opdateret. De bedste hilsener, Josephine Michau & Marlene Schiött Rasmussen OBS: Intet medlemskab krævet Billetter købes i den enkelte biograf. Husk: Der er kun én chance for at se hver af de seks film! Nemlig ved den store simultanpremiere på ovenfor nævnte datoer. Så book i god tid. NB: I visse byer vises filmene længere.

3 2/2: THE GOOD LIFE Det er svært at være fattig, når man er født til at være rig I en lille portugisisk by tæt på havet bor to danske kvinder moderen Mette på 83 år og datteren Anne Mette på 56. Hele livet har de været rige; men nu er pengene sluppet op. Et liv levet på første klasse er erstattet af ubetalte regninger og kun ti euro om ugen. Men hvordan vænner man sig til en ny virkelighed, nu hvor millionarven er væk? Hvordan kan man overleve et liv i armod, når man er født til rigdom? Og hvem skal man bebrejde, 'Det lette liv' at drømmen om det søde liv nu er erstattet af et mareridt? Dokumentaristen Eva Mulvad har i tre år fulgt mor og datter i Portugal. Filmen er en både underholdende og tragisk fortælling om en families storhed og fald. Et moderne eventyr fra virkeligheden om en mor og datter der drømte om at leve lykkeligt til deres dages ende, men skæbnen ville det anderledes. Portræt Erik Molberg Hansen, Filmbillede: Pedro Claudio OFFICIAL SELECTION IDFA, AMSTERDAM 2010 OFFICIAL SELECTION TRIBECA FILM FESTIVAL NOMINERET TIL ROBERT, DANMARK 2011 Danmark 2010 Længde: 83 min. Producer: Sigrid Dyekjær. Produktion: Danish Documentary Sprog: Dansk (engelsk, portugisisk). Tekst: Dansk Prisvindende instruktør Eva Mulvad er uddannet på Den Danske Filmskole i Har lavet dokumentarfilm for TV siden 1997 og har bl.a. vundet en af verdens mest prestigefulde dokumentarfilmpriser, Silver Wolf Award på IDFA i Amsterdam og World Cinema Jury Prize på Sundance Film festival for filmen»vores lykkes fjender«/»enemies of Happiness«(2006). (Født DK). med live webcast: Læs mere på side 18

4 6/4: LOVE ADDICT Not a love Story Elsker du mig ligeså meget, som jeg elsker dig? Spørgsmålet optager den elskende døgnet rundt og kan være ligeså opslidende som kampen om liv og død. Pernille Rose Grønkjærs nye dokumentarfilm beskriver hvordan den romantiske kærlighed bliver til en altopslugende besættelse. Hvordan føles det, når hver eneste beslutning, hver eneste tanke og hvert eneste sekund kun afhænger af hvad et andet menneske gør? Når dette menneske derfor bliver grundlaget for hele din eksistens? Eliza - en ung kvinde - elsker af hele sit hjerte. Hun kender til alle detaljer i Christophers liv og er slået omkuld af kærlighed. Han ved det bare ikke, for han har endnu ikke mødt hende. Eliza og mange andre fortæller deres historie i filmen. Udgangspunktet er drømmen om den eneste ene, som man ikke at kan leve foruden, men det handler i virkeligheden om frygten for ikke at være elsket og om at elske alt for meget. Om at ville kontrollere illusionen og kræve kærligheden gengældt. Det handler om at være afhængig af kærlighed. Portræt: Erik Molberg, filmbillede: Pernille Rose Grønkjær Danmark 2011 Producer: Sigrid Dyekjær. Production: Danish Documentary Forventet længde: 80 min. Sprog: Engelsk. Tekst: Dansk Pernille Rose Grønkjær er uddannet ved Den Danske filmskole i I 2006 lavede Pernille filmen»the Monastery Hr. Vig og nonnen«som er blandt de mest prisvindende dokumentarfilm nogensinde, bl.a. The Joris Ivens Award IDFA 2006, Full Frame Grand Jury Award 2007 og den danske Bodil for bedste dokumentarfilm i (Født DK). verdenspremiere

5 1/6: COOL IT Bjørn Lomborg og de knagende gletsjeres politik I filmen»cool it«stiller den verdensberømte dokumentarist Ondi Timoner (»Dig!«,»We live in public«) skarpt på Bjørn Lomborg og hans debatskabende idéer om løsningen af verdens problemer. Vi kommer bag videnskabsmanden og idealisten Bjørn Lomborg fra hans tidlige dage i Greenpeace til han pludselig står for skud for sine kontroversielle bøger - til i dag at være en af de mest indflydelsesrige figurer i debatten om den globale opvarmning. Lomborgs pointe er at vi skal prioritere, og at klimaet ligger længere nede på listen end mange af verdens andre problemer. Er frygten omkring global opvarmning virkelig blot et led i en propaganda-industri, der benyttes til at skabe politiske agendaer? Vær med den 1/6 og tag selv stilling, når DOXBIO blænder op for denne tankevækkende og højt nominerede film af den verdensberømte instruktør Ondi Timoner. USA 2010 Længde: 90 min. Producer: Terry Botwick Produktion: 1019 Entertainment Sprog: Engelsk Tekst: Dansk Ondi Timoner er den eneste instruktør som har vundet Grand Jury Prize på Sundance Film Festival i USA to gange.»dig!«fra 2004 omhandler de to bands The Dandy Warhols og The Brian Jonestown Massacre, mens 2009 vinderfilmen,»we Live In Public«, handler om en internet gurus groteske reality eksperiment. (Født USA). OFFICIAL SELECTION "TIFF 2010" OFFICIAL SELECTION "IDFA 2010" OFFICIAL SELECTION "CPH:DOX 2010"

6 3/8: WASTE LAND Affaldskunst til kamp mod fattigdom i verdens største skraldeby Filmbillede: Vic Muniz WINNER HUMAN RIGHTS AWARD BERLIN FILM FESTIVAL 2010 WINNER AUDIENCE AWARD SUNDANCE FILM FESTIVAL 2010 WINNER BEST DOCUMENTARY, SEATTLE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2010 Den brasilianske fotograf og billedkunstner Vic Muniz har specialiseret sig i fantasifulde portrætter i alt fra diamantstøv til sirup, der udstilles på MoMA og sælges for femcifrede beløb. Men Muniz selv er opvokset i Sao Paulos fattigdom, og kunst som et eksklusivt foretagende kun forundt eliten er ikke hans stil. Med udgangspunkt i spørgsmålet 'Can art change people?' gør han i stedet kunsten til et socialt projekt med en mission. Med håbet om at kunne gøre en forskel med sin kunst, inddrager Muniz på fascinerende vis de lokale skraldere i et farverigt affaldsorgie af et kunstværk, der inden længe hænger side om side med Andy Warhol. Et projekt, der gør skralderne klogere på egne værdier og ambitioner, men også smerteligt bevidste om deres plads i bunden af samfundet. Lucy Walker indfanger det etisk komplekse i Muniz' vision, og»waste land«er med rette blevet hædret verden over for dens rørende og livsbekræftende historie. England / Brasilien 2010 Længde: 99 min. Producer: Angus Aynsley, Hank Levine Producent: Almega Projects Ltd Sprog: Engelsk og portugisisk. Tekst: Dansk Den engelske instruktør Lucy Walker er kendt for hele fire spillefilmslængde dokumentarfilm:»devil's Playground«(2002),»Blindsight«(2006),»Countdown to Zero«(2010) og den her aktuelle»waste Land«(2010). Sidstnævnte film har indtil videre vundet hele 26 filmpriser. Heriblandt Audience Award ved IDFA i Amsterdam og Sundance Film Festival 2010.

7 5/10: AMBASSADØREN Portræt: Johan Stahl Som en af årets sidste film viser vi Mads Brüggers nye dokumentar. Af sikkerhedsmæssige hensyn kan vi i skrivende stund ikke røbe mere. Men en ting kan vi fortælle. Hvis du synes, hans film "Det røde kapel" fra Nord Korea overraskede og inspirerede, vil du helt sikkert heller ikke blive skuffet denne gang, hvor Mads Brügger igen rejser på tværs af ufremkommelige verdensdele og betændte miljøer for at udfordre og udforske korruptionens og griskhedens sande væsen. Gennem part fiktion, part fakta fortæller han en både dramatisk, chokerende og tragikomisk historie om, hvordan vores internationale samfund virkelig fungerer. Skriv dig på nyhedsbrevet så bliver du blandt de første til at blive indviet i hemmeligheden. Danmark Forventet længde: 80 min. Producer: Peter Engel. Produktion: Zentropa. Sprog: Dansk og engelsk. Tekst: Dansk Mads Brügger har arbejdet som journalist for DR siden 1996 hvor han har gjort sig bemærket indenfor sartirisk dokumentar. Senest kender vi ham fra Den 11. Time,»Danes for Bush«(2004),»Quatraro Mysteriet«(2009) og»det Røde Kapel«(2009), som bl.a. vandt hovedprisen for World Cinema Documentary ved en af verdens vigtigste filmfestivaler, Sundance Film Festival i USA, (Født Dk).

8 BONUSFILM I løbet af 2011 vil vi yderligere vise 1-3 bonusfilm. Disse vises på ikke fastsatte datoer og udvalg af biografer. Her er en forsmag på årets bonusfilm: 7/12: Overraskelsen Årets sidste film bliver også årets overraskelse. DOXBIO udfylder pladsen med det bedste ude fra verden. Vi scanner filmfestivalerne i 2011 og vælger den bedste film til at afslutte året med. Mere ved vi ikke, men vi ved det bliver godt Min Avatar og mig : En filminstruktør beslutter sig for at prøve lykken i den virtuelle online-verden Second Life men på rejsen er han tæt på at miste alt både i den virtuelle og den virkelige verden, som på mystisk vis blander sig med hinanden. Vises maj Drømme på dåse : En raviolidåsens lange rejse fra den anden side af Jorden og gennem Europa. En historie om skæbner, drømme og hvordan vores mad egentlig bliver til. Vises i slutningen af året. firma/skole/gruppebooking Hvis du er interesseret i en særvisning så kontakt os venligst på info@doxbio.dk - eller lav en aftale direkte med din lokale biograf.

9 Birkerød Birkerød Bio Hovedgaden Birkerød Tlf Ebeltoft Den Europæiske Filmhøjskoles Biograf Carl Th. Dreyers Vej Ebeltoft biografen@efc.dk Frederiksværk Kosmorama Nørregade 10 B 3300 Frederiksværk Tlf Faaborg Helios Teatret Banegårdspladsen Faaborg Tlf Gladsaxe Bibliografen Bagsværd Hovedgade Bagsværd Tlf Glostrup Glostrup Bio Bryggergårdsvej Glostrup Tlf Haderslev Kosmorama Torvet Haderslev Tlf Hadsund Hadsund Bio 1-2 Kirkegade Hadsund Tlf Hammel Fotorama Hammel Hillerød Café Slotsbio Frederiksværksgade 11C 3400 Hillerød Tlf Herlev Herlev Teaterbio Herlev Bygade Herlev Tlf Holbæk Grand Bio Ahlgade Holbæk Tlf Holte Reprise Teatret Øverødvej Holte Tlf Humlebæk Humle Bio Humlebæk Strandvej Humlebæk Tlf Ikast Ikast Bio Strøget Ikast Tlf Ishøj Ishøj Bio Ishøj Østergade Ishøj Tlf Kolding Nicolai Bio Skolegade Kolding Tlf Korsør Korsør Biografteater Jens Baggesens Gade Korsør Tlf København Grand Teatret Mikkel Bryggers Gade København K Tlf København Empire Bio Guldbergsgade 29F 2200 København N Tlf Mors Bio Mors Kirkegade Nykøbing M Tlf Langeland Bio Langeland Grønnegården Rudkøbing Tlf Ringe Ringe Bio Østergade Ringe Tlf Ry Ry Biograf Kyhnsvej Ry Tlf Rødding Rødding Bio Søndergyden Rødding Tlf Rødovre Bio Viften Rødovre Parkvej Rødovre Tlf Ulbjerg DOX:BIO Ulbjerg Sundstrupvej Skals Tlf Odense Cafébiografen Brandts Passage Odense Tlf Næstved Næstved Bio Kattebjerg Næstved Tlf Slangerup Slangerup Bio Brobæksgade Slangerup Tlf Skørping Kinorevuen Sverriggårdsvej Skørping Tlf Stege Biografen Stege Storegade Stege Tlf Vig Kulturhuset Vig Bio Ravnsbjergvej Vig Tlf Vordingborg Biograf Caféen Banegårdspladsen 4760 Vordingborg Tlf Aalborg Biffen Art Cinema Teglgårds Plads Ålborg Tlf Århus Metropol Tordenskjoldsgade Aarhus N Århus Øst for Paradis Paradisgade Århus C Tlf Århus Metropol Tordenskjoldsgade Århus N Tlf

10 CINECAST I 2010 introducerede vi den live-transmitterede webcast for det danske biografpublikum. Vi har haft mange interessante debatter, interviews og sågar en musikquiz på tværs af biograferne det forløbne år. Tak til publikum for Jeres aktive deltagelse. Vi satser på at give Jer flere af den slags oplevelser, og vi håber, I også vil være med i år. Om der er Cinecast og andre ekstra-oplevelser ved vores visninger annonceres film for film : Skriv dig på vores nyhedsbrev så holder vi dig opdateret: ooog...værsgo! Ny filmsektion om torsdagen. Dedikeret til de levende billeder

11 Doxbio Tagensvej 85 F 2200 Kbh N info@doxbio.dk Del af»copenhagen Film Festivals«

Technology Projector Projector's type Projector's resolution

Technology Projector Projector's type Projector's resolution Country Site Town Company Number of digital projectors in the cinema Technology Projector Projector's type Projector's resolution Server Number of 3D screens Supplier of 3D technology DK Kinorama Aabenraa.

Læs mere

Digitale biografer i Danmark

Digitale biografer i Danmark Digitale biografer i Danmark Bemærk venligst nedenstående oplysninger udelukkende beror på information fra den enkelte biograf i hhv. Danmark, Grønland og på Færøerne og at DFI s støtteordning kun omfatter

Læs mere

Digitale biografer i Danmark

Digitale biografer i Danmark Digitale biografer i Danmark Bemærk venligst at nedenstående oplysninger udelukkende beror på information fra den enkelte biograf i hhv. Danmark, Grønland og på Færøerne og at DFI s støtteordning kun omfatter

Læs mere

Digitale biografer i Danmark. Slutopgørelse.

Digitale biografer i Danmark. Slutopgørelse. Digitale biografer i Danmark Slutopgørelse. Bemærk venligst nedenstående oplysninger udelukkende beror på information fra den enkelte biograf i hhv. Danmark, Grønland og på Færøerne og at DFI s støtteordning

Læs mere

Digitale biografer i Danmark

Digitale biografer i Danmark Digitale biografer i Danmark Bemærk venligst at nedenstående oplysninger udelukkende beror på information fra den enkelte biograf i hhv. Danmark, Grønland og på Færøerne og at DFI s støtteordning kun omfatter

Læs mere

DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET

DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET VELKOMMEN TIL DOXBIOS FORÅRSPROGRAM DOXBIO bringer dokumentarfilm ud i biograferne - i hele Danmark. Vi samarbejder med 50 biografer fra København

Læs mere

DOXBIO EFTERÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET

DOXBIO EFTERÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET DOXBIO EFTERÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET VELKOMMEN TIL DOXBIOS EFTERÅRSPROGRAM En af de rigtig spændende ting ved at beskæftige sig med dokumentarfilm er, at filmene er så forskellige

Læs mere

Matas-butik Adresse Postnr. By Dato Tidspunkt

Matas-butik Adresse Postnr. By Dato Tidspunkt Matas Trianglen Østerbrogade 72 2100 København Ø 10.08 12.00-16.00 Matas Østerbrogade 142 2100 København Ø 18.08 12.00-16.00 Matas Østerbrogade 104 2100 København Ø 25.08 12.00-16.00 Matas Østerbro Centret

Læs mere

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí?

Kære Aabenraa Rotary Klub. Como vão as coisas por aí? Kære Aabenraa Rotary Klub Como vão as coisas por aí? Jeg vil gerne først takke mange gange for, at I har givet mig muligheden for at komme ud som udvekslingsstudent og opleve en helt ny og spændende kultur!

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Product videos improves conversion rates with in average 30%

Product videos improves conversion rates with in average 30% Product videos improves conversion rates with in average 30% Mine tre budskaber i dag hvad er preview networks markedsføring starter tidligere online jeres content er fedt - invester i at få det ud 2005

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Voldtægt som Krigsvåben

Voldtægt som Krigsvåben Voldtægt som Krigsvåben Hver dag mødes en gruppe kvinder i en forening beliggende i forstad til Sarajevo. Alle har de en fælles historie. Foreningen er filmens omdrejningspunkt og her finder vi filmens

Læs mere

BELLEVUE HELAFTENS- OPLEVELSE. 2 biografbilletter inkl. øl/vand eller kaffe/the på en nærliggende café/bar

BELLEVUE HELAFTENS- OPLEVELSE. 2 biografbilletter inkl. øl/vand eller kaffe/the på en nærliggende café/bar BELLEVUE HELAFTENS- OPLEVELSE 2 biografbilletter inkl. øl/vand eller kaffe/the på en nærliggende café/bar AFTENEN, DER SCORER TOPKARAKTER Mon ikke det er tæt på at være den fuldendte date eller tøseaften

Læs mere

Øst for Paradis præsenterer RED ARMY. Instrueret af Gabe Polsky

Øst for Paradis præsenterer RED ARMY. Instrueret af Gabe Polsky Øst for Paradis præsenterer RED ARMY Instrueret af Gabe Polsky PREMIERE 23. april 2015 PRESSEVISNING PREMIERE BIOGRAFER torsdag d. 26. februar kl. 9.30 i Grand, Kbh samt torsdag d. 16. april kl. 9.30 i

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

Øst for Paradis præsenterer WOLF AND SHEEP. Instrueret af Sharhbanoo Sadat

Øst for Paradis præsenterer WOLF AND SHEEP. Instrueret af Sharhbanoo Sadat Øst for Paradis præsenterer WOLF AND SHEEP Instrueret af Sharhbanoo Sadat PREMIERE 1. juni 2017 PRESSEVISNINGER PREMIERE BIOGRAFER 23. maj kl. 9.30 i GRAND Grand Teatret, Kbh Empire Bio, Kbh Øst for Paradis,

Læs mere

Efteruddannelsestur til International Documentary Festival Amsterdam (IDFA).

Efteruddannelsestur til International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Efteruddannelsestur til International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Sine Marianne Christensen Klipper DR Danmark Tidsperiode: 22.-25. november 2012 Formål: Hvert år i november omdannes Amsterdams

Læs mere

ALM. BRAND - INVESTERINGSORDNING PENSION BRUGERVEJLEDNING

ALM. BRAND - INVESTERINGSORDNING PENSION BRUGERVEJLEDNING ALM. BRAND - INVESTERINGSORDNING PENSION BRUGERVEJLEDNING WWW.ALMBRAND.DK ALM.SUND FORNUFT INDHOLD ALM. BRAND INVESTERINGSORDNING.... 3 HER FINDER DU ALM. BRAND INVESTERINGSORDNING.......................

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO.

Igen i denne måned har vi en europæisk kvalitetstegnefilm på programmet med Rabalder Bio visning af den italienske nyfortolkning af PINOCCHIO. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Så er juleaften for filminteresserede også kaldet Oscarnatten forbi og vi har en masse nye vindere. Årets bedste film Steve McQueens 12 YEARS A SLAVE kan ses lige nu i Teaterbio,

Læs mere

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min.

FROST ONE CHANCE. MANDELA: VEJEN TIL FRIHED Spilleperiode: 1. 4. februar 2 timer og 19 min. Kære Teaterbio-gæst, INTRO Den mørke tid er biograftid. Vi inviterer inden for i varmen i februar med 11 meget forskellige film. I vinterferien kan man se film hele dagen og der er både noget for de små,

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Alle har en historie at fortælle. Oftest giver en personlig historie os et billede af, hvem den fortællende

Læs mere

Filialens åbningstider:

Filialens åbningstider: Adresse Information Vænget 13 4400 Kalundborg Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag: 10:00-16:00 Søndergade 44 8000 Aarhus C Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag: 10:00-16:00 Juleaften, :, Nytårsaften, :, Holmens

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Hvornår er man egentlig dansker? Når man ser dansk ud? Når man har dansk pas? Eller danske forældre? Er man

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

DOXBIO EFTERÅR 2015 DOKUMENTARFILM I BIOGRAFEN BRINGER DIG TÆTTERE PÅ VIRKELIGHEDEN

DOXBIO EFTERÅR 2015 DOKUMENTARFILM I BIOGRAFEN BRINGER DIG TÆTTERE PÅ VIRKELIGHEDEN DOXBIO EFTERÅR 2015 DOKUMENTARFILM I BIOGRAFEN BRINGER DIG TÆTTERE PÅ VIRKELIGHEDEN VELKOMMEN TIL DOXBIOS EFTERÅRSPROGRAM DOXBIO bringer dokumentarfilm ud i biograferne - i hele Danmark. Det har vi gjort

Læs mere

Zentropa og Adomeit Films stjernebesatte danske film HARPIKS udtaget til Toronto International Film Festival

Zentropa og Adomeit Films stjernebesatte danske film HARPIKS udtaget til Toronto International Film Festival Pressemeddelelse, 13. august 2019 Zentropa og Adomeit Films stjernebesatte danske film HARPIKS udtaget til Toronto International Film Festival På foto: Peter Plaugborg som Jens og Vivelill Søgaard Holm

Læs mere

HVAD. En kort gennemgang af konceptet

HVAD. En kort gennemgang af konceptet - Præsentation HVAD En kort gennemgang af konceptet 2 Konceptet Indenfor 1 Time er opstået pga. et unikt samarbejde med DSB og vort store arkiv, der gør det muligt at aflevere en opdateret film hver 14.

Læs mere

eksklusivt for Museumsklubbe IDEAL. Ein Gesp Fyns kunstmuseum Kærligheden mellem Carl og Anne Marie Carl nielsen Museet

eksklusivt for Museumsklubbe IDEAL. Ein Gesp Fyns kunstmuseum Kærligheden mellem Carl og Anne Marie Carl nielsen Museet 201a2m Progr eksklusivt for Museumsklubbe ns medlemmer 26.1. h räch Gespräc IDEAL. Ein Gesp Fyns kunstmuseum 8.5. Døden i Landsbyen den Fynske landsby 28.2. Kærligheden mellem Carl og Anne Marie Carl nielsen

Læs mere

6 film tættere på virkeligheden. Hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm. Tag et program.

6 film tættere på virkeligheden. Hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm. Tag et program. DOxbio 2013 6 film tættere på virkeligheden Hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm. Tag et program. POLITIKEN 3 Torsdag 17. januar 2013 FILM Danmarks eneste filmsektion. Fuldt overblik over aktuelle

Læs mere

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende

Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Kvalita5v brugerundersøgelse Den Gamle By December 2012 Forskelle og fællesnævnere mellem lokale og na5onale besøgende Personaer, udviklet idm. Brugerundersøgelse. Januar 2013 analyse > proces > udvikling

Læs mere

DOEL EN DOKUMENTARFILM AF FREDERIK SØLBERG

DOEL EN DOKUMENTARFILM AF FREDERIK SØLBERG DOEL EN DOKUMENTARFILM AF FREDERIK SØLBERG DOEL En dokumentarfi lm af Frederik Sølberg 70 minutter Verdenspremiere på CPH:DOX 2018 fredag d. 16. marts kl. 20 i Empire Bio. Udtaget til NEXT:WAVE-konkurencen.

Læs mere

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Featuring Borgerscenen JERNBANEGADE 9-9000 AALBORG Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANSFORMATOR ER AALBORG TEATERS EKSPERIMENTE-

Læs mere

Rapport for deltagelse i Input i Sydney

Rapport for deltagelse i Input i Sydney Rapport for deltagelse i Input i Sydney København, 31.5.2012 Christian Friis Degn Journalist, DR Nyheder (primært Bag Borgen og 21 Søndag ) Dato for deltagelse: 5. maj til 13. maj, inkl. rejse. Hvad er

Læs mere

Støt gigtsagen - spil med i Efterårslotteriet og vind

Støt gigtsagen - spil med i Efterårslotteriet og vind SPIL MED OG VIND Støt gigtsagen - spil med i Efterårslotteriet og vind Store vinderchancer Se her, hvor mange lodder du får for pengene... 75 kr. Du får 13 lodder 125 kr. Du får 29 lodder HOVEDTRÆKNINGEN

Læs mere

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018?

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Indhold Figur 1.0 - Opvarmning af danske boliger med varmepumpe 3 Figur 2.0 - Interesse for grøn energi 6 Figur 3.0 - Grønt Flag Grøn Skole 7 Figur 4.0 -

Læs mere

Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF - Odense International Film Festival 2019

Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF - Odense International Film Festival 2019 Pressemeddelelse 25. juni 2019 Marijana Jankovic er årets kunstneriske profil på OFF - Odense International Film Festival 2019 Under temaet 'mod' tegner den fyrige og yderst aktuelle skuespiller og instruktør

Læs mere

Kom gratis med LO til Købehavns internationale dokumentarfilmfestival, cph:dox

Kom gratis med LO til Købehavns internationale dokumentarfilmfestival, cph:dox Dokumentar der batter Kom gratis med LO til Købehavns internationale dokumentarfilmfestival, cph:dox Danskerne vil gerne se film med noget på hjerte. Det er cph:dox et bevis på. På blot to år er den københavnske

Læs mere

Kristoffer Thurøe +45 2980 8128

Kristoffer Thurøe +45 2980 8128 Wonderful Copenhagen Gammel Kongevej 1 1610 København V Danmark MED KØBENHAVN I HJERTET OG KOMMUNIKATION I HJERNEN Lige siden jeg startede på Journalisthøjskolen, har jeg ønsket at komme i praktik hos

Læs mere

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred

Nyhedsbrev III 2012. Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 1 især på side 4 Nyhedsbrev III 2012 Scleroseforeningens lokalafdeling for Holbæk, Kalundborg og Odsherred 2 Indholdsfortegnelse Byttepengeindsamlingen side 3 Det ultrakorte men virkeligt vigtige side

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Hidtil har fremgangen på arbejdsmarkedet været mest tydelig i og omkring København og Århus. Det seneste år er mange nye kommuner dog kommet bedre med.

Læs mere

Forlaget BB KULTUR. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor.

Forlaget BB KULTUR. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor. Med afsløring af de psykologiske spil, der spilles i familien og på arbejdspladsen. Forlaget BB KULTUR 1 KOPI eller ÆGTE Bodil Brændstrup, 2009

Læs mere

Danmarks Bedste Handelsby

Danmarks Bedste Handelsby Danmarks Bedste Handelsby 2012 Indholdsfortegnelse Danmarks Bedste Handelsby 2012 2 Kundeinterviews 3 Resultater - Top 5 18 Juryens bedømmelse 24 Resultater - Danmarks Bedste Handelsby 2012 26 Danmarks

Læs mere

Oversigt over de nye byretters adresser og telefonnumre

Oversigt over de nye byretters adresser og telefonnumre Oversigt over de nye byretters adresser og telefonnumre I forbindelse med retskredsreformen får mange byretter nye adresser og telefonnumre. Oplysningerne om byretternes adresser, telefonnumre, mv. pr.

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Fattigdommen rammer skævt i Danmark

Fattigdommen rammer skævt i Danmark Fattigdommen rammer skævt i Danmark Fattigdommen har igennem en årrække været stigende i Danmark, og de nyeste tal viser, at fattigdommen er steget til næsten 234.000 personer i 2009, når studerende udelades.

Læs mere

status Lever du livet eller lever livet dig?

status Lever du livet eller lever livet dig? Daisy Løvendahl Personlig rådgiver status Lever du livet eller lever livet dig? www.daisylovendahl.dk Vælg til og fra #1. tid til at tjekke ind Fælles for de mennesker, jeg arbejder med, er, at det, de

Læs mere

Steen Steensen Blicher (1772 1848): Hosekræmmeren (1829) for en del år siden. i sidste måned. i sidste uge

Steen Steensen Blicher (1772 1848): Hosekræmmeren (1829) for en del år siden. i sidste måned. i sidste uge Side 10 af 28 Navn: Steen Steensen Blicher (1772 1848): Hosekræmmeren (1829) 1. Fortællerens første besøg hos hosekræmmeren finder sted for en del år siden i sidste måned i sidste uge 2. Fortællerens første

Læs mere

Find dig selv: Her bor de fattige og de rige

Find dig selv: Her bor de fattige og de rige Find dig selv: Her bor de fattige og de rige Rig og fattig klumper sig sammen sammen - hver for sig. Indkomstforskellene bliver større og større i Danmark, og tendensen er klar. De rige vil gerne bo i

Læs mere

Øst for Paradis præsenterer PARTY GIRL. Instrueret af Marie Amachoukeli, Claire Burger & Samuel Theis

Øst for Paradis præsenterer PARTY GIRL. Instrueret af Marie Amachoukeli, Claire Burger & Samuel Theis Øst for Paradis præsenterer PARTY GIRL Instrueret af Marie Amachoukeli, Claire Burger & Samuel Theis PREMIERE 29. januar 2015 PRESSEVISNING PREMIERE BIOGRAFER onsdag 21. Januar kl. 9.30 i Grand Gloria,

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Shades of Winter. Tekst Josefine Grunnet Foto Sebastian Marko/Red Bull Content Pool

Shades of Winter. Tekst Josefine Grunnet Foto Sebastian Marko/Red Bull Content Pool PURE Shades of Winter Ja, freeskiing er bestemt også for kvinder! På filmfestivalen D.A.F.F. kan du i år se filmen PURE, hvor Sandra Lahnsteiner sætter fokus på kvindelig freeskiing. Kom i stemning til

Læs mere

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro Notat Kommunalvalg Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne Bo Panduro Kommunalvalg - Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen

Læs mere

Hjemmehjælp til ældre 2012

Hjemmehjælp til ældre 2012 Ældre Sagen august 2013 Hjemmehjælp til ældre 2012 Færre hjemmehjælpsmodtagere og færre minutter pr. modtager I 2012 var der godt 130.000 over 65 år, der var visiteret til at modtage hjemmehjælp, mens

Læs mere

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film ANGEL FILMS PRÆSENTERER Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film Instrueret af Enrique Gato Manuskript af Javier Barreira & Gorka Magallón Tad Stones Den fortabte eventyrer Dansk synopsis

Læs mere

Abuks historie. Side 10. Se filmen igen. Sørg for at du kan stoppe filmen og tage noter undervejs. Skriv så om Abuk og hendes historie her: Navn:

Abuks historie. Side 10. Se filmen igen. Sørg for at du kan stoppe filmen og tage noter undervejs. Skriv så om Abuk og hendes historie her: Navn: Abuks historie Se filmen igen. Sørg for at du kan stoppe filmen og tage noter undervejs. Skriv så om Abuk og hendes historie her: Navn: Alder nu: By: Familie: Alder da hun blev bortført: Hvor lang tid

Læs mere

Avisen i undervisningen

Avisen i undervisningen Flensborg Avis præsenterer Avisen i undervisningen Oplev årets pressefoto 2014 Dansk Centralbibliotek december 2015 Nr. 28 i serien Grydeklar Undervisning - fem ture gennem udstillingen Indhold Årets pressefoto

Læs mere

Udstilling Lysets Hus

Udstilling Lysets Hus Udstilling Lysets Hus August til december 2009 Kære Lysets Hus... Jeg er rigtig glad for at udstille mine malerier i Lysets Hus - et fantastisk spændende og spirituelt sted og jeg takker hermed for invitationen.

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Frihed, lighed, frivillighed

Frihed, lighed, frivillighed Frihed, lighed, frivillighed En god idé Vi havde gået rundt i Gellerupparken hele dagen, Robert Putnam, fire lokale embedsfolk og jeg. Robert Putnam er amerikaner og én af verdens mest indflydelsesrige

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune Sådan kommer din bolig til at se ud Det betyder regeringens bolig-udspil fordelt på kommune Kilde: Skatteministeriet Ejendomsværdi Albertslund Billigere hus 1800000 28400 30400 31200 30400 800 0 19900

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009

Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009 Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009 Stort set alle landets kommuner har haft et fald i antallet af arbejdspladser fra 2009 til 2012. Det gælder dog ikke Vallensbæk, Herlev, Billund,

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Mads Rørvig (V).

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Mads Rørvig (V). Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 533 Offentligt J.nr. 2011-518-0180 Dato: 07.06.2011 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj 2011.

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 30/3 2012

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 30/3 2012 Anette blev hyldet i anledningen af de 25 år! Både børn og voksne mødte i går eftermiddags talstærkt op for at hylde Anette, der nu har rundet de 25 somre - som lærer på Århus Friskole. Og sikken en hyldest!

Læs mere

ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK

ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK WWW.ALMBRAND.DK ALM.SUND FORNUFT ALM. BRAND ALM. BRAND NETBANK SÅDAN STARTER DU NETBANKEN Gå ind på hjemmesiden www.almbrand.dk Vælg Netbanken under Genveje nederst

Læs mere

Privatskoleudvikling på kommuneniveau

Privatskoleudvikling på kommuneniveau Privatskoleudvikling på kommuneniveau Indhold 1) Stigning/fald i andel privatskolebørn i perioden 2003-2013 2) Andel privatskoleelever 2003-2013 3) Fremskrivning, ud fra de sidste 10 års udvikling, til

Læs mere

Guds rige og Guds evighed overtrumfer døden og dermed også tiden. Derfor har Guds rige og Guds evighed betydning også i øjeblikkets nu.

Guds rige og Guds evighed overtrumfer døden og dermed også tiden. Derfor har Guds rige og Guds evighed betydning også i øjeblikkets nu. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 2. juni 2013 Kirkedag: 1.s.e.Trin/A Tekst: Luk 16,19-31 Salmer: SK: 747 * 696 * 47 * 474 * 724 LL: 747 * 447 * 449 * 696 * 47 * 474 * 724 Hvem kommer ind

Læs mere

CFU s Lønkort for staten pr. 1/

CFU s Lønkort for staten pr. 1/ Side 1 af 10 CFU s Lønkort for staten pr. 1/10-2018 Indholdsfortegnelse 1.0 Grundbeløb... 2 2.0 Aktuelle satser pr. år... 4 3.0 Aktuelle satser pr. måned... 6 4.0 Procentregulering i staten... 8 5.0 Lønrammer

Læs mere

CPH PIX Filmfestival Tilbud

CPH PIX Filmfestival Tilbud CPH PIX Filmfestival Tilbud PIX vil gerne i anledning af filmfestivalens snarlige afholdelse tilbyde jer muligheden for at komme til PIX visninger til reduceret pris med et filmpas eller rabatkort. Vores

Læs mere

Syddanmarks unge. Storbyen trækker. på kanten af fremtiden. NO.04 baggrund og analyse

Syddanmarks unge. Storbyen trækker. på kanten af fremtiden. NO.04 baggrund og analyse Syddanmarks unge på kanten af fremtiden Et kig på Syddanmarks unge nøglen til fremtidens vækst NO.04 baggrund og analyse Storbyen trækker Storbyen trækker i de syddanske unge og det samme gør muligheden

Læs mere

ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer

ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer ANALYSENOTAT Konkurrenceudsættelsen stagnerer AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE OG MARKEDSCHEF JAKOB SCHARFF Nye tal omkring Indikator for Konkurrenceudsættelse (IKU) der måler hvor stor en del af de konkurrenceegnede

Læs mere

Scenen er min! - Kompendium. Seniorkursus Vork efteråret 2013. Instruktører: Jonas Hundebøll, Sigrid Andersen og Rikke Tranberg Madsen

Scenen er min! - Kompendium. Seniorkursus Vork efteråret 2013. Instruktører: Jonas Hundebøll, Sigrid Andersen og Rikke Tranberg Madsen - Kompendium Scenen er min! Seniorkursus Vork efteråret 2013. Instruktører: Jonas Hundebøll, Sigrid Andersen og Rikke Tranberg Madsen I følgende dokument har vi skrevet de bedste, sjoveste og dårligste

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb

Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb Fælles foredragsrække i Hillerød og omegns kirker, efterår 2015 Fortsættelsen af Salmemaraton projektet HVER GENERATION har brug for at kunne kaste sit eget

Læs mere

Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere:

Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere: Sundhedsforsikring Trygs kvalitetssikrede netværk af behandlere: Jylland Privathospitaler og klinikker Aleris Privathospitaler (Herning, Esbjerg, Århus, Ålborg) Birk Centerpark 28 7400 Herning Tlf.: 36

Læs mere

CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018

CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018 Side 1 af 10 CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018 Indholdsfortegnelse 1.0 Grundbeløb... 2 2.0 Aktuelle satser pr. år... 4 3.0 Aktuelle satser pr. måned... 6 4.0 Procentregulering i staten... 8 5.0 Lønrammer

Læs mere

SHELL STATION ADRESSE POSTNR. BY TELEFON

SHELL STATION ADRESSE POSTNR. BY TELEFON SHELL STATION ADRESSE POSTNR. BY TELEFON SHELL KØBENHAVN Ø Lyngbyvej 60 A 2100 København Ø 3920 5501 SHELL KØBENHAVN S AMAGERFÆLLEDVEJ SHELL KØBENHAVN S VERMLANDSGADE SHELL/7-ELEVEN KØBENHAVN ENGLANDSVEJ

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Topskatten betales af de personer i Danmark med de højeste indkomster, og de bor i høj grad i kommunerne i Nordsjælland og omkring København. Hvis man vælger

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Stor og stigende forskel på den sociale arv mellem kommunerne

Stor og stigende forskel på den sociale arv mellem kommunerne Stor og stigende forskel på den sociale arv mellem kommunerne Der er stor forskel på, hvor mange af de børn, der vokser op i ufaglærte hjem, som selv får en uddannelse som unge og dermed bryder den sociale

Læs mere

I bilagstabel A findes en oversigt over de udfaldstruede medlemmer fordelt på kommuner.

I bilagstabel A findes en oversigt over de udfaldstruede medlemmer fordelt på kommuner. 2. september 202 OJ/he Note vedr. udfaldstruede medlemmer i HK s a-kasse I foråret 200 indgik VKO et forlig om ændringer i dagpengesystemet, som bl.a. indebar en reduktion af dagpengeperioden fra 4 til

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 11. jun 2015. Uge 26, mandag 22. jun 2015 25/06/2015 15:16 Side 1 Uge 26, mandag 22. jun 2015 r Den store Åbningsdag. Jylland er på den anden ende, da der åbner et ABC Supermarked med slagkraftige åbningstilbud. Musikanterne leverer musikken, men betalingen går

Læs mere

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke:

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: 1 Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: Af Svend Aage Nielsen. Forløb efter salmeblad: Præludium-indgangsbøn-94-kollektlæsning-104-- forløb på prædikestolen. Apostolsk velsignelse. Solo:

Læs mere

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler. Andel med 5 eller Andel med 4 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 6 eller 6-9 måneders måneders Hele landet 14.257 51 % 5,5 3.243 61 % 2,9 2.045 60 % 3,0 2.802 60 % 3,0

Læs mere