Stationær biblioteks-pc (adm.), med lavere licensudgifter og service.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stationær biblioteks-pc (adm.), med lavere licensudgifter og service."

Transkript

1 Bilag 1. Pris og ydelseskatalog 2008 Side 1 af 5 Pris på årligt abonnement på en pc Ydelsen omfatter det årlige abonnement på en standard, stationær pcarbejdsplads. Dette dækker over en almindelig it-arbejdsplads til brug for administrative eller borgerrettede funktioner, herunder adgang til de fagsystemer, som afvendes i forvaltningen. Serviceniveauet på pc en varierer ifht. behovene i de enkelte forvaltninger. Serviceniveauet kan variere dels ifht. afskrivningshorisonten på den enkelte pc (antal år som en pc skal fungere i før den som hovedregel udskiftes), dels ifht. antallet af henvendelser der kan rettes til servicedesken. Ved en stigning i antallet af henvendelser udover det aftalte niveau, vil der ske en afregning på 375 kr. pr. henvendelse. Indgås der på forhånd en aftale om flere henvendelser, kan hver ekstra henvendelse tilkøbes til 250 kr. pr. henvendelse. KS skal sikre, at forvaltningerne ikke kommer til at betale for ekstra henvendelser, når henvendelserne skyldes, at KS serviceapparat ikke virker Der afregnes i fht. til de pc ere som forvaltningerne har meddelt, at de besidder. Såfremt at antallet af pc ere viser sig at være højere eller lavere end det indmeldte, vil der ske en regulering af betalingen til KS. Hvis en forvaltning ønsker at nedlægge en pc kan det ske med 3 måneders varsel. Der betales i det tilfælde for det antal kvartaler som pc en har været i funktion frem udløbet af 3 mdrs. fristen. Tabel 1. Priser til et årsabonnement til en pc Forvaltning Pris Kommentarer Alle (10.070) Særlige aftaler KFF (9.910) Stationær standard. Pc. Med 3 års afskrivning og 6 årlige henvendelser til servicedesken. Bærbar pc: kr. Stationær biblioteks-pc (adm.), med lavere licensudgifter og service. KFF (6.230) Stationær biblioteks-pc (publikum), med lavere licensudgifter og service. SUF (9.670) Stationær standard pc (3 års afskrivning), med 25 pct. lavere serviceniveau end alm. standard pc. (4 opkald til servicedesk pr. pc) SUF (9.170) Stationær Citrix-pc (tynd-klient), 4 års afskrivning, med 25 pct. lavere serviceniveau end Alm. standard pc (4 opkald til servicedesk pr. pc) SOF Stationær standard pc. Bærbar pc: kr.

2 (10.000) Difference på 70 kr. i 2007 til alm. Standard pc. er finansieret gennem engangsbetaling til KS fra SOF. Side 2 af 5 BUF (8.155) BUF (skoler) BUF (sektornet) (7.067) (6.971) BUF (4.480) Stationær standard pc, med 4 års afskrivning og 4 årlige henvendelser til servicedesken. BUF finansierer selv udgifter til Microsoft licenser. Stationær Citrix pc med 5 års afskrivning og 4 årlige henvendelser til servicedesk. PC en er lan/wan. BUF finansierer selv udgifter til Microsoft licenser. Stationær standard pc, med 4 års afskrivning og 4 årlige henvendelser til servicedesken. PC en er lan/wan. BUF finansierer selv udgifter til Microsoft licenser. Stationær standard pc, med 6 års afskrivning og en årlig henvendelse til servicedesken. PC en er lan/wan BUF finansierer selv udgifter til Microsoft licenser pct. jf. kommunens generelle fremskrivningsprocent for priser. priser. Såfremt at reguleringsprocenten ændres, vil der ske en ændring af priserne. Udskiftninger af pc ere sker i et samarbejde mellem KS og forvaltningen. En pc kan således godt overskride afskrivningstiden, såfremt at den fortsat er funktionel. Priser for serveradministration Prisen for afregning af udgifter til serveradministration er opgjort i tabel 2. Såfremt at der ikke er ændringer i aktiviteten for en forvaltning, vil der ikke ske ændring af betalingen i Ændringer i aktiviteten, der kan betyde en ændring i prisen, aftales mellem den enkelte forvaltning og KS, i forbindelse med de enkelte ændringer. Dette sker med udgangspunkt i vejledende serverpriser fra KS. Tabel 2. Årlig pris for serveradministration Ydelse Pris (kr.) ØKF ( ) KFF ( ) BUF ( ) SUF ( )

3 SOF ( ) BIF ( ) TMF ( ) Side 3 af 5 pct. jf. kommunens generelle fremskrivningsprocent for priser. Såfremt at reguleringsprocenten ændres vil der ske en ændring af priserne. Ydelsen omfatter en standard afvikling af programmer på serverne. Såfremt at der herudover er tilknyttet specielle services til serveradministrationen, drøftes det mellem forvaltningen og KS, om denne skal afregnes særskilt. Flere forvaltninger har overført midler til tilknyttede services til den almindelige serverafvikling. Priser for brugeradministration Prisen for afregning af udgifter til brugeradministration er opgjort i tabel 3. Antallet af henvendelser til brugeradministration anvendes som aktivitetsdriver. Der oprettes fra start kun en pris på brugeradministration (uanset sagernes sværhedsgrad). Antallet af ydelser udbygges i takt med, at KS kan registrere mere præcist og opgøre omkostningerne ved mere differentierede ydelsespakker Såfremt at der ikke er ændringer i aktiviteten for en forvaltning, vil der ikke ske ændring af betalingen i Stiger eller falder aktiviteten, dvs. antallet af henvendelser til brugeradministrationen, reguleres prisen ifht. en merbetaling ved flere henvendelser og en mindrebetaling ved færre henvendelser. Reguleringsprisen, dvs. prisen pr. henvendelse, fastsættes senest 1. september Der gennemføres en måling på antal henvendelser til brugeradministration, der dækker 1. halvår 2008, fordelt på forvaltninger. Målingen ganget med 2 vil udgøre baseline for, hvor mange henvendelser en forvaltning kan have til brugeradministrationen for et helt år, uden at betale mere eller mindre. Tabel 3. Pris for brugeadministration i Ydelse Pris (kr.) Årsværk ØKF KFF BUF SUF SOF BIF

4 TMF Side 4 af 5 Note:Betaling a-konto ved uændret antal henvendelser til brugeradministrationen. Priserne i 2008 er fremskrevet med 3,3 pct. jf. kommunens generelle fremskrivningsprocent for priser. Såfremt at reguleringsprocenten ændres vil der ske en ændring af priserne. Pris på ekstra servicedesk. Ydelse omfatter adgangen til servicedesk udenfor normal åbningstid. Tilkøb af ydelsen kræver at Pc en er tilknyttet Koncernservice s servicekontrakt på pc ere. Hvis dette ikke er tilfældet, er det ikke muligt tegne et udvidet serviceabonnement. Det udvidede serviceabonnement er knyttet til en specifik pc, som er pc ens maskinnavn. Det er således ikke muligt at tegne et abonnement på brugere. Ydelsen indeholder adgang til servicedesk indenfor den valgte tidsperiode og består af både support via telefon, remote access og i særlige tilfælde udkørsel til brugeren, og er inkluderet al nødvendig software- og hardware tilretning for at få PC en funktionsklar. Hvis det er nødvendigt, vil der alternativt blive stille en midlertidig Pc til rådighed, indtil den defekte er repareret. Herudover indeholder ydelsen det samme servicedeskniveau som svarer til den servicesupport som ligger indenfor en standards pc- arbejdsplads. Tabel 4. Pris for ekstra servicedesk Ydelse Pris Udvidede timer (aftalt for et år adgangen) Grundlag: udvidet servicedesk Udvidet (48 timer ekstra ugentlig servicedesk) (hverdage 6-22, lørdag 9-18, Søndag 15-22) Døgn (128 timer ekstra ugentlig servicedesk) BR Servicedesk stand by timepris på kr. 1,59 (1,54) eksempel 1 times ekstra åbningstid pr uge koster (1,59 * 52) koster 83 kr. om året. kr (3.844) (svarende til en servicedesk stand by timepris på kr. 1,54 ) Kr (10.000) (svarende til en servicedesk stand by timepris på kr. 1,68) pct. jf. kommunens generelle fremskrivningsprocent for priser. Såfremt at reguleringsprocenten ændres vil der ske en ændring af priserne.

5 Side 5 af 5 Øvrigt Udviklingen i forvaltningens forbrug skal løbende rapporteres til forvaltningen, så forvaltningen kan reagere ifht. de økonomiske konsekvenser.

Bilag 1. Uddybende beskrivelse af grundlaget for Koncernservice indstilling om bevillingsoverførsel på økonomi- og it-området samt fællessystemer.

Bilag 1. Uddybende beskrivelse af grundlaget for Koncernservice indstilling om bevillingsoverførsel på økonomi- og it-området samt fællessystemer. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariat NOTAT Bilag 1. Uddybende beskrivelse af grundlaget for Koncernservice indstilling om bevillingsoverførsel på økonomi- og it-området samt fællessystemer.

Læs mere

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014.

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariatet NOTAT Til Overborgmesteren De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. 1. Samling af administrative

Læs mere

Bevilling Nettoudgifter Personaletal

Bevilling Nettoudgifter Personaletal BILAG 2: Bevillingsoversigt Økonomiudvalget BEVILLINGSOVERSIGT Bevilling Nettoudgifter Personaletal Alle beløb opgives i 2008 2009 2010 2011 2012 2009 2008 løbende priser 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr.

Læs mere

Politikerspørgsmål til ØKF fra Caroline Stage Olsen (V): Caroline Stage Olsen har den 25. september stillet følgende spørgsmål:

Politikerspørgsmål til ØKF fra Caroline Stage Olsen (V): Caroline Stage Olsen har den 25. september stillet følgende spørgsmål: KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice NOTAT Til m/br Caroline Stage Olsen (V) Dato: 11. oktober 2017 Sagsnr. 2017-0326717 Politikerspørgsmål til ØKF fra Caroline Stage Olsen (V): Caroline

Læs mere

Bilag 2 til KPMG præsentation 1. juni 2007 vedrørende bevillingsbinding til Koncernservice i Københavns Kommune

Bilag 2 til KPMG præsentation 1. juni 2007 vedrørende bevillingsbinding til Koncernservice i Københavns Kommune Bilag 2 til KPMG præsentation 1. juni 2007 vedrørende bevillingsbinding til Koncernservice i Københavns Kommune Forhold som KPMG har drøftet med KS/forvaltningerne i processen, hvor der udestår afklaring

Læs mere

Dette notat indeholder opdaterede statusresultater for KS kvalitative KPI er på hhv. it- og økonomiområdet.

Dette notat indeholder opdaterede statusresultater for KS kvalitative KPI er på hhv. it- og økonomiområdet. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariatet NOTAT Kvalitative KPI er for it- og økonomiområdet. Status marts 2012 på Koncernservice' kvalitative KPI er. Dette notat indeholder opdaterede statusresultater

Læs mere

Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015

Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015 BILAG 1 Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015 Borgerrepræsentationen besluttede den 22. maj 2014, at Københavns Kommune skal oprette 170 helårsenkeltpladser

Læs mere

Produktspecifikationer BaaS Version 1.8. Backup as a Service. Side 1 af 7

Produktspecifikationer BaaS Version 1.8. Backup as a Service. Side 1 af 7 Backup as a Service Side 1 af 7 1 INTRODUKTION TIL BACKUP AS A SERVICE... 3 1.1. BACKUP SERVICE (BAAS)... 3 1.2. LEVERANCEN... 3 1.2.1. Aktiviteter... 3 1.2.2. Forudsætninger for etablering... 3 1.3. KLARMELDINGSDATO...

Læs mere

Bilag 3 - Oversigt over Koncernservice afregning med forvaltningerne i 1. halvår 2012 og forventet afregning 2012.

Bilag 3 - Oversigt over Koncernservice afregning med forvaltningerne i 1. halvår 2012 og forventet afregning 2012. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariat NOTAT Bilag 3 - Oversigt over Koncernservice afregning med forvaltningerne i 1. og forventet. Forvaltning Bevilling/aktivitet Ydelse BIF Aktivitet

Læs mere

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014.

De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. NOTAT Til Overborgmesteren De to vedlagte notater lægges på aflæggerbordet ved Økonomiudvalgets møde d. 25. februar 2014. 1. Samling af administrative opgaver i Københavns Kommune. 2. s virksomhedskontrakt

Læs mere

&' ( & ( &$ ## $ %% %%

&' ( & ( &$ ## $ %% %% !! " # $ % &' ( & ( &$ ## $ #% #( $ %% %% !"#$ """%&!' ())!* +*!!($, (" "-"#$-.!!($ *($$#($,#!!!! /0# *( *"#$"!(!!#*( #* -**!(!### ( $*,( (! 1/!*!*"#$"2 *$(*$# /*#3* 4 *(*# *!#* 5#6($*!! $$!## 7!!#*("#$"!*0($!**!###$

Læs mere

Bilag 4 Effektiviseringsstrategi 2017 Overblik

Bilag 4 Effektiviseringsstrategi 2017 Overblik Bilag 4 Effektiviseringsstrategi 2017 Overblik Borgerrepræsentationen besluttede med budget 2016 at videreføre den flerårige effektiviseringsstrategi. I forbindelse med Økonomiudvalgets behandling af Indkaldelsescirkulæret

Læs mere

Redegørelse til Kultur- og Fritidsudvalget og Økonomiudvalget vedr. SKAT og EFI

Redegørelse til Kultur- og Fritidsudvalget og Økonomiudvalget vedr. SKAT og EFI KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Økonomiforvaltningen NOTAT Til KFU og ØU Redegørelse til Kultur- og Fritidsudvalget og Økonomiudvalget vedr. SKAT og EFI Indledning Den 8. september 2015

Læs mere

Effekt af virksomhedsplaceringer på at borgere kommer i job og uddannelse

Effekt af virksomhedsplaceringer på at borgere kommer i job og uddannelse KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CF 1. kontor - Jobparate, Unge og Virksomhedsrettet indsats NOTAT Bilag 1 Særlige jobordninger i Københavns Kommune som arbejdsplads, samt

Læs mere

SPØRGSMÅL/SVAR BUDGET

SPØRGSMÅL/SVAR BUDGET Nr. Spørgsmålsstiller Spørgsmål Spørgedato Svaransvarlig Svardato/-status 1 Liselott Blixt Hvad betaler vi i licens/mail exchange? 3.5.2012 Økonomi & It 13.6.2012/Færdig 2 Liselott Blixt Hvad koster strømforbruget

Læs mere

Bilag 2 Effektiviseringsstrategi 2017

Bilag 2 Effektiviseringsstrategi 2017 Bilag 2 Effektiviseringsstrategi 2017 Borgerrepræsentationen besluttede med budget 2016 at videreføre den flerårige effektiviseringsstrategi. I forbindelse med Økonomiudvalgets behandling af Indkaldelsescirkulæret

Læs mere

LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE

LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Mona Larsen Anders Bruun Jonassen Lise Sand Ellerbæk LØNFORSKELLE MELLEM KVINDER OG MÆND I KØBENHAVNS KOMMUNE - BEREGNINGER FOR 9 UDVALGTE FAGGRUPPER FORSKNINGSAFDELINGEN FOR BESKÆFTIGELSE OG INTEGRATION

Læs mere

RAPPORT Københavns Kommune Analyse af medarbejdere med flere ansættelsesforhold Opdateret analyse for 1. halvår 2012

RAPPORT Københavns Kommune Analyse af medarbejdere med flere ansættelsesforhold Opdateret analyse for 1. halvår 2012 Intern Revision 20. august 2012 RAPPORT 2012 Københavns Kommune Analyse af medarbejdere med flere ansættelsesforhold Opdateret analyse for 1. halvår 2012 MODTAGER: Administrerende direktør Claus Juhl,

Læs mere

Hovedresultater Spørgeskemabesvarelserne er opridset i bilag 1. Hovedresultaterne opdelt for økonomi og praksis vedr. tolke er fremhævet herunder.

Hovedresultater Spørgeskemabesvarelserne er opridset i bilag 1. Hovedresultaterne opdelt for økonomi og praksis vedr. tolke er fremhævet herunder. KØBENHAVNS KOMMUNE Center for Økonomi NOTAT 11-04-2013 Notat om tolkeydelser i Københavns Kommune Baggrund har med aftalen for 2013 fået til opgave at afdække behovet og økonomien vedrørende brugen af

Læs mere

Bilag 10 Nuværende IT-installation

Bilag 10 Nuværende IT-installation Bilag 10 Nuværende IT-installation Ikast-Brande Kommunes serverpark er i høj grad virtualiseret på VMware ESX 4.0 platform, baseret på HP SAN/storage og HP BladeSystem c7000 Enclosure med i alt 13 ProLiant

Læs mere

www.dalgaards.dk, mail@dalgaards.dk, Tlf.nr. 3120 2064 Minding Your Property And Technology

www.dalgaards.dk, mail@dalgaards.dk, Tlf.nr. 3120 2064 Minding Your Property And Technology Dato: 11. november 2014 Version: 11/11/14 7.28 am Antal Sider: 9 Udfærdiget af: Johnny Dalgaard PRISER OG LØSNINGER Alarmer... 2 Israelsk kvalitetsalarm, der evt. kan tilsluttes til kontrolcentral, bestående

Læs mere

BI2 Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge 2017 og 2018

BI2 Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge 2017 og 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen BUDGETNOTAT BI2 Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge 2017 og 2018 Baggrund I budgetaftalen for 2018 fremgik hensigtserklæring

Læs mere

Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads for 2019 på ØU møde d. 19.

Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads for 2019 på ØU møde d. 19. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen NOTAT 21. februar 2019 Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads

Læs mere

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Københavns Kommunes opgaveløsning Tre overordnede principper for organisering Aldersopdeling 0-16 år 17-25 år 25-65 år 65+ år Alle borgere Strategisk Tværgående

Læs mere

2) kommunens arbejde med at forbedre vejledninger og kommunikation om ordningen for uddannelsesklausuler intensiveres.

2) kommunens arbejde med at forbedre vejledninger og kommunikation om ordningen for uddannelsesklausuler intensiveres. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til ØUs aflæggerbord Årlig status på antal uddannelsesaftaler i Københavns Kommune 2014 Dette notat er en årlig status på antal uddannelsesaftaler

Læs mere

Notatet er opdelt i to dele med en beskrivelse af datakilder samt en beskrivelse af beregningsmetode og antagelser.

Notatet er opdelt i to dele med en beskrivelse af datakilder samt en beskrivelse af beregningsmetode og antagelser. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme og Indkøb NOTAT Til Økonomiudvalget Bilag 1c Datagrundlag, antagelser og forudsætninger for beregning af økonomideling for ny ansvarsfordeling

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål fra Jakob Hougaard om sygefravær

Besvarelse af spørgsmål fra Jakob Hougaard om sygefravær KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi og HR NOTAT Besvarelse af spørgsmål fra Jakob Hougaard om sygefravær I e-mail af 1. december 2010 stiller Jakob Hougaard, MB, flg. spørgsmål om

Læs mere

A/S SCANNET Service Level Agreement

A/S SCANNET Service Level Agreement A/S SCANNET Service Level Agreement Outsourcing, server og webhosting INDHOLD 1. GENERELT...1 1.1 STANDARDER & DEFINITIONER...1 2. DRIFTSVINDUE & OPPETID...2 2.1 SERVICEVINDUE...2 2.2 EKSTRAORDINÆR SERVICE...2

Læs mere

IT Driftsaftale (SLA) Beskæftigelsesministeriets IT og NN kommune

IT Driftsaftale (SLA) Beskæftigelsesministeriets IT og NN kommune IT Driftsaftale (SLA) mellem Beskæftigelsesministeriets IT og NN kommune vedr. basis-it understøttelse af statslige medarbejdere i jobcentre i forbindelse med beskæftigelsesindsatsen Version 1.3_28.04.06

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1 ØKONOMIUDVALGET REFERAT for mødet den 27.08.2013, kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084) 1 ØKONOMIUDVALGET 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084)

Læs mere

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Fire modeller inden for kommunens nuværende styreform 1. Kommunens organisering i dag (med ny placering af Københavns Ejendomme) 2. Udgangspunkt i borgere

Læs mere

Forslag. Lov om forlængelse af økonomiprotokollatet for almen praksis

Forslag. Lov om forlængelse af økonomiprotokollatet for almen praksis Lovforslag nr. L 209 Folketinget 2016-17 Fremsat den 3. maj 2017 af sundhedsministeren (Karen Ellemann, fg.) Forslag til Lov om forlængelse af økonomiprotokollatet for almen praksis 1. Økonomiprotokollat

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL

FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL Bilag 7 Servicemål Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 3 2. FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL 3 3. DRIFTSEFFEKTIVITET Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3.1 Servicemål Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3.2 Måling

Læs mere

I perioden før 2007 er gennemsnittet af registrerede skader per år væsentligt lavere. Dette skyldes ændring i registreringspraksis og selvrisiko.

I perioden før 2007 er gennemsnittet af registrerede skader per år væsentligt lavere. Dette skyldes ændring i registreringspraksis og selvrisiko. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariatet NOTAT Bilag 1: Udvikling i kommunens skader 7-213 Tingskader løsøre Tingskade på løsøre omfatter områderne beskrevet i figur 1. Tingskader på løsøre

Læs mere

Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver

Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver 1. Planer og strategier i kommunen Der udarbejdes en lang række

Læs mere

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads

Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Bilag 2C ATP PC-arbejdsplads Version 1.0 23-02-2015 INDHOLD 1. VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2. INDLEDNING... 3 2.1 STANDARD PC... 3 2.2 KONTORSTØTTE OG PRINT... 3 2.3 KOMMUNIKATION... 4 3. IT-ARBEJDSPLADS...

Læs mere

Total , , , , , ,44 780, , ,15. Side 1 af 2

Total , , , , , ,44 780, , ,15. Side 1 af 2 Finansministeriet Kvartalsopgørelse Q4 2012 Mængder DEP DIGST MODST SAM SCK Generelt PERST ØS Total, mængder Priser DEP DIGST MODST SAM SCK Generelt PERST ØS Total, omk. 10108330 34051178 10213231 33391005

Læs mere

Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge i 2016

Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge i 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi 08-08-2016 Opfølgning på udgifter til modtagelse af flygtninge i 2016 Baggrund I Overførselssagen 2015-16 (OFS) blev der afsat 34,9 mio. kr. i

Læs mere

Borgere i ressourceforløb

Borgere i ressourceforløb Borgere i ressourceforløb / Kort præsentation af analysen Velfærdsanalyseenheden Juni2017 Baggrund Stigende pres på tilgang til ressourceforløb Udvikling i målgruppen v. hhv. 3 og 5 års gns. varighed på

Læs mere

Spørgsmål 1 Hvor mange medarbejdere har der været i hhv. forvaltningernes Rådhussekretariater og direktioner pr. 1/ , 1/ og 1/1 2015?

Spørgsmål 1 Hvor mange medarbejdere har der været i hhv. forvaltningernes Rådhussekretariater og direktioner pr. 1/ , 1/ og 1/1 2015? KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Finn Rudaizky E-mail: Finn_Rudaizky@br.kk.dk 11-09-2015 Sagsnr. 2015-0205524 Dokumentnr. 2015-0205524-2 Kære Finn Rudaizky

Læs mere

Drift, hosting, vedligeholdelse, support og servicemål

Drift, hosting, vedligeholdelse, support og servicemål Bilag 5 Drift, hosting, vedligeholdelse, support og servicemål 1. Drift Leverandøren skal levere driftsafvikling af webstatistikløsningen (systemet) i produktionsmiljøet, herunder sikre korrekt eksekvering

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe Hallerne FH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

For de KPI er, hvor Koncernservice ikke opfylder målet, eller hvor der forekommer en særlig udvikling, gives en kort forklaring.

For de KPI er, hvor Koncernservice ikke opfylder målet, eller hvor der forekommer en særlig udvikling, gives en kort forklaring. KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariatet NOTAT Koncernservices virksomhedskontrakt KPI er Status august 2014 på Koncernservices KPI er Økonomiudvalget modtager to gange årligt en status

Læs mere

Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen i København, herunder antal uddannelsesaftaler indgået af KK i 2016.

Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen i København, herunder antal uddannelsesaftaler indgået af KK i 2016. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til Økonomiudvalget Aflæggerbordet Årlig status på praktikpladsområdet i København i 2016 Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen

Læs mere

Demografiregulering. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Disse 3 påvirker demografien. Stor generation af ældre. Københavnerne lever længere

Demografiregulering. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Disse 3 påvirker demografien. Stor generation af ældre. Københavnerne lever længere Demografiregulering Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune har en politisk besluttet demografimodel, som betyder, at budgetterne på børne-, ældre- og handicapområdet hvert år tilpasses som

Læs mere

Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen i København, herunder antal uddannelsesaftaler indgået af KK i 2017.

Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen i København, herunder antal uddannelsesaftaler indgået af KK i 2017. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til ØU 5. april 2018 Årlig status på praktikpladsområdet i København i Notatet er en årlig status på praktikpladssituationen i København,

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 25. september 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 25. september 2012 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2013 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Ydelser Af ydelseskataloget fremgår det, hvilke grundydelser, der skal løses af gymnasiefællesskabet, og hvilke opgaver der skal løses af skolen.

Ydelser Af ydelseskataloget fremgår det, hvilke grundydelser, der skal løses af gymnasiefællesskabet, og hvilke opgaver der skal løses af skolen. Opdateret 29. november 2011 Bilag 3 til samarbejdsaftalen Område: IT-service og support Opgaver Support af administrativ og undervisningsmæssig IT på gymnasierne. Overordnet ansvar for udvikling og implementering

Læs mere

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018)

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018) Safe Work Space service beskrivelse Microsoft Windows version. Version 1.0.2 (Maj 2018) 1. Introduktion Dette dokument giver en detaljeret beskrivelse af de services som er indeholdt i Safe Work Space

Læs mere

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BUSINESS CASE Smarte investeringer i kernevelfærden Forslagets titel: Kort resumé: Fremstillende forvaltning: Øvrige berørte forvaltninger: Kommunernes Ydelsessystem (KY) og Kommunernes Sygedagpengesystem

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. Oktober 2013

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. Oktober 2013 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 Oktober 2013 VEDLIGEHOLDELSESPLAN 2014 1. Indledning Vedligeholdelsesplanen specificerer kriterierne for udvælgelse af de udvendige vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Offentlige finanser 19. november 2018

Offentlige finanser 19. november 2018 Offentlige finanser 19. november 2018 Ansatte i Selvstyret og kommunerne Fuldtidsbeskæftigede i Selvstyret og kommunerne I 2017 var der 10.536 fuldtidsbeskæftigede i det offentlige. Der var 3.974 fuldtidsbeskæftigede

Læs mere

TEMADRØFTELSE I BIU OM SYGEFRAVÆR I BIF 6. FEBRUAR 2017

TEMADRØFTELSE I BIU OM SYGEFRAVÆR I BIF 6. FEBRUAR 2017 TEMADRØFTELSE I BIU OM SYGEFRAVÆR I BIF 6. FEBRUAR 2017 AGENDA PRÆSENTATION AF SYGEFRAVÆRSDATA KØBENHAVNS KOMMUNE - EN NY SYGEFRAVÆRSSTRATEGI ER PÅ VEJ HVAD GØR LEDERNE I BIF I DAG FOR AT HÅNDTERE SYGEFRAVÆR?

Læs mere

Forventet forbrug 2016 pr. 31. maj

Forventet forbrug 2016 pr. 31. maj NOTAT Forvaltningen for Arbejdsmarked og Borgerservice Økonomi og analyse 3. Økonomisk Redegørelse - Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget. Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge I 3. økonomisk redegørelse på Erhvervs-

Læs mere

KOPI. 1. KOMBITS forretningsmodel Kommunernes aftaleperiode for den nye valgløsning Afregningsmodel for den nye valgløsning...

KOPI. 1. KOMBITS forretningsmodel Kommunernes aftaleperiode for den nye valgløsning Afregningsmodel for den nye valgløsning... TILSLUTNINGSAFTALE TIL DEN NYE VALGLØSNING - BILAG 2 ØKONOMI OG AFREGNINGSMODEL Indholdsfortegnelse 1. KOMBITS forretningsmodel... 2 2. Kommunernes aftaleperiode for den nye valgløsning... 2 3. Afregningsmodel

Læs mere

SPØRGSMÅL SVAR NR. 2. Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse. Nr. Spørgsmål Besvarelse

SPØRGSMÅL SVAR NR. 2. Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse. Nr. Spørgsmål Besvarelse SPØRGSMÅL SVAR NR. 2 Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse S-13 Bilag 4 2.5, K4.2-17. I Bilag 13 er der ikke angivet specs for nogle af de anførte Macenheder. Kan

Læs mere

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012

Bilag 1 KØBENHAVNS EJENDOMME KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN. 14. juni 2012 KULTUR- OG FRITIDSFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME Bilag 1 14. juni 2012 NOTAT OM PRIORITERINGSPRINCIPPPER 2013 1. Indledning Nærværende notat specificerer kriterierne for udvælgelse af de vedligeholdelsesopgaver,

Læs mere

Justering af fordelingsnøgler for afdelingernes finansieringsbidrag samt regulering af det samlede bidrag til Fælles IT i perioden

Justering af fordelingsnøgler for afdelingernes finansieringsbidrag samt regulering af det samlede bidrag til Fælles IT i perioden Indstilling Til Magistraten (Magistraten) Fra Borgmesterens Afdeling Dato 21. oktober 2015 Finansieringsbidrag til Fælles IT Justering af fordelingsnøgler for afdelingernes finansieringsbidrag samt regulering

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR

HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR I KØBENHAVNS KOMMUNE 2018 16,3 15,6 15,2 14,8 13,6 12,7 12,7 12,3 12,2 12,0 11,2 11,4 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Læs mere

YDELSESKATALOG IT-YDELSER

YDELSESKATALOG IT-YDELSER YDELSESKATALOG IT-YDELSER 2012 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 OBLIGATORISKE YDELSER... 5 Brugeradministrationens basisydelse... 5 Datalinie til hjemmearbejdsplads... 8 Diskplads... 10 Kopi, print

Læs mere

KFF s årlige redegørelse om restanceudviklingen til KFU for 2014

KFF s årlige redegørelse om restanceudviklingen til KFU for 2014 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Betaling & Kontrol NOTAT Til KFU KFF s årlige redegørelse om restanceudviklingen til KFU for 2014 Gældsvejledning skaber nye muligheder for afvikling

Læs mere

I forbindelse med at modellen blev udarbejdet blev det aftalt, at modellen inden for en kortere årrække skulle revurderes.

I forbindelse med at modellen blev udarbejdet blev det aftalt, at modellen inden for en kortere årrække skulle revurderes. Evaluering af demografimodellen på ældreområdet Baggrund Byrådet godkendte den 4. juni 2013 den nuværende demografimodel på ældreområdet. Modellen er blevet anvendt i forbindelse med de tre seneste års

Læs mere

AQOOLA. Licensaftale

AQOOLA. Licensaftale AQOOLA Licensaftale Mellem: Aqoola A/S Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup CVR- No. 32073506 (Licensgiver) og NAVN VEJ POSTNR CVR- Nr. (Licenstager) 1 Licensgiver og Licenstager er enige om følgende: Denne

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

TIL. Sagsnr Omkostning til sygefravær opgjort i lønsum og årsværk

TIL. Sagsnr Omkostning til sygefravær opgjort i lønsum og årsværk KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice NOTAT TIL Omkostning til sygefravær opgjort i lønsum og årsværk Formål Til brug for beregning af forvaltningernes omkostninger til sygefravær opgjort

Læs mere

Københavnerfortællingen

Københavnerfortællingen KØBENHAVNERFORTÆLLINGEN - KORT FORTALT Visionen for Københavns Kommune. København skal være en by præget af både vækst og livskvalitet. For vækst og livskvalitet er hinandens forudsætninger. Det kræver

Læs mere

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017 Bilag C Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg. - Brobygning til uddannelse 2017 1 1. Betalingsmodel for aktive tilbud til primært unge med uddannelsespålæg

Læs mere

07-06-2012. Til Økonomiudvalget. Sagsnr. 2012-73032. Foranalyse om nyt økonomisystem. Dokumentnr. 2012-442302

07-06-2012. Til Økonomiudvalget. Sagsnr. 2012-73032. Foranalyse om nyt økonomisystem. Dokumentnr. 2012-442302 Koncernservice Koncernadministration NOTAT Til Økonomiudvalget Foranalyse om nyt økonomisystem I det følgende gives en status på foranalysen vedrørende nyt økonomisystem. Foranalysen er gennemført i foråret

Læs mere

Genopretningsanalysen på ejendomsområdet

Genopretningsanalysen på ejendomsområdet Genopretningsanalysen på ejendomsområdet Indhold KEjds økonomi overordnet Grundbudget til vedligehold Investeringsbehov: Genopretning og helhedsrenovering 2 KEjds driftsøkonomi (2013) KEjd indtægter (mio.

Læs mere

Til HovedMED og BUU 13. september Sagsnr Halvårsrapport for ansattes sygefravær i Dokumentnr.

Til HovedMED og BUU 13. september Sagsnr Halvårsrapport for ansattes sygefravær i Dokumentnr. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Ledelsessekretariatet NOTAT Til HovedMED og BUU 13. september 2018 Halvårsrapport for ansattes sygefravær i 2018 ØU har den 25/9-2018 behandlet halvårsrapport

Læs mere

Yderligere forslag til effektiviseringer

Yderligere forslag til effektiviseringer Yderligere forslag til effektiviseringer Nedlæggelse af to vicedirektørstillinger og ændring af lønniveau... 2 Udlejning i Kødbyen øget indsats... 5 Tilskud til det Kongelige Teater ingen prisfremskrivning...

Læs mere

Analysens bilag 4C Forvaltningskommentarer til revideret standardlejekontrakt

Analysens bilag 4C Forvaltningskommentarer til revideret standardlejekontrakt KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen NOTAT Analysens bilag 4C Forvaltningskommentarer til revideret standardlejekontrakt KEjd har, i forbindelse med denne høring, tilbudt individuelle orienteringsmøder

Læs mere

Åbning af parkeringsplader, der ikke kræver større anlæg og drift

Åbning af parkeringsplader, der ikke kræver større anlæg og drift BILAG 1 - Oversigt over fordeling af 300 parkeringspladser i rød, grøn og blå betalingszone samt 100 parkeringspladser i den kommende gule betalingszone nr. Institution Forvaltning Belægningsgrad Parkeringsordning

Læs mere

Kvartalsprognose for kommunernes samlede udgifter til kommunal medfinansiering og finansiering i 2013

Kvartalsprognose for kommunernes samlede udgifter til kommunal medfinansiering og finansiering i 2013 Region Sjælland Koncernøkonomi Enheden for Analyse og Afregning 24. september 2013 Kvartalsprognose for kommunernes samlede udgifter til kommunal medfinansiering og finansiering i 2013 Den kommunale medfinansiering

Læs mere

Dette rettelsesblad forholder sig til afstemningsprogrammet til 2. behandling af budgetforslag 2013 og vedrører tekniske korrektioner.

Dette rettelsesblad forholder sig til afstemningsprogrammet til 2. behandling af budgetforslag 2013 og vedrører tekniske korrektioner. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til Borgerrepræsentationen Rettelsesblad til afstemningsprogram 2013 Dette rettelsesblad forholder sig til afstemningsprogrammet til 2.

Læs mere

AFREGNINGSMODEL FOR ANVENDELSE AF DEN FÆLLESKOMMUNALE INFRASTRUKTUR

AFREGNINGSMODEL FOR ANVENDELSE AF DEN FÆLLESKOMMUNALE INFRASTRUKTUR AFREGNINGSMODEL FOR ANVENDELSE AF DEN FÆLLESKOMMUNALE INFRASTRUKTUR Beskrivelse af afregningsmodellen for anvendelse af infrastrukturen. KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR

HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice HALVÅRSRAPPORT OM SYGEFRAVÆR 2017 16,3 15,6 15,2 14,8 13,6 12,7 12,7 12,3 12,2 12,0 11,2 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Prognose

Læs mere

Københavns Kommunes decentrale organisering. Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger

Københavns Kommunes decentrale organisering. Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger Københavns Kommunes decentrale organisering Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger Indhold 1. Decentral organisering i dag 2. Hvad er udfordringen? 3. Hvad er målet? 4. Løsningsretninger

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål fra Pia Allerslev (V) vedrørende økologi og ældremad

Besvarelse af spørgsmål fra Pia Allerslev (V) vedrørende økologi og ældremad KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Omsorg Til Pia Allerslev Besvarelse af spørgsmål fra Pia Allerslev (V) vedrørende og ældremad Medlem af Borgerrepræsentationen Pia Allerslev

Læs mere

SU28 Ekstra praktikpladser i 2015

SU28 Ekstra praktikpladser i 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BUDGETNOTAT SU28 Ekstra praktikpladser i 2015 Baggrund Manglen på praktikpladser er fortsat en af de største udfordringer på erhvervsuddannelsesområdet.

Læs mere

Konklusionsnotat: Socialudvalget

Konklusionsnotat: Socialudvalget Konklusionsnotat: Socialudvalget Dette konklusionsnotat viser balancen for Socialforvaltningen. Balancen indeholder samtlige balancekonti på aktiv- og passivsiden fordelt på IM-funktion. Konklusion Afstemningen

Læs mere

Oversigt over sager til WB-ordningen indkommet eller afsluttet i 2. halvår

Oversigt over sager til WB-ordningen indkommet eller afsluttet i 2. halvår Oversigt over sager til WB-ordningen indkommet eller afsluttet i 2. halvår 2017 1 Sagstitel Kort beskrivelse Afsluttet Oplysninger helt eller delvist bekræftet jobcenter kontaktcenter/jobc entre misbrug

Læs mere

Sygefravær. - udviklingstendenser, potentiale og nye måltal Økonomiudvalgsmøde 4. maj 2010 (bilag 1)

Sygefravær. - udviklingstendenser, potentiale og nye måltal Økonomiudvalgsmøde 4. maj 2010 (bilag 1) Sygefravær - udviklingstendenser, potentiale og nye måltal -12 Økonomiudvalgsmøde 4. maj (bilag 1), Center for Økonomi & HR www.kk.dk/sygefravær Side 1 Side 2 / Sygefraværet 7-9 samt måltal for Gns. antal

Læs mere

Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CF 3. kontor - Integration og Vækst NOTAT Til Økonomiudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Kvartalsvis status på antallet og

Læs mere

Sundheds- og Omsorgsudvalgets handleplan for handicappolitikken

Sundheds- og Omsorgsudvalgets handleplan for handicappolitikken KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Kvalitet og Sammenhæng 06-03-2015 Sagsnr. 2015-0007140 Dokumentnr. 2015-0007140-3 Sundheds- og Omsorgsudvalgets handleplan for handicappolitikken

Læs mere

Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017

Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017 Statistik for 2., 3. og 4. kvartal 2017 Borgerrådgiveren modtager skriftlige, personlige og telefoniske henvendelser fra borgerne i Københavns Kommune og er dagligt i kontakt med forvaltningernes medarbejdere

Læs mere

Orientering om ændring af den kommunale medfinansiering og fuldfinansiering

Orientering om ændring af den kommunale medfinansiering og fuldfinansiering Orientering om ændring af den kommunale medfinansiering og fuldfinansiering Formål med orienteringen: Denne orientering har til formål at give Social- og Sundhedsudvalget et indblik i de vedtagne ændringer

Læs mere

SAGSFREMSTILLING Af NRGis anmodning af 2. juli 2015 fremgår, at virksomheden ønsker en vejledende udtalelse omkring følgende forhold:

SAGSFREMSTILLING Af NRGis anmodning af 2. juli 2015 fremgår, at virksomheden ønsker en vejledende udtalelse omkring følgende forhold: NRGi Net A/S Bjerrevej 139 8700 Horsens 1. september 2015 Detail & Distribution 15/06596 AE VEJLEDENDE UDTALELSE PRAKSISÆNDRING FOR INDTÆGTSFØ- RING AF NRGi Net A/S (herefter NRGi ) har ved mail af 2.

Læs mere

TILSAGN AF JUNI 2013

TILSAGN AF JUNI 2013 TILSAGN AF JUNI 2013 A/S Dagbladet Politiken, Jyllands-Posten og Det Berlingske Officin A/S (nu henholdsvis JP/Politikens Hus A/S og Berlingske Media A/S, i det følgende kaldet Parterne ) afgav den 24.

Læs mere

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6 Kontraktbilag 8 SERVICEAFTALE vedrørende support og service til hardware til præhospitale køretøjer (ambulancer, akutlægebiler m.v.) til ]Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Syddanmark] ]

Læs mere

Københavns Ejendomme. Brugertilfredshedsundersøgelse 2012

Københavns Ejendomme. Brugertilfredshedsundersøgelse 2012 Københavns Ejendomme Brugerhedsundersøgelse 2012 0 Indhold 1 0 Indhold 0 Indhold... 1 1 Resumé af hovedkonklusioner... 2 2 Metode... 5 3 Brugernes hed med vedligeholdelse af ejendommen... 8 4 Brugernes

Læs mere

Bilag 3 til samarbejdsaftalen. IT Samarbejde

Bilag 3 til samarbejdsaftalen. IT Samarbejde Opdateret 5. maj JBL Bilag 3 til samarbejdsaftalen IT Samarbejde Generelt IT afdelingen varetager på vegne af de deltagende skoler Support af administrativ og undervisningsmæssig IT på gymnasierne. Overordnet

Læs mere

Dette IT-ydelseskatalog viser de ydelser og services du kan forvente at modtage fra IT-service og indenfor hvilken tidsramme.

Dette IT-ydelseskatalog viser de ydelser og services du kan forvente at modtage fra IT-service og indenfor hvilken tidsramme. IT-service Senest revideret 29/10-2008 af CTC IT-ydelseskatalog Dette IT-ydelseskatalog viser de ydelser og services du kan forvente at modtage fra IT-service og indenfor hvilken tidsramme. Generelt ligger

Læs mere

NOTAT. 4. Økonomisk Redegørelse Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget

NOTAT. 4. Økonomisk Redegørelse Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget NOTAT Dato Velfærdsforvaltningen VF-Sekretariat 21. september -020973-14 4. Økonomisk Redegørelse - Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge I 4. økonomisk redegørelse på Erhvervs-

Læs mere

Udarbejdelse af ligestillingsmål for kønsbalanceret ledelse i Københavns Kommune. Inge Henningsen, Statistikker

Udarbejdelse af ligestillingsmål for kønsbalanceret ledelse i Københavns Kommune. Inge Henningsen, Statistikker Udarbejdelse af ligestillingsmål for kønsbalanceret ledelse i Københavns Kommune. Inge Henningsen, Statistikker Notat udarbejdet til møde i Københavns Kommunes ligestillingsudvalg den 10. april 2013. Københavns

Læs mere

Økonomiforvaltningen (ØKF) har til besvarelse heraf udarbejdet dette notat.

Økonomiforvaltningen (ØKF) har til besvarelse heraf udarbejdet dette notat. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice NOTAT Til Økonomiudvalget Dato: 26. marts 2018 Sagsnr. 2018-0097721 Bestilling fra tidligere borgmester Ninna Thomsen af notat om lønbånd og aflønning

Læs mere

Statistisk redegørelse om ansatte i Københavns Kommune med anden etnisk baggrund end dansk 2007

Statistisk redegørelse om ansatte i Københavns Kommune med anden etnisk baggrund end dansk 2007 Statistisk redegørelse om ansatte i Københavns Kommune med anden etnisk baggrund end dansk Redegørelsen kan findes på: www.kk.dk Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, oktober Ansatte i Københavns Kommune

Læs mere

Bilag 6. Status på Socialforvaltningens og Københavns Ejendommes arbejde med at reducere antallet af interne afregninger

Bilag 6. Status på Socialforvaltningens og Københavns Ejendommes arbejde med at reducere antallet af interne afregninger KØBENHAVNS KOMMUNE Koncernservice Ledelsessekretariat NOTAT Bilag 6. Status på Socialforvaltningens og Københavns Ejendommes arbejde med at reducere antallet af interne afregninger Intern afregning i Socialforvaltningen

Læs mere