KMK Klubnyt Nyt fra klubben

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben"

Transkript

1 KMK Klubnyt Nyt fra klubben Det varme vejr har nok været årsagen til, at der var fremmødt 10 medlemmer, som søgte de køligere lokaler i kælderen. Men der blev arbejdet hårdt på anlægget. Martin havde haft 42 års fødselsdag, så han medbragte to lagkager til medlemmerne samt koldskål og kammerjunkere. TILLYKKE til Martin. Er der to, der står sammen, er det Flemming og Jan. De kæmper med traceen og frihøjder, selvom der er 30 grader i lokalet. Hvad med at give traceen en omgang i rundsaven? Faktisk kæmper de en lille smule mod hinanden. Jan råber til Flemming: "Nej jeg flytter ikke mine hænder, for der skal ikke være flere skinner på det her stykke"! Jo, der skal skriger Flemming, "de ligger kun i 30 rækker, vi kan sagtens presse nr. 31 ind". Så er der lagkager, både en ren hvid og en knaldende rød (ej på billedet), men der er kun dækket op til en! Michel ser lidt skeptisk ud. Ryger de på mit budget? I rum 7 blev der arbejdet videre med justeringer af traceen, men desværre døjede Jan med en dårlig ryg og måtte opgive og tage hjem efter lidt tid. Så var Flemming ene om arbejdet, idet Jørgen havde trukket sig tilbage til rum 2 for at lodde ledninger på skinnerne. Så er de klar for tilslutning, når Bent og Rune har en ledig stund. Der mangler dog at blive lagt spor ved stationen. Mester Bent var kommet tilbage fra sin cykeltur til Paris, hvorfor Rune fik aflagt rapport over sin indsats de sidste to onsdage. Det var Bent meget tilfreds med. Witzel syntes, at koldskål, alene som aftensmad, manglede noget mere mættende, hvorfor han havde fremstillet et par gryder med ungarsk gullasch (med chili) og kartofler. Det mættede så meget, at der ikke blev spist koldskål efterfølgende. Sammen med Witzel mødte også

2 Preben, der viste sin store model i skala 0 af en skinnebus, flot loddet. Der blev også vist en ny maskine fra Lekbo. LT, Michel og Martin arbejdede videre med ballast i rum 3, Skovby. Kirken fik malet tagsten i fin stil af LT under kyndig vejledning af Witzel. I rum 2 fik Henrik spartlet et par huller i rammen omkring anlægget og slebet lidt. Flemming skulle møde tidligt næste morgen på arbejde, så han kørte tidligt hjem sammen med Jørgen og Martin.

3 Mester er kommet hjem og får rapport fra lærling Rune om hændelser de sidste to onsdage. De ser begge meget tilfredse ud med rapporteringen. Rune har ikke lavet ulykker, selvom der kom røg ud fra skinnerne sidste onsdag. Det opdager mester nok ikke, at jeg fik monteret 220V til skinnerne. Åhhheee, hvor var det en god dag for Rune i klubben i onsdags. Se jublen i hans barnlige øjne. Man fornemmer tydeligt ordene fra den gamle salme "Et barn er født i Bethlehem": "Oprunden er nu al vor nød."! Sagen var den, at Mester var kommet tilbage - hjem. Halvvejs mellem Paris og Ølby tænkte Mester, det er for galt, Rune har tydeligvis brug for mig, jeg kører hjem igen! Blot 300 km fra målet i Paris vendte Mester resolut cyklen - hjem ville han! Rune strålede som en munter aftensol. Livet var værd at leve igen. Og de to fik sig en heftig snak. Rune peger lykkelig på Mester: "Se, se, han er her atter. Jeg prøver lige at stikke ham med den her stoppenål for at se, om det nu også er rigtigt og ikke noget fatamorgana." Det var ikke nødvendigt. Jørgen lodder og lodder på skinnerne i rum 2. Det ser lidt kaotisk ud. Har han lært noget af Mester og Rune? Vent, til der kommer kvalitetskontrol fra Mester himself. Der er for store loddeklatter. Om igen Jørgen eller Rune kommer efter dig. Bare, der nu er styr på røde og sorte ledninger. Jørgen var ellers i sit glade teoretiske hjørne denne aften. Jeg tror nok, tør jeg afsløre, for første gang nogensinde? Han kunne afsløre følgende interessante sociologiske iagttagelse: "Engelske kvinder, som bor i Leeds, er mere rapkæftede, end øvrige engelske kvinder"! Spændende. Jørgen kunne bedyre, at næste del af undersøgelsen vil undersøge, om teorien passer på resten af UK, altså Skotland, Wales og Nordirland. Stor opgave Jørgen. Jørgen kunne denne aften meddele, at to stk. sorte ledninger var blevet borte for ham. En alvorlig sag, da de jo er dyre, og at der derfor bør passes godt på dem. Men, til trøst kan jeg oplyse, at de blev fundet igen, efter at Jørgen var kørt hjem til Slagelse i Flemmings Stahlen-D. Godt nyt!!

4 Bent følger op på Runes udskejelser fra sidste onsdag. Hmmmm - det ser lidt mærkeligt ud Rune. Hvad har du lavet? Jeg talte så lidt med Mester om Runes faglige udvikling som lærling, går det fremad nu? Her trak Mester lidt på det, og tænkte sig grundigt om. Han mente jo nok, at Rune manglede at blive lidt mere moden, men at uddannelsesforløbet nok ville råde bod på det forhold. Rune starter jo snart på EFG-basis, elektrikeruddannelsen, det bliver spændende for ham og skal nok føre ham i den rigtige retning.

5 Rune bortforklarer alt. Er det virkelig de to skiftespor, der skal forbindes med 220 V? Det er noget med en transversal Rune. En hvad for en trans? Transport?? Rune ser lidt forvirret ud over Mesters spørgsmål. Jaee, men det forløb var en smule mere obskurt. Se, det begyndte med, at Rune leverede en hård og sønderlemmende direkte kritik af Mesters arbejde. Rune talte sig (meget) varm og bemærkede slet ikke Mesters stramme mine og stålhårde øjne. Rune hævdede (ganske fejlagtigt), at en transversal, som Mester havde tegnet ind, lå forkert. Uha, for en brøler! Pludselig stoppede Runes talestrøm, han havde opdaget, at Mester var iskold og tavs. Mesters svar hvislede ud mellem det sammenbidte tandsæt, som når en klapperslange hvæser af sit bytte, at han overhovedet ikke havde taget fejl af noget som helst, men at Rune var et fjols. Så skulle Rune ikke have klinket mere. Han troede ellers lige, at han havde optrådt klogt, smart og besindigt over for Mester.det havde han ikke. Nu trak tårerne frem i Rune-drengens øjne, gråden pressede sig på. Men, Mester var jo glad for at være hjemme igen, og tilgav ham. Freden var genoprettet. Puha På billedet kan I se, hvor opgivende Rune var, men alligevel lettet. Det kunne være gået meget værre!

6 Et usædvanligt syn. Hele fire medlemmer igang med ballast i rum 3 på samme tid. LT lægger ny ballast. Per og Martin renser for skærver, der støder op til skinnerne og Michel prøvekører med en vogn. Det må siges at være samarbejde eller teambuilding på godt dansk. Men så kom Henrik og ville lægge et par sveller, hvor der er en samling. Der kom skærver under svellerne og skinnerne løftede sig til en lille bakke. Henrik, pas dit område i rum 2 eller kirkelige forhold. Hvad med den skriftestol, du har lovet?? Så er det bedre at lægge ballast på sporene med en lille pensel. Alle skærver skal ligge rigtigt og vende spidsen mod nord. Mod nord??? Hvorfor det, når toget kommer fra syd? Mærkelige kommentarer. Bemærk i øvrigt, at den gode LT er ved at anlægge skæg (snusket), som det hør og bør sig for en rigtig skovnisse. Snuskebassen mumlede noget om, at det ville køle ham lidt ned. Mon han har drukket af mosekonens bryg eller af natpotten? Fortsættelse følger næste gang. Guderne må vide, hvilken skummel fremtoning, han så dukker op med?

7 Ungarsk gryderet, krydret med chili. Flere medlemmer fik sved på panden. Men så kunne koldskålen måske køle lidt ned.

8 Hvad er det Rune har gang i? Er han ved at koble iltapparat til, så han overlever Witzels chili? Martin spiser uforstyrret videre sin koldskål. Michel råber: er der mere vand? eller I får en omgang mere af den ungarske gryde. Michel er igang med at skrifte for LT over sine synder i barndommen og som pensionist. Noget med at køre på pensionistkort hos DSB gennem mange år i sin ungdom. Der var ikke mangel på ubehagligheder og lovovertrædelser. LT kunne ikke følge med i referatet over synderne. Rune sidder og træner sine vældige kræfter med en

9 "Expander" under bordet Årsagen er, at han har besluttet, at han vil hjælpe Michel med at opkræve betalingen for aftenens måltid. Og det gjorde han ikke på den stille måde Michel Andersen, Kbh politi Det ligner et billede politiets fotoarkiv fra Michels ophold i Fjernøsten. Vi sidder chokeret tilbage over de historier, som Michel fortæller om sin fortids synder: Historien følger her. ADVARSEL: Følgende afsnit er absolut ikke for sarte sjæle. Disse bedes springe dette over og gå til næste billede. Vi er mange i klubben, som har kendt og sat stor pris på Michel i mange år. Michel er en farverig person, som gennem et langt liv har oplevet mangt og meget, og han vedbliver med at overraske. Desværre Han pustede sig op og truede alle med både kagstrygning og en tur i den spanske kappe, hvis ikke beløbene blev erlagt hurtigt, villigt og nøjagtigt! Uha, det var skrækindjagende. i negativ retning denne gang. Jo, det må berettes, det er min pligt over for almenvældet. Se, vi kender jo ikke til alle begivenhederne i Michels dunkle fortid (endnu), men dråbevist tegner der sig et billede af en hårdkogt og benhård kriminel fortid. Derfor har vi på politigården lånt ovenstående billede. De havde mange, sagde de derinde. Vi valgte dette blandt 96 andre. Hvornår begyndte denne kedelige løbebane? Jo, det gjorde den allerede under besættelsen, da den unge vordende lovbryder systematisk frarøvede besættelsmagtens svageste repræsentanter for deres sidste kontanter. Metoden gik ud på at forespørge hos en stakkels tysk soldat i en togvogn, om han (Michel) skulle hente cigaretter og flødeskumskager til ham hos den nærmeste kiosk. Det ville den lille, sårede og udhungrede soldat gerne have. Michel tog imod de mange penge, cigaretter var meget dyre dengang på den sorte børs, og gik videre til næste offer, hvor historien gentog sig. På den måde samlede Michel meget betydelige pengebeløb sammen i rigsmark, for cigaretterne til soldaterne blev aldrig indkøbt!! Michel derimod, stillede sig op langs banelegemet og vinkede hånligt til de bestjålede soldater, når de kørte tilbage til fronten - sandelig hårdkogt adfærd. Pengene lod sig veksle på den sorte børs, hvor Michel var et kendt og frygtet navn. En af hans særlige gode venner (buddy) fra dengang var Svend Aage Hasselstrøm, bedre kendt under navnet edderkoppen - en stor sag! De kørte noget svindel med rationeringsmærker ude på det gamle baneterræn, hvor Svend Aage havde en jernhandel, der fungerede som hælercentral: "Hasselstrøm Import og Eksport A/S" hed den. Meget kendt sted i den københavnske underverden. Det hører dog med til beretningen, at Michel hurtigt mistede sin formue i forbindelse med den store pengeombytning, som regeringen iværksatte for at komme de sorte penge til livs efter besættelsens ophør. Om Michel derefter og i den anledning tilbragte tid i Horserød,

10 melder historien umiddelbart ikke noget om, men det er redaktionens opfattelse at det kunne meget vel have været tilfældet, og at årsagen til Michels senere ophold i et japansk fængsel snarere skyldtes et tip fra Interpol, end at han lod sig sejle agterud! Sådan er det jo, når de store kriminelle organisationers repræsentanter gennemfører deres grænseoverskridende kriminalitet, de bliver afsløret til sidst. En af de næste kriminelle handlinger Michel fandt på var billetsvindel i S-togene. Han fandt ud af, at man bare skulle købe en billet til to zoner, så kunne man køre fra Hillerød til Køge for meget få penge, næsten uden at blive afsløret. Den fidus gik, lige indtil Michel en skønne dag blev taget i en stort anlagt razzia. Så var det tilbage til politigårdens dunkle afhøringsceller og lange forhør. Redaktionen regner meget snart med at få klarhed over udfaldet af disse omfattende fiskenduljestreger, men det kræver aktindsigt hos Østrelandsret, hvor akterne hidtil har været stemplet fortroligt. Redaktionen har en permanent ansøgning liggende i Justitsministeriet, og det ser i skrivende stund ud til, at der er bevægelse i sagen. Vi krydser fingre. Flere afsløringer følger i næste udgave!! Og det er ganske vist. Så må LT, som aflad på vegne af Michel, gå i gang med at male tagsten på kirken. Uha, for et job, overvåget af Witzel og den altid stærkt kontrollerende skolemester, præst og formand Henrik. Der mangler lige en lille klat rød maling på spidsen af taget. Ja, ja, jeg skal nok. Witzel griner og morer sig. Skal der ikke også males kalkmalerier inden i kirken LT? Mon du går Michelangelo i bedene som den store katolske maler og kunstner? Nej, det gør jeg ikke. Men næste gang maler jeg en kopi af den "Sidste nadver" fra det Sixtinske kapel, så skal I nok holde op med jeres let flabede morsomheder!! Lad dette være enden!

11

12 Billedegalleri Her bringer vi de øvrige foto der er taget den pågældende klubaften, hvis det falder i læsernes smag vil vi gøre således fremover. Den rene Den uskyldige Ooooog den virkelig slemme

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Klubnyt fra 10. oktober 2018

Klubnyt fra 10. oktober 2018 Klubnyt fra 10. oktober 2018 v/henrik og LT Aftenen stod i lyset af Runes 70 års fødselsdag, hvor han havde inviteret til aftensmad hjemme hos sig. Der var fremmødt 8 medlemmer i klubben, som fik et par

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 7.APRIL AASTRUP KIRKE KL. 10.00 1.SEP. Tekster: Sl. 8, Joh. 20,19-31 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Thomas er væk! Peter var kommet styrtende ind i klassen og havde

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Under jorden. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Under jorden. Sabotør-slottet, 5 Under jorden Jørgen Hartung Nielsen Under jorden Sabotør-slottet, 5 Under Jorden Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Forlaget Cadeau 1. udgave, 1. oplag 2011 Illustrationer: Preben Winther Tryk:

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Københavnerdrengen 1

Københavnerdrengen 1 18. DECEMBER Københavnerdrengen 1 Vi har fået en københavnerdreng og han hedder Frederik. Det var mors idé. Hun mente, det var synd for de mange børn i København, der slet ikke fik nogen sommerferie, men

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Bilag 5: Interview med Robert, der har en kriminel fortid

Bilag 5: Interview med Robert, der har en kriminel fortid Interviewer1: Kan du starte med at fortælle lidt om dig selv og din baggrund? Robert: Ja, jeg er 26 år og jeg er blevet løsladt for et halvt år siden. Jeg startede på HF for halvandet år siden og bliver

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom?

Til søskende. Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom. Hvorfor hedder det Prader-Willi Syndrom? Landsforeningen for Prader-Willi Syndrom Til søskende Hvad er Prader-Willi Syndrom? Vidste du? Der findes tusindvis af syndromer, som påvirker folk på mange forskellige måder. Nogle bliver man De, der

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en 3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en Egentlig et fint og smukt lille puslespil. Ikke sandt. Der er bare det ved det, at der mangler en brik. Sådan som vores tema lyder i dag: der mangler en.

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Bruger Side Prædiken til Pinsedag Prædiken til Pinsedag Tekst. Johs. 14,

Bruger Side Prædiken til Pinsedag Prædiken til Pinsedag Tekst. Johs. 14, Bruger Side 1 15-05-2016. Tekst. Johs. 14, 15-21. Der er altid noget overstadigt over Pinsesøndags gudstjeneste. Det er så let at synge og i al sin glans stråler livslyset over Guds nåde. Det er centrum

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far

Skrevet af: Nicole 31oktober 2005. Surfer med far Skrevet af: Nicole 31oktober 2005 Surfer med far Kan du huske, da du fortalte mig om din tur ved stranden? Jeg kunne godt lide at høre om din oplevelse og tænkte, at du måske gerne vil huske, hvad du fortalte

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Drengen med flyveørerne og fregnerne

Drengen med flyveørerne og fregnerne Drengen med flyveørerne og fregnerne Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Titelblad Drengen med flyveørerne og fregnerne Skrevet af: Rikke og Jan Have Odgaard Forlag: JHOconsult 997731 ISBN:

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd

Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Spørgsmål og svar til Lulu og det mystiske armbånd Kapitel 1 1. Hvem hjælper Lulu? Svar: Bob, side 4 2. Hvem tager støvlen på? Svar: Læsefidusen, side 5 3. Hvem siger: av! Av min tå! Svar: Læsefidusen

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel.

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Tekster: Gal 2,16-21, Luk 10,23-37 Salmer: 8 kl 9.00 i Lihme 747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel. Elmquist)

Læs mere

Nicolaj Wibe LÆR AF HUNDEN og andre småsyrede indfald, udfald og udfordringer

Nicolaj Wibe LÆR AF HUNDEN og andre småsyrede indfald, udfald og udfordringer Nicolaj Wibe LÆR AF HUNDEN og andre småsyrede indfald, udfald og udfordringer i samarbejde med FORLAG LÆR AF HUNDEN VI har hund. En hvid mini-slædehund. Teddy. Det er nok lidt af en overdrivelse at kalde

Læs mere

Peter får hjælp til at styre sin ADHD

Peter får hjælp til at styre sin ADHD Peter får hjælp til at styre sin ADHD Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Rikke og Jan Have Odgaard, har konsulentfirmaet JHO Consult De arbejder som konsulenter på hele det specalpædagogiske

Læs mere

Alt forandres LÆSEPRØVE

Alt forandres LÆSEPRØVE Alt forandres LÆSEPRØVE Joan Bach Ludvigsen LÆSEPRØVE Alt forandres Noveller To par Han vidste, hvad hun ville sige, så snart de var gået derfra. Når de var kommet ud af opgangen og havde gået et par minutter

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

3. søndag efter påske

3. søndag efter påske 3. søndag efter påske Salmevalg Se, nu stiger solen, 754 I døden Jesus blunded, 221 Stat op, min sjæl, i morgengry, 224 En liden stund, 540 Nu takker alle Gud, 11 Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

Københavnerdrengen 2

Københavnerdrengen 2 19. DECEMBER Københavnerdrengen 2 Nu er der stille på mejeriet. Det er søndag, jeg har lige hørt Ønskekoncerten og jeg tror, far sover til middag. Jeg ved ikke, hvor Frederik er, han er nok ovre hos Niels

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda n I må aldrig forelske jer, sagde vores mor til os, da vi blev 13 år. Men jeg lyttede ikke. Jeg forelskede mig i Noah. Jeg troede ikke, det ville være farligt. Jeg ville bare være som

Læs mere

17. søndag efter trinitatis 18. september 2016

17. søndag efter trinitatis 18. september 2016 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Synderes ven Salmer: 385, 32, 266; 511, 375 Evangelium: Mark. 2,14-22 Hvis ikke vi havde hørt den historie så tit, ville vi have hoppet i stolene af forbløffelse. Har man da

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Samvittigheden bliver beskidt i kampen mod falske profeter ikke mindst dem i os selv

Samvittigheden bliver beskidt i kampen mod falske profeter ikke mindst dem i os selv Samvittigheden bliver beskidt i kampen mod falske profeter ikke mindst dem i os selv prædiken til 8. s. e. trin. I: Matt 7,15-21 i Strellev og Ølgod kirker den 6/8 2017. Ved Jens Thue Harild Buelund. Hvis

Læs mere

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse.

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse. 312 / MØRKLÆGNING / Side 1 af 6 [ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften Denne aften er opbygget om lyset og mørket, der vil være en anderledes atmosfære i nogle dele af aftenen, fordi der er helt

Læs mere

Klubnyt fra den 17. juli 2019

Klubnyt fra den 17. juli 2019 Klubnyt fra den 17. juli 2019 Denne aften var der fremmødt 9 medlemmer, incl. Erik, der kom ved 19-tiden. Efter lidt snak om køreplanskørsel og sporplaner med udgangspunkt i de oplæg Henrik havde med i

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL SEP VESTER AABY KL Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 3.APRIL 2016 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Nu sad de der så igen. Det var det samme sted. Men det var så også det

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv

Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv Analyse af fejringen af frivillighed og foreningsliv PART 1 Tilfredshed med fejringen 98 har gennemført spørgeskemaet Spørgeskemaet er besvaret af følgende: - Aftenskoler (6 besvarelser) - Frivillig-social

Læs mere

SARAH OG HANS med bedstemor og bedstefar på besøg i OLLERUPBUNKEREN

SARAH OG HANS med bedstemor og bedstefar på besøg i OLLERUPBUNKEREN SARAH OG HANS med bedstemor og bedstefar på besøg i OLLERUPBUNKEREN En dag Sarah og Hans var med bedstemor og bedstefar på cykeltur, så de noget meget mærkeligt. Hvad er det? spurgte de. Det er Bunkeren

Læs mere

Men ikke alene er der måske ikke tre mænd, der kommer ridende, vi har heller ingen god grund til at tro, at de stolt og roligt bevægede sig frem mod

Men ikke alene er der måske ikke tre mænd, der kommer ridende, vi har heller ingen god grund til at tro, at de stolt og roligt bevægede sig frem mod I dag er det helligtrekongers søndag. Nu skulle man jo tro, at det i dag handler om de hellige tre konger, men faktisk var de hverken konger, tre eller hellige. Egentlig får vi bare at vide, at der var

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 -

FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 - FORKLAR SMERTER TIL BØRN OG SOON TO BE TEENS CA. 11 - KÆRE DU, SOM ER FORÆLDER, BEDSTEFORÆLDER, MOSTER, FASTER, VENINDE, ONKEL ETC. Denne fortælling er skrevet ud fra en sand samtale, som jeg har haft

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Tekster: Sl 116, 1 Kor 11,23-26, Joh 13,1-15

Tekster: Sl 116, 1 Kor 11,23-26, Joh 13,1-15 Tekster: Sl 116, 1 Kor 11,23-26, Joh 13,1-15 Salmer: 180 Hører til, I høje Himle 456 Vor Herre Jesus 179 Herren god (mel. Bøj, o Helligånd) 457 Du som gik foran os (Asger Pedersen) 438 Hellig 192.7 Du,

Læs mere