Generalforsamling Nappedam 21 november 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Nappedam 21 november 2018"

Transkript

1 Generalforsamling Nappedam 21 november 2018

2 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

3 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

4 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

5 Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde med det kommende år. Disse er: Indsatsområde Indsatsområder Status Undersøge mulighed for elektronisk kommunikation med medlemmer. Nyt regnskabssystem. Nyt jolle- og kajakhus. Omlægning af kloak. Visionsgruppen. Bestyrelsen arbejder på sagen, og vi forventer at kunne præsentere de første resultater indenfor det næste halve år. Det nye regnskabssystem åbner nogle muligheder som der skal arbejdes videre med. Bestyrelsen har siden nytår arbejdet på opgaven, og i september har det nye system, Uniconta hedder det, afløst det gamle C5, og er således klar i det nye regnskabsår. Konverteringsudgiften har været ca. kr Sideløbende arbejder Steen på at få vores nuværende domæne, nappedam.dk, overført til ny google-konto sammen med vores nuværende mailadresser. Bygningerne blev officielt indviet ved vores jubilæumsfest den 2. juni. P.t. mangler der nogle få opgaver at blive løst, hvilket vil ske i løbet af vinteren. Derefter kan vi få de sidste fondsmidler hjem og opgaven erklæres færdig løst. Et meget flot stykke arbejde. Projektet er færdigmeldt og i drift. Vi er nu tilsluttet det offentlige kloaknet. Gruppen er på Stand by. De ideer der blev kastet op gennem gruppens arbejde er fortsat til inspiration for bestyrelsen.

6 Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde med det kommende år. Disse er: Indsatsområde Indsatsområder Status Aftale med vinterbadere. Aftale med Syddjurs Ungdomsskole. Aftale med Højskolen på Kalø. Forslag til forbedring af P-pladsforhold. Forslag til udvidelse / ændring af bådpladser i havnen. Udvidelse af overvågningsanlæg. Udvidelse af låsesystem. Ny Vejrstation Der er indgået en samarbejdsaftale med Nappedam Vinterbadere. Aftalen ligger på havnens hjemmeside. Vinterbaderne startede deres sæson den 3. november med godt 100 medlemmer. Der er indgået en samarbejdsaftale med Syddjurs Ungdomsskole (kommunens skoler). Samarbejdet har, efter bestyrelsens mening, fungeret meget tilfredsstillende, om end måske nok lidt tilpasning ved opstart. P.t. ingen aftaler og heller ingen i støbeskeen Der er opsat skilte for trailerparkering og ophængt yderligt tov for P-plads markering. Det har klart forbedret forholdene, om end de endnu ikke er 100 %. Bestyrelsen har en ide som Steen Jensen vil præsentere på generalforsamlingen under punktet eventuelt. Anlægget er blevet udvidet og fungerer tilfredsstillende. Låsesystemet er blevet udvidet og fungerer tilfredsstillende. Låsen ved bommen har drillet hen over sommeren, men bør være i orden nu. Efter forslag på sidste års generalforsamling er der indkøbt og opstillet en fin ny vejrstation.

7 Beretning Medlemmer: Bådelauget havde ved regnskabets afslutning 373 medlemmer, hvilket er 8 færre end sidste år. Disse er fordelt på 24 juniormedlemmer, 266 seniormedlemmer og 83 kajakmedlemmer. Det forgangne års arbejder: Også sidste vinter var arbejdsholdet i aktivitet, om end opgaverne ikke var så omfattende som tidligere år, hvilket bekræfter at vi har en flot og velholdt havn. Der blev i den forgangne vinter foretaget en række forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder. I flæng kan nævnes: Udskiftning af skørter ved slæbested. Udskiftning af en række bro planker hvor der var behov. Ny havelåge fra stranden og op mod vejen. Nye toiletdøre i jolle- og kajakhuset. Maling af nogle ydervægge ved klubhuset. Desuden er der blevet påbegyndt en udskiftning af lamperne på broerne til LED-lys. Foreløbig er lamperne på A og B-broen blevet udskiftet. Vi forventer herved at kunne spare en del udgifter fremover. Endelig er der udlagt en ny flydebro ved jolle- og kajakhuset. Den består af en indkøbt flydedel og et trædæk, som arbejdsholdet har bygget. Det skal i den forbindelse nævnes, at udgifterne til flydebroen og omgivelserne ved den er blevet støttet med kr. fra Nationalpark Mols Bjerge og kr. fra Friluftsrådet. Tak for det. Og så skal det da lige nævnes en gang til: Kajakafdelingens arbejdshold har ydet en formidabel indsats sidste vinter og forår med opførelsen af det nye jolle- og kajakhus. Rigtig mange medlemmer og gæster havde mulighed for at se det flotte resultat ved sommerens jubilæum. Vi har i vinteren 2017/2018 været forskånet for større skader i havnen, hvilket dels skyldes de foregående års større forbedringsarbejder og dels at vi er sluppet for meget kraftige storme. Dog kom stormen Knud forbi den 21. september, hvilket gav ekstrem højvande dagen efter. Det afstedkom en del skader på broanlægget, nok værst på C-broen. I sommer fik vi foræret et par flotte markiser af John Fast, og de blev straks monteret af dygtige og flittige medlemmer. Stor tak til John og til montørerne.

8 Det kommende års arbejder: I den kommende vinter er der igen planlagt en række vedligeholdelses- og forbedringsopgaver på broanlæggene. Knud var jo lige forbi, hvilket desværre betød skader på nogle broer, idet de er blevet løftet på grund af højvande og stramme fortøjninger. Arbejdet med udskiftning af de nuværende brolamper til LED-lys fortsætter. Desuden skal vores brandslukningsudstyr udskiftes. Arbejdet med at færdiggøre det nye jolle- og kajakhus fortsætter og forventes afsluttet i indeværende år, således at vi kan udbetalt de resterende bevilgede fondsmidler (op til kr.) fra Lokale- og Anlægsfonden. Det er også planen at forbedre havnens internet så forbindelserne bliver væsentlig bedre, og vil kunne dække hele havneområdet.

9 Nye aktiviteter på havnen: Vi har indgået et samarbejde med Syddjurs Ungdomsskole. Det går primært på jolle- og kajaksejlads fra havnen i dagtimerne på hverdage. Efter lidt opstart vanskeligheder vurderer vi at samarbejdet har fungeret fint, og regner med at det vil fortsætte til næste år. Derudover er der indgået en samarbejdsaftale med foreningen Nappedam-Vinterbadere. Aftalen kan du se på havnens hjemmeside. Vinterbaderne har opstillet deres mobile saunavogn på havnens mole mod øst, og vil være åben et par timer hver dag. Begge aftaler bevirker lidt mere liv på havnen, hvilket som udgangspunkt er positivt, og derudover giver aftalerne også lidt penge til klubkassen.

10 Jubilæum: Den 2. juni fejrede vi Bådelaugets 50 års jubilæum. I det herligste vejr havde vi en fantastisk dag med en lang række aktiviteter. Mere end tre hundrede besøgte havnen den dag, og om aftenen var der små to hundrede til en festlig aften. Ca. 60 frivillige, i bedste humør, sørgede for at alle opgaver blev løst til punkt og prikke. Tusind tak til jer alle.

11 Storme og fortøjninger: Risikoen for storme og ekstremt højvande er stigende. Vi skal derfor endnu en gang henstille kraftigt, at de der har både i vandet, flytter båden længere væk fra broen og i øvrigt slækker fortøjningerne, så der ikke opstår et kraftigt træk i broerne ved højvande. Der er i havnereglementet krav om en affjedring på fortøjningerne ved broen. Situationen den 21. og 22. september i år bekræfter endnu en gang, at denne affjedring er yderst vigtig ikke bare af hensyn til broen, men også af hensyn til ens egen båd.

12 Beretning El tilslutninger på bådene: Bestyrelsen har sommeren igennem forsøgsvis accepteret at der er el-tilslutning på bådene også selvom du ikke er i båden eller på havnen. Vi forventer dog at ledningerne tages af havnestikket når de ikke bruges. Vi skal holde eludgiften nede. Både med et større forbrug skal fortsat have monteret en bi-måler, og det samme skal både der i vinter halvåret er tilsluttet el. Også hvis de står på land. Repræsentanter fra bestyrelsen vil i den kommende vinter jævnligt gå rundt og trække stik ud de steder, hvor der ikke er en synlig bi måler. Mastecontainerne: Husk at de mindre master kommer i den lille container og at containerne pakkes med fornuft. Navneseddel på alle master og bomme, og hold orden i containerne. Vagtordning: Vagtordningen hen over sommeren har fungeret fint, selv om enkelte medlemmer har svigtet. Vi vil gerne henstille, at man tager den vagt, man får tildelt, idet det er til gavn for os alle, at nogen passer på vores ting. Husk også at låse bommen når I om vinteren forlader havnen. Og ja, låsen har ikke været god, men det er den nu! Husk i øvrigt at kontakte den vagtansvarlige når I skal have vagt. I akutte tilfælde vil den vagtansvarlige kunne finde en erstatning, hvis du er forhindret. Husk også, at der ofte er andre i klubben, der gerne køber en vagt.

13 Beretning Frivilligt klubarbejde: Ligeledes har det friville klubarbejde fungeret godt hen over sæsonen. Det er dejligt, at så mange deltager og egentlig også at en del vælger at betale sig fra det med ekstra 300 kr. i kontingent. Fest- og aktivitetsudvalg: Udvalget har p.t. ingen medlemmer, så hvis nogen har lyst hører vi gerne fra jer. Alligevel er der planlagt aktiviteter hen over vinteren, se Lanternen og hold øje med opslagstavlen samt hjemmesiden. Tak: Til sidst vil vi gerne rette en meget stor tak til alle de mange, der har ydet en indsats for Bådelauget i det forgangne år. Ingen nævnt ingen glemt. Det er dejligt at der altid er nogen der melder sig, når der skal udføres et arbejde og det er tillige en forudsætning for at vi også i fremtiden kan have en attraktiv, velholdt og prisbillig havn.

14 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

15 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

16 Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. Inden vi behandler punkt 5 på vores dagsorden vil det give god mening at behandle bestyrelsens forslag nummer 1 som omhandler nogle forslag til prisændringer, således: Forslag nr. 1 Generalforsamling d. 21. november 2018: Forslag fra bestyrelsen: Bestyrelsen foreslår at taksten for at benytte slæbestedet ændres fra kr. 60,- til kr. 80,- og at et årskort til slæbestedet ændres fra kr. 600,- til kr. 800,- Medlemmers brug / leje af klubhuset i perioden 1. oktober 31. marts nedsættes fra nuværende kr ,- til kr. 500,- Fremmede klubbers brug af køkkenet har hidtil koster kr. 250,- Dette bortfalder helt. Optagning, inkl. Isætning af både der ikke er hjemhørende i Nappedam skal betale kr ,- og kan kun være kortvarigt på land. Der betales gæstesejler afgift for eventuelle dage på land. Begrundelse Med de ændrede takster kommer vi mere på lige med en række sammenlignelige klubber. Ændringerne vil medføre en merindtægt pr. år på ca. kr ,-

17 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

18 Valg til bestyrelsen. Bestyrelsen vil gerne foreslå to kandidater til de ledige poster: Peter Pedersen Plads E-36 Bjarne Knudsen Plads D-43 Men det udelukker ikke at andre kandidater kan melde sig

19 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

20 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

21 Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. Forslag nr. 2 Generalforsamling d. 21. november 2018 Nedenfor forslag fra Ib Claus Jensen Hej Peter. Jeg vil gerne foreslå, at medlemmerne får mulighed for at få udleveret min. 2 stk. prox brikker til det nye låsesystem. Med venlig hilsen Ib Claus Jensen Pladsnr.:C49 Bestyrelsen har valgt ikke at kommentere forslaget men lade det være op til Generalforsamlingen. Hvis forslaget vedtages kan den ekstra nøglebrik købes for kr. 100,- og vil blive registreret på det medlem som måtte ønske to nøglebrikker.

22 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år. 5. Fastsættelse af kontingenter, havneafgifter samt pladshaver indskud m.v. 6. Valg til bestyrelsen. Valg af kasserer: Jytte Gyldenløve. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer: Henning Madsen (ønsker ikke genvalg). Henning Buddig Jan Uhrskov (ønsker ikke genvalg). 7. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Marianne Brenholdt. Eva Bath Suppleant: Birger Holmgaard 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen til vedtagelse skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Rettidigt indleverede forslag opslås i klubhuset inden generalforsamlingen. 9. Eventuelt

23 Eventuelt Udkast til bestyrelsens forslag og tanker omkring en eventuel udvidelse af havnen. Steen Jensen præsenterer. Andre punkter under eventuelt?

24 Eventuelt Udkast til bestyrelsens forslag og tanker omkring en eventuel udvidelse af havnen. Baggrund Vi har i dag potentielle nye medlemmer på venteliste til at købe eller leje en bådplads Nogle af vores medlemmer vil gerne have mulighed for at købe større både og dermed have en bredere plads Vi vil altid gerne have flere glade medlemmer i havnen

25 Forslag til diskussion Der nedlægges 2 gæstepladser for at give plads til udvidelsen med 6-8 pladser. Eventuelt Der nedlægges 2 stk. 4m pladser på E broen for at udvide 3 pladser til 5/5.5m pladser.

26 Eventuelt 5 minutters diskussion og gode ideer!

27 Eventuelt Andre punkter under eventuelt?

Generalforsamling 21.november 2018

Generalforsamling 21.november 2018 Generalforsamling 21.november 2018 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning. Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november 2017. Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 09.01.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: ingen Referent:

Læs mere

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning. Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november 2016. Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 06.02.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Generalforsamling 18.november 2015

Generalforsamling 18.november 2015 Generalforsamling 18.november 2015 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent. Dagsorden i henhold til vedtægterne: 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014 Bestyrelsesmøde 2. maj 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde Generalforsamling d. 22. november 2017: Forslag fra bestyrelsen: Forslag nr. 1 om fuldmagtsforhold: Nuværende formulering i vedtægternes 13: Til hver bådplads, hvortil der er betalt indskud, gives én stemme

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug

Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Referat af generalforsamling i Vindeby Bådelaug Torsdag den 23. februar 2017, kl. 19.00 i Tåsingehallens cafeteria Velkomst af formanden. Formand Leif Clausen, bød de fremmødte velkommen til foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vedtægter. for. Nappedam Bådelaug

Vedtægter. for. Nappedam Bådelaug Vedtægter for Nappedam Bådelaug 2014 Side 1 1. Foreningens navn er Nappedam Bådelaug. Dens hjemsted er Nappedam Lystbådehavn, Molsvej 33, 8410 Rønde i Syddjurs Kommune. 2. Klubbens stander er hvid med

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 08.08.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: ingen Referent: John Trolle

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter. for. Nappedam Bådelaug

Vedtægter. for. Nappedam Bådelaug Vedtægter for Nappedam Bådelaug 2017 Side 1 1. Foreningens navn er Nappedam Bådelaug. Dens hjemsted er Nappedam Lystbådehavn, Molsvej 33, 8410 Rønde i Syddjurs Kommune. 2. Klubbens stander er hvid med

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

Generalforsamling 2014, referat

Generalforsamling 2014, referat Generalforsamling 2014, referat Rønnerhavnsforeningen Generalforsamling 19/3-2014 kl. 19.00 Maskinhallen Frederikshavn Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl. 10.00 12.00 OBS! NYT STED : På: NYKØBING Idræts Forening ( klubhuset ) Egebjergvej 46 4500 Nykøbing

Læs mere

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016

Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Velkommen til ordinær Generalforsamling for Højene 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne 4. Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013

Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013 Veddelev Strands Bådelaug Veddelev d. 4. marts 2013 Der indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset Dagsorden i henhold til lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning

PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG. Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning 2015 PROGRAM DAGSORDEN OG BILAG til Dansk Transport og Logistiks arbejdsgiverforenings generalforsamling 2015 Lørdag 9. maj 2015 kl. 14.00 i Herning Kongrescenter Østergade 37, 7400 Herning PROGRAM GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Friluftsrådets vedtægter

Friluftsrådets vedtægter Friluftsrådets vedtægter 1 NAVN Friluftsrådet (Friluftsorganisationernes paraply) er en landsforening med hjemsted i København. Internationalt anvendes navnet Danish Outdoor Council. 2 FORMÅL Friluftsrådet

Læs mere

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Tilstede: Harald Jørgensen, Henning Madsen, Lars Bjørn, Claus Pedersen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Anne Mette Jørgensen, Mie (festudvalget), Lars

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2013 Nr årgang

Nyhedsbrev februar 2013 Nr årgang Nyhedsbrev februar 2013 Nr. 49 6. årgang Broerne Den næste bro er færdig. Den er lidt speciel, idet den skal krydse nogle underliggende spor i en ikke vinkelret vinkel. Derfor er broens sider forskudt

Læs mere