Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning."

Transkript

1 Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 22. november Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde med det kommende år. Disse er: Indsatsområde: Undersøge mulighed for elektronisk kommunikation med medlemmer. Nyt jolle- og kajakhus. Status: Dette er udsat til 2018, da vores regnskabssystem, som også indeholder medlemsarkivet, ophører. Vi skal derfor snarest finde et nyt system, og vil her sikre, at det også kan danne grundlag for elektronisk kommunikation med medlemmerne. Sidste vinter og sommeren over har en gruppe meget aktive frivillige primært fra Kajakafdelingen arbejdet på at få huset op at stå. Selve kajaklageret og en stor del af udeområdet er færdigt. Toiletafsnittet forventes påbegyndt om kort tid. Hele byggeriet vil stå færdigt senest ved Bådelaugets jubilæum d. 2. juni Forslag til ændring af vedtægter vedrørende fuldmagter. En tættere dialog med Jolleafdelingen omkring diverse forhold. Forslag herom behandles senere på generalforsamlingen. Vi har en meget aktiv Jolleafdeling, hvor børn og unge lærer at sejle og er meget glade for det. I det forgangne år var der 28 juniormedlemmer. Der var imidlertid i 2016 lidt vanskeligheder med forskellige administrative forhold, herunder afdelingens regnskab. Siden er der kommet en ny kasserer til, hvorfor disse vanskeligheder forventes at være overstået. Omlægning af kloak. Syddjurs Kommune har besluttet at området langs kysten fra og med Egens til Slotskroen skal kloakeres. Spildevandet fra jolle- og kajakhusene er hidtil blevet udledt til et nedsivningsanlæg, men skal nu tilsluttes det offentlige spildevandsanlæg. Syddjurs Spildevand har meddelt, at man forventer at påbegynde arbejdet først i det nye år.

2 Derfor blev der i sommer nedgravet en kloakpumpeledning fra jolle- og kajakhusene hen til anlægget ved et store klubhus. Herfra skal havnens samlede spildevand pumpes til den kommende spildevandsledning langs Molsvej via en ny pumpebrønd i stativgården. Sammen med kloakpumpeledningen blev der også nedgravet et større elkabel samt 2 tomrør sidstnævnte til en udvidelse af overvågningsanlægget samt en mulig forbedring af internetforbindelsen. Internet nye muligheder undersøges, evt. fiber. Bådelauget har i dag en trådløs internetforbindelse via Egnsnettet.dk (tidligere roendesnet.dk) samt trådløse forbindelser ud til havnearealet. Havnens anlæg er gennem de seneste 4 år blevet forbedret og udbygget, så det nu fungerer godt og stabilt bedre end i mange andre havne. Bestyrelsen vil derfor ikke foreslå ændringer på nuværende tidspunkt, idet en fiberforbindelse vil være noget dyrere end det nuværende. Tilbud fra Fibia i 2015: kr. årligt Nuværende omkostning: kr. årligt. Facebook. Det har i bestyrelsen været vurderet om vi skal have en officiel Facebookgruppe som supplement til hjemmesiden. Fordelen kunne være, at man hurtigere kunne kommunikere ting ud, men det forudsætter at medlemmerne er på Facebook. Da det langt fra er tilfældet, har bestyrelsen valgt ikke at gå videre med dette i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Der henvises til hjemmesiden samt den privat oprettede facebookgruppe Nappedam Bådlaug. Visionsgruppen. Visionsgruppen blev nedsat i 2015 med det formål, at komme med forslag og initiativer til, hvor Bådelauget skal bevæge sig hen de kommende år. Gruppen har arbejdet med at oprette vinterbadning samt arrangeret lørdage for børn. Det sidste desværre med meget ringe

3 fremmøde. Gruppen modtager gerne forslag til emner man kan arbejde videre med. Medlemmer: Bådelauget havde ved regnskabets afslutning 385 medlemmer, fordelt på aktive juniormedlemmer, aktive senior- og pensionistmedlemmer og medlemmer med begrænset medlemskab. Heraf var der 80 medlemmer i Kajakafdelingen. Det forgangne års arbejder: Også sidste vinter havde arbejdsholdet en travl sæson. Det største arbejde var en renovering og efterisolering samt udskiftning af vinduer og dør i klubhusets østfacade. Vi har nu været hele vejen rundt om klubhuset startende med tag i 2007, gulv og varmeanlæg i 2008, sydgavl i 2013, vestfacade i 2016 og nu østfacaden i Desuden blev der foretaget en række vedligeholdelsesarbejder og forbedringer af broanlæggene. I flæng kan nævnes udskiftning af defekte broplanker, stabilisering af broer, forhøjelse af elstandere, udskiftning af fortøjningsrør, reparation af flydebro mm. Det lille hus ved slæbestedet benævnt pumpehuset var efterhånden noget faldefærdigt. Derfor blev det i vinter udskiftet med et nyt og lidt højere hus. Huset bruges primært til opbevaring af grej, der benyttes ved søsætning og optagning af både. Vi har i vinteren 2016/2017 været forskånet for større skader i havnen, hvilket dels skyldes de foregående års større forbedringsarbejder og dels at vi er sluppet for meget kraftige storme. Stormfloden i begyndelsen af januar forårsagede store skader i den sydlige del af landet, men vi gik fri. Stormfloden d. 29/30. oktober var ligeledes skånsom over for havnen, men forårsagede dog få skader. Bådvognen måtte desværre gennemgå en større renovering, da to af støttepuderne ikke kunne bruges. Som det vil fremgå af regnskabet, var dette en dyr opgave, som ikke helt var forudset. Endelig har vi i 2017 fået installeret et nyt elektronisk låsesystem, der dækker stort set alle adgangsveje. Det fungerer rigtig godt - dog har der været lidt vanskeligheder med at betjene låsen på bommen ved indkørslen. I foråret 2017 fik vi også etableret mulighed for at betale med mobile-pay i køkkenet. Det har været en stor succes, idet der er blevet betalt mange is og andet ved hjælp heraf. Det kommende års arbejder: I den kommende vinter er der igen en række vedligeholdelses- og forbedringsopgaver på broanlæggene. Blandt andet er det tanken at starte en udskiftning af broernes belysninger til LED-lys, hvorved der kan spares en del på elregningen. Ved toiletterne i jolle- og kajakhusene skal der udskiftes et par døre.

4 Vi agter desuden at udbygge overvågningsanlægget med et par kameraer mere samt at fortsætte med elektroniske låse på nogle flere døre. Arbejdet med at opføre og færdiggøre det nye jolle- og kajakhus fortsætter. Endelig bliver der nok også nogle arbejder i tilknytning til kloakeringen. I den forbindelse vil vi også gerne efterlyse et eller flere medlemmer til arbejdsholdet. Aktuelt kunne vi bruge en elektriker eller i hvert fald en der har lidt forstand på de dele. Nye aktiviteter på havnen: Ved sidste års generalforsamling blev det nævnt, at der var ønsker om at forbedre badeforholdene ved havnen samt at etablere en sauna. Tankerne er nu blevet mere konkrete, idet en gruppe bestående af Nappedam-medlemmer og folk udefra ønsker at starte vinterbadning fra havnen. Mere om det, når vi kommer til behandling af indkomne forslag. Vi har i årets løb også fået henvendelser om samarbejde med hhv. Syddjurs Ungdomsskole og Højskolen på Kalø. Det går primært på jolle- og kajaksejlads fra havnen i dagtimerne på hverdage, hvorfor bestyrelsen har stillet sig positivt over for et samarbejde. Dels kan vi dermed øge interessen for at sejle og dels kan vi få lidt flere penge i kassen. Det er naturligvis en forudsætning, at disse aktiviteter på ingen måde lægger hindringer i vejen for vores egne jollesejlere og kajakroere. Jubilæum: Nappedam Bådelaug blev oprettet i maj måned 1968 af en række initiativrige og forudseende personer fra Rønde. Det betyder, at Bådelauget kan fejre sit 50-års jubilæum i foråret 2018 og det skal naturligvis ske på passende vis. Datoen bliver d. 2. juni Peter Storm har sammen med en gruppe medlemmer udarbejdet et program for jubilæet, hvilket han vil orientere om under punktet eventuelt. Storme og fortøjninger: Risikoen for storme og ekstremt højvande er stigende. Vi skal derfor endnu en gang henstille kraftigt, at de der har både i vandet flytter båden længere væk fra broen og i øvrigt slækker fortøjningerne, så der ikke opstår et kraftigt træk i broerne ved højvande. Der er i havnereglementet krav om en affjedring på fortøjningerne ved broen. Situationen de sidste år senest d. 29./30. oktober - bekræfter endnu en gang, at denne affjedring er yderst vigtig ikke bare af hensyn til broen, men også af hensyn til ens egen båd. Eltilslutninger på bådene: En anden ting, vi endnu en gang vil bede om, er at få fjernet de mange kabler ned til bådene. Elstanderne er beregnet til brug af let elektrisk værktøj og opladning af batterier. Som hovedregel må bådene kun være tilsluttet elstanderne, når ejeren eller en anden ansvarlig er på havnen. Dette gælder både sommer og vinter. Tilslutning af større udstyr eller længerevarende tilslutning kan lade sig gøre, men kun hvis der opsættes en bimåler og betales for forbruget. Elmålere kan lejes ved Jens Arne og Peter.

5 Sørg også for, at kabler og installationer er i orden, så der ikke sker kortslutninger og brand. Repræsentanter fra bestyrelsen vil i den kommende vinter igen jævnligt gå rundt og trække stik ud de steder, hvor der ikke er en synlig bimåler. Mastecontainerne: Der har igen sidste vinter været god orden i mastecontaineren, men kun fordi et par medlemmer har sørget for at flytte rundt på masterne, så de lå optimalt. Tænk også lige selv over det, når I lægger jeres mast ind i containeren. Fra og med denne vinter har vi lidt bedre plads til masterne, da kajakafdelingen nu ikke længere bruger en del af den lille container til opbevaring af kajakker. Kajakafdelingen kan forsat opbevare kajakker i containeren i sommermånederne. Vagtordning: Vagtordningen hen over sommeren har fungeret fint, selv om enkelte medlemmer har svigtet. Vi vil gerne henstille, at man tager den vagt, man får tildelt, idet det er til gavn for os alle, at nogen passer på vores ting. Husk også at låse bommen når I om vinteren forlader havnen. Husk i øvrigt at kontakte den vagtansvarlige når I skal have vagt. I akutte tilfælde vil den vagtansvarlige kunne finde en erstatning, hvis du er forhindret. Husk også, at der ofte er andre i klubben, der gerne køber en vagt. Med de få svigt, der har været, kan man spørge om det bør koste noget, hvis man ikke tager den tildelte vagt? Frivilligt klubarbejde: Ligeledes har det friville klubarbejde fungeret godt hen over sæsonen. Det er dejligt, at så mange deltager og egentlig også at en del vælger at betale sig fra det med ekstra 300 kr. i kontingent. Fest- og aktivitetsudvalg: Medlemmerne af fest- og aktivitetsudvalget har på grund af flere arbejdsmæssige forpligtelser valgt at stoppe. Vi skal derfor gerne have nedsat et nyt udvalg ellers bliver der ingen fester. Interesserede bedes melde sig hos formanden eller et andet bestyrelsesmedlem. Tak: Til sidst vil vi gerne rette en meget stor tak til alle de mange, der har ydet en indsats for Bådelauget i det forgangne år. Ingen nævnt ingen glemt. Det er dejligt at der altid er nogen der melder sig, når der skal udføres et arbejde og det er tillige en forudsætning for at vi også i fremtiden kan have en attraktiv, velholdt og prisbillig havn.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning.

Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november Bestyrelsens beretning. Nappedam Bådelaugs generalforsamling d. 23. november 2016. Bestyrelsens beretning. Indsatsområder: Ved det konstituerende møde sidste år valgte bestyrelsen en række indsatsområder, som vi ville arbejde

Læs mere

Generalforsamling Nappedam 21 november 2018

Generalforsamling Nappedam 21 november 2018 Generalforsamling Nappedam 21 november 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 09.01.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: ingen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 11.09.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Peter Storm, Egon Sørensen, Henning Hansen, Henning Buddig Fraværende: John Trolle og Jan Uhrskov Referent: Peter

Læs mere

Generalforsamling 21.november 2018

Generalforsamling 21.november 2018 Generalforsamling 21.november 2018 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 06.02.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 05.09.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: Jesper Norup Referent: John Trolle Dagsorden:

Læs mere

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014

Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Afdelingsmøde Nappedam Bådelaug d. 3. februar 2014 Tilstede: Harald Jørgensen, Henning Madsen, Lars Bjørn, Claus Pedersen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Anne Mette Jørgensen, Mie (festudvalget), Lars

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus

Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus NAPPEDAM BÅDELAUG Projektbeskrivelse: Jolle- og kajakhus Side!1 NAPPEDAM BÅDELAUG NAPPEDAM BÅDELAUG BYGGER NYE KLUBFACILITETER FOR JOLLE- OG KAJAKAFDELING Baggrundsinformation en bådehavn for foden af

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde

Nappedam Bådelaug Molsvej Rønde Generalforsamling d. 22. november 2017: Forslag fra bestyrelsen: Forslag nr. 1 om fuldmagtsforhold: Nuværende formulering i vedtægternes 13: Til hver bådplads, hvortil der er betalt indskud, gives én stemme

Læs mere

Generalforsamling 18.november 2015

Generalforsamling 18.november 2015 Generalforsamling 18.november 2015 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent. Dagsorden i henhold til vedtægterne: 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Nappedam Bådelaug. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe.

Nappedam Bådelaug. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe. Referat af møde mellem Bådelaugets bestyrelse og Kajakafdelingens styregruppe. Tidspunkt: Tirsdag d. 21. august 2012, kl. 19.00. Deltagere: Fra bestyrelsen: Næstformand Harald Jørgensen Kasserer Vermund

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 08.08.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen Fraværende: ingen Referent: John Trolle

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014

Bestyrelsesmøde 21. maj 2014 Bestyrelsesmøde 2. maj 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Palle Niels Steen Ingolf Lars. Fravær: Gabriele havde meldt afbud. Palle var fungerende formand til mødet. Bestyrelsesmøde mandag d: 07-03-2016 1/ Godkendelse af referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22.02.2016

Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Bestyrelsesmøde 22.02.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS

Skælskør Amatør Sejlklub. Oplæg til projekter for Skælskør Amatør Sejlklub i forbindelse med MKS Oplæg til projekter for i forbindelse med MKS SAS i fremtiden hvor er vi nu 325 medlemmer Ca. 350 overnatninger Godt klubliv Godt ry hos gæster Attraktiv stævnearrangør Voksende juniorafdeling Flere danske

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Mandag d. 5. januar 2015 kl. 19.00 REFERAT: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden og gennemgang af seneste referat. Godkendt. 2) Økonomi v. Torben. Status på økonomien.

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

SEJLFORENINGEN SYD. Velkommen til SF/SYD

SEJLFORENINGEN SYD. Velkommen til SF/SYD Velkommen til SF/SYD En orientering til nye medlemmer. Side 1 Gennemgang og forevisning af: Port og låge. Pladsen, herunder bådvognen, parkering, petanqebanen samt mærkning af grej. Klubhus, herunder toiletter

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vinteren 2013 og foråret 2014 var meget mild. Vi fik kun lidt sne, og det var kun i meget korte perioder, at vandet i vores havnebassin var tilfrosset. Den milde vinter betød,

Læs mere

Generalforsamling Lørdag d. 31. marts 2018 kl Klubhuset

Generalforsamling Lørdag d. 31. marts 2018 kl Klubhuset Generalforsamling Lørdag d. 31. marts 2018 kl. 14.30 Klubhuset Referat 1. Valg af dirigent og referent Næstformand Otto Graham bød velkommen i formandens fravær. Katrine Kirk valgtes til referent. Anne

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den sjette informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Udgravning af havnebassinet er nu afsluttet, alle flydebroer

Læs mere

NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING

NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING NAPPEDAM VINTERBADERE REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 19. Marts 2019 Generalforsamling i Nappedam Vinterbadere den 19/03/2019 33 fremmødte, 31 stemmeberettigede Referat 1. Valg af dirigent Jens Damkjær blev

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014

Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Møde i Bestyrelsen: 15.01.2014 Deltagere: Ole Meridin, Formand () Flemming Skøtt Lorenzen, Sekretær (FSL) Lene Pries, Klubhusudvalg () Frederik Kier Riisgaard, Kølbådsudvalg (FKR) Flemming Thomsen, Motorbådsudvalg

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB

LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB LOVE OG VEDTÆGTER FOR BREJNING BÅD KLUB Love for Brejning Båd Klub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Brejning Båd Klub, forkortet til BBK. Klubbens hjemsted er Brejning Lystbådehavn i Vejle kommune,

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2010.

Nyhedsbrev februar 2010. Sallingsund Sejlklub 17.02.10. Nyhedsbrev februar 2010. Stemningsbillede fra julen 2009 med Sallingsundbroen i baggrunden. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning Rungsted Havn Efterår 2005 Optagning og søsætning 55 53,2N 12 33,2E 1 Bådoptagning 2005 og Søsætning 2006 På tegningen kan det ses hvilke områder af p-pladserne der fyldes op i de angivne tidsperioder,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl

Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl Eng- og Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Ordinær Generalforsamling 2016 lørdag den 7. maj 2016 kl. 10.00 12.00 OBS! NYT STED : På: NYKØBING Idræts Forening ( klubhuset ) Egebjergvej 46 4500 Nykøbing

Læs mere

Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug.

Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug. Forslag til generalforsamlingen d. 19. november 2014 i Nappeda m Bådelaug. Forslag nr. 1, Lanternen. Det foreslås, at klubbladet Lanternen fremover udelukkende lægges på Bådelaugets hje m meside, og altså

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7

Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7 Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7 Dags orden. 1)Valg af dirigent Vi valgte ingen dirigent, vi besluttede

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 30.11.2015

Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Bestyrelsesmøde 30.11.2015 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Harald Jørgensen, John Trolle Fraværende: Ingen Referent:

Læs mere

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar.

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar. 1 Hjemmeside 4 3 3 2 2 1 Hvor mange gange pr måned har du været inde på havnens hjemmeside? aldrig 2 Spørgeskemaundersøgelse December 28 I alt 61 svar. Mere end 8 % svarer, at de er

Læs mere

Retningslinjer for den daglige drift.

Retningslinjer for den daglige drift. Retningslinjer for den daglige drift. Rev. marts 2015 - EP 1. FORMÅL. Disse retningslinjer skal tjene til orientering om hvad der på basis af kutyme og praktiske overvejelser skal betragtes som gældende

Læs mere

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af. Motorbådsklubben Guldborgsund s årsberetning 2013. Sejlersæsonen: Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde.

Referat fra bestyrelsesmøde. Referat fra bestyrelsesmøde. Torsdag, den 24. januar 2019 kl. 19:00 i klubhuset. Deltagere: Carsten Mikkelsen (CM), Jeppe Friis (JF), Lars Stryhn Poulsen (LSP), Benny Skødt-Rasmussen (BSR), Heinrich Jespersen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2007

Bestyrelsens Beretning 2007 Grundejerforeningen MOSEDE BYPARK Bestyrelsens Beretning 2007 I henhold til foreningens vedtægter skal bestyrelsen på generalforsamlingen afgive beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. I

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2018, søndag den 29. april 2018 kl. 10.00 holdt på Klintsøgaard

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD)

Thorndahlsvej Aalborg SV tel: fax: Endelig udgave VEDTÆGTER. for. Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Thorndahlsvej 3 9200 Aalborg SV tel: 98 31 53 33 fax: 98 32 30 47 www.gvd.dk VEDTÆGTER for Gug-Visse-Dall Antenneforening (GVD) Indholdsfortegnelse: 1. Definitioner... 3 2. Foreningens navn... 3 3. Foreningens

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere