LOKALPLAN NR. B

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. B"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. B FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

2 INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET. Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udlæg af et nyt boligområde syd-vest for Ørbæk by. Lokalpianen indeholder bestemmelser om udstykning, veje, stier, bebyggelse og friarealer m.v. for 23 parcelhusgrunde og 7 grunde til tæt-lav eller rækkehusbebyggelse. Lokaiplanområdet overføres fra landzone til byzone.

3 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING FOR OMRÅDET. a) Kommuneplan : Lokalpianområdet er medtaget i kommuneplan endelig vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 8. marts I Kommuneplanens rammedel er der fastlagt følgende særlige rammebestemmelser for indholdet af lokalplanlægningen for området: B Boligområde (nyt). Områdernes anvendelse fastlægges til boligformål. På arealerne må opføres gårdhuse, dobbelthuse, rækkehuse og parcelhuse. Bebyggelsesprocenten for området under et må ikke overstige 25 ved lav åben boligbebyggelse og 40 ved anden bebyggelse. Nærmere fastlæggelse af bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom fastsættes ved lokaiplanlægningen. Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 1 1/2 etage, og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m.

4 For område B gælder, at afgrænsning af området mod vest først fastsættes ved lokalpianlægningen. Området udgør Ca. 2 ha., og udstykningen skal i princippet udføres som vist på kortbila get. b) Kommunens spildevandsplan: Lokalpianområdet vil blive kloakeret med tilslutning til det mekanisk-biologisk- og kemiske rensningsanlæg i Ørbæk by. Lokaiplanområdet er medtaget i kommunens spildevandspian og endvidere indarbejdet i den reviderede spildevandspian, som blev endelig vedtaget af kommunalbestyrelsen den 14. juni 1988.

5 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet af b kaiplanen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med pia nens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalpianen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokaiplanen. Mere væsentlige afvigelser fra bokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokaiplan. 2. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalpianen, fortrænges af planen.

6 LOKALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVIRKNINGER. Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen, må ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter kommuneplanlovens 22 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommene kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet (d.v.s. fra den 8. marts 1989) kan kommunalbestyrelsen give tilladelse til udnyttelse af en ejendom i overensstemmelse med forslaget. En forudsætning herfor er, at kommuneplanlovens bestemmelser om mindste grundstørrelse, om maksimal bebyggelsesprocent og om maksimal bebyggelseshøjde og etageareal overholdes. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra den 11. januar 1989 og indtil forslaget er endelig vedtaget, dog højst indtil den 11. januar 1990.

7 UDSKRIFT AF KOMMUNALBESTYRELSENS BESLUTNINGSPROTOKOL, HERUNDER EVT. SÆRSTANDPUNKT. Kommunalbestyrelsens møde den 13. december Pkt. 23. Forslag til bokalplan B Revideret plan for området jfr. Kommunalbestyrelsens beslutning af /14 om at tilbagegive sagen til Planlægnings- og Miljøudvalget. Lokaiplanforslaget omhandler retningslinier for udlæg af nyt boligområde syd-vest for Ørbæk by. Lokalplanen indeholder bestemmelser om udstykning, veje, stier, bebyggelse og friarealer m.v. for 23 parcelhusgrunde og 7 grunde til tæt-lav eller rækkehusbebyggelse. Lokalplanforslaget udleveret. Pianlægnings- og miljøudvalget indstiller, at forslaget godkendes til fremlæggelse. Indstillingen anbefalet af Økonomiudvalget. Beslutning: Indstillingen vedtaget. Intet særstandpunkt.

8 . Del af matr. nr. 5-a og 38-a Ørbæk by, Ørbæk. 1~W~RKE NY B0F~G ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. B FOR ØRBÆK BY. Etft~G~tblCTMED A,~flMPLINGAF DOERKOP4TORfl3 LAESEKONTEO~~~T OS.39 10: Sti I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 391 fastsættes herved følgende bestemmelser for råde. Anmelder: INDGÅET i 4 MRS. 1~9O (N~~3OO) Ørbæk Kommune Teknisk forvaltning Stationsvej Ørbæk ØRBÆK KOM~jUNE a f Z2jir~&~-~.-. ~.. det i 2 nævnte om i LOKALPLANENS FORMÅL. 1. Lokaiplanen har til formål at sikre: at området anvendes til åben-lav og tæt-lav boligbyggelse, at fastlægge udstykningsplan for området, samt at fastlægge retningslinier for bebyggeisens omfang, placering rn.v., at området disponeres i overensstemmelse med nærværende lokaiplans retningslinier. 2 OMRÅDETS AFGRÆNSNING OG ZONESTATUS. 1. Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag nr. 1, dateret 12. oktober 1988, og omfatter dele af matr. nr. 5 a og 38 a Ørbæk by, Ørbæk, samt alle parceller, der efter den 12. oktober 1988 udstykkes fra nævnte ejendomme. 2. Med Kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne iokalplan overføres det under stk. 1 nævnte område fra landzone til byzone.

9 3 OMRÅDETS ANVENDELSE. 1. Området må kun anvendes til boligformål. Zone I: Åben-lav boligbebyggelse. Zone II: Tæt-lav boligbebyggelse. 2. Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommen drives sådan form for virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelseshuse, når virksomheden drives af den, der bebor den pågældende bolig, og når virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende), kvarterets præg af boligkvarter ikke brydes eller virksomheden ikke fremkalder ulemper for de omboende eller fremkalder behov for parkeringsmulighe der, som ikke er til stede på den pågældende ejendom. 4 UDSTYKNING. i. Udstykning skal principielt foretages i overensstemmelse med den på vedhæftede kortbiiag nr. i viste udstykningsplan.

10 5 VEJ- OG STIFORHOLD. 1. Der udlægges areal til følgende nye veje og stier som vist på vedhæftede kortbilag nr. 1. Vejen A - B - C - D i en bredde af 10,0 m Vejen B - E i en bredde af 9,0 m Vejen C - F i en bredde af 9,0 m Vejen D - G i en bredde af 9,0 m Stien a - b - c - d i en bredde af 3,0 m Stien c - e i en bredde af 3,0 m Stien f - g - i i en bredde af 3,0 m Stien g - h og j - k i en bredde af 3,0 m 2. Vejrummene skal anlægges og indrettes som principielt angivet på kortbilag nr Etableringen af stien c - d er afhængig af tilladelse fra vejbestyrelsen ved Fyns Amt til at tilslutte stien til landevej 602 i km i vejens højre side jfr. vejlovens BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. 1. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bygninger må ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage (1 1/2 etage). 3. For nye beboelsesbygninger gælder, at tagets vinkel med det vandrette plan skal være mellem 30~og 50~. 4. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagfiade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. 5. En eventuel kælder må ikke have loftet beliggende mere end 0,5 m over terræn (niveauplan). 6. Bebyggelsen i zone II skal, ved opførelse af enkeithuse, placeres med gavlene i de nordlige skel. De nordlige gavle skal udføres som brandvægge (BS-væg 120). 7. Carporte, garager, udhuse m.v. skal placeres mindst 5 m fra skel mod offentlig vej.

11 7 PARKERINGSFORHOLD. 1. Der skal indrettes parkeringsarealer svarende til mindst i 1/2 bilpiads pr. bolig i tæt-lav boligbebyggelse og mindst 2 bilpiadser i åben lav boligbebyggelse. 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. i. Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 2. Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materiale, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 3. For bebyggelse i zone II skal de udvendige bygningssider opføres i tegl. 4. Medmindre andet godkendes af kommunalbestyrelsen må udvendige bygningssider, herunder tage, kun fremtræde i jordfarverne (okker, terra de sienna, umbra, engelsk rødt, i taliensk rødt, dodenkop) eller hvidt, sort eller ved nævnte farvers blanding. Til døre, vinduer og lignende mindre bygningsdele er også andre farver tilladt, når de er vel afstemte med ovennævnte. 5. Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. Glaserede teglsten dog undtaget. 6. Bebyggelsen må ikke forsynes med tagantenner.

12 9 UBEBYGGEDE AREALER. 1. Terrænregulering på mere end +/- 0,5 m i forhold til det eksisterende terræn må kun foretages med kommunalbestyrelsens tilladelse. 2. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 3. Oplagring uden for bygninger - eller uden for dertil indrettede tæt hegnede gårdsarealer - må ikke finde sted. 4. Der udlægges fælles vej- og opholdsarealer som principielt angivet på kortbilag nr På fællesarealet ved skellet mod mejeriet (matr. nr. 64 og 5 n Ørbæk by, Ørbæk) anlægges, som støjdæmpende foranstaltning mod boligområdet, en 4,0 m høj jordvold som principielt angivet på kortbilag nr GRUNDEJERFORENING. 1. Der skal oprettes grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for lokalplanens område. 2. Grundejerforeningen skal oprettes senest når 25 % af de udstykkede grunde er solgt (eller når Kommunalbestyrelsen kræver det). 3. Grundejerforeningen for området skal forestå drift og vedligeholdelse af de i 9, stk. 4 nævnte fællesarealer. 4. Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Kommunalbestyrelsen.

13 ii FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE. i. Samtlige nye boliger i området skal tilsluttes det af Naturgas Fyn I/S etablerede gasforsyningsnet. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før denne tilslutning har fundet sted. 2. Opvarmningssystemer, hvortil der anvendes elektricitet eller olieprodukter, må ikke etableres. 12 VEDTAGELSESPÅTEGNING. i. Således vedtaget af Ørbæk Kommunalbestyrelse den 13. december 1988 På Kommunalbestyrelsens vegne: ~rgen ~7 ~V ~(o r g me st e Pedersen Hans H. Knudsen komm. dir. 2. I henhold til 27 i Lov om Kommuneplaner vedtages foranstående lokalplan endeligt. Ørbæk Kommunalbestyrelse, den 13. juni 1989 På Kommunalbestyrelsens vegne: gen gme s t er rsen ans H. Knudsen komm. dir. 3. Dato for Kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalpian nr. B , 12. juli NIN±1VA~O~)~IN W~i 6~6L gnv 47 ~ ~i~~y a I ~ L GAET NI 2 ~ AUG. 198~ ØRBtEK KÖMML!~E t F~TTEN ~V3CRG

14 pp/bk Denne lokalplan begæres tinglyst på matr. nr. 5 a og 38 a Ørbæk by, Ørbæk. Med hensyn til de på ejendommen hvilende servitutter, pantehæftelser og grundbyrder henvises til ejendommens blad i tingbogen. Påtaleret vedrørende overholdelse af denne lokalpian har alene Ørbæk Kommunalbestyrelse. Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Ørbæk by begæres aflyst for så vidt angår den del af matr. nr. 5 a Ørbæk by, Ørbæk, der er beliggende i lokalplanområdet. Ørbæk Kommunalbestyrelse, den 28. august SEP, 198~ øf~bækkommune borg~nester Hans H. Knud~?i~( kommunaldirek tør INDFØRT I DAGBOGEN RETTEN I NYBORG O5.O9~ LYST ~N DGÅET - Birthé SchwitzeE J~sen i :~~ 1S69 TEkNi~,r~FORV~LTNIN~.,

15 Matr. nr. 5-eu Ørbæk by, Ørbæk. ~wz (:1 ~. ~~:~= ~ ~ ~ ~gw r~i...~-cj 0 I Anmelder: Ørbæk Kommune teknisk forvaltning Stationsvej Ørbæk pp/bk Lokalplan nr. B bedes endvidere lyst på matr. nr. Ørbæk. 5 eu Ørbæk by, Med hensyn til de på ejendommen hvilende servitutter, pantehæftelser og grundbyrder henvises til ejendommens blad i tingbogen. Påtaleretten tilkommer Ørbæk Kommunalbestyrelse. Partiel Byplanvedtægt nr. 2 for Ørbæk by begæres aflyst for så vidt angår den del af matr. nr. 5 eu Ørbæk by, Ørbæk, der er beliggende i lokalpianområdet. Ørbæk Kommunalbestyrelse, den 27. februar 1990 ~ borgme ter Pedersen ~ r~ kommunaldirektør fl. ~ I ~. ~ ~ LYST.. ~. ~/ Birthe Schwjtzer as&

16

17 b~i~uvs1ii~ J [T~T~ 3S N~ HO3O~HV D 9L 1 L~g92 U N NV i d 1 ~d N DV I 8 VNO1 IUON \ 3Nfl~V~IONN3IEIUØ LU 1 ~e~ t~9 4. US 4 gcg 4 ge9 udi iii ~ s~.ui.~,uu.w,*t*,nç UAWN.p1o ~ I) ~JdAJeq SeJo~soue >~æqjø Aq >~æqiø D-9C bo D-S ~Ju J~DWJD j~a.ju.j~w ~1~ (o)uewwopuore opueåøjp9a uo~ei~u!6ijo~op ~e uedua6 6i~6~!øuie ~iedue6-uo~ 9UU9P ~V -~ ~z ~- I

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.4. FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter et område beliggende ved Buen i Ørbæk by. Lokaiplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres b boliger

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 2.2 LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 . 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.5 FOR LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 6.4.7 FOR HERRESTED MARE DY ØRB~EK KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 6.4.7 FOR HERRESTED MARE DY ØRB~EK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.4.7 FOR HERRESTED MARE DY ØRB~EK KOMMUNE 0 Matr. nr. 24 Måre by, Herrested. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.4.7 MÅRE BY, HERRESTED STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE SØNDERSØ BY KOMMUNE i INDHOLDET AF LOKALPLANEN Lokalplanen omhandler et område i Veflinge (matr. nr. 8ah Vefunge by). Lokalpianen har til formål at overføre et areal fra landzone

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR m 9m4. FOR IIERRESTED MÅRE Sv

LOKALPLAN NR m 9m4. FOR IIERRESTED MÅRE Sv LOKALPLAN NR m 9m4 FOR IIERRESTED MÅRE Sv ZRS~EK KOMMURJE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET. Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende

Læs mere

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN LL1 CAMPINGPLADS VED TARUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. jüni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 6.5.3. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 6.5.3. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.5.3 Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE JAI\JUAR 1984 INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter del af matr. nr. samt matr. nr 4E Tårup by Frørup. Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.21

LOKALPLAN NR. B 51.21 LOKALPLAN NR. B 51.21 BOLIGOMRÅDE I MEJIERIVÆNGET - ØRBÆK ØRBÆK KOMMUNE - TEKNISK FORVALTNING 2000 Lokalpianens område LOKALPLAN NR. B 51.21 OVERSIGTSKORT - KORTB! LAG I A MEJERIVÆNGET - ØRBÆK BY ØRBÆK

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.17

LOKALPLAN NR. B 51.17 \ ~. ~ L_- ~ ~, 4/ -~) LOKALPLAN NR. B 51.17.-~ v~. ~ ~1 SrI~I~MÆRKE NYT BOLIGOMRÅDE IRBiEKBY ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 199 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokaiplanens baggrund

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.2 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokaiplanen omfatter om- og tilbygning af ejendommen Strandvej 3, Tårup by, Frørup. Ved godkendelse af denne lokal.plan

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981.

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. LOKALPLA.N NR. 11.1.0 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 11.1 REFSVINDINGE BY INDHOLDET AF LOKALPLA1~IFORSLAGET Loaklplanen omfatter hele landsbyen Refsvindinge. Planen

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. RE

LOKALPLAN NR. RE LOKALPLAN NR. RE 22..4.1 FOR ELLESTED BY ØRBÆK KOMMUNE NDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastholde retningslinier for udlæg af regionalt erhvervsområde

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 31.04 FRISKOLE I REFSVINDINGE ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 2 Indhoidsfortegnelse Lokaiplan nr. 0 3 1.04 Lokaiplanens redegørelse. Lokaiplanens baggrund Lokaiplanområdets beliggenhed

Læs mere

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I i LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8.4 OG aa FOR HERRESTED MÅRE BY ØRBÆK KOMMUNE MARTS 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8i~, 9.2 FOR OMRÅDER HERRESTED-MÅRE BY henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND

LOKALPLAN NR EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND LOKALPLAN NR. 6.5.4 EGERNVEJ 4- TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.5.4 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Indholdet af lokalplanen 3 Lokaiplanområdets

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE.31.1O

LOKALPLAN NR. LE.31.1O LOKALPLAN NR. LE.31.1O 16k i ~L 31.10 Ændring af anvendelse af matr. nr. 16c, Refsvindinge by, Refsvindinge ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 Lokalpian nr. LE.31.1O Ændring af anvendelse af matr.

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE L12.07

LOKALPLAN NR. LE L12.07 LOKALPLAN NR. LE L12.07 / 42.07 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I LANGÅ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1994 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 42.07 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side. Lokaiplanens

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V.

KOMMUNE VISSENBJERG C 3-1 LOKALPLAN OMRÅDE TIL HOTEL M.V. VISSENBJERG KOMMUNE LOKALPLAN FOR C 3-1 ET OMRÅDE TIL HOTEL M.V. I VISSENBJERG Anmelder: Hübbe & Thorlacius Landinspektørfirma Hunderupvej 71, 5230 Odense M STEMPt~MÆRKE J nr 512/87 KBN/mt ~ ~?~ ~t F~~t~

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 FOR FRØRUP BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL. 1977 PARTJE[ BYPLANVEDTÆGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY 1. PARTIEL BYPLANVEDT/EGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY I medfør af byplanloven

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979

LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979 LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 3.1 LANGÅ (ERHVERVSOMRÅDE) I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan for Kragemosegaard. Lokalplan nr. F.7.4. Lokalplan forslag, den 30. april Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003.

Lokalplan for Kragemosegaard. Lokalplan nr. F.7.4. Lokalplan forslag, den 30. april Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003. PLATANVEJ HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokalplan for Kragemosegaard Lokalplan nr. F.7.4. GRANVEJ A B TJØRNEVEJ Lokalplan forslag, den 30. april 2003. Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune Hashøj Kommune Hashøj Kommune Lokalplan Nr. 5 Egebjergvej, Sørbymagle Udarbejdet i januar 1980 Indholdsfortegnelse -2- LOKALPLANENS BAGGRUND... 3 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING ( 20 REDEGØRELSEN):...

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU LOKALPLAN NR. -7.08 HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU Hals kommune redegørelse til lokalplan nr. 7.08 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens område. Området, som lokalplanen

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 1.. 06 NYT BOLIGOMRÅDE I TÅRUP BY. ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991 1 I NDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund 2 Lokaiplanområdets beliggenhed 2 Lokaiplanens

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere