REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 19. marts 2013 kl i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 19. marts 2013 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal."

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 19. marts 2013 kl i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab og status 4. Fremlæggelse af budget for indeværende år 5. Fastsættelse af kontingent og rykkergebyr 6. Behandling af indkomne forslag 7. Valg af bestyrelse og suppleanter 8. Valg af ungdomsrepræsentant 9. Valg af revisor og suppleant 10. Eventuelt (der kan ikke vedtages noget under dette punkt) 1. Valg af dirigent Connie Sørensen blev enstemmigt valgt. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning Formand Bastian Koch aflagde beretning for det forgangne år. Beretningen kan ses som bilag 1 til dette referat.

2 3. Fremlæggelse af regnskab og status I kasserens fravær fremlagde formanden, Bastian Koch, regnskab og status for Se bilag Fremlæggelse af budget for indeværende år I kasserens fravær fremlagde formanden, Bastian Koch, budget for Se bilag Fastsættelse af kontingent og rykkergebyr Bestyrelsen fremsatte forslag om kontingentstigninger for følgende hold: Fnuggies: stiger fra 380 kr. til 450 kr. pr. sæson. Søskende: stiger fra 190 kr. til 300 kr. pr. sæson. Håndboldfitness: stiger fra 350 kr. til 450 kr. pr. halvår Senior: stiger fra 800 kr. til 1000 kr. pr. sæson Stigningerne blev godkendt af generalforsamlingen. 6. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen havde ikke modtaget nogle forslag. 7. Valg af bestyrelse og suppleanter Bastian Koch, formand - genopstiller Lars Koch, kasserer - genopstiller Karen Nedergaard, sekretær - genopstiller Karin Søgaard Koch - genopstiller Dorte Christensen - genopstiller Suppleanter: Helen Jensen genopstiller Alle der genopstillede blev genvalgt. Tillykke til den genvalgte bestyrelse. 8. Valg af ungdomsrepræsentant Der er p.t. ikke nogen i klubben, der har alderen til dette.

3 9. Valg af revisor og suppleant Revisor Niels Boyer og suppleant Tina Seger blev genvalgt. 10. Eventuelt (der kan ikke vedtages noget under dette punkt) Bestyrelsen har inden generalforsamlingen udsendt en opgaveliste og den blev diskuteret. Flere ideer blev diskuteret, her i blandt: - At bruge trænerne som afsenderen i stedet for generelle fra bestyrelsen. - Nyt fra formanden hver måned - Julekort - Amerikansk lotteri ved hjemmekampe - Klubdag en onsdag, hvor alle er i hallen på samme tid og træner sammen - Fælles overnatning i hallen. Bestyrelsen konstituerer sig på møde den 8. april 2013 kl Dirigent: Connie Sørensen Sekretær: Karen Nedergaard

4 Bestyrelsens beretning for sæsonen 2012/2013 Bestyrelsen Efter generalforsamlingen den 19. marts 2012 konstituerede bestyrelsen sig som følger: Bastian Koch, formand, ungdomsansvarlig Brian Samuelsson, næstformand, pressansvarlig Lars Koch, kasserer Karen Nedergaard, sekretær Karin Søgaard Koch, træneransvarlig Dorte Christensen Søren Pihl Rasmus Bøgelund Suppleanter: Karina Hansen Helen Jensen Siden generalforsamlingen er der afholdt 7 møder i bestyrelsen. I Bestyrelsen arbejder vi rigtig godt sammen på alle fronter, selvom om der er blevet stillet rigtig mange opgaver til bestyrelsen er alle opgaver blevet løst til min store tilfredshed. Det en sand fornøjelse at have en god og velfungerende bestyrelse. Både nye og gamle medlemmer af bestyrelsen har virkelig ydet et stort stykke arbejde i årets løb. Bestyrelsen har igen i år arbejdet på at rekruttere nye medlemmer til vores mindre årgange. VI har der ud over arbejde på at styrke sammenholdet i klubben, da vi mener at det vigtig at der er en stor fælles ånd i en lille klub som vores. Hold og medlemmer Klubben har p.t. 28 senior medlemmer, 73 junior og 53 fnuggies i alt 154 aktive og 14 passive medlemmer. Medlemstallet er steget med 38 nye medlemmer i år og det viser at vi forsætter den kurve fra sidste år med forsat medlemsstigning og at det går i den rigtig retning for klubben. VI vil forsætte arbejdet i bestyrelsen med at fastholde vores ungdomsmedlemmer i klubben. Damesenior/ Herresenior Der er stadig ikke nogle Senior hold i klubben. Vi har i bestyrelsen heller ikke arbejdet på at prøve at skabe nogle. Da vi ikke tror at der i øjeblikket er grobund for det i lokalsamfundet.

5 Oldboys Vi har i denne sæson startet et Oldboys hold op, da et par gamle seniorspillere ønskede at spille håndbold igen. Vi håber meget at fastholde holdet til næste sæson for at styrker vores seniorafdeling. U8 mix Vi begyndte sæsonen med 5 U8-spillere. Med tiden er der kommet mange flere spillere til, og vi er nu oppe på ca. 20 spillere, med en ligelig fordeling af drenge og piger. Det er værd at bemærke, at U8-spillerne fordeler sig på alle skoler i Dragør, og vi kan konstatere, at Dragør HK har fået etableret et ungdomshold i de små rækker, hvor interessen for og lysten til at spille håndbold er så stor, at børnene møder op til træning og kamp, også selvom de andre spillere på holder ikke nødvendigvis kommer fra samme skole eller SFO. I disse tider, hvor inklusion er et virkelig hot emne er dette et godt eksempel på, hvordan det lokale foreningsliv kan være med til at inkludere børnene i lokalområdet. U8 træner en time en gang om ugen. Og der er knald på. Det er i hvert fald nogle trætte unger, som bliver hentet af deres forældre, når træningen for forbi. Det er fantastisk at se så mage børn, som er ivrige efter at lære at kaste og gribe, løbe sidelæns og baglæns og skyde på mål. Og så giver det en super stemning i hallen. U8 er ikke tilmeldt turnering. I stedet har vi valgt en løsning, hvor U8 tager til udvalgte stævner arrangeret af DGI Vestsjælland. Således har U8 deltaget i stævne i Hvalsø og Vipperød. Og inden sæsonen slutter, er U8 tilmeldt stævne i St. Merløse og Ringsted. Når vi har valgt stævner, der ligger uden for Storkøbenhavn, så skyldes det, at DGI Vestsjælland til forskel fra DGI København bruger mange kræfter på og har et veludviklet koncept for afvikling af stævner for blandt andre U8. Konkret har U8 brugt stævnerne ikke bare som en mulighed for at prøve at spille rigtig kamp men også som en anledning til at invitere forældre og søskende med som heppekor og således få en tur ud af det. Det har indtil videre været et koncept, som har fungeret godt. Mere lokalt har vi ved at arrangere træningskampe mod CIK, som vi har et godt samarbejde med. Det er også med CIK som makker og samarbejdspartner, at vi igen i år arrangerer SKUM-håndbold-skole i sommerferien, hvor U8-børn kan melde sig på. Nærmere information følger efter Påske. U10 Piger Vi har meget få u10 piger, dem vi har, træner sammen med u12 piger, vi håber, at vi til næste år, kan samle nok piger til at lave et u10 pigehold.

6 U10 Drenge Kom i starten af sæsonen i en meget hård række og tabte alle kampe stort, men drengene tabte ikke modet. Efter jul er det blevet meget bedre. De har vundet én kamp men ikke tabt med så mange mål i de andre kampe. Man kan tydeligt se fremskridt både spillemæssigt og koncentrationsmæssigt. De bliver bedre og bedre. U12 Drenge Har haft en svær sæson, de startet efter sommerferie med at spille turnering. Kort inden jul stoppede et par spiller og til sidst var der problemer med at stille hold til kampene, så vi var nødsaget til at trække holdet fra turneringen. Til årsskiftet stoppede deres træner Lars. Drengene har dog holdt modet oppe og trænet videre, mandag under opsyn og onsdag under deres tidligere hjælpetræner Signe. De ser meget frem til at u10 drenge rykker op og bliver u12 så de kan komme ud og spille kampe igen. U12 Piger Startet som et meget lille hold før sommerferien og med en ny træner, på grund af dette blev de ikke meldt til vinterturneringen. Siden da har tilgangen og udviklingen på holdet været rigtig stor. Efter jul har pigerne været ude og spille 2 endagsstævner for u12 piger. U14 Drenge U14-drengene består af 10 spillere, dvs. lige nok til at kunne stille hold til alle kampene. Inkl. kampen på lørdag den 23. marts har holdet spillet i alt 20 kampe på seks måneder, så det er en kamp næsten hver eneste uge. Holdet rykkede op fra U12 til U14 i april 2012, og det har været hårdt pludselig at spille mod fysisk store og stærke modstandere, så det er ikke blevet til så mange sejre. U14-drengene prøvede også at spille strandhåndbold sidste sommer, hvor de tabte stort, men havde en sjov formiddag på Amager Strand. Holdet har været udfordret på trænerposten i begyndelsen af 2013, hvor deres træner grundet uddannelsesmæssige forhold desværre var nødt til at holde op som træner. Efter et par måneder med en af forældrene som træner om mandagen og Bastian som træner om onsdagen, lykkedes det dog heldigvis at finde en rigtig træner, der startede i marts. Drengene møder glade op til træning og kampe og virker motiverede for at gøre en indsats for holdet. Der er aldrig sure miner, og de ser ud til at hygge sig, når de gennem håndbolden er sammen med kammeraterne. I øjeblikket er Dragør Håndboldklub og Amager SK i dialog om et muligt samarbejde mellem de to klubbers U14-drenge, hvor de kan træne sammen skiftevis i Sundbyhallen og Hollænderhallen. I begyndelsen af april er der en prøvetræning sammen for de to klubber og et efterfølgende møde, hvor der præsenteres et oplæg til muligt samarbejde, og så bliver det spændende at se, om der blandt spillere og forældre er stemning for at etablere et samarbejde.

7 U16 Piger Har været et lille hold i lang tid, og da der kom et par spillerstop, havde holdet svært ved at stille hold til kamp, samme problem havde de inde i Amager SK. Så det blev besluttet at indgå i et holdfællesskab med Amager SK. Samarbejdet har været en stor succes og til stor glæde for spillere og trænere. For at prøve det nye hold af, blev det meldt til en A-række hvor modstanden var rigtig hård, og det blev ikke til så mange sejre, men nederlagene var hellere store. Efter jul er sejrene skovlet ind og i øjeblikket ligger pigerne nummer 2 med en kamp tilbage og ligger til at spille finale kampe. Pigerne har været med til 2 stævner: Strandhåndbold i sommer og til AB cup imellem jul og nytår. Fnuggies Der har som de tidligere år været mange børn tilmeldt fnuggies, pt. er der 57 børn i alderen 2 til 5 år der er aktive. I løbet af sessionen er fnuggies blevet udvidet med nogle nye aktiviteter ex lagenstafet. Håndbold Fitness Vokser stadig og har haft en rigtig stor tilstrømning af medlemmer i år og er kommet op på i alt 18 tilmeldte og er blevet klubbens andet største hold. Træningstider Vi er i klubben ikke begunstiget af at have masser af træningstid som andre klubber kan tilbyde. Vi er spredt lidt ud på skoler og Hollænder Hallen. Dette betyder, at vi ikke altid kan tilbyde den træningstid vi gerne vil, men må nøjes med, hvad vi får stillet til rådighed. Det er derfor vigtigt, at vi udnytter de faciliteter vi har fuldt ud. Vi træner som sædvanlig mandag og onsdag. Ungdom I år fik alle ungdomspiller en træningsdragt, som blev betalt med de penge ungdomsafdelingen havde tjent de foregående år. Tradition tro blev der afholdt skolehåndbold over to dage i Hollænderhallen. For kommunes 4. og 5. klasser. Dette har gjort at der er kommet et par nye spiller i klubben. Vi fik desværre ikke sendte så mange hold af sted på stævner som vi gerne ville have gjort. Det skyldes både at der ikke har været nok tid til over i bestyrelsen til at få det planlagt i godt tid. Og at mange af vores hold er ret små, så der har været problemer med at kunne sende et helt hold af sted.

8 Det sociale Ungdomshold holdt afslutningsfester og for ungdomsholdene blev det også til en julefest. Klubbladet Bestyrelsen har besluttet at stoppe med at udgive Klubbladet, det er et meget stort arbejde og der er ingen i bestyrelsen der har tid til at varetage denne opgave. I stedet vil bestyrelsen arbejde på at få udsendt en nyhedsbrev på mail et par gange årligt og derudover lægger nyheder på vores hjemmeside. Vi opfordre alle der har noget på hjertet til at sende et par linjer til bestyrelsen. Fremtiden I bestyrelsen vil vi forsætte arbejdet med at rekruttere og fastholde ungdomsspillerne. Vi vil fasteholde vores traditioner og arbejde på at holde flere arrangementer i klubben for styrke sammenholdet eller tiltrække nye spillere. Vi vil i fremtiden prøve at få sendt flere hold af sted til stævner. Det er en stor glæder for os af de mange entusiastiske spillere i hallen og den opbakning vi for fra baglandet. Tak for indsatsen. Dragør den 18. marts 2013 DHK Bestyrelsen

9

10 Saldobalance - Dragør Periode: til Ialt Budget INDTÆGTER 1010 Kontingent "minihåndbold" Fnuggi , Kontingent "minihåndbold" Fnuggi Søsken , Kontingent, ungdom under 25 år , Kontingent, over 25 år Håndbold Fitness , Kontingent, passive medlemmer , Event tilmeldinger Depositum 0 Kontingenter total ,00 TILSKUD 1100 Medlemstilskud (kommunen) , Aktivitetstilskud Aconto retur Div. Tilskud Hånboldskole etc Lønnet arbejde for foreningen 0 Tilskud total ,00 SPONSORINDTÆGTER ETC Sponsorater Legater og gaver Salg af navne tryk og logo Forældre betaling AGF cup Uspecificeret Renteindtægter & udbytte Sponsorater etc. total ØVRIGE INDTÆGTER 1900 Snack koncept Bankospil Dragørmarked Julekort Ungdomsafslutning m.m Diverse intægter 0 Subtotal øvrige indtægter 0 Indtægter total 0, ,00 UDGIFTER Træner & hold 2010 Vederlag til ungdomstrænere , Vederlag til seniortræner , Træner kursus , Træner og ledermøde Ungdomsafslutninger ,00

11 2060 Seniorafslutning Diverse 0 Omkostningsgodtgørelse total ,00 Investerings projekter etc 2500 Snack koncept Bankospil Dragørmarked Julekort Godtgørelse serveringspersonale 0 ADMINISTRATION 3000 Kontorartikler IT/Internet , Porto Konto overførelse Annoncer , Mindre anskaffelser Dragør Marked Gaver & Blomster , Gebyr bank & Nets kort gebyr , Generalforsamling , Bestyrelsesmøder , Kursus materiale Diverse ,00 Adminstrationsudgifter total ,00 STÆVNER 3200 Skoleturnering , Håndboldskole , Svanecup , Tivoli Cup , Albertslund Cup ,00 Stævner total ,00 FORBUND 4005 HRØ Udv. konsulentordning , KHF/SHF/HRØ Turneringsudgift , KHF. Blad m.m , Øvrige turneringer , B.-Stævner afgift , Bøder KHF/SHF , Dommervederlag , Flytning af kampe , Forsikring 0 Forbund total ,00 MATERIALER/UDSTYR 5010 Bolde 0

12 5020 Kamptøj + tryk , Fnuggis + minier , U8 + U10 + U12 + U , Håndbold Fitness , Pokaler Diverse Materialer Materialer/udstyr totalt ,00 TOTAL UDGIFTER , Afskrivning på edb 0 Afskrivninger total 0 FINASIELLE POSTER 7200 Renteindtægter Renteudgifter 0 Finansielle poster total 0 EKSTRAORDINÆRE POSTER 7500 Ekstraordinære indtægter Ekstraordinære udgifter 0 Ekstraordinære poster total 0 UDGIFTER I ALT 0 DRIFTEN TOTAL 0, ,00

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB mandag den 28. marts 2011 kl. 18.30 i Hollænderhallen i mødelokale 4 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Lars Koch blev valgt som dirigent og konstaterede

Læs mere

Hænderne op - nyhedsbrev forår 2012

Hænderne op - nyhedsbrev forår 2012 Hænderne op - nyhedsbrev forår 2012 Fnuggies Onsdag den 18.04.2012 sluttede sæsonen 2011/2012 for Fnuggiesbørnene i Dragør Håndboldklub. Vi havde en fantastisk dag med sædvanlig opvarmning, forhindringsbane

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Ledelsesberetning Aktivitet Foreningens primære aktivitet er at drive en håndboldklub, herunder underaktivitet i form af banko. Væsentlige

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent.

TUNE IF HÅNDBOLD. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller. 1. Valg af dirigent. Dagsorden Generalforsamling 26. marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 7. Valg a. Kasserer Dorthe Toftebjerg genopstiller 3. Beretning a. Formandens beretning. b. Ungdomsafdelingens

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015

Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers. Torsdag d. 12. februar 2015 Velkommen til Generalforsamling i MTB Randers Torsdag d. 12. februar 2015 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2014 til godkendelse 4.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ.

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ. DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej 189 8930 Randers NØ. Fremmødte: Joakim Bank Lauridsen, Niels Madsen Kloster, Thomas Rasmussen, Kasper Hornby,

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2015 (1. januar 31. december 2015) 52. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Periode: 01.01.2013 til 31.12.2013 - Tid: 06.03.2014 kl. 10:09 Aktuel Aktuel Budget Budget Booking indtægter hallen 2.012 2013 2013 2.014 INDTÆGTER 1000 Kontingent

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2018 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Regnskab... 4 Resultatopgørelse 2017-1. januar 31. december...

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2

Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Referat fra generalforsamlingen i Glostrup Badminton Club den 20. marts 2017 kl. 19.00 Glostrup Idrætspark Hal 2 Foreningslokale 2 Henrik Søgaard blev valgt som dirigent. Til stede fra bestyrelsen Formand

Læs mere

Fremad Valby. Formandens beretning 2015

Fremad Valby. Formandens beretning 2015 Fremad Valby Formandens beretning 2015 Hjulene drejer stadig rundt fremad valby kører i højt gear og der er i året blevet arbejdet på mange fronter Ungdoms afdelingen Senior afdelingen De gamle Svømme

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017

Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Bestyrelsens årsberetning 2016/2017 Årets gang i bestyrelsen: Året 2016 har været et godt år for AHK med mange fine resultater på banen og et godt klubliv på kryds og tværs af klubbens hold. Der er ikke

Læs mere

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub. Booking indtægter hallen

Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub. Booking indtægter hallen Saldobalance - Sønderborg Tennis Klub Ialt Budget 214 Remaining Booking indtægter hallen INDTÆGTER 1 Junior 8-13 år 1.35 18. 7.65 11 Junior 14-17 år 5.8 16. 1.2 12 Ungsenior 18-25 år 8.8 13.8 5. 13 Senior

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND

Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Fælles generalforsamling i holdfællesskabet mellem KIK Håndbold og HUI Håndbold Mandag d. 18. februar 2019 kl. 19:30 i KIK-IND Formandsberetning HUK Håndbold år 2018 Indledning Formandsberetning gennemgås

Læs mere

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE

VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE VI VIL GERNE INVITERE ALLE FORÆLDRE, SPEJDERE OVER 14 ÅR OG LEDERE I 1. HELSINGØR GRUPPE TIL VORES ÅRLIGE GRUPPERÅDSMØDE MANDAG DEN 23. FEBRUAR 2009 KL: 19 - ca. 21 I SPEJDERGÅRDEN, STUBBEDAMSVEJ 70C,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer

Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål. Medlemmer 1 Love for Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) Navn og formål 1 Klubbens navn er Nøragersminde Badminton Klub (NBK Amager) stiftet den 26. Maj 1976. Klubbens hjemsted er Vestamager Idrætscenter,

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Regnskab Svømmeklubben Syd

Regnskab Svømmeklubben Syd Regnskab 2015 - Svømmeklubben Syd INDTÆGTER Regnskab 2015 Budget 2015 Afvigelse Kontingent holdtilmelding 829.705 790.000 Kontingent venteliste Tilbagebetalt kontigent 25.826 6.000 Klippekort, familiesvømning

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere