Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a."

Transkript

1 Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den kl i Fritidshuset, Dall Villaby. Formand Jacob Krabbe bød velkommen til de fremmødte deltagere (29 fremmødte + dirigent + bestyrelse) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og orientering om det forløbne år a. Grundejerforening b. Vandværk c. Fritidshuset 3. Regnskab fremlægges til godkendelse a. Grundejerforening b. Vandværk 4. Budget/takster for det kommende år a. Grundejerforening b. Vandværk 5. Behandling af indkomne forslag a. Vandværkets fremtid 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter a. Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: 1. Jacob Krabbe (ønsker ikke genvalg) 2. Jan Hjermitslev (ønsker genvalg) 3. Bente Struwe (ønsker at trække sig) (ingen af suppleanterne ønsker at indtræde i bestyrelsen) 7. Eventuelt Suppleant: Martin Mortensen Flemming Hansen 1. Valg af dirigent Formanden foreslog på bestyrelsens vegne Michael Korfitsen som dirigent. Der var ingen andre forslag. Michael varetog derefter hvervet som dirigent. Dirigenten takkede for valget. Dirigenten konstaterede, at Generalforsamlingen er lovligt indvarslet ved annonce i Uge-Avisen uge 7 den 14. februar, invitationer i alle husstandes postkasser med dagsorden, regnskab mm. den februar og opslag ved Dallvej fra den 22. februar. Dirigenten gennemgik dagsordenen og gav ordet til Formand Jacob Krabbe.

2 2. Beretning og orientering om det forløbne år Bestyrelsens beretning indeholder følgende hovedpunkter: - Bestyrelsen, møder - Beretning om Grundejerforeningen - Beretning om Vandværket - Orientering om Fritidshuset 2.1 Bestyrelsens konstituering og møder: Efter sidste generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig således: Formand: Jacob Krabbe Næstformand: Jan Hjermitslev Kasserer: Bente Struwe Vandværksbestyrer: Michael Berg Sekretær og repr. i Fritidshusets bestyrelse: Morten Jepsen Formanden takkede bestyrelsen for det gode samarbejde i det forløbne år. Desuden rettede han en stor tak til Flemming Hansen og Ole Laursen for support og hjælp med vandværket, til Lennart Greig for hjælp med Dall Villabys hjemmeside samt flaglauget. Bestyrelsen har holdt 8 møder Møder vedrørende vandsamarbejde Aalborg, grundvandsbeskyttelse Møder vedrørende ny cykelsti fra Dall Villaby til Ferslev Morten Jepsen har været Grundejerforeningens repræsentant i Fritidshusets bestyrelse 2 a. Beretning om Grundejerforeningen Cykelsti mellem Dall Villaby og Ferslev Flaglaug Kampen mod bjørneklo Legeplads og hjertestarter

3 Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Cykelsti mellem Dall Villaby og Ferslev Torsdag den 27. april 2017 deltog grundejerforeningen i informationsmøde på Ferslev Skole. Trafik og Veje præsenterede deres plan for etablering af cykelsti mellem Dall Villaby og Ferslev. På mødet deltog: Samråd Syd Dall Borgerforening Ferslev Borgerforening Dall Villaby Grundejerforening Skolebestyrelsen ved Ferslev Skole Gert Sørensen, Hyldemorvej 34: Samråd Syd har sagt nej til forslag med 2 minus 1. Kommunen meddelte at hvis der ikke blev sagt ja, så vidste man ikke hvornår der blev udført nogen cykelsti Flaglaug Flaglaug har hejst flagene 3 sammenhængende dage i forbindelse med konfirmationerne i henholdsvis Volsted, Ferslev og Dall. De har ligeledes hejst flagene i festugen i uge 25. Stor tak til Flaglauget for arbejdet i 2017 samt fordi alle i lauget vil fortsætte et år mere. Svend Erik Nielsen, Nattergalevej 6: Svend Erik hjælper et år mere. I den forbindelse opfordrede han til at melde sig ind i flaglauget, så flagene også kan komme op om et år. Kampen mod bjørneklo I kampen mod bjørneklo har Aalborg kommune tager et nyt våben i brug. Fra foråret 2018 vil man se køer sat ind i kampen mod bjørneklo. Aalborg kommune har fundet en lejer til området, men hvis der skulle være nogle interesserede i Dall Villaby, kunne man stifte et græsningslav. Grundejerforeningen har takket nej tak til, at stå for sådan et lav.

4 Legeplads og hjertestarter Legepladsen er løbende blevet tilset og træet har fået olie, samt redskaberne er blevet spændt efter. Dall Villaby har modtaget ros fra børnehaven. De har været glade for at kunne bruge legepladsen hele efteråret, da deres børnehave har været under renovering. Der er et par uløste opgaver fra år 2017, som bliver udført i Renovering af svævebane, evt. køb af ny. Afholdelse af førstehjælpskursus Beretningen vedrørende Grundejerforeningen er slut. Der er herefter mulighed for at forsamlingen kunne stille spørgsmål. Der var ingen yderligere spørgsmål, men formanden opfordrede borgere i Dall Villaby til at gå ind på Aalborg Kommunes hjemmeside og Tip Kommunen, hvis der blev registreret huller i vejene. Nedenunder er der et udklip fra hjemmesiden. Direkte link til hjemmeside:

5 2 b. Beretning om Vandværket Vandmængder Vandspild Vandkvalitet Plan for vandværket Vandmængder oppumpet salg Vandspild Natforbruget kontrolleres jævnligt som en indikator for uregelmæssigheder, så vi kan gribe hurtigt ind hvis det skulle blive aktuelt. I 2017 har der været et vandspild på -0,9 % (385 m³) Vandkvalitet Råvandet og drikkevandet er i efteråret 2017 analyseret for chloridazon og nedbrydningsprodukter heraf. Der er målt Chloridazon-desphenyl over grænseværdien for drikkevand i to af boringerne: B1 - DGU : 0,170 µg/l B2 - DGU : 0,140 µg/l B4 - DGU : < 0,010 µg/l Prøven der er taget ved udgang til forbrugere viste: 0,090 µg/l - hvilket svarer til, at vandværket med den gældende drift hele tiden har leveret rent drikkevand, da grænseværdien er 0,100 µg/l, og målingen ligger derfor under grænseværdien for rent drikkevand. Dall Villaby Vandværk har ansøgt Aalborg Kommune om at få en midlertidig tilladelse til produktion af blandingsvand. Aalborg Kommune har accepteret tilladelsen.

6 Handlingsplan Trin 1: Vandværket starter forsyningen igen med sikkerhed for rent drikkevand, ved at køre boring nr. 1 og 2 (droslet til ca. halv ydelse) og boring nr. 4 i samtidig drift. Trin 2: Forsøg med separationspumpning Trin 3: Permanent drift m/u afværgepumpning Trin 4: Udelukkende indvinding fra den dybe del af kalken, som boring nr. 4. Princip for separationspumpning:

7

8 Læs mere om vandkvaliteten på /

9 Plan for Dall Villaby Vandværk Udskiftning af vandmålere bliver udskudt til 2019 Handlingsplanen skal føres ud i livet Udbedring af vandværket. Punkter fra gennemgang af vandværket med Aalborg Kommune. Persondataloven Lægge regnskab ud til ekstern leverandør Nyt økonomisystem Beretningen vedrørende vandværket er slut. Herefter var der lejlighed til, at forsamlingen kunne stille spørgsmål. Flemming Hansen, Hyrdindevej 12: Dall Villaby har to ældre boringer. I fremtiden skal der derfor påregnes ekstra udgifter for at holde dem kørende. Hvilke betingelser vil der være, hvis Aalborg Kommune overtager Dall Villaby Vandværk? Formanden svarede, at dette punkt bliver fremlagt under dagsordens punkt 5. Svend Erik Nielsen, Nattergalevej 6: Bor der ikke en person i Dall Villaby der har kompetencer indenfor vandbehandling? Bestyrelsen svarede, at der forinden denne generalforsamling, var forsøgt at gøre opmærksom på at bestyrelsen havde behov for nye kræfter, hvis vandværket skal bestå. Informationen blev givet i den omdelte indbydelsen til generalforsamlingen, i infotavlerne i begge ender af Dall Villaby og på Dall Villabys hjemmeside. Der er desværre ingen der har rettet henvendelse. 2 c. Orientering om Fritidshuset v/ Morten R. Jepsen (er ikke en del af bestyrelsens beretning) Fritidshuset har været udlejet 43 weekender + lidt i hverdagene, så det må betragtes som værende OK Med hensyn til vedligehold af Fritidshuset så kan der nævnes, at der er sket følgende siden sidste år: Ny adgangskontrol på yderdøre i form af briksystem, generel malerbehandling, underlaget under den hævet terrasse mod boldbanerne har været utæt, og er efterfølgende blevet renoveret, modernisering af omklædningsrum i kælderen i form af nye brusenicher inkl. vandbesparende bruser samt malerbehandling, i køkkenet er der indkøbt nye glas. Fremtidige renoverings/vedligeholdsprojekter: Nye loftlysarmaturer i salen og ny tagrygning.

10 3. Regnskab Kasserer Bente Struwe orienterede at der er kommet ny anvendt regnskabspraksis hvilket betyder, at det er svært at sammenligne sidste og dette års regnskab. Efterfølgende blev henholdsvis Vandværks og Grundejerforenings fremlagte regnskab gennemgået i hovedtal. Vandværket: Årets resultat for 2017 ses under note 1 Netto omsætninger under punktet Overdækning Årets resultat/overdækning: kr. Det er ca kr. mere end året før. En del af overskuddet skyldes, at der ikke har været så mange vedligeholdelse- og reparationsomkostninger til ledningsnettet som året før. Sidste år blev der brugt ca kr. mere end dette år. Iht. Note 12 Overdækning er Dall Villaby Vands egenkapital i alt: kr. Regnskabet for Dall Villaby Vandværk er aflagt i overensstemmelse med vedtægterne og er i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for en klasse A-virksomhed. Regnskabet er gennemgået af ekstern statsautoriseret revisor i overensstemmelse med den danske revisionsstandard om review. Regnskabet er forsynet med revisorerklæring. I erklæringen konkluderes der: Ved det udførte review er vi ikke blevet bekendt med forhold, der giver os grund til at mene, at årsregnskabet ikke giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, og finansielle stilling pr. 31.december 2017 samt at resultatet af vandværkets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar december 2017 er i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Grundejerforeningen: Årets resultat: kr. Gæld og egenkapital i alt: kr. Konklusion fra ekstern statsautoriseret revisor: Ved det udførte review er vi ikke blevet bekendt med forhold, der giver os grund til at mene, at årsregnskabet ikke giver et retvisende billede af virksomhedens aktiver, passiver, og finansielle stilling pr. 31.december 2017 samt at resultatet af grundejerforeningens aktiviteter for regnskabsåret 1. januar december 2017 er i overensstemmelse med årsregnskabslove i alle væsentlige henseender er udarbejdet i overensstemmelse med foreningens vedtægter og god regnskabsskik for grundejerforeninger som præciseret i afsnittet om anvendt regnskabspraksis. Der var efterfølgende mulighed for at kommentere regnskabet Leif Pedersen, Vejrmøllen 50: Det er noget underligt noget, at det skal være så svært at forstå den nye regnskabspraksis. Det er flot at der omkring de 3 mio. kr. i egenkapital i vandværket. Det er Leifs vurdering, at det bliver dyrere hvis Aalborg Vand overtager Dall Villaby Vandværk. Regnskabet blev enstemmigt godkendt

11 4. Budget og takster for året 2018 Budget er sammen med invitation til Ordinær Generalforsamling udleveret til alle husstande i Dall Villaby. Jacob Krabbe gennemgik det omdelte forslag til takster for Taksterne sendes efterfølgende til godkendelse i Aalborg kommune. Takstbladet bliver omdelt til alle husstande, når taksterne er godkendt af kommunen. Kontingent til Grundejerforeningen er uændret. 120 kr. pr. år pr. grundejer. Svend Erik Nielsen, Nattergalevej 6: Er alle Vandværker pålagt denne regnskabspraksis? Bente svarer: Ja det er de. Budget og takster blev enstemmigt vedtaget 5. Behandling af indkomne forslag Vandværkets fremtid Bestyrelsen har forinden denne generalforsamling afholdt et indledende dialogmøde med Aalborg Vand, for at høre hvad det ca. vil koste at komme på Aalborg Vand permanent. Aalborg Vand havde flere punkter der skulle undersøges først for de kunne oplyse en pris. De vi have undersøgt hvordan tilstanden er på Dall Villaby Vand. Både boringer, brønde, ledningsnettet osv. Svend Erik Nielsen, Nattergalevej 6: Hvis vandværket nedlægges, så betyder det, at der skal en ekstraordinær generalforsamling til. Kom så langt med Aalborg Vand som muligt inden den ekstraordinær generalforsamling. De to medlemmer der træder tilbage, bliver de i bestyrelsen, til den nye generalforsamling er afholdt? Flemming Hansen, Hyrdindevej 12: Iht. dagsordenen hedder punktet Behandling af indkommende forslag. Der er ingen forslag. Hvad koster det at udføre de tekniske løsninger af boringerne? Der skal tænkes i totaløkonomi. Anne Woldbye, Hanevej 10: Der skal kæmpes for at holde vandværket kørende. Gert Sørensen, Hyldemorvej 34: Hvad koster det at blive en del af Aalborg Vand? Bevar Dall Villaby Vandværk så lang tid som muligt. Egenkapital: Det vil koste penge til tilslutningsbidrag. Ledningsnet skal måske også renoveres. Ole Lauersen, Snedronningens Vej 1: Hvis der ofres en masse penge på de eksisterende boringer og div. Reparationer, kan det så blive så dyrt, at det ikke kan betale sig at sælge til Aalborg Vand? Hvis Dall Villaby Vandværk nedlægges, så skal der stadig være en bestyrelse til grundejerforeningen.

12 Leif Pedersen, Vejrmøllen 50: Der skal nok være nye kandidater til bestyrelsen i Dall Villaby, hvis man skal bruge dem. Der er kommet så mange nye børnefamilier til byen. Karina R. Jepsen, Hyldemorvej 32: Vandværket og grundejerforening hænger meget sammen i dag. Kontingent til grundejerforeningen må stige kraftigt, hvis Dall Villaby Vandværk nedlægges. Konklusion: Budgetter fremlægges til ekstraordinær generalforsamling i nærmeste fremtid. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter Jan Hjermitslev ønsker genvalg. Eftersom Jacob Krabbe ikke ønsker genvalg og Bente Struwe ønsker at trække sig fra bestyrelsen, er der både i indbydelsen til generalforsamlingen, på Dall Villabys hjemmeside, ved infotavlerne i begge ender af byen gjort opmærksom på, at der er behov for nye kræfter i bestyrelsen hvis vandværket skal bestå. Der har dog ikke været den store henvendelse fra Dall Villays grundejere. På generalforsamlingen blev Anne Woldbye valgt som bestyrelsesmedlem. Det var ikke muligt at finde det sidste bestyrelsesmedlem på generalforsamlingen og der blev derved indgået en aftale med Bente og Jacob, at de vil hjælpe med det arbejde vedrørende Dall Villaby Vandværks fremtid. Suppleanter: 1. suppleant: Anne Woldbye 2. suppleant: Flemming fortsætter ind til ekstraordinær generalforsamling Flaglaug: Mona, Karl, Svend Erik og Morten ønskede alle at forsætte i Flaglauget 7. Evt. Leif Pedersen, Vejrmøllen 50: Der er rundvisning i Fritidshuset den 4. april, hvis man er interesseret, da der er 40 års jubilæum. Fritidshuset indeholder også et motionsrum i kælderen. Der er ansøgt om at få en hjertestarter monteret ved Vejrmøllen 2. Der opfordres til at anmelde huller i veje til Aalborg Kommune. Jørn Andersen, Løkkevej 10: Det er utroligt at der skal bruges 3 måneder med at gentagende gange at kontakte Aalborg Kommune om at få lukket huller i vejene, når det tager 15 min. at reparere hullet. Få nu klippet den hæk så barnevogne kan komme forbi. Ole Lauersen, Snedronningens Vej 1: Flemming og Ole har været til møde ved Aalborg Kommune vedrørende etablering af hundeskov. Projektet tages op igen.

13 Svend Vang, Snedronningens Vej 22: Problemer med vejforhold mellem Dallvej og Sne Dronningens Vej. Det er ikke til at orientere sig tilstrækkeligt for at komme ud på Dallvej. Evt. et bump længere ude af Dall Villaby mod Skalborg kan hjælpe på hastigheden ind mod Dall Villaby. Flemming Hansen orienterede, at der er desværre ikke er sket nok ulykker lige det sted, før Aalborg Kommune vil gøre noget. Kan der evt. etableres ensretning på Hjortevej, oppe på broen mod Dall Villaby? Flemming Hansen orienterede: Der vil på sigt blive etableret en cykel og gangbro i det område. Yderligere fortæller Flemming: Der rygtes at der er bevilliget nyt asfalt til Dall Villaby. Hvor meget vides ikke endnu. Svend Erik Nielsen, Nattergalevej 6: Kan Dall Villaby ikke selv etablere et vejbump i noget beton? Karina R. Jepsen, Hyldemorvej 32: Med hensyn om der er bevilliget penge til en hundeskov, så burde man kunne se det inde på Aalborg Kommunens hjemmeside. Er ikke bekendt med at der er bevilliget penge.

Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a.

Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 26.02.2019 kl. 19.30 i Fritidshuset, Dall Villaby. Jacob Krabbe bød velkommen til de fremmødte deltagere (ca. 70 fremmødte + dirigent + bestyrelse)

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den kl i Fritidshuset, Dall Villaby.

Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den kl i Fritidshuset, Dall Villaby. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27.02.2017 kl. 19.30 i Fritidshuset, Dall Villaby. Formand Jacob Krabbe bød velkommen til de fremmødte deltagere (33 fremmødte + dirigent + bestyrelse)

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den kl i Fritidshuset, Dall Villaby.

Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den kl i Fritidshuset, Dall Villaby. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 29.02.2016 kl. 19.30 i Fritidshuset, Dall Villaby. Formand Jacob Krabbe bød velkommen til de fremmødte deltagere (32 fremmødte + dirigent + bestyrelse)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a.

Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Dall Villaby Grundejerforening og Dall Villaby Vandværk a.m.b.a. Referat fra den ordinære generalforsamling, mandag den 25. februar 2013 kl. 19.30 i Fritidshuset, Dall Villaby Formanden, Flemming Hansen,

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve

Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve Referat af den 81. ordinære generalforsamling, tirsdag den 28. april 2015, kl. 19.30 i Portalen, Portalen 1, ved Waves, 2670 Greve DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning 3) Fremlæggelse

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hasnæs Vandværk A.m.b.A. Lørdag den 7. maj 2016, kl på. Den Skæve Kro, Ebeltoft

Referat af generalforsamling i Hasnæs Vandværk A.m.b.A. Lørdag den 7. maj 2016, kl på. Den Skæve Kro, Ebeltoft Referat af generalforsamling i Hasnæs Vandværk A.m.b.A. Lørdag den 7. maj 2016, kl. 10.00 på Den Skæve Kro, Ebeltoft Formanden for vandværket, Kurt Laursen bød velkommen til de 38 fremmødte. 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30 i Sognegården, Ellevang Kirke Afholdtes den ordinære generalforsamling for Der var i alt fremmødt 13 delegerede, som tilsammen repræsenterede 11 af de i alt 21 foreninger

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 17. april 2018, kl. 19.30 i selskabslokaler på Kanalkroen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Munk som blev valgt. OM konstaterede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve

MEJLBY VANDVÆRK I/S. Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30. Valg af revisor for 2 år. På valg: Niels Aage Arve Ordinær generalforsamling MEJLBY VANDVÆRK I/S Mejlby forsamlingshus Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19:30 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år til godkendelse 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 27.05.2015 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Deltagere: Bent Risom Jørgen

Læs mere

Vedtægter for. Skelde Legeplads Forening (CVR: ) Foreningens navn er "Skelde Legeplads Forening". Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune

Vedtægter for. Skelde Legeplads Forening (CVR: ) Foreningens navn er Skelde Legeplads Forening. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Vedtægter for Skelde Legeplads Forening (CVR: 36314400) Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. 2. 3. Foreningens navn er "Skelde Legeplads Forening". Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Ordinær generalforsamling Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Kalenderåret 2013 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af

Læs mere

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling 1 5Ét Odder Varmeværk Referat Generalforsamling Dato 23. mai 2Ol8 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Spektrum Deltagere Der blev udleveret 53 stemmesedler Der var i alt26 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen Dirigent

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 228 Referat Generalforsamling Dato 17. mar. 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 61 stemmesedler Der var i alt ca. 77 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Grundejerforeningen Ketteholm 4. marts 2010

Grundejerforeningen Ketteholm 4. marts 2010 Referat af s ordinære generalforsamling, der blev afholdt onsdag den 3. marts 2010 kl. 19:00 i klasselokale B6 på Gungehusskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Søndag, d. 7. juni 2015 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10

Referat af. Ordinær generalforsamling i. Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 Referat af Ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening søndag d. 1. juni 2014 kl. 10 I Idrætshuset, Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje. Der var fremmødt 22 stemmeberettigede grundejere til

Læs mere