T chefseries Kasserolle 2,8 l

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T chefseries Kasserolle 2,8 l"

Transkript

1 1806 T chefseries Kasserolle 2,8 l D: 24 cm H: 16 cm - uden slip-let belægning Hjemmelavet gourmetmad T chefseries Kasserolle 2,8 l Eksklusive gryder og pander Solide og effektive gryder og pander Maksimal effekt med minimalt forbrug af energi, da varmefordelingen er optimal i bunden og langs siderne i gryden/panden. Smukt og gennemtænkt design gør det til en fornøjelse at lave mad. Tåler maskinopvask. De perfekte gryder og pander til hverdag og fest Både gryder og pander kan bruges i ovnen, dog kun med metallåg eller uden låg. Glas låget må aldrig komme i ovnen.

2 1807 T chefseries Stegepande 20 cm D: 20 cm Hjemmelavet gourmetmad T chefseries Stegepande 20 cm Eksklusive gryder og pander Solide og effektive gryder og pander Maksimal effekt med minimalt forbrug af energi, da varmefordelingen er optimal i bunden og langs siderne i gryden/panden. Smukt og gennemtænkt design gør det til en fornøjelse at lave mad. Tåler maskinopvask. De perfekte gryder og pander til hverdag og fest Både gryder og pander kan bruges i ovnen, dog kun med metallåg eller uden låg. Glas låget må aldrig komme i ovnen.

3 1808 T chefseries Stegepande 28 cm D: 28 cm Hjemmelavet gourmetmad T chefseries Stegepande 28 cm Eksklusive gryder og pander Solide og effektive gryder og pander Maksimal effekt med minimalt forbrug af energi, da varmefordelingen er optimal i bunden og langs siderne i gryden/panden. Smukt og gennemtænkt design gør det til en fornøjelse at lave mad. Tåler maskinopvask. De perfekte gryder og pander til hverdag og fest Både gryder og pander kan bruges i ovnen, dog kun med metallåg eller uden låg. Glas låget må aldrig komme i ovnen.

4 1616 TupperCare Drikkekop 2 dl D med hank: 11,5 cm, D: 7,5 cm, H: 11,5 cm Til de mindste, Børn TupperCare Drikkekop 2 dl Drik uden at spilde Unik silikone drikketud, som lukker tæt, når barnet ikke drikker af den. Barnets selvtillid styrkes, når barnet drikker uden at spilde. Består af 3 dele en kop, en drikketud og en stabil ring, der nemt kan samles og adskilles. Silikone drikketuden har en lille ventil, som giver luft til koppen og sikrer dermed en jævn strøm af væske, når barnet drikker. Hanken på siderne af koppen giver barnet et fast greb og kontrol over koppen. Barnet kan bruge én hånd eller begge hænder. Vokser med barnet drikkekoppen kan bruges både med og uden drikketud og aftagelig stabil ring. Er let at rengøre og tåler maskinopvask. Materialet er forstærket omkring ventilen i midten af låget og i drikketuden. Designet til at gøre overgangen fra flaske til kop nemmere. Barnet har kontrol over koppen og kan selv styre drikke tempoet. Kan medbringes på tur i f.eks. bilen. Silikone drikketuden sidder fast og holder tæt, også selvom koppen bliver tabt på gulvet.

5 Micro Deli Dip (med 4 gafler) L: 19,5 cm B: 17 cm H: 10,5 cm Gafler: 14 cm Få mere ud af din mikroovn Micro Deli Dip (med 4 gafler) Nemt, hurtigt og sjovt. Mulighed for at smelte to forskellige typer chokolade på samme tid. Micro Deli Dip leveres med fire gafler, perfekt til en familie eller en gruppe venner. Dampen sørger for en nænsom smeltning af chokoladen. Den to-delte indsats klikkes ned i den store beholder for større sikkerhed. Smelt chokoladen i mikroovnen ved maks. 650 watt i maks. 5 min. Den to-delte indsats samlet kapacitet på 540 ml (270 ml pr. rum), så du kan smelte op til 500 g chokolade (250 g pr. rum). Basen har en samlet kapacitet på 1 L. Det er angivet et niveau for den mængde vand (350 ml) der kræves for at smelte en hvilken som helst mængde chokolade (100 g g). Lad chokoladen hvile i 5 min. inden serveringen. Rør rundt med Lille Dejskraber. Smelt 100 gr. chokolade i 2 min. / 200 gr. i 3 min. / 300 gr.- 400gr. i 3 1/2 min. / 500 gr. i 4 min. Det er muligt at genopvarme chokoladen ved watt i maks. 2 min. Tilberednings instruktioner findes indgraveret i den to-delte indsats. Gaflerne har en krog på bagsiden så de ikke glider ned i fonduen og to skarpe tænder med modhagere. Gaflerne kan opbevares indeni Micro Deli Dip under den to-delte indsats. Fyld den store beholder op med isterninger og brug Micro Deli Dip til at servere rejer og dip, chips og salsa, grøntsagsstænger og dressing.

6 1580 Magnificent Prep Sæt (5) L: 27 cm B: 27 cm H: 14 cm Køkkenredskaber, Få mere ud af din mikroovn, Dit eget bageri Magnificent Prep Sæt (5) Perfekt som indflyttergave. Gaveæske med EazyShaker 6 dl med 2 påtrykte opskrifter, MicroCook Kande 1 l, EasyDelight, Plast Piskeris II og Dejskraber Eazy Shaker 6 dl har måleenheder fra 50 ml til 600 ml. og kommer med en indsats perfekt til at blande større mængder. Eazy Shaker 's låget forbliver stående i en 90 position og bør ikke åbnes mere end 90, da låget derved ødelægges. Tilbered aldrig mere end højst 30 minutter ad gangen i MicroCook Kande 1l. Det kan beskadige både produkt og mikrobølgeovn. Ved tilberedning i MicroCook Kande 1l, opnås den bedste effekt ved 700/800 W. Nem og hurtig tilberedning af omeletter med eller uden fyld, frittata eller desserter i EasyDelight. For at få det bedste resultat, brug meget lav effekt (350 W til 400 W), ved æggebaserede opskrifter i EasyDelight. Brug også EasyDelight til at varme wraps eller sandwiches. Brug Magnificent Prep Sæt (5) som indflyttergave. Brug Magnificent Prep Sæt (5) både til salte og søde opskrifter.

7 1507 Micro Urban L: 21,6 cm B: 24,8 cm H: 13,7 cm Få mere ud af din mikroovn Micro Urban Perfekt til hurtige og enkle hverdagsmåltider. 3 i én: Kog ris og pasta og damp et helt måltid mad. Nem og hurtig tilberedning af ris: Det unikke dobbelte låg sikrer ventilation og perfekte, luftige ris hver gang. Til kogning af pasta: afmål, tilbered, si vand fra, server, genopvarm. Hæld vandet fra ved hjælp af den store si. Micro Urban damper maden, så næringsstoffer, vitaminer og mineraler bevares. Design og materiale gør, at mikrobølgerne ikke kommer i kontakt med maden. Maden tilberedes via vanddamp, hvilket bevarer saft og kraft i maden. Til kogning af pasta, bruges den store beholder. Der skal ikke bruges låg når der koges af pasta. Til kogning af ris, bruges den store beholder, ris-låget og ris-indsatsen. Til dampning, bruges den store si, den lille si og det tykke låg. Anbring Micro Urban mindst 5 cm fra mikroovnens vægge og top. Læs den medfølgende vejledning grundigt før brug. Koger maks. 225 gr. pasta og maks. 250 gr. ris. Kog pasta ved maks. 900 watt og genopvarm ved maks. 600 watt. Kog ris og andre kornsorter ved maks 900 watt i maks 30 min. Lad hvile i 5 min. Brug instruktionerne på pakkerne som vejledende retningslinjer. Micro Urban kan bruges til couscous, hvedekerne, polenta, bulgur, quinoa. Micro Urban er ikke beregnet til tilberedning af risotto, paellaris, dessertris eller semulje. Damp ved maks 900 watt i maks. 30 min. Brug den til dampning af fisk, grøntsager mv. Læg grøntsager i den store skål samtidig med, at du damper fisk/kylling i dørslaget. Med den lille og den store si er det muligt at dampe i flere lag. Husk altid at fylde vand i den store beholder (400 ml). Micro Urban kan bruges til at holde maden varm i op til en halv time.

8 1395 Allegra Skål 5 l 5 l D: 30,70 cm H: 12 cm Til hverdag og fest Allegra Skål 5 l Moderne servering Den moderne serveringsserie til servering af kold mad. Der medfølger låg til skålene, når de skal bruges til opbevaring. Skålene kan stables takket være det flade låg. Den store tap gør det let at åbne låget. Det anbefales at vaske produkterne op i hånden, så den blanke overflade bevares. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Tåler maskinopvask. Brug serveringsredskaber af plastik eller træ for at undgå ridser. Brug ikke skarpe serveringsredskaber. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Brug dem i køkkenet, på spisebordet, som dekoration i stuen mv. Brug dem til både friske salater, chips, mv.

9 1347 Exclusive Fad 2 l D: 31,2 cm H: 6,5 cm Til hverdag og fest Exclusive Fad 2 l Skåle og fad til opbevaring og servering Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Desuden praktisk til at beskytte maden med ved udendørsservering. Kan stables oveni hinanden så du sparer plads. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er synligt. Ydersiden på bunden af fadet samt den nederste halvdel af ydersiden på skålene er ru. Derfor ses eventuelle ridser ikke tydeligt. Fadet har en bred kant og er dermed nem at håndtere. Holder sig pænest, når de vaskes op i hånden. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Lad meget varme retter afkøle lidt inden de hældes i skålene eller fadene. Brug skålene til kartoffelsalat, frugtgrød, kolde supper, pasta- eller rissalat mv. Brug fadet til pindemadder, jordbær dyppet i chokolade, kager, desserter o.m.a. Låget sættes på ved at lægge det løst over skålen, samtidig med, at dine tommelfingre glider med et let tryk langs kanten, til låget sidder fast. Låget tages af ved at trykke ned med håndfladen på låget, samtidig med at du trækker op i lågflappen med den samme hånd.

10 1206 ThermoTup Te Indsats D: 9,1 cm L: 17,7 cm Til hverdag og fest ThermoTup Te Indsats Alle te-elskeres yngling ThermoTup Te Indsats er designet til at bruge din ynglings-te direkte i ThermoTup eller et krus. De små huller i teblads-holderen holder selv små teblade tilbage. ThermoTup Te Indsats består af 3 dele: 1) Et låg som holder på varmen og som kan bruges til at stille holderen til tebladene på efter brug. 2) En holder til teblade som kan bruges både i ThermoTup og i et krus. 3) En mindre låg som fungerer som bund og som kan skrues af for at lette rengøringen. Transporter ikke ThermoTup termokanden mens te indstatsen er i. Brug ikke ThermoTup Te Indsats i en kop. Brug ca. 6 gr teblade til en hel termokande og ca. 2 gr teblade til et krus. Lad te stå og trække i min. 4 minutter.

11 1135 Mikrofiber Brilleklud (2) L: 20 cm B: 15 cm Till hemmet, Mikrofiberklude Mikrofiber Brilleklud (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

12 1134 Mikrofiber Opvaskeklud (2) L: 10 cm B: 15 cm Mikrofiberklude, Til hjemmet Mikrofiber Opvaskeklud (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

13 1133 Mikrofiber Støvklud (2) L: 35 cm B: 30 cm Til hjemmet, Mikrofiberklude Mikrofiber Støvklud (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

14 1132 Mikrofiber Vinduesklud (2) L: 40 cm B: 40 cm Mikrofiberklude, Til hjemmet Mikrofiber Vinduesklud (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

15 1131 Mikrofiber Universalklud (2) L: 30 cm B: 30 cm Mikrofiberklude, Till hemmet Mikrofiber Universalklud (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

16 1130 Mikrofiber Viskestykke (2) L: 63 cm B: 40 cm Til hjemmet, Mikrofiberklude Mikrofiber Viskestykke (2) Fremragende sugeevne Mikrofiber kludene er designet til at bruges både i opvredet og tør tilstand. Ultra absorberende. Har en let statisk effekt, der suger snavs og tillader dig at gøre rent uden brug af kemiske stoffer. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader. Bør vaskes med lignende farver. Bør vaskes på maks. 60 grader, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Undgå brug af skylle- eller blegemiddel. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Det anbefales at vaske Mikrofiber kludene i hånden, inden de tages i brug, for at undgå farveafsmitning.

17 0880 Twist n' Shake Sæt Eazy Shaker 3,5 dl: L: 9,9 cm.; B: 11,1 cm.; H 17,4 cm. Herb Chopper: 3 dl D: 10,8 cm H: 9,2 cm Time Savers, Køkkenredskaber Twist n' Shake Sæt Herb Chopper og EazyShaker 3,5 dl. Herb Chopper har tre knivblade, som er forskudt i beholderen, hvilket gør, at den får fat i hele indholdet. Eazy Shaker har et ergonomisk og buet låg som giver en mere homogen blanding. Eazy Shaker passer ned i Pisketransen på Eazy Mål & Mix 2 l. Alle Herb Choppers dele, undtagen lågets overdel og knivindsatsen, tåler maskinopvask. Lågets overdel med linemekanismen tørres af med en fugtig klud. Pas på knivbladene, de er meget skarpe. Placer ALTID Herb Chopper på en vandret bordplade når du arbejder med den, og hold den fast. Eazy Shakers låget forbliver stående i en 90 position og bør ikke åbnes mere end 90, da låget derved ødelægges. Eazy Shakers store åbning gør den nem at rengøre. Eazy shaker kan ikke bruges til varm eller kulsyreholdige væsker. Opbevar ikke mælk eller babymad i Eazy Shaker 3,5 dl Find spændende opskrifter i det medfølgende opskriftshæfte. Det medfølgende flade låg til Herb Chopper gør det muligt at opbevare rester i lufttæt atmosfære.

18 0852 MandoJunior MandoJunior: L: 27,8 cm B: 10,8 cm H: 4,7 cm Fingerbeskytteren: L: 11,9 cm B: 11,9 cm H: 5,4 cm Time Savers, Køkkenredskaber MandoJunior Perfekte skiver hver gang Spar plads: Opbevar MandoJunior nemt og sikkert i en skuffe. Spar tid: Skær ned på tilberedningstiden. For eksempel kan du skære 1 kg kartofler om 1:30 minutter! Designet til nem, intuitiv brug. Anti-skid fødder og håndtag hjælper dig til et skridsikkert greb på bordplader, tallerkener og skåle. Ensartede skiver giver en mere ensartet madlavning. Med MandoJunior kan du vælge mellem tre forskellige tykkelser. Inkl. fingerbeskytter. Det bredde håndtag sikrer dig et godt greb. Vær omhyggelig og forsigtig ved anvendelse af MandoJunior pga. skarpe knive og bladindsatser. Læs brugsanvisningen nøje. Fingerbeskytteren skal altid anvendes, når der snittes, for at beskytte hænder og fingre. Lange grøntsager skal skæres i mindre stykker (agurker, gulerødder osv). Sådan gør du: - MandoJunior kan indstilles til 3 forskellige tykkelser hved hjælp af glideren som findes ved håndtaget. - Tryk fingerbeskytteren fast på maden ved hjælp af begge hænder. - Hold om håndtaget på MandoJunior med den ene hånd og om fingerbeskytterens knop med den anden hånd. - Før maden frem og tilbage. - Efter brug sættes knappen på låst position og MandoJunior rengøres.

19 0824 FusionMaster Sorbet Maker Indsats D: 8,5 cm H: 13,6 cm Time Savers FusionMaster Sorbet Maker Indsats Din sunde løsning til hjemmelavet mad Kombinér på kryds og tværs og få det mest alsidige produkt. FusionMaster står solidt fast på glatte borde ved hjælp af fodens sugekop. Et fint rivejern følger med FusionMaster Rivejern Kompakt opbevaring. Håndtaget er kort så FusionMaster kan stilles overalt på bordet. Stemplet bruges både til at skubbe ingredienser ned og til opbevaring af hulskiverne og pølseindsatsen. Alle delene, undtagen foden og metaldelene, tåler maskinopvask. Foden kan tørres af med en fugtig klud. Det anbefales at vaske og tørre metaldelene og foden i hånden. Pres ikke ingredienserne for hårdt ned med stemplet da det kan stoppe mekanismen. Sæt først foden fast på bordet, før resten af delene samles. Læg Silikone Bageunderlag med kant eller Dejunderlag foran FusionMaster. Skærene på de 4 rivejern er meget skarpe. Både bordpladen og Sugekoppen skal være rene. Fugt evt. sugekoppen. Skær ingredienser ud i mindre stykker for et bedre resultat. Brug aldrig FusionMaster uden ingredienser. Skru ikke skrueringen eller håndtaget for hårdt på. Håndtaget bruges til at skrue de forskellige rivejern fast.

20 0823 FusionMaster Tragt L: 15 cm B: 10,5 cm H: 17,2 cm Time Savers FusionMaster Tragt Din sunde løsning til hjemmelavet mad Kombinér på kryds og tværs og få det mest alsidige produkt. FusionMaster står solidt fast på glatte borde ved hjælp af fodens sugekop. Et fint rivejern følger med FusionMaster Rivejern Kompakt opbevaring. Håndtaget er kort så FusionMaster kan stilles overalt på bordet. Stemplet bruges både til at skubbe ingredienser ned og til opbevaring af hulskiverne og pølseindsatsen. Alle delene, undtagen foden og metaldelene, tåler maskinopvask. Foden kan tørres af med en fugtig klud. Det anbefales at vaske og tørre metaldelene og foden i hånden. Pres ikke ingredienserne for hårdt ned med stemplet da det kan stoppe mekanismen. Sæt først foden fast på bordet, før resten af delene samles. Læg Silikone Bageunderlag med kant eller Dejunderlag foran FusionMaster. Skærene på de 4 rivejern er meget skarpe. Både bordpladen og Sugekoppen skal være rene. Fugt evt. sugekoppen. Skær ingredienserne ud i mindre stykker for et bedre resultat. Brug aldrig FusionMaster uden ingredienser. Skru ikke skrueringen eller håndtaget for hårdt på. Håndtaget bruges til at skrue de forskellige rivejern fast.

21 0753 Jumbo Salad-To-Go Låg (inkl. Salatbestik og Snackbæger) D 24,52 cm H: 5,50 cm På farten Jumbo Salad-To-Go Låg (inkl. Salatbestik og Snackbæger) Praktisk til salat Brug den sammen med Spinning Chef, så du kan kan tage din salat med dig overalt. Praktisk beholder til dressing som er klikket fast i låget. Derved kan dressingen hældes over salaten lige inden den skal spises. Du har desuden altid dit bestik med, som er klikket fast i låget. Må kun bruges til kolde madvarer. Det snavsede bestik samt beholderen til dressingen kan opbevares i Spinning Chef Skålen. Brug Jumbo Salad-To-Go Låg og Spinning Chef når hele familien skal på tur.

22 0620 Lille KombiSmart Sæt Lav beholder L: 17 cm B: 12 cm H: 4,2 cm Høj beholder L: 17 cm B: 12 cm H: 6,5 cm Smart opbevaring, Køleskab Lille KombiSmart Sæt Beholdere til optimal opbevaring og servering Du kan kombinere de forskellige dele efter behov. Flade og stabelbare beholdere, som giver pladsbesparende opbevaring. Gennemsigtige beholdere, så du kan se indholdet. Håndtagene på beholderne er store, så det er nemt at få et godt greb om beholderen. Låget er designet med en rille rundt i kanten, så beholderne ikke glider når de bliver stablet. Opbevar beholderen i midten af køleskabet ved ca. 4 C. Praktisk til bordservering. Brug beholderne til opbevaring og servering af pålæg, snacks, konfekt mv.

23 0615 Magnificent Freezer Sæt (7) 2 x 1,1 l L: 15,2 cm B: 11,4 cm H: 11,8 cm Smart opbevaring, FreezerSmart Magnificent Freezer Sæt (7) Få mere ud af din fryser. Tåler temperaturer ned til -25 C. Formen samt de små fødder skaber god cirkulation af den kolde luft i fryseren, og sikrer en ensartet frysetemperatur, og hurtigere indfrysning. Blødt materiale, der beskytter indholdet og gør det lettere at få indholdet ud. Tætte låg, der bevarer smag og friskhed i madvarerne og med tap i lågets ene hjørne, så det er nemt at få af. Det er muligt at genkende de frosne madvarer gennem det matterede materiale. Flot design med iskrystaller, der viser at beholderen er beregnet til fryseren. Kan stables så du sparer plads. Bør kun fyldes til MAX linjen. Undgå retter med stærkt farvende fødevarer, og skyl altid produktet i koldt vand før det rengøres, så farvestofferne ikke binder sig til plasten. Misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse, og dækkes ikke af garantien. Color Control by Tupperware er en teknologi, der effektivt reducerer afsmitning fra madvarer på plasten. Produkter behandlet med Color Control er markeret med et særligt symbol i bunden. Frys grøntsager og frugter fra haven ned i passende portioner, så har du friske grøntsager og frugter hele året. Husk rabarber bør nedfryses med sukker. Tilbered store portioner suppe og gryderetter og nedfrys dem. Med FreezerSmart beholderne sparer du penge på fryseposer. Når FreezerSmart tages ud af fryseren, så lad den stå et par minutter inden låget tages af.

24 0596 Silikone Donutform L: 30 cm B: 19,4 cm H: 2,7 cm Silikoneforme, Hjemmelavet gourmetmad Silikone Donutform Fleksible forme til tilberedning af både bagværk og mad Kan bruges i både ovn, mikroovn, fryser og køleskab. Tåler temperaturer fra -25 C til +220 C. Anbefalet bagetemperatur: +180 C. Formene er fremstillet i et let materiale og er derfor nemme at arbejde med. Fleksible forme, der gør det let at få indholdet ud. Fedtfattig tilberedning, da formene ikke skal smøres. I retter med chokolade eller koncentreret tomat bør temperaturen ikke overstige +180 C, for at undgå misfarvning. Tåler ikke skurecreme, skuresvampe, knive eller skarpe redskaber. Brug aldrig fedtstof i sprayform. Fedtstoffer fra ingredienserne lægger sig som en hinde på silikonen under tilberedningen og gør, at der ikke er behov for at smøre produktet inden brug. Rengør altid formen før og efter brug med varmt vand og opvaskemiddel og skyld grundigt med koldt vand. Sættes formen i opvaskemaskinen bør den ikke foldes, da sæberester kan modarbejde slip-let egenskaberne. Sæt altid produktet på en kold plade/rist før det sættes i en forvarmet ovn. Herved undgår du også at spilde. Placer altid silikoneformene mindst 5 cm fra sider, top og bund i ovnen. Hvis formene ikke anvendes i længere tid, kan der opstå en tynd støv- eller fedthinde, som skal fjernes ved opvask, ellers forringes slip-let egenskaberne væsentligt. Kommer der mad på kanten af formen, bør dette fjernes grundigt, da det kan brænde sig fast og give misfarvninger. Ved overophedning kan der opstå misfarvninger på overfladen, som kan blive permanente. Det har dog ingen betydning for produktets anvendelse og funktion. Silikone bliver ikke opvarmet i ovn eller mikrobølgeovn. Men den varme mad gør at formene kan blive meget varme. Brug derfor altid grydelapper.

25 Brug Silikone Donutform til både salte og søde opskrifter. Køler hurtigt ned og forhindrer at brød og kager sætter sig fast. Silikone produkterne tåler store temperaturudsving. Det betyder at frosne retter i silikoneformene kan sættes direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Undtagelse: Vi anbefaler dog at silikoneprodukterne, ved tilbredning af meget fedtfattige retter som fx geleretter, bliver smurt med en smule fedtstof. Før bagværk vendes ud, bør det stå og køle lettere af i formen i ca min. Derefter løsnes kanten let hele vejen rundt, alt løsner så sig selv. Sart og fint bagværk bør afkøle helt i formen, før det vendes ud, så det holder faconen. Ved is, gelé eller mousse bør formen sættes i varmt vand, lige før den skal vendes ud. For at fastslå om kagen er færdigbagt, anbefales at bruge et stykke spaghetti eller makaroni til at lave prikketesten. Strikkepinde risikerer at lave små huller i bunden af silikoneformen.

26 0505 Jello Ring 1,5 l L: 30 cm B: 19,4 cm H: 2,7 cm De uundværlige Jello Ring 1,5 l Klassisk form i bølgeformet design Væsketæt låg til flydende retter og sikker transport. En praktisk indsats og ringens glatte materiale sikrer, at indholdet nemt slipper formen. Undgå varme og stærkt farvende fødevarer og skyl altid produktet i koldt vand, før det rengøres, så farvestofferne ikke binder sig til plasten. Misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse, og dækkes ikke af garantien. Afkøl meget varme ingredienser, inden de kommes i Jello Ring. Skyl formen i vand, før ingredienserne hældes i. Fyld formen op til 1 cm fra kanten for at give plads til låget. Når indholdet skal ud af formen, placeres et fad ovenpå Jello Ring. Vend Jello Ring med fadet som låg, og tag indsatsen ud. Lad det stå indtil indholdet selv slipper formen. Når du laver is, kan indsatsen oftest være nemmere at tage ud, når den har stået et øjeblik. Ideel til skaldyrsmousse, kartoffelmos, is, sorbet, fromager mv.

27 0223 Modulet Rund 1,1 l D: 9 cm H: 28,5 cm Smart opbevaring, Tørvarer Modulet Rund 1,1 l Til opbevaring af tørvarer Pladsbesparende opbevaring. Tæt låg, så indholdet bevares friskt og tørt. Indvendigt doseringslåg med stor og lille åbning. Ydersiden er ru, så ridser ikke ses tydeligt. Indersiden er glat og nem at rengøre. En klar rude gør, at du nemt kan se indholdet Ideel til at opbevare 500 g spaghetti, grissini, kiks mv.

28 1341 Exclusive Skål 1,1 l D: 18,4 cm H: 9,6 cm Til hverdag og fest Exclusive Skål 1,1 l Skåle og fad til opbevaring og servering Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Desuden praktisk til at beskytte maden med ved udendørsservering. Kan stables oveni hinanden så du sparer plads. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er synligt. Ydersiden på bunden af fadet samt den nederste halvdel af ydersiden på skålene er ru. Derfor ses eventuelle ridser ikke tydeligt. Fadet har en bred kant og er dermed nem at håndtere. Holder sig pænest, når de vaskes op i hånden. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Lad meget varme retter afkøle lidt inden de hældes i skålene eller fadene. Brug skålene til kartoffelsalat, frugtgrød, kolde supper, pasta- eller rissalat mv. Brug fadet til pindemadder, jordbær dyppet i chokolade, kager, desserter o.m.a. Låget sættes på ved at lægge det løst over skålen, samtidig med, at dine tommelfingre glider med et let tryk langs kanten, til låget sidder fast. Låget tages af ved at trykke ned med håndfladen på låget, samtidig med at du trækker op i lågflappen med den samme hånd.

29 1343 Exclusive Skål 3,5 l D: 26,5 cm H: 13 cm Til hverdag og fest Exclusive Skål 3,5 l Skåle og fad til opbevaring og servering Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Desuden praktisk til at beskytte maden med ved udendørsservering. Kan stables oveni hinanden så du sparer plads. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er synligt. Ydersiden på bunden af fadet samt den nederste halvdel af ydersiden på skålene er ru. Derfor ses eventuelle ridser ikke tydeligt. Fadet har en bred kant og er dermed nem at håndtere. Holder sig pænest, når de vaskes op i hånden. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Lad meget varme retter afkøle lidt inden de hældes i skålene eller fadene. Brug skålene til kartoffelsalat, frugtgrød, kolde supper, pasta- eller rissalat mv. Brug fadet til pindemadder, jordbær dyppet i chokolade, kager, desserter o.m.a. Låget sættes på ved at lægge det løst over skålen, samtidig med, at dine tommelfingre glider med et let tryk langs kanten, til låget sidder fast. Låget tages af ved at trykke ned med håndfladen på låget, samtidig med at du trækker op i lågflappen med den samme hånd.

30 1200 ThermoTup 1 l D: 14,2 cm H: 32 cm Til hverdag og fest ThermoTup Termokande i stilrent design I lukket tilstand kan ThermoTup holde kaffe varm (over 65 C) i op til 12 timer. Unik vippemekanisme sikrer, at låget åbnes og lukkes automatisk når du hælder. Med ergonomisk håndtag. Væsketæt låg ved brug af hængelås-funktionen gør kanden velegnet til sikker transport. Den brede bund sikrer, at ThermoTup står solidt på bordet. Opbevar ikke mælkeprodukter i ThermoTup og rengør efter brug for at forhindre lugt. Sænk ikke ThermoTup helt ned i vand, da det kan trænge ind mellem ydersiden og glasindsatsen. Håndter ThermoTup varsomt, så glasindsatsen ikke går i stykker. Garantien omfatter ikke glasindsatsen. Varm gerne ThermoTup op med varmt vand inden varme drikkevarer hældes i eller koldt vand til kølige drikkevarer. Låget har 3 symboler: 1. Påfyldning: drej låget, så lågets streg-symbol (symbolet i midten) er parallel med streg-symbolet på håndtaget. Tag låget af for påfyldning, og sæt derefter låget på igen ved samme stregsymbol. 2. Hældning: drej låget, så lågets kop-symbol er parallel med streg-symbolet på håndtaget, og hæld. Du kan lade den stå i denne position, så længe der skal hældes fra den. 3. På farten: drej låget, så "hængelåsen" er parallel med streg-symbolet på håndtaget, ThermoTup er nu helt lukket. Opbevare ThermoTup med låget i hælde positionen for at forhindre lugt.

31 1342 Exclusive Skål 2,1 l D: 22,5 cm H: 11,2 cm Til hverdag og fest Exclusive Skål 2,1 l Skåle og fad til opbevaring og servering Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Desuden praktisk til at beskytte maden med ved udendørsservering. Kan stables oveni hinanden så du sparer plads. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er synligt. Ydersiden på bunden af fadet samt den nederste halvdel af ydersiden på skålene er ru. Derfor ses eventuelle ridser ikke tydeligt. Fadet har en bred kant og er dermed nem at håndtere. Holder sig pænest, når de vaskes op i hånden. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Lad meget varme retter afkøle lidt inden de hældes i skålene eller fadene. Brug skålene til kartoffelsalat, frugtgrød, kolde supper, pasta- eller rissalat mv. Brug fadet til pindemadder, jordbær dyppet i chokolade, kager, desserter o.m.a. Låget sættes på ved at lægge det løst over skålen, samtidig med, at dine tommelfingre glider med et let tryk langs kanten, til låget sidder fast. Låget tages af ved at trykke ned med håndfladen på låget, samtidig med at du trækker op i lågflappen med den samme hånd.

32 0532 Dobbelt Dørslag 2 l D: 23 cm H: 11 cm, 4 dl D: 20 cm H: 4 cm Køkkenredskaber Dobbelt Dørslag Praktisk Dørslag De to dørslag kan bruges hver for sig eller sammen. Det store dørslag på fod kan stilles stabilt i vasken, så der ikke skal jongleres med både dørslag og fx gryde. Da det er på fod, og derved hævet fra vasken, løber væsken hurtigt ud af den. Håndtaget er afrundet og ligger godt i hånden. Dobbelt Dørslag kan bruges som salatslynge ved at sætte det lille dørslag i spænd i det store dørslag. Rens og skyl salat, krydderurter, frugt og grønt. Optø frosne fødevarer. Si vand fra kogte grøntsager og pasta.

33 1560 ExtraPlus Rund 7 dl D: 23,7 cm H: 8,4 cm Få mere ud af din mikroovn ExtraPlus Rund 7 dl Til genopvarmning og servering Materiale, der tåler temperaturer fra -25 C til +160 C og maks. 600 watt. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er let genkendeligt, selv når maden er frossen. Med patenteret silikoneventil, der sørger for, at damp slipper ud under opvarmning. Ventilen sørger også for, at der kommer luft ind i beholderen efter opvarmning og vakuum undgås dermed. Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Beholderens bund er formet med en forhøjning i midten. Dette sikrer en ensartet opvarmning, så du undgår at maden er kold i midten og kun varm i kanten. Store håndtag, der giver et sikkert greb og forbliver kolde når maden opvarmes. Bunden er ru på indersiden, så du undgår ridser. Beholderne skal transporteres vandret da låget ikke er helt tæt omkring silikoneventilen. Opvarmning ved middel effekt (ca. 600 W) anbefales. Lad maden hvile et par minutter inden servering. Ved åbning af låget placeres begge hænder på hver sit håndtag. Tag fat på både låg og beholder med hver hånd. Først trykkes ned på håndtaget på den ene side af låget og derefter på det andet håndtag. Når låget løftes gøres det, så dampen vender væk fra dig. Når låget sættes på er det vigtigt, at håndtagene på låget og beholderen er placeret over hinanden, og pres ned så det siger klik. Tilbered store portioner og frys ned til mindre portioner. Praktisk til pasta- og risretter, supper o.l.

34 1562 ExtraPlus Rund 1,5 l D: 23,7 cm H: 11,5 cm Få mere ud af din mikroovn ExtraPlus Rund 1,5 l Produkt til oppvarming og servering Materiale, der tåler temperaturer fra -25 C til +160 C og maks. 600 watt. Gennemsigtigt materiale, så indholdet er let genkendeligt, selv når maden er frossen. Med patenteret silikoneventil, der sørger for, at damp slipper ud under opvarmning. Ventilen sørger også for, at der kommer luft ind i beholderen efter opvarmning og vakuum undgås dermed. Tætsluttende låg til opbevaring af maden, så indholdet ikke tager smag af madvarerne i køleskabet. Beholderens bund er formet med en forhøjning i midten. Dette sikrer en ensartet opvarmning, så du undgår at maden er kold i midten og kun varm i kanten. Store håndtag, der giver et sikkert greb og forbliver kolde når maden opvarmes. Bunden er ru på indersiden, så du undgår ridser. Beholderne skal transporteres vandret da låget ikke er helt tæt omkring silikoneventilen. Opvarmning ved middel effekt (ca. 600 W) anbefales. Lad maden hvile et par minutter inden servering. Ved åbning af låget placeres begge hænder på hver sit håndtag. Tag fat på både låg og beholder med hver hånd. Først trykkes ned på håndtaget på den ene side af låget og derefter på det andet håndtag. Når låget løftes gøres det, så dampen vender væk fra dig. Når låget sættes på er det vigtigt, at håndtagene på låget og beholderen er placeret over hinanden, og pres ned så det siger klik. Tilbered store portioner og frys ned i mindre portioner. Praktisk til pasta- og risretter, supper osv.

35 1572 Warmie Tup 3,25 l 3,25 l L: 28,3 cm B: 24,5 cm H: 17,4 cm Få mere ud af din mikroovn Warmie Tup 3,25 l Genopvarming, servering og med isolerende effekt Skålenes to dele giver en isolerende eff ekt, når de sættes oveni hinanden og låget sættes på. Isolerende låg. Skålenes to dele kan adskilles og bruges som enkelte produkter, når der ikke er behov for den isolerende effekt. Serien er lavet i et ergonomisk moderne design med brede håndtag. Ydersiden er ru for at undgå ridser og modstå slitage. Indersiden er glat og nem at rengøre. Ved opvarmning i mikroovn, sættes inderskåle eller colander indeni yderskålene på Warmie Tup 2,25 l og 3,25 l og låget sættes i åben position. Inderskålene, yderskålene og Warmie Tup Colander tåler ikke genopvarmning i mikroovnen, hver for sig, uden yderskålene. Warmie Tup Ske tåler ikke mikroovn. Tåler madtemperaturer fra 0 C til 120 C. Genopvarmning ved maks. 600 W. og maks 3 min. Skålene og lågene skal skilles ad ved rengøring. Lågene anbringes i lukket position for at holde på varmen og i åben position, er der plads til Warmie Tup Ske. Lågene kan anbringes vertikalt på yderskålene. Den bedste effekt opnås når skålene er fyldt og låget er i lukket position, så holder maden sig varm (ca. 60 C) i op til 90 minutter. Perfekt til udendørsservering.

36 1573 Warmie Tup Ske L: 26 cm B: 7,9 cm H: 5,8 cm Få mere ud af din mikroovn Warmie Tup Ske Genopvarming, servering og med isolerende effekt Når lågene på Warmie Tup 2,25 l og 3,25l anbringes i åben position, er der plads til placering af Warmie Tup Ske. Warmie Tup Ske tåler ikke mikroovn. Tåler madtemperaturer fra 0 C til 120 C. Perfekt til udendørsservering.

37 1571 Warmie Tup 2,25 l 2,5 l L: 28,3 cm B: 24,5 cm H: 13,9 cm Få mere ud af din mikroovn Warmie Tup 2,25 l Genopvarming, servering og med isolerende effekt Skålenes to dele giver en isolerende eff ekt, når de sættes oveni hinanden og låget sættes på. Isolerende låg. Skålenes to dele kan adskilles og bruges som enkelte produkter, når der ikke er behov for den isolerende effekt. Serien er lavet i et ergonomisk moderne design med brede håndtag. Ydersiden er ru for at undgå ridser og modstå slitage. Indersiden er glat og nem at rengøre. Ved opvarmning i mikroovn, sættes inderskåle eller colander indeni yderskålene på Warmie Tup 2,25 l og 3,25 l og låget sættes i åben position. Inderskålene, yderskålene og Warmie Tup Colander tåler ikke genopvarmning i mikroovnen, hver for sig, uden yderskålene. Warmie Tup Ske tåler ikke mikroovn. Tåler madtemperaturer fra 0 C til 120 C. Genopvarmning ved maks. 600 W. og maks 3 min. Skålene og lågene skal skilles ad ved rengøring. Lågene anbringes i lukket position for at holde på varmen og i åben position, er der plads til Warmie Tup Ske Lågene kan anbringes vertikalt på yderskålene. Den bedste effekt opnås når skålene er fyldt og låget er i lukket position, så holder maden sig varm (ca. 60 C) i op til 90 minutter. Perfekt til udendørsservering.

38 1503 Stor EasyRice 3l D: 22 cm H: 15,2 cm Få mere ud af din mikroovn Stor EasyRice Riskoger til mikroovn Nem og hurtig tilberedning af ris. Det unikke dobbelte låg sikrer ventilation og perfekte, luftige ris hver gang. Perfekt til genopvarmning af ris. Praktisk til servering, så du sparer opvask. Tilbered ved max. 800 W. Tilberedningstiden må ikke overstige 25 min. Tåler ikke varme fedtstoffer (mælk, olie osv.). Undgå farveholdigt indhold. Anvend ikke Stor EasyRice til genopvarmning af færdigretter. Afskyl Stor EasyRice straks efter brug for at undgå fastsiddende rester. Samleinstruktioner trykt på indersiden af produktet. Til 8 portioner: 6 dl hvide ris (uden salt) tilsættes 8,5 dl - 1,1 l koldt vand og tilberedes i ca min. ved 800 W. Forøg tilberedningstiden med 2-4 min. for hver tsk. salt, der tilsættes. Skyl risene inden tilberedning og lad risene hvile 5 min. inden servering for at få det bedste resultat.

39 Box L: 21,7 cm B: 15 cm H: 7,5 cm På Box Stor og rummelig madkasse til medbragt mad Støbt i kraftigt materiale, så indholdet er godt beskyttet. Praktisk ruminddeler, der kan anbringes på flere måder efter behov. Låsemekanisme, der nemt kan åbnes og lukkes. Aftageligt låg gør den nem at rengøre. Rumindeleren kan nemt adskille maden, når menuen står på f.eks. salat med brød. Når du opbevarer de kølige drikkevarer med din medbragte mad fungerer de som køleelement, og kan holde maden frisk længere. Smør en lækker madpakke til børnene med kyllingespyd, en hjemmelavet burger, pita eller brød. Suppler med sunde snacks som grøntsagsstænger eller en portion frugtsalat.

40 0763 EcoPure2 1 l D: 8 cm H: 26,5 cm På farten, eco-løsninger EcoPure2 1 l Elegant og praktisk EcoPure2 er en perfekt og vedvarende løsning, når du skal transportere og opbevare vand eller andre drikkevarer. Passer fint i køleskabsdøren. Den praktiske tap på låget gør det nemt at åbne. EcoPure2 1 l har en praktisk drikketud. Påfyld kun kolde væsker. Brug ikke flasken til kulsyreholdige væsker. Stærkt farveholdige og aromatiske stoffer kan efterlade farve og smag. Når flasken ikke er i brug, bør den opbevares uden låget påskruet. Kom en skive citron eller lidt limesaft i flasken inden du fylder vand i. Det giver en frisk smag.

41 1659 Sandwich Boks L: 14,5 cm B: 14 cm H: 5 cm På farten Sandwich Boks Praktisk madkasse til brug overalt Tag lækre sandwiches med på farten. Velegnet til frugtstykker, kiks,måkager el. lign. Praktisk til børnenes skolemadpakke. Støbt i ét stykke så den er nem at rengøre. Også velegnet til smykker, kosmetik, mv.

42 1483 Tynd Palet 35,6 x 3.7 x 6,6 cm Køkkenredskaber Tynd Palet Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden,røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Er velegnet til at fordele smeltet chokolade eller flødeskum på kager, til at vende pandekager, til at flytte udskåret dej over på en bageplade og til at flytte bagte småkager over på en rist.

43 1461 Dyb Hulske L: 31,88 cm B: 10,15 H: 3,99 cm Køkkenredskaber Dyb Hulske Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden, røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Brug ikke til varme olie eller friturestegning. Hovedet har en kapacitet på 126 ml og hullerne en diameter på 2 mm. Er velegnet til store mængder madvarer som ærter og makaronier, til madvarer af stor størrelse som blomkålsbuketter og kartofler og til delikate madvarer som ravioli og æg.

44 0774 EcoPure2 5 dl D: 7,3 cm H: 21 cm Eco-løsninger, På farten EcoPure2 5 dl Elegant og praktisk EcoPure2 er en perfekt og vedvarende løsning, når du skal transportere og opbevare vand eller andre drikkevarer. Passer fint i køleskabsdøren. Den praktiske tap på låget gør det nemt at åbne. EcoPure2 har en praktisk drikketud. Påfyld kun kolde væsker. Brug ikke flasken til kulsyreholdige væsker. Stærkt farveholdige og aromatiske stoffer kan efterlade farve og smag. Når flasken ikke er i brug, bør den opbevares uden låget på skruet. Kom en skive citron eller lidt limesaft i flasken inden du fylder vand i. Det giver en frisk smag.

45 0773 EcoPure2 5 dl D: 7,3 cm H: 21 cm På farten, Eco-løsninger EcoPure2 5 dl Elegant og praktisk EcoPure2 er en perfekt og vedvarende løsning, når du skal transportere og opbevare vand eller andre drikkevarer. Passer fint i køleskabsdøren. Den praktiske tap på låget gør det nemt at åbne. EcoPure2 har en praktisk drikketud. Påfyld kun kolde væsker. Brug ikke flasken til kulsyreholdige væsker. Stærkt farveholdige og aromatiske stoffer kan efterlade farve og smag. Når flasken ikke er i brug, bør den opbevares uden låget påskruet. Kom en skive citron eller lidt limesaft i flasken inden du fylder vand i. Det giver en frisk smag.

46 0614 FreezerSmart Lav 2,25 l L: 31 cm B: 23 cm H: 6 cm Smart opbevaring, FreezerSmart FreezerSmart Lav 2,25 l Frysebeholdere Tåler temperaturer ned til -25 C. Formen samt de små fødder skaber god cirkulation af den kolde luft i fryseren, og sikrer en ensartet frysetemperatur og hurtigere indfrysning. Blødt materiale, der beskytter indholdet og gør det lettere at få indholdet ud. Tætte låg, der bevarer smag og friskhed i madvarerne. Med tap i lågets ene hjørne, så det er nemt at få af. Det er muligt at genkende de frosne madvarer gennem det matterede materiale. Flot design med iskrystaller, der viser at beholderen er beregnet til fryseren. Kan stables så du sparer plads. Bør kun fyldes til MAX linjen. Undgå retter med stærkt farvende fødevarer, og skyl altid produktet i koldt vand før det rengøres, så farvestofferne ikke binder sig til plasten. Misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse, og dækkes ikke af garantien. Color Control by Tupperware er en teknologi, der effektivt reducerer afsmitning fra madvarer på plasten. Produkter behandlet med Color Control er markeret med et særligt symbol i bunden. Frys grøntsager og frugter fra haven ned i passende portioner, så har du friske grøntsager og frugter hele året. Husk rabarber bør nedfryses med sukker. Tilbered store portioner suppe og gryderetter og nedfrys dem. Med FreezerSmart beholderne sparer du penge på fryseposer. Når FreezerSmart tages ud af fryseren, så lad den stå et par minutter inden låget tages af.

47 1421 Click Series Samlet boks: L: 22,70 cm B: 14,19 cm H: 6,05 cm Køkkenredskaber Click Series Klar, parat, Click! Inovativt system bestående af 1 håndtag og 3 udskiftelige hoveder. Skift hovederne med et enkelt klik. Alle elementerne passer ned i den medfølgende opbevaringsboks. Kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Sættet består af et håndtag og en opbevaringsboks, universal skrællehoved, vertikal skrællehoved og et skærehoved. Brug ikke det bredde skærehoved til at skrælle med, da knivbladet vil blive ødelagt. Tryk på knappen for at frigøre hovederne fra håndtaget. Med universal skrællehovedet: Skræl frugter og grøntsager med hård skal om æbler og gulerødder. Lav også ""spåner"" af chokolade eller hårde oste. Med vertikal skrællehovedet med savtakket skær: Skræl frugter og grøntsager med blød skal som kiwier og tomater. Med det bredere skærehovedet, skærer du ""lasagne"" skiver af frugter og grøntsager til sundere og sjovere måltider. Rul skiverne sammen eller brug skiverne i salater. Håndtaget kan både stå op i det runde hul eller lægges ned i det aflange.

48 1424 Click Series Mini Samlet boks: L: 10,1 cm B: 5 cm H: 12,45 cm Køkkenredskaber Click Series Mini Klar, parat, Click! Udvidelse til Click Series. Innovativt system bestående af 1 håndtag og 3 udskiftelige hoveder. Skift hovederne med et enkelt klik. Alle elementerne passer ned i den medfølgende opbevaringsboks. Kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Sættet består af et håndtag og en opbevaringsboks, universal skrællehoved, vertikal skrællehoved og et skærehoved. Brug ikke det bredde skærehoved til at skrælle med, da knivbladet vil blive ødelagt. Tryk på knappen for at frigøre hovederne fra håndtaget. Sørg for at håndtaget og hovederne er sat sammen så de sidder fast. Brug ikke piskeriset til at piske varme væsker eller til at tage ingredienser op fra varme væsker. Sørg for at passe på det skarpe blad på udskæreren. Dette produkt bør ikke benyttes af børn.

49 1463 Mini Rivejern L: 28 cm Køkkenredskaber Mini Rivejern Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden, røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Brug ikke til varme olie eller friturestegning. Takket være anti-skid fødderne står Mini Rivejern fast på de fleste underlag.

50 1465 Lille Dejskraber - rød L: 28 cm Køkkenredskaber Lille Dejskraber - rød Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden, røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Brug ikke til varme olie eller friturestegning. Lille Dejskraber passer ned i flaskeåbninger på 2,5 cm i bredden.

51 1474 Øse L: 28,8 cm Køkkenredskaber Øse Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden, røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Brug ikke til varme olie eller friturestegning. Øsen rummer 1,2 dl og er formet, så der kan hældes med såvel højre som venstre hånd. Den er praktisk til at skumme og servere med.

52 1478 Dejskraber - blå L: 29,4 cm Køkkenredskaber Dejskraber - blå Moderne køkkenredskaber til tilberedning Kombinationen af hård og blød plastik giver et optimalt greb. Alle redskaber i serien er formgivet nøjagtigt til hver sin funktion, så du opnår de bedste resultater. Samtlige køkkenredskaber i serien har skarpt afrundede kanter og kommer rundt overalt i gryden, røreskålen mv. Samtidig sikres en nænsom håndtering af ingredienserne og dermed et perfekt resultat. Kan benyttes med såvel højre som venstre hånd. Flot design med fine detaljer, hvert redskab har fået sin egen farve. Hullerne i skaftet er praktiske til ophængning. Efterlad aldrig køkkenredskaberne i gryden eller panden i længere tid. Køkkenredskaberne tåler temperaturer op til 200 C. De farvede dele på håndtagene tåler maks 80 C. Brug ikke til varme olie eller friturestegning. Lille Dejskraber passer ned i flaskeåbninger på 2,5 cm i bredden.

53 1439 Fleksibelt Skærebræt L: 38 cm B: 29 cm H: 0,3 cm Køkkenredskaber, Saks og knive Fleksibelt Skærebræt Fleksibelt og praktisk Hygiejnisk. Praktisk stor størrelse. Nem at opbevare. Nem at rengøre. Må ikke benyttes som grydelap eller bordskåner. Byttes ikke på grund af ridser eller mærker efter skarpe genstande. Den skridsikre effekt forstærkes ved at fugte køkkenbordet. Kan med fordel bruges som dækkeserviet til børn. Fleksibiliteten gør det nemt at løfte skærebrættet og skubbe for eksempel udskårne grøntsager ned i gryden.

54 0529 Eazy Mål & Mix 1,25 l L: 20,4 cm B: 13,4 cm H: 14,4 cm De nødvendige, Dit eget bageri Eazy Mål & Mix 1,25 l Basisredskabet til alle køkkener Brug den til både at piske i, måle, blande og opbevare. Låget har 3 positioner: Åben, lukket og til at dræne væske bort. Kan kombineres med Køkkensættet II (5) og andre bageprodukter. Alle delene tåler maskinopvask. Den skridsikre ring skal fjernes før vask i opvaskemaskinen. Måleenhederne er trykt ind i plastikken og kan derfor ikke slides væk. Undgå varme og stærk farvende fødevarer og skyl altid produktet i koldt vand før det rengøres, så farvestofferne ikke binder sig til plasten. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Den brede åbning gør det nemt at hælde tyndt flydendevæsker samt flydende deje. Brug Piskekransen så du undgår stænk. Håndtaget er designet med et hul igennem som gør,at vandet kan rinde ud når man kommer kanden i opvaskemaskinen. Bunden er mat, så ridser ikke ses så tydeligt.

55 0591 Silikone Brødform 1,5 l L: 29,5 cm B: 11,5 cm H: 7,5 cm Hjemmelavet gourmetmad, Silikoneforme Silikone Brødform 1,5 l Fleksible forme til tilberedning af både bagværk og mad Kan bruges i både ovn, mikroovn, fryser og køleskab. Tåler temperaturer fra -25 C til +220 C. Anbefalet bagetemperatur: +180 C. Formene er fremstillet i et let materiale og er derfor nemme at arbejde med. Fleksible forme, der gør det let at få indholdet ud. Fedtfattig tilberedning, da formene ikke skal smøres. I retter med chokolade eller koncentreret tomat bør temperaturen ikke overstige +180 C, for at minimere misfarvning. Tåler ikke skurecreme, skuresvampe, knive eller skarpe redskaber. Brug aldrig fedtstof i sprayform. Fedtstoffer fra ingredienserne lægger sig som en hinde på silikonen under tilberedningen og gør, at der ikke er behov for at smøre produktet inden brug. Rengør altid formen før og efter brug med varmt vand og opvaskemiddel og skyld grundigt med koldt vand. Sættes formen i opvaskemaskinen bør den ikke foldes,da sæberester kan modarbejde slip-let egenskaberne. Sæt altid produktet på en kold plade,/rist før det sættes i en forvarmet ovn. Herved undgår du også at spilde. Placer altid silikoneformene mindst 5 cm fra sider, top og bund i ovnen. Hvis formene ikke anvendes i længere tid, kan der opstå en tynd støv- eller fedthinde, som skal fjernes ved opvask, ellers forringes slip-let egenskaberne væsentligt. Kommer der mad på kanten af formen, bør dette fjernes grundigt, da det kan brænde sig fast og give misfarvninger. Ved overophedning kan der opstå misfarvninger på overfladen, som kan blive permanente. Det har dog ingen betydning for produktets anvendelse og funktion. Silikone bliver ikke opvarmet i ovn eller mikrobølgeovn. Men den varme mad gør at formene kan blive meget varme. Brug derfor altid grydelapper.

56 Brug Silikone Brødform 1,5 l til lasagne, postejer, sandkager osv. Køler hurtigt ned og forhindrer at brød og kager sætter sig fast. Silikone produkterne tåler store temperatur udsving. Det betyder at frosne retter i silikoneformene kan sættes direkte i ovnen eller mikrobølgeovnen. Undtagelse: Vi anbefaler dog at silikoneprodukterne,ved tilbredning af meget fedtfattige retter som fx geleretter, bliver smurt med en smule fedtstof. Før bagværk vendes ud, bør det stå og køle lettere af i formen i ca min. Derefter løsnes kanten let hele vejen rundt, alt løsner så sig selv. Sart og fint bagværk bør afkøle helt i formen, før det vendes ud, så det holder faconen. Ved is, gelé eller mousse bør formen sættes i varmt vand, lige før den skal vendes ud. For at fastslå om kagen er færdigbagt, anbefales at bruge et stykke spaghetti eller makaroni til at lave prikketesten. Strikkepinge risikerer at lave små huller i bunden af silikoneformen

57 0674 VentSmart Lav 8 dl L: 14 cm B: 19 cm H: 7 cm Smart opbevaring, Køleskab VentSmart Lav 8 dl Opbevar frugter og grøntsager under optimale forhold og forlæng deres levetid Lågene har et integreret ventilsystem med mulighed forat stille ventilen i 3 forskellige positioner, så mængden af ilt tilpasses frugt- og grøntsagstype. Ventilvejledning er trykt direkte i plastmaterialet, så det er nemt at se, hvilken ventilindstilling, der skal bruges. Speciel bund, der hæver indholdet over kondensvandet i beholderen, og sikrer bedre luftcirkulation. Det sikrer desuden en korrekt ventilation når beholderne stables. VentSmarts beholdere er transparente, så man nemt kan genkende indholdet. Det bløde låg er nemt at tage af og sætte på. Det er ikke nødvendigt at fjerne ventilen før hver rengøring. Erstat skufferne i dit køleskab med VentSmart, så du får en organiseret og optimal opbevaring af dine grøntsager og frugter. Anbring ikke VentSmart mod bagsiden af dit køleskab for at undgå yderligere kondensvand. Ventilens position: åben, lukket eller halvåben, justeres udfra grøntsags- og frugtvejledningen trykt på beholderen. Det er muligt at blande grøntsager og,/eller frugter der har behov for samme mængde ilt. Skal ventilen fjernes, skal den først stilles i midterposition og derefter trykkes ud fra lågets underside. Modningsprocessen stoppes når umoden frugt opbevares på køl, tag derfor lidt frugt ud ad gangen efter behov. Moden frugt bør kun opbevares på køl i 3-4 dage, da frugt hurtig fordærves efter modning.

58 1396 Allegra Serveringscenter L: 41,4 cm B: 14,4 cm H: 3,8 cm Til hverdag og fest Allegra Serveringscenter Moderne servering Den moderne serveringsserie til servering af kold mad. Der medfølger låg til skålene, når de skal bruges til opbevaring. Skålene kan stables. Allegra Serveringscenter er inddelt i 4 rum. Det anbefales at vaske produkterne op i hånden, så den blanke overflade bevares. Brug ikke en skuresvamp eller slibende rengøringsmiddel. Tåler maskinopvask. Brug serveringsredskaber af plastik eller træ for at undgå ridser. Brug ikke skarpe serveringsredskaber. Ridser og misfarvning påvirker ikke produktets anvendelse og dækkes ikke af garantien. Brug dem i køkkenet, på spisebordet, som dekoration i stuen mv. Brug Allegra Serveringscenter til både grøntsagssnack, chips, nødder mv.

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013 Årstidens magi! Uge -7, 0 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Dato: Kl.: Hos: Adresse: gave til alle gæster EcoPure Kvadrat 5 dl Kyllingebryst med broccoli personer 5 g frisk basilikum

Læs mere

Happy. X-mas Time. Uge I 31. oktober 31. december 2016

Happy. X-mas Time. Uge I 31. oktober 31. december 2016 Uge 44-52 I 31. oktober 31. december 2016 Happy X-mas Time I Tupperwares julemagasin finder du gaver til alle nogle har vi endda allerede pakket ind for dig. Juleforberedelser Jumbo Røreskål 14 l Lav altid

Læs mere

FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN

FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN FØDSELSDAG MED ØKOBANDEN Her kan du få en masse gode ideer af Økobanden til hvordan du kan gøre din fødselsdag sund, sjov og økologisk. BEMÆRK: Fødselsdagsopskrifterne er til 10 børn. MENU 1 Æbleorm af

Læs mere

Make it a Merry Christmas. Uge I

Make it a Merry Christmas. Uge I Make it a Merry Christmas Uge 48-52 I 28.11 01.01.2017 Den søde juletid December måned står i traditionernes tegn. Jeg elsker de mange hyggelige stunder, hvor man mødes med familie og venner! Med julen

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

party The biggest online Opskrifter: JORDENS GULD BLIV INSPIRERET AF KARTOFFELPIZZA, KARTOFFELPANDEKAGER OG KARTOFFELMUFFIN SE VORES MAGASIN

party The biggest online Opskrifter: JORDENS GULD BLIV INSPIRERET AF KARTOFFELPIZZA, KARTOFFELPANDEKAGER OG KARTOFFELMUFFIN SE VORES MAGASIN Uge 53-4 28.12.2015-31.1.2016 party The biggest BLIV INSPIRERET AF JORDENS GULD Opskrifter: KARTOFFELPIZZA, KARTOFFELPANDEKAGER OG KARTOFFELMUFFIN SE VORES MAGASIN online Uendelige variationer The extra

Læs mere

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet 1 roulade =16 stk. Kage: 3 æg str. L 150 g sukker 60 g mel 60 g kartoffelmel 1 tsk bagepulver

Læs mere

Silikoneposer. Produktinformation

Silikoneposer. Produktinformation Silikoneposer da Produktinformation Kære kunde! I dine nye silikoneposer kan du både holde madvarer friske, fryse og marinere dem og du kan endda også opvarme og tilberede retter i poserne. Silikoneposerne

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

Ostefonduesæt. Sikkerhedsoplysninger. da Brugsanvisning.

Ostefonduesæt. Sikkerhedsoplysninger. da Brugsanvisning. Ostefonduesæt da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92371FV05X06VII 2017-06 www.tchibo.dk/vejledninger Sikkerhedsoplysninger Læs sikkerhedsoplysningerne omhyggeligt igennem, og brug kun produktet

Læs mere

1 ISMASKINE OXIRIA Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

En skoledag om ENERGI

En skoledag om ENERGI Nord Energi forsyner ca. 93.180 forbrugere med el. nord energi Ørstedsvej 2-9800 Hjørring OPSKRIFTER En skoledag om ENERGI 2015-2016 Telefon: 99 24 56 56 www.nordenergi.dk E-mail: info@nordenergi.dk Side

Læs mere

Æg bør tilberedes, så det er en kulinarisk fornøjelse at spise retter med æg!

Æg bør tilberedes, så det er en kulinarisk fornøjelse at spise retter med æg! Æggets dag 2015 Optimal tilberedning af æg Udarbejdet på baggrund af æggets kemi af Harold McGee, gennemtestede tilberedningsmetoder fra America s Test Kitchen og testet i et forbrugerkøkken af Grethe

Læs mere

OPSKRIFTER til. En skoledag om ENERGI Ørstedsvej Hjørring. Telefon: Fax:

OPSKRIFTER til. En skoledag om ENERGI Ørstedsvej Hjørring. Telefon: Fax: OPSKRIFTER til 2012-2013 Ørstedsvej 2-9800 Hjørring Telefon: 99 24 56 56 Fax: 98 90 16 93 www.nordenergi.dk INDHOLDSFORTEGNELSE Forside 1 Indholdsfortegnelse 2 Kogning af æg 3 Kogning af pasta 4 Stegning

Læs mere

Uge I Sweet temptations

Uge I Sweet temptations Uge 44-47 I 31.10 27.11.2016 Sweet temptations Tryllerier i køkkenet Gode middage kræver tit gode desserter. Blandt mine favoritter er dem, jeg hurtigt og nemt kan tilberede, og som tilmed er flotte og

Læs mere

Springform med låg. Produktinformation og opskrifter

Springform med låg. Produktinformation og opskrifter Springform med låg Produktinformation og opskrifter Produktinformation og opskrifter Slip-let-belægning Formen og bundene er forsynet med en slip-let-belægning, så det færdige bagværk er let at få ud.

Læs mere

Nem glutenfri opskrift fra Doves Farm på lagkagebunde. Kan nydes af alle!

Nem glutenfri opskrift fra Doves Farm på lagkagebunde. Kan nydes af alle! Nem glutenfri opskrift fra Doves Farm på lagkagebunde. Kan nydes af alle! 150 g smør* 150 g sukker 2 dråber vaniljeekstrakt 2 æg** 150 g glutenfrit selvhævende hvidt mel fra Doves Farm (Self-raising White

Læs mere

Dette skal du have fast i dit køkken:

Dette skal du have fast i dit køkken: Dette skal du have fast i dit køkken: Olivenolie Eddike (evt. æbleeddike men ikke nødvendigvis) Sukker Salt Peber Hvedemel Dijonsennep Soya BACONWRAPS MED SVAMPE & RØGET SVINEMØRBRAD - 1 pakke wraps (madpandekager)

Læs mere

sammen Let Me Delight You Gave til dig EcoPure2 3,1 dl Populær flaske i ny størrelse. Passer lige i tasken. Tupperware i næste måned Tilbered mad

sammen Let Me Delight You Gave til dig EcoPure2 3,1 dl Populær flaske i ny størrelse. Passer lige i tasken. Tupperware i næste måned Tilbered mad Gave til dig EcoPure2 3, dl Populær flaske i ny størrelse. Passer lige i tasken. Tupperware i næste måned Glæd dig til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig på vores demonstrationer i uge 6-9, 205.

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ Opskrift 135-142 150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ 1 CHOKOLADEFONDANT MED AFTER EIGHT 100 g smør 125 g mørk chokolade 4 past. æggeblommer 4 past. æggehvider 40 g sukker 20 g hvedemel 10 stk After Eight Pynt: Evt.

Læs mere

Hakke- / Rivejern. Model Nr.: 1995. 10-i-1 til køkkenet. Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt!

Hakke- / Rivejern. Model Nr.: 1995. 10-i-1 til køkkenet. Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt! Hakke- / Rivejern Model Nr.: 1995 10-i-1 til køkkenet Tern, skiver, strimler, bånd, kvarte og ottendedele -- alle funktioner i ét og samme sæt! BETJENINGSVEJLEDNING Kære kunde! Normalt tager det lang tid

Læs mere

Aflang bageform med glasbund

Aflang bageform med glasbund Aflang bageform med glasbund da Produktinformation Kære kunde! Bageformens kant af silikone er meget fleksibel, og den kan nemt løsnes fra bagværket efter bagning. Glasbunden er tætsluttende i kombination

Læs mere

Produktinformation og opskrifter. Varenummer:

Produktinformation og opskrifter. Varenummer: Muffinplade da Produktinformation og opskrifter Varenummer: 370 632 Kære kunde! Muffinpladen af silikone er ekstremt fleksibel og har gode slip-let-egen - skaber. Derfor er de færdige muffins meget lette

Læs mere

Madlavningsaften

Madlavningsaften Madlavningsaften 25.10.17 Grov madtærtebund - 1 stk. Tærtefyld - 1 tærte Bagte rødbeder og græskar med timian - 4 prs. Groft brød - 8 stk. Rullet dampet fiskefilet - 4 prs. Salat - 4 prs. Frugtspyd 30

Læs mere

Bagemåtter til vaniljehorn

Bagemåtter til vaniljehorn da Produktinformation og opskrift Bagemåtter til vaniljehorn Kære kunde! Dine nye bagemåtter gør det nemmere end nogensinde før at bage perfekt formede vaniljehorn! De to bagemåtter er af silikone med

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

Opgave 1: Lav 100% din havregrød

Opgave 1: Lav 100% din havregrød Opgave 1: Lav 100% din havregrød Du skal nu prøve at lave 100% din havregrød. Skal der rosiner, vaniljesukker, kardemomme eller måske æbletern i din havregrød? Vælg de krydderier, tørrede eller friske

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Smoothie med frugt og bær Kartoffelpizza Ovnbagte rodfrugter med dip Gazpacho Bagte blommer med vaniljecreme

INDHOLDSFORTEGNELSE. Smoothie med frugt og bær Kartoffelpizza Ovnbagte rodfrugter med dip Gazpacho Bagte blommer med vaniljecreme INDHOLDSFORTEGNELSE Smoothie med frugt og bær Kartoffelpizza Ovnbagte rodfrugter med dip Gazpacho Bagte blommer med vaniljecreme Indsæt egne opskrifter FOKUSORD BLENDE RISTE CITRONSAFT Smoothie med frugt,

Læs mere

agurk gulerod grøntsager

agurk gulerod grøntsager Opgave : Grove og fine grøntsager Fine grøntsager som agurk og tomat indeholder mere vand end grove grøntsager som gulerod og kål. Find ud af, hvor meget vand du kan presse ud af en agurk og af en gulerod.

Læs mere

Mejeriprodukter og mere frugt

Mejeriprodukter og mere frugt Mejeriprodukter og mere frugt Bilag Side 1 Morgenfrisk Frugtyoghurt (4 pers.) 8 dl yoghurt naturel af letmælk eller skummetmælk 200 g frugt, fx banan, melon, appelsin, æble, bær 25 g. mandler Vælg én eller

Læs mere

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK

Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Idéer og opskrifter med Fresubin DRINK Fresubin 2 kcal DRINK 2 Idéer med Fresubin 2 kcal DRINK Frugtsalat Skær dine foretrukne frugter og bær og hæld 1 afkølet flaske Fresubin 2 kcal DRINK Abrikos- Fersken

Læs mere

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader!

Kan bruges i ovnen og på alle kogeplader! 1 gryde lav mad på 6 måder! Grill Bag Sautér Steg Damp Braisér Slip let Cerami-Tech Keramisk coating Jævn opvarmning Passer til alle kogeplader Nem at rengøre Slidstærk og stænkafvisende coating Varmeafvisende

Læs mere

Indkøbsliste. Ugepakken. UGe 42-43. inderholder i denne uge

Indkøbsliste. Ugepakken. UGe 42-43. inderholder i denne uge UGe 42-43 Indkøbsliste QR-koden for Ugepakken inderholder i denne uge 600 gram friskhakket oksefars 1 kilo tykkamsteg 800 gram kalkungyros 4 stk. store jægerfugle 1 stk citron 1 stk rødløg 9 stk alm løg

Læs mere

Pip i madkassen. Rose Poultry A/S Tværmosevej 10 7830 Vinderup Telefon 99 95 95 95 Fax 99 95 95 40. www.rosepoultry.dk, rose@rosepoultry.

Pip i madkassen. Rose Poultry A/S Tværmosevej 10 7830 Vinderup Telefon 99 95 95 95 Fax 99 95 95 40. www.rosepoultry.dk, rose@rosepoultry. Pip i madkassen Rose Poultry A/S Tværmosevej 10 7830 Vinderup Telefon 99 95 95 95 Fax 99 95 95 40 www.rosepoultry.dk, rose@rosepoultry.dk Mere end bare madpakker! Vi har udviklet en håndfuld lækre og sunde

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 50_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

Håndholdt baristamælkeskummer

Håndholdt baristamælkeskummer Håndholdt baristamælkeskummer da Brugsanvisning og opskrifter Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VII 2017-03 Kære kunde! Din nye barista-mælkeskummer gør det nemt og hurtigt at skumme kold eller varm

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 25_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

BURGER MED FRITTER. 1 Portion

BURGER MED FRITTER. 1 Portion DRENGERØVSMAD BURGER MED FRITTER 1 Portion Ingredienser 1 bagekartoffel (125 g) 1 tsk. olie (5g) 100 g hakket oksekød Salt, peber 1 skive ost 30+ 1 stor fuldkornsburgerbolle Sennep Ketchup 2 sprøde salat

Læs mere

Bålmadsworkshop.

Bålmadsworkshop. Bålmadsworkshop Ved PH outdoor Så er vi klar til 2. udgave af vores adventurerace. Vi har ændret alle O-løbene, tænkt nye tanker, men fastholdt hyggen og det udfordrende element. Løbet er den 27 November

Læs mere

Opskrifter. Xl koteletter med varm kartoffelsalat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 23. mesterslagterens

Opskrifter. Xl koteletter med varm kartoffelsalat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 23. mesterslagterens Xl koteletter med varm kartoffelsalat 4 XL koteletter (svinekoteletter) 1 liter vand 1 kg skrabede nye kartofler Varm kartoffelsalat ¾ dl lagereddike 4 spsk. sirup friskkværnet peber 3 små, nye gulerødder

Læs mere

Produktoplysninger. Tilberednings- & opskriftsbog. A. Knivindsatse

Produktoplysninger. Tilberednings- & opskriftsbog. A. Knivindsatse A. Knivindsatse Placer altid knivindsatsen således, at den valgte indsats er placeret i position 1. Den eneste undtagelse er, når man skærer ingredienserne i 8 dele (se punkt B). Position 1 Position 2

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Opskrifter. Supper Saucer Tilbehør Desserter Varme og kolde drikke Babymad. Supper

Opskrifter. Supper Saucer Tilbehør Desserter Varme og kolde drikke Babymad. Supper Opskrifter Supper Saucer Tilbehør Desserter Varme og kolde drikke Babymad Supper Grøntsagssuppe af rå grøntsager 1 kogt kartoffel 1 gulerod, 1 tomat En lille smule peber Selleri, agurk osv. efter smag

Læs mere

OPSKRIFTSHÆFTE JULENS SMÅKAGER

OPSKRIFTSHÆFTE JULENS SMÅKAGER OPSKRIFTSHÆFTE JULENS SMÅKAGER Julens søde sprøde sager Julen er over os og noget af det vi elsker mest ved denne højtid er duften af hjemmebag og de hyggelige stunder i køkkenet. Der er mange traditioner

Læs mere

Opskrifter. Indbagt oksefars med salat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 46. mesterslagterens

Opskrifter. Indbagt oksefars med salat. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 46. mesterslagterens Indbagt oksefars med salat 500 g hakket oksekød 2 løg 500 g friske champignoner Salt og peber 200 g butterdej 4 spsk. rapsolie Salat 4 tomater 1 agurk 2 peberfrugt 1 hovedsalat 1 ds majs Skyl champignon

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

Spansk tortilla i ovn. 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat. Salt og peber

Spansk tortilla i ovn. 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat. Salt og peber Spansk tortilla i ovn 4 pers. 2 bagekartofler 1 løg 1 spsk olivenolie 1 rød peberfrugt 6 æg 100 g frisk spinat Salt og peber 1. Sæt ovnen på 175 2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern 3. Pil løget

Læs mere

PHILADELPHIA ELSKER ALLE FORMER FOR MAD

PHILADELPHIA ELSKER ALLE FORMER FOR MAD SMAGER PÅ RETTERNE PHILADELPHIA ELSKER ALLE FORMER FOR MAD Philadelphia har vundet bredt indpas som spread i sandwich og bagels. Men som du måske allerede ved, er Philadelphia meget mere end en sandwich

Læs mere

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad

26.11. 2011. Gulerodssuppe. Agurkesuppe. TEMA: Nem mad Eriks Mad og Musik.. 0 Gulerodssuppe Agurkesuppe Tema: agurk ½ grøn peber ½ eller / lille chili lille løg ½ dl yoghurt fed hvidløg salt & peber evt. dl (eller ) hønsebouillon Skyl agurken, flæk den, skrab

Læs mere

Anvendelse af Renastart til børn med nyresygdom. Navamedic 2016

Anvendelse af Renastart til børn med nyresygdom. Navamedic 2016 Anvendelse af Renastart til børn med nyresygdom Navamedic 2016 Renastart Tilberedningsanvisning Standardopløsning 20%: Opblanding af 1 måleske (7 gram) og 30 ml vand 1. Vask hænderne grundigt 2. Kog frisk

Læs mere

28.03 01.05.2016. Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD. i en fart. Product. of the year 2016.

28.03 01.05.2016. Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD. i en fart. Product. of the year 2016. 28.03 01.05.2016 FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD i en fart Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET Product of the year 2016 Enjoy the taste of spring I disse uger ligger squash, peberfrugter og kartof

Læs mere

Miniguide: Undgå mavepine i julen

Miniguide: Undgå mavepine i julen Miniguide: Undgå mavepine i julen Lækker mad og dejlig stemning. Det er hvad julen handler om. Desværre kan julestemningen blive afbrudt af mavepine, fordi vi spiser for meget. Det kan også være, at mavepinen

Læs mere

Brændenældesuppe. Del 1: Indsamling af brændenælder, skvalderkål og vejbred. Del 2: Forberedelse af øvrige ingredienser

Brændenældesuppe. Del 1: Indsamling af brændenælder, skvalderkål og vejbred. Del 2: Forberedelse af øvrige ingredienser Brændenældesuppe Del 1: Indsamling af brændenælder, skvalderkål og vejbred De små blade i toppen af brændenælderne samles ind (se billeder af planten). Tag en frostpose på hånden, når bladene plukkes.

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Hjemkundskab Klasse:7. klasserne Dato: Uge 41 Emne: A-uge Kost & Motion Jan Thiemann/Tenna Andersen (

Hjemkundskab Klasse:7. klasserne Dato: Uge 41 Emne: A-uge Kost & Motion Jan Thiemann/Tenna Andersen ( Ribbensteg & Brød Ca. 2 kg ribbensteg 2-3 spsk. salt 2 tsk peber 5 laurbærblade 1 l vand Tænd ovnen på 250 0 Salt og peber gnides grundigt ned i alle ridserne i sværen. Del laurbærbladene og stik dem ned

Læs mere

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag?

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? på grøntsager Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? Opgave 1: Når du tilbereder rodfrugter, ændrer de smag og konsistens. Undersøg smag og konsistens, når rodfrugterne er stegt, kogt og bagt.

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

OPSKRIFTER SALTIMBOCCAFARS MED PASTA. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 47 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER SALTIMBOCCAFARS MED PASTA. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 47 MESTERSLAGTERENS SALTIMBOCCAFARS MED PASTA 600 g hakket skinkekød 2 skiver røget skinke uden fedtkant 3 spsk. ost, f.eks. emmentaler 4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret 2 spsk. mel 10 g smør 1½ dl bouillon ¾ dl fløde

Læs mere

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver Aftensmad Madpakkeforslag Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Nakkekoteletter Klassisk med asparges æggekage med og kartofler bacon Laks fra i fredags med agurkedressing Strimler af

Læs mere

opbevaringsboks ost Design: Troels Seidenfaden Pris: kr. 249,95

opbevaringsboks ost Design: Troels Seidenfaden Pris: kr. 249,95 opbevaringsboks ost Uanset hvilken slags ost du holder af type, smag og størrelse kan du opbevare og servere den med RIG-TIGs opbevaringsboks til ost. Boksen har en størrelse så, du let kan opbevare én

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

Inspiration fra Pharmakons køkken

Inspiration fra Pharmakons køkken Inspiration fra Pharmakons køkken Efterårets hyggestunder Oktober 2014 Efteråret er over os. Derfor har vi, her på Pharmakon, valgt at fokusere på, lidt til den søde tand og lidt der varmer i de mørke

Læs mere

Tjek at du selv har: JuleMåltidsKassen indeholder:

Tjek at du selv har: JuleMåltidsKassen indeholder: Sanne Venlov, Søren Ejlersen og Thomas Hess er kokkene bag JuleMåltidsKassen. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Skriv til info@aarstiderne.com, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til kassen.

Læs mere

viden vækst balance Æggelab Æggets madtekniske egenskaber Æggelab 1/15

viden vækst balance Æggelab Æggets madtekniske egenskaber Æggelab 1/15 viden vækst balance Æggelab Æggets madtekniske egenskaber Æggelab 1/15 Fakta Inden for madlavning taler man om en fødevare og dens madtekniske egenskaber. Det vil sige, at en fødevare reagerer på en bestemt

Læs mere

Praktisk og smart til køkken og. bord. Flot design, som enhver kok vil sætte pris på

Praktisk og smart til køkken og. bord. Flot design, som enhver kok vil sætte pris på spar op til 53% Praktisk og smart til køkken og Flot design, som enhver kok vil sætte pris på bord Havde I Tupperware-skåle i dit barndomshjem? Så findes de garanteret stadigvæk. Tupperware har det nemlig

Læs mere

03 oktober 2019 Stegte Ål

03 oktober 2019 Stegte Ål 03 oktober 2019 Stegte Ål Den, der tager ålen ved halen og kvinden på ordet, kan sige, at han ikke har haft hold på nogen af dem. Menu Hovedret Stegte ål m/flødestuvede kartofler Æblepeberrod Agurkesalat

Læs mere

Græsk buffet. Græsk buffet. Aarhus 7. oktober

Græsk buffet. Græsk buffet. Aarhus 7. oktober 3 auberginer Salt Moussaka Lidt olie til stegning 1 hakket løg 2 fed fin hakket hvidløg 1 kg hakket lamme eller oksekød 1 dl rødvin 2 spsk tomatpure 1 nip sukker ¼ tsk stødt kanel 1 spsk frisk hakket oregano

Læs mere

Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 4 personer

Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 4 personer Go mad med Holm: Madplan for uge 18 Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 700 g kartofler, kogte 250 g gulerødder, kogte 100 g smør 900 g hakket oksekød 2 løg, finthakket

Læs mere

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet

Let & Lækkert. 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Let & Lækkert 5 nye opskrifter på lette og lækre kager med Hermesetas SteviaSweet Nyd den rene søde smag i Hermesetas SteviaSweet. Steviol Glykosid som er et udtræk fra Steviaplanten produceres for Hermesetas

Læs mere

skoleskabet.dk Forret Rimmet laks med hyldebomstkaviar, rygeostcreme, sprøde havreflager og dild Side 1 af 19

skoleskabet.dk Forret Rimmet laks med hyldebomstkaviar, rygeostcreme, sprøde havreflager og dild Side 1 af 19 Forret Rimmet laks med hyldebomstkaviar, rygeostcreme, sprøde havreflager og dild Side 1 af 19 Hovedret skoleskabet.dk Ballotine af kylling, ærter francaise og små kartofler Side 2 af 19 Rimmet laks skoleskabet.dk

Læs mere

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN Appetizers ELLER SNACKS? Tilbered de skønneste opskrifter, som du finder

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Karrysuppe Pizza med Fiskefilet Hamburgerryg Omelet med med kylling fra

Læs mere

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG Bløde løg 10 g smør 4 zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g) ½ tsk. groft salt 3 dl vand Hakkebøffer 15 g smør 600 g hakket oksekød ¼ tsk. groft salt friskkværnet peber

Læs mere

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret Opskrift til 2-3 personer. Ingredienser: Bryndzové halusky slovakisk bolle ret - 750 g skrællet rå kartofler, fint revet. - salt - 250 g mel - 250 g gæret fåreost (i form af smøreost, kendt som bryndza)

Læs mere

Opbevaring og holdbarhed

Opbevaring og holdbarhed Opbevaring og holdbarhed Forskellige madvarer skal opbevares forskelligt. Maden kan holde sig længere og smager meget bedre hvis du opbevarer den rigtigt. Det står ofte på emballagen, hvor længe maden

Læs mere

Bruschetta med tun. Bruschetta med friskost og grillet peberfrugt. Bruschetta med parmesan og purløg. 1 flutes (45 cm) Lidt olie til pensling

Bruschetta med tun. Bruschetta med friskost og grillet peberfrugt. Bruschetta med parmesan og purløg. 1 flutes (45 cm) Lidt olie til pensling Bruschetta med tun 1 flutes (45 cm) Lidt olie til pensling Tunsalat: 300 gr. tun i vand 1,5 dl. mayonnaise 2 dl. Finthakket bladselleri ½finthakket løg 4 spsk. Citronsaft Salt og frisk kværnet sort peber

Læs mere

12 Mad til kræsne ganer

12 Mad til kræsne ganer 12 Mad til kræsne ganer Mad til kræsne ganer 12 indeholder opskrifter på 8 af vores populære desserter Blommeclafoutis 2 tærteforme a 23 cm Mørdej: 300 g mel 150 g blødt smør 100 g flormelis 1 æg ¼ tsk.

Læs mere

VERDENS BEDSTE BRØD LANGTIDSHÆVET OG SUPER LÆKKERT

VERDENS BEDSTE BRØD LANGTIDSHÆVET OG SUPER LÆKKERT MINE OPSKRIFTER BRØD VERDENS BEDSTE BRØD LANGTIDSHÆVET OG SUPER LÆKKERT 625 g mel 5 dl vand 2 tsk salt En lille klump gær på størrelse med en ært 1. Gæren smuldres ud i vandet i en stor skål og rører rundt.

Læs mere

VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER ISMASKINE PRO 3000 Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

Eriks Mad og Musik 23. august 2008

Eriks Mad og Musik 23. august 2008 Eriks Mad og Musik. august 008 Skaldyr Pil selv rejer - ½ kg hele rejer tskf groft salt dild citron mayonnaise surbrød (eller ristet brød) Bring rigeligt vand i kog og tilsæt salt og dild. Kogte krebs

Læs mere

Den 19. februar 2015. Danmarks bedste. v/rikke Kring

Den 19. februar 2015. Danmarks bedste. v/rikke Kring Den 19. februar 2015 Danmarks bedste v/rikke Kring www.mgi.dk Menu Gammeldaws Flæskesteg m/kartofler, brun sovs og hjemmelaver rødkål Lækkerier fra Kring chokoladekage af chokolade fra Ecuador med blødende

Læs mere

Den søde tands venner

Den søde tands venner Den søde tands venner Ferskenkonfekt* ¾ dl mandler skoldes, smuttes og hakkes groft. 1 dl tørrede ferskner klippes i stykker, der blendes groft i en køkkenmaskine. 1 dl havregryn ristes på en tør stegepande

Læs mere

Bananer med chokolade

Bananer med chokolade Bananer med chokolade Bananer med chokolade (20 stk.) INGREDIENSER 10 bananer (½ banan pr. barn) 1 pakke mørk pålægschokolade FREMGANGSMÅDE Bananerne halveres og flækkes forsigtigt på langs. De skal kunne

Læs mere

Skinketortilla med sennepscreme

Skinketortilla med sennepscreme Skinketortilla med sennepscreme Ingredienser 100 g friskost med højst 4 % fedt 1 spsk. sød fransk sennep 1 tsk. dijonsennep Salt og peber Fyld 2 blade icebergsalat 1 stor gulerod (ca. 100 g) ½ grøn peberfrugt

Læs mere

FORKÆL DIN MAD ASIATISK KYLLINGESUPPE MED PEBERFRUGT, FORÅRSLØG & KARRY MED PHILADELPHIA

FORKÆL DIN MAD ASIATISK KYLLINGESUPPE MED PEBERFRUGT, FORÅRSLØG & KARRY MED PHILADELPHIA ELSKER SUPPER FORKÆL DIN MAD MED PHILADELPHIA TILBEREDNINGSTID ı 20 minutter SERVERINGSPORTION ı 325 g kj 1008, kcal 241, protein 20,9 g, fedt 15,49 g, kulhydrater 5,15 g De fleste forbinder Philadelphia

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Kylling i karry Sur sød suppe med med ris og svinekødsstrimler salat og

Læs mere

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk Månedens menu Helleflynder med variation af kartoffel og jordbær Maj 2009 Grillet svinemørbrad og braiseret svinekæbe med pure af gulerødder tilsmagt med estragon, hertil forårsgrønt og kraftig sauce samt

Læs mere

Cremet jordskokkesuppe med saltet torsk, trøffelolie og hjemmelavet grissini

Cremet jordskokkesuppe med saltet torsk, trøffelolie og hjemmelavet grissini Kokkeskole den 10. januar 2012 Cremet jordskokkesuppe med saltet torsk, trøffelolie og hjemmelavet grissini Jordskokkesuppe 600g jordskokker 2 stk skalotteløg 1 fed hvidløg 1 bagekartoffel 100g smør 1

Læs mere

Opskrifter. Farspandekage og smørdampede grøntsager. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 41. mesterslagterens

Opskrifter. Farspandekage og smørdampede grøntsager. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 41. mesterslagterens Farspandekage og smørdampede grøntsager 600 g hakket kalv og skinke 2 spsk. hvedemel 1½ spsk. fintrevet zittauerløg 1½ tsk. groft salt Friskkværnet peber 1 æg eller 2 æggehvider 2 dl mælk 50 g smør Smørdampede

Læs mere

til 4 elever Sådan gør du

til 4 elever Sådan gør du Opgave 2: Kød og god hygiejne i køkkenet Læs opskriften på `Åben burger grundigt igennem (se nedenfor). Markér de punkter i opskriften, hvor det er særligt vigtigt at holde en god hygiejne, når du laver

Læs mere

VILDMOSEKARTOFFELFESTIVAL 14. OKTOBER 2017

VILDMOSEKARTOFFELFESTIVAL 14. OKTOBER 2017 Menu Forret Kartoffel/løg suppe m/drys af chorizo og persille + flûte Hovedret Krydderkam Knuste kartofler med estragon Røde kartofler i urtemayonnaise Nye kartofler i urtepuré med rug knas Coleslaw med

Læs mere

OPSKRIFTER SPAGHETTI MED KØDSOVS. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 12 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER SPAGHETTI MED KØDSOVS. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 12 MESTERSLAGTERENS SPAGHETTI MED KØDSOVS 600 g hakket oksekød 3 spsk. olivenolie 1 stk. stort løg 1 stk. gulerod 2 fed hvidløg 1 dåse flåede tomater 1 dl bouillon 1 tsk. oregano 1 tsk. basilikum 1 tsk. salt En smule peber

Læs mere

2. Skær kartoflen over i to halve. Find kork, marv og barklagene.

2. Skær kartoflen over i to halve. Find kork, marv og barklagene. Opgave : Undersøg kartoflen Du skal nu undersøge kartoflen.. Se på kartoflen. Beskriv dens skræl. Er skrællen tyk eller tynd?. Skær kartoflen over i to halve. Find kork, marv og barklagene.. Skræl de to

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard

EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE. Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard EN GOD KRUMME BØRNEUDGAVE Mia Irene Kristensen & Jacob Damgaard FOF Kursus 5. & 6. december 2010 DET SKAL VI LAVE... Knækbrød Avotella Hjemmelavet smør Koldhævet foccacia Citronbrød Rugbrødslagkage KNÆKBRØD

Læs mere

Kagesæt til bagning af

Kagesæt til bagning af Kagesæt til bagning af etagekager da Produktinformation og opskrifter Varenummer: 373 815 Kære kunde! Dit nye kagesæt består af 3 silikoneforme, som du også kan bruge hver for sig. Silikoneformene kan

Læs mere