Fårets Dag. Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fårets Dag. Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl Sjælland"

Transkript

1 Fårets Dag Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl Sjælland Mangholm Hillerødvej Hillerød Mangholm.net Den økologiske gård drives på naturens præmisser med oprindelige husdyrracer. Der er 20 moderdyr og et par væddere af den nøjsomme race Ertebøllefår, der stammer fra stenalderen. Derudover rød dansk malkekvæg, sortbroget landracesvin og danske landænder. I gårdbutikken sælges kød af egen produktion, korn, årstidens grøntsager samt øl og honning. Kig forbi. Anne og Mogens Nyquist-Hansen Langelinievej 10 Sigerselvøster 3600 Frederikssund langelinielam.dk På gården er der 10 ilæmmede får af forskellig race samt træningsfår af Såne, Spælsau og Finuld. Kom og se små lam og få en oplevelse på landet. Der sælges kaffe/the og kage. Smagsprøver på lammekød. Snoremark Mjødbryggeri Gundsølillevej 52, Tågerup 4000 Roskilde snoremark.dk Påskelørdag har vi små kulsorte lam fra vores Såne får, som kan nusses og så kan I efterfølgende slappe af over en kop kaffe/the, kage, et krus mulled cider, et glas mjød eller et glas gourmet æblemost. Smagsprøver på økologisk lammespegepølse og røget lammekølle. Snoremark Mjødbryggeri driver økologisk landbrug med 12 moderfår, der sammen med lammene afgræsser områder i og omkring ciderplantagen. Sånefår er en dansk race udviklet til landskabspleje og har gener fra sorte asiatiske karakul, engelsk shropshire og nordisk rygja. Racen blev anerkendt i Åbent kl Stensmarks Gården Gilsager 55b 4100 Ringsted Stenmarksgården.dk Der er ca. 80 får, der er igang med at læmme. Nyfødte lam sorte og hvide. Desuden har vi mohairgeder, der læmmer i påsken. Der er også nogle alpakaer. I gårdbutikken ses vores uld- og mohairprodukter samt smagsprøver på spegepølser.

2 Rosengården Assendrupvej 5 Tybjerglille 4160 Herlufmagle Tlf Rosengården har 3 meget forskellige fåreracer, Dansk Leicester, der er DK's største kødfår, Quessant, der er verdens mindste og Gotlandske Pelsfår, der er midt imellem rent størrelsesmæssigt. Vi forventer at have lam af alle tre racer påskelørdag. Vores lille bjælkehytte, der udlejes til bondegårdsferie og B&B, åbnes med salg af skind- og uldprodukter. Vi byder på en kop kaffe/the med hjemmebag. Endvidere kan der købes lammespegepølse. Birkemosehus Birkelyvej 6, Lorup 4180 Sorø Birkemosehus.dk Økologisk avlsbesætning med Gotlandske Pelsfår, 45 moderdyr, 3 avlsvæddere, 89 lam og kaninunger. Der vil være nyfødte lam i stalden og små sorte lam på marken. Anne fortæller om årets gang, de nyfødte lam i stalden og avl på de grå krøllede skind. Stor gårdbutik med uld- og skindprodukter, især de mange vaskbare lammeskind, filtstøvler, strikmodeller og garner. Salg af Birkemosehus honning, uld til gødning. Smagsprøver på spegepølser. Video med en tvillingefødsel og årets gang samt produkter på gården, se Birkemosehus.dk Tadregård Tadre Møllevej Hvalsø Tlf På gården har vi en besætning med 35 moderfår af racen Gotlandske Pelsfår. Det bliver muligt at se og klappe nyfødte lam, og der vil være salg af lammeskind. Vi har en bod med kaffe, te, sodavand og kage. Kun 2 km fra vores ejendom kan Tade Vandmølle besøges. Kirsebærgården Slettermosevej 15, Nakke 4500 Nykøbing Sj Kirsebaergaarden.com Lille økologisk landbrug/kursusejendom tæt på Rørvig med Gotlandske Pelsfår samt høns. Kom og hør om vores flotte Gotlandske Pelsfår. Her er nyfødte lam, smukke, skinnende grå skind, salg af spegepølser, tapaspølser,og smagsprøver på røget lammefilet. På gården vil der være boder fra en række af Odsherreds små producenter med alt fra honning til keramik og uldsokker. Vi indvier vores nye gårdbutik og café og giver et glas bobler til vores gæster. Åbent fra kl Faurholm Agervej Hørve Tlf Vi har 17 moderdyr af racen suffolk, som alle går med nyføde lam. Gårdbutikken er åben og man finder vanter, huer, sjaler m.v. fremstillet af uld fra egne får. Der er kaffe og te med smagsprøver på lammespegepølse.

3 Maya Nielsen Lerskovvej Hårlev Tlf Vi har en mindre besætning med rene Spæsau får og nogle krydsningsfår. Derudover har vi køer og geder. På dagen vil vi vise lidt af det, vi bruger ulden til. Torupgård Skov-Torupvej Rønnede Torupgaard.dk Økologisk besætning med 48 Spelsau og 3 væddere. Lam i alle størrelser og farver. Certificeret af Dyrenes Beskyttelse som Velfærdsdelikatesser. Salg af lammekød i forskellige udskæringer samt diverse pølser. Salg af lammeskind i diverse størrelser og mønstre samt garn i fire naturfarver. Strikkeopskrifter medfølger til børn og voksne. Ved godt vejr tændes op i grillen. Man kan bestille et andelsfår og følge det sommeren igennem. I prisen indgår udskæring af lammet samt skind til favoritpris. Højvang Økologi & Gaias's børn Slagelse Landevej 250 Vallensved 4700 Næstved Facebook.com/hojvangokologi Tlf Nystartet okologisk produktion med 30 Gotlandske moderfår, 5 væddere, Islandske heste, 2 hyrdehunde, kaniner og en kommende grøntsagsprodution. Gaia's pasningsordning er nystartet og der er stadig ledige pladsee. Kl. 12 hyrdehundeopvisning med Lynn, klipning af får ved fåreklipper Tobias Fundal. Salg af lammeskind og andre uldprodukter. Vi servere kaffe,the, kager og hjemmelavet lammeburger. Åbent kl Fyn Connie Dreyer Bindekildevej Odense SV Der er både Texel og Sånefår. Marianne og Lars Skovmose Ålemarksgyden Odense N Gotlandske Pelsfår Birthe og Keld Frandsen Radbyvej 44 Radby 5320 Agedrup På gården har man Texel krydsninger. Der spindes garn og mulighed for prøve spinding. Udstilling og salg af uldne produkter.

4 Anette Fjordvang Hasmarkmosen 34 Hasmark Mark 5450 Otterup Saane.dk Såne får, Wensleydale samt Mohairgeder. Pia og Jørgen Larsen Askgaard Uld Kirkevej 81, Nørre Højrup 5450 Otterup Får af racen Wensleydale. Dan og Dorte Mortensen Kalvegangen Søndersø Ikke så mange har racen Wensleydale. Birgitte Staun Ravnholmvej Vissenbjerg Gotlandske Pelsfår og Finuld. Gårdbutik med uld- og skindprodukter. Kirsten og Leif Steensen Gl. Aarup Aarup Tlf Vi har Gotlandske Pelsfår og der bliver mulighed for at klappe de små påskelam, og hører om årets gang med får. Der er også mulighed for at se vores garvede lammeskind. Mette Clement Herredslund Herredsbjerg Hårby Gotlandske Pelsfår, Islandske får samt krydsningen af de 2 racer samt Shropshire. Cafe med kaffe og kage. Nålefiltning for børn og salg af eget garn. LiseLotte og Martin Philip Lindehusvej 2a 5750 Ringe Såne får med lam. Desuden frilandsgriser, 3 søer med unger og måske gæslinger. Påskeharen kommer forbi og laver sjov for og med børn. Kaffe på kanden og hjemmebag. Malene Ravn Hundtoftevej Kværndrup En lille besætning med 4 moderdyr af Zwartbles. Michael Frederiksen Donsvænget Kværndrup. En besætning med Texel får.

5 Sebastian Jungermann Vesterskovvej 8 Årslev Mark 5792 Årslev Gotlandske Pelsfår med lam i mange størrelser. Der klippes får og man kan klappe æsler. I butikken fremvisning af strik, vævning, kartning af uld. Der serveres kaffe, saftevand, kiks og kager. Man er velkommen til at medbringe egen madpakke. Lotte Feldsborg Skovgårdsvej Ørbæk Besætning af Gotlandske Pelsfår som afgræsser 1 ha jord. Hvert år fødes lammene i april. I jagtstuen er der en lille udstilling med nogle af de produkter, vi får ud af vores fårehold. Der vil være en kop kaffe på kanden og måske nogle kvinder der spinder garn. Fuglehave Naturlam Fuglehavej Oure Swartbless krydsninger, Gotlanske Pelsfår, Shropshire og Charollais. Honninghuset Ærø Tværbymark Ærøskøbing Åben stald med Marsk, Oxforddown krydsninger med Blackbless. Åben gårdbutik med skind, garn, kød, pålæg samt smagsprøver. Vi koger æg, der er en tradition på Ærø påskelørdag. Kom og vær med. Jylland Dorthe og Bjarne Skjøth Folevej Gram Tlf Vi har ca. 90 moderfår halv Texel og halv Texel/Suffok. Vi begynder allerede at læmme 22. februar. Vi er en familie på 2 voksne og en datter på 15. Vi hjælper hinanden hele læmmeperioden også med flaskelam. Desuden har vi kaniner, marsvin, chinchilla og katte. Vi bor udenfor Gram. Håber vi ses. Kærgård Ile de France Toftnæsvej varde Dorset.dk Ile de France rancen (fransk Dorset type) blev importeret i 2014 og igen i Gårdens avlsbesætning består af 35 moderdyr og et antal væddere. Der læmmes hver 8 mdr., dvs. de får 3 gange lam på 2 år. Der vil være lam i alle størrelser også nyfødte. Dersuden har vi Galloway kvæg, vildsvin, heste, geder, høns, duer, kaniner og marsvin.

6 Landlyst Texel Sdr. Randsigvej 86, Orten 6800 Varde Familien Andersen har en avlsbesætning på 35 moderdyr. Ca. 2/3 dele af fårene vil have fået lam, så der vil være liv og glade dage. Derudover vil der være kaffe på kanden samt hjemmebag. Desuden smagsprøver på kød fra får og lam. Der vil være nyfødte kalve af racen Tiroler Grauvieh. Håber vi ses. Tur i klitterne - Nymindegab Strand Der gås en tur blandt fårene, hvor man kan opleve den smukke natur. Pia Jessen fortæller om hvorfor hun netop har valgt af have får i klitterne. Mødetidspunkt kl. 11ved Ishuset, Nymindegab Strand, Vesterhavsvej 6830 Nr. Nebel. Medbring gerne madpakke. Turen varer ca. 2 timer, tlf Får på Bjerget Bjerget 7, Andkær 7080 Børkop Faarpaabjerget.dk "Får på Bjerget" er en lille besætning på 13 får af blandet race. Påskelørdag er de første lam kommet, så der er mulighed for at klappe en af de søde små og mærke, hvor bløde lammeører er. Man kan også se og købe lammeskind, råuld og garn fra besætningen. Engvang Grønlandsvej Vejle Engvang.info Hos os kan I se racerne Oxforddown og Kerry Hill. Der er lam allerede fra starten af marts og vi forventer lam springe rundt. Kartning og spinning af egen uld fra Kerry Hill. Salg af råuld og garn. Smagsprøver på lammekød og salg af grill pølser og spegepølser. Demonstration af rundbuehal, en god og nem løsning. Dybegaarden Økologi Schæferivej Herning Dybegaardenøkologi.dk På gården er der 50 moderfår af Dorset og Texel. Desuden 8 Dexterkøer, heste, hunde og katte. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage. Vi ses på Dybegaarden. Thy Lam Oddesundvej 105 Skjoldborg 7752 Snedsted Thylam.dk Vi har 140 får, der begynder at få lam ugen før Påske. Kig forbi - måske ser du et lam blive født og får lov til at holde et nyfødt lam i dine arme. I kødbutikken kan du få lammekød i alle variationer - også røget - og i uldbutikken er der bl.a. strikkegarner og lammeskind i masser af varationer. Alt fra vores egne får og lam, som i den lune tid afgræsser arealer i Nationalpark Thy.

7 Dortheasminde Bjertrup Skovvej 11 Adslelv 8362 Hørning Dortheasmindetexel.dk En hyggelig familiedag med kaffe, snak, boder og forårets lam. Vi venter ialt 53 Texellam og en stor del af dem er født inden påskelørdag. Kom og se stalden med får, lam og tal med fåreavleren. Vær med, når vi klipper får og besøg de indendørs boder med uldgarn, keramik, glas og meget andet. Drik en kop kaffe og få smagsprøver på lammekød og fårekød. Fam. Knibbe Nymarksvej 19 Kvorning 8830 Tjele Knibbetexelfaar.eu Påskelørdag er der åbent hos Knibbe Texelfår. Man kan møde vores besætning af Texelfår med deres lam og de andre dyr på gården. Der vil være forskellige arbejdende håndværkerstande. Spejderne sælger grillpølser fra Knibbe Texelfår. Der er ponyridning, skattejagt og tombola. Vildmoselam Kystvej Storvorde Vildmoselam.dk Vi vil oså i år slå førene op, for folk der har lyst til at besøge vores 4 fåreracer Gotlanske Pelsfår, Islandske, Gutefår og Wensleydale. Påsken falder tidligt i år, men mon ikke alligvel, der er kommet nogle små lam. Gårdbutikken med skind- og uldprodukter fra fårene har også åbent. Der er også mulighed for gåtur i Mulbjergene med den flotte udsigt over Lille Vilmose. Anne Hjelm

Fåret Dag. Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl

Fåret Dag. Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl Fåret Dag Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl. 10-16 Sjælland Anne og Mogens Nyquist-Hansen Langelinievej 10 Sigerslevøster 3600 Frederikssund langelinielam.dk På gården er der 30 ilæmmede får af forskellig

Læs mere

Fårets Dag. Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl

Fårets Dag. Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl Fårets Dag Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl. 10-16 Sjælland Husmandsstedet Holbækvej 238 Allindemagle 4100 Ringsted Hos os kan man se forskellige racehøns udover får og lam af racen Spælsau. Besøg

Læs mere

Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se?

Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se? Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se? Distrikt 9 og 10 Sjælland Lyngholm Landsted Guredevej 44, Tuse Næs 4300 Holbæk Skønne påskeoplevelser på Lyngholm Landsted. Gode smags-

Læs mere

Får og Geder. statistik

Får og Geder. statistik 2006 Får og Geder statistik 1 Får og geder, statistik Dette er første gang denne folder bliver udgivet. Ønsket med folderen er at vise interesserede hvordan produktionen indenfor området med får og geder

Læs mere

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 2 år. Hold nr: 1,3 Får - 3 år og ældre med lam

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 2 år. Hold nr: 1,3 Får - 3 år og ældre med lam Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne til

Læs mere

FÅR. Oxforddown. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,3 Får - 2 år med lam

FÅR. Oxforddown. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,3 Får - 2 år med lam FÅR Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne

Læs mere

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,2 Får - 1 år med lam. Hold nr: 2,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 2,2 Væddere - 2 år

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,2 Får - 1 år med lam. Hold nr: 2,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 2,2 Væddere - 2 år Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne til

Læs mere

I år var der over besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange.

I år var der over besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange. Landsskuet 2016 Af Inge og Asger Markussen I år var der over 50.000 besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange. For udstillernes vedkommende startede det ellers meget skidt,

Læs mere

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Klap en ged, og pluk en pose æbler Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Agenda 21 Land Kvalitet og bæredygtighed Når du bor i Næstved og omegn, er du så heldig at bo

Læs mere

FÅR. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere 1 år. Hold nr: 1,2 Får 1 år uden lam. Hold nr: 2,1 Væddere 2 år

FÅR. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere 1 år. Hold nr: 1,2 Får 1 år uden lam. Hold nr: 2,1 Væddere 2 år FÅR Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne

Læs mere

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 1 2015 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år Oxforddown Hold nr: 498 Væddere - 4 år Får - 2011 2000 Lene og Bjarne Wohlfahrt, Grønlandsvej 361, 7100 Vejle Hold nr: 499 Væddere - 3 år 2001 Kristian Bentsen, Krøldrupvej 55, 9670 Løgstør Hold nr: 500

Læs mere

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser KROGAGERGÅRD Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser Sådan gør vi Vi har siden 1995 drevet Krogagergård økologisk. Vi er økologer

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter.

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Søndag d. 18. november kl. 13.00 på Bygholm landbrugsskole ved Horsens Dagsorden: 1) Velkomst og kort orientering v. Henning Nielsen

Læs mere

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje.

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Vi bor i Stårup lige uden for Nykøbing på en gård i landlige omgivelser. Hovedtemaet hos os er Naturen og dyrene, som har vores store interesse,

Læs mere

Produktionsrådgivning kvæg, får og geder Økologikonsulent Jens Chr. Skov Erhversakademi Aarhus 29-9 Disposition Fåret og dets adfærd Fåreholds typer i DK Racer Nødvendigt udstyr og staldanlæg til opstart

Læs mere

Læs og lær om. bondegårdens dyr

Læs og lær om. bondegårdens dyr Læs og lær om bondegårdens dyr En ko på gården En ko på gården skal lave mælk. En ko kan lave mælk, når den har født en kalv. En ko spiser græs. Det kan den godt lide. Den spiser græs på en mark, når

Læs mere

Godt at vide: Godt at vide:

Godt at vide: Godt at vide: kalv gris kalv 1. En kalv er navnet på koens unge. 2. Når en kalv fødes kaldes det at kælve. 3. En kalv tager oftes fra dens moren med det samme og får sin egen stald i 8 uger, for ikke at blive syg. 4.

Læs mere

Race: Marsk Lars Therkelsen ( )

Race: Marsk Lars Therkelsen ( ) Besætningshitliste Listen viser racevis gennemsnittet af indekser hos får, der har læmmet indenfor det sidste år. Kun besætninger med mindst 10 læmninger og som har deltaget i GEFA i mindst 3 år er med

Læs mere

Forår 2013 28. årg. nr. 1

Forår 2013 28. årg. nr. 1 Forår 2013 28. årg. nr. 1 Uldkredsen Vestfyn Styregruppen Kasserer Connie Søgaard Basselundvej 9 5620 Glamsbjerg Tlf.: 6445 1815/20448015 Mail: connie.soegaard@mail.dk Gunhild Berg Bodebjergvej 37, Køng

Læs mere

22. Etablering af en besætning

22. Etablering af en besætning 22. Etablering af en besætning Du skal som udgangspunkt basere din husdyrproduktion på økologisk opdrættede dyr 304. Når din besætning er omlagt* eller begyndt omlægning*, skal du købe eller overtage dyr

Læs mere

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d )

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d ) Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d. 16.03. 2011) VÆDDERE Oxforddown 081510-00292 29.01.09 454950-54950 20 24 23 18 24 22 82 67 5 Casper Jensen 022905-00759 15.03.10 454950-54950

Læs mere

Klap en ged og pluk friske jordbær!

Klap en ged og pluk friske jordbær! Klap en ged og pluk friske jordbær! Gårdbutikker i Næstved Kommune - maj 2010 Agenda 21 Land Næstved er i front! I samspil med gårdbutikker støtter Agenda 21 Rådet de mål, Næstved Kommune har for udvikling

Læs mere

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester Besætningshitliste - Oxforddown 81510 11 3 3 0 0 108 101 103 101 106 104 102 103 106 34 Casper Jensen 97175039 84907 10 2 2 0 0 107 107 97 102 107 102 99 97 110 36 Laurits Friis 86396335 68977 49 27 26

Læs mere

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev 4.07.2013

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev 4.07.2013 Nyhedsbrev 4.07.2013 Ved formanden. Index: 1. Formandens ord. 2. Dagens Vittighed. 3. Turen til Edinburg 4. Dansk Suffolk er kommet på Facebook 5. Billede af exporten til Lithauen 6. Vædderskue. Formandens

Læs mere

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november)

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november) Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november) FÅR Oxforddown 023385-02408 08.01.15 045495-01105 23 25 25 21 25 24 3 79 65 5 Familien Markussen K/S 023385-02412 08.01.15 045495-01105

Læs mere

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked.

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked. Lørdag 05. September 2015 Ertebøllerne inviterede til høstmarked ERTEBØLLE: Ertebølle borgerne har besluttet at vise hinanden og omverdenen, hvad de sysler med og synes, er sjovt at lave i deres fritid.

Læs mere

Højager Tidende Juni, 2016

Højager Tidende Juni, 2016 1 I Redaktionen: Johnny og Stine (VFkP) og Keld (gokart) Det de laver af kreative ting, sælger de i gårdbutikken på Højagergaard og i butikken på Cafe Danner, der ligger på Jægerspris Slot. Ejegod, Cafe

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret

Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret Formål At beskrive, bevare og udvikle Ertebøllefåret som en egen bevaringsværdig Dansk fårerace Projektet Projektet er financieret af Genressourceudvalget Projektperiode

Læs mere

Ærespræmieliste 2014.

Ærespræmieliste 2014. Ærespræmieliste 2014. Heste og ponyer. Kat.nr. Udstiller Frieserheste Pernille Vibe Sørensen 6 Kirkegade 29 6800 Varde Knabstruppere Per Godsk Stelmach 14 Vestermarksvej 11 7130 Juelsminde Arabisk Fuldblod

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Så er det lige før det hele går løs, og vi håber og tror på, at Julebasaren på lørdag, endnu engang bliver alt det store arbejde værd! I løbet af ugen bliver der arbejdet flittigt

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t

År 1700 f.v.t. 500 f.v.t År 1700 f.v.t. 500 f.v.t 1 Bronzealderen Bronzealderen er tiden lige efter bondestenalderen. Den varede fra 1700 f.v.t. til 500 f.v.t og hedder Bronzealderen på grund af det nye metal bronze. Da bronze

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne Velkommen i Labyrinten Børn og voksne Velkommen i Labyrinten! Adresse: Tlf.nr.: Hjemmeside: e-mail: Børnenormering: Børnehaven Labyrinten Langgade 80 7321 Gadbjerg 76 81 88 50 (kontor) 76 81 88 52 (køkken)

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 39 Maj-august 2017 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Maj, juni, juli, august 2017 Tilmelding: Find ud af hvad du vil være med

Læs mere

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Miljø- og Teknikforvaltningen Forår i Albertslund Grøn Dag - Sund Dag Lørdag d. 30. april 2011 Albertslund

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

Efterår 2014 29. årg. nr. 2

Efterår 2014 29. årg. nr. 2 Efterår 2014 29. årg. nr. 2 Uldkredsen Vestfyn Styregruppen Kasserer Connie Søgaard Basselundvej 9 5620 Glamsbjerg Tlf.: 6445 1815/20448015 Mail: connie.soegaard@mail.dk Gunhild Berg Bodebjergvej 37, Køng

Læs mere

Alssund Biavlerforening

Alssund Biavlerforening Alssund Biavlerforening Sommer program 2015 APRIL Onsdag den 8/4 kl. 19.00. Sønderborg Roklub Film aften. Pris DKK 25,00 En hygge aften hvor vi ser filmen More than honey. Denne film sætter lup på den

Læs mere

Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: 9...

Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: 9... Hold nr: 1... 5 Hold nr: 2... 5 Hold nr: 3... 5 Hold nr: 4... 5 Hold nr: 5... 5 Hold nr: 6... 6 Hold nr: 7... 6 Hold nr: 8... 6 Hold nr: 9... 7 Hold nr: 10... 8 Hold nr: 11... 9 Hold nr: 12... 10 Hold

Læs mere

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England NYT Nr. 4 2014 Gimmerlam på dyrskue i England Bagerst i dette Oxforddown-nyt er der information om medlemskontigent, hvor vi beder jer om at overføre kontingentbetalingen til vores bank. Som I kan se,

Læs mere

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge D. 1. April 015 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 www.stensbolgaard.dk 1 4 5 Køerne lukkes

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 20 stk. Havefakler højde 1,2 meter udlejes for 10 kr. pr. stk. uden Olie Henv. til Hans Madsen Tlf. 21 27 85 95 Bolsjekogningssæt udlejes for 30 kr. pr.

Læs mere

Katalogoplysninger. Kæm e Racer. Dommer: Jørn Schmidt. Dommer: Jørn Schmidt. vildtsort. Dommer: Jørn Schmidt. Fransk Vædder, chinchilla

Katalogoplysninger. Kæm e Racer. Dommer: Jørn Schmidt. Dommer: Jørn Schmidt. vildtsort. Dommer: Jørn Schmidt. Fransk Vædder, chinchilla Katalogoplysninger Alle udstillede kaniner bedømmes efter gældende Nordisk Kaninstandard 6. udgave, oktober 1999. De udstillede kaniner er inddelt i følgende klasser: L Voksne dyr & ungdyr (enkeltdyr,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland

Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Fjerritslev Dyrskue en skøn dag i Nordjylland Lørdag d. 21. maj tog Sofie, Ane og Pia af sted med en PR stand til dyrskuet i Fjerritslev. Dagen startede i gråvejr og det blev aldrig rigtig varmt. Sidst

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

DE GRÅ SIDER. Nu venter vi kun på forår/sommer så vi kan få dyrene på græs. Nyhedsbrev for Dansk Tiroler Grauvieh. Dansk Tiroler Grauvieh

DE GRÅ SIDER. Nu venter vi kun på forår/sommer så vi kan få dyrene på græs. Nyhedsbrev for Dansk Tiroler Grauvieh. Dansk Tiroler Grauvieh Nu venter vi kun på forår/sommer så vi kan få dyrene på græs Nyhedsbrev for Dansk Tiroler Grauvieh Nr. 1 - Marts 2016 Dansk Tiroler Grauvieh 0 Sæt X i kalenderen 23. april Generalforsamling hos Kirsten

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen?

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen? [deadline mandag kl. 8.30] Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST Kender du nogen? Invitér gerne familie, venner og naboer med til Sommerfesten

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henv. til Poul Erik Jepsen Tlf. 42 79 19 78 Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Æresport Helt ny udlånes Henv.

Læs mere

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN

FRA JORD TIL BORD OG TIL JORD IGEN NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan fortælle om de særlige ting, som den økologiske landmand gør på gården, så hans produkter kan sælges som økologiske. Du kan fortælle om madens vej fra jord til bord og til

Læs mere

Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus.

Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus. Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus. Man kan have en hund eller en kat, men man kan også have en gna-ver, som mar-svin, ham-stre eller ka-ni-ner. Et kæledyr er et dyr, som man holder af. Man

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Ideer til afsætning Konsulent Else Torp Christensen, Landdistriktsudvikling Direkte salg Direkte salg (spring led over) Fra slagter Eget afsætningsnetværk Fra gårdbutik Leveringsordning Torvesalg Butik

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Modul 1. 1. a Hvad er økologi?

Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Se på øko-mærket herunder. Det henviser til økologisk mad fra økologisk dyrkning af jorden. Men økologisk betyder andet end det. Økologisk landbrug har lånt ordet økologisk

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Efterår September, Oktober, November

Efterår September, Oktober, November Efterår 2018 - September, Oktober, November Krop og bevægelsesdag - Spring ud i naturen Så har vi krop og bevægelses dag. I dag er vi taget over på multibanen, hvor vi startede ud med opvarmning, som bestod

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal Ddddd Fødevarer fra Kolding Ådal Susannesholm er en lille landbrugsejendom i Ådalen lige uden for Kolding, hvor vi har fødevareproduktion og gårdbutik. I 2015 har vi ændret ejendommens drift fra at være

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

2018 naestvedrevyen.dk

2018 naestvedrevyen.dk 2018 Velkommen Kære Gæst! Det er os en glæde, at byde velkommen til endnu en omgang sjov og ballade, satire og skæve vinkler på året der gik. Det er bestemt ikke altid tingene går, som alle håber og forventer

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION

MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter på gårdene.

Læs mere

Oxforddown LRØ Dyrskuet

Oxforddown LRØ Dyrskuet 28 Får 29 Oxforddown LRØ Dyrskuet Dommere får: Brian V. Lundgård, Sønderbyvej 21, St. Darum, 6700 Bramming Casper Jensen, St. Fjelstervangvej 6, 6920 Videbæk Tildeling af ærespræmier og udpegning af skuets

Læs mere

Import af diverse jernfigurer

Import af diverse jernfigurer Import af diverse jernfigurer Det meste i JERNiHAVEN er jo hjemmegjort og det bliver det ved med at være. MEN der er altså nogle lækkerier indenfor jernfigurer, som vi ikke kan lave selv og som vi bare

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Dette materiale er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe forældrerådene med at tilrettelægge arrangementer for børn og forældre.

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3.

Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3. Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3. Januar: Bamsedag. Særlig fokus: Barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, kulturelle udtryksformer og værdier, sprog. Fokusord: Blød hård Fokus farve:

Læs mere

SLAGTETAL Slagtninger fordelt på dyreart og branche Periode: til Ænder. Andre, K&V Opdrættet. Får og lam kg Over 18 mdr

SLAGTETAL Slagtninger fordelt på dyreart og branche Periode: til Ænder. Andre, K&V Opdrættet. Får og lam kg Over 18 mdr Ænder Fjerkræslagterier, EU og eksport til 3. Lande 4.761 13,966 7.218 20,230 36 I alt: 11.979 34,196 36 Andre, K&V Opdrættet 3 0,165 I alt: 3 0,165 Får og lam 12-18 kg Over 18 mdr 36 0,639 74 1,272 6.144

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere