Generalforsamling Tirsdag den 20. marts 2018 Svømmecenter Falster, Nykøbing F.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling Tirsdag den 20. marts 2018 Svømmecenter Falster, Nykøbing F."

Transkript

1 Generalforsamling Tirsdag den 20. marts 2018 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år v/jakob Aner og Bo Røse Bestyrelsen foreslår Lene Madegaard (LM) som dirigent Bestyrelsen foreslår Tine Baad Langhorn som referent Enstemming vedtaget. LM dagsorden udsendt rettidigt, ligger på hjemmesiden. Formanden Jakob Aners beretning ses nedenfor. Regnskabet er desværre ikke lagt ud på hjemmesiden. Det skal nok blive gjort. Tilføjelse til formandens beretning: P.t. er der 51 svømmere i K-afd. Mht. sponsoraktiviteter er der Danmark Dejligst som i Mht. sponsorstævne har der været en nedgående tendens i forhold til svømmere samt indtjeningen ligeså. Argumenterne for bl.a. ikke at deltage, er det sponsorstøtten ikke går til svømmeren selv. Indtjeningen går til stævnerne, transporten mm. Desuden skal den enkelte svømmer beskattes, hvis støtten bliver personlig. Formandens beretning godkendt. 3. Forelæggelse af årsrapport inkl. revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse Træner Bo Røses beretning ses nedenfor efter formandens beretning. Beretningen fra træner Bo Røse godkendt. Lars fremlagde regnskab 2017 Ved årets start blev der lavet et konservativt budget og tallene er så gennemgået hver måned. Der har været et fint match på indtægter og udgifter. Overskud på kr (i forhold til budgetteret overskud på kr ). Samlet indtægterne er kr i forhold til det budgetteret. Omkostningsgodtgørelse og løn er det store poster på udgiftssiden. Omkostningerne blev kr mindre end det budgetterede. Den samlede likvide beholdning i 2017 svarede til 0,420 mio. kr. inkl. båndlagte midler. Indestående på driftskontoen udgjorde knapt 0,144 mio. kr. Regnskabet er sendt til revisoren, og der er kommet nogen bemærkninger, som skal underskrives af revisoren. Bo Rasmussen kontakter Rune Rübner-Petersen straks med henblik på underskift. Regnskabet blev enstemmigt godkendt af generalforsamlingen.

2 4. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen foreslår flg. vedtægtsændringer: 9 ændres formuleringen af teksten fra - Valg af formand i lige år. - Valg af kasserer i ulige år. Til - formand på valg i lige år - kasserer på valg i ulige år 12 ændres fra Bestyrelsen består af 7 medlemmer og konstituerer sig senest 14 dage efter generalforsamlingen med næstformand og sekretær. Til Bestyrelsen består af 7 medlemmer og konstituerer sig senest 14 dage efter generalforsamlingen med formand, næstformand og kasserer. Snak om at der skal stå, at formand og kasserer hver især er på valg for en 2-årige periode. Den kommende bestyrelse kan se på ændring af teksten til vedtægterne. 5. Fastsættelse af kontingent 6. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år til godkendelse v/lars Gram 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer Forslagene til vedtægtsændringerne er enstemmigt godkendt. Bestyrelsen fastholder de nuværende kontingentsatser. Bestyrelsen hævede kontingentet i 2017 pga. stigende bassinleje, hvilket ikke er tilfældet i år. Forslaget er godkendt. Der er kun lidt smårettelser i budget 2018 i forhold til budgettet for Igen konservativt budget, der gør, at vi ender ud med et overskud på driften på 2018 på kr Alt afhænger jo af, hvor mange svømmere/indmeldelser vi har i Svømmeklubben Syd efter sommerferien og efter nytår. Budgetforslag 2018 blev enstemmigt vedtaget. Formand Jakob Aner modtager ikke genvalg Best.medlem Tina Sander-Bjerge modtager genvalg - genvalgt Best.medlem Anders Kurtzmann modtager genvalg - genvalgt Suppl. Flemming Bjørnsteen modtager genvalg som formand valgt som bestyrelsesmedlem. Suppl. Tine Baad Langhorn modtager genvalg - genvalgt

3 Best.medlem Lars Gram udgår af bestyrelsen. Der skal vælges et best.medlem for 1 år i 2018 for Lars. 8. Valg af revisor og revisor suppleant. Morten Skytte blev valgt til bestyrelsen. Kalle Riis blev valgt som suppleant Rune Rübner-Petersen modtager genvalg som revisor - genvalgt Jakob Aner blev valgt som revisor suppleant 9. Eventuelt Jakob Aner takker for en god oplevelse i de 5 år som bestyrelsesmedlem, som formand i 3 ½ år. En stor tak til de frivillige, trænere og bestyrelsen. Anders Müller fremlagde sponsorstævne ca. kr i tombola samt kr i sponsorsvømning. Det kunne godt være mere. Det går bl.a. til busser og træningslejre. Danmark Dejligst er blevet til Den Store Havefest. 26. maj 2018 overfor Middelaldercentret, hvor Svømmeklubben Syd sælger popcorn og sluch Ice. Frivillige skal bruges til denne Store Havefest. Katrine Bagge Møller: Der bliver indsat togbusser i en længere periode og det gør det vanskeligt at komme til træning i Nørre Alslev. Påtænkes der at komme flere svømmetider i Sakskøbing. Opfordring givet videre til den nye bestyrelse. Katrine Bagge Møller: Der var fællestræning i Nørre Alslev for alle K-holdene og dette bliver indført igen. Opfordring igen til den nye bestyrelse. Anders Müller: Tak til Lars Gram og Jakob Aner, Marie-Louise Lange, Rune Rübner-Petersen, Lisbet Aner og Lene Madegaard for det frivillige arbejde med en takkegave. LM takker for god ro og orden og erklærer generalforsamlingen for slut.

4 Beretning SK Syd generalforsamling 20/3-18 Medlemstal Maksimum på 650, ca. 80 mindre end sidste sæson, som var ekstraordinært god. Medlemstallet er kun lige tilfredsstillende og lidt over gennemsnittet for de foregående år, bortset fra sidste sæson. LF SWIM Siden sommeren 2017 er der pågået et arbejde med standardisering af det sportslige og økonomiske samarbejde mellem Nakskov Svømmeklub og Svømmeklubben Syd, benævnt som startfællesskabet LF-Swim. Det var nødvendigt for os som klub at få lagt nogle reelle og rimelige retningslinjer for det samarbejdet fremadrettet, hvilket vi mener er lykkedes. Dette er trådt i kraft per 1/ og giver indtil nu ikke anledning til at tro andet end at det vil fungere. Sjovt vand Vi fastholder konceptet, undervisningsformen og undervisningsmaterialerne, men sløjfer brugen af svømmebøgerne og mærkerne, da disse har vist sig at være for tidskrævende og for svære at administrere, både for de ansvarlige i U-afdelingen og trænerne. Der er planlagt undervisning af trænere og hjælpetrænere i august før sæsonstart. Instruktør vil, som tidligere, være Morten Willert fra DGI. AquaCamp Vores Aquacamp i Nykøbing var igen i 2017 en stor succes. Det lykkedes os ikke at gennemføre den planlagte mini Aquacamp i august i Sakskøbing. U til K Vores tilbud om gratis Talent træning i maj og juni til øvede svømmere, således at de kunne snuse til K-svømning, var også en succes og har været med til at bidrage til at vi har det største antal svømmere i K-afdelingen i nyere tid, i alt 50 svømmere. Koordinerende træner K-afdelingen Per 1/ er der blevet indgået en tillægsaftale med Bo Røse, således at han er koordinerende træner for K-afdelingen. Med den aftale følger en række opgaver og daglig ledelse, som indtil nu har været varetaget af frivillige og bestyrelsesmedlemmer.

5 Koordinerende træner U-afdelingen Der er udarbejdet et aftalegrundlag for oprettelsen af en stilling som koordinerende træner for U- afdeling, med beskrivelse af opgaver og ansvarsområder. Der er taget kontakt til en træner som bestyrelsen ville finde egnet til dette job og bestyrelsen har tilbudt denne at indgå et samarbejde så snart denne ønsker dette. Vedkommende forventer at ville kunne indgå i et samarbejde til sommer. Økonomi Resultatet for 2017 vil blive fremlagt senere på generalforsamlingen, men resultatet er tilfredsstillende. En overordnet betragtning angående klubbens økonomi fremadrettet, baserer sig jo også på de tiltag der er gjort i Derfor vil jeg komme ind på forhold der er vedtaget i 2017 men har indflydelse på økonomien fremadrettet. Klubben vil øge udgifterne til trænerlønninger i forhold til de tidligere omtalte aftaler angående koordinerende træner for hhv. K og U-afdelingen. Dette er at betragte som en investering, som skal lette det daglige arbejde for frivillige, bestyrelse og trænere og skabe en rød tråd i arbejdet omkring den daglige drift af Svømmeklubben Syd. Samtidig vil klubbens udgifter blive mindre på tre væsentlige punkter. Som tidligere omtalt er der indgået en ny aftale med Nakskov Svømmeklub ang. LF-Swim, dette indebærer at Nakskov vil afholde en større del af de udgifter, der er forbundet med samarbejdet end praksis har været hidtil. Aftalen sigter mod en ligelig fordeling af udgifterne klubberne i mellem. Beslutningen om at sløjfe svømmebøgerne og mærkerne i forbindelse med sjovt vand i U- afdelingen vil frigøre ca kr. Prisen for bassinleje er for 2018 bragt tilbage til 2015 niveau, ikke mindst takket være medlemmerne i Folkeoplysningsudvalget. Helhedsstatus/form Status for klubben overordnet er at vi har en klub med en sund og fornuftig økonomi, som er tilvejebragt af forholdsvis stram udgifts og indtægtsstyring. Det gør, at det er min vurdering, at klubben med det nuværende og lidt lavere medlemstal vil kunne håndtere de føromtalte investeringer, som jo er tiltænkt at styrke klubben, hvilket gerne skulle smitte af på medlemstallet.

6 Klubben er også styrket så meget nu at der er et økonomisk råderum der gør, at man har tid til at kunne reagere og tilpasse ved dårlige tider. Samtidig er nye frivillige forældre ved at blive kørt i stilling til at overtage nogle af opgaverne, således at der vil være en form for glidende overgang i generationsskiftet. En flerårig indsats med henblik på at styrke K-afdelingen bærer nu frugt og vil med det øgede antal medlemmer i K-afdelingen, styrke det sportslige islæt i klubben med håb om at det vil inspirere endnu flere af vores medlemmer til at prøve kræfter med K-svømning.

7 Træner Bo Røses beretning Sportslige begivenheder i perioden April 2017 til April 2018 SvømmeKlubben Syd s K- afdelingen består af konkurrence holdene (K1,K2.K3, og Talent) med løbende rekruttering opad i afdelingen p.t bestående af 51 svømmere. Der er i året 2017 sat mange personlige rekorder samt en god portion nye klubrekorder fordelt på børne, junior samt senior rekorder på henholdsvis kort og langbane ( 25- og 50 m bassin ). Medaljer, finaler og rekorder ved individuelle mesterskabs stævner 2017/ DÅM Langbane i Aalborg ( Juni ) her deltog Ole, Julie. Et bedste heat til Julie og i alt 4 pr. 2. DJM Langbane i Esbjerg ( Juli ) her deltog Mathias, Marius, Isa og Thyra i alt 16 pr. 8 finaler fordelt på 2 A, 5 B samt 1 C-finale ( Marius, Thyra og Isa ). 13 klubrekorder fordelt på junior og senior klubrekorder ( 1 Isa og 12 Thyra ). 1 Bronze til Thyra i 200 fly samt 1 erindringsmedalje i 100 fly. 3. Øst Danske Kortbane i Nakskov ( September ) her deltog Isa, Clara, Thyra, Julie samt Mathias, Marius og Jonas. Thyra bliver Øst Dansk Junior Mester i 200 fly og vinder sølv på den halve distance. Marius bliver en fornem 2 er hos seniorerne i 200 fri. Junior Senior Klubrekorder til Thyra I og -200 fly. Samt i alt 9 finaler. 4. RÅM i Næstved og Herlufsholm ( Ole, Alexander, Tobias, Tue, Stefan Esben, Mille Marie, Josephine F og Josefine Langhorn. 41 PR. Tobias Bjørnsteen vinder 200 fri i årgang Danske Junior Kortbane I Århus ( November ). Her deltog Mathias, Clara, Thyra og Julie. 8 klubrekorder. 5 finaler og 2 Bedste heats. Bronze til Thyra i 200 fly samt erindringsmedalje til Thyra i 100 fly og Clara i 400 fri og i alt 12 pr 6. Danske Åbne Kortbane I Greve ( November ). Her deltog Isa og Marius. Marius svømmer en flot 14 plads hjem i 200 fri i ny pr. 1.52, DÅM i Odense februar Her deltog Ole, Alexander, Stefan, Tue, Tobias og Josephine og det blev til hele 21 pr. En procentdel på 92 af alle starter var nye pr. Ny Børneklubrekord til Tue i 50 bryst i 0.35,01 8. Øst Langbane I Ballerup Marts Her deltog Marius, Mathias, Clara og Thyra. 4 pr. 2 klubrekorder fordelt på 1 junior og 1 senior rekord, 2 A-finaler og 4 B-finaler. 1 Junior Bronze medalje til Thyra i 200 fly i 2.24,35.

8 LF SWIM Startfællesskabet LF SWIM, der består af Svømmeklubben Syd og Nakskov Svømmeklub har vist rigtig gode takter i den forgange sæson. 3 svømmere deltog på udviklingslandsholdet i åbenvandsvømning henover sommeren (Jonas Gram Lange SYD, Mathias Aner SYD og Mads Holm Nakskov). Et stort hold på hele 30 svømmere deltog sammen på træningslejr i uge 6 og 7 ( 11 dage ) igen i år gik turen til Titanic Deluxe Belek ( Tyrkiet ), det blev en rigtig fin træningslejr, med masser af positiv motivation og der blev tilbage lagt mellem km, en god portion løb, dryland og vægttræning oveni. I sæsonens løb har vi yderligere lavet 5 træningsweekender i LF-regi. LF SWIM vandt suverænt holdmesterskabet i 4 division med over 1000 point. Det lykkedes også at være repræsenteret ved sommerens Nordiske Junior Mesterskaberskab på Langbane som foregik på Færøerne hvor Melanie Eggertsen NSK tog en flot bronze hjem i 200 ryg 2.24,64 og nr 4 på 100 ryg. I mesterskabsregi ender LF SWIM med 26 mesterskabsmedaljer samt 79 individuelle finale placeringer Internationale / Invitationsstævner: Triton Open April 2017 blev det til 165 personlige rekorder. 29 medaljer fordelt på 7 guld, 13 sølv og 9 bronze medaljer. 8 klubrekorder. Harboe Water Games Juni 2017 blev det til 54 personlige rekorder. 13 medaljer fordelt på 5 guld, 4 sølv og 4 bronze. Ringsted cup september 2017 blev det til i alt 150 pr. Stævnet var stærkt besat i år men det blev alligevel til 9 guld, 12 sølv og 10 bronzemedaljer samt 7 klubrekorder. Køge Open November 2017 blev ligeledes en stor succes med hele 155 pr. 29 medaljer fordelt på 18 guld, 4 sølv og 7 bronze samt 1 Klubrekord Næstved Swim Cup Januar 2018 her blev det til 112 personlige rekorder. 49 medaljer fordelt på 14 guld, 19 sølv og 16 bronzemedaljer Med Sportslig Hilsen Bo Røse, Elite Træner

9 Referatet er godkendt af Lene Madegaard, dirigent

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F.

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Lene Madegaard (LM) som dirigent. Enstemmigt vedtaget. v 2. Bestyrelsens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent Lars P. Gram valgt Valg af referent - Marie-Louise L. Lange valgt. Jakob Aner

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 28. maj 2018

BESTYRELSESMØDE 28. maj 2018 BESTYRELSESMØDE 28. maj 2018 1 Til stede Afbud Referent 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Nyt fra Bo Røse skæve træningstider op mod sommerferien Morten, Flemming, Anders M., Kalle, Bo Røse,

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017 SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017 TILSTEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Bo, Anders, Lars, Bo, Anders, Tine Sandra, Flemming Tine 1. Nyt fra Bo 4. afsnit af klubmesterskab er afviklet med mange

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 17. marts 2016 kl Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 17. marts 2016 kl Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 17. marts 2016 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent Lene Madegaard valgt. Valg af referent - Marie-Louise L. Lange valgt. Lene Madegaard

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Tirsdag den 28. marts 2017 kl Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Tirsdag den 28. marts 2017 kl Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Lene Madegaard som dirigent. Lene Madegaard

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019

BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019 BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019 TILSTEDE: AFBUD Referent 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Lene Madegaard Bevæg dig for livet Kalle, Anders, Flemming, Pia, Lene Madegaard, Morten, Christina, Gitte,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018

BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018 1 BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018 TILSTEDE: AFBUD Referent 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Nyt fra Bo Røse - skæve træningstider op mod sommerferien Anders M., Kalle Tina, Flemming, Bo Røse,

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018

Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018 Repræsentantskabsmøde VAT-CPH 2017/2018 Sted: Mødet blev holdt i Campus, Vallensbæk Referent: Torben Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om Startfællesskabets organisatoriske virksomhed ved formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 Referat generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger 1. Formand 2. Afdelingslederne 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab og oplæser revisionens evt. bemærkninger

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30

Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Nyborg Svømmeklub Indkaldelse til generalforsamling, 7. marts 2017 kl. 19 til 21:30 Kom og deltag i Nyborg Svømmeklubs ordinære generalforsamling og får indflydelse i din svømmeklub! Adgang for alle, men

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling Penya Barcelonista de Copenhagen 30. maj 2015 kl. 18.00

Dagsorden. Generalforsamling Penya Barcelonista de Copenhagen 30. maj 2015 kl. 18.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsidenten s aflæggelse af årsberetning 4. Kasseren's forelæggelse af regnskab for indeværende sæson til godkendelse 5. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl ALEV Referat fra generalforsamling i aslev vømmeklub Dagsorden iflg. vedtægterne: Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 19.00 1.1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ven Erik Gade. ven Erik Gade blev valgt.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

22. Januar 2019, kl. 19:00

22. Januar 2019, kl. 19:00 22. Januar 2019, kl. 19:00 Dagsorden for generalforsamling 22-01-2019 : 1. Valg af dirigent og to stemmetællere. 2. Formanden aflægger beretning om virksomheden. 3. Kassereren aflægger regnskab. 4. Kontingent

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 13. marts 2018 Kl. 19.30 i klublokalet Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent Knud Høyer er foreslået af bestyrelsen og blev valgt 2. Formandens beretning

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode:

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode: Generalforsamling 2009 Dagsorden og referat generalforsamling GENERALFORSAMLING I VEJEN SVØMMEKLUB TORSDAG DEN 24. FEBRUAR 2009 KL. 19.00 I VEJEN IDRÆTSCENTER DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (og referant)

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BRAMMING KOSMORAMA Revideret d. 27. marts 2012 Stiftet den 09.12.2006 Navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Bramming Kosmorama med hjemsted i Esbjerg Kommune. Foreningens adresse

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere