ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly"

Transkript

1 side 1 af 9 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2014 ÅRSBERETNING 2013 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2013 af: Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem Christian Skov Suppleant Frank Drinhaus Året 2013 er det fjerde år i Forsikringsklubbens 40 årige historie, hvor Forsikringsklubben har været selvadministrerende med kaskoforsikringen, hvilket har resulteret i lavere forsikringspræmier, større tilbagebetalinger og ikke mindst markedets bedste forsikringsdækning. Forsikringsklubben tilbyder i dag flyforsikringer omfattende tredjemandsansvar, passageransvar og kasko, forsikring til trailere / transportvogne samt ansvarsforsikringer til klubbernes selvkørende materiel. Forsikringsklubbens kasko-reassurancen er fortsat i Inter Hannover, og det er vi glade for. QBE-Forsikring har lukket sin flyforsikringsafdeling pr. 1. januar Forsikringsklubben vil igen sondere forsikringsmarkedet til Som oplyst på forrige Generalforsamling, er kaskopræmierne for summerne over kr ,- både for privat- og klubfly blevet nedsat pr. 1. juli 2013, for at imødegå konkurrencen fra de øvrige forsikringsselskaber. Forsikringsklubbens bestyrelse har valgt at afskaffet den ekstra selvrisiko på 50 % i 2 år, som normalt ville være for en pilot, som laver en skade. Årsagen hertil er, at der har været ganske få skadestilfælde samt at selvrisikobeløbet er afhængig af den valgte selvrisiko på policen. Alle præmietakster fra 2013 fortsætter i Motoransvarsforsikringer til klubbernes uindregistrerede motorkøretøjer: Forsikringsklubben har siden 1. januar 2008 tilbudt motoransvarsforsikringer til klubbernes uindregistrerede motorkøretøjer med over 20 HK igennem forsikringsselskabet Concordia / Himmerland. Den årlige præmie er pr. 1. januar 2014 på kr. 801,- pr. motorkøretøj. Alle selvkørende motorkøretøjer op til 20 HK er gratis dækket af DIF-Forsikringsordningen, men det omfatter kun små græsslåmaskiner og lignende til ejendommens drift. Klubbernes selvkørende køretøjer, traktorer, uindregistrerede biler kan betjenes af klubbens medlemmer såfremt de har et kørekort til traktor (16 år) eller til bil (18 år).

2 side 2 af 9 Forsikringsklubben har aftalt med forsikringsselskabet at lastbiler monteret med spil, som kun kører på flyveklubbens eget område, kan føres at medlemmer med almindeligt lille kørekort (B) til 3500 kg. Spil som ikke er selvkørende, men trækkes af andet køretøj, skal ikke omfattes af en motoransvarsforsikring, da det er omfattet af det trækkende motorkøretøj. Golf-vogne skal i lighed med de øvrige uindregistrerede køretøjer have en motoransvarsforsikring, men kan betjenes af DSvU-medlemmer med minimum knallert kørekort (16 år). Der var ved årsskiftet 100 motoransvarsforsikringer i kraft. (fremgang på 1 stk.). Der mangler fortsat enkelte større klubber i denne billige og fordelagtige ordning. Vi skal gøre opmærksom på, at uanset om man ejer sin egen plads eller ej, så er pladsen at betragte som en offentlig plads. De uindregistrerede køretøjer, man anvender i den daglige drift, skal være ansvarsforsikrede, og klubben løber en unødvendig risiko, hvis der ikke tegnes ansvarsforsikring på disse køretøjer, samt at det er et krav at føreren har et kørekort. Flyansvarsforsikringen: Forsikringsklubben har siden 1. januar 2006 tilbudt klubberne fordelagtige flyansvarsforsikringer. Fællespolicen var oprindeligt tegnet igennem Inter Hannover, har været i QBE i og nu tilbage i Inter Hannover fra 1. januar Pr. 1. januar 2013 kostede ansvarsforsikring kr. 950,- og passagerforsikring kr. 950,-. Disse takster er også gældende for Forsikringsklubben er opmærksom på en EU regulering 785/2004 som oplyser at der ikke kræves passageransvarsforsikring til 2 sædet fly med en MTOM på under 500 kg. Bestyrelsen for Forsikringsklubben har den holdning at vi kun tegner forsikringer til 2 sædet fly med passager-ansvarsforsikring. Flyvning uden for Europa: Flyansvarsforsikringen omfatter som standard kun Europa, men kan mod et tillæg på 50 % udvides til andre geografiske områder, hvilket skal aftales fra gang til gang med Forsikringsklubben. Fly-Kaskoforsikringen: Som nævnt indledningsvis er året 2013 det fjerde år i Forsikringsklubbens 40 årige historie, hvor Forsikringsklubben har været selvadministrerende på kaskoforsikringen, og som følge heraf har Forsikringsklubben opnået en betydelig administrativ besparelse, samt at vi er selvbestemmende på de indbyrdes præmieniveauer mellem klubfly og privatfly og ikke mindst på forskudspræmien. Bestyrelsen har pr. 1. juli 2013 besluttet at nedsætte kaskopræmierne med ca. 20 % på summerne som ligger over kr ,- både for privat- og klubfly, blandt andet for at imødegå konkurrencen fra de øvrige forsikringsselskaber. Forsikringsklubben har igen set nærmere på præmieniveauet på de enkelte typer, f.eks. fly uden motor / med turbo motor / selvstartende (ikke TMG), men vi har ikke fundet anledning til at ændre dette set ud fra skadestatistikken.

3 side 3 af 9 Det er bekymrende, at der hvert år sker mindst en dyr skade på grund af uhensigtsmæssig håndtering af motoren. Disse skader har været ret kostbare ( pr. skade) Forsikringsklubbens kasko-forsikringsbetingelser er uændret, men der er en selvrisiko på minimum kr ,- for hoodskader. Vi må her gøre opmærksom på, at kaskoforsikringen kun dækker tyveri af løst- og fastmonteret udstyr såfremt bygningen / hangaren / transportvognen eller flyet var aflåst på skadetidspunktet. Fabrikkerne som leverer dele til DG- og LS-fly opkræver ret store årlige gebyrer i forbindelse med vedligeholdelse af dokumentationen til flyene. Forsikringsklubbens bestyrelse har besluttet med baggrund i tilkendegivelserne på repræsentantskabsmødet forrige år, at disse gebyrer ikke er omfattet af kaskoforsikringen i forbindelse med en kaskoskade. Forsikringsbetingelserne for kaskoforsikringen og ansvarsforsikringen findes på Forsikringsklubbens hjemmeside, Transportomkostninger: Refusion af transportomkostninger i forbindelse med en kaskoskade er max. kr ,-, og der refunderes ikke for omkostninger til overnatning eller fortæring. Transportvogns Kaskoforsikringen: Forsikringsklubben etablerede ligeledes pr. 1. januar 2010 en transportvogns-kaskoforsikring i Concordia / Himmerland Forsikring på en fællespolice med fordelagtige vilkår og præmier. Her skal specielt henledes opmærksomhed på at transportvognen skal være aflåst ved tyveri, ellers er det dobbelt selvrisiko! Der er 6 grupper / summer: (2013 takster) (samme takster i 2014) Transportvogn op til kr , årlig præmie kr. 660 Transportvogn op til kr , årlig præmie kr. 770 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr. 880 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr. 990 Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr Transportvogn op til kr ,- årlig præmie kr Selvrisiko kr ,- af enhver skade, dog dobbelt = kr ,- (2013-niveau) hvis transportvognen ikke var aflåst på skadetidspunktet. Hvis transportvognen bliver synet og godkendt til Tempo-100 (det betyder at man lovligt må køre 100 km i timen i de lande hvor dette er tilladt), er der visse krav som skal opfyldes, bl.a. at dækkene ikke må være ældre end 6 år samt at dækkenes hastighedsmærkning som minimum skal være til 120 km/h.

4 side 4 af 9 Vi må gøre opmærksom på, at det kun er muligt at forsikre indregistrerede transportvogne, samt at der i nogle tilfælde kræves et B/E kørekort, for at forsikringen på bilen og transportvognen er gældende. Transportvogne med værdier på over kr ,- skal foruden trailerlås være forsynet med satellitsporingsudstyr, som gør det muligt enten via internettet eller mobiltelefonnettet at spore traileren, hvilket fremover vil blive påført policen. Flyvning uden for Europa: Her vil forsikringsbestyrelsen pege på forsikringsbetingelserne 2, Geografisk område, at flyejerne skal have flyvetilladelse til det pågældende land af sin klubs flyveledelse. Flyansvarsforsikringen omfatter som standard kun Europa, men kan mod et tillæg på 50 % udvides til andre geografiske områder, hvilket skal aftales fra gang til gang med Forsikringsklubben. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at udvide kaskoforsikringen på transportvognen til at omfatte forsikringsdækning uden for Europa hvorved denne forsikringsdækning enten skal tegnes lokalt eller sammen med en transportforsikring i forbindelse med f.eks. søtransporten. Næsten overalt i Europa dækker det trækkende motorkøretøjs motoransvarsforsikring skader som transportvognen forvolder. Denne regel findes ikke i alle lande, men f.eks. i de oversøiske lande skal der tegnes en særskilt ansvarsforsikring til transportvognen. Havarier og skader i 2013: Forsikringsklubbens skaderegnskab omfatter 9 erstatningssager mod 15 stk. i En gennemgang af uheldene viser, at der er et bredt spektrum af omstændigheder / faktorer / faser af flyvningen, fra klargøring og vurdering før flyvning, starter med spil, flyvning, forberedelse til landing, vindforhold og selve landingen. Der sker mange skader, der ikke har med flyvning at gøre, f. eks. under bugsering af fly. På det årlige møde i januar med Flyvechefer og S-kontrollanter blev skaderne gennemgået og især de unødige skader, som ikke har med flyvning at gøre, blev diskuteret, da disse skader ser ud til at skyldes, at vi ikke behandler vort materiel med den fornødne respekt. Også skaderne, som sker som følge af den ofte forcerede landing, der skal foretages, når motoren ikke starter, er bekymrende. DSvU har i de seneste mange år haft dette punkt på agendaen ved møderne med Flyvechefer og S-kontrollanter, men alligevel har vi cirka et uheld af slagsen pr. år. For at minimere de fejl der opstår / skabes under udøvelse af svæveflyvning, gælder det om at alle der beskæftiger sig med svæveflyvning, skal have en professionel attitude, både elever, piloter, instruktører, ledelse, materiel- og S-kontrollanter. Tabellen nedenfor viser fordelingen af skadestyper Fordeling på skadestyper: Landing på hjemmeflyveplads Landing på fremmed flyveplads Marklanding

5 side 5 af 9 Skoleflyvning, solo (landing) Skoleflyvning m/instruktør (landing) Skader opstået på jorden Havari under flyvning Indbrud/tyveri/hærværk/brand Spilstarter Flyslæb Selvstart Transportvogne Vejtransport af fly Manglende cockpittjek Gammel skade, efterrepareret Skader opstået på jorden er håndteringsskader. Alene denne type skader er ofte meget dyre, da det tit er hoodskader. En udskiftning af en hood koster i området kr. pr. stk.! Bemærk: ud af de 9 skader skyldes de 2 skader andre begivenheder end flyvning!! Selvom vi dyrker en amatørsport, skal alle være professionelle i udøvelse af alle funktioner, der fører frem til og ender med en god flyveoplevelse. NØGLETAL KASKOFORSIKREDE FLY Forsikrede fly, værdi samt ejerforhold: Antal forsikrede År fly Værdi kr. Private fly Klubfly Transport- vogne: Værdi kr (44,0 %) 182 (56,0 %) (42,5 %) 184 (57,5 %) (42,3 %) 188 (57,7 %) (42,4 %) 190 (57,6 %) (44,4 %) 188 (55,6 %) (47,6 %) 184 (52,4 %) (47,5 %) 192 (52,5 %) (49,3 %) 187 (50,7 %) (48,2 %) 197 (51,8 %) (49,2 %) 199 (50,8 %) (50,7 %) 200 (49,3 %) (50,8 %) 203 (49,2 %) (49,7 %) 200 (50,3 %) (48,8 %) 173 (51,2 %) (48,4 %) 167 (51,6 %) (50,7 %) 157 (49,3 %) (50,7 %) 154 (49,3 %) (50,2 %) 156 (49,8 %) Af- og tilgang i 2013: Tilgang: Afgang: Solgt til udlandet 10 stk. Nyt eller brugt fra udlandet 9 stk. Solgt, ikke forsikret mere stk. Fra andet selskab 2 stk. Havareret, ikke i brug 2 stk. Nye ejere, ikke tidligere forsikret 1 stk. Til andet selskab Stk. Genopbygget stk. Slettet Stk. I alt 12 stk. I alt 12 stk.

6 side 6 af 9 Der har ikke været ændring i antal forsikrede fly. Vi forsikrer 313 svævefly med en samlet værdi på knap kr. 115 millioner, hertil kommer værdien af 186 trailere på over kr. 10 millioner. Som det kan ses, har vi i 2013 haft en tilgang på 12 fly og en afgang på 12 fly. Der har været en tilgang på 6 trailere, idet der som regel medfølger en trailer ved køb af et nyt eller brugt fly. Skadefordeling mellem privat- og klubfly: Siden 1992 har vi opgjort skadefordeling mellem privat- og klubfly, tabellen starter ved år ÅR PRIVAT KLUB I ALT Antal Skadeudgift Antal Skadeudgift Antal skader skader Skader Skadeudgift Kr. % Kr. % Kr , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,733 51, , , , , , , , Gennemsnitlig skadesudgift Private svævefly Klubsvævefly

7 side 7 af 9 Skaderegnskab for 2013 Kontingent, forsikringsklubben Kr Forsikringspræmier Kr Salg af vrag Kr Diverse indtægter Kr. 90 Kr I alt Kr Reassurance, Inter Hannover Kr Øvrige præmier Kr Kaskoskader Kr Administration Kr Hensat, tilbagebetaling 2. halvår 2014 Kr I alt Kr Resultat før renter Kr Renter Kr Tilbageført, skadesregnskab Årets resultat Kr Tilbagebetalingsprocenten er beregnet til 44 % af flykaskopræmier. Valg til forsikringsbestyrelsen: På valg til bestyrelsen er: På valg som suppleant er: Christian Skov Frank Drinhaus (villig til genvalg - vælges for en 1 årlig periode) På bestyrelsens vegne Torben Lund Simonsen Forsikringsklubbens regnskab Resultatopgørelse Budget Resultat Budget Omsætning: Årskontingent Ansvarsforsikring,fy Ansvarsforsikring, jordmateriel Kaskoforsikring, fly Kaskoforsikring, trailere Salg af flydele Diverse indtægter Omsætning i alt Omkostninger: Afregning af præmier Skader Lønudgifter Møde og rejseudgifter

8 side 8 af 9 Lokaleomkostninger (lager) Administrationsomkostninger Hensat, overskudsfordeling Omkostninger i alt Resultat før renter: Finansielle indtægter: Renter, pengeinstitutter Finansielle indtægter i alt: Ekstraordinære indtægter: Tilbageført, afsat til skader Periodens resultat Status Balance pr Aktiver: Vestjysk Bank Sydbank Sparekassen Thy Ringkjøbing Landbobank Arbejdernes Landsbank Arbejdernes Landsbank Buffer Aktiver i alt Passiver: Hensættelser Hensat, overskudsdeling Forud betalt præmie Hensat, skader 2012 og Passiver i alt Egenkapital: Egenkapital primo Overført resultat Egenkapital ultimo Passiver i alt Holstebro, den 15. februar 2014 Ove B. Hillersborg

9 side 9 af 9 Bestyrelsen: Torben Lund Simonsen Lars Sverre Rasmussen Christian Skov Revisors påtegning: Jeg har revideret foranstående regnskab for Forsikringsklubben for året 2013, dels ved stikprøvevis kontrol af bilagsmaterialet sammenholdt med registreringerne i bogføringen og dels ved analyse af de enkelte konti i bogføringen. Som et led i revisionen har der i årets løb været foretaget eftersyn af de likvide beholdninger, hvilket ikke gav anledning til bemærkninger. Protokollat herom er tilstillet bestyrelsen. Jeg har konstateret tilstedeværelsen af foreningens likvide beholdninger på statustidspunktet. Foreningen har angiveligt ikke andre aktiver, ligesom der angiveligt ikke er gæld eller andre forpligtelser der bør komme til udtryk i regnskabet, og jeg anser regnskabet for at give et retvisende billede af foreningens finansielle status på tidspunktet for regnskabsafslutningen. Aalborg, den 16. februar 2014 Helge Hald

ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly

ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly side 1 af 6 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2015 ÅRSBERETNING 2014 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2014 af: Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly

ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly side 1 af 9 FORSIKRINGSKLUBBEN Februar 2012 ÅRSBERETNING 2011 for Forsikringsklubben for Svævefly Bestyrelsen bestod i 2011 af Formand Torben Lund Simonsen Bestyrelsesmedlem Lars Sverre Rasmussen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Holstebro Svømmeclub Regnskab 2014 Regnskabet er godkendt på foreningens generalforsamling Holstebro, den / 2015 dirigent Sletten 45, 7500 Holstebro Tlf.: (+45) 9741 2211,

Læs mere

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog. Forsikringer. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 (8) OVERSIGT i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan være

Læs mere

Helle Revisionskontor

Helle Revisionskontor Helle Revisionskontor Statsautoriseret revisionsanpartsselskab Fåborgvej 92 Telefon 75 19 68 88 6753 Agerbæk pj@hellerevision.dk FANØ KUNSTMUSEUM Nord Land 5, Sønderho 6720 Fanø ÅRSRAPPORT 2015 Fanø Kunstmuseum

Læs mere

Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej Agerbæk

Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej Agerbæk Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej 92 6753 Agerbæk Telefon 75 19 68 88 pj@hellerevision.dk FANØ KUNSTMUSEUM Nord Land 5, Sønderho 6720 Fanø ÅRSRAPPORT 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Holstebro Badminton Klub. Regnskab Indhold:

Holstebro Badminton Klub. Regnskab Indhold: Regnskab 2016 Indhold: Ledelsespåtegning Side 2 De uafhængige revisors påtegning Side 3 Foreningsoplysninger Side 4 Ledelsesberetning Side 5-6 Resultatopgørelse 01-01-2016 til 31-12-2016 Side 7-9 Balance

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84 HTH Revision APS Ådalen 27 5863 Ferritslev Tlf. 6598 1905 Fax 6598 2675 torben@hthrevision.dk CVR. nr.: 21 85 94 43 Bank: Spks. Faaborg Årsrapport 2010 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Læs mere

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601 Forsikringsbetingelser Trailerforsikring Version 20-601 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelser MOTORCYKELFORSIKRING VERSION 20-201 Thisted Forsikring A/S Thyparken 16 7700 Thisted Telefon: 96 19 45 00 E-mail: post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk Motorcykelforsikring

Læs mere

Hørsholm Lærerforening

Hørsholm Lærerforening Nyhedsbr Nyhedsbrev nr. 1 marts 2012 Hørsholm Lærerforening Kredsgeneralforsamling Onsdag den 14. marts 2012 kl. 15.15 På Usserød skole (lærerværelset) Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer.

Unionshåndbog FORSIKRINGER. Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. Side nr.: 1 af 8 Forsikringer i Dansk Svæveflyver Union Oversigt over forsikringer med relevans for DSvU, DSvUs klubber og deres medlemmer. DSvUs klubber har et stort ansvar på mange områder, og det kan

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84 HTH Revision APS Ådalen 27 5863 Ferritslev Tlf. 6598 1905 Fax 6598 2675 torben@hthrevision.dk CVR. nr.: 21 85 94 43 Bank: Spks. Faaborg Årsrapport 2011 Ferritslev Vandværk a.m.b.a. CVR nr. 32 82 25 84

Læs mere

Trinord Årsrapport 2014

Trinord Årsrapport 2014 Trinord Årsrapport 2014 Trinord INDHOLDSFORTEGNELSE Side Foreningsoplysninger 1 Bestyrelsens påtegning 2 Den kritiske revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelsen

Læs mere

Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017

Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017 Holstebro Flyveklub Årsregnskab for 2017 UDKAST Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december Indtægter 2016 2017 Budget 2018 Kontingent (1101-1108,1112) 138.621 115.576 125.000 Indskud klubmedlem

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2007 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den / 2017 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE: Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den 17 /3 2016. Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE:

Læs mere

Regnskab 2009. Samt forslag til budget 2010. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub

Regnskab 2009. Samt forslag til budget 2010. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Side 1 af 15 Regnskab 2009 Samt forslag til budget 2010 for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Forudsætninger for budget 2010 Kontingent Medlemmer Kontingent 2009 2010 2010 Kontingent Aktiv 1 600 34 660 kr

Læs mere

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ 93-169 9210 AALBORG SØ ÅRSRAPPORT 2008 Til sikkerhed for ejerforeningen ligger der i box 39 stk. ejerpantebreve á kr. 3.000 og 16 stk. á kr. 17.000, som er udstedt af ejerne

Læs mere

Andkær Vandværk Andkærbygade 9, 7080 Børkop

Andkær Vandværk Andkærbygade 9, 7080 Børkop Andkær Vandværk Andkærbygade 9, 7080 Børkop (CVR-nr. 30 26 77 10) Årsrapport for 2012 Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Årsregnskab

Læs mere

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn

generalforsamling Husk Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Husk generalforsamling Vigtig information til bilisterne i GF Skive og Omegn Bestyrelsen pr. 1. januar 2011 Formand Svend Åge Pedersen Sdr. Alle 30, Ramsing 7860 Spøttrup Kasserer Lars Yde Villaparken

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET 2017-2018 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII. 3. Regnskabsår. Regnskabet er fremlagt

S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII. 3. Regnskabsår. Regnskabet er fremlagt S ktterfrage (Fys'lenner Sfetterfrøgevej 59 8420 Kne6e[ REGNSKAB FOR III - 3III2 2OII 3. Regnskabsår Regnskabet er fremlagt Bestyrelsens regnskabspåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt regnskab for

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2006. Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København

ÅRSREGNSKAB 2006. Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København ÅRSREGNSKAB 2006 Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København Indholdsfortegnelse Ledelseserklæring side 3 Revisionspåtegning side 4 Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december

Læs mere

apoere revision Yderholm Antenneforening Årsregnskab for 2014 F: E: W: addere.dk CVR:

apoere revision Yderholm Antenneforening Årsregnskab for 2014 F: E: W: addere.dk CVR: apoere revision S T A T S A U T O R I S E R E T REVISI O N S P A R T N E R S E L S K A B Yderholm Antenneforening Årsregnskab for 2014 Galoche Allé 6 4600 Køge T: 56 64 05 00 F: 56 64 05 25 E: posl@adclere.dk

Læs mere

Årsrapport for Budget Resultatopgørelse 2015 Balancedato 31/ Regnskab Resultatopgørelse 2014 Balancedato 31/ (Regnskabsklasse A)

Årsrapport for Budget Resultatopgørelse 2015 Balancedato 31/ Regnskab Resultatopgørelse 2014 Balancedato 31/ (Regnskabsklasse A) Navn på klub GF Forsikringsklubben Pas På, klub 114 Valdemarshaab 1, 1. tv. 4600 Køge Telefon 56142487 E-mail pp@gfforsikring.dk Hjemmeside: gfpaspaa.dk CVR- nr. 33081766 Budget Resultatopgørelse 2015

Læs mere

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004

DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG. Årsrapport 2004 DEN RADIKALE VÆLGERFORENING FOR KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG CVR nr. 13 94 64 42 Årsrapport 2004 Årsrapporten er godkendt på foreningens hovedgeneralforsamling København, den / 2005 dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7

Regnskab for året 2010. Budgetforslag for året 2011. 7 7-69 ~]@U@[{@ITO~ITO@@ITO ~D~@@~@ Indholdsfortegnelse Foreningen aflejlighedsejere under matrikel nr. 924 e, Aarhus købstads bygrunde Mejlgade 67-69,8000 Århus C Regnskab for året 2010 Budgetforslag for

Læs mere

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland

Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland Vedtægter for GF Finans og GF Østsjælland 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Finans og GF Østsjælland F.M.B.A. Dens hjemsted er Køge Kommune. Klubbens binavne er GF Finans, GF Østsjælland, GF Roskilde

Læs mere

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK

Læs mere

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj Ishøj Golfklub Køgevej 275 2635 Ishøj Årsrapport for året 2013 (9. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side. Bestyrelsens påtegning... 1. Erklæring om assistance afgivet af uafhængige revisor... 2. Foreningsoplysninger...

Læs mere

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2014

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2014 NV REVISION ApS Nålemagervej 14. 7490 Aulum Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum Årsrapport for 2014 Generalforsamling afholdes den 23/4 2015 kl. 19,15 i Aulum Fritidscenter. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B

L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B L O L L A N D F A L S T E R S V Æ V E F L Y V E K L U B LOVE 1 Klubbens navn er Lolland Falster Svæveflyveklub, tilsluttet Dansk Svæveflyver Union og Kongelig Dansk Aeroklub, samt medlem af Dansk Idræts

Læs mere

Regnskab Ishøj Golfklub 2017

Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Regnskab Ishøj Golfklub 2017 Indtægter Realiseret Budget Difference Kontingent 319.900,00 290.000,00 29.900,00 Tilskud fra Ishøj Kommune 48.860,00 43.000,00 5.860,00 Turneringsudvalg 12.455,89 5.000,00

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Michael Hammershøj

Læs mere

Regnskabssammendrag 2013

Regnskabssammendrag 2013 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

FAABORG VEST ANTENNEFORENING ÅRSRAPPORT

FAABORG VEST ANTENNEFORENING ÅRSRAPPORT BDO ScanRevision Assensvej 4, Box 116 Statsautoriseret revisionsaktieselskab DK-5600 Faaborg CVR-nr. 20 22 26 70 Tlf: 63 61 41 00, Fax: 63 61 41 01 www.bdo.dk E-mail: Faaborg@bdo.dk FAABORG VEST ANTENNEFORENING

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2013 30. september 2014 Balance 30. september 2014 ØSTERFÆLLED TORV 10,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005

Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18. Årsrapport for 2005 Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18, 8000 Århus C Årsrapport for 2005 (27. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens årsberetning og påtegning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4.

Andelsboligforeningen Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2008/2009. (4. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34 Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2008/2009 (4. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2009 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Årsrapport REGNSKABSÅR 01.01. 2013 31.12.2013

Årsrapport REGNSKABSÅR 01.01. 2013 31.12.2013 Årsrapport REGNSKABSÅR 01.01. 2013 31.12.2013 Indholdsfortegnelse Indehavers påtegning side 2 Revisor erklæring side 3 Virksomhedsoplysninger side 4 Ledelsesberetning side 5 Anvendt regnskabspraksis side

Læs mere

S fetterfrage g)rs'lenner Sfetterfiagwej 59 84201(ne6e[ REGNSKAB FOR TII _ 3III2 2OI2. 4. Regnskabsår

S fetterfrage g)rs'lenner Sfetterfiagwej 59 84201(ne6e[ REGNSKAB FOR TII _ 3III2 2OI2. 4. Regnskabsår S fetterfrage g)rs'lenner Sfetterfiagwej 59 84201(ne6e[ REGNSKAB FOR TII _ 3III2 2OI2 4. Regnskabsår Bestyrelsens regnskabspåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt regnskab for 2012 for foreningen Sletterhage

Læs mere

Nr. Nebel Fællesantenne AMBA v/formand Henning Borg Vesterled 7 6830 Nr Nebel. CVR-nummer: 17 98 44 46. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31.

Nr. Nebel Fællesantenne AMBA v/formand Henning Borg Vesterled 7 6830 Nr Nebel. CVR-nummer: 17 98 44 46. ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. Vesterled 7 6830 Nr Nebel CVR-nummer: 17 98 44 46 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2015 Godkendt på foreningens generalforsamling, den 8. marts 2016 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning...

Læs mere

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2015

Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum. Årsrapport for 2015 REGISTREREDE REVISORER Aulum Vandværk A.M.B.A. Rugbjergvej 3, Aulum Årsrapport for 2015 Generalforsamling afholdes den 28/4 2016 kl. 19,15 på Hotel Aulum. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2009 til 31. december 2009 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund

Læs mere

Regnskabssammendrag 2012

Regnskabssammendrag 2012 Indhold Regnskabssammendrag 1. januar 31. december 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Andelsselskabsoplysninger 4 Resultatopgørelse 5 Balance 6 Pengestrømsopgørelse 8 Noter 9 1

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1

(31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 (31-10-2012) Elin Christophersen - Udkast årsrapport 2011 (1).pdf Side 1 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg CVR-nr. 20 65 09 31 Årsrapport 01.01.2011-31.12.2011 13. regnskabsår (31-10-2012)

Læs mere

Præstø Sejlklub - PSK

Præstø Sejlklub - PSK Præstø Sejlklub - PSK Årsregnskab 2018 Resultatopgørelse 1. januar til 31 december 2018 Balance pr. 31. december 2018 Budgetforslag Godkendt på generalforsamlingen den 28. marts dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN

GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN GRUNDEJERFORENINGEN EPPEDALEN v/ kasserer Ole Tang Christensen, Bøgen 19, Svogerslev, 4000 Roskilde Resultatopgørelse 1. oktober 2014 30. september 2015 Balance 30. september 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Greve Strands Revision

Greve Strands Revision \ vi Registreret Revisor FRR Frank Eliasson Centerholmen 16, 2 2670 Greve Tlf 43 9703 60 Fax 43 97 03 69 info@greverevision.dk www.greverevision.dk Jyllinge Kabel-TV Forening Årsrapport 1. januar 2010

Læs mere

RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ SVENDBORG

RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ SVENDBORG RYSLINGE FRIMENIGHED EDELSMINDEVEJ 11 5700 SVENDBORG ÅRSRAPPORT 2018 Godkendt på ordinære generalforsamling Den / 2019 Dirigent 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning... 3 Den uafhængige

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2008 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund

Læs mere

ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S

ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S ERIKSGAARD INVEST OG UDLEJNING A/S Eriksborgvej 25 8960 Randers SØ Årsrapport 1. januar - 31. december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2016 Frank

Læs mere

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr. 52 42 79 16) 4720 Præstø Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Revisionens formål og formelle indhold... 2 3. Revisionens

Læs mere

1. JANUAR DECEMBER 2016 GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE

1. JANUAR DECEMBER 2016 GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE ÅRSRAPPORT 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2016 GRUNDEJERFORENINGEN WEGENERSMINDE Godkendt på grundejerforeningens ordinære generalforsamling, den / 2017 Dirigentens navn tillige med blokbogstaver INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Feldballe Vandværk I/S

Feldballe Vandværk I/S Feldballe Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Feldballe Vandværk I/S Bestyrelse Peter Friis Rasmussen, formand Michael Frederiksen, næstformand René Lundø Jakobsen, kasserer Arne

Læs mere

Regnskab 2010. Samt forslag til budget 2011. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub

Regnskab 2010. Samt forslag til budget 2011. for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Side 1 af 14 Regnskab 2010 Samt forslag til budget 2011 for Aviator Aalborg Svæveflyveklub Forudsætninger for budget 2011 Kontingent Medlemmer Kontingent 2010 2011 2011 Kontingent Aktiv 1 660 34 673 kr

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET 2018-2019 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014 Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Revisionsprotokollat for 2014 Indholdsfortegnelse 1.0 Revision af årsrapporten for 2014 48 1.1 Indledning 48 1.2 Konklusion på den udførte revision og revisionspåtegning

Læs mere

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014.

Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Side 1 Bestyrelsens påtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsregnskabet for 2014. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med god regnskabsskik. Vi anser den valgte regnskabspraksis

Læs mere

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010

Gjesing Fritidsskole. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010 Gjesing Fritidsskole Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2010 til 31. december 2010 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund Hadsten Registreret

Læs mere

Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond

Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond Lejre Lærerforening, kredsen og særlig fond CVR-nr. 43 74 68 12 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2017 Aries statsautoriseret revisionsanpartsselskab E-Mail: info@ariesrevision.dk www.ariesrevision.dk

Læs mere

Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng

Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Årsrapport for 2012 Nærværende årsrapport er godkendt på foreningens generalforsamling Den / 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse side Foreningsoplysninger 3 Ledelsespåtegning

Læs mere

Københavns Tandlægeforening

Københavns Tandlægeforening Københavns Tandlægeforening Amaliegade 17 1256 København K CVR.nr.: 18 20 84 15 Årsregnskab for 2013 Indholdsfortegnelse FORENINGSOPLYSNINGER Side 2 BESTYRELSENS UNDERSKRIFTER - 3 REVISIONSPÅTEGNING -

Læs mere

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg Årsrapport 01.01.2010-31.12.2010 CVR-nr. 20 65 09 31 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. - 2010 2 Indholdsfortegnelse Side Årsberetning... 3 Erklæring folkevalgt revisor...

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2016/2017 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

Ejerforeningen Klintholm Marinapark f.m.b.a Klintholm Havn 4791 Borre

Ejerforeningen Klintholm Marinapark f.m.b.a Klintholm Havn 4791 Borre Ejerforeningen Klintholm Marinapark f.m.b.a Klintholm Havn 4791 Borre Årsrapport 2011 CVR-nr. 29 55 61 72 Revisionsfirmaet A. Rolf Larsen, Sjælland - statsautoriserede revisorer a-s Metalgangen 9-11A 2690

Læs mere

Ejendomsselskabet af 1. februar 2016 ApS

Ejendomsselskabet af 1. februar 2016 ApS Ejendomsselskabet af 1. februar 2016 ApS Østre Alle 4 9800 Hjørring Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018

Læs mere

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S

DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK I/S Allan Nielsen Finn Diederichsen Registrerede revisorer CVR-nr. 27 49 24 87 Aabenraavej 1A 6100 Haderslev Telefon: 7453 4220 mail@rnd-partner.dk www.rnd-partner.dk DJERNÆS-SDR.VILSTRUP STRANDS VANDVÆRK

Læs mere

Side 1. Indholdsfortegnelse. De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3-4

Side 1. Indholdsfortegnelse. De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2. Revisionspåtegning Side 3-4 Årsregnskab 2016 Side 1 Indholdsfortegnelse De valgte revisores og bestyrelsens godkendelse af regnskabet Side 2 Revisionspåtegning Side 3-4 Resultatopgørelse for året 2016 Side 5 Balance pr. 31. december

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2009 4. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård

Ejerforeningen Skodsborg Solgård BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab CVR-nr. 20 22 26 70 www.bdo.dk Havneholmen 29 DK-1561 København V Tlf: 39 15 52 00 Koebenhavn@bdo.dk Ejerforeningen Skodsborg Solgård Årsrapport 2011/12 Årsrapporten

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2005. Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K

ÅRSREGNSKAB 2005. Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K ÅRSREGNSKAB 2005 Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K Indholdsfortegnelse Ledelseserklæring side 3 Revisionspåtegning side 4 Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december

Læs mere

Grundejerforeningen RUDEHAVEN

Grundejerforeningen RUDEHAVEN Grundejerforeningen RUDEHAVEN Årsregnskab 2015/2016 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5-6 Balance 7 Noter til regnskabet 8-9 Side 2 PÅTEGNINGER

Læs mere

Vedtægter for. GF-Skov og Natur

Vedtægter for. GF-Skov og Natur Vedtægter for GF-Skov og Natur 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF-Skov og Natur, og klubbens hjemsted er den til enhver tid værende klubformands privatadresse. 2 Formål Klubbens formål er at varetage

Læs mere

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling København NV den / 2013 Dirigent Side PÅTEGNINGER

Læs mere

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003

Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C. Dansk Skaksalg ApS. Årsrapport 2003 Audit Kontoradresse Bruuns Galleri Århus Postadresse Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 86 76 46 01 www.kpmg.dk Årsrapporten indeholder 13 sider Indhold Påtegninger

Læs mere

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN

BRYGGENS KAJAK CLUB RUNDHOLTSVEJ 93 2300 KØBENHAVN BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN (Bilag 2) Årsrapport 2014 Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling den 2015 Dirigent s. 1 BRYGGEN KAJAK CLUB RUNDHOLTVEJ 93 2300 KØBENHAVN Årsrapportens

Læs mere

Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab Over Jerstal Vandværk a.m.b.a. Hovedgaden Øst 76 A Over-Jerstal 6500 Vojens

Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab Over Jerstal Vandværk a.m.b.a. Hovedgaden Øst 76 A Over-Jerstal 6500 Vojens Årsregnskab 2016 1 SELSKABSOPLYSNINGER Selskabet Over Jerstal Vandværk a.m.b.a. Hovedgaden Øst 76 A Over-Jerstal 6500 Vojens CVR nr. 34 00 18 39 Stiftet 1. Januar 2012 (30.7.1936) Regnskabsår 1. Januar

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2013 8. regnskabsår UNIVERSITETSPARKEN 2 4000 ROSKILDE TLF.46 36 11 99 FAX 46 32 18 32 CVR -NR. 28

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej 25 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2007 2. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2010 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for poul due jensen s fond 1. januar - 31. december Note 2010 2009 Administrationsomkostninger 1 (4) (3) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Frederiksberg Frederiksværk Hadsten Hillerød

Læs mere

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.:

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.: Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder CVR-nr.: 33 44 01 03 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 34 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2018...

Læs mere

NYBYG NORD ApS. Sct Knuds Alle Hjørring. Årsrapport 1. oktober september 2015

NYBYG NORD ApS. Sct Knuds Alle Hjørring. Årsrapport 1. oktober september 2015 NYBYG NORD ApS Sct Knuds Alle 34 9800 Hjørring Årsrapport 1. oktober 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/03/2016 Carsten Skovmose

Læs mere

AlmenNet Årsregnskab 2013

AlmenNet Årsregnskab 2013 AlmenNet Årsregnskab 2013 Sekretariat: BL - Danmarks Almene Boliger Indhold Side Hovedtal 3 Årsberetning 4 Revisionspåtegning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Side 3 4 års hovedtal

Læs mere

Foreningen af lejlighedsejere under matr. nr. 285 Årsrapport for

Foreningen af lejlighedsejere under matr. nr. 285 Årsrapport for Foreningen af lejlighedsejere under matr. nr. 285 Årsrapport for 01.01.2014-31.12.2014 Vest Administrationen A/S Gammel Vartov Vej 20 2900 Hellerup Tlf: 3324 6126, www.vestadm.com Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub

Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub Navn Vedtægter for Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub 1 Klubbens navn er Frederikssund-Frederiksværk-Flyveklub (FFF). Klubbens hjemsted er Frederikssund. Formål 2 Klubben er en amatørorganisation, hvis

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

KLUBBEN FOR FIELD TRIAL SPANIELS ÅRSRAPPORT

KLUBBEN FOR FIELD TRIAL SPANIELS ÅRSRAPPORT Tlf: 63 12 71 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab odense@bdo.dk Fælledvej 1, Box 19 www.bdo.dk DK-5100 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 KLUBBEN FOR FIELD TRIAL SPANIELS ÅRSRAPPORT 2012 CVR-NR. 31

Læs mere