Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden"

Transkript

1 Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen afholdt konstituerede bestyrelsen sig på følgende vis: Formand: Bjarne Kasserer: Birthe Sekretær: Susanne Redaktør af Lokalnyt: John PR: Bjarne Hjemmeside: John Program På medlemsmøderne i april og maj aftalte vi at tage følgende emner op på møderne frem til næste generalforsamling: Flere cykelstativer maj Cyklistplanen maj og september Flere medlemmer, aktive juni P-huse juni og august Røde Port august Billedforedrag august og november Facebook - september Landsmøde, herunder forslag til Vi mener programmet september og oktober Cykelture 2017 oktober og november. Møde med Veje og Grønne Områder november, december, januar og februar Bestyrelsen har arbejdet med emnerne i programmet, men bestyrelsen har også arbejdet med mange andre emner i den forløbne periode. Vi udsender efter hvert medlemsmøde et referat, hvor man i detaljer kan følge vores arbejde. Er du medlem af afdelingen i Roskilde, kan du få referaterne tilsendt pr. mail.

2 Cyklistplanen Arne deltog den 11. april i en workshop i Roskilde kommune omkring arbejdet med en ny Cyklistplan. Den nye Cyklistplan skal afløse Cyklistplanen I forbindelse med workshoppen havde Roskilde kommune udsendt et link, som gjorde det muligt for borgere i Roskilde at svare på et spørgeskema om transportvaner. Svarene fra dette spørgeskema skal danne baggrund for et cykelregnskab På baggrund af referatet fra workshoppen har vi udarbejdet fyldige kommentarer/forslag til, hvad vi kan ønske os af den nye Cyklistplan. De blev sendt til kommunen efter vores medlemsmøde i maj. Forslaget kan læses i sin helhed på vores hjemmeside. Vi anbefalede bl.a. at den nye plan skulle indeholde følgende overordnede mål: Kvaliteten af cykelstierne skal forbedres Flere borgere skal vælge cyklen som transportmiddel Flere børn skal cykle til skole og i fritiden. Fremkommelighed, sikkerhed og tryghed skal forbedres for alle cyklister Forbedre forholdene for cykelparkering Flere skal bruge cyklen til rekreation og cykelturismen skal fremmes. Flere skal vælge at kombinere cykel med bus og tog. Flere skal bruge cyklen til indkøb Det var de overordnede mål fra den gamle cyklistplan tilføjet 3 nye mål og en ændring/tilføjelse til et af målene. De nye mål og tilføjelsen er fremhævet. Kommunen sendte et færdigbearbejdet forslag til Cyklistplanen i høring sidst på året. Kommunen skrev i den forbindelse, at de håbede, vi kunne se at mange af vores ønsker (fra vores forslag i maj) var imødekommet. Vi indsendte vores kommentarer til det færdigbearbejdede forslag til Cyklistplanen efter vores møde i december. Det er trukket ud med vedtagelsen af Cyklistplanen. Den forventes nu vedtaget til maj Cykeldag på Stændertorvet Lørdag den 16. april var der Cykeldag på det nye Stændertorv. Et arrangement, Roskilde afdeling var initiativtager til, og hvor 5 andre cykelorganisationer deltog. Alle foreninger havde en bod, der vendte ud mod gågaden. Formålet var at fortælle

3 Roskildenserne om de mange muligheder, der er for at komme ud at cykle sammen med en forening samt at hverve nye medlemmer. Der var pænt mange, der besøgte Cyklistforbundets bod, og vi fik delt mange hvervefoldere ud. Arrangementet forløb på mange måder godt, og de andre foreninger var tilfredse med arrangementet. Lidt flot kan man sige, at vi som cyklister fik indviet det nye Stændertorv lidt før den officielle indvielse. Men hvervningen gav ikke resultat! Fra forbundet fik vi oplyst antallet af medlemmer i Roskilde et par dage før arrangementet og antallet en måned efter. Arrangementet havde ikke resulteret i flere medlemmer. Det er åbenbart ikke den type aktiviteter, vi skal satse på for at få flere medlemmer. Heldigvis er der en af vores andre aktiviteter, der har givet flere medlemmer, og det er cykelture om formiddagen. Så det er nok den type aktiviteter, vi skal satse på for at få flere medlemmer. Cykelstativer På medlemsmødet i maj talte vi om, hvor der kunne være flere cykelstativer, der blev nævnt Algade, Skomagergade, Stationerne, sportshaller og busstoppesteder. Der kunne laves en plan for hele kommunen over cykelstativer, det blev der f.eks. lavet i Hvidovre. I vores forslag til Cyklistplanen indgår flere forslag til at forbedre forholdene for cykelparkering. Flere medlemmer og aktive På vores medlemsmøde i juni havde vi en drøftelse af, hvad der måske kan skaffe flere medlemmer og aktive. Der blev nævnt: Afgrænsede opgaver til mulige medlemmer/aktive. Opgaverne kunne eksempelvis være parkeringshus nej tak eller Facebook redigering. Cykelløb, familie cykelturs dag, ny lokal hvervefolder og flere med på formiddagsholdet blev nævnt som muligheder for at få flere medlemmer. Bjarne har i august skrevet til Tove i nord og Arne og Anne i syd, om de kunne tænke sig at oprette formiddags-cykeltursgrupper der, da det har vist sig, at vores formiddagsgruppe har givet os nye medlemmer.

4 Kontaktperson i Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen har besluttet at tilknytte en kontaktperson til alle afdelingerne. Vi fik at vide i foråret, at Landsformand Jette Gotsche var blevet HB s kontaktperson for vores afdeling. I den forbindelse ville Jette gerne møde os til en snak om, hvad kontaktperson-arbejdet går ud på. Det blev til at Jette kom med til vores medlemsmøde i september. Her fortalte hun i sær om mulighederne ved at afdelingen kom på Facebook. Fra januar 2017 har vi fået suppleant til Hovedbestyrelsen Flemming Nielsen som ny kontaktperson i stedet for Jette. Friluftsrådet Peter Krarup repræsenterer Cyklistforbundet Roskilde afdeling i Friluftsrådet. Peter har i januar 2017 orienteret os om Handleplanen for Nationalparken, og om de kommentarer, som Kredsbestyrelsen i Friluftsrådet har sendt til planen vedrørende cyklister. Ny Østergade projektet og P-huse Kommunens planer om byfortætning betyder bl.a. parkeringshuse og gennemførelse af Ny Østergade projektet (kaldet Røde Port projektet). Bjarne skrev et læserbrev på vegne af bestyrelsen om Ny Østergade projektet, parkeringshuse og byfortætning, der blev bragt i Roskilde Avis. Endvidere blev læserbrevet sendt direkte til medlemmerne af Roskilde Byråd. I læserbrevet vender vi os imod Ny Østergade projektet og parkeringshuse, fordi det vil generere meget mere biltrafik til Roskilde by. 4 politikere svarede på læserbrevet. Jeppe Trolle fra Byrådet satte sit svar i Roskilde Avis som læserbrev. Til et møde på Rådhuset fik jeg kendskab til, at der var udarbejdet en rapport over udviklingen i trafikken i Roskilde af firmaet MOE Tetraplan. Ved læsning af rapporten stod det klart, at biltrafikken, hvis forudsigelserne holder stik, vil udvikle sig til et meget alvorligt problem for Roskilde by. Jeg bad Jens E. Pedersen, der har været ansat i vejdirektoratet, om at læse rapporten. Han sendte et skriftligt svar, hvor han bl.a. tilkendegiver, at trafikken vil bryde sammen (i den mest belastede time) i Roskilde by. Vi inviterede byrådsmedlem Jeppe Trolle til at deltage i vores medlemsmøde for, at vi kunne tale om

5 trafikproblemerne i forbindelse med Ny Østergade projektet. Vi præsenterede Jeppe for de vigtigste fakta i trafikrapporten. Jeppe lovede, at han efter vores møde ville stille nogle spørgsmål på vegne af os til Forvaltningen, der tog udgangspunkt i rapporten fra MOE Tetraplan. Som sagt så gjort. Spørgsmålene blev stillet til forvaltningen, og forvaltningen har sendt et svar på spørgsmålene til Jeppe og alle medlemmerne af Byrådet. Forvaltningen giver i deres svar bl.a. udtryk for, at de kun lige er begyndt arbejdet med at finde løsninger på de trafikale udfordringer. Bestyrelsen forfølger sagen, bl.a. fordi meget tyder på, at de trafikale udfordringer ikke kan løses ordentligt, og at trafikken vil bryde sammen, som Jens E. Pedersen forudsiger. Læs nærmere om sagen i Lokalnyt. Møde med Veje og Grønne Områder Hvert år holder vi et møde med Veje og Grønne Områder (Roskilde kommunes afdeling for trafik mv.). Vi sender før mødet en liste med spørgsmål til vores kontaktperson i Veje og Grønne Områder vedrørende forskellige vej- og stiforhold. Spørgsmålene fungerer som en slags dagsorden for mødet. I år holdt vi mødet den 16. marts. Både spørgsmål og svar (referat) vil kunne findes på vores hjemmeside om kort tid. Vej- og stiforhold i øvrigt På vores møde i april kunne John fortælle, at der vil blive sat 2 nye lysmaster op på stien fra Nyvang til Ladegårdsstien. Det har været et ønske, som vi har haft med på vores møde med Veje og Grønne Områder. På vores møde i september fortæller Birthe, at der er blevet fjernet nogle af de hvide kantsten henover cykelstien på Klosterengen på den østlige side. Der er også blevet asfalteret på cykelstien. Arne nævner på samme møde, at en del af cykelstien på Køgevej er blevet asfalteret, f.eks. stykket ved Sygehuset. Bjørn Petersen sendte os en mail, som vi behandlede på vores møde i november om manglende nedkørselsrampe ud for Absalons Skole fra den nye cykelsti i Støden. Vi skrev til vores kontakt i kommunen vedr. problemet, og nedkørslen blev lavet kort tid efter vores henvendelse.

6 Lokalnyt Vi har udgivet 3 numre af Lokalnyt i den beskrevne periode. John har igen i år været den flittige og opfindsomme redaktør. Lokalnyt nr. 3 fra november/december 2016 blev vores første digitale udgave af Lokalnyt. Ca. 70% af vores medlemmer fik en mail om, at de kunne downloade denne udgave af Lokalnyt. Ca. 30% af vores medlemmer fik tilsendt en trykt udgave, fordi de (endnu) ikke havde oplyst en mailadresse. Det seneste nummer af Lokalnyt nr. 1 februar 2017 er kun udgivet digitalt. Så det er altså nødvendigt at opgive en mailadresse, hvis man vil have besked om, hvornår Lokalnyt er udkommet. Bestyrelsen har haft en udfordring i at få indsamlet flest mulige mailadresser fra medlemmerne af Roskilde afdeling. Årsagen til, at vi er gået over til digital udgivelse, skyldes besparelser i forbundet. Roskilde afdeling skulle i vores budget for 2016 spare kr. 4500,-. Samtidig har forbundet henstillet, at vi gik over til digital udgivelse. Vi har dog stadig trykt et antal af Lokalnyt, som vi har kunnet bruge til uddeling ved arrangementer samt at de kunne ligge på biblioteket. Jeg skal ikke her gå nærmere ind på artiklerne, der har været bragt i vores blad, men blot minde jer om, at I foruden den nyeste udgave af Lokalnyt kan finde de forrige udgivelser af Lokalnyt på vores hjemmeside. Hjemmesiden John redigerer afdelingens hjemmeside. Hjemmesiden er den nemmeste vej til at sætte sig ind i, hvad Roskilde afdeling står for. Her er rigtig mange informationer både om nye tiltag og om dem, der ligger mange år tilbage. På forsiden har John lagt tekster af aktuel betydning. Der har igen i år været store udfordringer med at få teknikken til at fungere. Facebook Roskilde afdeling har fået en Facebook side eller rettere, vi har fået hele 2 Facebook sider. De gik i luften den 1. marts 2017 med Torsten som redaktør/bestyrer. Den ene side er åben for, at alle kan læse, hvad der står og kommentere på de indlæg, de læser. Egentlige indlæg kan kun redaktøren slå op.

7 Den anden Facebook side er en lukket gruppe kun for medlemmer af Cyklistforbundet Roskilde afdeling, hvor medlemmerne både kan læse, kommentere og selv slå indlæg op. For at være med i den lukkede gruppe kræver det, ud over medlemskab af Roskilde afdeling, at man henvender sig til Torsten med en anmodning om at blive medlem af gruppen. Den åbne Facebook gruppe har nu over 100 følgere herunder borgmester Joy Mogensen, har Torsten meddelt. Formiddagsholdene Formiddagsholdet der begyndte i 2015 får fortsat nye medlemmer. Igennem 2016 er der blevet kørt ture hver tirsdag uden aflysninger frem til vinterpausen ved juletid. Antallet af deltagere på hver tur har varieret fra 4 til 6 i På den første tur 7. marts 2017 var der ny rekord med 7 deltagere, men den holdt kun til den anden tur, hvor vi var hele 10 deltagere. John og Kurt har været flittige og trofaste turledere gennem Efter Bjarne fik nyt arbejde 1. februar 2016, har han kun sjældent kunnet deltage eller være turleder for holdet. For nylig har 4 fra holdet planlagt en cykelferie i Tyskland til sommer. I efteråret 2016 sagde Tove ja til at være turleder for et nyt formiddagshold i Jyllinge. Holdet fra Jyllinge kørte deres første tur tirsdag den 6. september Tove vil arrangere en tur ca. en gang hver måned. Foreløbig er der 3, der er tilmeldt en mailliste. Efter vinterpausen har holdet cyklet deres første tur tirsdag den 7. marts. Vi håber at cykelholdet i Jyllinge vil udvikle sig, som det er sket for det gamle formiddagshold. Det har igennem flere år stået klart, at der måtte være grundlag for at vores forening kunne tilbyde aktiviteter for vores medlemmer (og kommende medlemmer) der har fri om formiddagen. Det blev yderligere tydeliggjort af John, da han på et medlemsmøde fremlagde tal for alderen på medlemmerne af Roskilde afdeling. Vores ældste medlem er fra 1924, det yngste fra 1986 og det aldersmæssigt midterste medlem er fra Landsmødet Cyklistforbundets Landsmøde blev afholdt i Århus den sidste weekend i oktober.

8 Fra Roskilde afdeling deltog Susanne, John og Bjarne. Landsmødet foregik på Hotel Scandic, der ligger centralt i byen. Af punkter fra landsmødet vil jeg nævne følgende: Regnskabet blev fremlagt af vicedirektør Trine Bielefeldt Stjernø. Hun kunne bl.a. fortælle, at flere års underskud er vendt til et overskud i årets regnskab. Et overskud der primært skyldes en række besparelser i Cyklistforbundet. Hovedbestyrelsen forslag til arbejdsprogram blev fremlagt og debatteret. Arbejdsprogrammet blev vedtaget. Sammen med arbejdsprogrammet blev de sidste punkter til Vi mener programmet vedtaget. Størsteparten af Vi mener programmet, der kan betragtes som Cyklistforbundets principprogram, blev vedtaget sidste år. Med vedtagelsen af punkterne i år er der ikke fra Hovedbestyrelsens side planlagt, at der skal tilføjes nye afsnit til programmet. Der var en del kritik af arbejdsprogrammet fra flere talere - for ikke at være et arbejdsprogram! Hovedbestyrelsen og direktøren gav udtryk for, at de ville ændre på arbejdsprogrammet til næste år for at imødekomme kritikken. Et væsentligt punkt på dagsordenen var styrkelsen af det lokale arbejde. Hovedbestyrelsen havde forfattet et skriftligt oplæg til punktet. Endvidere har medlemmer af Hovedbestyrelsen besøgt mange afdelinger i løbet af året for at styrke samarbejdet og dialogen mellem Hovedbestyrelsen og afdelingerne. Under dette punkt var der en livlig debat, og rigtig mange landsmødedeltagere var på talerstolen. Bjarne fra bestyrelsen i Roskilde var om lørdagen på talerstolen med synspunkter under punkterne beretning, ordet er frit, arbejdsprogrammet og styrkelse af det lokale arbejde. Indlæggene handlede bl.a. om initiativer til at få flere ældre til at melde sig ind i foreningen og få ældre til at være aktive. Det var en spændende lørdag, der om aftenen blev rundet af med en festmiddag på hotellet. Man kan læse mere om Landsmødet bl.a. om begivenhederne om søndagen i Lokalnyt nr. 3 fra 2016, der ligger på vores hjemmeside. ABC og VCTA Torsdag den 6. oktober var Susanne på Lynghøjskolen for at være med, da 5.a fik overrakt deres gave af Cyklistforbundet. 5 a havde vundet hovedpræmien i abckampagnen. Præmien var en cykel til alle elever i klassen. Skolen havde tilrettelagt et flot arrangement, der involverede alle elever på skolen. Dorthe, Kurt, John og Jette fra formiddagsholdet har meldt sig til at være med til at dele morgenbrød ud i Algade den 4. april. Det sker for at oplyse om Vi Cykler Til Arbejde kampagnen.

9 Traditionelle begivenheder Cykelture 9 aktive turledere havde i år arrangeret 18 cykelture. Der var traditionen tro ture tirsdag aften, på søndage og så var der en enkelt tur på en lørdag. Cykelturene indgår som en meget vigtig del af vores aktiviteter. Turlederne har både et arbejde med at planlægge turene og beskrive dem. Cykelturene er også den aktivitet, der har fået mest PR i år. Cykelturene bliver således beskrevet og udgivet i Tur Katalog for Cyklistforbundet i Storkøbenhavn og Roskilde. De bliver trykt i Lokalnyt, fremgår af Kultunaut, Roskilde Avis, Dagbladet og vores hjemmeside samt udsendes som erindringsmail. Mandag den 28. november afholdt vi turplanlægningsmøde for den kommende sæson. Der er planlagt 18 cykelture for den kommende sæson. Gitte, Benny, John, Birthe, Kurt, Susanne og Bjarne er turledere i den kommende sæson. Frivillig fredag Den 30. september afholdt kommunen Frivillig Fredag. En traditionel årlig begivenhed, hvor kommunen hædrer alle, der udfører frivilligt arbejde i kommunen. Det var igen i år et meget stort arrangement, hvor over 700 frivillige fra foreninger i Roskilde deltog. Det foregik i år i Roskilde Hallerne, hvor alle fik gratis middag og underholdning. John, Birthe, Torsten og Susanne deltog i arrangementet. Billedforedrag Tirsdag den 13. december afholdt vi billedforedrag på Kildegården. Jette og hendes mand Leo fortalte om deres cykelferie til Prag. Det var et rigtig godt foredrag med flotte fotos og en spændende fortælling. Der var i alt 28 deltagere. Jette er efter cykelturen til Prag begyndt at cykle med på vores formiddagshold, og det var på formiddagsholdet, vi først hørte hende fortælle om den spændende tur. Krystalkuglen Hvis jeg skal forudsige nogle af de emner, der vil præge det kommende år, så kan jeg nævne følgende: Ny Østergade projektet.

10 Cyklistplanen og de nye statslige puljepenge. Brostenene på Stændertorvet. Vores nye Facebook sider. Vores formiddagshold. Bjarne Johansson

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden 16.3.2015 21.3.2016. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 20.3.2017 19.03.2018. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 19.03.2018. 18.03.2019. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2016 (2. halvår) Formiddagscykling Om generalforsamlingen 2016 Sidste trykte udgave af

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014 Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Sidste cykeltur i 2014,.. gløggtur Katedralskolen, projekt frivillig Landsmødet i Middelfart Om høstfesten

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Cyklister i Haderslev

Cyklister i Haderslev Medlemsbrev, marts 2019 Cyklister i Haderslev Nyt fra Cyklistforbundet, Haderslev Arbejdet skrider frem Rundkørslen, Haderslev Nord den 19. marts 2019 Foto: Henning Lausten Generalforsamling Onsdag d.

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen. Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018:

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen. Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018: Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018: Gløggtur Nekrolog Kontaktperson i Syd? Billedforedrag

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Evalueringsplan Evalueringsplanen indeholder en: n skal give et billede af, hvor mange der ved projektstart cykler i Herning Kommune fordelt

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Deltagere: Susanne Muusmann, Ouafa Rian., Christian Thomsen, Marianne Jensen, Louise Lund Afbud fra Maia Mikkelsen Dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro

Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00 i Pavillionen, Lystanlægget 1, Holstebro Nyhedsbrev for Foreningen af Erhvervskvinder Herning marts 2006 Kære alle! Vi skal hermed have fornøjelsen at indkalde alle medlemmer til ordinær generalforsamling Onsdag, den 15. marts 2006 kl. 18.00

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Indledning Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2014, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 153 deltagere har

Læs mere

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune.

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 3. sal, lokale 402 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Knud Johnsen (næstformand),

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup

REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup REFERAT FRA REGIONSMØDE Lørdag den 13. september 2014 kl. 10.00 Tinghuset Østergade 9, 1 sal 8740 Brædstrup 01 Velkomst. Formanden bød velkommen, formålsparagraffen blev læst og der blev holdt et øjebliks

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019 Afdelingsformand Lissi Lund viser her, at FOA og herunder også FOA Sydsjælland nu overgår til digital post. 20. årgang, januar-februar 2019, nr. 1 I dette nummer: Formanden har ordet; - 2019 har fokus

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. juni 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per Christensen

Læs mere

Dansk Cyklist Forbund Gentofte

Dansk Cyklist Forbund Gentofte Dansk Cyklist Forbund Gentofte 2011.11.28 DCF Gentofte Stiftet: 1994 Medlemmer: ca. 800 heraf ca. 450 husstande Hjemmeside: www.dcfafd.dk/gentofte dcf.dk afdelinger Blad: Lokalnyt, med posten 2 x året

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Sidste cykeltur 2015: Gløggturen Formiddagscykling Kommunale cyklistplaner, svar, 2. del! Landsmødet 2015,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber

Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber Formålet med at udarbejde et cykelregnskab er primært at evaluere og synliggøre kommunens udfordringer og resultater på cykelområdet. Cykelregnskabet giver

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Cyklistforbundets vedtægter

Cyklistforbundets vedtægter Notat 18. december 2015 Cyklistforbundets vedtægter Navn og formål 1. Forbundets navn er Cyklistforbundet. 1. Forbundets binavn er Dansk Cyklist Forbund. 2. Cyklistforbundets formål er: 1. At skabe større

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS Årsmøde blev afholdt den 10. marts

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde. Idékatalog Brug Vi cykler til arbejde til at få liv på din arbejdsplads. Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere