Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden"

Transkript

1 Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen afholdt konstituerede bestyrelsen sig på følgende vis: Formand: Bjarne Kasserer: Birthe Sekretær: Susanne Redaktør af Lokalnyt: John PR: Bjarne Webmaster: John Torsten, der ikke er medlem af bestyrelsen, er redaktør af vores 2 lokale Facebooksider. Program På medlemsmøderne i april og maj aftalte vi at tage følgende emner op på møderne frem til næste generalforsamling: Store Cykeldag: Maj. Cyklistplanen og de nye statslige puljepenge: Maj og juni. Brostenene på Stændertorvet: Maj og juni. Ny Østergade projektet: Juni og august. Demonstrationer og happenings: Juni (Stændertorvet) og august (Ny Østergade projektet). Billedforedrag: August og november. Vores nye Facebook sider: August. Vores formiddagshold: August. Kommunalvalget: September og oktober. Cykelture 2018: Oktober. Møde med Veje og Grønne Områder: November, december, januar og februar. Bestyrelsen har arbejdet med emnerne i programmet, men bestyrelsen har også arbejdet med andre emner i den forløbne periode.

2 Vi har udført en happening, men vi har ikke demonstreret. Læs nærmere herom under punkterne Brostenene på Stændertorvet og Ny Østergade projektet. Vi udsender efter hvert medlemsmøde et referat, hvor man i detaljer kan følge vores arbejde. Er du medlem af afdelingen i Roskilde, kan du få referaterne tilsendt pr. mail. Mindeord fra Lokalnyt Én af Roskildeafdelingens stiftere, Gitte Nielsen er ikke mere efter længere tids kræftsygdom - de 2 sidste dage på hospice Sjælland. Trods humør og gåpåmod slap kræfterne endegyldigt op torsdag den 11. maj Gitte blev bare 61 år, men har gennem mere end 3 årtier ydet en meget stor indsats i cyklismens sag. Som medlem af Cyklistforbundets hovedbestyrelse var hun bl.a. hovedaktøren i at få introduceret den kendte cykelanhænger, Burleyen i Danmark samt var i en årrække bestyrelsesmedlem i lokalafdelingen i Roskilde. Æret være hendes minde. Cyklistplanen og puljepenge fra staten I formandsberetningen fra sidste år stod der, at man forventede at Cyklistplanen ville blive endeligt vedtaget i maj måned. Den blev endeligt vedtaget af Roskilde Byråd den 14. juni. På vores forespørgsel i december måned kunne vores kontakt i Roskilde kommune oplyse, at Roskilde Kommune har søgt penge fra den statslige cykelpulje på 100 millioner kr. Kommunen har sammen med 7 andre kommuner ansøgt om opgradering af Københavnsvej til Supercykelsti. Supercykelstien skal gå til (og fra) København, og vil få navnet Roskilderuten. På vores møde med Veje og Grønne Områder den fik vi at vide, at ansøgningen er imødekommet, men at der vil gå nogle år, inden ruten bliver færdiggjort. Brostenene på Stændertorvet Den fik vi gennemført en lille happening. Det var i forbindelse med vores cykeltur med kommunalpolitikerne. Vi valgte en cykelrute, der gik over brostenene på Stændertorvet/Fondens Bro, så politikerne selv kunne opleve, hvordan det er at cykle på brostenene - både de toppede brosten og dem, som er blevet slebet glatte på oversiden. På medlemsmødet i maj besluttede vi at undersøge, hvor meget det ville koste at ændre belægningen omkring Stændertorvet de steder, hvor der er toppede brosten ved at erstatte dem med slebne brosten. Endvidere at undersøge om vi kunne starte en

3 indsamling på vores åbne Facebook side, der kunne bruges til at betale for et sådant anlægsarbejde. Efter en del forgæves henvendelser til brolæggerfirmaer var der i oktober en brolægger, der skrev tilbage, hvad han mente, det ville koste. At igangsætte en indsamling viste sig ikke at være så nemt. Bankerne krævede eksempelvis, at vi havde et CVR-nummer for at oprette den særlige konto, man skal have, selvom loven giver os en anden mulighed. Kort fortalt fandt vi, at det var for besværligt, og på medlemsmødet i december valgte vi at opgive en indsamling. Vi kan muligvis tage ideen op igen på et senere tidspunkt. Kommunalvalget Cyklistforbundet (fra centralt hold) foretog sammen med Dansk Cykelturisme en landsdækkende spørgeundersøgelse af de politiske partiers og kandidaters holdninger til cykelsagen. Sekretariatet kontaktede Roskilde afdeling i august måned for at høre, om vi havde nogle spørgsmål, der var relevante at stille lokalpolitikerne i Roskilde. Vi bidrog med 2 spørgsmål. Alle svarene fra politikerne kunne man før valget finde ved at gå ind på vores lokale Facebook sider. Den 26.9 havde vi inviteret de politiske partier i Roskilde til at deltage på en cykeltur. På cykelturen fortalte vi ved forskellige fortælle steder i byen dels om tiltag, vi som cyklister var glade for og dels om forhold, vi ikke fandt var i orden. Cykelturen omfattede 10 fortælle steder. I alt 7 politikere deltog herunder Tomas Breddam fra Socialdemokratiet, som efter valget blev valgt som ny formand for Plan- og Teknikudvalget. Fra vores bestyrelse deltog Birthe, John, Susanne og Bjarne, der skiftedes til at fortælle politikerne om de steder, vi gjorde holdt ved. Undertegnede synes, at turen gik godt, og vi havde gode fortællesteder, som var godt forberedt. Politikerne virkede interesserede. Efter cykelturen sendte vi et resume af de forhold, vi havde fortalt om til politikerne, til samtlige politikere i Roskilde Byråd. Et enkelt minus ved cykelturen var, at pressen ikke dukkede op, selvom vi havde informeret dem. Paperboy skrev før turen kort, at den skulle finde sted. Kontaktperson i hovedbestyrelsen Mads Øbro, der blev valgt til hovedbestyrelsen på landsmødet i 2017, er blevet vores nye kontaktperson.

4 Vores kontaktperson frem til landsmødet var Flemming Nielsen, men han valgte ikke at stille op til valget til hovedbestyrelsen. Friluftsrådet Peter Krarup repræsenterer Cyklistforbundet Roskilde afdeling i Friluftsrådet. Peter har den skrevet, at han gerne vil overlade posten i Friluftsrådet til en anden. Vi har ikke fundet en afløser for Peter endnu, men jeg vil godt benytte denne lejlighed til at takke Peter for hans indsats i Friluftsrådet. Ny Østergade projektet Emnet Ny Østergade projektet (forkortet NØP) er blevet en føljeton i vores blad Lokalnyt. Vi har i flere år beskæftiget os med emnet, men det fik forøget fokus fra NØP indgår som en del af kommunens planer om byfortætning. Det er et meget stort byggeprojekt, der tænkes bygget ved Roskilde Station. Hvis NØP realiseres, vil det generere biltrafik i Roskilde. En rapport fra firmaet MOE Tetraplan beskriver hvilke trafikale problemer, der vil komme som følge af planerne om byfortætning herunder NØP. For bestyrelsen virker det absurd, hvis politikerne godkender projektet uden nogle meget omfattende trafikale tiltag, der kan imødegå de problemer, der er beskrevet i rapporten fra MOE Tetraplan. Vi fik at vide, at der skulle komme en lokalplan for NØP i juni 2017, men den blev først udskudt til sidst i 2017 og senere til sommeren Vi erfarede sidst på året i 2016, at en politiker, der havde beskæftiget sig specielt med NØP ikke havde kendskab til rapporten fra MOE Tetraplan. En del af vores tiltag i 2017 og 2018 har gået ud på, at fortælle politikere med flere om rapporten fra MOE Tetraplan. Vores syn på NØP blev fortalt til de politikere, der deltog på cykelturen den Efter cykelturen fik alle politikerne i Roskilde Byråd sendt et resume af de emner, der var blevet fortalt om på cykelturen herunder vores syn på NØP og et link til rapporten fra MOE Tetraplan. Efter kommunalvalget har vi skrevet til de otte nye medlemmer af Roskilde Byråd om vores syn på NØP og med et link til rapporten. Vi har skrevet til politiet, Falck og Østsjællands Beredskab om NØP. Jeg har talt med en journalist på Paperboy, der virkede interesseret i at skrive om de problemer vi ser i NØP, men der er ikke blevet skrevet om dem (endnu). Vi har kontaktet flere end de nævnte. På baggrund af de reaktioner vi har fået på vores henvendelser, anser jeg det for muligt, at vi kan påvirke planerne om NØP i en gunstig retning. De gentagne udskydelser af lokalplanen tyder på, at der er problemer med NØP.

5 Vi havde en plan om at demonstrere mod NØP, men valgte på vores møde i august, at udskyde en eventuel demonstration til vi får flere fakta om NØP i form af en lokalplan (mv.). Møde med Veje og Grønne Områder Hvert år holder vi et møde med Veje og Grønne Områder (Roskilde kommunes afdeling for trafik mv.). Vi sender før mødet en liste med spørgsmål til vores kontaktperson i Veje og Grønne Områder vedrørende forskellige vej- og stiforhold. Spørgsmålene fungerer som en slags dagsorden for mødet. I år holdt vi mødet den 8. februar. John og Bjarne deltog i mødet. Både spørgsmål og svar (referat) kan læses på vores hjemmeside under fanebladet Trafikpolitik. Her er et udpluk af de gode nyheder fra referatet. Der er afsat 5 millioner kr. i 2018 til cykelprojekter. Cykelstier, der forventes anlagt i 2018, er følgende: Dobbeltrettet cykelsti på Store Valbyvej fra A6 til Ågerup Cykelstier på Svogerslev Hovedgade Ny rekreativ grussti, der forbinder Sandvejen i Vindinge med Vestre Hedevej Musiconstien Industrivej vil blive renoveret i Her vil der blive anlagt fællesstier i begge retninger. En fællessti vil sige en sti der deles af både cyklister og gående. Vi har tidligere fremført overfor kommunen, at det var utrygt at krydse Darupvej ved Kamstrupstien på grund af dårlige oversigtsforhold og biler, der kører med høj hastighed. Der er nu etableret et nyt stiforløb henover Dyrskuepladsen, der munder ud ved Darupvej på et sted, hvor der er langt bedre oversigtsforhold. Stien forventes åbnet i løbet af foråret Vi fik på mødet at vide, at Egedal Kommune vil etablere Supercykelsti på Krogholmvej i løbet af Den nye rundkørsel for enden af Dronning Margrethes Vej har vi kritiseret for at være direkte farlig for cyklister m.fl. og spurgt kommunen, om de ikke kan ændre den. Tidligere forespørgsler har ikke resulteret i noget positivt svar, men på mødet viste kommunen sig lydhør for kritikken, og det blev tilkendegivet, at man ville foretage ændringer. Den store rundkørsel ved Frøspringvandet, hvor vejene Kong Valdemars Vej og Klosterengen mødes, har vi kritiseret efter, at den blev renoveret. Der er flere steder

6 kantsten på tværs af cykelstien, som vi har forklaret kommunen udgør en forøget risiko for højresvingsuheld mellem biler og cykler, og som også er til gene for cyklisterne at køre henover. Kommunen var villig til at fjerne kantstenene/brostenene. I skrivende stund er de blevet fjernet. Kun en lille del af den dobbeltrettede cykel- og gangsti fra Maglehøjen til Handelsskolen er asfalteret. Vi spurgte, om kommunen kunne asfaltere resten af stien, men kommunen oplyste, at det er Handelsskolen, der ejer den del af stien, der ikke er asfalteret. Kommunen opfordrede Cyklistforbundet til at kontakte Handelsskolen. Vej- og stiforhold i øvrigt Birthe fortalte på medlemsmødet i maj, at der nu er blevet lagt skridsikkert grus på fjordstien på bakken mod Sct. Hans Have. Birthe gav sidste år (2016) et praj til kommunen om, at stien her var meget ujævn. Bjørn (et af vores medlemmer) sendte os en mail om manglende nedkørsel fra cykelstien på Møllehusvej. Vi sendte beskeden videre til Morten i kommunen, og fik i juni svar tilbage fra ham, at han havde bestilt en asfaltnedkørsel til stedet. Nedkørslen blev åbenbart ikke anlagt (det rigtige sted), men i september fik vi besked om, at den nu skulle være etableret. Fra et andet medlem Erik modtog vi i juni en mail med information og fotos vedrørende det problem, at bilforhandlere på Københavnsvej anvender cykelstien til af- og pålæsning af biler. Erik har selv sendt et brev omkring dette problem til Roskilde kommune. Birthe fortalte på medlemsmødet i juni, at hun har mindet kommunen om kantsten henover cykelstien på Klosterengen. Der var nemlig gang i asfaltarbejde der. Det er så herefter blevet gjort, så nu er der kun et hjørne med kantsten tilbage i krydset Drosselvej/Klosterengen. Morten fra Veje og Grønne Områder skrev til os sidst i juni, om vi kunne komme med forslag til egnede kryds for højresving for rødt for cyklister. Bjarne spurgte vores medlemmer på den lukkede Facebook gruppe, om der var nogen, der havde forslag, og der kom et enkelt. Vi svarede i september Morten med en liste over kryds, vi kunne anbefale. Bjørn sendte os mail i juli og august vedrørende overdækket cykelparkering tæt ved rådhuset, problemer i forbindelse med indkørsel på cykelsti langs Guldyssevej samt forslag til cykelsti langs Store Valbyvej. Vi sendte forslag og problematikker videre til Morten fra Veje og Grønne Områder. Om Cykelparkering ved Rådhuset svarede Morten: Jeg synes, det er et godt forslag med overdækket cykelparkering, men jeg kan ikke love, at det kan blive realiseret.

7 Jeg giver forslagene videre til Steen Elhede, som er ansvarlig for Rådhuset drift. Om Cykelsti langs Store Valbyvej svarede kommunen: Der er afsat midler til etablering af cykelstien på strækningen i budget 2018, dette har vi arbejdet henimod i over et år. Så den cykelsti kommer i løbet af 1-1,5 års tid. Vedrørende sving på sti på Gulddyssevej lød svaret fra kommunen: Jeg vil give ret i, at svinget er meget skarpt, så i forhold til fremkommelighed og komfort er det udformet som en ulempe for cyklister. Samtidig er det udformet som en sikker løsning i forhold til cyklister, der kommer nordfra imod Gundsømagle. Disse bliver tvunget ned i fart og får tid til at orientere sig. Det er en afvejning af de forskellige fordele og ulemper. På den baggrund har vi ikke planer om, at ændre på udformningen. Arne fortæller på medlemsmødet i august, at der stadig er render og ujævnheder på tværs af cykelstien på Københavnsvej i retning mod København, før der køres under motorvejen. Arne har skrevet om problemet, men han vil skrive igen. Birthe fortæller på medlemsmødet i august, at hun har set, at der nu er etableret nyt fortov på Bytoften samt afmærket cykelbane på vejen. Der er god ny asfalt på vejen, så den er god at køre på nu. Birthe fortæller på medlemsmødet i oktober, at hun har skrevet et praj vedrørende brosten henover cykelstien ved udkørsler på Søndre Ringvej. Disse udkørsler oplevede vi også på vores politikercykeltur. Der er svaret tilbage, at de vil blive fjernet i 2018, og at kommunen er opmærksom på problemet. Allehelgensgade evaluering Kommunen henvendte sig den 21.oktober om evaluering af den omlagte Allehelgensgade. Vi blev bedt om, at vurdere forholdene for cyklisterne i gaden. John havde set en del på gaden bl.a. i forbindelse med vores politikercykeltur. Han havde også talt med ejendomshandleren på hjørnet af Allehelgensgade og Jernbanegade, denne havde skrevet i avisen om trafikale problemer i gaden. Endvidere bad John Jette, et af vores medlemmer, som bor i gaden, at give os hendes syn på sagen. John skrev disse oplysninger sammen og sendte dem til kommunen. Cykelsti-workshop om Universitetsstien Den 25 oktober var John med til en workshop om Universitetsstien. I god tid før workshoppen havde kommunen på udvalgte steder ophængt en folder, hvorpå der kunne skrives forslag til forbedringer af Universitetsstien. Birthe skrev en del forslag omhandlende renholdelse, vedligeholdelse, anlæg og beplantning. Birthe sendte forslagene til John, så han kunne tage dem med på workshoppen. John har fortalt om workshoppen, at den tog udgangspunkt i indkomne forslag samt deltagernes egne erfaringer med stien. Deltagerne i workshoppen var 3 fra kommunen, John fra Cyklistforbundet samt 3 brugere af stien. Der blev lavet en

8 prioritering: 1) Forbedring af oversigtsforhold 2) Forbedring af belysning 3) Målrettet beskæring 4) Bredere sti ved møde med andre stier 5) Affaldsspande på stien 6) Naturvenlig beplantning Lokalnyt Vi har udgivet 3 numre af Lokalnyt i den beskrevne periode. John har igen i år været den flittige og opfindsomme redaktør. Alle 3 udgaver er udgivet digitalt. Udgivelsen foregår ved at (næsten) alle de medlemmer der har opgivet en mailadresse får tilsendt en besked (en mail med et link) når en ny udgave af Lokalnyt kan downloades fra vores hjemmeside. Desværre er det kun få medlemmer, der downloader vores blad. John har oplyst, at der var 26,1% der downloadede Lokalnyt nr. 4 udgivet Antallet af download steg til 27,6% ved sidste udgivelse af Lokalnyt udgivet Men det er bestemt ikke tilfredsstillende, at der stadig er så få, der downloader bladet. Bladet bliver også trykt på papir. Der bliver trykt 175 pr. nummer hvor af 125 bliver lagt på biblioteket, resten bliver uddelt ved forskellige arrangementer. På baggrund af at vi ikke længere kan sende en trykt udgave af Lokalnyt til vores medlemmer, har bestyrelsen i løbet af 2017 kontaktet mange af vores medlemmer, som ikke havde opgivet en mailadresse. Det er lykkedes os at få rigtig mange til at opgive en mailadresse. Så mange at Roskilde afdeling vandt en præmie på Cyklistforbundets landsmødet for vores indsats. Hjemmesiden John redigerer afdelingens hjemmeside. Hjemmesiden er den nemmeste vej til at sætte sig ind i, hvad Roskilde afdeling står for. Her er rigtig mange informationer både om nye tiltag og om dem, der ligger mange år tilbage. På forsiden har John lagt tekster af aktuel betydning. Hjemmesiden er en del af hovedforbundets hjemmeside. Der er mange lokalafdelinger, der har deres hjemmeside liggende under hovedforbundets hjemmeside. Det kan der være store fordele ved, men der har igen i år været store udfordringer med at få teknikken til at fungere. John fortæller således, at Cyklistforbundets hjemmeside laves med CMSværktøjet Sitecore i en ældre udgave, som ikke understøtter de fleste nyere browsere. Det har givet afdelingernes webmastere store udfordringer i arbejdet med at vedligeholde hjemmesiderne. Mange afdelinger har givet op.

9 Fra starten af 2017 har John haft en længere dialog med sekretariatet samt direktøren Bondam, om at få registreret anvendelsen af Roskildeafdelingens hjemmeside - og specielt hvor mange, der downloader medlemsbladene. Først medio november 2017 har sekretariatet fået sat et stabilt og fungerende Google Analytics op for Roskildesiderne, hvor vi selv kan lave statistiske udtræk med en google logon konto. Facebook Roskilde afdeling har fået en Facebook (forkortet FB) side eller rettere, vi har fået hele 2 FB sider. De gik i luften den 1. marts 2017 med Torsten som redaktør/bestyrer. Den ene side er åben for at alle kan læse, hvad der står og kommentere på de indlæg, de læser. Egentlige indlæg kan kun redaktøren slå op. Den anden FB side er en lukket gruppe kun for medlemmer af Cyklistforbundet Roskilde afdeling, hvor medlemmerne både kan læse, kommentere og selv slå indlæg op. Den åbne side: Der er nu 152 der følger den åbne side mod lidt over 100 for et år siden. På den åbne side nåede et opslag om, at Cykelturen er lige så effektiv som fitness ud til Opslag om cykelpolitik og lignende når kun ud til mellem 40 og 50. Lige nu har Torsten lagt et opslag ud om Dét skal du gøre når bussen holder. Der er rigtig mange, der ikke kender færdselsreglerne på området. På medlemsmødet i december oplyste Birthe, at Torsten har søgt penge i forbundet til brug for at booste emner fra den åbne FB side. Den lukkede side. Der er nu 43 medlemmer af den lukkede FB gruppe. I april var der 8 medlemmer af den lukkede FB side. På medlemsmødet i april besluttede vi at udsende en særudgave af Lokalnyt, der udelukkende skulle opfordre til, at medlemmerne meldte sig til afdelingen to FB sider. Særudgaven blev udsendt af Bjarne den 8. juni. På medlemsmødet i juni kunne vi konstatere, at der nu var 32 medlemmer på den lukkede FB side. Vi har haft gavn af den direkte kommunikation med de medlemmer, der er på FB. Der har været nyttig information om den nye rundkørsel for enden af Dronning Magrethes Vej og forslag fra et medlem om et kryds, hvor der kan indføres til højre for rødt for cyklister. Formiddagsholdene Formiddagsholdet, der begyndte i 2015 og som cykler hver tirsdag med start fra Stændertorvet kl. 10, har nu 19 medlemmer. Der deltager stadig flere på cykelturene,

10 og som aktivitet er formiddagsholdet vores største aktiv. Sæsonstarten var i 2017 den 7. marts, og så blev der ellers cyklet stort set hver tirsdag frem til juleafslutningen på Malerklemmen den 19. december. John og Kurt har ofte været turledere, men der har også været andre fra holdet, der nu har prøvet at være turledere. I 2018 er sæsonen begyndt tirsdag den 13. marts. Formiddagsholdet fra Jyllinge, der begyndte i 2016 med Tove som turleder, begynder sæsonen tirsdag den 20. marts. Holdet cykler ca. en gang om måneden. Der er 3 aktive på holdet. Vi håber, at cykelholdet i Jyllinge vil udvikle sig, som det er sket for det gamle formiddagshold. Måske kan den kommende Supercykelsti til Stenløse (Station), der formentlig er færdig til efteråret, betyde noget for udviklingen. Landsmødet Fra Roskilde afdeling var vi i år fire med til landsmødet, der blev afholdt i den sidste weekend af oktober. Torsten og Bjarne var delegerede, og John og Susanne var med som menige medlemmer uden stemmeret. Mødet blev holdt på Konferencecenteret Kobæk Strand, hvor der også blev spist og overnattet. Der var i alt 139 deltagere på landsmødet, som var delegerede, repræsentanter, HBmedlemmer, menige medlemmer samt folk fra sekretariatet. Igen i år var programmet lagt sådan, at det vedtægtsbestemte program foregik om lørdagen. Om søndagen var der Workshops, cykeltur eller gåtur samt oplæg om lokal lobbyisme ved Marie Scott Poulsen. Der var ikke i år inviteret folk udefra til at være med om søndagen, da det var blevet vurderet, at den geografiske placering af landsmødet nok vil gøre, at der ikke ville komme så mange til. Lørdag blev Hovedbestyrelsens beretning fremlagt af landsformanden Jette Gotsche. Der var inden mødet blevet udsendt en skriftlig beretning. Efter fremlæggelsen var der debat om beretningen. Der var kommentarer og forslag i forbindelse med beretningen. Herefter blev beretningen vedtaget. Regnskab for 2016 og budget for det kommende år blev herefter fremlagt af vicedirektør Trine Bielefeldt Stjernø. Hun fortalte, at det ser ud til, at egenkapitalen igen næsten er genvundet. Egenkapitalen skal helst ligge på 4 millioner kr. Så det så bedre ud med økonomien. Efter lidt debat og spørgsmål blev regnskabet vedtaget. Det næste punkt handlede om arbejdsprogrammet. Landsformanden fremlagde hovedbestyrelsens forslag til arbejdsprogram. Jette fortalte, at hovedbestyrelsen havde arbejdet på at imødekomme sidste års kritik af, at arbejdsprogrammet ikke var konkret nok. Efter fremlæggelsen var der debat om arbejdsprogrammet, nogle talere mente ikke, at programmet var blevet ret meget mere konkret end de tidligere år. Efter debatten blev det fremlagte arbejdsprogram vedtaget.

11 Der var i år 5 indkomne forslag. Forslag 1 handlede om, at ombytte navnene Cyklistforbundet og Dansk Cyklist Forbund, så sidstnævnte igen bliver hovednavnet og Cyklistforbundet binavnet. Forslaget blev forkastet. Forslag 2 handlede om, at afslutning på årsregnskab og landsmøde flyttes tættere sammen, så landsmødet får mere friske tal, forslaget blev forkastet. Forslag 3 handlede om, at det fortsat skal være muligt at søge og få midler til udgifter til forsendelser på papir, dette forslag blev også forkastet. Forslag 4 handlede om, at det skal være muligt at udarbejde og udsende et blad per afdeling per år på papir med porto. Forslaget blev trukket tilbage. Forslag 5 handlede om, at landsmødet skulle pålægge hovedbestyrelsen og direktionen at arbejde målrettet for at vende medlemstilbagegangen. Dette forslag blev også forkastet, her var stemmetallene for og imod dog så tæt på hinanden, at der blev udført skriftlig afstemning. Det endte med 2 mere imod end for og 5 der undlod at stemme, så forslaget faldt. Forslaget fra Rødovre afdeling om, at det første nummer af Lokalnyt udsendes pr. post blev trukket af forslagsstilleren. Det var ærgerligt, da vi gik ind for forslaget og Bjarne mente, at det kunne have haft en chance for at blive vedtaget. Vi brændte inde med gode argumenter (se under afsnittet Lokalnyt). Selvom forslag 2 blev forkastet lykkedes det alligevel Bjarne og Poul Henning fra Hvalsø at opnå noget. Vicedirektøren lovede på baggrund af vores argumenter fra talerstolen at hovedbestyrelsen ville få friske tal til hvert møde i hovedbestyrelsen. Det var formentlig det forslagsstilleren savnede mest så hermed en sejr til forslagsstilleren, Poul Henning, Bjarne og formentlig mange andre i Cyklistforbundet. Dagen sluttede af med festmiddag. Under middagen modtog Klara Søndergaard fra Herning Afdeling prisen Årets Cykeldynamo, som er en anerkendelse af et medlems eller en afdelings særlige indsats. Klara modtog prisen bl.a. for sit store og vedholdende arbejde med at stable Cykelturistugen 2016 på benene. Poul Petersen blev tildelt Æresmedlemsskab i Cyklistforbundet. Poul er mangeårig repræsentant i Faxe, og han blev tildelt Æresmedlemsskabet på baggrund af sin engagerede og vedholdende kamp for cykelsagen. Roskilde afdeling vandt en lodtrækning mellem de afdelinger, som havde indsamlet flest mailadresser på medlemmer. Vi vandt 5000 kr. til brug i DCF-cykelbutikken. Kampagner Dorthe, Kurt, John og Jette fra formiddagsholdet uddelte morgenbrød den 4. april i forbindelse med Vi Cykler Til Arbejde Kampagnen (forkortet VCTA). De stod 2 forskellige steder på Algade og uddelte brødposer og information om VCTA. De syntes, det var sjovt, og de kom hurtigt af med alle poserne med morgenbrød. Det kan nok være en god ide at gentage morgenbrødsuddelingen i Vi kan måske yde en indsats ved nogle af de andre kampagner. Eksempelvis

12 kampagnen Vi kan cykle. Med hensyn til Store Cykeldag 2018 talte vi på medlemsmødet i april om at køre en kortere tur på denne dag samt at gøre stor reklame for at deltage i turen. Det kunne f.eks. være en tur på Panoramaruten ved Roskilde. Traditionelle begivenheder Cykelture 7 aktive turledere havde i år arrangeret 15 cykelture. Der var traditionen tro ture tirsdag aften, på søndage og så var der en enkelt tur på en lørdag. Cykelturene indgår som en meget vigtig del af vores aktiviteter. Turlederne har både et arbejde med at planlægge turene og beskrive dem. Cykelturene er også den aktivitet, der har fået mest PR i år. Cykelturene bliver således beskrevet og udgivet i Tur Katalog for Cyklistforbundet i Storkøbenhavn og Roskilde. De bliver trykt i Lokalnyt, fremgår af Kultunaut, Roskilde Avis, Dagbladet og vores hjemmeside samt udsendes som erindringsmail. Mandag den 27. november afholdt vi turplanlægningsmøde for den kommende sæson. Der er planlagt 12 cykelture for den kommende sæson. John, Birthe, Kurt, Susanne og Bjarne er turledere i den kommende sæson. Vi har fået et tilsagn om at Roskilde Kommune gerne vil være med til at arrangere cykelturen på Store Cykeldag søndag den 10. juni. Frivillig fredag Den 29. september afholdt kommunen Frivillig Fredag. En traditionel årlig begivenhed, hvor kommunen hædrer alle, der udfører frivilligt arbejde i kommunen. Det var igen i år et meget stort arrangement, hvor henved 700 frivillige fra foreninger i Roskilde deltog. John, Torsten og Birthe deltog. John havde medbragt vores lille folder om Cyklistforbundet, som lå ved indgangen, men desværre var der ikke som tidligere lidt underholdning og lidt tid, hvor folk stod ved indgangen. Men vi håber, at nogle har nået at snuppe en folder, så det måske alligevel giver os lidt nye medlemmer. Billedforedrag På medlemsmødet i april fortalte Birthe, at hun havde set et program i TV om Thomas Mølgaard, som cyklede i Sydamerika. Hun mente, at han kunne være et emne til foredragsholder til vores årlige billedforedrag. Og det blev han.

13 Mandag den 11. december havde Roskilde afdeling inviteret Thomas Mølgaard til at fortælle og vise billeder i Byens hus om hans cykelrejse i Sydamerika. Thomas Mølgaard fortalte om sin 5 måneder og km lange cykeltur gennem Uruguay, Brasilien, Paraguay, Bolivia, Chile og Argentina. Det var et fantastisk foredrag, et af de bedste vi har været med til at arrangere. Vi var meget imponerede over alt det, Thomas formåede med fortællinger, humor og eventyrlige billeder. For Cyklistforbundet i Roskilde var det også en stor succes, at der kom rekord mange tilhørere. Der kom 75, hvor der plejer at komme halvt så mange. Lokalet var fyldt. Det er svært at sige, hvorfor der kom så mange, men der er nok flere grunde. Vi kan nævne: At det kan have en betydning, at vi var i et lokale på Stændertorvet Byen hus for første gang, hvor vi plejer at være på en lidt mindre kendt adresse. Cykelture i Sydamerika er noget, de fleste danskere kun kan drømme om. (Sydamerika tiltrak formentlig også flere af vores egne medlemmer, herunder dem fra de andre afdelinger, vi havde sendt en indbydelse til). Der var foromtale af arrangementet med foto i 2 af de lokale aviser (måske også den 3.avis), hvilket vi ikke altid kan få dem med på. Noget nyt var at annonce på Facebook. Det har vi ikke prøvet før. På medlemsmødet i december talte vi om billedforedraget. Vi talte blandt andet om lokalet, der havde været fyldt helt op. Vi havde haft mulighed for at låne den gamle Byrådssal, men her manglede der et stort lærred. Til næste billedforedrag kan vi prøve at forespørge, om der måske kunne sættes et stort lærred op her. Det var måske også en mulighed at holde foredraget i bibliotekssalen, og dermed have bedre plads. Krystalkuglen Hvis jeg skal forudsige nogle af de emner, der vil præge det kommende år, så kan jeg nævne følgende: Vej- og stiforhold Hjemmesiden og Lokalnyt Ny Østergade projektet Vores Facebook sider Vores formiddagshold Den øgede biltrafik Bjarne Johansson

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 21.3.2016 20.3.2017. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden 16.3.2015 21.3.2016. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 19.03.2018. 18.03.2019. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af møde med Veje og Grønne Områder og Cyklistforbundet d. 16. marts 2017 kl til 14.00

Referat af møde med Veje og Grønne Områder og Cyklistforbundet d. 16. marts 2017 kl til 14.00 Referat af møde med Veje og Grønne Områder og Cyklistforbundet d. 16. marts 2017 kl. 12.30 til 14.00 Deltagere: Morten Heegaard Christensen, Veje og Grønne Områder Susanne Olsen, Bjarne Johansson og John,

Læs mere

NOTAT: Referat møde med cyklistforbundets lokalafdeling og Veje og Grønne Områder den 7. marts 2019.

NOTAT: Referat møde med cyklistforbundets lokalafdeling og Veje og Grønne Områder den 7. marts 2019. Veje og Grønne Områder Sagsnr. 269353 Brevid. 3119234 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Referat møde med cyklistforbundets lokalafdeling og Veje og Grønne Områder den 7. marts 2019.

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016

NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016 Veje og Grønne Områder Sagsnr. 276634 Brevid. 2253426 Ref. MOCH Dir. tlf. 4631 3722 Mortenhc@roskilde.dk NOTAT: Oversigt over cykelprojekter 2016 20. januar 2016 Notatet beskriver hvilke cykelprojekter,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013 Generalforsamling 2013 Landsmøde i Roskilde Magnetcykellygter Møde med Trafikafsnittet Indrapportering

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Dansk Cyklist Forbund Gentofte

Dansk Cyklist Forbund Gentofte Dansk Cyklist Forbund Gentofte 2011.11.28 DCF Gentofte Stiftet: 1994 Medlemmer: ca. 800 heraf ca. 450 husstande Hjemmeside: www.dcfafd.dk/gentofte dcf.dk afdelinger Blad: Lokalnyt, med posten 2 x året

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2017-2 Formiddagscykling og cykelferietur Om bladets distribution Trafik i midtbyen Om

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen. Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018:

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen. Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018: Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Trafikken i Roskilde Sidste cykeltur 2018: Gløggtur Nekrolog Kontaktperson i Syd? Billedforedrag

Læs mere

Cyklistforbundets vedtægter

Cyklistforbundets vedtægter Notat 18. december 2015 Cyklistforbundets vedtægter Navn og formål 1. Forbundets navn er Cyklistforbundet. 1. Forbundets binavn er Dansk Cyklist Forbund. 2. Cyklistforbundets formål er: 1. At skabe større

Læs mere

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015 Jelssøerne Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2015 Kommende cykelture VCTA Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2015 Regnskab 2014 og budget 2015 Efterårets cykelture CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING

Læs mere

Cyklister i Haderslev

Cyklister i Haderslev Medlemsbrev, marts 2019 Cyklister i Haderslev Nyt fra Cyklistforbundet, Haderslev Arbejdet skrider frem Rundkørslen, Haderslev Nord den 19. marts 2019 Foto: Henning Lausten Generalforsamling Onsdag d.

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Høstfest og hvervekampagne i Viby Glimt fra årets cykelture Billedforedrag: Cykeltur over Andesbjergene Cykelparkering

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Evalueringsplan Evalueringsplanen indeholder en: n skal give et billede af, hvor mange der ved projektstart cykler i Herning Kommune fordelt

Læs mere

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Ishøj

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Ishøj Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Ishøj Publiceret af Trine Stig Mikkelsen 14 september 2017 klokken 1:09 Introduktion til rapporten Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad Brøndby & Hvidovre Nr. 3, november 2017 medlemsblad. Store CykelDag 2017 Trafik VælgerMøder Husk i Brøndby-Hvidovre Afdeling : Glögg Aften, d. 6. december 2017 Generalforsamling, d. 7. marts 2018 2 Cyklistforbundet:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Randers

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Randers Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Randers Publiceret af Trine Stig Mikkelsen 14 september 17 klokken 15:09 Introduktion til rapporten Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014 Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Sidste cykeltur i 2014,.. gløggtur Katedralskolen, projekt frivillig Landsmødet i Middelfart Om høstfesten

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Mange byrådskandidater parat til at give cyklister mere plads og bilister mindre

Mange byrådskandidater parat til at give cyklister mere plads og bilister mindre KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK ANALYSEPAPIR OKTOBER 2017 Mange byrådskandidater parat til at give cyklister mere plads og bilister mindre Hver anden byrådskandidat er ifølge en ny undersøgelse fra Cyklistforbundet

Læs mere

BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE

BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE BILAG 1 PROJEKTBESKRIVELSE SUPERCYKELSTI ÅRSLEV-ODENSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 1 Baggrund og formål

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Projektgruppemøde Frederikssundsruten 28.05.2014

Projektgruppemøde Frederikssundsruten 28.05.2014 29-05-2014 Projektgruppemøde Frederikssundsruten 28.05.2014 Til stede Anna Driscoll, Ballerup Kommune Linda Madsen, Herlev Kommune Nawsad Marouf, Frederikssund Kommune Line Groot, Sekretariatet Peter Jantzen,

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Næstved, den 27. februar 2012. Bestyrelsens årsberetning for perioden 25. oktober 2011 26. marts 2012 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 26. marts 2012. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Notat. Modtagere: Miljø- & Byudvalget. Orientering om Den Nationale Cyklistundersøgelse 2018

Notat. Modtagere: Miljø- & Byudvalget. Orientering om Den Nationale Cyklistundersøgelse 2018 Notat Modtagere: Miljø- & Byudvalget Orientering om Den Nationale Cyklistundersøgelse 2018 Den Nationale Cyklistundersøgelse bliver foretaget hvert 2. år, første gang undersøgelsen blev foretaget var i

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Allerødruten. Projektgruppemøde 4. februar 2014

Allerødruten. Projektgruppemøde 4. februar 2014 Allerødruten Projektgruppemøde 4. februar 2014 Deltagere: Thor Bjørnboe, Københavns Kommune Helle Riis, Rudersdal Kommune Stinne Bjerg, Allerød Kommune Thomas Gjerulff, Gentofte Kommune Ulrik Djupdræt,

Læs mere

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune

Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune STEVNS KOMMUNE Opsummering fra workshop om Brinken - Kystvejen i Stevns Kommune ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk WORKSHOP AFHOLDT 8.

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK

KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK Publiceret af Trine Stig Mikkelsen RESULTATER SAMLET KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK Publiceret af Trine Stig Mikkelsen Hvilket parti stiller du op for? 10 6,3% Alternativ

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Cyklister i Haderslev

Cyklister i Haderslev Medlemsbrev, februar 2019 Cyklister i Haderslev Nyt fra Cyklistforbundet, Haderslev DET DELTE TYSKLAND SET FRA CYKELSADLEN Foto: Poul Grønne Kristensen Torsdag den 7. marts kl. 19.00 på Bispen, Bispebroen

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Cyklister i Kolding. Afslutning på årets cykelture. Nr. 1 Jan. 2006

Cyklister i Kolding. Afslutning på årets cykelture. Nr. 1 Jan. 2006 Afslutning på årets cykelture Cyklister i Kolding Nr. 1 Jan. 2006 Turudvalget Generalforsamlingsindkaldelse Cykelturistugen Cykelstiundersøgelsen 2005 Klagesager Hvorfor aktiv i cyklistforbundet? DANSK

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde Mårslet Fællesråd tirsdag d. 24/2 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde Mårslet Fællesråd tirsdag d. 24/2 2010 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde Mårslet Fællesråd tirsdag d. 24/2 2010 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Godkendelse af nye medlemsforeninger, jf. vedtægternes 3, stk. 2. 4. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003 Cyklister i Kolding Nr. 2. April 2003 Turudvalget cykler igen... 2 Generalforsaml... 3 Turplakat forår og sommer 2003... 4 Vi Cykler Til Arbejde... 6 Regnskab for 2002... 7 Hvad tænker du på... 8 Cyklister

Læs mere

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for København

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for København Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for København Publiceret af Trine Stig Mikkelsen 14 september 2017 klokken 15:09 Introduktion til rapporten Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Lyngby- Taarbæk

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Lyngby- Taarbæk Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Lyngby- Taarbæk Publiceret af Trine Stig Mikkelsen 14 september 2017 klokken 15:09 Introduktion til rapporten Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Roskilde

Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Roskilde Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes KV17- undersøgelse for Roskilde Publiceret af Trine Stig Mikkelsen 14 september 2017 klokken 15:09 Introduktion til rapporten Cyklistforbundet og Dansk Cykelturismes

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Hyldgårdsskolen

Skolevejsanalyse 2013 Hyldgårdsskolen Skolevejsanalyse 2013 Hyldgårdsskolen Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S

Læs mere

Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune.

Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune. Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune. Aalborg Kommune har i en årrække fokuseret på at fremme den bæredygtige transport - herunder forholdene for

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2016 Formiddagscykling Generalforsamling 2016 P-hus, Sortebrødre Plads Hældning på cykelstier

Læs mere

Godkendelse af projekter og anmodninger om bevilling til: Cykelparkering langs supercykelsti til Lisbjerg og supercykelsti til Tilst.

Godkendelse af projekter og anmodninger om bevilling til: Cykelparkering langs supercykelsti til Lisbjerg og supercykelsti til Tilst. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. oktober 2016 Cykelparkering ved cykelrute og Godkendelse af projekter og anmodninger om bevilling til: Cykelparkering langs supercykelsti

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2016 (2. halvår) Formiddagscykling Om generalforsamlingen 2016 Sidste trykte udgave af

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Høringssvar til Cyklistplan 2017, Roskilde Kommune

Høringssvar til Cyklistplan 2017, Roskilde Kommune Høringssvar til Cyklistplan 2017, Roskilde Kommune - Fra Gruppen Cykelsti på Store Valbyvej og Gundsølillevej Vi har med interesse gennemlæst udkastet til Roskilde Kommunes Cyklistplan 2017. Det er med

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2015 Generalforsamling 2015 Kommunale cyklistplaner Formiddagscykling Cykler i bus Indrapportering

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Møde i Darum Lokalråd d

Møde i Darum Lokalråd d Tilstede: Fraværende: Referent: 1. Besøg af arbejdsgruppe: 2. Forberedelse af møde med næste arbejdsgruppe 3. Siden sidst: Møde med ny landdistriktskoordinator d. 10.1 v. Eva og Helle Velkomstmøde på Rådhuset

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Sidste cykeltur 2015: Gløggturen Formiddagscykling Kommunale cyklistplaner, svar, 2. del! Landsmødet 2015,

Læs mere