Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden"

Transkript

1 Formandsberetning for Dansk Cyklist Forbund Roskilde afdeling for perioden Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen afholdt konstituerede bestyrelsen sig på følgende vis: Formand: Bjarne Kasserer: Birthe Sekretær: Susanne Redaktør af Lokalnyt: John PR: Bjarne Hjemmeside: John Program På medlemsmøderne i april og maj aftalte vi at arbejde med følgende emner frem til næste generalforsamling: Juni mødet: Farlige steder, hvervekampagne, forside på hjemmesiden, samarbejde med DN i Roskilde omkring formiddagscykling mv. August mødet: Cykeldag invitation til andre cyklistorganisationer. September mødet: Planlægning af Billedforedrag. Samarbejde med kommunen om cykelturisme. November mødet: Forberede møde med Trafikafsnittet. Veje til stationen. (Særskilt møde om turplanlægning). Januar mødet: Forberede møde med Trafikafsnittet. Bestyrelsen har arbejdet med emnerne i programmet, men bestyrelsen har også arbejdet med mange andre emner i den forløbne periode. Vi udsender efter hvert medlemsmøde et referat, hvor man i detaljer kan følge vores arbejde. Er du medlem af afdelingen i Roskilde, kan du få referaterne tilsendt pr. mail. Mærkesag Vores mærkesag er at forbedre mulighederne for at kombinere cyklen med andre transportmidler.

2 Birthe foreslog på vores møde i maj, at vi kunne undersøge kvaliteten (for cyklisterne) af de store veje, der fører mod Roskilde Station. Der tænkes på Holbækvej, Køgevej, Københavnsvej og Frederiksborgvej. Birthe har beskrevet Holbækvej. Arne har beskrevet Køgevej. På vores nyligt afholdte møde med Trafikafsnittet har vi fortalt kommunen om, at det er vores plan, at beskrivelserne af vejene kommer til at ligge på vores hjemmeside. Vi håber på et positivt samarbejde med kommunen omkring forbedringer af vejene. Cykeldag på Stændertorvet På augustmødet besluttede vi at sende en invitation ud til andre cyklistorganisationer om et fælles arrangement. Vi har pt. 6 tilmeldte organisationer og har fået tilsagn fra kommunen om at kunne benytte Stændertorvet den 16. april. Formålet med arrangementet er at gøre roskildenserne opmærksomme på alle de tilbud, der er for at benytte cyklen i fritiden. Vi vil også bruge arrangementet til at hverve flere medlemmer. Vi håber, at vi sammen med de andre organisationer vil kunne tiltrække stor opmærksomhed fra forbipasserende og de lokale medier. Sindets dag På Sindets Dag den 10. oktober var vi med til at arrangere en cykeltur for psykisk sårbare i samarbejde med socialpsykiatrien i Roskilde. Det var et arrangement, vi ikke havde med i vores program, men som vi fik en invitation til at deltage aktivt i. Vi tog os af det meste af planlægningen af cykelturen. Vi stod for sikkerheden, briefing af både turledere og deltagere samt afviklingen af selve cykelturen. Vi var 4 aktive fra Cyklistforbundet, 2 var turledere, 1 var bagstopper og en stod vagt ved det trafikalt mest problematiske sted på cykelruten. Vi har ikke hørt andet, end at deltagerne har været godt tilfredse med cykelturen, og vi var også selv godt tilfredse med afviklingen af arrangementet. Der deltog 36 på cykelturen. Det var langt flere end forventet blot 14 dage før. Vi er ikke vant til at arrangere cykelture med så mange deltagere. Men vi har nu afprøvet og beskrevet et koncept, der virker.

3 Samarbejde med Danmarks Naturfrednings Forening i Roskilde (DN) Til medlemsmødet i juni havde vi inviteret Bjørn, formand for DN. Bjarne havde skrevet et oplæg til, hvad samarbejdet kunne indeholde. I første omgang ville vi gerne have DN til at samarbejde omkring formiddagsholdet. Det var planen, at formiddagsholdet kunne blive til et fælles projekt. Det skulle bl.a. ske ved, at DN fortalte deres medlemmer om formiddagsholdet, og ved at vi kunne bruge DN s kontakter i forbindelse med nye tur mål. DN var interesseret i et samarbejde, og vi planlagde på et senere møde en række mulige turmål, hvor eksperter på naturområdet kunne fortælle om særlige naturoplevelser. DN har skrevet om formiddagsholdet på deres Facebook side, men desværre har ingen medlemmer fra DN henvendt sig for at deltage i turene. De planlagte turmål valgte jeg at opgive da der på det tidspunkt, hvor cykelturene skulle planlægges, var for få deltagere på formiddagsholdet. Så desværre kom der ikke så meget ud af det forsøg på et samarbejde. Men tak til Bjørn og Johannes fra DN for deres indsats. Friluftsrådet Peter deltager på vegne af Cyklistforbundet i Friluftsrådets møder. Peter deltog i Friluftsrådets sommermøde. Et vigtig emne for Friluftsrådet har været Nationalparken Skjoldungernes Land. Et kommende valg til et Nationalparkråd var det vigtigste emne på sommermødet. Foreningerne under Friluftsrådet blev opfordret til at stille med kandidater, når der senere på året blev indkaldt til et valg. Vores afdeling fik en opfordring til at stille med en kandidat til valget. Vi drøftede muligheden allerede i august og senere i november og syntes på det tidspunkt, at det kunne være en god ide. Men på medlemsmødet i december blev vi enige om, at det nok ikke var i Nationalparkrådet, vi skulle bruge vores kræfter. Vi satser i stedet (primært) på at få indflydelse på Nationalparken gennem Friluftsrådet, der sidder i bestyrelsen for Nationalparken Skjoldungernes Land. Flygtninge Peter er aktiv omkring et cykelværksted for flygtninge på Sct. Hans. Vi har forsøgt at få flere frivillige til at hjælpe til på værkstedet og har spurgt ud i medlemsskaren, om der er nogen, der kan donere brugbare cykler.

4 Legebaner og Musicon stien Susanne havde i foråret fået besked fra forbundet om muligheden for at etablere cykellegebaner i 10 byer med støtte fra Nordea-fonden. Hun kontaktede kommunen for at høre, om det havde interesse. Den 13. august var Susanne, Arne og Bjarne til møde omkring Musicon stien. Stien tænkes at have flere formål. Et af formålene er, at deltagere til Roskilde Festival kan benytte stien frem og tilbage fra festivalområdet. Musicon stien er et projekt omkring et stiforløb fra Roskilde Station til Musicon. Stien tænkes fortsat fra Musicon til Dyrskuepladsen, når der bliver råd til at betale for en bro over Holbækmotorvejen. Stien går igennem et parklignende område omkring Rådhuset. Her har kommunen tænkt sig at etablere forskellige tilbud til borgerne. Bl.a. BMX anlæg og en cykellegebane. Vi meldte os til at holde møde med kommunen omkring en cykellegebane. Vi er også blevet inviteret til et møde, men vi havde desværre ikke mulighed for at deltage. Formentlig bliver legebanen etableret, selvom kommunen ikke var blandt de heldige kommuner, der vil få støtte fra Nordea-fonden. Den Grønne Ring Torsdag den 12. november havde kommunen inviteret os og en række andre foreninger til at deltage i en workshop om Den grønne Ring. Den grønne Ring er kort for talt de forskellige naturområder, der ligger lige op til Roskilde by omkranser byen. Citat fra referat: Susanne har været til møde i kommunen om Den grønne Ring. Mødet var arrangeret af kommunen. En del foreninger deltog, der var information ved flere fra kommunen og derefter workshops. Foreningernes input skal kommunen bruge til at videreudvikle og konkretisere en plan for Den grønne Ring. Parkeringshus Kommunen har fremlagt et forslag til et Parkeringshus på Sortebrødre Plads. I den anledning deltog John den i et Borgermøde på Roskilde Bibliotek. Citat fra referat af medlemsmøde: John har været til borgermøde om p-huset på Sortebrødre Plads. Der var mange modstandere af p-huset til stede. Mange var beboere i området. Flere deltagere beklagede sig over, at p-huset ikke placeres længere ude i forhold til bycentrum. Al

5 tilkørsel til p-huset skal foregå via Dronning Margrethes vej. Det er et stort problem med mere trafik her. Stedet er i forvejen slemt nok ikke mindst for cyklister, sagde John. Han tilføjede, om der mon er tænkt på en særlig flugtvej til og fra p-huset, hvor der nemlig også skal anlægges 50 cykelparkeringspladser. Disse er tænkt som langtidsparkeringspladser, for cyklister, som skal med toget og parkere i længere tid. Vi mener, at det er alt for langt væk fra stationen, det ville være bedre, at anlægge en sådan cykelparkering ved Ny Østergade, foreslog John. Vi er i bestyrelsen modstandere af et parkeringshus til biler på Sortebrødre Plads. Bjarne har skrevet en artikel i Lokalnyt om parkeringshuset. Møde med Trafikafsnittet Hvert år holder vi et møde med trafikafsnittet. Vi sender på forhånd en række spørgsmål til forskellige vejforhold. I år holdt vi møde med Trafikafsnittet den 10. marts. Spørgsmålene, vi stillede, har stået i Lokalnyt. Både spørgsmål og svar (referat) vil kunne findes på vores hjemmeside om kort tid. Vejforhold i øvrigt Af de emner vi i øvrigt har beskæftiget os med, men som ikke har været med i de spørgsmål, vi stillede på det årlige møde med Trafikafsnittet, kan jeg nævne følgende: Vi har modtaget mail fra 2 af vores medlemmer med ros til kommunen for de ny asfalterede cykelstier på Margrethehåbsvej, disse mail har vi videresendt til kommunen. Fra et medlem har vi modtaget en mail vedr. misvisende skilte i Bondetinget. Susanne har sendt meddelelsen videre til kommunen, men der er pt. ikke sket nogle ændringer af skiltningen, har vi forstået. Vejdirektoratet skrev til os vedrørende evaluering af 3 projekter i Roskilde Kommune, der har fået tilskud fra den statslige pulje til mere cykeltrafik. Vi deltog i evalueringen ved at udfylde skemaer på nettet. De 3 projekter vedrørte Ledreborg Alle, Tjærebyvej og cykelforbindelsen mellem Viby og Roskilde.

6 Lokalnyt Vi har udgivet 3 numre af Lokalnyt i den beskrevne periode. John har igen i år været den flittige og kreative redaktør. Lokalnyt nr. 3 bliver formentlig den sidste udgave af Lokalnyt, der udsendes i papirudgave til alle medlemmer. Der er for nylig kommet et krav fra forbundet om at alle medlemmer, der har opgivet en mailadresse, skal have tilsendt lokalbladet digitalt. Det vil altså kun være de medlemmer, der ikke har opgivet en mail adresse, der vil få tilsendt Lokalnyt i papirudgave. Hjemmesiden På vores møde i juni talte vi bl.a. om, hvilken ny illustration der kunne være på forsiden. Vi fandt frem til, at der skulle være en tegning af kildehuset (Maglekilde) med domkirken i baggrunden. Vi gav opgaven videre til vores faste tegner, der ud fra et foto, vi har anvendt i folderen til Cykel Turist Ugen 2009, tegnede den ønskede illustration. John har siden haft en opgave i at tilpasse tegningen til hjemmesiden. En af grundene til at vælge en tegning til forsiden frem for et foto er, at vi er kendt for at anvende tegninger til at illustrere vores cykelture. Formiddagsholdet I 2015 er vi begyndt at cykle ture hver tirsdag formiddag. Formålet er at få gang i aktiviteter, der henvender sig til seniorerne, men også alle andre der har tid om formiddagen. Bjarne har været igangsætter og turguide på de fleste ture i 2015, men andre må nu også træde til som turledere, fordi Bjarne ikke længere har fri fra sit arbejde hver tirsdag. Holdet har været af sted på rigtig mange gode cykelture i Vi håber på at få flere og flere med på holdet. Statistikudvalget Torsten er med i statistikudvalget under Hovedbestyrelsen. Torsten deltog i vores medlemsmøde i oktober. Her demonstrerede han, hvordan man nemt kan sammenligne nøgletal for trafik fra forskellige kommuner med hinanden ved hjælp af et computerprogram, han har udarbejdet.

7 Landsmødet Landsmødet 2015 blev afholdt i weekenden den 31.10/1.11 i København. Fra vores afdeling deltog John, Susanne, Birthe, Torsten og Bjarne. Torsten og Bjarne var delegerede. Lørdagen var dagen, hvor den formelle del af landsmødet fandt sted. Søndagen var en temadag med forskellige arrangementer man kunne deltage i. Den var åben for alle medlemmer. John og Birthe deltog om søndagen. Blandt mange andre forslag, der blev vedtaget om lørdagen, vil jeg gerne fremhæve vedtagelsen af Vi mener programmet. Jeg er glad for det nye program Vi mener. Det er mindre teknisk end forgængeren Cykelpolitik, der er i Vi mener programmet oplæg til emner, der kan diskuteres, og der benyttes henvisninger til andet materiale, der kan uddybe emnerne. Jeg tror, at det bedre vil kunne formidle en interesse for de mange sager, Cyklistforbundet beskæftiger sig med, end Cykelpolitik kunne. Det er planen at udvide Vi mener programmet til landsmødet i Du kan se Vi mener programmet på Cyklistforbundets hjemmeside. Læs i øvrigt om landsmødet herunder om aktiviteterne der foregik om søndagen i Lokalnyt nr. 3 fra Traditionelle begivenheder Cykelture 7 aktive turledere havde i år arrangeret 18 cykelture. Der var traditionen tro ture tirsdag aften, på søndage og så var der en enkelt tur på en lørdag. Cykelturene indgår som en meget vigtig del af vores aktiviteter. Turlederne har både et arbejde med at planlægge turene og beskrive dem. Cykelturene er også den aktivitet, der har fået mest PR i år. Cykelturene bliver således beskrevet og udgivet i Tur Katalog for Cyklistforbundet i Storkøbenhavn og Roskilde. De bliver trykt i Lokalnyt, fremgår af Kultunaut, Roskilde Avis, Dagbladet og vores hjemmeside samt udsendes som erindringsmail. Cykel Turist Ugen I år foregik Cykel Turist Ugen på Fyn. Nærmere bestemt var vores base Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter. Jørgen Bjerring var endnu en gang primus motor for et cykelferie arrangement.

8 John, Ida, Susanne og Bjarne deltog, men der var også andre medlemmer fra Roskilde. En dejlig ferieoplevelse. Jeg kan anbefale andre at deltage i Cykel Turist Ugen. Frivillig Fredag Den 25. september afholdt kommunen Frivillig Fredag. En efterhånden traditionel årlig begivenhed, hvor kommunen hædrer alle, der udfører frivilligt arbejde i kommunen. Det er et meget stort arrangement, hvor over 600 frivillige fra foreninger i Roskilde deltager. Det foregik i år i Roskilde Hallerne, hvor alle fik gratis middag og underholdning. Birthe, Torsten, John, Bjarne og Susanne deltog. Borgmesteren går rundt og giver håndtryk til alle, men John fik også lejlighed til at tale med hende under en særlig event. Billedforedrag Den 7. december afholdt vi billedforedrag. I år var det John, der fortalte om to forskellige cykelture, han har været på. Den ene tur, Kattegat rundt, havde han cyklet i 2015 og den anden, i Andalusien, var for en del år siden. Det var en hyggelig aften med 29 deltagere. Krystalkuglen Hvis jeg skal forudse nogle af de nye emner, der vil præge det kommende år, så kan jeg nævne følgende: Kommunen skal vedtage en ny Cyklistplan i år og vil gerne have os med i den første fase af planlægningen. Det er et tilbud, vi ikke skal sige nej tak til. Et håb er også at få flere medlemmer og aktive. Vi er faktisk ved sidste opgørelse blevet flere medlemmer hele 2 mere. Jeg håber på, at vores formiddagshold kan komme til at spille en rolle i den forbindelse. Røde Port projektet og parkeringshuse for biler kan også tænkes at få en del plads i den kommende periode. Bjarne Johansson

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 21.3.2016 20.3.2017. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2014 Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Sidste cykeltur i 2014,.. gløggtur Katedralskolen, projekt frivillig Landsmødet i Middelfart Om høstfesten

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 20.3.2017 19.03.2018. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2016 (2. halvår) Formiddagscykling Om generalforsamlingen 2016 Sidste trykte udgave af

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN

FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN FREMTIDENS CYKELTRAFIK I FREDERIKSSUNDFINGEREN 1 2 Dette hæfte er udarbejdet af: Den Fælleskommunale Projektgruppe vedr. Fremtidens Cykeltrafik i Frederikssundfingeren FOTO OG LAYOUT: NIRAS Konsulenterne

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015

Notat. Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 BALLERUP KOMMUNE Dato: 27. juli 2015 Tlf. dir.: 44 77 33 08 Sagsid: 29.09.00-P20-2-15 Notat Evaluering af Store Cykeldag den 7. juni 2015 Evalueringen er udarbejdet på baggrund af tilbagemeldinger fra:

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde. Idékatalog Brug Vi cykler til arbejde til at få liv på din arbejdsplads. Formålet med Vi cykler til arbejde er helt enkelt at øge folkesundheden ved at få flere til at bruge cyklen til og fra arbejde.

Læs mere

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden

Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden Formandsberetning for Cyklistforbundet Roskilde afdeling for perioden 19.03.2018. 18.03.2019. Medlemsmøder og bestyrelse Vi har afholdt 10 medlemsmøder i perioden. På det første medlemsmøde efter generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Sidste cykeltur 2015: Gløggturen Formiddagscykling Kommunale cyklistplaner, svar, 2. del! Landsmødet 2015,

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber

Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber Procesplan for udarbejdelse af cykelregnskaber Formålet med at udarbejde et cykelregnskab er primært at evaluere og synliggøre kommunens udfordringer og resultater på cykelområdet. Cykelregnskabet giver

Læs mere

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts Cykelpolitik

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts Cykelpolitik Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts 2011 Cykelpolitik 2011-2020 INDHOLD 1. Forord....3 2. Indledning...4 3. Vision for 2020...5 4. Målsætninger....6 5. Indsatsområder.....................................

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen.

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen. -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Roskilde Kommune [mailto:kommunen@roskilde.dk] Sendt: 12. september 2017 16:11 Til: Postkasse Kultur og Idræt Emne: Ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

CYKELPOLITIK for første gang

CYKELPOLITIK for første gang CYKELPOLITIK for første gang Planlægger Niels Jensen og planlægger Maria Helledi Streuli, Plankontoret, Vej&Park, Københavns Kommune. (nijen@btf.kk.dk/maste@btf.kk.dk). Københavns Kommune udgav i 2002

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 19. maj 2015 Denne halvårlige beretning er en orientering om, hvad vi i hovedbestyrelsen har arbejdet og beskæftiget os med

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2015 Generalforsamling 2015 Kommunale cyklistplaner Formiddagscykling Cykler i bus Indrapportering

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Cyklister i Haderslev

Cyklister i Haderslev Medlemsbrev, marts 2019 Cyklister i Haderslev Nyt fra Cyklistforbundet, Haderslev Arbejdet skrider frem Rundkørslen, Haderslev Nord den 19. marts 2019 Foto: Henning Lausten Generalforsamling Onsdag d.

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Evaluering af aftenarrangementet

Evaluering af aftenarrangementet Evaluering af aftenarrangementet Indledning Dette er en evaluering af aftenarrangementet til Frivillig Fredag 2014, arrangeret af Roskilde Kommune i samarbejde med Roskilde Festival. 153 deltagere har

Læs mere

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget Cykelpolitik En ny Cykelpolitik Det er med glæde at vi på Byrådets vegne kan præsentere Fredensborg Kommunes nye Cykelpolitik. En Cykelpolitik som fortæller, hvad vi mener om cykling i Fredensborg Kommune,

Læs mere

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Cyklistforbundets Roskildeafd. redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt om bl.a.: Cykelture 2016 Formiddagscykling Generalforsamling 2016 P-hus, Sortebrødre Plads Hældning på cykelstier

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2013

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen. Sidste cykeltur i 2013 Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Sidste cykeltur i 2013,.. gløggtur Cykelstiberetning om Ledreborg Allé og røde cykelbaner fortsat Landsmødet

Læs mere

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2

Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Bilag 2 Forventede resultater og effekter Herning Cykler Fase 2 Evalueringsplan Evalueringsplanen indeholder en: n skal give et billede af, hvor mange der ved projektstart cykler i Herning Kommune fordelt

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013 Generalforsamling 2013 Landsmøde i Roskilde Magnetcykellygter Møde med Trafikafsnittet Indrapportering

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

Du kan se samrådets vedtægter i dette link til Kalundborg Kommunes hjemmeside:

Du kan se samrådets vedtægter i dette link til Kalundborg Kommunes hjemmeside: VELKOMMEN TIL K U L T U R E L T S A M R Å D KALUNDBORG Dette særnummer af nyhedsbrevet INDSPIL skal give dig et indblik i, hvad Kulturelt Samråd Kalundborg står for og arbejder med. Kulturelt Samråd har

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

34. årgang - Marts 2017

34. årgang - Marts 2017 34. årgang - Marts 2017 Så kom der lige et pulver, men nu tror vi at foråret er på vej. En smule sne holder dog ikke KUBI tilbage Davbladet er talerør for Lavuks 5 tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk

Læs mere

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006

Vi har brug for at høre din mening! Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Til 3.000 tilfældigt udvalgte borgere i den nye Silkeborg Kommune 10. august 2006 Vi har brug for at høre din mening! Vi tillader os at skrive til dig i et vigtigt ærinde. Din nye kommune arbejder aktivt

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Høstfest og hvervekampagne i Viby Glimt fra årets cykelture Billedforedrag: Cykeltur over Andesbjergene Cykelparkering

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback Evaluering af Håndboldens Dag 2019 Kvantitativt overblik over klubbernes feedback 4. februar 2019 BEVÆG DIG FOR LIVET [SKRIV NAVN PÅ IDRÆT ELLER SLET DENNE INFO] INDHOLDSFORTEGNELSE Resultater af evalueringen...

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3 Dato: 23.03.2017 Kl: 10.00 12.00 Sted: Lokale 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen DAGSORDEN 1. Velfærdsdirektør

Læs mere

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab

Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab Kollektivbyen Grantoften Ballerup almennyttige Boligselskab AFDELINGSBESTYRELSEN PRESSEMEDDELSE Mødedato: 1. oktober 2015 Init.: BKo Den: 8. oktober 2015 Pressemeddelelse fra afdelingsbestyrelsesmøde torsdag

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

3 Kommunikationsstrategien

3 Kommunikationsstrategien Mødereferat Titel Dato 20 april 2010 Sted Deltagere Cykelpendlerruter i Hovedstadsområdet Møde i kommunikationsgruppen COWI Lyngby Maria H Streuli, Prejektsekretariatet Line K Groot, Projektsekretariatet

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

FrivillighedsRådet lancerede i maj en ny hjemmeside, og det gav en tiltrængt ansigtsløftning.

FrivillighedsRådet lancerede i maj en ny hjemmeside, og det gav en tiltrængt ansigtsløftning. Årsberetning 2011 Med denne årsberetning 2011, ønsker FrivillighedsRådet at give et overblik over nogle af de aktiviteter rådet har haft i løbet af 2011, og sige tak for et godt samarbejde og dialog til

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

f f Cykelhandleplan2012

f f Cykelhandleplan2012 CykelHandleplan...KORT UDGAVE 2012 - udmøntning af Cykelpolitik Esbjerg Kommune 2012-20 f f f: Cykelhandleplan2012 INDLEDNING Cykelhandleplanen, som du ser her, er en kort udgave af Cykelhandleplan 2012

Læs mere

Oversigt. August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening

Oversigt. August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening Oversigt August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening September Uge 39 Vindue for en forening Fredag d. 27. september Frivillig Fredag Oktober Torsdag den 3. oktober Infomøde om

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 2. april 2016 Referat Der var ca. 15 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelsen. Valg af ordstyrer og referent Mike White ordstyrer og Jørgen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling

Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Tværkommunal Godkendelses- og Tilsynsafdeling Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring Kommuner Tilsynsrapport af 18. februar vedrørende anmeldt tilsyn på Det Blå Hus i Brønderslev kommune. Tilsynet er udført

Læs mere

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016

Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Beretning for lokalafdelingens arbejde i 2016 Du sidder nu med beretningen for 2016. Endnu et år er gået. Når du nu læser dette, så tænk over hvor meget du støtter for kun 200 kr. om året. Ud over hvad

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted

Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted I perioden oktober november 2011 blev kampagnen Snyd ikke dig selv / Snyd ikke virksomheden gennemført. Bag kampagnen stod de lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

Årsberetning fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund

Årsberetning fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund Årsberetning 2013-14 fra bestyrelsen for Hørsholm og Fredensborg Afdeling af Dansk Cyklist Forbund Siden generalforsamlingen den 28. februar 2013 har bestyrelsen bestået af følgende medlemmer: Allan Høier

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Jamila, Marianne, Isak, Frederik og Nasrin Afbud: Lisbet, Kosna og Ebbe Dagsorden:

Læs mere