Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole"

Transkript

1 Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode: I forbindelse med tilsynet af Sydbornholms Privatskole har jeg besøgt skolen 5 gange. Jeg har deltaget i et møde med det pædagogiske personale og ledelse og jeg har overværet undervisningen i 10 forskellige klasser/hold/fag. Det er min vurdering, at skolens undervisning som helhed står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Jeg har haft mulighed for at se årsplaner for samtlige fag og jeg vurderer at indholdet i planerne lever op til kravene i Fælles Mål. For faget Krea (håndarbejde, sløjd og hjemkundskab) er der udarbejdet en undervisningsplan som implementeres i det kommende skoleår. Jeg vurderer, at elevernes standpunkter i dansk, matematik og engelsk står mål med tilsvarende aldersgrupper i folkeskolen. Resultaterne fra afgangsprøverne i maj/juni 2012 er tilfredsstillende. I undervisningssituationerne bliver der i høj grad taget hensyn til den enkelte elev. Udsagnet børn lærer forskelligt er grundlaget for den praksis jeg ser på skolen. På Sydbornholms Privatskole oplever jeg en anerkendende tilgang til og blandt eleverne. Eleverne tilskyndes til at ytre sig og til at tage medansvar for deres egen læring. Jeg vurderer, at skolen er med til at forberede eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre. Svaneke, den 17. januar 2013 Susanne Engset Certificeret tilsynsførende. Min vurdering bygger på følgende samtaler/iagttagelser: 7. januar Møde med skolens leder og det pædagogiske personale. 8. januar klasse matematik. Hele skolen starter dagen med læsebånd. Det betyder 20 minutters læsning hver morgen for alle elever. Der er ro på skolen og overalt ses læsende elever. I klasse læses der individuelt eller i makkerpar. Læreren læser med 2 elever, der har brug for støtte i læseindlæringen.

2 Matematikken starter med tabeltræning (2 7 tabellerne). Træningen foregår som et kortspil, hvor eleverne skal placere det rigtige kort ved tavlen det betyder, at der samtidig med indlæringen også er fysisk aktivitet. 8-tabellen indøves med musik en metode eleverne er velkendt med. Additionsopgaver, krone/øre begrebet (også som kommatal) trænes ved at sælge lodsedler. Efterfølgende arbejder eleverne individuelt i deres Matematrix grundbog for henholdsvis 2. og 3. klasse. Undervisningen er afvekslende, der er indlagt fysisk aktivitet og der tages hensyn til den enkelte elevs standpunkt. Undervisningens faglige indhold står mål med kravene i Fælles Mål. Klasseværelset er rummeligt og på opslagstavlen hænger fine elevtegninger. Her har eleverne præsenteret hinanden med positive vendinger. Tegningerne og udsagnene viser, at der er fokus på klassens trivsel. 8. januar klasse dansk. Da jeg kommer er klassen godt i gang med undervisningen. Eleverne er placeret ved 4 gruppeborde og på tavlen kan jeg se dagens program for dansktimen: 1. Læsebånd + logbog 2. Skriv pænt 3. Boganmeldelser 4. Gyseranslag Klassen er nået til dagens 3. programpunkt. En elev er ved at fremlægge sin boganmeldelse for klassen. Eleven støttes af læreren i sin fremlæggelse og de øvrige elever er opmærksomme og lytter. Dagens 4. punkt er gyseranslag og berettermodellen repeteres. Det er tydeligt, at eleverne har arbejdet med modellen, stille og roligt hentes begreberne frem. Repetitionen foregår som klasseundervisning. Læreren stiller åbne spørgsmål og opfordrer eleverne til at ytre sig. I grupper finder eleverne eksempler på begreber fra berettermodellen i Buldermanden. Grupperne fremlægger og eleverne viser, at de er gode til at argumentere for deres svar. Eleverne skal forberede sig på at skrive deres egne gyserhistorier og læreren udleverer et eksempel på et anslag. Eksemplet bearbejdes i gruppen og til sidst samles gysertrækkene op på klassebasis. Undervisningen foregår i et trygt miljø og det faglige niveau står mål med kravene i Fælles Mål. Klasseværelset er indrettet med en almindelig og en interaktiv tavle. 8. januar Bh.kl. 1. klasse dansk. Eleverne er placeret i 5 grupper. Der er tilknyttet en støttepædagog til klassen. Klasseværelset er inspirerende med mange tilgængelige materialer og med alle bogstaverne på væggen. Nabolokalet (SFO) står også til klassens rådighed. Eleverne sætter sig i rundkreds på puder i SFO-lokalet og læreren lægger ting fra sin pose ud på midten af gulvet. I rundkredsen trænes i at række fingeren op, vente på tur, vise respekt for de andre.

3 Tingene fra lærerens pose skal nu deles ind i kategorier og eleverne har mange velargumenterede forslag. Det viser sig, at det er ting der begynder med V og at det er dette bogstav der skal fokus på. Eleverne træner V-ord, danner edderkoppespind, synger og bevæger sig i rundkredsen. Tilbage i hjemklassen skal eleverne nu arbejde individuelt. Alle arbejder med bogstavet V, men med opgaver på forskelligt niveau. Klassemiljøet er trygt. Undervisningen er afvekslende og lever op til kravene i Fælles Mål. 8. januar klasse dansk. I denne lektion arbejdes med grammatik med bl.a. kopisider fra Et skridt ad gangen klasse. Eleverne arbejder med opgaver på 2 niveauer. Da jeg kommer i klassen skal eleverne i gang med at bøje udsagnsord. En af undervisningsmetoderne fra CL bruges (svar byt) og eleverne får bevæget sig samtidig med at de får udsagnsordenes navnemåde og nutid ind under huden. Så skal der trænes diktat. Læreren læser teksten op for hele klassen og deler derefter øveark ud til hver enkelt. Læreren har forarbejdet diktaten til 4 forskellige niveauer tilpasset klassens elever. Staveordene skal skrives på arket og øves hjemme som lektie. Denne gang hedder diktaten Nissen flytter med og eleverne giver deres bud på hvad begrebet betyder. Læreren vælger hver uge diktater, der har relation til det øvrige stof klassen arbejder med. Klassen har fokus på at være venlig og eleverne skriver eksempler på at de har været venlige i deres logbog. Det er tydeligt, at eleverne går op i denne øvelse. Undervisningen er afvekslende. Det faglige niveau lever op til kravene i Fælles Mål og er i høj grad tilpasset den enkelte elev. 9. januar klasse engelsk. Da det er dagens første lektion startes med læsebånd. Alle elever finder deres bog og der læses på flere niveauer. Den stille læsestund respekteres af alle. Klasselokalet er stort og lyst og udstyret med interaktiv tavle. Eleverne er placeret ved 6 gruppeborde. Efter 20 min. starter engelskundervisningen, som denne dag foretages af en lærerpraktikant med læreren som observatør. Dagens opgave er en ordbogsøvelse som skal løses individuelt. Eleverne får udleveret en ordliste med engelske ord som skal findes i ordbogen og oversættes (sidenr. fra ordbogen skal noteres). Ordene er relevante i forhold til teksten Bugs trick or treat? som eleverne senere skal arbejde med. Det faglige niveau i undervisningen lever op til kravene i Fælles Mål.

4 9. januar klasse matematik. Dagens plan for matematiktimen står på tavlen: 1. Læsebånd 2. Lektier 3. Skrive pænt opgaver (ugeopgave, lektie) 4. Resultater af tests 5. Nyt emne (først repetition) 6. Tabeltræning Jeg kommer ind i klassen til punkt 5. Det drejer sig om geometriske figurer og ved fælles gennemgang på tavlen bliver begreberne genopfrisket. Efterfølgende skal eleverne arbejde individuelt i deres grundbøger Matematrix for henholdsvis 4. og 5. klasse. Klassen arbejder godt med opgaverne og hvis de har brug for hjælp skriver de deres navn på tavlen. Læreren hjælper og er meget opmærksom på om eleven har fået svar på sit spørgsmål og om vedkommende nu kan komme videre. Der tages i høj grad hensyn til den enkelte elev. Læringsmiljøet er trygt og undervisningens faglige niveau lever op til kravene i Fælles Mål. 15. januar Bh.kl. 1. klasse matematik. Dagen starter med læsebånd. Her ses det tydeligt at skolen har fokus på læsning der læses på livet løs. Læreren læser sammen med 3 elever, pædagogen sammen med 4 elever resten af klassen er selvstændigt i gang. Matematikken går i gang i rundkredsen. Der fortælles regnehistorier og ved hjælp af en tællekasse trænes i minusopgaver. Regnestykker skrives med kridt på gulvet og understøtter regnehistorierne. Talrækken trænes og der tales om enere og tiere. Eleverne byder ind på skift og de er meget ivrige. Tilbage i klasseværelset skal eleverne fra bh.kl. i gang med geometriske figurer (geobrikker) og 1. kl. skal videre med minusstykker i deres grundbog Matematrix 1 B. Jeg oplever en anerkendende tilgang til eleverne og en rolig atmosfære i klasserummet. Undervisningens faglige indhold lever op til kravene i Fælles Mål. 15. januar klasse matematik. I denne periode er matematikundervisningen organiseret med værksteder 2 lektioner om tirsdagen og med arbejde i grundbogen 2 lektioner om torsdagen. Der er mulighed for også at bruge nabolokalet i tirsdagslektionerne.

5 Denne tirsdag startes arbejdet med matematikværkstederne. Hver bordgruppe arbejder med samme opgave. Der er 6 bordgrupper, men p.gr.a. sygefravær slås 2 af grupperne sammen. Eleverne går altså i gang med 5 forskellige opgaver/værksteder. Eksempler på opgaver: Byg 2 forskellige kasser med rumfanget 24 dm3 Lav jeres egen formelsamling Geometriopgaver på papir Geometriopgaver på PC (flere niveauer) Omkreds og areal Vendespil formler og figurer skal passe sammen. Det er tydeligt, at klassen er vant til at arbejde i grupper og at de er gode til det. Der er arbejdsro og eleverne er meget aktive og engagerede. Læreren fungerer som konsulent og når rundt til alle de eleverne, der har brug for vejledning. Cooperative Learning når det er bedst. Det faglige indhold i undervisningen opfylder kravene i Fælles Mål. 16. januar klasse dansk. I denne lektion er det en lærerpraktikant der står for undervisningen med dansklæreren som observatør. Undervisningen tager udgangspunkt i Læs genrer med CL, Noveller klasse. Lektionen er startet med en repetition af genretrækkene i noveller og romaner. Det viste sig, at eleverne havde fået godt fat på genretrækkene. Nu drejer det sig om Kim Fupz Aakesons novelle Tøser. Novellen læses og debatteres i grupperne før der samles op i en fælles gennemgang. Der er fokus på begreber og indhold i novellen. Eleverne bliver bedt om deres personlige mening om novellen og alle udsagn skal begrundes. Elevernes (begrundende) fortolkning bliver mødt med anerkendelse. Eleverne skal efterfølgende arbejde sammen 2 og 2 og besvare spørgsmål om indholdet i novellen. Eleverne skal nu arbejde med historien set fra de 3 personers synsvinkler det skal de gøre ved hjælp af rollespil. Spillet skal øves og vises for klassen i næste dansklektion. Undervisningen er afvekslende og det faglige indhold lever op til kravene i Fælles Mål. 16. januar klasse engelsk. Undervisningen varetages af en lærerpraktikant med engelsklæreren som observatør. Fra starten af timen tales der engelsk til eleverne (praktikanten oversætter til dansk, hvor der er behov for det). I sidste engelsklektion har det handlet om modsætninger og timen starter med en repetition af dette. Der er en god dialog og eleverne har mod på at ytre sig på engelsk. Nu skal der bøjes tillægsord og eleverne foreslår ord. Ordene skrives på tavlen og efterfølgende skriver eleverne dem ned. Flere af ordene staves på engelsk (fokus på hvad bogstaverne hedder på engelsk).

6 Efter denne klasseundervisning skal eleverne nu arbejde individuelt. De skal fremstille en Poster og illustrere bøjningen af et tillægsord og skrive en sætning der indeholder det valgte ord. Posteren skal gøres færdig næste gang og præsenteres for klassen. Det faglige indhold af undervisningen svarer til kravene i Fælles Mål.

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode:

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode: Tilsynserklæring 2013-14 Sydbornholms Privatskole Skolekode: 400038 I forbindelse med tilsynet af Sydbornholms Privatskole har jeg, i løbet af skoleåret, besøgt skolen 7 gange. Jeg har overværet undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode:

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode: Tilsynserklæring 2016-17 Sydbornholms Privatskole Skolekode: 400038 I forbindelse med tilsynet af Sydbornholms Privatskole har jeg i løbet af skoleåret besøgt skolen 4 gange. Jeg har overværet undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode:

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode: Tilsynserklæring 2015-16 Sydbornholms Privatskole Skolekode: 400038 I forbindelse med tilsynet af Sydbornholms Privatskole har jeg i løbet af skoleåret besøgt skolen 5 gange. Jeg har overværet undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydbornholms Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydbornholms Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydbornholms Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400038 Skolens navn: Sydbornholms Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2014-2015 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode:

Tilsynserklæring Sydbornholms Privatskole Skolekode: Tilsynserklæring 2014-15 Sydbornholms Privatskole Skolekode: 400038 I forbindelse med tilsynet af Sydbornholms Privatskole har jeg i løbet af skoleåret besøgt skolen 5 gange. Jeg har overværet undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2013-2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Helsingør, d. 24. april 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Helsingør Privatskole (skolekode 280039), blev

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Baggrund for tilsyn Vejle d. 10. april 2014 Jeg, Esen Hayaloglu, har fået fornøjelsen af at føre tilsyn med Vejle Privatskole

Læs mere

Tilsynserklæring 2016/2017

Tilsynserklæring 2016/2017 Tilsynserklæring 2016/2017 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring. Øbro Fri Skole Forældrebestyrelsens formand. Certificeret. Kirsten Hansen

Tilsynserklæring. Øbro Fri Skole Forældrebestyrelsens formand. Certificeret. Kirsten Hansen Tilsynserklæring Skolen Skolens navn Skolekode Øbro Fri Skole 101127 Skolens adresse Postnummer, 1361 ØØØØ 2100 Kbh Ø Skoleleder Peder Grene Forældrebestyrelsens formand Email adresse Adam Lindeloff Knudsen

Læs mere

Tilsynserklæring for, Det Kongelige Teaters Ballet Skole Ved Kirsten Hansen. Certificeret tilsynsførende

Tilsynserklæring for, Det Kongelige Teaters Ballet Skole Ved Kirsten Hansen. Certificeret tilsynsførende Læseskoleleder: Thomas Aaboe Lawerentz Det Kongelige Teaters Ballet Skole August Bournonvilles Passage 2 8 Postboks 2185 1017 København K Skolekode: 101155 Tilsynserklæring for Det Kongelige Teaters Ballet

Læs mere

Tilsynserklæring 2014/2015

Tilsynserklæring 2014/2015 Tilsynserklæring 2014/2015 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280467 Skolens navn: Jersie Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bent Laub Faaborg

Læs mere

Tilsynserklæring for Vesthimmerlands Naturfriskole

Tilsynserklæring for Vesthimmerlands Naturfriskole Giver den 25. marts 2018 Tilsynserklæring for Vesthimmerlands Naturfriskole 2017-2018 Skole: Vesthimmerlands Naturfriskole, Farsøvej 13, 9640 Farsø Skolekode: 28.08.12 Tilsynsførende: Tilsynsdatoer: Tilsyn

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Den moderne kulturelle skole Skolekode: Tilsynsførende: Dorthe Kirkeby Bæhrenz. Til skolens forældre og bestyrelse.

Den moderne kulturelle skole Skolekode: Tilsynsførende: Dorthe Kirkeby Bæhrenz. Til skolens forældre og bestyrelse. Til skolens forældre og bestyrelse. Jeg kan bekræfte, at undervisningssproget på skolen er dansk, og at skolens undervisning står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen, herunder at den forbereder

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Langsø Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791027 Skolens navn: Langsø Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karin Hyldebrandt 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323013 Skolens navn: Kalundborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Astrid Hestbech

Læs mere

Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne Privatskole

Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne Privatskole Bestyrelsen/Forældrekredsen Rønne Privatskole Kandegade 11 3700 Rønne Att: Skoleleder Jesper Jørgensen Skolekode: 400021 Rønne d. 24.3.2018 Supplerende tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 vedr. Rønne

Læs mere

Dansk i 2. & 3. Klasse 18/19

Dansk i 2. & 3. Klasse 18/19 Dansk i 2. & 3. Klasse 18/19 Årsplan for dansk i 2. & 3. klasse. Der er ugentlig 3 dobbeltlektioner til rådighed og om fredagen en halv time til rådighed. Der er ydermere morgenlæsning hver dag, hvor eleverne

Læs mere

Vurderer tilsynet, at skolen forbereder eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre?

Vurderer tilsynet, at skolen forbereder eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre? Tilsynserklæring for Friskolen City Odense Skolekode 461079 Tilsynsførende Jørn Christensen Datoer for tilsynsbesøg: Onsdag den 28. februar og torsdag den 1. marts 2018. Desuden besøg og talt med skoleleder

Læs mere

Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole

Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole Tilsynsrapport maj 2015 for Sjællands Privatskole Tilsynet er foretaget i overensstemmelse med bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler 9. Forældrekredsen har besluttet at lade Katharina

Læs mere

Horslunde Realskole Tilsynets årsberetning 2014/15

Horslunde Realskole Tilsynets årsberetning 2014/15 Til generalforsamlingen ved Horslunde Realskole I det forløbende skoleår har jeg besøgt Horslunde Realskole ved forskellige lejligheder. Det er blevet til to halve skoledage. Foruden deltagelse i lærermøde,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sct. Norberts Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 631019 Skolens navn: Sct. Norberts Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen - Østerlundskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 523013 Skolens navn: Friskolen - Østerlund 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Glamsbjerg Fri-og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Glamsbjerg Fri-og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Glamsbjerg Fri-og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 433005 Skolens navn: Glamsbjerg Fri-og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Amager Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 185013 Skolens navn: Amager Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 185013 Skolens navn: Amager Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Mette Borremose

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Parkskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 657036 Skolens navn: Parkskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydvestmors Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydvestmors Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sydvestmors Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773028 Skolens navn: Sydvestmors Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013

Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013 Tilsynsrapport for Helsingør Privatskole 2013 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Helsingør, d. 7. maj 2013 Baggrund for tilsyn For undertegnede er det første gang, jeg fører tilsyn med Helsingør Privatskole

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159017 Skolens navn: Gladsaxe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jytte Vedel

Læs mere

Tilsynserklæring for 2019 for

Tilsynserklæring for 2019 for Tilsynserklæring for 2019 for 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280461 Skolens navn: Skelbæk Friskole 1. Navn på den eller de tilsynsførende Lisbet Lentz 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøget

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 208005 Skolens navn: Humlebæk Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Malene

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 429006 Skolens navn: Brenderup og Omegns Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynsrapport Sjællands Privatskole 2016

Tilsynsrapport Sjællands Privatskole 2016 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Skolens udvikling 5. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapporten for Sjællands Privatskole

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sorø Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 335006 Skolens navn: Sorø Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bogø Kostskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bogø Kostskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bogø Kostskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 365008 Skolens navn: Bogø Kostskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Inger Brøndsted 2.

Læs mere

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2016-2017 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

Tilsynserklæring 2014

Tilsynserklæring 2014 Tilsynserklæring 2014 Slotsparkens Friskole Hovedgaden 29 3630 Jægerspris Skolekode: 280381 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinde Helsinge Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinde Helsinge Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinde Helsinge Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 309004 Skolens navn: Vinde Helsinge Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Niels

Læs mere

Tilsynserklæring Svaneke Friskole Skolekode:

Tilsynserklæring Svaneke Friskole Skolekode: Tilsynserklæring 2015-16. Svaneke Friskole Skolekode: 280641 I forbindelse med tilsynet af Svaneke Friskole har jeg, siden jeg blev valgt den 19. oktober 2015, besøgt skolen 8 gange. Jeg har overværet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ringe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473013 Skolens navn: Ringe Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016

Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Tilsynserklæring for Helsingør Privatskole 2016 Af tilsynsførende Peter Jensen Helsingør, d. 22. marts 2016 Baggrund for tilsyn på Helsingør Privatskole (skolekode:280039) Skolen er sidste sommer flyttet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sankt Petri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101089 Skolens navn: Sankt Petri Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette von Holst-Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Livets Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Livets Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Livets Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101541 Skolens navn: Livets Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bent Laub Faaborg 2. Angivelse

Læs mere

ÅRSPLAN 4. KLASSE DANSK 2016/2017 Voldumegnens Friskole, Eva Bak Nyhuus

ÅRSPLAN 4. KLASSE DANSK 2016/2017 Voldumegnens Friskole, Eva Bak Nyhuus ÅRSPLAN 4. KLASSE DANSK 2016/2017 Voldumegnens Friskole, Eva Bak Nyhuus Undervisningen i dansk i 4. klasse er tilrettelagt på baggrund af Undervisningsministeriets Forenklede Fælles Mål. I 4. klasse skal

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2016 Af tilsynsførende Peter F. Jensen Baggrund for tilsyn på Ros Privatskole (skolekode: 280396) Roskilde, d. 18. februar 2016 Som det har været tilfældet de forgangne

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jakobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jakobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for kobskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 147033 Skolens navn: kobskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Svend Aage Kronborg 2. Angivelse

Læs mere

Årsplan 2. klasse 09/10

Årsplan 2. klasse 09/10 Årsplan 2. klasse 09/10 Status 26 børn: 16 piger og 9 drenge. Klassen har netop taget afsked med de 2 gennemgående lærere og starter ud med 2 nye klasselærere. Klassen er som helhed fagligt meget dygtige

Læs mere

Tilsynserklæring 2015/2016

Tilsynserklæring 2015/2016 Tilsynserklæring 2015/2016 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159015 Skolens navn: Den Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Merete Trier Frederiksen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731027 Skolens navn: Randers Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at føre

Læs mere

Tilsyn Iqra Privatskole 2017

Tilsyn Iqra Privatskole 2017 Indhold i rapporten 1. Baggrund for tilsynet 2. Rammer for tilsynet 3. Observationer i undervisningen 4. Skolens udvikling 5. Konklusion 1. Baggrund for tilsynet Tilsynsrapporten for Ikraskole ( skolekode

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Petri Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101089 Skolens navn: Sankt Petri Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Årsplan for 4. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Dansk. Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer

Årsplan for 4. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Dansk. Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer Danskfagets overordnede formål: At eleverne oplever sproget som en kilde til personlig og kulturel identitet At eleverne får lyst til at bruge sproget alsidigt og i samspil med andre At eleverne bliver

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Birthe Rømer Thulstrup

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 219011 Skolens navn: Johannesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280218 Skolens navn: Stepping Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: Tilsyn Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode: Skolekode: 159016 Skolens navn: Kvikmarkens Privatskole Navn på den eller de tilsynsførende: 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Quds Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101516 Skolens navn: Al Quds Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær Andersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280540 Skolens navn: Slagelse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 217020 Skolens navn: Rudolf Steiner skolen Kvistgård 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473015 Skolens navn: Rudme Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280674 Skolens navn: Kundby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Aksel Goth 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280928 Skolens navn: Vestbyen Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Lektiepolitik på Dyssegårdsskolen

Lektiepolitik på Dyssegårdsskolen Lektiepolitik på Dyssegårdsskolen På Dyssegårdsskolen er lektier en integreret del af undervisningen og bidrager til den samlede læring. Den enkelte lærer vurderer, hvilke lektier og hvilken mængde af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Odder Lille Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 727013 Skolens navn: Odder Lille Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Kjeld Læssøe

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager's International School:

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager's International School: Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Amager's International School: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101163 Skolens navn: Amager's International School 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Skjoldborg 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Davidskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400034 Skolens navn: Davidskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Rud Sletterød 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101079 Skolens navn: Christianshavns Døttreskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at udføre

Læs mere

TILSYNSERKLÆRING FOR ØSTSSKOLEN, WALDORF SKOLEN I AALBORG

TILSYNSERKLÆRING FOR ØSTSSKOLEN, WALDORF SKOLEN I AALBORG 1/5 TILSYNSERKLÆRING FOR ØSTSSKOLEN, WALDORF SKOLEN I AALBORG TILSYNET HAR I 2016/2017 VÆRET UDFØRT AF CARSTEN MØLLER CHRISTENSEN, PRÆSTEBROVEJ 30, 6818 ÅRRE. Skolens registreringsnr.: 851 071. Skolen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Joseph Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Joseph Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Joseph Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 329017 Skolens navn: Sct. Joseph Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Kløcker Eilertsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sigerslevøster Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 231005 Skolens navn: Sigerslevøster Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viborg Private Realskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791014 Skolens navn: Viborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773032 Skolens navn: Lødderup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Høng Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Høng Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Høng Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 319007 Skolens navn: Høng Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Carsten Overbeck

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Byens Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Byens Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Byens Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101111 Skolens navn: Byens Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring 2013/2014

Tilsynserklæring 2013/2014 Tilsynserklæring 2013/2014 2014 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2014/2015

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2014/2015 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2014/2015 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Vejle d. 23. marts 2015 Baggrund for tilsynet Tilsynsdagen på Vejle Privatskole (skolekode 280474) starter med opsamling

Læs mere

Tilsynserklæring for Nørreådal Friskole for skoleåret

Tilsynserklæring for Nørreådal Friskole for skoleåret Tilsynserklæring for Nørreådal Friskole for skoleåret 2016-2017 Baggrund og formål En tilsynsførende skal en gang om året aflevere en skriftlig tilsynserklæring til forældrekredsen og skolens bestyrelse

Læs mere

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapport 2015 Langsø Friskole Onsdag den 12. august 2015 Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapporten

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lerpytter Friskole & Børnehaveskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lerpytter Friskole & Børnehaveskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lerpytter Friskole & Børnehaveskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 787035 Skolens navn: Lerpytter Friskole & Børnehave 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejrumbro Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 789009 Skolens navn: Vejrumbro Fri 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ulf Tranegaard Andersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280033 Skolens navn: Ugelbølle Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech

Læs mere