Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen."

Transkript

1 Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016/17 v/hanne Thyssen. Dette er den første ordinære generalforsamling for et helt regnskabsår og normal drift efter vi har gennemført de store forandringer. Bestyrelsen En af ændringerne i forhold til tidligere er, at hele bestyrelsen er på valg hvert år. Valgt på generalforsamlingen blev Gorm Sigaard, Hanne Thyssen, Karin Haubjerg Larsen, Lindy Kjøller, Bent Kruse Madsen og suppleanterne Mette Berg Jensen og Henning Balle. Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen med Hanne Thyssen som ny formand. Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder. Medlemsudvikling Bestyrelsen havde som mål at nå op på 100 medlemmer. Der er kommet en del nye medlemmer til, men der er samtidig også flere, der enten er ophørt med at drive virksomhed eller har meldt sig ud. Medlemstallet ligge således på uændret på 82 medlemmer. Samlet set har vi kontingentindtægter på selvom regnskabet viser et overskud på ,- kr. et det fortsat vores ambition at øge kontingentindtægterne. Vi forventer og håber, at få flere ansøgninger til markedsføringspuljen i de kommende år, så derfor ser vi gerne at puljen bliver større. Vi håber både at vi kan få flere nye medlemmer, at tidligere medlemmer igen får lyst til at blive medlem og så håber vi også, at der er en række af de nuværende medlemmer, som opgraderer deres medlemskab. Især håber vi, at der er flere af de nuværende C medlemmer som vil opgradere til et B medlemskab. Sekretariat Foreningen har fortsat Poul Therkelsen tilknyttet som sekretær og udførende kraft i de aktiviteter, som foreningen gennemfører. Forskellen fra tidligere er, at Poul Therkelsen og Fanø Turistbureau nu drives af Esbjerg Erhvervsudvikling. Marketing aktiviteter Vi operer med 2 typer af aktiviteter, basisaktiviteter og kampagneaktiviteter.

2 Basis aktiviteter Basisaktiviteterne består af 1. Hjemmesiden 2. Sociale medier, primært Facebook. 3. Digitale infocenter. 4. Aktivitetskalenderen Det sker på Fanø i både trykt og onlineformat 5. Visitfanøbooking 6. Fanø Guiden. 7. PR-arbejde. Visitfanoe.dk Hjemmesiden gennemgik en større renovering i vinteren 2016/17. Målet var at gøre siden mere enkel og overskuelig, samt at øge integrationen med GuideDanmark, som også er database for det digitale infocenter. Desværre er det ikke muligt for kunderne selv at opdatere i GuideDanmark og det kan give flaskehalsproblemer med opdateringen i sommerperioden. Derfor søger vi at få opdateringsoplysninger ind i vinterperioden, hvor der er bedre tid til dette arbejde. VisitFanø Facebook Vi har fortsat 3 Facebook sider (Visitfanø, windfriends og zimmer/room). Vi nærmer os venner, hvoraf mange er aktive. Samtidig er vi aktive på FanøFangruppe og UnserFanø, der begge er drevet af stamgæster. Det digitale infocenter Det digitale infocenter består af følgende elementer: et ubemandet inforum i lille Amalienborg med en eventskærm og 4 touch skærme, en række touch skærme hos forskellige virksomheder på øen, samt en mobil app Visitfanø. Udvikling af systemet står Business Region Esbjerg for. Gennem længere tid har der været problemer med touch skærmene på lille Amalienborg og vi overvejede til sidst at skifte skærmene ud. imidlertid viste det sig at være en simpel fejl i strømforsyningen i switch boksen, som forårsagede miseren. Siden har systemet fungeret upåklageligt. Aktivitetskalenderen. Det sker på Fanø udgives nu som hæfte i hele perioden fra maj-september, og der åbnet op for annoncering i kalenderen. Både den trykte og onlineversionen baserer sig fortsat på Kultunaut. Det er arrangørerne selv, der lægger arrangementer på kalenderen. Svagheden ved systemet er at arrangører enten glemmer eller synes at det er for besværligt at lægge arrangementerne ind, men vi har ikke kendskab til et brugbart alternativ. Fanø kommunes Fanøkalender.dk er således også baseret på Kultunaut og viser stort set de samme arrangementer. VisitFanø booking Vi har et samarbejde med Dansk Ø Ferie/Færgen om onlinesalg af oplevelser og overnatning. For at tydeliggøre fanøprodukterne tilbød Dansk Ø Ferie at vi kunne få vores egen Fanø booking side, hvor kun Fanø produkter er på. Produkter på Visit Fanø booking sælges således også på Dansk Ø ferie. Pt. er 4 oplevelsesarrangører og 6 overnatningssteder med.

3 Fanø Guiden Fanø Guiden 2017 er anderledes både i form af leverandør, format og design. Det er nu det lokale firma Casa Grafika, der laver guiden (layout, trykning og annoncetegning), mens vi fortsat selv producerer det redaktionelle indhold. Formatet er ændret fra A4 til A5, så dels gør den nemmere at have med rundt i lommen eller tasken, dels giver mulighed for at producerer den i 3 særskilte sprogversioner. Formålet med at lave særskilte sprogversioner har primært været at gøre den mere læsevenlig. Det har samtidig givet mulighed for at forbedre det redaktionelle indhold. Guiden blev trykt i henholdsvis tyske, danske og engelske guider. Baseret på de seneste års faldende forbrug fra andre turistbureauer, forventede distributøren at max guider til resten af Danmark incl. motorvejsstationer ville være tilstrækkeligt. Vi har ikke tidligere distribueret guiden til motorvejsstationerne. Det viste sig dog allerede sidst på foråret, at vi havde undervurderet behovet og vi besluttede at trykke yderligere danske og tyske brochurer. Frem til ultimo juli har forbruget eksternt således været guider, heraf mere end til motorvejsstationer i Jylland/Fyn, og vi har måttet lukke for yderligere distribution. Vi har haft et faldende antal annoncører, hvilket vi tror dels skyldes at vi var sent ude med annoncetegningen, dels en usikkerhed omkring det nye koncept for guiden. Ikke desto mindre er det lykkedes at få et pænt overskud på 2017 guiden på ,- kr. Samarbejdet med Casa Grafika vil fortsætte i 2017/18, men vil se på, hvor vi kan opgrade guiden endnu mere. PR arbejdet I lighed med tidligere år, så fylder pressearbejdet rigtigt meget, både i tidsforbrug og økonomi. Vi bruger samlet set ca ,- kr om året på PR relaterede aktiviteter, primært journalistbesøg. Antallet af presseture var stigende i det forløbne regnskabsår, hvor vi nåede op på et rekordstort antal på 33 journalistbesøg. Følgende presserejser er gennemført i 2016/17: Tyskland: Frankfurter Rundschau, RadWelt, Tina/Bella, Eckart, Ferngewehrt, Die Zeit, Westfälische Nachrichten, der Tagesspiegel, Sächsische Zeitung, Busfahrt Magazin, Lebensart, Reise Kurier, Travelonboards, NORDIS. Desuden 2 rejsebogsforfattere. Danmark: Freelance Jesper Møller, Anne Vibeke Rejser (DK4), Nordjyske medier, Aller koncernen, Lolland- Falsters Folketidende, Jysk-Fynske Medier, infotainment.dk, Rejseblokken, Sklassisk.dk, Caroline thorsfeldt.dk, TV-syd, DR (TV-avisen), vnrtv. Norge: Hjemmet, Golferen Østrig: ORF Stats TV, Die Presse (Wien), Desuden har vi haft en præsentationstur for det internationale incoming bureau, TUMLARE.

4 Vi har ikke et samlet overblik over, hvor meget omtale i form af artikler offline og online, blogindlæg osv presserejserne til Fanø har givet, men nogle enkelte eksempler viser, hvor stor en effekt det kan have. Freelance journalisten Jesper Møller var på Fanø i slutningen af juli Det kom der 2 artikler ud af, som har været vist i følgende medier: Dagbladet Køge, Dagbladet Ringsted, Dagbladet Roskilde, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt Holbæk, Nordvestnyt Kalundborg, Sjællandske Næstved, Sjællandske Slagelse, Dagbladet Ringkøbing-Skjern og Skive Folkeblad David Hugendinck fra Die Zeit var i Danmark for at lave en artikel om dansk hygge, og boede som led i rejsen i et sommerhus på Fanø. Die Zeit har næsten læsere og artiklen repræsenterer en annonceværdi på ca 1,3 millioner kr. Esther Koogelboom fra Der Tagesspiegel i Berlin var her i begyndelsen af maj. Der Tagesspiegel har læsere og artiklen repræsenterer en annonceværdi på ,- kr Nogle af presserejserne er lavet i samarbejde med Business Region Esbjerg. Den samlede værdi af de 11 pressemeddelelser og 16 pressebesøg (heraf 6 på Fanø) på det tyske marked er af VisitDenmark opgjort til 25 millioner kroner. MF var også involveret i presseaktiviteterne i forbindelse med Fanø International Kite Fliers Meeting. For første gang har vi prøvet at lave en video til distribution via de internationale nyhedsbureauer (Reuters, AP osv). vnrtv specialiserer sig i den type produktioner og resultatet var overvældende. Vi har ikke et samlet overblik over alle de nyhedsstationer, der har vist klippet, men DR TV-avisen, TV-2 Norge, ARD, DW, Euronews, Euronews.de, MDR/Brissant, BBC 2 gange), NBC og ABC s store TV-netværk i USA, Kina s CCTV og XinHua netværk samt et utal af nyhedshjemmesider har vist klippet. Det er rigtig mange millioner mennesker, der har set klippet. Kampagne aktiviteter En del af aktiviteterne i 2. halvdel var fortsættelse af de aktiviteter, der blev sat i gang i det foregående regnskabsår. Det drejer sig om følgende aktiviteter Nordsee kampagne i Tyskland Købte 1 helsidesannonce + online marketing i de 2 kataloger rettet mod henholdsvis Sjov, leg og læring og Det gode liv. DSVJ er markant i kataloget i Vi har et fælles dobbeltopslag, Varde og Rømø/Tønder har hver et dobbeltopslag, Fanø har 1 side og der 1 side med annoncører. Som led i TV kampagnen, der kørte i april i Nordtyskland, købte vi et dobbeltopslag i april nummeret af Flensburg Journal (oplag , der husstandsomdeles). Dette blev fortsat med dobbeltopslag i både maj og Juni. Regional kampagne (Esbjerg og omegn): 12 måneders annoncekampagne i JyskeVestkysten/Esbjerg Ugeavis med 1 ugentlig annonce (360 mm), 6 stk ½ siders annoncer i JyskeVestkysten/Esbjerg Ugeavis i Bannerannoncering på JV/Ugeavisen.dk med visninger pr måned i 12 måneder (ingen klikpriser oveni) 120/180 radiospots a 15 sekunder pr måned i 12 måneder på Radio Scala.

5 Camping kampagne: Kampagnen har et samlet budget på ,- kr, Deltagelse i CMT turistmessen i Stuttgart januar, som er en af de helt store messer og specielt for camping/autocamper. Kite Fliers Meeting (KFM): Markedsføring fanø overtager en række af de udgifter, som FET tidligere har afholdt for at sikre dragefestivalen. Kite Fliers Meeting er fortsat det største event på Fanø og af stor betydning for øen. KFM deltog i 2017 i fejringen af 150 året for diplomatiske forbindelser med Japan. Den store satsning blev gennemført af EEU i samarbejde med en styregruppe og en række sponsorer. Det medførte et meget spændende program med japanske drageflyvere, workshops, udstillinger og en massiv markedsføring. Resultatet var, at KFM 2017 blev den største nogensinde, både hvad angår deltagende drageflyvere, besøgende og omtale. Markedsføringspuljen: 2016/17 var året, hvor konceptet med Markedsføringspuljen skulle stå sin prøve. Ideen bag Markedsføringspuljen har været, at foreningen kan gå ind med medfinansiering af medlemmernes marketing aktiviteter på følgende betingelser: Markedsførings Fanøs markedsføringspulje er ikke en normal tilskudsordning. Der er derimod tale om at puljen kan bidrage med maksimum det samme beløb, som ansøgerne selv investerer i projektet. I visse tilfælde vil det også være muligt at få yderligere medfinansiering fra Færgen A/S med maksimum det samme beløb som ansøgeren og Markedsføring Fanø har investeret. Der vil som udgangspunkt ikke være medfinansiering til enkeltaktørers egne projekter. Projekter skal indeholde samarbejde mellem en række aktører og have et formål, der kan komme en bredere kreds af aktører til gode. Vi må dog nok erkende, at vi ikke har fået mange ansøgninger til puljen. Der er kommet i alt 6 ansøgninger, hvoraf vi har sagt ja til at medfinansiere de 3: Produktion af videoer i forbindelse med Fanø Vesterland, som præsenterer både festivalen og de samarbejdspartnere, der deltager i festivalen. Produktion af en online restaurantguide. Deltagelse i VisitDenmarks Nordsee kampagne Det er en proces at blive så skarpe som muligt på at beskrive betingelserne for medfinansiering og det har da også medført mange diskussioner i bestyrelsen, så vi forhåbentlig kan blive bedre til at fortælle, hvad man har mulighed for at få medfinansiering til. Vi håber naturligvis at vi i 2017/18 kan få mange flere ansøgninger.

DAGSORDEN FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD. Generalforsamling i Markedsføring Fanø. Dagsorden pkt: 1. Valg af dirigent. Dagsorden pkt:

DAGSORDEN FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD. Generalforsamling i Markedsføring Fanø. Dagsorden pkt: 1. Valg af dirigent. Dagsorden pkt: FANØ ERHVERVS- OG TURISTRÅD DAGSORDEN Generalforsamling i Markedsføring Fanø Mødetid: Onsdag den 6. september 2016 kl 19.30-20.30 Mødested: Deltagere: Fanø Krogaard, Nordby 14 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard.

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard. Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2016 v/gorm Sigaard. Dette er den første ordinære generalforsamling efter vi har gennemført de storforandringer. Helt ordinær er den dog ikke, den dækker kun

Læs mere

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen.

Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen. Markedsføring Fanø. Bestyrelsens årsberetning 2017/18 v/hanne Thyssen. Markedsføring Fanø i sin nuværende form har nu eksisteret i 2½ år og vi kan nu begynde at vurdere om foreningen fungerer som forventet.

Læs mere

Ny organisering af turismearbejdet på Fanø

Ny organisering af turismearbejdet på Fanø Ny organisering af turismearbejdet på Fanø Resume: Formålet med forslaget er at styrke erhvervs- og turismeudviklingen Fanø Kommune overtager ansvaret for drift af Turistbureau Fanø Kommune overtager arbejdet

Læs mere

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard.

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard. Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2015 v/gorm Sigaard. Den helt store opgave for bestyrelsen i 2015 har været at finde en driftsform som kan sikre at FETs opgaver kan løses på den

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide MARKEDSFØRINGSPLAN - 2016 Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Sjov, leg og Sjov, leg og 2 sider redaktionel

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK

VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK VELKOMMEN TIL VISITSONDERJYLLAND.DK INTRODUKTION Den 01.07.2014 gik visitsonderjylland.dk i luften Portalen indeholder bookbare produkter fra hele Sønderjylland: Oplevelser: 35 Overnatning: Mere end 700

Læs mere

Indledning. Peter Krusborg Markedschef VisitDenmark, Sverige.

Indledning. Peter Krusborg Markedschef VisitDenmark, Sverige. Följ Hjärtat 2015 1 Indledning Följ Hjärtat er et kommunikationskoncept, som først så dagens lys i foråret 2013. Her testede vi det med stor succes i forbindelse med et større event i Stockholm. Efter

Læs mere

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER 2 MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 OPDATERES LØBENDE! HUSK AT DU ALTID KAN FINDE DEN NYESTE VERSION PÅ WWW.BUSINESSLF.DK MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 Lolland-Falster skal være

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019 Medieanalyse af 1. januar - 10. maj 2019 2 Indhold og indledning Indledning Denne analyse baserer sig på omtale af kampagnen i perioden 01.01.2019 til og med 10.05.2019. Analysen tager udgangspunkt i alle

Læs mere

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier NOTAT: Mediestøtte til trykte medier 2017 Notat: Mediestøtte til trykte medier 2017 Udgiver: Landsforeningen Danmark på Vippen, juni 2018 Forfatter: Martin Ø. Carstensen, tlf. 23 71 00 43 Intro I dette

Læs mere

Sønderjylland værd at erobre

Sønderjylland værd at erobre Sønderjylland værd at erobre DMO-dannelse Før destinationsdannelsen I 2012 havde vi i Sønderjylland, 4 kommuner med hver sin turismeorganisering, hver sin strategi og begrænsede midler til at udføre den.

Læs mere

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013 Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013 Østdansk Turisme Juni 2013 Status her et halvt år inde i vores fælles turismemarkedsførings projekt er, at vi sammen har skabt 5.268 rejsebeslutninger

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2016 Udgivet af VisitDenmark Maj 2017 Kontaktperson Janne Grønkjær Henriksen, Marketingdirektør E-mail: jgh@visitdenmark.com tlf. +45 32 88 99 50 Mob. +45

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger

Destination Bornholm. Fra empiri til flere overnatninger Destination Bornholm Fra empiri til flere overnatninger Indhold Destination Bornholm Turismens betydning for øen Hvad er fundamentet for vores markedsføring? Omsætning af empiri til kampagnerkommunikation

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

AALBORG KYST PARTNER 2016

AALBORG KYST PARTNER 2016 AALBORG KYST PARTNER 2016 SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM AALBORGKYST PARTNER 2016 Vækst & Værtskab FOR PARTNERE FOR IKKE-PARTNERE BasisPartner ANNONCERING ANNONCERING StorbyPartner

Læs mere

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen.

Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen. Fanø Erhvervs- og Turistråd. Bestyrelsens årsberetning 2014 v/hanne Thyssen. 2014 var et år præget af fremgang på en lang række områder. For andet år i træk har vi haft fremgang i turismen. Fremgangen

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig åbningstid pr. bureau på 39 timer pr. uge. På de 3 bureauer er der personlig betjening af

Læs mere

Afrapportering til Vækstforum, november 2011.

Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Afrapportering til Vækstforum, november 2011. Sekretariatet har nu været i drift siden medio maj 2010. Ved afrapporteringen til Vækstforum 2010 blev de mange opstarts og indsatsområder gennemgået. Således

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Tilstede: Lis, Anna E. Vibeke, Emma, Susanne og Hanne. Afbud: Lise Ref.: Hanne Referatet sendes til bestyrelsen og regnskabsføreren

Læs mere

INDTAST TEKST HER. BUSINESS LF Turisme indsats 2015

INDTAST TEKST HER. BUSINESS LF Turisme indsats 2015 INDTAST TEKST HER BUSINESS LF Turisme indsats 2015 HISTORIEN INDTAST TEKST HER Business LF blev etableret i 2011 Lolland og Guldborgsund kommuner finansierer sammen med det lokale erhvervsliv aktiviteterne

Læs mere

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau Markedsføringsplan for 2011 Feriemagasinet Visit Viborg 2012: Der skal til 2012 videreudvikles et nyt feriemagasin med ny opbygning og nyt layout, herunder opsætning af annoncer for turistvirksomhederne.

Læs mere

Turismen og turisterne på LollandFalster. - nu og i fremtiden. Og ikke mindst hvorfor skal du leje dit sommerhus ud?

Turismen og turisterne på LollandFalster. - nu og i fremtiden. Og ikke mindst hvorfor skal du leje dit sommerhus ud? Turismen og turisterne på LollandFalster - nu og i fremtiden Og ikke mindst hvorfor skal du leje dit sommerhus ud? September 2017 Turismemedarbejdere i Business Lolland-Falster Forretningschef Rikke Fabienke

Læs mere

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl VisitDenmark har indgået aftale med det norske firma tellus om en ny platform for GuideDanmark. tellus skal levere et nyt online opdateringssystem til

Læs mere

LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar

LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar LEGOLAND Billund Resort Bestyrelsesmøde 25. februar Agenda Orientering v. formanden Foreningens økonomi Godkendelse og indstilling årsrapport 2018 Status 2018 & fokus 2019 2020 samarbejdet Diverse opsamling

Læs mere

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes.

Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Europa-Nævnet Pulje C Felter markeret med * skal udfyldes. Vær opmærksom på, at online forbindelsen til skemaet afbrydes efter 15 minutter. Oplysninger om ansøger (juridisk ansvarlig). Vælg CPR-nummer

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Halsnæs Kommune i medierne

Halsnæs Kommune i medierne Halsnæs Kommune i medierne 1. Januar 3. juni 216 Analysis manager: H. C. Nordahl Thomsen Antal omtaler Nøgletal for perioden Omtaler Læsertal Brand Building Effect Visibility Score Halsnæs Kommune 2.27

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2019

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2019 De nye læsertal for 4. kvartal + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med kvartal 2018 samt 2. kvartal + 3.. 2.+3. 4. + 1. Søndagsaviser B.T. 104.000 95.000 92.000

Læs mere

Kultursamarbejdet har fået 2 nye medlemmer i 2012: Orkester Midtvest og Struer Musikskole.

Kultursamarbejdet har fået 2 nye medlemmer i 2012: Orkester Midtvest og Struer Musikskole. Årsberetning 2012 Årsberetning for 2012 1 Kultursamarbejdets medlemmer er pt. Lemvig Kommune, Struer Kommune, Holstebro Kommune, Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune og 59 kulturinstitutioner,

Læs mere

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Bilag 3: Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 15. september 2011 1 Baggrund Siden nedlæggelsen af Fyntour har Koordineringsgruppen

Læs mere

Kampagnen fik igen mediernes opmærksomhed: PR-ROI på 2719%

Kampagnen fik igen mediernes opmærksomhed: PR-ROI på 2719% Executive summary Hvordan udnytter man medvinden fra en populær viral kampagne, der handler om at tage på ferie og have sex for at løse Danmarks lave fødselstal? Og hvad gør man, når nu det fødselstal

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem

Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem Spørgsmål og svar til det nationale oplevelsesbookingsystem VISITDENMARK OG DET NATIONALE OPLEVELSESBOOKINGSYSTEM Den grundlæggende idé i det nationale oplevelsesbookingsystem er at samle alle lokale bookbare

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 Analysens indhold 1. Indledning... 2 Introduktion... 2 Data... 2 Medierne... 2 2. Medieomtaler... 2 Antal omtaler... 2 Fordelt på måneder...

Læs mere

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen Medlemsfordele Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør Anne Mette Wandsøe, der sammen med 2-3

Læs mere

HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR)

HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR) HVAD ER AKTIV FAMILIEFERIE (AFF) & HOLTUM REJSER (HR) Turoperatør der udbyder aktive ferier som pakkerejser til familier & grupper Adventure Race (Udfordring i naturen på cykel, til fods mv.) Adventure

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

Hvordan er vi organiseret og hvor mange arbejder så med online???? 2003 1 Webredaktør 1 Chef

Hvordan er vi organiseret og hvor mange arbejder så med online???? 2003 1 Webredaktør 1 Chef September 2008 1 Hvordan er vi organiseret og hvor mange arbejder så med online???? 2003 1 Webredaktør 1 Chef 2007 Digitale Medier hos Fynske Medier 1 Salgsleder 1 Salgssupport 10-12 Salgskonsulenter 8

Læs mere

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014 Fishing Zealand Møde i Faxe Kommunes Naturråd d. 22. april 2014 Paul Debois Chefkonsulent, Vordingborg Kommune ( tovholder ) Sekretær for Fishing Zealand Formål Den bærende ide for Fishing Zealand projektet

Læs mere

Jul på slottet Søstrene Grene & VisitDenmark

Jul på slottet Søstrene Grene & VisitDenmark Jul på slottet Søstrene Grene & VisitDenmark Julekampagne 2016 RESULTATER Søstrene Grene Julekampagne 2016 19.11.16 01.12.16 Kampagnen Antal visninger af videoopslag på Facebook: 6.383.460 Total antal

Læs mere

MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018

MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018 MEDIEUDVIKLING TV-BRANCHEN TV2 JANNE, MELANIE, DANIEL OG FREDERIK MPL 2015-2018 TV-BRANCHEN 10200 Omsætning 10000 9800 9600 9400 9200 9000 8800 8600 Tal opgjort i mio. kr. 2008 2009 2010 2011 Omsætning

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen Præsentation af VisitSydsjælland-Møn Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen 1 Manden på billedets far er din fars søn... 2 VISITSYDSJÆLLAND-MØN Stiftet 30. marts 2015 Ejerforhold/Kommunale bidrag 2018 Faxe:

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

Destination Bornholm Messemøde på Gaarden 15. september 2016

Destination Bornholm Messemøde på Gaarden 15. september 2016 Destination Bornholm Messemøde på Gaarden 15. september 2016 Indhold Messer 2016 Messer Danmark 2017 Messer Tyskland 2017 Tilmelding 2 Messeaktivitet 2016 Danmark Herning-messen Ferie for Alle (februar)

Læs mere

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015

RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts. Torsdag d. 26 februar 2015 RDS Rapport fra NA s Vinter EDM i Warszawa i 26 februar 1. marts Torsdag d. 26 februar 2015 1. Præsentationsrunde. 2. Dagsorden (godkendt) 3. Koncepterne 4. Bare for i dag 5. To medlemmer deler 6. Kassere

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 137.000 117.000

Læs mere

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi 9. april 2014 NOTAT Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi Notatet indeholder Rømø-Tønder Turistforenings bestyrelses overvejelser omkring den fremtidige organisations- og samarbejdsstrategi for

Læs mere

Deltagere: Sally, Lorens, Ole, Elsa og Mette (referent). Ina deltog i punkt 1-4. Afbud: Jeanette (barsel) og Charlotte.

Deltagere: Sally, Lorens, Ole, Elsa og Mette (referent). Ina deltog i punkt 1-4. Afbud: Jeanette (barsel) og Charlotte. Ferie-arbejdsgruppe møde den 24. maj 2012 på Sekretariatet REFERAT Godkendt Deltagere: Sally, Lorens, Ole, Elsa og Mette (referent). Ina deltog i punkt 1-4. Afbud: Jeanette (barsel) og Charlotte. 1. Budget

Læs mere

Destinationsmonitor Januar december 2018, Status

Destinationsmonitor Januar december 2018, Status Destinationsmonitor Januar december 2018, Status VisitDenmarks Destinationsmonitor Ny opdatering i månederne: Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: April 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik

Læs mere

Destinationsmonitor Januar december 2018

Destinationsmonitor Januar december 2018 Destinationsmonitor Januar december 2018 VisitDenmarks Destinationsmonitor Ny opdatering i månederne: Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: januar 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2017 De nye læsertal for 2. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 sammenlignet med 2. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Evaluering af turistsæsonen 2015

Evaluering af turistsæsonen 2015 Evaluering af turistsæsonen 2015 28-10-2015 Turistsæsonen 2015 Status på turistsæsonen 2015 Markedsføring og kommunikation Turismeprojekter Turismenetværk Strategiske turismesamarbejder Nye tiltag og indsatser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2017 samt 4. kvartal 2017 +. Søndagsaviser

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Styregruppemøde mandag den 3. december 2012

Styregruppemøde mandag den 3. december 2012 Styregruppemøde mandag den 3. december 2012 Mødet blev gennemført med deltagelse af Jørgen Dirksen Lars Simper Chr. Krause Steen Østergaard Laurits Tørnæs Mikkel Dahlqvist og Carl Erik Dalbøge - Der var

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015.

Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Næstved, den 23. februar 2015. Bestyrelsens årsberetning for perioden 24. marts 2014 30. marts 2015 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 30. marts 2015. Kanaler i TV-pakke 1 Brugerforeningen

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2018 De nye læsertal for 1. halvår 2018 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2017 og 2. halvår 2017 sammenlignet med 1. halvår 2018. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Selskabet er et kommunalt ejet aktieselskab, ejet af kommunerne Vordingborg, Næstved, Stevns og Faxe.

Selskabet er et kommunalt ejet aktieselskab, ejet af kommunerne Vordingborg, Næstved, Stevns og Faxe. Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema til i Vordingborg Kommune. Ved ansøgning anvendes ansøgningsskemaet, som findes på Vordingborg.dk Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune)

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til august VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til august VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til august 2016 VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: oktober 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til september VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til september VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til september 2016 VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: november 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013

UDKAST. Handleplan og budget 2012-2013 UDKAST Handleplan og budget 2012-2013 Handleplan og budget 2012 1 s medlemmer er pt. Lemvig Kommune, Struer Kommune, Holstebro Kommune, Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Destination Bornholm Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Bornholms turismestrategi for 2013-2016, som Destination Bornholm

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere