KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr Bestyrelsen Formand Jørgen Juul Rasmussen Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Anders Petjursson Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Liselotte Müller Medlemsservice Jørgen Nielsen Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN Fr Jazz og mad ( se side 29 ) Lø Søsætning kl ( side 6 ) Sø Standerophaling Ti Tirsdagstræning starter ( side 25 ) To Første torsdagsmatch Lø Oprydning på jollepladsen kl On Best. og KU-møde Sø Furesømesterskab Fr DM i Yngling på Furesøen Sø Sidste torsdagsmatch og Præmieuddeling Bådoptagning I Bådoptagning II Standernedhaling Se ungdomskalenderen side 19! FAS Wayfarer stævner mod fremmede kyster. (Bogø) Foto: Poul Ammentorp

4 4 FORMANDEN BERETTER I begyndelsen af marts afholdtes ordinær generalforsamling, hvor vores kasserer gennem 6 år Torben Lindved for sidste gang skulle aflægge regnskab. Et regnskab, der i øvrigt endnu en gang viste, at klubben har en sund økonomi og dermed sætter os i stand til både at iværksætte nye initiativer og til at modstå uforudsete omkostninger i betryggende omfang. Ifølge vedtægterne skulle Torben gå af efter tur, og heldigvis havde Arne Nørby Rasmussen stillet sig til rådighed som kandidat til kasserer og blev enstemmigt valgt. Arne har i mange år været suppleant til bestyrelsen og har fungeret som referent ved KU-møder og generalforsamlinger, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Arne på hans nye (og krævende) post. Vi takker Torben for hans store indsats med at få strømlinet vores regnskabssystem, så vi i dag på bedste vis løbende kan følge med i vores økonomi. Vi har i midten af marts afholdt bestyrelses- og KU-møder og her fået fastlagt en stor del af sæsonens kalender, som det fremgår af dette Klubnyt og hjemmesiden. Her vil jeg gerne nævne specielt, at klubben har påtaget sig at arrangere DM for Ynglinge d september I den forbindelse vil vi forsøge at få så mange som muligt af vore egne Ynglinge på vandet, og udover de deltagende sejlere vil der blive behov for hjælpere både på vand og land. Mere herom efterhånden som planlægningen skrider frem.

5 5 Vi har længe været opmærksomme på, at kommunen arbejdede på at finde besparelser for de kommende år også inden for kultur- og fritidsområdet. Folkeoplysningsudvalget og Furesø Idrætsråd har været inddraget i disse øvelser, og efter forskellige forslag har været på bordet, er man nået frem til at spare på tilskudsområdet, hvilket primært påvirker os på trænertilskuddene. Nedskæringerne træder i kraft per 2. halvår af 2015 og vil koste os nogle tusinde kr. om året. Når andre områder i kommunen skal skære, er det jo også kun rimeligt at vores område skal bidrage, og det er umiddelbart ikke værre, end vi kan tilpasse os de nye betingelser uden at skulle skære i vores aktiviteter. Det vides, at kommunen arbejder på at få lavet en ny driftsaftale på Furesøbadområdet omfattende både anlægget, kiosk og restaurant. Der forventes yderligere detaljer lige omkring deadline for Klubnyt, og vi ved p.t. ikke, hvad det kommer til at betyde for driften af vores faciliteter. Hold evt. øje med lokalavisen om nyt i sagen. Da det ind imellem sker, at (tidligere) medlemmer efterlader både, ofte i dårlig stand, på jollepladsen, og da vi generelt har en del ældre både i klubben, har vi undersøgt hvordan man på en rimelig måde, økonomisk såvel som miljømæssigt, kan få skrottet en båd. Vi har fået lokaliseret et par skrothandlere i det nordsjællandske område, der vil påtage sig denne opgave. Prisen for selve skrotningen ligger angiveligt omkring 1 kr/kg, hvis man selv afleverer skroget, og afhentning er af det ene firma angivet at kunne fås for 650 kr. (for en jolle?). Der synes således ikke at være nogen undskyldning for ikke at sørge for, at et kasseret skrog fjernes fra vores område. Klubben vil i givet fald være behjælpelig med oplysninger om skrothandlerne. Jeg glæder mig til at se mange af jer i den kommende tid være i gang med at klargøre bådene, så de er klar til træning, kapsejlads og hyggeture. Husk også standerhejsningen d. 26. april kl , hvor hovmesteren som sædvanlig vil servere lidt mundgodt i klublokalet. Jørgen Juul Rasmussen

6 6 KØLBÅDENE SKAL SØSÆTTES Søsætningen er planlagt til lørdag d. 25. april 2015 fra kl Havne- eller Bropladsafgiften vil i år igen blive opkrævet sammen med kontingentet, og de samme regler er som altid gældende: Ingen betaling af havneafgift/medlemskab ingen søsætning! Vi begynder klokken fra hvilket tidspunkt, der bliver solgt numre til søsætningen. Numrene sælges indtil kl og helst ikke meget senere aht. Undertegnede, der har lidt travlt med at organisere søsætningen. Bådene vil, ganske som altid, ikke blive søsat i nummerrækkefølge, men på den mest hensigtsmæssige måde med de yderste både (ved jollevejen) først, begyndende fra klubhuset. Numrene vil derfor mest være at betragte som en kvittering for at søsætningen er betalt og afleveres i pænest mulig stand som kvittering til vognmanden, hvorefter jeg senere foretager en kontrol. Der vil ikke blive løftet både op over andre både. Jo bedre bådene kan tages i rækkefølge, jo hurtigere vil det gå. Er der tvivl, er det vognmandens afgørelse, der er gældende. Vi kommer alle i vandet denne dag, så sæt om muligt hele dagen af, nyd foråret og giv en hånd med hvor dette er tiltrængt. På vanlig vis skal jollevejen ryddes, inden vi går i gang, så lastbilen kan komme til. Gerne med hjælp fra jollefolket. Der bliver ligeledes sørget for det sædvanlige morgenarrangement med frisk kaffe og rundstykker mm. fra kl. ca. 08:00.

7 7 Prisen pr. båd for søsætningen bliver ligesom sidste år kr. 300,- og husk lige penge. Prisen er baseret på en timepris, og denne pris kan kun holdes, hvis vi kan klare mindst fire både i timen. Derfor bør den sociale snak med vognmanden minimeres mest muligt, så vi får afviklet søsætningen inden kl Havnepladser Der er et opslag på tavlen med havnepladserne for 2013, og denne liste vil efterfølgende blive opdateret med interne rokeringer og plads til nye på ventelisten, hvor der p.t. er 1. I lighed med tidligere år er der enkelte, som ikke ønsker at have en bådplads i havnen, og derfor bedes de, som ikke ønsker at fortsætte, give besked til undertegnede eller kassereren inden søsætningen, således at listen med havnepladserne kan blive opdateret umiddelbart efter søsætningen. I ønskes alle en rigtig god sejlsæson, og som vanen tro en god søsætningsdag. Med _/)_/)_/) hilsen Jørn Jensen Obs!!! Hvis vejret mod forventning - skulle drille meget, så der kræves en udsættelse, vil der være opslag i klubben samt på vores hjemmeside.

8 8 Referat af ordinær generalforsamling i Farum Sejlklub tirsdag den 5. marts 2015 Sted: Undervisningslokalet i Farum Sejlklub, Furesø Marina. Tid: 19:00 Antal fremmødte: 22 inklusiv bestyrelsen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Beretning fra bestyrelsen 3 Årsregnskabet forelægges til godkendelse 4 Forslag 5 Fastsættelse af indskud og kontingenter for indeværende regnskabsår samt forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag til godkendelse 6 Valg til bestyrelse, udvalg og revision i henhold til vedtægternes 11, 15 og 18: 6.1 Næstformand (Per Duelund er villig til genvalg 6.2 Kasserer (Torben Lindved kan ikke genvælges) 6.3 Seniorleder (Jan Hellinghus er villig til genvalg) 6.4 Sejlerskoleleder (Bjørn Pedersen er villig til genvalg) 6.5 Ungdomsleder ( Anders Petjursson er villig til genvalg) 6.6 Kapsejladsleder (Claus Bidstrup er villig til genvalg) 6.7 Driftleder (Jørn Jensen er villig til genvalg) 6.8 Hovmester (Sanne Parkhøi er villig til genvalg) 6.9 Redaktør (Henry Andersen er villig til genvalg) 6.10 Revisorer 6.11 Suppleant til bestyrelsen 7 Eventuelt ad 1, Valg af dirigent Poul Ammentorp blev enstemmigt valgt til dirigent. Indkaldelsen blev konstateret rettidigt udsendt. (Publiceret i Klubnyt nr. 1, primo februar 2015, samt annonceret på klubbens hjemmeside)

9 ad 2, Beretning fra bestyrelsen Formanden opridsede de vigtigste begivenheder fra det forgangne år: Beretningen er her gengivet i sin fulde udstrækning. Beretningen findes også på klubbens hjemmeside kan man sige har været et normalt år uden de store begivenheder eller udsving. Vi har haft den fornøjelse, at skulle "formøble" de penge vi fik ind i forbindelse med vores jubilæum. Af større ting vi har anskaffet i den forbindelse kan nævnes 2 nyere optimistjoller, en projektor og et antal oppustelige bøjer. Ungdomsafdelingen har haft godt gang i træningen på mandage og tirsdage primært i opti'erne, men der har også været et lille hold i de større joller. Midt i sæsonen var der ca. 25 aktive sejlere til træningerne. Der har igen været afholdt fuldt tegnede intro-kurser i opti'er i maj og i august, og det medførte en halv snes nye medlemmer. Derimod var der ringe tilslutning til sommerlejren i Herslev, idet kun 4 sejlere deltog fra os. Det kneb også med tilslutningen til et stævne vi afholdt med orienteringssejlads i august i samarbejde med Dansk Sejlunion (DS) og de øvrige klubber i søen. Der var også sendt invitationer ud til andre sejlklubber i vores kreds. Men der meldte sig kun 6 sejlere fra BISK og 10 fra FAS. Trods den lidt ringe tilslutning blev det besluttet at gennemføre stævnet, idet det var et pilotprojekt, hvor man ville afprøve et koncept udviklet af DS, med henblik på at kunne tilbyde det til andre sejlklubber. Det virkede i øvrigt som om deltagerne syntes det var en god oplevelse, med fine udfordringer og en masse friske røde kinder. Seniorafdelingen har afholdt de sædvanlige træningsmatcher om tirsdagen i ynglingene. Der er et pænt antal sejlere involveret i denne aktivitet, og de fleste af bådene møder op til de ugentlige matcher, og enkelte besætninger deltager også i stævner rundt omkring i løbet af sæsonen og får dermed klubben repræsenteret udadtil. I det hele taget synes jeg, at miljøet omkring ynglingene har udviklet sig til et godt tilbud også til nye sejlere i klubben, som her kan udbygge deres sejlkundskaber og træffe andre medlemmer. Der har i 2014 været rigtigt godt gang i torsdags-/søndagsmatcherne, med stor deltagelse især af Wayfarer og Ynglinge. I det blandede felt med såkaldt langsomme kølbåde, kunne man godt ønske sig at se nogle af de nye Trisssejlere. Heldigvis deltager der andre bådtyper som Junior og Lynæs, så der som regel også i denne klasse er et pænt felt. Klubmesterskab blev ikke afholdt i 2014, da der de senere år stort set ingen tilslutning har været til det. Men der blev afholdt det sædvanlige Furesømesterskab i september.

10 10 Det traditionelle Trisstræf i juni har heller ikke i de senere år kunne trække mange deltagere. Vi havde derfor aftalt med de andre klubber i søen, at vi kunne deltage i YFs sejlads Sjælland Rundt Indenom, og der var et mindre antal både fra FAS, der deltog. Sejlerskolen har som sædvanligt haft problemer med at skaffe nok instruktører. Men med en stor indsats fra Bjørn, både med at organisere undervisningen og selv instruere, er det lykkedes at få et antal sejlere udskolet. Wayfarerne har også haft gang i deres sædvanlige aktiviteter både i og uden for søen. Faktisk er der jo en del af disse sejlere, der hvis søen er isfri, sejler hele året rundt. Og igen i 2014 har de også vist flaget ved DM, idet Dennis Nielsen vandt guld som gast hos Ove Skovgaard Mortensen fra Sejlklubben Køge Bugt, og der var 5 FAS både med i top ti. Godt gået! Generelt har der ikke har været så meget gang i de arrangerede sociale aktiviteter. Vi må jo blot konstatere, at der ikke synes at være det store behov blandt medlemmerne, da ingen eller kun få melder sig, når det er blevet forsøgt. Hovmester Sanne inviterede til sommerfest i august, hvor en lille flok fik sig en hyggelig aften. Heldigvis foregår der jo en del uorganiseret social aktivitet f.eks. i forbindelse med de løbende aktiviteter og selvfølgelig de ugentlige lørdagstræf i klublokalet i vintersæsonen. Driftsafdelingen har holdt godt styr på vores faciliteter. De ansvarlige varetager heldigvis deres job i det daglige uden den store indblanding fra bestyrelsen. Hvis der nogle gange er noget rod i butikken et eller andet sted, så skyldes det som regel, at enkelte medlemmer ikke lige kan finde ud af det, måske ofte af uvidenhed. Så her har vi en løbende opgave med at synliggøre de regler der gælder og evt. følge op på dem. Vi har i havnen fået repareret og forstærket det sydlige slæbested i løbet året. I første omgang p.g.a. almindeligt slid og i sidste omgang p.g.a. en skade opstået, da en entreprenør slæbte noget tungt grej op ad slisken. En del af skaden vil blive dækket af entreprenørens forsikring. Men mange andre end FAS bruger slæbestedet, f.eks. Falck, andre myndigheder og private, da det tilsyneladende er det slæbested i søen, hvor der er de bedste adgangsforhold. Vi vil derfor på et tidspunkt, f.eks. når vi næste år skal have fornyet vores driftsaftale med kommunen om det faste broanlæg, diskutere med dem, om kommunen ikke bør bidrage til vedligeholdelsen af slæbestedet. Det faste broanlæg kræver efterhånden også en del indsats og penge. Indtil videre har det lige løbet rundt med de bropenge der opkræves. Men over de næste par år er det nødvendigt at få færdiggjort den afstivning under vandet, der er påbegyndt og at få udskiftet brodækket. Som nævnt ved andre lejligheder, lægger vi stor vægt på, at holde anlægget godt ved lige, så vi ikke pludselig står med et faldefærdigt anlæg, som der skal skaffes en masse penge til at bringe på fode, jvf. den nye havn i YF.

11 11 Medlemssituationen er den, at vi ved årsskiftet havde 252 medlemmer, hvilket er det samme som sidste år. Selv om vi kunne ønske os flere medlemmer, så skal vi nok generelt være tilfreds med status quo i medlemstallet, da sejlsporten generelt mister medlemmer i disse år. Så stort cadeau til dem af jer der via jeres indsats med træningsarrangementer, sejlerskole og introkurser skaffer os nye medlemmer. Som det fremgår af regnskabet har vi en sund økonomi. Vi har været forskånet for større uforudsete udgifter i 2014 og kan derfor sætte penge af til dårligere tider. Det er dyrt at holde vores både i god stand, så derfor er det rart at vide, at vi i givet fald har penge til en ny motor, båd, sejl o.l. når behovet opstår. Så vil jeg også gerne lige benytte lejligheden til at nævne at Mikkel Elmholdt for nylig blev tildelt Furesø Idrætspris - NordeaFondens Det Gode Liv Pris for sin utrættelige indsats i vores ungdomsafdeling. Udover æren og et diplom fulgte der kr. med, som Mikkel kan anvende i sit videre arbejde i ungdomsafdelingen. Fra bestyrelsens side vil vi gerne udtrykke et stort tillykke for den velfortjente pris. Til slut en tak til ledere, funktionsansvarlige og menige medlemmer, som har bidraget til at få klubben til at køre. En særlig tak skal lyde til Torben Lindved, der efter 6 år på posten som kasserer skal gå af efter tur. Bemærkninger fra salen: Der er åben adgang til slæbestedet. Det er Naturstyrelsens regler, der er gældende. Klubben opfordrer til at benytte kranen mere, hvis det er muligt, da slæbestedet primært er dimensioneret til joller. Beretningen blev godkendt af forsamlingen. ad 3, Årsregnskab Kassereren fremlagde regnskabet for 2014, som i sin fulde udstrækning er præsenteret i Klubnyt nr Følgende blev fremhævet ved fremlæggelsen: Første år med regnskab via Klubmodulet, som fungerer rigtig godt. Beløb i parentes er budgettal. Indtægter Kontingenter i alt kr ,- ( ) Indtægter i alt kr ,- ( )

12 12 Udgifter Administration kr ,- ( ) Forsikringer og kontingenter til DSU er den største post i administration: kr ,- (93.000) Udgifter til Klubmodul betales delvis af kommunen. Senior afdelingen har brugt meget lidt kr. 461,- (39.000). Seniorlederen lovedede, at det ikke vil fortsætte sådan! Ungdomsafdelingen har brugt kr ,- ( ) Driftafdelingen har brugt kr ,- (46.000) Udgifter i alt kr ,- ( ) Driftoverskudet er herefter opgjort til kr ,- (10.800) Aktiverne består primært af indestående på bankkonti. Aktiver i alt er opgjort til kr ,- Der er betydelige henlæggelser, i alt kr ,- Anlægsformuen er pr opgjort til kr ,- Egenkapitalen er herefter ved årets udgang kr ,- Der var ingen kommentarer til regnskabet, som herefter godkendtes af generalforsamlingen. Havneregnskab Kassereren fremlagde herefter havneregnskabet, som ligeledes er publiceret i sin helhed i Klubbladet (Nr.1, feb-2014) Indtægter: Udgifter: Overskud: Egenkapital pr kkr (47 betalende både) 113 kkr er gået til vedligeholdelse af broanlægget -20 kkr 28 kkr Ingen kommentarer fra salen til regnskabet, som herefter godkendtes af generalforsamlingen.

13 13 Ad 4 Indkomne forslag Ingen forslag var modtaget inden den i vedtægten fastsatte frist. Ad 5 Fastsættelse af indskud, kontingentsatser samt budget for 2015 Budgettet for 2015 blev fremlagt af kassereren baseret på uændrede kontingentsatser. Kontingentsatserne er ligesom budgettet for 2015 vist i detaljer i Klubbladet ( Nr.1, feb 2015) Budgetforslaget for 2015 er meget tæt på budgettet for Prisen for havnepladser er i 2015 uændret kr. 2000,- Budgettet for 2015 blev godkendt af generalforsamlingen. Diskussion om broanlæggets fremtid: Broanlægget har nu stået i en del år, og reparationudgifterne er kraftigt stigende. Samtidig er vedligeholdelsesaftalen med Furesø kommune ved at løbe ud. Bestyrelsen/KU vil i år arbejde på at få kommunen til at hjælpe med de større reparationer, ligesom kommune jo står for den primære vedligeholdelse af svømmehallen, Arenaen, tennisbaner etc. Til brug for andre sportsklubber. Ad 6 Valg til bestyrelse og udvalg 6.1 Næstformand (Per Duelund blev genvalgt) 6.2 Kasserer (Arne Nørby Rasmussen blev valgt) 6.3 Seniorleder (Jan Hellinghus blev genvalgt) 6.4 Sejlerskoleleder (Bjørn Pedersen blev genvalgt) 6.5 Ungdomsleder ( Anders Petjursson blev genvalgt) 6.6 Kapsejladsleder (Claus Bidstrup blev genvalgt) 6.7 Driftleder (Jørn Jensen blev genvalgt) 6.8 Hovmester (Sanne Parkhøi blev genvalgt) 6.9 Redaktør (Henry Andersen blev genvalgt) 6.10 Revisorer (Torben Lindved og Poul Ammentorp) 6.11 Suppleant til bestyrelsen (Stefan Lindeberg )

14 Ad 7 Eventuelt Bjørn: 14 Forslag om at klubmedlemmerne opfordres til at køre med en label med klublogo i bilens bagrude, for at styrke kendskabet til Farum Sejlklubs aktiviteter, i håb om at kunne hverve flere medlemmer. Søren: Jollemærker, som kunne være velegnede til formålet, findes allerede. Sagen tages op på næste KU-møde. Der var god opbakning til ideen fra forsamlingen. Jytte: Til september er der Ynglinge DM, som afholdes på Furesøen. Konkret september i FAS. Der vil blive brug for mange hjælpere, så der opfordres til at reservere den pågældende weekend. J Jan: 24/ kl 19:00 afholdes seniormøde i klublokalet primært om det forestående DM i Yngling Poul: Hallen er fyldt op med både, men der sker ikke meget. Bedre organisering af pladsen efterlyses. Der har ikke været muligt at klemme selv en Optimistjolle ind. Halmanden opfordres til at stramme op på administrationen af hallen. Sagen tages op på næste KU møde. Ønske om et bådehus til gummibådene ønskes genfremsat, så de ikke tager plads op i hallen. Reklame for FAS filmklub. Med ca. en måneds interval vises en udvalgt film, som herefter diskuteres ved den umiddelbart efterfølgende frokost. (vintersæsonen) Potentielle interesserede kan sende mail til Poul Ammentorp. (Pouls adresse kan oplyses ved henvendelse til formandxfarumsejlklub.dk) Fredag 24/ er der annonceret fest på Furesøbad. Tema: Jazz og Mad Wayfarer Stompers vil underholde. Arrangementet vil blive annonceret på hjemmesiden og i næste klubnyt. Man kan bestille bord via restaurantens hjemmeside.

15 15 Jørgen: Ny aspirant til havnemandsposten efterlyses. Vedkommende vil indledningsvis kunne være føl for Jørn Jensen en periode. Jørn er fagmand inden for netop dette felt, så der er god mulighed for at kunne tilegne sig en masse viden på området. Mødet sluttede kl. 20:40 Referent: Arne Nørby Rasmussen

16 16 TILMELDING TIL SEJLERSKOLEN 2015 For sæsonen 2015 er der gebyr på 780 kr. Og det er forudsat, at man er medlem af FAS! (blokbogstaver) Navn: Adresse: By og postnummer: Tlf.: Sæt kryds: JEG ØNSKER UNDERVISNING I YNGLING OG KAN BRUGE 1 DAG PÅ AT KLARGØRE BÅDE SAMMEN MED DE ØVRIGE ELEVER OG INSTRUKTØRER. Helst mandag Helst onsdag Helst tirsdag Jeg vil overveje at uddanne 2 ny elever næste år Jeg har sejlet før Jeg er nybegynder Underskrift: dato: Elever fra sæsonen 2014 skal tilmelde sig, hvis de ikke opnåede førerbevis og fortsat ønsker undervisning. Seniorer med førerbevis til Monark, der ønsker undervisning i Yngling, kan også tilmelde sig. Tilmeldingskuponen sendes til (helst på !): Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Tlf.: Sommerbuen 67, 2750 Ballerup Mail: Sejlerskoleleder x farumsejlklub.dk

17 17 HALLENS reglement i FAS Hallen er beregnet til opbevaring af klubbens følgebåde og vedligeholdelse af klubmedlemmernes både. Endvidere opbevares master, Opti-sejl, andre sejl, redningsveste og nummerplader etc. på dertil indrettede steder. 1. Klubmedlemmernes både kan stå inde i hallen i begrænsede tidsrum (2-4 uger)- specielt om vinteren. Der søges om "opholdtilladelse" på halmandxfarumsejlklub.dk. Man kan ikke forvente, at ens båd kan blive stående uden tilladelse. Både, som er i hallen, skal være letflyttelige dvs på hjul. 2. Skabene udlånes til klubbens medlemmer, der betaler aktivt seniorkontingent. Et skab per besætning, der har egen båd og selv sørger for hængelås. Hver maj måned skal " skabsejerne" vise, at skabet benyttes. Dette gøres ved at signere en ophængt liste i hallen. Er den ikke signeret den 1 juli, videregives skabet automatisk og uden varsel til den næste i køen. Ventelisten kommer man på ved at maile en anmodning til halmandxfarumsejlklub.dk. Halmanden kan til enhver tid få åbnet skabet, hvis der er mistanke om f eks lækkende kemikalier. Der kræves klubnøgle for at have skab (ellers kan man jo ikke låse hallen efter sig!). For at indholdet ikke skal falde ud, bør lågen være lukket med minimum et bøjet søm - lukkede skabe er pænest. 3. Ved Vedligeholdelse af både skal der vises hensyn så der ikke støves. Brug af vinkelsliber, excentersliber og rystepudser og lign. værktøj må kun benyttes med pose eller udendørs. Kør båden udenfor. Ved brug af organiske kemikalier skal porten åbnes, hvis ikke båden tages ud (krav hvis andre personer i hallen). Det tilrådes at bære maske og andet relevant beskyttelsesværn. 4. Sejlene, som ligger på hylderne, skal bære tydeligt medlemsnummer i de 3 barme eller på posen. Gør de ikke dette, kan halmanden inddrage dem uden varsel. 5. Master og bomme, som er i hallens område, skal vise tydeligt: bådtype og bådnavn. 6. Rygning er ikke tilladt. 7. Ophold i hallen er helt på eget ansvar. 8. Oprydning-efter-dig er et fy-ord. Da din mor (forhåbentligt) ikke kommer her, så efterlad sted og sager, som du og alle dine "legekammerater" kunne ønske sig at genfinde stedet og sagerne. 9. Som medlem af FAS er man forpligtet til at overholde og acceptere ovenstående. "HUSK DIT EFTERNAVN" Godkendt af KU og Halmanden Marts 2015

18 18 UNGDOMSAFDELINGEN Vinter-teori Vi har nu afsluttet vinterteoriundervisningen. Der har generelt været et rimeligt fremmøde, så vi takker både Poul Ammentorp og Christian Paaske for deres engagement i sagen. Tera-jolle projekt. Som beskrevet i sidste nummer af Klubnyt har vi søgt om midler til at anskaffe et antal nye sejljoller af typen RS Tera til Ungdomsafdelingen. Vi nu har fået positivt tilsagn fra både Tuborgfondet og Nordea Fonden, som hver har valgt at støtte med midler til anskaffelse af én jolle. Vi har bestilt 2 stk. RS Tera-joller som gerne skulle være klar til opstart af sejlersæsonen i år. Vi har selv midler til at købe én ekstra jolle. Vi håber at få tilsagn fra en fond mere, og så bestille to ekstra joller til efterårsæsonen. Opstart af sejlersæsonen Vi starter sæsonen mandag 20. april Det er en uge tidligere end vi ellers plejer, men vi satser på at den milde vinter betyder at vandet er varmt nok. Vi opretter træningshold både mandage og tirsdage. Om mandagen træner vi udelukkende enmands-joller (optimist og Tera), både for øvede, let øvede og nybegyndere. Om tirsdagen træner vi primært tomands-joller (29er og 405), men vil også køre et intro-hold for optimister.

19 19 UNGDOMSKALENDER Ma Svømmeprøve ungdomssejlere. Værløse Svømmehal Sø Forårsklargøring af ungdomsjoller, Uge 17 ( april) Opstart forårssæson for ungdomssejlere Uge 19 ( maj) Opstart intro-hold for ungdomssejlere Sø Sejler-søndag, ungdomssejlere Uge 26 ( juni) Sidste træning før sommerferien for ungdomssejlere Herslev sejlerlejr for ungdomssejlere Uge 33 ( aug.) Opstart efterårssæson for ungdomssejlere Sø Klubmesterskab, ungdomssejlere Uge 41 ( oktober) Sidste træning for ungdomssejlere

20 20 Vejledning ang. jollepladser Hvis du har haft jolleplads sidste år: Så skal du blot opfylde nedenstående betingelser, og mærkatet med pladsnummer vil blive sendt til dig automatisk. Du skal have betalt for medlemskab i FAS (klubmodul 100) med jollepladsgebyr (klubmodul 201) for plads til din jolle med jollevogn under, og hvis du har yderligere behov for plads til landevejstraileren (klubmodul 202), alt betalt automatisk i årets begyndelse til sejlklubben. Du behøver ikke foretage dig yderligere, jollemærkat bliver sendt til dig automatisk engang i starten af maj måned. Der er fast tradition for jollepladsoprydning lørdagen kl. 10, 1-2 uger efter kølbådssøsætningen (annonceret i FAS-nyt april nummer), dette opfordres jollepladsindehaverne at møde op til. Det plejer at tage et par timer efterfulgt af en hyggelig frokost for jollepladsadministrationens regning. Hvis du ikke har søgt jolleplads tidligere, eller er nyt medlem i FAS: Du skal have være meldt ind i Farum Sejlklub og betalt de forskellige klubmoduler (se foroven). Fuldt aktivt senior medlemskab er en betingelse. Du bedes udfylde og underskrive nedenstående aftale Ansøgning om jolleplads, og sende den til undertegnede med alm. post (den med frimærket) eller skannet ind og sendt vedhæftet en mail. Ansøgningen findes også på FAS hjemmeside, hvor den kan downloades og printes ud.

21 21 Du skal samtidig sende en kopi af din ansvarsforsikring for båden, der dækker de skader du måtte forvolde på andre både på søen (det sker meget sjældent). Det kan være din indboforsikring dækker, ellers koster en separat bådansvarsforsikring ikke mange penge. Til sidst skal du have et aluminiumskilt med dit medlemsnummer, som påklistres hækken på din båd og/eller fronten på din trailer. Dette kan erhverves ved køb over klubmodulets sejlershop. Aluskiltet bliver så tilsendt dig sammen med årets jollemærkat i starten af maj måned. Hilsen Materialeudvalget og Jollepladsmand Jon E. Kjartansson Fuglevænget 17, 3520 Farum jon.kjartanssonxprivat.dk - Vejrudsigten siger både sol og regn i dag..

22 22 Ansøgning om plads på Jollepladsen i Farum Sejlklub I forbindelse med ansøgning om plads til privat ejet båd, trailer eller udstyr på Farum Sejlklubs Jolleplads er der indgået følgende aftale mellem ejeren og Farum Sejlklub. Pladsen tildeles for en sejlsæson* ad gangen. Pladsmanden Der skal på båden være tegnet en ansvarsforsikring, som skal forevises på forlangende. Båden skal i sejlsæsonen være i sejlklar og sømandsmæssig stand. Båden skal på hækken være forsynet med Aluskilt med medlemsnummer. (kan rekv. 40,- kr.) Sejlklubben kan opkræve et årligt administrationsgebyr for en plads på Jollepladsen. (50,- kr.) Båden skal mærkes synligt på hækken/presenningen med det årligt tildelte pladsnummer. Båden skal have en fungerende ophaler vogn, så den let kan flyttes. Båd trailere: Hvis bådejeren også ønsker en plads til trailer gælder: Traileren skal mærkes i koblingsenden med skilt med medlemsnummer. (kan rekv. 40,- kr.) Traileren skal tillige være mærket med det årligt tildelte pladsnummer. ( 50,- kr.) Traileren skal have næsehjul. I forbindelse med aftale om plads til båd, trailer eller udstyr er jeg indforstået med: at båd, trailer og grej opbevares helt på mit ansvar. at misligeholdes ovenstående aftale kan Farum Sejlklub kræve, at båd, trailer og udstyr fjernes fra sejlklubbens område. Efterkommes en henstilling herom ikke, kan Farum Sejlklub fjerne båd, trailer eller grej på ejers regning. Evt. provenu ved salg vil, efter at restance til Farum Sejlklub er udlignet, blive tilsendt ejeren. Navn: Båd/Jolletype der ønskes plads til: Adresse: ønskes plads til landevejstrailer: ja/nej Telefon: mangler der aluskilt med medlemsnr? ja/nej FAS medlemsnummer: Dato: Båd -ejerens underskrift: * Sejlsæson er fra standerophaling til standernedhaling, hvor der om foråret og efteråret må udvises smidighed med hensyn til kølbådenes søsætning og optagning.

23 23 Oprydning på jollepladsen 2015 Traditionen tro indkalder pladsmanden og jollesejlerudvalget alle, som har en jolleplads i FAS, til at møde op til oprydning på jollepladesen. Dette vil fremover fast altid ligge lørdagen 1 eller 2 uger efter kølbådssøsætningen. Vi mødes i år i klubben: Lørdag d. 2. maj 2015 kl. 10:00. Hvis du har et praktisk redskab som dine hænder er godt formede til at kunne håndtere, så medbring det evt. Jeg tænker på haveredskaber, reparationsredskaber mv. Andre vil også have værktøj med, som du evt. kan låne, afhængigt af opgaverne. Når det hyggelige arbejde er vel overstået ca kl. 12, så er der forberedt en velfortjent og gratis frokost til deltagerne i sejlklubben. Pladsmand Jon vil hele tiden være tilstede, og han vil gå rundt og tjekke at bådene ser sødygtige ude, at jollevogne fungerer, og at joller og trailere er aftalemæssigt mærket. Det er omkring samme tidspunkt jollemærkaterne bliver udsendt med posten. Vi vil igen opfordre til, at alle jollepladsindehavere møder op. Hvis vi er mange, så går det bare hurtigere med at få ordnet pladsen til fælles glæde. Pladsmanden og jollesejlerudvalget.jon, Elof og Poul

24 24

25 25 SENIORAFDELINGEN Opstart af tirsdagstræning for alle med interesse for Yngling sejlads (erfaring ikke et krav); Første træningsdag bliver tirsdag den 28 april. Tirsdagstræning har primært været for Ynglinge. Men alle er velkommen. Traditionen tro skal bådene være færdig riggede senest kl. 18:00. På dette tidspunkt holdes der skippermøde for at planlægge dagens sejlads. Prisen for deltagelse er igen i år holdt meget lavt. Det bliver kun 250 kr. til klubben og 150 kr. til betaling af trænere, og et par aftener med fælles spisning. Er du interesseret i Yngling sejlads, så er her chancen, hvad enten du har erfaring eller alene interessen. Sejlads den 28 april forudsætter naturligvis, at bådene blev søsat lørdag den 25 april! Mvh Per Duelund / Niels Henrik Olsen

26 26 KAPSEJLADSAFDELINGEN Torsdagsmatcher 2015 Første aftenmatch i 2015 afholdes torsdag 30. april. og sejladserne fortsætter frem til søndag 27. september. Sejladserne afholdes hver torsdag aften med første start kl. 18:30 (varsel afgives 18:24). I september måned sejles søndag 12:00 (varsel afgives 11:54). Der startes 3 løb: 18:30 (12:00) Joller, Wayfarer mv 18:35 (12:05) Store kølbåde, Yngling mv 18:40 (12:10) Små kølbåde, Stor Triss mv Der sejles efter faste mærker beliggende ca midt på søen. Information om bane, startprocedure mv findes på klubbens hjemmeside under kapsejlads, og kontakt gerne kapsejladslederen (kapsejladslederxfarumsejlklub.dk) hvis du har spørgsmål. Tilmelding er ikke nødvendig, mød blot op ved 0-bøjen. Efter sidste sejlads 27. september afholdes præmieuddeling i FAS. Vel mødt.

27 27 Bemærk - Ændring af bane ved aftenmatcher Banen er ændret for start 1 og 2, så slag-mærket kun skal rundes i første omsejling (og ikke som tidligere også i tredie omsejling). Ændringen gælder for joller og store kølbåde (Ynglinge mv). Banen for små kølbåde (Trisser mv) er uændret (yderligere information på klubbens hjemmeside). Dommere til aftenmatcher FAS arrangerer aftenmatch følgende dage: 30 april 21 maj 11 juni 25 juni 16 juli 30 juli 20 august 6 september 27 september Så find en dato hvor du kan tage en dommertjans, og hermed hjælpe til med at matcherne fortsat kan blive afviklet. Dommere uden erfaring er velkomne. Du får den fornødne undervisning/instruktion. Dommerlisten vil løbende blive opdateret på klubbens hjemmeside, så her kan du se hvilke datoer der mangler at blive besat. Kontakt kapsejladslederxfarumsejlklub.dk hvis du vil tage en dommertjans i løbet af sæsonen.

28 28 Nu overspiller du, Emma - jeg skal jo bare på arbejde. Jeg glemte at købe spiseolie, men så fandt jeg heldigvis denne her ude i dit værksted. - og til sidst hentede prinsen hende i sin hvide BMW, og de levede lykkeligt sammen til de blev skilt. Der går en virkelig kanonsælger. Han har lige solgt en æske barberblade til chefen.

29 29

30 30 adresser: Formand: Jørgen Juul Rasmussen: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Anders Petjursson: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederlederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Liselotte Müller: webmasterxfarumsejlklub.dk Medlemsservice: Jørgen Nielsen: medlemsservicexfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kordinationsudvalgxfarumsejlklub.dk KU-formand: kuformandxfarumsejlklub.dk Velkommen til: Seniorer: Bent Jørgensen Per Thau Juniorer: Nicolai Thau Andreas Pedersen Nikolaj Toxværd

31 31 AGTERSPEJLET Kære Skabs-sejlere. Ønsker du at beholde dit skab, så skal du udfylde dine rubrikker på det opsatte opslag i hallen i maj måned. Skabs hilsner Halmanden UDSKIFTNING AF BROPLANKER Der er ultimo februar måned meddelt accept til vores havneentreprenør, MNJ Vandbygning, der skal forestå den nødvendige udskiftning af broplankerne på havneanlægget med yderbroen i Furesøbad. Leverancen af trykimprægneret træ har beklageligvis betydet, at arbejdet ikke bliver helt færdigt til søsætningen d. 25. april. Det er dog aftalt med entreprenøren, at alle kan færdes sikkert på broen til fortøjning af bådene, men at der udvises hensyn til arbejdet, som desværre ikke som oprindelig aftalt bliver helt færdigt til d. 25. april. DEADLINE Lørdag d. 6. juni 2014 Bladet udkommer medio juni

32 Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 MobilePay 60867274 Bestyrelsen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen

Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen Disse beskrivelser af funktionerne i juniorafdelingen er udarbejdet for at sikre en kontinuitet i ungdomsarbejdet i. Alle funktioner kan varetages af et større

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019.

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. Klubnyt 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk, tlf. 4054 6905 Næstformand

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2016 ESTLAND FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2016 i ESTLAND. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.28/7-6/8 2016.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug

Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Bestyrelsesmøde - Holbæk Bådelaug Mandag d. 5. januar 2015 kl. 19.00 REFERAT: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden og gennemgang af seneste referat. Godkendt. 2) Økonomi v. Torben. Status på økonomien.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal for Ynglinge og J/70 d. 2. 3. juni 2018 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub.

Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub. Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub. 2009-1 1. Klubbens navn, stander og hjemsted: Klubbens navn er Kolding Motorbådsklub. Klubbens stander er hvid, med en rød ottetakket stjerne. Klubbens hjemsted

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Referat fra generalforsamling 22.marts 2013

Referat fra generalforsamling 22.marts 2013 Formand Torben Lapp bød velkommen, og foreslog Per Zeuthen som dirigent. 1. Valg af dirigent. Per Zeuthen blev valgt med akklamation. 2. Beretninger Formandens beretning (Torben Lapp) Bådene Vi har modtaget

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem medlemmerne.

1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem medlemmerne. Randers Sejlklub Stiftet 24. juni 1877 LOVE Vedtaget på generalforsamlingen 29. oktober 2014. 1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB VEDTÆGTER FOR NÆSTVED BICYCLE CLUB STIFTET 1934 1 Klubbens navn er NÆSTVED BICYCLE CLUB for bane, MTB og landevej, og den har hjemsted i Næstved. 2 Klubbens formål er at udvikle alle medlemmer med udgangspunkt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Vedtægter for Yachtklubben Furesøen, maj 2015

Vedtægter for Yachtklubben Furesøen, maj 2015 , Dronninggårds Allé 124 B, 2840 Holte Mail: info@yachtklubben.dk Web: www.yachtklubben.dk Tlf. 4542 0973 Vedtægter for, maj 2015 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er - stiftet den 12. juni 1927. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2019

Rørvig Sejlklub. Regnskab Budget 2019 RØS regnskab og balance pr. 31 december 2018 side 1 af 6 Rørvig Sejlklub Regnskab 2018 Balance pr. 31 december 2018 Budget 2019 Godkendt på foreningens generalforsamling, den Dirigent Kommunalt tilsk RØS

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 6. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Preben Wassmann (PW), Niels Jørgen

Læs mere