KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2"

Transkript

1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang April 2018 Nr. 2

2 2 FARUM SEJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad Værløse Danske Bank reg. nr Bestyrelsen Formand Poul Ammentorp Næstformand Per Duelund Kasserer Arne Nørby Rasmussen Seniorleder Jan Hellinghus Ungdomsleder Mikkel Elmholdt Driftsleder Jørn Jensen Suppleant Stefan Lindeberg Seniorafdelingen Seniorleder Jan Hellinghus Sejlerskoleleder Bjørn Pedersen Kapsejladsleder Claus Bidstrup Driftsafdelingen Driftsleder Jørn Jensen Havnemand Jørn Jensen Pladsmand Jon Kjartansson Halmand Stephan Nandrup-Bus Nøglemand Per Christoffersen Miljøudvalg Hovmester Sanne Parkhøi Informationsudvalg Redaktør Henry Andersen Web-master Mikkel Elmholdt Klubbens hjemmeside:

3 3 KALENDEREN Søn og træningssøndage med DY Man Svømmeprøve Værløse Svømmehal Tir Seniormedlemsmøde Fre Wayfarer træningsstævne Man Opstarten sejlersæsonen ungdom Ons Sejlerskoleintroinfo Lør Søsætning af kølbåde Søn Standerophaling kl Tir Tirsdagstræning for Yngling Søn Sejlersøndag ungdom Lør til tors Herslevlejren Søn Ministævne i Farum Sejlklub Forsiden: Ænderne kommer. Foto: Arne Nørby

4 4 BESTYRELSEN BERETTER Nyhedsbrev! For at styrke nyhedsformidlingen til medlemmer i sejlklubben, har vi i bestyrelsen besluttet, at vi med passende mellemrum vil sende en mail til alle medlemmer med information om, hvad der foregår i klubben her og nu. Den første nyhedsmail blev udsendt en uge før generalforsamlingen. Referat herfra finder du her i bladet. FAS-Hjemmesiden: Vores hjemmeside er igen oppe at køre, og ungdomsafdelingen er nu en integreret del af hjemmesiden. Stor tak til vores webmaster Mikkel Elmholdt for den flotte indsats. Husk at du skal lave et nyt log in for at få det fulde udbytte af hjemmesiden, og du kan under menupunktet Notifikationer, sætte din profil op, så du modtager en mail, hver gang der lægges nyt stof på hjemmesiden. OBS! Det er ikke altid, at vi lige har fået kalenderen på plads inden deadline for KLUB-NYT, så hold øje med aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Havneprojektet: Læs vor driftsleders indlæg om nyt fra havnefronten, hvor han også skriver om søsætningen d. 5. maj.

5 5 Halmanden fortæller: Vores nye støvsuger (ca. 2 år gammel) er allerede brændt sammen. Det er godt nok ærgerligt, så husk når du bruger støvsugeren, at den også har en pose, som skal skiftes når den er ved at være fuld. Standerhejsning: Kom ned i klubben og vær med til vores standerhejsning søndag d. 6. maj kl. 14. Det er rigtigt hyggeligt og vor hovmester Sanne disker altid op med alverdens lækkerier, som i høj grad tager udgangspunkt i, at vi også har en ungdomsafdeling med lækkersultne sejlere, og så skal det lige siges at seniorerne ikke har så godt af alle de pølser, sodavand, flødeboller, slik, knas, mm, så sejlere i ungdomsafdelingen, kom ned i klubben og hjælp os. I må godt tage mor og far med, der er også noget til dem. Aktiviteter for Wayfarersejlere: Farum Sejlklub er rammen omkring praktisk sejlads week-end for Wayfarer, som foregår d maj. Her kommer der en del gæster til vores klub, hvor de deltager i praktiske øvelser i sejlads af Wayfarerjollen. Farum Sejlklub er i år arrangør af Sjællands Mesterskab for Wayfarer i weekenden d juni. Til dette stævne har klubben brug for hjælpere til afvikling af kapsejladserne på vandet, og til forskellige opgaver på land. Hvis du har lyst til at give en hånd med, så tag venligst kontakt til stævnelederen Anders Pjetursson eller vores kapsejladsleder Claus Bidstrup Vi har brug for din opbakning til stævnet, og så er det i øvrigt også sjovt at være med til det praktiske arbejde omkring et kapsejladsstævne. Det er den slags arrangementer, som er med til at gøre vores klub til en levende sejlklub!

6 6 Nye medlemmer til sejlklubben: Farum Sejlklub har plads til mange flere medlemmer. Hvis du kender nogen f.eks. din nabo, venner, familie eller bekendte, som godt kunne tænke sig at sejle, så har vi sejlklubben, og vi har også den bedste ambassadør i dig til at fortælle dem om alle de tilbud vi har i Farum Sejlklub. I øjeblikket har vi ledige pladser i havnen og på jollepladsen, og der er medlemmer, som har besluttet at sætte deres båd til salg. Så vi kan tilbyde at hjælpe med anskaffelse af båd og plads til båden i havnen. Vi har sejlerskole i FAS, og vi har kapsejlads undervisning, og igennem hele sommerhalvåret er der ugentlige kapsejladser på søen, hvor der er plads til mange flere. Så nu er det op til dig at være med til at sprede det gode budskab om Farum Sejlklub. Foråret er godt i gang, og solen har fået magt. Det betyder at vandet bliver varmere, og så skal der sejles. Sejlerhilsen og vi ses ved standerhejsningen d. 6. maj. Poul Ammentorp

7 7 Referat af Generalforsamling d. 8. marts 2018 kl i Farum Sejlklub Antal fremmødte; ca 20 inclusive fremmødte bestyrelses medlemmer Dagsorden udsendt med Klubnyt nr Valg af dirigent Beretning fra bestyrelsen Årsregnskabet fremlægges til godkendelse Forslag Fastsættelse af indskud og kontingent for indeværende regnskabsår, samt forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag til godkendelse. Valg af bestyrelse, udvalg og revision i henhold til vedtægternes 11, 15, 18: 6.1 Næstformand (Per Duelund er villig til genvalg) 6.2 Kasserer (Arne Nørby Rasmussen er villig til genvalg) 6.3 Seniorleder (Jan Hellinghus er villig til genvalg) 6.4 Sejlerskole (Bjørn Petersen er villig til genvalg) 6.5 Ungdomsleder (Anders Petjursson er villig til genvalg) 6.6 Kapsejladsleder ( Claus Bidstrup er villig til genvalg) 6.7 Driftsleder (Jørn Jensen er villig til genvalg) 6.8 Hovmester (Sanne Parkhøi er villig til genvalg) 6.9 Redaktør (Henry Andersen er villig til genvalg) 6.10 Revisorer 6.11 Suppleant til bestyrelsen 7. Eventuelt

8 8 1. Der var afbud fra formanden, Poul Ammentorp, p.g.a. sygdom og fra næstformand Per Duelund, derfor bød FAS kasser Arne Nørby Rasmussen velkommen og foreslog fra bestyrelsens side Torben Lindved som dirigent. Torben blev valgt med akklamation. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at alle tilstedeværende var stemmeberettigede. Der var fejl i den udsendte dagsorden på følgende punkter: 6.1 Formanden Poul Ammentorp var på valg, ikke næstformanden. 6.5 Ungdomsleder - Anders Petjursson var ikke villig til genvalg. 2. Kassereren fremlagde bestyrelsens beretning, som blev godkendt med akklamation. Beretningen kan i sin fulde ordlyd findes andetsteds i dette nummer af Klubnyt. Kasserer, Arne Nørby Rasmussen gennemgik regnskabet, som blev offentliggjort i februar nummeret af Klubnyt (nr ). I Klubnyt er der byttet om på de to sider 28 og 29. Kassereren betegnede regnskabet som generelt tilfredsstillende. Til regnskabet var der bl.a. følgende kommentarer: Under indtægter nævnede kasseren, at den budgetterede merindtægt på seniorkontingentet ikke var opnået, muligvis p.g.a. manglende gennemførelse af alle fremstødene for at tiltrække flere seniormedlemmer. Tilskud fra kommunen er generelt faldende, det gælder også tilskuddet til ungdomsafdelingen. Beløbets størrelse tildeles efter hvor mange børn under 18 år som er bosat i kommunen, og FAS har mange ungdomssejlere som bor uden for kommunen.

9 9 På udgiftsiden var der brugt mindre på administration end budgetteret, især på forsikringsudgifterne, der er kr mindre. Det skyldes at de fleste af klubbens både nu kun er ansvarsforsikrede. Besparelsen er hensat på en selvforsikringskonto. Seniorafdelingen havde en mindre budgetoverskridelse mens ungdomsafdelingen havde brugt lidt mindre end budgetteret. Driftsafdelingen havde en mindre overskridelse, da regningen for udgifterne til det sidste Klubnyt i 2016 (ca. 5000kr.) var udsendt så sent, at den først kunne betales i Driften balancerede med +1500kr Under Aktiver bliver materiellet opgivet til 0.00 kr., efter en gammel tradition i klubben. Klubben har stadig et tilgodehavende hos Havnen på ca kr.. Klubbens likvide midler var på ca kr. Egenkapital kr. - henlæggelser kr. - bl.a kr til ungdomsafdelingen. De tænkes brugt i forbindelse med en fornyelse af jolletyperne. Som noget nyt til selvforsikring. Klubben har arvet kr fra ejeren af Hellerup Bådservice, de står indtil videre urørte.

10 10 Omkring havnen og den næsten færdige renovering af havnen har Furesø kommune ydet et tilskyd på kr. Havnen havde i 2017 afdraget kr på sin gæld til FAS, således, at FAS har et udlæg til havnen på DKK Det forventes afdraget det kommende år. Begge regnskaber blev godkendt med akklamation. Der var ingen indkomne forslag. 5. Bestyrelsen foreslår at der fortsættes med uændret kontingent og satser i Bl.a. Indskud for nye medlemmer fortsat er reduceret til 1,- kr. og sejlerskolen for seniorer er gratis. I budgettet for 2018 er indregnet en lille medlemsfremgang og der forventedes et lille underskud på 5000 kr. Budgettet blev godkendt med akklamation. 6. Følgende medlemmer af bestyrelse og KU var på valg: Formand Poul Ammentorp Seniorleder, Jan Hellinghus Sejlerskoleleder, Bjørn Pedersen Ungdomsskoleleder, Ander Petjursson ønsker ikke genvalg. Ny kandidat Mikkel Elmholdt. Kapsejladsleder, Claus Bidstrup Driftleder, Jørn Jensen Hovmester, Sanne Parkhøi Redaktør, Henry Andersen På nær Ungdomsskoleleder, Anders Petjursson var alle villige til genvalg. Mikkel Elmholdt opstillede til posten som ungdomsskoleleder. Alle kandidater blev valgt med akklamation. Jesper Jensen vil i den kommende sæson bistå driftslederen ved bådoptagning og isætning.

11 11 Som revisorer blev genvalgt: Torben Lindved og Søren Storm og som suppleant til bestyrelsen blev genvalgt: Stefan Lindeberg alle med akklamation. 7. Eventuelt. På formandens vegne spurgte Arne til reaktioner på det netop udsendte nyhedsbrev. Der var primært positive tilbagemeldinger. Et medlem mente, at nyhedsbrevet ville udhule stoffet til Klubnyt. Det blev fulgt op med spørgsmål om nyhedsbrevet var tænkt som Klubnyts afløser. Arne sagde at fra bestyrelsens side er der ikke tanker om, at nedlægge de fire årlige udgivelser af Klubnyt, men mente, at på sigt blev Klubnyt nok digitalt. B.l.a. Fordi det var dyrt at udsende. Nyhedbrevet var bl.a. tænkt som en mulighed for at give en besked/ reminder om aktuelle aktiviteter i klubben. Værløse 8. marts 2018 Stefan Lindeberg referent

12 12 UNGDOMSAFDELINGEN Vinter-teori Vi har gennemført vinter-undervisning i knob og stik for de yngste sejlere i marts. Flere klubber i vores nærområde har taget initiativ til en kursusrække for ungdomstrænere, som har fokus på sikkerhed i træningen. Kurset kørte over 5 tirsdage mellem 20. februar og 20. marts Kurset gav deltagerne større viden om hvordan de indarbejder sikkerhed i træningsplanen samt værktøjer der kan hjælpe træneren og klubben med at indarbejde sikkerhed i dagligdagen. Hovedemner på kurset var: Sømandskab for trænere og sejlere Samarbejde mellem trænerkollegaer og brovagt Viden om sikkerhedsudstyr, VHF og lovkrav Trænerens ansvar, klubbens ansvar Sikkerhed ved stævner (som coach) Forældremøde og svømmeprøve Der afholdes forældremøde mandag 9. april, i klubbens lokaler. Mandag 16. april afholdes svømmeprøve i Værløse Svømmehal mellem kl Deltagelse er obligatorisk for nye sejlere, der ikke har aflagt prøve før. De mere erfarne sejlere er dog velkomne til at møde op.

13 13 Opstart af sejlersæsonen Vi starter sæsonen med sejlads-træning mandag 30. april og tirsdag 1. maj. Vi opretter sandsynligvis igen træningshold både mandage og tirsdage. Om mandagen vil øvede og let øvede sejlere træne i enmands-joller (optimist, Tera og Laser). Vi opretter også et optimist-introhold for helt nye sejlere. Om tirsdagen træner vi primært tomands-joller (29er og 405), men vil også køre et hold for øvede/let-øvede optimister samt endnu et optimist-introhold. Søndag 22. april afholder vi fælles jolle-klargøring mellem kl hvor sejlerne får udleveret den klubjolle de skal sejle i resten af Nye jolle-typer Det nye ungdomsudvalg har startet en proces med at få identificeret og finansieret 1-2 nye jolletyper til de ungdomssejlere som er for store til både optimist- og Tera-jollen. De nye jolletyper skal også på sigt erstatte vores efterhånden noget bedagede 405-joller. P.t. har man valgt at fokusere på både Zoom8 og Feva-jollen, og arbejdet med at få finansieret disse nyanskaffelser er startet. Om vi kan nå at have de nye joller klar til sæsonstart er måske lidt tvivlsomt, men der arbejdes på sagen.

14 14 Mini-stævner på Furesøen Vi fortsætter med det gode samarbejde mellem Furesøklubberne omkring afholdelse af mini-stævner. Stævnerne er primært rettet mod de nye sejlere, som ikke rigtigt har prøvet at sejle kapsejlads før. Følgende stævner er aftalt: 2. september i Farum Sejlklub Datoerne for stævnerne i hhv, Birkerød og YF er ikke endeligt fastlagt endnu. Sejlersøndag I år gennemføres den traditionsrige sejlersøndag d. 17. juni. Her kan vores ungdomssejlere prøve andre jolletyper end dem de normalt sejler i, og deres forældre og søskende kan også får en sejltur efter ønske. Herslevlejren Igen i år afholder de 3 Furesøklubber og Herslev Strand Sejlklub en årlige sejlerlejr for vores ungdomssejlere ved Herslev i Roskilde Fjord Lejren finder sted i perioden lørdag 30. juni - torsdag 5. juli. Flere informationer kan findes på lejrens hjemmeside på Tilmeldingen forventes at åbne omkring 1. april. Forældre må meget gerne melde sig som deltagere, da der er brug for hjælpere hele ugen.

15 15 Hej Ynglinge sejler og for den sags skyld alle andre. Nu er der alle tiders chance for at få genopfrisket kapsejladstræning før alle andre. Dansk Ynglinge klub vil gerne foretage et par trænings søndage sammen med os før sæsonen rigtig tager fat her på Furesøen. Derfor har vi arrangeret træning søndag d. 18. og 25. marts. Vi tænker at tage de gule bøjer med ud i en motorbåd omkring kl. 10 og så sætte en bane før start. Derefter træner vi så meget vi har lyst til, for derefter at sejle ind og tale om hvilke oplevelser vi havde på vandet. Nærmere information se på vores hjemmeside og yngling.dk i starten af marts måned. Jan Hellinghus

16 16 Tirsdagstræning (Yngling) Seniorafdelingens tirsdagstræning i Yngling bliver også i år et tilløbsstykke. Vi mødes hver tirsdag gennem sæsonen. Første tirsdagstræning er 8/ Mød op ca. kl Fokus i træningen er at vi alle bliver bedre sejlere, og med den fokus som kapsejlads giver dig, er det nærmest umuligt at undgå :-) Der kræves ikke de store forudsætninger, og vi sammensætter besætninger, hvis ikke du allerede er med i én, sådan at du får så meget ud af det som muligt. Selvom du måske ikke regner med at kapsejlads lige er dig, så mød gerne op og få det prøvet af. Vi er mange som kommer tilbage år efter år. Såvel private både, som klubbens Ynglinge deltager i træningen, og ambitionen er at det oftere skal lykkes os at tiltrække deltagere fra søens andre klubber. Vi starter "fra bunden", forstået på den måde at vi første gang ser på om bådens stand og trim. De efterfølgende tirsdage vil vi tage fat i i starter, taktik, brug af kompas, kapsejladsregler, -fif og meget andet. For de af jer der har deltaget i vinterens undevisning vil mange af emnerne vinde genklang, men det er jo ikke tilfældigt da det netop er sejlads vi har talt om.

17 17 En typisk tirsdag forløber nogenlunde sådan her: Vi mødes senest kl , sådan at der kan sættes hold til de både der er uden faste besætninger. Bådene skal være tilriggede kl Kl holder vi et kort skippermøde, hvor vi orienterer om dagens program og fokuspunkter. Sejladserne (ofte 3-6 starter) afsluttes sådan at vi går i havn ca. kl. 20:00. Efter afrigning af bådene runder vi af med en debriefing (vi stræber efter at afslutte inden kl. 21:00), hvor kommentarer og spørgsmål fyger rundt i lokalet. Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne en af os. Tilmelding sker til Per. Med Sejlerhilsener Per 2.formandXXfarumsejlklub.dk Niels Henrik, lene.nhoxxpc.dk Jan, seniorlederxxfarumsejlklub.dk Niels, fasxxduelund.dk PS: XX skal erstattes men vi skriver det sådan for ikke vores adresser skal blive brugt til spam.

18 18 Nyt fra Havnefronten! Det ser ud til at flere bådejere fornylig har solgt deres både, hvilket betyder, at 2-3 af de kølbåde, der er opstillet langs skoven på vinterstandpladsen nu kommer i vandet ved søsætningen d. 5. maj, og det ser vi på i FAS med stor glæde. Nye bådejere kommer også til i år. Det skal fortsat præciseres at FAS er en medlemsklub, der er organiseret på diverse udvalg, og hele klubbens virke er baseret på frivillighed, og derfor må den enkelte være med til at tage ansvar for egne beslutninger/ handlinger, og herunder selv sikre sig at båden er forsvarligt fortøjet og i sejlklar stand med mast og rig etc. Krav til bådpladslejerne er blevet skærpet inden for de sidste år, og der er underskrevet en aftale om privat båd i Farum Sejlklub. Endvidere er der udleveret skilte med medlemsnr., der monteres/klæbes på agterspejlet i styrbord side. Skiltet er primært til brug for opstilling på vinterstandpladsen, så der er styr på alle både, der har vinterplads på land. De få bådejere, der endnu ikke har fået et skilt bedes henvende sig til mig pr. mail jjn@privat.tele.dk. Ved søsætningen i år skal nye bådejere underskrive aftalen om privat bådplads i havnen, og manglende skilte vil blive udleveret, og det vil ske ved tiden d. 5. maj 2018., Endelig skal nævnes, at forstærkningsprojektet for yderbroen bliver færdig gjort efter påske, idet vores entreprenør har haft andre påtrængende arbejder fra januar måned. Disse eksterne arbejder er næsten færdige, og hele havneanlægget med ændrede bådpladser nr vil være klar til brug i løbet af april måned og med nye nummerskilte for alle bådpladserne.

19 19 Mht. søsætningen af kølbådene d. 5. maj henvises til sidste nr. af KlubNyt fra februar måned, hvor det bliver en ny vognmand AG Transport, der tidligere har erstattet PO Nielsen. Prisen for søsætningen bliver som sidste år kr. 300, der betales kontant til mig på søsætningsdagen senest fra kl. 08:00, og nummererede kvitteringer udleveres. Bådene vil som tidligere år ikke blive søsat i nummerrækkefølgen men på den mest hensigtsmæssige måde med de yderste både ved jollevejen først, begyndende fra klubhuset. De købte numre er alene en kvittering for betalingen, og numrene afleveres til vognmanden til efterfølgende kontrol af betalingen. Ud over den sædvanlige morgenfortæring fra kl. 08:00 vil Jesper Kjær Jensen være behjælpelig på pladsen ved søsætningen, især for nye kølbådsejere. Det er noget tidligt at planlægge bådoptagningen til efteråret, men der stiles efter lørdagene d. 6. okt. og d. 2o. oktober. I ønskes alle en rigtig god sejlsæson og som sædvanlig en god søsætningsdag og hvor alle hjælper hinanden når dette er påkrævet. Med _/) _/) _/) hilsen Havnemand/Jørn Jensen

20 20 Seniormedlemsmøde tirsdag d. 17/4-18 Alle seniorer kan deltage og være med til at påvirke prioriteringen af, hvad der skal ske i sæsonen. På dette årlige møde planlægger vi sæsonen, snakker bådchefer osv. En del af mødet vil selvsagt handle om Ynglinge, og hvis vi allerede her kan sammensætte nye/og gamle Ynglinge besætninger vil det være dejligt. Det er meget lettere at få bådene klar, når vi hjælpes ad. Kom glad og giv din mening til kende. Mvh Niels Duelund Sejlads på land 2017/2018 Vi er nu næsten gennem den kolde og mørke tid, der gør sejlsport til vands lidt mere træls, på vore breddegrader. Hen over vinteren har vi mødtes ca. hver anden tirsdag fra kl 19:00 til 21:00 i klubbens teorilokale. Der har været rigtigt godt besøg til aftenerne, og vi har været gennem mange gode snakke omkring sejlsport. Bl.a. har vi talt om hvem-gør-hvad i båden, kapsejladsregler, sikkerhed til søs, taktik (af to omgange og trim af mast, rig og sejl. Vi håber det har rustet jer godt til sejlsæsonen der er lige om hjørnet.

21 21

22 22 adresser: Formand: Poul Ammentorp: formandxfarumsejlklub.dk Næstformand: Per Duelund : 2.formandXfarumsejlklub.dk Kasserer: Arne Nørby Rasmussen: kassererxfarumsejlklub.dk Ungdomsudvalg: Mikkel Elmholdt: ungdomslederxfarumsejlklub.dk Kapsejladsleder: Claus Bidstrup: kapsejladslederxfarumsejlklub.dk Seniorleder: Jan Hellinghus: seniorlederxfarumsejlklub.dk Sejlerskoleleder: Bjørn Pedersen : sejlerskolelederxfarumsejlklub.dk Driftsleder: Jørn Jensen: driftslederxfarumsejlklub.dk Havnemand: Jørn Jensen: havnemandxfarumsejlklub.dk Halmand: : Stephan Nandrup-Bus: halmandxfarumsejlklub.dk Pladsmand: Jon Kjartansson: pladsmandxfarumsejlklub.dk Nøglemand: Per Christoffersen: per_cxmail.com Hovmester: Sanne Parkhøi: hovmesterxfarumsejlklub.dk Redaktionen: Henry Andersen: klubnytxfarumsejlklub.dk Web-master: Mikkel Elmholdt: webmasterxfarumsejlklub.dk Kordinationsudvalget: KU: kuxfarumsejlklub.dk Velkommen til: Seniorer: Gert Bo Helt Søren Flyger Sus Foldager Karsten Heide John Ekblom John Mynderup Mads Prag Roesen Niels Fisker-Andersen Juniorer: Pelle Linusen

23 23 AGTERSPEJLET Det var den påske Årsberetning for Farum Sejlklub 2017 ligger på klubbens hjemmeside DEADLINE Lørdag d. 2. jun Bladet udkommer medio juni

24 Farum Sejlklub - Furesøbad - Frederiksborgvej Værløse

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang August 2017 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 50. Årgang Juni 2018 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 MobilePay 60867274 Bestyrelsen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang August 2016 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang April 2015 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang April 2017 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 Klubnyt 51. årgang. Nr. 3, sept. 2019 1 Bestyrelse Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse Konto i Danske Bank: Reg.nr. 1551. Kontonr. 6187455 www.farumsejlklub.dk Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk,

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Juni 2014 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Februar 2017 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang April 2013 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang Juni 2012 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 49. Årgang Juni 2017 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Juni 2013 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang August 2013 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang August 2015 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang April 2016 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang August 2014 Nr. 4 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 45. Årgang Februar 2013 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 44. Årgang April 2012 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1

KLUBNYT. Klubbens nuværende og tidligere formænd. Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 KLUBNYT Klubbens nuværende og tidligere formænd Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang Februar 2014 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 46. Årgang April 2014 Nr. 2 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1

KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Februar 2015 Nr. 1 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019.

Klubnyt. 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. Klubnyt 51. årgang. Nr. 1, marts 2019. 1 Farum Sejlklub Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse www.farumsejlklub.dk Bestyrelse Formand: Poul Ammentorp, formand@farumsejlklub.dk, tlf. 4054 6905 Næstformand

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 48. Årgang Juni 2016 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Poul

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10

Røgvandet MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET NR. 2 - APRIL 2016. Generalforsamling. Formanden har ordet Side 4. Nyt fra Sejlerskolen Side 10 MEDLEMSBLAD FOR HVIDOVRE SEJLKLUB SUSET Røgvandet NR. 2 - APRIL 2016 Generalforsamling Side 3 Formanden har ordet Side 4 Store bukkedag Side 6 Nyt fra Sejlerskolen Side 10 KLUBHUS Hvidovre Strandvej 31,

Læs mere

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl

Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl Referat fra Korsør Judoklubs generalforsamling Torsdag 21 april, 2016 kl. 19.00. Valg af dirigent: Nicolai Stemmetællere: Sebastian, Anders. Stemmetallet er 9. Indkaldelse sket i korrekt tid og efter reglerne.

Læs mere

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3

KLUBNYT. Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 KLUBNYT Medlemsblad for Farum Sejlklub 47. Årgang Juni 2015 Nr. 3 2 FARUM SEJLKLU EJLKLUB Medlemsblad for Farum Sejlklub Furesøbad - 3500 Værløse Danske Bank reg. nr. 1551 6187455 Bestyrelsen Formand Jørgen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Årsberetning for Farum sejlklub 2017

Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Årsberetning for Farum sejlklub 2017 Indledning Endnu et år er gået, og i det følgende gennemgås et resumé af de vigtigste begivenheder i året 2017 i Farum Sejlklub samt lidt om hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d NYKØBING SJ. SEJLKLUB d. 01.11.2018 Generalforsamling. I henhold til foreningens vedtægter indbydes I til generalforsamling til afholdelse: Lørdag d. 24.november 2018 kl. 10.00 i sejlklubbens lokaler Dagsorden

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014

Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Referat af generalforsamlingen 19. marts 2014 Deltagere: Bestyrelsen og 7 medlemmer 1) Per Zeuthen valgt til dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet) 3)

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011

Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Det ekstra punkt den lille overraskelse: Udnævnelse af æresmedlem Kaj Fink.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere