Til kontorer PRÆSTEN DIREKTØREN VERDENSMESTEREN BORGMESTEREN MINISTEREN PRAKTIKANTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til kontorer PRÆSTEN DIREKTØREN VERDENSMESTEREN BORGMESTEREN MINISTEREN PRAKTIKANTEN"

Transkript

1 Til kontorer PRÆSTEN DIREKTØREN VERDENSMESTEREN BORGMESTEREN MINISTEREN PRAKTIKANTEN Hønsehuset 22. årgang

2 Den stærkeste form for kommunikation er mellem to mennesker, der taler sammen i gensidig tillid, fordi de hver for sig har højere troværdighed end alverdens eksperter og reklamer! Den kendsgerning har både USA s præsident Barack Obama og Tilsted Com haft succes med at føre ud i livet. Obama, der betegnes som den største politiske kommunikatør i nyere tid, insisterede i sin valgkamp på at bruge en kombination af græsrødder og digital teknologi til at få sine budskaber ud. Græsrødderne var frivillige ambassadører på gaden og på nettet, og de skabte en autentisk og troværdig stemning under valgkampen. Derfor vandt Obama. Tilsted Com har i forbindelse med den regionalpolitiske debat om sygehusene skabt en ny platform i det danske mediebillede i form af hjemmesiden www. livet-i-nordvest.dk. Den bygger også på græsrodstanken, og det er lykkedes at motivere borgerne til at engagere sig personligt i kampen for et akutsygehus i Holstebro. Den nye måde at kommunikere på har bredt sig som ringe i vandet. De stærke græsrødder Bent Tilsted Kommunikationsrådgiver Britt Madsen Tegner/AD er Carsten Tolbøll Journalist Christian Mortensen Multimediedesigner David Lenti Journalist og tekstforfatter Else Hansen Journalist og kommunikationsrådgiver Else Bay Thoustrup DTP er Flemming Hove Journalist Inge-Lise Dinesen Billedkonsulent/ korrespondent Liselotte Baadsgaard Projektassistent Lone Frederiksen Martin Schubert Personale- og regnskabschef Fotografelev Ole Mortensen Fotograf Rita Pedersen Receptionsansvarlig og fakturering Solveig Sumborg Tegner/AD er Søren Palmelund Fotografelev

3 Den nye 10-farve trykkemaskine er køreklar i slutningen af september, når montørerne er færdige med installationen. Fra venstre er det Kelvin Vedel, Helge Vedel og Heine Vedel fra V-Print. Den er ny, større og billigere at benytte for kunderne! Så kan man ikke få det meget bedre, når det drejer sig om at få produceret tryksager til en overkommelig pris. Én af Tilsted Com s samarbejdspartnere, trykkeriet V-Print i Holstebro, har netop investeret i en 10-farve trykkemaskine. Og det kommer Tilsted Com s kunder til gode. Den 10-farvede trykkemaskine fordobler antallet af tryk i minuttet, fordi den trykker på begge sider af papiret i én arbejdsgang. TILSTED VIL KONKURRERE Fordele wdet billigere priser, bedre kvalitet og hurtigere levering.

4 Dana Vinduer har taget hul på en frisk. Her er det direktør Finn Møller og Ole Galsgaard, der er specialarbejder i Dana Vinduers montageafdeling.

5 MARTIN KAN MERE Hvem siger, at mænd ikke kan multitaske? Tilsted Com s fotograf Martin Schubert kan i hvert fald. Det beviste han, da han af Dagbladet Børsen blev engageret til at lave fotos til en artikel med fokus på direktør Finn Møller fra virksomheden Dana Vinduer i Ørnhøj. Anledningen var, at virksomheden var genopstået efter en lukning på grund af de økonomiske følger af finanskrisen. Martin og direktøren swingede godt sammen og snakkede bl.a. om, hvad Martin ellers lavede i bureauet i Naur. Den unge fotograf benyttede lejligheden til at fortælle om de forskellige faglige discipliner, og da Dana Vinduer havde brug for bl.a. et nyt website, brochure og foldere, var det oplagt at aftale et møde. Det kom i stand, og det lykkedes for kommunikationsrådgiver Sven Brixen at få skabt et gensidigt godt samarbejde mellem vinduesvirksomheden og bureauet.

6 Massive og veldokumenterede argumenter gør indtryk, når de kommer fra 1471 vestjyder. Det måtte sundhedsminister Jakob Axel Nielsen sande, da han deltog i et borgermøde i Lemvig om den fremtidige sygehusstruktur i Nordvestjylland. Ministeren erkendte blankt efter borgermødet, at han ikke havde forventet så stor deltagelse. På tre timer var der i alt 40 indlæg og spørgsmål fra borgerne, og de gav Jakob Axel Nielsen noget at spekulere over. - Nu må vi gå i tænkeboks, var hans melding på borgermødet. Nordvestjyderne kæmper for så kort en transportafstand fra skadested til akutsygehus som muligt med en akutfunktion ved Holstebro, mens Region Midt fokuserer på at gøre Herning til sygehusmæssigt centrum. Borgermødet var et led i kampagnen Livet-i-nordvest, som Tilsted Com har skabt sammen med Lemvig, Struer og Holstebro kommuner.

7 DE GJORDE INDTRYK PÅ MINISTEREN Deltagerne på borgermødet stod i kø for at komme med spørgsmål til sundhedsminister Jakob Axel Nielsen. Selv Socialdemokratiets tidligere sundhedspolitiske ordfører, Jens Peter Vernersen fra Holstebro (nr. to fra højre), måtte pænt vente på sin tur Debat på Facebook Multimediedesigner Malene Mikaelsen har under sin uddannelse været i praktik hos Tilsted Com og med stor interesse fulgt den regionalpolitiske debat om sygehusene og bureauets arbejde med kampagnen Livet-inordvest. Det førte til, at hun i forbindelse med sin afsluttende hovedopgave bl.a. oprettede en åben gruppe på Facebook. Idéen var at skabe en platform, der i højere grad retter sig mod befolkningen og dens holdninger end mod det politiske liv. Indtil nu har godt 4000 meldt sig ind. Facebook-gruppe: Vi vil have Regionshospitalet til Holstebro

8 EN STOR FORDEL En succes! Anderledes kan man ikke beskrive de professionelle tagdækkeres indkøbsforening INTA i Vejle. I de seneste 25 år er Danmarks største indkøbssammenslutning med 44 medlemmer og medejere vokset på alle leder og kanter. Tilsted Com og INTA har i anledning af jubilæet udarbejdet bl.a. indbydelser til reception og fest middag, takkekort, roll up-banner, annonce og pressemeddelse samt hjulpet med musikalsk underholdning. - Foreningen opstod, fordi en række tagdækkere kunne se en fordel i at købe produkter ind i fællesskab. Jeg syntes, det var en god idé, og vi gik i gang. Det har varet ved lige siden og har i årenes løb udviklet sig på mange områder, fortæller direktør Steen Roelsgaard, der har været indkøbsforeningens frontfigur siden begyndelsen og således også har 25 års jubilæum. - Når man går sammen om at købe ind, kan man bedre påvirke leverandørerne, og samtidig har man mulighed for at udveksle værdifuld viden. På den måde kan vi både i Danmark og i udlandet finde leverandører, der leverer produkter af høj kvalitet, og som er godkendte. Endelig kan man via en indkøbsforening, som man er medlem og medejer af, få optimale priser, siger Steen Roelsgaard.

9 Sønderjyllands STØRSTE Efter fusioner og en række tilpasninger havde Advokatfirmaet Compass i Aabenraa brug for at markere, at nu var man klar til at vise firmaet frem. Der blev inviteret til reception, men der skulle også være noget til dem, der ikke kunne komme eller dem, som slet ikke var kunder endnu. Efter dialog med Tilsted Com blev konklusionen, at der skulle udarbejdes en profilbrochure. I en intens dialog fik Tilsteds konsulent og fotograf fisket advokatfirmaets kernekompetencer og sjæl frem og præsenteret i profilbrochuren samt pressemeddelelse. Her ses partnere og medarbejdere i de to advokatfirmaer, der er slået sammen til et.

10 DE SIKRE BILER 8 gange 24 timer Le Mans vinder Tom Kristensen og D A F-direktør Preben Kjær. Fremtidens biler skal være så sikre som mulige at køre i. Og det kan motorsporten være behjælpelig med, fordi der er indbygget masser af sikkerhedssystemer i bilerne. Tilsted Com har i samarbejde med bl.a. den internationale bilorganisation Fia Foundation og Danmarks Automobilforhandler Forening, D A F udviklet websitet www. safetyonboard.dk, som for tæller om mulighederne. Det nye begreb om fremtidens mere sikker bilkørsel blev præsenteret i København, hvor bl.a. Fia-direktør Jacob Bangsgaard, racerkøreren Tom Kristensen og D A F-direktør Preben Kjær deltog.

11 GRØNLAND NAUR HUMLUM Kaj Nygaard var i Grønland Solveig Sumborg i Naur og Kuno Nygaard i Humlum. Computere, og internettet er uundværlige arbejdsredskaber for et kommunikationsbureau. Ikke mindst, når folk i Grønland, Humlum og Naur skal være enige om et nyt logo s udseende! I anledning af, at KN Tagdækning i Humlum har overtaget den sjællandske virksomhed Multi-Lite, der laver ovenlysvinduer i industribygninger, skulle der udarbejdes et nyt logo. Kravene til Tilsted Com var, at logoet for Multi-Lite skulle være genkendeligt, men med KN Tagdæknings farver indarbejdet. Bureauets grafikere gav sig i kast med opgaven, og på to døgn lykkedes det at skabe et nyt logo og få det godkendt - både i Humlum og i Grønland, hvor tagdækkermester Kaj Nygaard var på forretningsrejse.

12 Nok har sognet to kirker, og det har gennem tiden været markant opdelt i flere forskellige lokalområder, men tendensen er til øget samarbejde, og beboerne står last og brast om livets sande værdier. Det er Borbjerg-Hogager Sogn et glimrende bevis på. Det har de senest demonstreret ved først at få udarbejdet et nyt sognelogo og senere vedtaget det i énstemmighed. Det nye logo er produceret af grafiker Britt Madsen fra Tilsted Com. - Ved klart at signalere, at vi er ét sogn med to kirker, har vi mulighed for at styrke hinanden og tilføre hinanden ressourcer. Det er der mere synergi i end at fokusere på modsætninger og forskelle, siger sognepræst Asger Petersen. PLADS TIL HOLDNINGER

13 Overskuelig, præsentabel og attraktiv. Det var de tre nøgleord, som akupunktør Anne Marie Vester fra Ny Energi i Holstebro ville have opfyldt, da hun havde skrevet en bog om, hvad folk selv kan gøre for at finde ud af, om de har allergi. Attraktive og professionelle billeder af forskellige former for mad var udgangspunktet, og derfor henvendte hun sig til Tilsted Com. Fotograf Ole Mortensen løste opgaven, og da det kom til layoutet af bogen, trådte grafiker Else Bay Thoustrup til. - Det var vigtigt for mig, at informationerne i bogen blev præsenteret rigtigt, og det er lykkedes. Faktisk har vi ramt plet, for halvdelen af oplaget blev solgt på en enkelt dag, fortæller Anne Marie Vester. Hun skrev bogen, fordi der er mangel på oplysninger om, hvad folk selv kan gøre for at finde ud af, om de har allergi. Den mest sikre form er, at man selv undersøger, hvad man reagerer over for i fødevarerne. DEN RIGTIGE PRÆSENTATION

14 Skovgård Byg: Ringkøbing Maskinværksted: Dana Vinduer: DAF, FDM, EU, Rådet For Større Færdselssikkerhed, og Fia Foundation: Venstre i Holstebro: Advokat Klaus Berning: Grimme Skandinavien: Ensemble MidtVest:

15 Når Tilsted Com udvikler hjemmesider til kunderne, sker det på forskellige platforme, afhængig af hvad kunderne har behov for. Nogle af mulighederne kan du se her på siderne. Skovgaardbyg.dk og rmv.as er lavet i Tilsted Front-end/Secoya, der er særdeles brugervenligt med front-end redigering. Dana-vinduer.dk og grimme.dk er lavet i Dynamicweb. safetyonboard.dk, berning.dk og venstre-arne.dk er lavet i Tilsted BasicWeb. Ensemble MidtVest, emv.dk, har fået deres nye website implementeret i Sitecore hos Tilsted Com. PLATFORME TIL HJEMMESIDER

16 Da Tilsted Com skulle vise Holstebros berømte bronzeskulptur Maren o æ voun i forbindelse med bl.a. en ny hjemmeside for Marens Venner, var det ikke så ligetil en sag. Arvingerne efter skulpturens kunstneriske ophavsmand, Alberto Giacometti, skal nemlig godkende enhver fotografisk brug af skulpturen. Og det kan tage tid - lang tid - at få en godkendelse, fordi beslutningerne skal træffes i Frankrig og skal igennem flere processer. Det lykkedes - men bureauet besluttede som en gimmick at lave sin eget kunstværk, der er lovligt at bruge. Det fotografiske kunstværk hedder: Lillemor o æ trailer Hjem til Holstebro Maren er tilbage i Holstebro. Men hun har fået faste tider for, hvornår hun skal stå op, og hvornår hun skal gå i seng! Alberto Giacomettis bronzeskulptur Maren o æ voun, som hun hedder i folkemunde, indtog i juni sin plads foran det gamle rådhus, Holstebros borgmester Arne Lægaard er glad for, at lillemor er tilbage.

17 LILLEMOR O Æ TRAILER efter at hun har været udlånt til Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk. Men hun er kun synlig mellem kl. 9 og 21. Den lille spinkle kvinde er forsikret for 130 mill. kr., så om natten sænkes hun automatisk ned i et sikret rum med en hærdet glasplade over sig.

18 HURTIGT OG GODT! Der skal ikke være langt fra tanke til handling, når rejsebureauet OurWorld A/S i Holstebro får en god idé. Og det var der heller ikke, da rejsebureauet bad Tilsted Com om at producere en brochure om en specialrejse til Australien. Indehaver Christian Weis Jensen præsenterede bureauet for idéen en tirsdag, dagen efter afleverede han billeder og tekster, og om fredagen havde han en 8-siders folder. - Det gik hurtigt og godt. Vi laver jævnligt anderledes rejser end andre som supplement til vore almindelige rejser, og det skal vi fortælle omverdenen, siger Christian Weis Jensen. Specialrejsen er en eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd i Australien, og den foregår i perioden fra 26. marts-12. april 2010.

19 JEG ER SINDSSYGT GLAD! I en barsk tid, hvor begrebet finanskrise jævnligt dukker op, er det utroligt vigtigt at have et troværdigt image og en klar kommunikationsmæssig profil. - Derfor er jeg sindssygt glad for den grafiske ramme, Tilsted Com har skabt for mig og mit firma. Jeg har fået sammenhæng i min kommunikation ud ad til baseret på en rød tråd, der vækker genkendelse, siger Flemming Uno Nielsen, som er manden bag det finansielle managementfirma THE FUN,D MA- NAGEMENT CO. i København. Han har tidligere været ansat i den islandske investeringsbank Kaupthing Bank i København, og det var gennem bankens administrerende direktør, Johnie Brøgger, han lærte Tilsted Com at kende. I 2007 grundlagde Flemming Uno Nielsen sit enkeltmandsfirma THE FUN,D MANAGEMENT CO., der er specialist i at hjælpe kunderne med det regnskabsmæssige og sætte struktur på økonomi- og regnskabsafdelinger. Han har bl.a. hjulpet Københavns Universitet med at få struktur på over en milliard kroner - Men jeg skulle gøre noget ved min manglende grafiske linie og mit image. Jeg manglede bl.a. en hjemmeside, brevpapir og kuverter, og derfor indgik jeg samarbejde med jer. I har skabt det, jeg havde brug for, og jeg har oplevet jer som en enorm god partner, som jeg har 100 procents tillid til, siger han. Flemming Uno Nielsen, manden bag det finansielle managementfirma THE FUN,D MANAGEMENT CO. i København.

20 Øjeblikket Et af livets største øjeblikke er den dag, vi bliver gift. I sommer har Holstebro Museum haft en udstilling af 20 bryllupsfotografier, som fotograf Ole Mortensen fra Tilsted Com er mester for. Han er den første danske Supreme Qualified Master (SQM) photo-dk med speciale i bryllup. SQM er den højeste kvalificering i DFF Dansk Fotografisk Forening. Holstebro Museum synes, at udstillingen var så flot, at man ligefrem kunne overveje at gifte sig igen - bare for at få nogle flotte billeder! Hæder Freelancejournalist Carsten Tolbøll fra Mors er en central figur i det team, som Tilsted Com bruger i forbindelse med en tværkommunal kampagne om den fremtidige sygehusstruktur i Nordvestjylland. Dansk Journalistforbund har anerkendt hans indsats med hædersprisen Den gyldne Blok. Læs mere på Tilsted Com er et bureau, der løser opgaver af vidt forskellig art inden for marketing og kommunikation. Vi udfører opgaverne enten som totalproduktioner eller som delproduktioner afhængig af, hvad kunderne ønsker. Grafisk design og layout Brochurer og kataloger Webløsninger og hjemmesider Annoncer Kundemagasiner Kampagner Marke tingoplæg Pressemeddelelser Reklame- og pressebilleder Tryksager Tv-spots Video Artikler Events Forlagsvirksomhed Management og virksomhedsrådgivning Hønsehuset (KommUNIKation) september 2009 Udgivet af: Tilsted Com Tryk: V-Print, Holstebro Oplag: Distribution: Post Danmark ISBN: Tekst: Journalist Flemming Hove, journalist Tharben Hansen Foto: Ole Mortensen, Søren Palmelund og Martin Schubert m.fl. Layout: Britt Madsen Ansvarshavende: Bent Tilsted Kommunikationsbureau Naurvej Holstebro post@tilsted.com

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER Til kontorer Y LØS - FL MULHD Tilsted Com går forrest med at afprøve nye teknologier på markedet. Bureauet er netop gået online med et nyt website, der er produceret helt fra bunden i et nyt Content Management

Læs mere

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Tilsted Web HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Nye muligheder med Content Management Systemer (CMS) til vedligeholdelse af hjemmesider, web- og intranetløsninger. CMS betyder nem vedligeholdelse og

Læs mere

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre off-line markedsføring DEN RØDE TRÅD Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing BRANDINGEN Skab troværdighed med dit brand At brande betyder at

Læs mere

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING Til kontorer Still going strong Tilsted Com har i mere end 25 år været en betydende spiller i kommunikationsbranchen. Tilliden hos bureauets trofaste kunder gør det muligt for staben af fagligt kompetente

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

EN SMUK BOG MICHELLE DETTMER UNGE DER HAR MISTET. Michelle MICHELLE DETTMER EN SMUK BOG

EN SMUK BOG MICHELLE DETTMER UNGE DER HAR MISTET. Michelle MICHELLE DETTMER EN SMUK BOG Unge der har mistet En Smuk Bog er skrevet for unge af unge, der har mistet. Bogen kan både læses i en sammenhæng eller anvendes som en opslagsbog, hvor du slår op under et tema, du gerne vil vide mere

Læs mere

En Smuk Bog. Unge der har mistet. Michelle Dettmer

En Smuk Bog. Unge der har mistet. Michelle Dettmer En Smuk Bog Unge der har mistet Michelle Dettmer og Matilde, Ditte, Steffan, Rikke, Martin, Martin, Louise, Nicklas, Ida, Line, Camilla, Camilla, Johannes, Sofie, Martin, Tina, Malene, Ann og Karin 5 Michelle

Læs mere

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Opgavesæt UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Navn: Alder: Adresse: By: Postnr: Email: Telefonnr: Evt hjemmeside: Rettigheder på alt indsendt materiale tilfalder Nørgård Mikkelsen ODENSE KØBENHAVN

Læs mere

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Af: Tommy Munk Thomsen TMT_Spørgsmål.indd 1 13/06/13 10.08 Synopsis Opgaven: Afsender: Målgruppe: Kommunikationsstrategi: Distribution af materialet: Farver Fremstilling

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Annoncepriser som i gamle dage 2008 6 år uden annonce-prisstigninger Udgivelser og annoncedeadlines Februar Udgivelse 11. februar 2008 fredag 25. januar 2008

Læs mere

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart

trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart trekantensplus Oplevelser i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 UNIK GUIDE i trekanten 2015 Unikke oplevelser i Vejle, Fredericia, Kolding og Middelfart I foråret

Læs mere

Hønsehuset RIGTIGE MENNESKER. Til kontorer. 21. årgang - 2008. Det skal være de rigtige mennesker,

Hønsehuset RIGTIGE MENNESKER. Til kontorer. 21. årgang - 2008. Det skal være de rigtige mennesker, Til kontorer Hønsehuset 21. årgang - 2008 RIGTIGE MENNESKER Det skal være de rigtige mennesker, der viser produkterne! Den holdning har virksomheden Sika Footwear A/S i Herning, som er specialist i sikkerhedsfodtøj

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«

GRAFISK DESIGN. Proces. Ideudvikling. »Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider« P f t r o o i l o 1 H GRAFISK DESIGN»Jeg er blevet bedt om at udvikle nogle ideer til at udvikle John Frandsens nuværende annoncesider«proces For at udvikle annoncen måtte jeg først klarlægge, hvad der

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KOMMUNIKATIONSPOLITIK KOMMUNIKATIONSPOLITIK FORORD Det er afgørende, at såvel ledelse som medarbejdere altid er opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer godt, både internt og eksternt. Ved hjælp af en god dialog og en åben,

Læs mere

Internettet og Web 2.0

Internettet og Web 2.0 Internettet og Web 2.0 Internettet er et verdensdækkende IT-netværk. Det bygger på det netværk, som USA opbyggede under den kolde krig for at sikre, at selv en atomkrig ikke ville stoppe kommunikationen.

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

[ ] [ ] One STOP Shopping. One STOP Shopping DESIGN & MULIGHEDER KONCEPTET

[ ] [ ] One STOP Shopping. One STOP Shopping DESIGN & MULIGHEDER KONCEPTET Idé & Tryk Fyn kan tilbyde dig et koncept, hvor du som kunde i princippet kun har brug for os som din samarbejdspartner, når det drejer sig om tryksager og reklame. Vi leverer alt fra dit brevpapir, blokke

Læs mere

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS

INVITATION. graphic art & communication. dalhoff group ApS INVITATION Præsentation Mit navn er Henning Dalhoff og jeg har mere end 25 års erfaring som grafisk designer og illustrator og har igennem årene opbygget stor erfaring med at udvikle grafiske løsninger

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Udlandssemester på The University of Queensland

Udlandssemester på The University of Queensland Udlandssemester på The University of Queensland Info: Alex Amâsa Olsen 23 år Studieretning: Maskin Ingeniør på DTU Bor: Kgs. Lyngby, Danmark ( skrivende stund i praktik I Sydney, Australien) Hvad: Udvekslingssemester

Læs mere

U N G E F R A F L Y T T E R E P U S T E R N Y T L I V I D E R E S H J E M E G N

U N G E F R A F L Y T T E R E P U S T E R N Y T L I V I D E R E S H J E M E G N U N G E F R A F L Y T T E R E P U S T E R N Y T L I V I D E R E S H J E M E G N Selv efter unge fra landets udkantsområder er flyttet væk, føler de stort ansvar for deres hjemegn. Nyt projekt forsøger

Læs mere

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013 Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Den Europiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Netværksordningen

Læs mere

Varekatalog. Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv. Pressemeddelelse

Varekatalog. Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv. Pressemeddelelse Varekatalog Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv PR Pressemeddelelse WEBshop Brochure A4 falset til 10 x 21 cm... 18.000 kr. Teksten skrives ud fra stikord om virksomheden 1 dags fotooptagelser

Læs mere

KIRKENS VELKOMSTPAKKE

KIRKENS VELKOMSTPAKKE KIRKENS VELKOMSTPAKKE Indhold 1. Hvad er en velkomstpakke? 2. Kontakten til nye borgere i sognet 3. De frivilliges opgave i forbindelse med et besøg. 4. Velkomstpakkens udformning 5. Forslag til indhold

Læs mere

KIRKENS VELKOMSTPAKKE

KIRKENS VELKOMSTPAKKE KIRKENS VELKOMSTPAKKE Indhold 1. Hvad er en velkomstpakke? 2. Kontakten til nye borgere i sognet 3. De frivilliges opgave i forbindelse med et besøg. 4. Velkomstpakkens udformning 5. Forslag til indhold

Læs mere

Er en hjemmeside omfattet af Ophavsretsloven?

Er en hjemmeside omfattet af Ophavsretsloven? Ophavsret på nettet - af advokat Peter Lind Nielsen, Advokatfirmaet Bender.dk Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for hvilke muligheder Internettet egentlig tilbyder i form af et hurtigt kommunikationsmiddel

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk Brugertilfredshedsundersøgelse www.webstatus.dk www.dmi.dk DMI 12. september 2008 Om undersøgelsen Undersøgelsen er foretaget som en pop-up spørgeskemaundersøgelse på www.dmi.dk. Undersøgelsen har kørt

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Siden sidst Torsdag den 19 januar var der foredrag i Friskolen hvor tidligere højskolelærer Per Sonne fortalte om Frithof Nansen der krydsede Grønlands indlandsis.

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2007 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Den 9. januar var Styregruppen for Datastuen klar med nye kursustilbud. De blev offentliggjort i Egtved Posten. Se

Læs mere

Forord. Klædt af på nettet

Forord. Klædt af på nettet Forord Klædt af på nettet personlige beretninger fra den virtuelle verdens gråzone Morten Bang Larsen Det kan være svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert, når man kun er 14 år, og hele verden

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med?

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med? Udkast til referat af fokusgruppeinterview angående temaet det gode specialeforløb. Tirsdag d 24.03.09, Det biovidenskabelige fakultet. Deltagere: Interviewer/ordfører: Jakob Lundgren Willesen Medinterviewer/logbogsholder:

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk Brugertilfredshedsundersøgelse www.webstatus.dk DMI http://www.dmi.dk Om undersøgelsen Undersøgelsen er foretaget som en pop-up spørgeskemaundersøgelse på http://www.dmi.dk. Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION Af: Ahmet Gunes Biløkonom/Markedsføringsøkonom 2005-2007 Indhold: Beskrivelse af ophold hos San Francisco Toyota/Scion Gode råd: Før, under og efter opholdet Side 1 af 7 1.

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev juli 2005 Nyt fra Den Sikre Vej Her kommer lidt sommerlæsning fra Den Sikre Vej, dette nyhedsbrev indeholder nemlig to artikler. Den første artikel handler om vores aktiviteter på børnekarnevalet

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne

Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30. Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk Lyset 26.03.11 kl. 20:30 Vær en del af verdens største klimakampagne Sluk lyset Foto: Kim Vadskær Earth Hour er verdens største klimakampagne, hvor mennesker over hele kloden står sammen, viser deres

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig Vi samler ikke på ejendomme......vi sælger dem! EDC Lemvig Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig EDC: Danmarks største og ældste mæglerkæde 240 selvstændige ejendomsmæglerfirmaer

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI. http://www.dmi.dk Brugertilfredshedsundersøgelse www.webstatus.dk DMI http://www.dmi.dk Om undersøgelsen Undersøgelsen er foretaget som en pop-up spørgeskemaundersøgelse på http://www.dmi.dk. Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser?

De spanske medier og arbejdsløsheden. - Hvordan dækker de en af landets største kriser? De spanske medier og arbejdsløsheden - Hvordan dækker de en af landets største kriser? Jeg ankom til Madrid den 14. november 2012 og blev mødt af demonstrationer, lyden af megafoner og graffiti malet over

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Topchefernes 10 bedste værktøjer

Topchefernes 10 bedste værktøjer Tema: Strategiimplementering Topchefernes 10 bedste værktøjer Sker der forandringer i topchefernes prioritering af værktøjer? Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte

Læs mere

VIBORG STIFTS MEDIEDAG

VIBORG STIFTS MEDIEDAG VIBORG STIFTS MEDIEDAG KIRKEN I TV... KIRKEN I TALE... KIRKEN I TEKST... KIRKEN PÅ TRYK... KIRKEN PÅ VIDEO... KIRKEN I BILLEDET... KIRKEN PÅ NETTET... KiRKEN PÅ TWITTER... KIRKEN PÅ PLAKATEN... KIRKEN

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 10. april 2013 blev der i sag 187-2012 XX v/advokat AA mod Ejendomsmægler MM v/advokat BB og Ejendomsmæglervirksomhed JJ ApS v/advokat BB afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 7. juli 2012 har XX

Læs mere

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt.

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Den hurtige udvikling i Ældre Sagens barndom er naturligvis mest interessant, men nu jeg var begyndt,

Læs mere

SAMSKABELSE ELLER SAMARBEJDE? Forskelle, fordele og fremgangsmåder

SAMSKABELSE ELLER SAMARBEJDE? Forskelle, fordele og fremgangsmåder SAMSKABELSE ELLER SAMARBEJDE? Forskelle, fordele og fremgangsmåder Kursus v. EnviNa v. Marie Baad Holdt, NGO Academy Program Hvad er samskabelse? Forskellige former for samarbejder Hvorfor samarbejde og

Læs mere

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard produktion &workflow grafisk Jeppe Nedergaard 1 faglighed... grafiskproduktion og workflow case... re-design og kvalitetssikring af folder kunde... biblioteket sønderborg programmer.. illustrator + indesign

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL

KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL KOM MED PÅ DANMARKS STØRSTE HÅNDBOLDPORTAL M E D I E I N F O R M AT I O N 2 LANDETS BEDSTE HÅNDBOLDSITE HBOLD.dk er Danmarks bedste og største håndboldsite. I løbet af de sidste tre år, har HBOLD.dk manifesteret

Læs mere

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig 2014 BREVETS STYRKE FIND VEJ TIL DANSKERNES HJERTER Brevets styrke 2014 er en analyse af danskernes forhold til kommunikation fra virksomheder via fysisk brev og brev lagt i e-boks sammenlignet med, web,

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Grafisk Produktion og Workflow. Vis hensyn med mobilen og på sociale medier

Grafisk Produktion og Workflow. Vis hensyn med mobilen og på sociale medier Grafisk Produktion og Workflow Vis hensyn med mobilen og på sociale medier Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på, at lave et nyt design af en gammel pjece, som blev brugt på de gamle

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen Praktisk info: Foredragene er alle ledsaget af billeder og rekvisitter. Pris efter aftale. Kontakt: Tine Elisabeth Larsen Røntoftevej 48A, 2870 Dyssegård.

Læs mere

ALOTT i Canada. April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX.

ALOTT i Canada. April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX. ALOTT i Canada April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX. Vi havde en fantastisk tur, og vi er rigtig stolte over vores danske deltagere i Canada. De arbejdsgivere,

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN

VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN VELKOMMEN TIL DANMARKS STÆRKESTE REJSEMAGASIN Pris 59,50 Pris 59,50 Pris 59,50 VAGABOND REJS Ifølge TNS Gallup... Læserne er ekstremt moderne i Gallup Kompas. Der er meget få magasiner som kan vise en

Læs mere

Kunsten at flytte en virksomhed

Kunsten at flytte en virksomhed Kunsten at flytte en virksomhed Det kan være et stort arbejde at flytte en virksomhed selv en lille en. Der skal tages masser af både spændende og praktiske beslutninger om fremtiden. Derfor kan det være

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** Grafisk design ******

Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** Grafisk design ****** Grafisk design Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN Grafisk Design Side - 2 / 8 Arktis Kampagne Opgave / Indhold Få hele kampagnen til at hænge sammen: Indstik, plakat og hjemmeside. Budget Budgettet var

Læs mere

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard Den 1. maj 2009 Det talte ord gælder 1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj tale af LO s næstformand Lizette Risgaard. Har I det godt? Det ser sådan ud. Jeg har det også godt. Det er klart,

Læs mere

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012

Overblik giver øget trivsel. Nyhedsbrev juli 2012 Større trivsel, lavere sygefravær, mere tid til beboerne. Det er nogle af de ting, som Lean værktøjet PlusPlanneren har ført med sig. Den lyser op i hjørnet af kontoret med sin lysegrønne farve. Her giver

Læs mere

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne.

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 22. marts 2015 Kirkedag: Mariæ bebudelse/a Tekst: Luk 1,26-38 Salmer: SK: 106 * 441 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 LL: 106 * 71 * 72 * 80,1 * 9,7-10 Der findes

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx

Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3.s.e.påske 2015, konfirmation..docx Lindvig Osmundsen Side 1 26-04-2015 Prædiken til 3. s. e. påske 20. Konfirmation Bording kirke. Tekst: Johs. 14,1-11. En vej gennem livet. I dag er vi samlet til konfirmation, i glæde, forventning og med

Læs mere