Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL"

Transkript

1 Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde. Erik byder Sanne velkommen og deltagerne i generalforsamlingen. Sanne fortæller lidt om sine tidligere ansættelser, hvor hun har arbejdet mange steder med frivillige, blandt andet på Grønland. Sanne er ansat til at arbejde med de frivillige i Gribskov Kommune, der arbejder med flygtningene. Sanne er ansat i Gribskov Kommune på 18 timer om ugen. Det er de frivillige i kommunen, der har ønsket at få en koordinator på området. Sannes arbejdsplads er i Jobcenteret i Helsinge. Sanne har besøgt alle de frivillige organisationer i kommunen, og hun har lavet et oversigtskort, så det er muligt for de frivillige at finde hinanden. Kortet skal lige godkendes politisk, så vil det blive sendt ud til de frivillige organisationer. Sanne ser gerne, at kortet bliver oversat til arabisk, så det også kan bruges af flygtningene. Sanne arbejder meget sammen med Frivilligcentrene. Der har været dialogmøder mellem flygtninge og de frivillige. Det store spørgsmål var, hvordan får vi flygtningene i arbejde. Der kom mange ideer frem efter mødet. Der er nu nedsat et udvalg, der prøver at finde arbejde til flygtningene. Sanne har arbejdet meget sammen med Erik Malling bl.a. for at få en ordning, så de frivillige i de forskellige områder får besked, når der kommer flygtninge til deres område. Det har været vanskeligt, fordi kommunen ikke må udlevere navnene og bopælen på de flygtninge, der opholder sig her; men der er nu kommet en løsning på problemet, så flygtningene nu bliver tilbudt et møde, hvor en frivillig, en sagsbehandler og en tolk deltager, og hvor flygtningene bliver spurgt, om de ønsker kontakt til de frivillige. Der har været et møde hvor en flygtningefamilie, Sanne, Erik, en sagsbehandler og en tolk deltog. Det har resulteret i et godt samarbejde mellem Erik, flygtningefamilien og sagsbehandleren. Et sådan møde giver også mulighed for, at forklare flygtningene hvem der tager sig af hvad. Der er ikke kommet så mange flygtninge som man ventede. Gribskov Kommunes kvote var på 48, men den er nu reduceret til 24. Der skulle være kommet 2 i maj måned, men de er ikke kommet endnu.

2 Der kører 250 integrationssager, de kan køre over 5 år. I en integrationssag skal flygtningene skrive under på, at de vil lære dansk og prøve på at få et arbejde. Der er 200 flygtninge i arbejde, 26 i private firmaer. Virksomhedskonsulenterne efterlyser små private firmaer, der måske kan bruge en flygtning. Rema 1000 i Vejby har ansat 2; men Erik kan senere på mødet oplyse, at der kun er en, da den ene talte for dårligt dansk. Med hensyn til boliger bor der 19 flygtninge i midlertidige boliger, og 6 er på vej til en permanent bolig. Der er boliger nok i Gribskov Kommune; men i mange af de private udlejninger er huslejen alt for høj i forhold til flygtningenes indtægter. Nanna spørger, om det ikke kan være et problem for de mandlige flygtninge, at det stort set kun er kvinder, der tager sig af deres sager. Sanne oplyser, at der er ansat en sagsbehandler, der taler arabisk, og en anden sagsbehandler prøver, at gøre sig mindre end hun er, og så går det. Anne siger, at hun har talt med en flygtning, der taler godt dansk og er veluddannet, men han oplever, at han aldrig bliver spurgt om, hvad han vil, og hvad han ønsker, og han har hørt det samme fra andre flygtninge. Sanne vil tage det med sig. Citta vil gerne vide, om man ved noget om, at flygtningene helst vil bo i mindre samfund frem for i en by. Erik fortæller om det møde Kirsten og han har haft med de to forskere, der netop er ved at lave et projekt om det emne. Erik regner med, at Kirsten og han får en kopi af projektet, når det er færdigt. Det vil Sanne også gerne have. Kirsten oplyser, at det er vanskeligere for de unge enlige mænd end for familierne at bo i de små samfund, mændene vil gerne bo, hvor der sker noget mere. Sanne prøver, om det er muligt, at få nogle flere unge til at deltage i det frivillige arbejde. Nanna foreslår, at man sender lister ud til virksomhederne med oplysninger om, hvilke uddannelser m.m. de flygtninge har, som man søger arbejde til. Sanne mener, at det tager jobkonsulenterne sig af. Kirsten gør opmærksom på, at hun i samarbejde med jobkonsulenterne har efterlyst arbejde til flygtningene i Vejby Nyt. Anne spørger, om der kan ansættes nogle privat til havearbejde eller lignende, men det mener Kirsten ikke er muligt på grund af reglerne vedr. udbetalingerne fra kommunen. Citta oplyser, at deres grundejerforening har et fælles areal, hvor de godt kunne bruge en til at ordne det. Grundejerforeningen har CVR nr. Sanne vil undersøge det. Til slut deler Sanne foldere ud vedr. Samarbejde om integration i Gribskov Kommune Anne siger, at hun er så glad for, at Sanne er blevet ansat, da der har været hårdt brug for en, der kan koordinere det frivillige arbejde i kommunen.

3 Sanne går kl og generalforsamlingen kan starte. Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted. 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af regnskab. 4. Forslag til plan for kommende år. 5. Behandling af indkomne forslag. 6. Valg af rådsmedlemmer ifølge vedtægterne på valg er Bente Christoffersen og Erik Malling (begge er villige til genvalg). 7. Valg af 2 suppleanter på valg er Mie Bauditz og Anne Grell (begge er villige til genvalg). 8. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant på valg er Jette Larsen og Jørn Jensen og som suppleant Karl Terpager (alle er villige til genvalg). 9. Eventuelt. Deltagere i generalforsamlingen fra lokalrådet: Erik, Citta, Lis, Kirsten, Nanna, Bent, Niels Jørgen, Henrik og Bente. Øvrige deltagere: Kirsten Jørgensen, Karl Terpager, Birgit Malling og Inge Friborg. 1. Citta vælges til dirigent og Bente til referent. Citta kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Erik gør opmærksom på, at det er lokalrådets 28. generalforsamling, og der er afholdt 11 møder i Herefter læser Erik formandsberetningen op (se beretningen). Herefter kommer der følgende bemærkninger: Kirsten Jørgensen har forstået på Uno, at han regner med, at skulpturen flyttes til Vejby onsdag d. 26/4. Erik siger, at det er i orden, for der skal nok ordnes lidt rundt om den, og indvielsesdagen nok bliver vedtaget på lokalrådsmødet d. 1/5.

4 Kirsten Mousten har fået flere opfordringer til at foredraget om P. C. Skovgaard gentages om aftenen, så folk der går på arbejdet også kan høre det. Erik regner med, at de ture som Kirsten J. og Niels Jørgen vil stå for rundt i byen, hvor man kan se nogle af motiverne til Skovgaards malerier, bliver på en lørdag, så alle vil kunne deltage der. Citta og Inge Friborg har fået den opfattelse, at det er Vejby-Tibirke selskabet, der vil stå for turen til Viborg i september; men her kan Erik og Niels Jørgen oplyse, at det er Lokalrådet og Menighedsrådet. Turen kommer formodentlig til at være Menighedsrådets udflugt for i år, da der vil indgå et besøg i Viborg Domkirke, hvor vores præst Ulrik Pilemand vil være guide. Bent vil gerne vide om den flygtning, der talte for dårligt dansk til at være ansat i Rema 1000, går til dansk undervisning nu. Erik kan oplyse, at det gør han, og at alle flygtningene bliver undervist i dansk. Erik fortæller, at Maysaa har sat et opslag op, hvor hun oplyser, at hun gerne vil undervise i engelsk, Maysaa er tidligere engelsk lærer. Anne siger, at man lærer nu bedst, når man er i fysisk og psykisk balance, og det er ikke alle flygtninge, der er det. Herefter godkendes beretningen. 3. Lis deler kopier ud af regnskabet. Hvorefter Lis gennemgår regnskabet. Lis har alle bilagene med, så hvis nogen ønsker at se dem er der mulighed for det. Erik gør rede for, at alle projekterne ikke er afsluttet endnu, så der skal bruges penge både til Kløverstierne og Vejby en by med udsigt, og det er derfor, vi har så mange penge i øjeblikket. Karl vil gerne vide, hvorfor Vejby Nyt giver overskud. Erik gør rede for det. Citta roser dem, der har stået for Kløversti projektet, for det har været et meget stort arbejde. Der kommer ikke flere bemærkninger til regnskabet, hvorefter det godkendes. 4.

5 Erik læser de punkter op, som lokalrådet arbejder med nu, og som vi fortsat vil arbejde med. Lokalrådets fokuspunkter for 2017 ser således ud: 1. Udgive bladet Vejby Nyt og informere om begivenheder i lokalsamfundet i bladet og på hjemmesiden samt facegruppen vejbynet. 2. Stier - bevarelse af gamle stier og oprettelse af nye. 3. I samarbejde med Vejby Idrætsforening og frivillige flygtningevenner arbejde på at skabe den bedst mulige integration for byens flygtninge bl.a. ved caféaftener, undervisning i dansk, transport af møbler og hjælp til div. ting, samt deltage i fælles møder vedr. integration. 4. Afslutte de 3 projekter der har fået støtte af kommunens Landsbypulje: Vejby Kunst, Vejby en by med udsigt, kløverstier. 5. Støtte aktivitetsskabende tiltag f.eks. lokalrådets loppemarked og andre arrangementer i byen. 6. Deltage aktivt i samarbejdet med de øvrige lokalråd, bylaug m.v. gennem lokalforeningsrådet samt Gribskov Kommune. 7. Støtte Boliggruppens fortsatte arbejde. Herudover vil der blive afholdt et vælgermøde i efteråret inden kommunalvalget, hvor kommunens politikere deltager i et panel, og der er mulighed for at stille spørgsmål til politikerne. Der er også ved at blive udarbejdet en ny hjemmeside af Anne og hendes mand Stig. Kirsten Jørgensen efterlyser pleje af Kongehøjen. Der er igen pløjet tæt på stien op til højen, så den er vanskelig at gå på, og højen trænger til at blive ryddet. Kirsten så gerne, at der var nogle yngre mennesker, der ville stå for vedligeholdelse af højen. Niels Jørgen foreslår, at den ene af de gange højen beskæres bliver i juni, så kan de grene m.m., der skæres af, bruges til Sct. Hansbålet. Kirsten efterlyser en buskrydder. Nanna foreslår, at hun spørger en af de ældre klasser, om de evt. kan stå for plejen. Niels Jørgen vil undersøge, om dem der holder idrætsforeningens arealer også kan ordne Kongehøjen.

6 5. Der er ikke kommet nogen forslag. 6. Erik og Bente genvælges. 7. Mie og Anne genvælges. 8. Jette, Jørn og Karl genvælges. 9. Anne orienterer om Lokalrådets nye hjemmeside. Man skal gå ind på Vejby Liv. Anne opfordre os alle til at gå ind og se på den nye side, og hvis vi synes, at noget skal være anderledes, hører Anne meget gerne vores kommentarer vedr. dette. Kirsten Mousten har hørt, at der er en flygtning, der har købt en grillvogn, som han evt. vil stille op i Helsinge eller Gilleleje. Kirsten foreslår, at den i stedet bliver sat op i Vejby, så Kirsten efterlyser steder, hvor den evt. kan stå. Kirsten mener, at der er nogen der undersøger, om det er lovligt. Der kommer forslag til placeringen på den lille parkeringsplads ved gadekæret eller parkeringspladsen ved masten på Stationsvej. Gillvognen har ikke hjul så den skal transporteres på en lastbil. Henrik spørger, om et samarbejde med tanken kunne være en mulighed; men Niels Jørgen siger, at tanken har et helt fast koncept for, hvad de må sælge. Henrik fortæller, at menighedsrådet synes, at kirken er alt for lidt synlig ude i landskabet, så menighedsrådet vil gerne fælde nogle af de høje træer, der skygger for kirken og plante nogle nye. Der er enighed om, at det er en god ide.

7 Herefter er der ikke flere bemærkninger til dagsordenen. Erik takker dirigenten og for god ro og orden, samt opfordre os til at blive siddende og tale sammen. Generalforsamlingen slutter kl Citta Flensted Bente Christoffersen

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl

Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl Vejby Lokalråds Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus Mandag den 23. april 2018 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Søren Toft-Nielsen, der inden generalforsamlingen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Afbud: Lis, Bente og Mie. Niels-Jørgen kommer lidt senere Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. juni 2017, kl. 19 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Nanna, Ulrik, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Kirsten, Niels Jørgen og Citta. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 17. september

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 22. oktober 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 29. april 2019 kl. 19.00 Erik Malling byder velkommen til de fremmødte og specielt velkommen til Jette Haugaard som vil fortælle

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 1. maj 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Deadline for

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Lis, Ulla, Nanna, Henrik og Bente. Afbud fra: Bent, Niels Jørgen, Anne og Kirsten. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. oktober

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Gustaf, Bent, Nanna, Lis, Mie, Werner og Bente. Afbud fra: Henrik, Eva, Kirsten og Niels Jørgen. Uden afbud Anne. Ad. 1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Anne, Gustaf, Bent, Ulla, Lis, Michael og Bente. Afbud fra Ulrik og Niels Jørgen. Fraværende: Nanna og repræsentant fra Grundejerforeningen Kælderbjerg/Saxenkol.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. februar 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Fastelavnsfest i Vejbyhallen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. marts 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Affaldsindsamling 2. april, P.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmødet mandag den 4. april 2016, kl. 19 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde 2. Meddelelser: Orientering om flygtningearbejdet

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Bent, Anne, Ulla, Lis og Bente. Ulrik vil komme senere. Afbud fra: Niels Jørgen, Nanna og Kirsten. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 11. december

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Niels Jørgen, Peiter, Nanna, Anne, Kirsten, Werner, Lis, Bent og Bente. Ingen afbud. Ad.1. Godkendt. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 18. juni 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ungdomsboliger på Bakketoppen

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 12. november 2018, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: De sidste nyheder fra lokalsamfundet.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. januar 2017 kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Ny konstitueringsaftale i

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Bent, Nanna, Kirsten, Ulrik, Ulla, Gustaf, Mie og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Niels Jørgen har sendt os sine kommentarer til de forskellige punkter.

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Anne, Citta, Gustaf, Peiter, Mie, Bent, Ulla, Kirsten, Lis og Bente. Afbud fra: Nanna, Niels Jørgen, Eva og Werner. Dagsorden til lokalrådsmøde mandag den 7. marts 2016,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Ulrik og Bente. Afbud fra: Lis og Kirsten. Inden mødet ønskede Erik os alle godt nytår.. Referat fra mødet i Vejby

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 13. juni 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Møde i flygtningenetværket den

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 l Deltagere: Erik, Citta, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Anne, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis, Ulrik og Bente. Afbud fra Mie. Erik bød velkommen tilbage efter ferien. Referat fra mødet i Vejby Lokalråd

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Lis, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Ulla, Kirsten, Nanna, Mie og Bente. Afbud fra: Anne, Peiter, Werner og Eva. Referat fra lokalrådsmøde mandag den 8. august 2016,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 i Deltagere: Erik, Citta, Mie, Gustaf, Kirsten, Bent, Nanna, Ulrik, Anne, Ulla og Bente. Afbud fra: Lis og Niels Jørgen. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 19.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. januar 2019, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. Henrik Lund-Andersen deltager i punkt 5. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 12. september 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby. Når lokalrådsmødet er slut fortsættes der med møde i stigruppen vedr. kløverstier

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Bent, Niels Jørgen, Gustaf, Nanna, Kirsten, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Peiter, Eva og Anne. Ad.1. Godkendt. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 5. december 2016 kl. 19.00 - ca. 20 i blok F. Efter mødet fortsætter vi med julefrokost. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser:

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i.

Travlt og begivenhedsrigt år, som afspejler det vi som Frivillighus befinder os i. Generalforsamling i Kontakt mellem Mennesker Mandag den 14. marts 2016 Referat. Dagsorden: 1) Valg af dirigent: Frances valgt. 2 Stemmetællere: Helen og Birgithe valgt. Referent: Erwin valgt. 2) Formandens

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Referat af ordinær generalforsamling Søndag d. 12. juni 2016, kl. 10.30 i Idrætshusets store lokale, Tisvilde Bygade 35. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 for Hasseris Grundejerforening 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Bestyrelsen foreslår Peter Ross Jensen som dirigent Bestyrelsen foreslår : Jens Erik Laursen Per Studsholt som stemmetællere

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Onsdag d. 14/4-2010 kl. 19:00 i Menighedshuset, Irlandsvej 47 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning om foreningens

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1

Vedtægter for Den selvejende institution Skovlunde Kirkes Ungdomsgård - SKUG. 1- Navn, formål og ejendomme... 1 Vedtægter for Den selvejende institution - SKUG Oversigt 1- Navn, formål og ejendomme... 1 2 - Medlemmer... 1 3 - Bestyrelsen... 2 4 - Økonomi... 3 5 - Generalforsamlingen... 4 6 - Vedtægtsændringer...

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE Februar 2018 HA/ts R E F E R A T Ordinær generalforsamling torsdag den 1. februar 2018, kl. 18:15-19:30 på Radisson blu Scandinavia, København, Rum: Sweeden. I generalforsamlingen deltog:. Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 28. marts 2019 kl i Fladså Hallens festlokale. 27/2-19 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 28. marts 2019 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Sønderballe ejerlavs beboerforening den

Referat fra generalforsamling i Sønderballe ejerlavs beboerforening den Referat fra generalforsamling i Sønderballe ejerlavs beboerforening den 22.5.2016 Mette: 1. Dagsorden: Spis Sønderballe. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse

Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse ! Referat af bestyrelsesmøde i Annisse Lokalråd torsdag den 16. april 2015 kl. 19.00 i Menighedshuset i Annisse 17. april 2015 Til stede: Bente Banemann, Henning Jensen, Robert Hansen, Birthe Peltz, Hans

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Titel: Resumé:

Titel: Resumé: Placering: Dialogforum for Lokalsamfund» Møder» Evt. sorteringsnøgle: Titel: 17.11.15 Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Dagsorden Mødetidspunkt: 17-11-2015 kl.: 19:00 Mødested:

Læs mere